Milton och jag just nu

publicerat i Vardagsliv


Jag sitter och tittar på New Moon och har nyss klippt klorna på Milton. Klipper bara pyttelite åt gången. Är så rädd att komma åt pulpan. Har gjort det en gång, och usch vad läskigt. Det måste ju göra jätteont på stackarn!
Försöker klippa och få in rutinen på ca 1 gång i veckan. Då sker även bad. Pillar lite och kikar i munnen på honom med.
Just nu håller han på att få och tappa tänder. Förut hade han spikraka tänder, men nu när han tappar och får nya ser det ut som alla tänder bara är inkastade. Han kanske kommer se ut som mig och min snetandade käft sen? Haha. Nej, det får vi inte hoppas. Uppfödaren sa något om att man ska gå och dra ut tänderna på honom ifall tänderna börjar växa på varandra, så att han inte får något under- eller överbett eller hur det var. Lite svårt att se vilka som är gamla och nya tänder nu. Ska be morsan kolla sen.
Vill ju inte ha en hund med underbett. Haha, fy!


30 jan, 10

publicerat i Vardagsliv
Jag köpte nya leggings igår. Har gått och tittat på dessa i ett par veckor nu, men inte köpt dem. Innan jobbet igår slog jag till! Fasen så snygga dom är. Vill ha dom i grått också.

199:- Gina Tricot

 

Ska till Herstaberg idag. Det var längesedan jag var där. Ska bli trevligt att träffa min familj. Ska nog få Lindas vatten att gå också..

 


29 jan, 10

publicerat i Vardagsliv
Om en vecka fyller jag hela 21 år! För 3 år sedan fyllde jag 18. Det var underbara tider det må jag säga. Så kul man hade då.

Det är väldigt skönt att det är fredag idag. Jag ska jobba klockan 12 till klockan 21. 9 underbara timmar! Sedan får jag iallafall helg. 2 lediga dagar att bara slappa.
Nej, vad säger jag? Nu när jag är ledig ska jag nog passa på att träna! Måste få upp min kondis igen. OCH styrka!

28 jan, 10

publicerat i Vardagsliv
Har nu varit ute med Milton på den dagliga morgonskiten. Tyvärr har buskarna blivit igensnöade så jag var tvungen att plocka upp skiten som han la precis utanför dörren.

Idag ska jag jobba. Har inte planerat in någonting annat på schemat. Brukar bli en lugn förmiddag innan jobbet. Ska bara glo på tv och fixa iordning mig.
Imorgon blir det samma sak, fast jag börjar jobba klockan 12 istället. Den långa arbetsdagen! Lär bli ganska mycket kunder imorgon också. Lönehelg, plus att det är fredag. Många som ska ut och går förbi Pressbyrån innan och köper groggvirke och cigg. Men någon måste ju jobba fredag kväll, och det blev jag denna vecka.


jag, butikschef?

publicerat i Vardagsliv
Inte för att jag ska hoppas för mycket, och jag tror inte heller jag har kunskaperna och erfarenheten, men jag har sökt butikschefsjobb! Tro det eller ej. Man måste väl inte gå utbildning för det, eller måste man? Jag tror man kan lära sig vartefter, och tar/får man inga chanser någon gång så kan man ju inte heller utvecklas. Där har jag rätt iallafall :)

Linnea har varit här idag. Det var mysigt. Vincent var lite gnällig, men vem är inte det. Hehe..
Jag funderar även på att pulsa i snön till Friskis till klockan halv sex, men frågan är ju det. Ska jag? Det snöar ju som tusan ute. Tror inte jag får upp dörren heller för all snö.

Ska ta mig en funderare, så får vi se senare!

Hejsvejs

nu är den bokad

publicerat i Vardagsliv
Då har man bokat New Moon. Preliminärt releasedatum är i slutet av mars, så det är inte så långt kvar! Väntan är lång, men värt att vänta så länge på en sådan underbar film. Det var även limited edition med massor smaskigheter.

Snart kommer vännen min hit :) Ska ta och äta lite frukost och fixa iordning mig innan!


27 jan, 10

publicerat i Vardagsliv
HALLÅ!

Inatt vaknade jag av att jag drömde en mardröm. Usch, den var hemsk. När jag berättar nu så låter det värsta larvigt, men väl i situationen och drömmen så var det förjävligt. Jag drömde nämligen att jag var på en strand med min familj. Det var massa annat folk där också. Jag stod längst upp på en kulle och såg någonting komma mot stranden där alla människor + min familj låg. Först trodde jag det var en stor haj - så jag skrek HAJ! Det blev kalabalik och alla sprang omkring. Sen kom hajen som visade sig vara en stor jävla tjur upp på stranden och började stånga människor. Jag ser hur han springer från den ena sidan till den andra sidan på stranden mot min familj. Jag ser hur han jagar pappa som inte springer så snabbt pga hans reumatism. Som tur är blir han inte träffad av tjuren, för han får syn på någon annan att jaga.
Sådär håller det på ett tag, sedan kommer tjuren rusandes upp mot mig. Jag låser in mig på toaletten som jag plötsligt står och gömmer mig i ute i Herstaberg, och jag får igen låset i sista sekunden innan tjuren fick tag på mig!

Läskigt va?
Nej, låter ju inte så läskigt. Men för mig var det en mardröm.


hemma

publicerat i Vardagsliv
Äntligen hemma!

Skönt, jag är ledig imorgon. Hehe. Ska äntligen få träffa en kär vän :)

Gick en promenad med Milton innan jobbet till den gula brevlådan och postade mina ansökningar. Hoppas någon vill ha mig. Håll tummarna säger jag bara! För det gör jag.

Ska fortsätta pusta ut nu efter min arbetsdag. Glo lite på tv och läsa ut den sista boken från Twilightserien för 2a gången. Bästa böckerna som finns!


26 jan, 10

publicerat i Vardagsliv
Har inte så mycket att skriva om just nu, känner jag.

Även fast detta kanske inte är mycket till sovmorgon, så känns det faktiskt att det är 3 timmars mer sömn än vanligt. Väldigt skönt måste jag säga.
Men man kan ju inte sova bort hela livet heller..

Idag ska jag jobba! Jag börjar klockan 2 så det är några timmar kvar. Milton har precis varit ute och kissat och bajsat. På morgonarna så har jag inget koppel på honom, och då går han in i buskarna som är precis utanför. Det är skönt för då slipper jag ta upp skiten som jag nästan får kväljningar av, haha.


http://www.dan.se/wp-content/uploads/2008/11/bajs.jpg

jobbansökningar

publicerat i Vardagsliv
YES, får sovmorgon imorgon! Skönt att sova ut. Är glad för det.

Kan med gott samvete också berätta att jag har skickat in 10 stycken jobbansökningar. Får se ifall jag får något napp, annars är det bara att leta vidare. Eller vara glad för det jobb man har. Men jag vill ju utvecklas också.. inte bara jobba på pressbyrån. Vill mer nu!

Jovars, passet gick som smort. Lite tabbar denna gång igen, men det tar sig! Det roligaste passet jag har gjort hittills, tycker jag.

PUSS!

25 jan, 10

publicerat i Vardagsliv
Om en timma ska jag skutta iväg till Friskis & Svettis och leda mitt pass!

Vi ses där




Hugo & Milton busar

publicerat i Vardagsliv
Hugo och Milton busar i sängen.
Lägg också märke till mitt lilla underbett när jag ler. Nej, det är inte på riktigt!


gammalt videoklipp

publicerat i Vardagsliv

GLEE

publicerat i Vardagsliv
Cory Monteith - I´ll stand by you


Så fin röst han har!


äntligen

publicerat i Vardagsliv
Äntligen hemma!

Har varit och tränat och efter det så har jag varit på stan. Har letat och letat efter något till Ogge (och stått emot att köpa saker till mig själv), och jag hittade faktiskt en grej. Får bli som det blir.. orkar inte leta längre. Hoppas du blir glad!

Nu denna söndag ska jag bara ta det lugnt. Ladda upp inför nästa arbetsvecka.

Imorgon har jag mitt älskade pass på Friskis. Be there!

24 jan, 10

publicerat i Vardagsliv
Då var man uppe med tuppen igen då! Nja, inte riktigt då. På vardags minsann, ja då är jag uppe med tuppen. Det här är ju rena sovmorgonen för mig.

Hade tänkt att jag skulle pallra mig till Friskis & Svettis och träna på 11-passet. Dennis och Alexander är här nu. De har sovit över, men de ligger fortfarande och snusar. Oskar också.

Jag har inte fått en enda kommentar om vad jag kan köpa till Oskar. SYND!

tränat!

publicerat i Vardagsliv
Vad skönt det var att träna av sig alla chips jag åt igår! Kör imorgon igen, antingen 11 eller 17. Får se!

Jag gick ju på gymmet innan. Körde en uppvärmningsmaskin som fokuserar på benen i 10 minuter.. sen vilade jag en jäkla lång stund, sen körde jag lite i roddmaskinen.. sen var min tid på gymmet slut, tyckte jag. Stod i en jäkla lång kö för att få en biljett till 11-passet.

Plötsligt,
någon tog mig på rumpan!
Hoppsan, vem kunde det vara om inte Ellie! Haha. Jag blev lite förvånad, men när jag såg att det var Ellie så var det ju lugna puckar. Hon får grabba mitt ass så mycket hon vill :)

Nu ska jag äta lite och fixa iordning mig. Sedan bär det av till Pressbyrån för att jobba klockan fyra till nio.

PUSS!

23 jan, 10

publicerat i Vardagsliv
Morgonpigg? Ja ganska iallafall. Igår gick jag och la mig vid nio.. läste en timma, sedan somnade jag! Hade ställt klockan på 09.00, annars hade jag nog sovit ett par timmar till.

På listan idag står det

träna gym en liten stund
träna pass kl 11
hitta något till oskar på stan
kanske växla pengar om forex är öppet



fantasi?

publicerat i Vardagsliv
Jaha.. då var man hemma igen då efter en liten tripp till Ingelsta och Herstaberg. Min fader plockade upp mig med lastbilen på lunchen, och jag tog bilen till Maxi för att hitta något till Oskar. FASEN vad svårt det ska vara att hitta något! Jag hittade hundra grejer som jag skulle vilja ha, men fanimej inte en enda sak till Oskar. Svårt det här..
jag får väl helt enkelt rita en teckning eller något. Det är ju tanken som räknas :) Så bli inte för ledsen när jag inte har köpt något Ogge.

Jag har även förnyat mitt pass. Utan mammas hjälp. Är jag en stor flicka nu trots allt? Känner mig inte så stor. Bara ibland.. beror på vilket tillfälle, haha.

Idag har jag "ätardag" och imorgon har jag faktiskt planerat att träna. Eller på söndag. Eller både och.. beror på. Vill ju gå imorgon klockan elva men det brukar ju vara proppfullt och kö hela vägen ut till dörren.. inte så roligt. Samma sak förra veckan på Catarinas pass.. men DET ska jag gå på.


hmm

publicerat i Vardagsliv


Sitter med Milton i soffan. Jag måste ta mig till polisen idag och göra ett nytt pass. Mitt går nämligen ut om ett halvår och nu är det ganska bråttom eftersom jag ska ut och resa om några veckor.. Försöker få mamma att följa med för jag är fortfarande en liten bebis som inte klarar det själv.

Mamma, jag har fixat din födelsedagspresent och jag vet att du kommer bli jätteglad! Längtar tills du ska öppna den. Just det, pappa är med på den också.. det får vi ju inte glömma!

På tal om det så måste jag hitta någon födelsedagspresent till Oskar. Jag har liksom slut på fantasi nu. Köpte det jag kunde komma på till honom i julklapp, och nu är det tomt i skallen. Vad ska jag köpa? Nu vet du Oskar att du inte får läsa kommentarerna ifall det kommer in något tips, okej?

22 jan, 10

publicerat i Vardagsliv
Jag färgade ju håret och grejer som en galning i helgen. Kom på att jag inte visat resultatet än..



Jag är faktiskt helt nöjd!


Glee

publicerat i Vardagsliv
Lea Michele - Defying Gravity


Chris Colfer - Deyfing Gravity

 

Glee - Dont stop believing


21 jan, 10

publicerat i Vardagsliv
Vilken lång dag! Känns som jag bara har jobbat den här veckan. Jag hade ju tänkt att ta tag i träningen igen, men det finns inte så mycket tid till det när man jobbar mycket. Imorgon är jag äntligen lite ledig. Ska bli skönt.
Haha.. jag klagar för att jag har jobbat i 4 dagar. Man blir ju bortskämd med 2-3 dagars jobb nuförtiden. Förstår hur ni har det som jobbar 5 dagar i veckan. Men pengar får ni ju så var glada för det!
Ska ta mig en dusch nu. Har inte tvättat håret sen i lördag, och inte fan har jag duschat sen i måndags. FAN vad äcklig jag är!

nattinatti

publicerat i Vardagsliv
Ja då var man hemma efter en lång dag på jobbet!

Fasen för snö säger jag bara. Man ska ju städa och skura golvet varje dag, men det är banne mig inte alls lätt när det är sånt här väder ute. Det blir massor grus och slask inne, och det går inte att få bort. Jo, det GÅR ju, men det är inte så roligt att vara kvar en timma extra för det.

Jag ska upp om några timmar igen och jobba, så det blir inte mycket sömn inatt inte. Går upp halv sex,
så vi ses på Pressbyrån för morgonkaffet!

Hejsvejs!

20 jan, 10

publicerat i Vardagsliv
God morgon på er!

Igår var nog den roligaste dagen jag jobbade på länge. Jag vet inte varför, men det var bara KUL! Idag hoppas jag på att jag känner likadant. Jag jobbar långdag idag. 12-21.. sen ska jag upp tidigt imorgonbitti och jobba igen. Sen är jag ledig en dag, sen jobbar jag kväll på lördag igen. Sen ledig söndag, sen jobba. Så håller det på. Men man får ju en liten slant så man kan betala räkningarna iallafall.. Det är huvudsaken!

Jag är nästan helt frisk nu.
Vaknade dock imorse av att jag var liksom hes. Inte för att jag har skrikit särskligt mycket, så jag vet inte vart det kommer ifrån.

Ha en bra dag!


18 jan, 10

publicerat i Vardagsliv
Hej allesammans!

FAN vad kul det var att köra mitt pass idag! En rejält bra start nu på terminen tycker jag. Det var så roligt. Lite luddigt i början där tyckte jag.. men annars gick det kanon. Är stolt över mig själv.

Har jobbat dag idag. Skönt nu när folk har börjat jobba igen nu efter jul. Det börjar bli normalt på jobbet med folk och rutiner och allt det där. Så det känns bra.
Vad känns bra mer då?
Jo att jag börjar klockan 14 imorgon. Det betyder att jag får sovmorgon, det gillar jag.

Snart har jag ju kalas också. Vilka kommer? Det är också lite luddigt, några har svarat, andra inte. Skriv gärna eller skicka ett sms till mig så jag vet :)

Ska se på hela Glee-säsongen hade jag tänkt. 13 avsnitt..
nice!

17 jan, 10

publicerat i Vardagsliv
Hela, långa helgen har spenderats i Herstaberg hos min kära familj. Skönt att komma bort från den tråkiga lägenheten ibland.

I veckan som kommer så jobbar jag måndag till torsdag, sen är jag ledig fredagen, sen jobbar jag kväll på lördagen igen. Tror det är ungefär samma veckan efter det, så det blir inte mycket ledighet. Kan ju vara skönt det med kanske! Få känna hur det känns att vara hårt arbetande, haha!

Madde och jag var på Catarina O´s pass förut. Vad roligt det var! Först så var vi på gymmet en timma. Körde i uppvärmningsrummet på maskinerna, sedan lite styrka. Måste bli bättre på att ta mig till gymmet känner jag. Det är kul när man har någon att träna med. Kul är det ju iofs själv också, OM man har motivationen till det. Då är allt kul!

Längtar skitmycket till mitt pass imorgon.
Kommer du?

den lilla svarta

publicerat i Vardagsliv

Funderade på mitt lilla kalas den 5:e.
Tänkte om man skulle ha något roligt tema, typ "den lilla svarta". Tänk alla fina bruttor i fina svarta klänningar!

Kom sedan på att jag inte äger någon svart fin klänning. Så kanske skippar det?
Funderade också på en grej.. ska männen (om det kommer några) också komma i den lilla svarta? haha...


avfärgning och hårfärgning

publicerat i Vardagsliv

Sitter nu med en avfärgning i håret. Sen blir det en intensiv-röd färg! Nog ska det bli rött nu, annars vet jag inte vad jag tar mig till. Sliter nog av mig håret om det inte åker av av sig själv nu när jag färgar så mycket.

När vi var och handlade färgen på City Gross förut, kunde jag knappt stå emot att köpa mig något gott. Marabou Sensation-chokladen ska vi inte tala om. Jag tog mitt förnuft till fånga och gick därifrån utan nåt "gott". Känner mig ganska stark nu. Hoppas jag får fler såna här kickar eller vad man ska säga.

Beach 2010 va?



Eller ska vi säga beach 2006? haha


inbjudan..

publicerat i Vardagsliv
..Till dig som är en vän till mig!

Jag fyller år den 5 februari och då tänkte jag att ni vänner som vill får komma hem till mig och ta ett glas eller två, sen drar vi ut på krogen. Rättare sagt så drar vi till Palace. Gillar ju Otten, men de glansdagarna kanske är förbi. Börjar ju bli stor nu.
Det blir inget stort, inte så många heller. Med tanke på att jag inte bor så stort och inte vill ha vilka som helst här.

Fredagen den 5/2 runt klockan 20 hade jag tänkt.
Skriv en kommentar i bloggen eller släng iväg ett sms

Puss!


teatime

publicerat i Vardagsliv
Nu ska jag ta mig min 3:e kopp té för dagen. En väldigt bra smärtlindring för halsen. Jag har för tillfället inte ont i halsen, men känner att jag är väldigt torr och irriterad där.

Liptons jordgubbstè. Mums!
Sen blir det nog att se något bra på tv.

 

Imorgon börjar jag klockan två. Får en skön sovmorgon :)


viktnojan

publicerat i Vardagsliv
Jag har ju alltid hållt på och tjatat om min vikt och mina extra kilon. (Gjorde det även när jag var som smalast och vägde 56 kg, då var jag fortfarande inte nöjd). Man är ju fanimej aldrig nöjd?!



Det här är en bild på PLUSZIZE-MODELLER, visst är det sjukt?
Enligt mig är de Normala. För lite fett måste man ju ha på kroppen. När jag ser den bilden kan jag nästan jämföra dem med mig själv, och då borde jag ju vara nöjd, men icke. Det är nog insmörjt i alla tjejer att man ska vara pinnsmal för att se OK ut. Men det är ju fel! När ska vi fatta att alla är olika? Alla kan inte vara smala. Det är inte meningen..

Idealet på hur kvinnors kroppar ska se ut måste ändras! Iallafall ändras till att det finns olika former. Inte bara ett streck!



Allt handlar om att vara nöjd med hur man själv ser ut, och hitta sin rätta vikt och kroppsform. Jag tror inte att jag är skapt för att väga den vikten jag gör idag, för normalviktig är jag inte. Men det är för att jag inte kan låta bli alla godsaker som livet ger. Kan ju inte leva utan det :)
Men som sagt, lite fett ska man faktiskt ha.

Nu blev jag pepp på att träna!

lika som bär ?

publicerat i Vardagsliv
Hahaha.. jag har alltid sagt att Hugo är lik Ola Rapace. Det är nog håret som gör dem lika. HAHAHA.. garvar ihjäl mig!



Visst är dom lika? Svara nu
. Här måste man fiska kommentarer

Bad

publicerat i Vardagsliv
Hugo är på besök. Kul med lite liv och rörelse här. Nån hund som vill gå ut iallafall. Och som älskar bollar! Så fort man säger "boll" så blir han ivrig. Jättekul!

Vi var ute en sväng och kastade boll och rastade dem, nu är vi inne och har precis badat både Milton och Hugo. Milton badar vi ju ungefär en gång i veckan och klipper klor samtidigt, så han liksom får in det. Han verkar gilla att duscha precis som jag. Dock så skållar vi inte Milton i varmt vatten ;)




Hugo gillar inte duschen lika mycket som Milton gör. Kanske är för att han inte är lika van med en gång i veckan som Mille?

med Ellie

publicerat i Vardagsliv
Har varit hos och med Ellie i några timmar. Jag kom dit och hon bjöd på en liten show..
Nejvars, hon bytte bara om.



Tog med mig Milton också. Äntligen en riktig promenad för honom. Han försökte inte heller gå hem när vi var ute, men det kanske var för att vi inte var så nära huset att han visste vart vi skulle.
Ellie skulle göra några ärenden, så då fick han ännu en promenad.

Igår kom jag på att jag har 6 gånger kvar på mitt solkort som jag köpte för ett år sedan. Ganska onödigt att ha det kvar då jag ändå aldrig solar (och jag ska ju snart utomlands), så Ellie köpte det. Ska ta och köpa mig ett par nya leggings för de pengarna. Mina har det gått hål i. De är ganska utnötta kan man säga. Är ju typ det enda jag använder nuförtiden, när man inte längre kan ha snygga jeans.

Jag har tagit fram köttfärs ur frysen. Ska vänta på att det tinas upp, sen blire nog tacos eller köttfärssås till middag. Gott! Kör nog på tacos, en riktig höjdare!

13 jan, 09

publicerat i Vardagsliv
Förkylningen sitter i, vet inte vad den vill mig, men den vill inte försvinna iallafall. Den trivs hos mig. Trivs att göra mig snorig och trött. Kan ju vara kul för den, men inte för mig. Det är jättejobbigt att vakna flera gånger per natt och behöva ta nässpray. Plus att jag blir helt torr i halsen och munnen då, eftersom jag andas med munnen istället för näsan.

Men nu ska jag inte klaga. Trots förkylningen så är jag ju frisk och har en frisk familj. Ska vara glad för det jag har :)

Milton och jag kom hem för en stund sedan. Vi har sovit ute i Kimstad inatt. Oskar är på jobbet några timmar.
Jag funderar på att fråga någon av mina kollegor om de kan byta med mig så jag slipper jobba imorgon. Går det inte så måste jag ju, men det är fruktansvärt jobbigt att jobba när jag mår så här i näsan alltså. MEN.. ska inte klaga på det heller egentligen. Jag ska vara glad att jag har ett jobb iallafall. Så svårt att få nuförtiden. Hoppas det vänder så alla arbetslösa kan få arbeta, och de som arbetar och vantrivs på jobbet kan få byta jobb.
Det vore väl nåt?

En månad kvar, sen värme för hela slanten. OM jag längtar..


12 jan, 10

publicerat i Vardagsliv
ÅÅÅH vad jobbigt det är att vara snorig och täppt i näsan! Jag vet att jag överkonsumerar nässpray, och det är absolut inte bra. Fräter ju upp hela näsan och hjärnan, men vad ska man göra?
Jag kan verkligen inte sova med öppen mun bara för att jag inte kan andas genom näsan för den är igentäppt med snor. Då tar jag hellre nässpray så jag jag fri sen. Ett tag iallafall. Vaknar ett antal gånger under natten av att näsan är täppt.. väldigt jobbigt!

Är fortfarande deprimerad över att jag inte kunde köra mitt pass igår. Och jag vill testa alla nya pass som har börjat nu! Blir frustrerad.. Men först måste jag bli frisk.

Om 3 timmar ska jag tvätta.
Vad ska man hitta på fram tills dess tro?

skållhett

publicerat i Vardagsliv
Vad skönt det är att stå i duschen och nästan skålla sig själv med jättejättevarmt vatten. Haha.. det är nästan så. Det ryker om vattnet och jag bränner mig. Det ska vara precis på gränsen till att det är FÖR varmt, då är det perfekt!
Herregud, höll på att skriva skolla. Kan inte stava längre. Var ju faktiskt några år sedan jag gick i skolan nu. Engelskan har jag tappat massor också märker jag när det kommer in engelsktalande personer till Pressbyrån som ber om hjälp.

Imorgon har jag bokat en tvättid. Tvättkorgen är liksom överfull nu. Ska nog lämna Milton ensam när jag går ner.. måste ju vänja honom med att vara lite ensam nu så han slipper följa med Oskar till jobbet varje gång jag jobbar dag. Som tur är så är jag ju ledig nu i 2 dagar. Underbart! Det är verkligen ansträngande och jobbigt att jobba när man är sjuk. Men snart är jag nog frisk som en nötkärna igen!

Fasen alltså att jag inte körde mitt pass idag. Eller alltså.. jag hade ju nästan inget val. Vill ju inte råka ut för att bli ännu sjukare än jag redan är, bara för att leda mitt pass. Men jag önskar verkligen att jag hade varit frisk så jag hade kunnat leda mitt första pass den här terminen. Är så ledsen för det :( Men nästa vecka så. DÅ ska jag vara på topp!



Vad tycker ni om min nya bloggdesign förresten?

11 jan, 10

publicerat i Vardagsliv


Jag är genomförkyld! Usch.. har iallafall tagit mig igenom dagen på jobbet, skönt!
Milton ligger här och tröstar mig.
Jag är ledig i 2 dagar nu. Ska kurera mig riktigt ordentligt med nytt nässpray och halstabletter!

10 jan, 10

publicerat i Vardagsliv
Fan för att vara förkyld. Frågan är om jag kan köra mitt pass imorgon. Premiär och allt. Jag hoppas att jag känner mig bättre tills imorgon. Som jag känner mig nu så kommer jag köra, fast det tar emot, men vad gör man? Det är ju skitkul! Alla är ju säkert också förväntansfulla inför den nya terminen och alla nya pass. Jag med! Hoppas motionärerna gillar det.

Ska väl gå och lägga mig snart. Kanske inte tjänar någonting till.. kommer säkert ligga sömnlös ett tag som ofta. Jag måste nog sluta tänka att jag MÅSTE gå och lägga mig. För då tvingar jag mig själv att försöka sova när jag inte är trött.


Älskar min familj oerhört mycket, puss

9 jan, 10

publicerat i Vardagsliv
Hallu,
är i herstaberg idag. Igår blev det kalas för Lasse. Det var mycket folk som kom, och jag, Milton och Oskar begav oss nog hem när det började ta fart. Jag skulle ju upp och jobba idag, så jag var i säng ganska tidigt. Fick en liten skön sovmorgon också. Har börjat få ont i halsen. Fasen asså.. jag som på måndag ska ha mitt nya pass för första gången. Så är jag sjuk.. för jag antar att jag inte blir helt återställd tills dess. I värsta fall får jag fråga någon annan ifall den kan ställa upp, för jag tycker inte jag ska träna när jag är sjuk, och det är ju inte roligt för de andra om jag bara ska köra på halvfart.

Puss hej

8 jan, 10

publicerat i Vardagsliv
Morsning korsning!

Man kan ju fundera på varför jag är uppe såhär dags på lediga dagen, men vi har precis varit och sjungit för Lasse som fyller 50 år. När vi blev väckta sa jag till mig själv att jag skulle lägga mig igen efteråt, men nu är jag inte speciellt sugen på att lägga mig igen.

Ska nog hoppa in i duschen och tvätta mitt flottiga hår, och göra mig lite fin.
Somnar kanske gott ikväll med. Ska ju upp och jobba imorgon igen. Då börjar jag ju iofs kvart i tio, så lite sovmorgon får jag trots allt.

Vad tycks om min nya design då? Jag tycker den är jättefin. Mycket roligare att blogga när man har en fin blogg.


Kan inte låta bli att lägga in denna underbara bild än en gång, haha. Garvar varje gång jag ser den.

ny design

publicerat i Vardagsliv
Ny bloggdesign på G. Snygg änsålänge va? Är helt frälst. Älskar leopardmönstret :)



Befinner mig hemma hos Oskar och hans familj nu. Vi håller på (eller jag menar Oskar) att fixa min blogg. Jag hjälper ju till med att säga hur jag vill ha det.

älskling och jag

publicerat i Vardagsliv

Längtar tills den tredje filmen kommer ut!


alexandra burke

publicerat i Vardagsliv


Herregud så glad hon blev. Börjar nästan gråta själv :)

statistik

publicerat i Vardagsliv
Konstigt det där med statistiken när man kollar. Enligt blogg.se så hade jag ca 8 besökare igår, och om man kollar på google analytics så hade jag 21 st. Vilken är rätt och vilken ska man gå efter? Vore ju kul att veta hur många man egentligen har.

Snart bär det av till Kimstad. Ska fira Lasse imorgon så vi sover där inatt!

Puss

7 jan, 10

publicerat i Vardagsliv
Vad jobbigt det är! På kvällarna när jag ska sova blir jag som en annan människa. Rädd och orolig och kan inte sova. Ligger och tänker på vad för mardröm jag ska drömma den natten, och så oroar jag mig väldigt mycket för att det ska hända min familj något. Jag är väldigt vidskeplig av mig, och tror att ju mer jag tänker på det så kommer det bli sant. Jag ligger där och försöker tänka på annat, men det går inte!

Jag behöver hjälp!

hårtips

publicerat i Vardagsliv
Jag har ju styrt och ställt med mitt hår ett tag nu. Har färgat rött flera gånger utan resultat. Häromveckan köpte jag mig en hårinpackning med färg i, och den gör susen kan jag lova! Nu är nästan hela håret rött. Man får använda den några gånger innan håret är heltäckt, iallafall mitt hår som tydligen inte drar åt sig som normalt hår gör. Jag hade en brun sån hårinpackning innan, men den tyckte jag inte hjälpte särskilt mycket. Inpackningen finns i alla färger.. blont, brunt, svart, rött.. Håret känns som nyfärgat varje gång man använt den, så den rekommenderar jag starkt!

Märket är Revlon och jag använder mig av Purple red. Köpte den på hårvårdsbaren och den kostade 139 kr, tror det var kampanjpris också. Så passa på att köpa den nu!



Det blir att gå och lägga mig snart. Ska ju upp tidigt och allt imorgonbitti. Har ställt mobilen på 5.15.. Går från jobbet en timme senare. Känns skönt att gå upp och ha lite tid på sig att fixa sig och äta frukost. Sätter mig framför tvn och äter frukost medans jag böjer mina ögonfransar. Det är ett måste varje morgon. Det öppnar upp ögat och man ser fräschare och piggare ut.

Godnatt
familj o vänner, älskar er

favoritlåt just nu

publicerat i Vardagsliv


Alexandra Burke - Bad Boys



Skulle faktiskt kunna tänka mig att ha den på mitt pass, men nu är det ju kanske lite sent eftersom jag är rätt nöjd med min nuvarande musik till nya passet.
Så det får bli till höstpasset då, om jag inte har tröttat ut mina öron med denna skitbra låt!

6 jan, 10

publicerat i Vardagsliv
Helloo..
Vad ska man säga om denna dag? Imorgon när jag ska ta mig till jobbet är väl vägarna igensnöade. Kanske ligger 2 meter snö på marken. Kändes lite så nyss när vi gick ut med Milton. Vill inte ha snö! Jag vill ha värme, sommar och vår. Inte nån jäkla kyla.
Men snart åker jag ju till varmare breddgrader så jag har iallafall något att se fram emot. Plus min födelsedag!

Idag har jag inte gjort någonting. Har tittat på Avatar i dålig kvalitè, och imorse klockan 11 repeterade jag mitt pass. Ellie, Gullevi, pappa och Linda var med. Dock gick pappa in i gymmet efter ett tag. Det där med jympa är ingenting för honom har vi nu konstaterat. Det går inte så bra att jympa utan koordination. Då blir det varken jobbigt eller roligt. Inte sant?



Måste bli bättre på att ta bilder under dagen som jag kan lägga upp. Bara jag får min systemkamera

borta

publicerat i Vardagsliv
Nu är det så här att alla mina kontakter på MSN har försvunnit, så kan alla som läser detta skriva något till mig på msn så jag får tillbaka er där!

TACK

5 jan, 10

publicerat i Vardagsliv
Om exakt en månad fyller jag 21 år! Längtar.

Jag har haft sovmorgon idag. SÅ SKÖNT! Tjatar alltid om att det är så skönt med sovmorgnar, men jag kan inte låta bli. Älskar att veta på kvällen att man får sova så länge man vill dagen efter. Får liksom lite panik när jag vet att jag ska upp klockan halv sex. Så ligger man där och klockan tickar på, och man kan inte sova. Klockan närmar sig halv sex..
som tur var fick jag inte känna den känslan idag.

Jag har precis ätit skorpor och mackor till frukost. Hade tänkt ta en lite längre promenad med Milton idag. Om han vill. Men nu är det inte frågan om vad han vill, för om han får som han vill hela tiden blir han ingen lydig hund. Vi SKa ta en långpromenad idag.

Hade världens konstigaste dröm inatt. Jag drömde att Linneas eller så var det Lindas kommande bebis åkte med Oskar och mig i bilen i Stockholm, och där hade dom gjort om till vänstertrafik eller vad det kallas, och det visste ju inte jag, så vi krockade ju och rulla runt med bilen. Bebisen klarade sig oskadd, och vi likaså. Haha.. det jag minns var att bebisen var snorig och förkyld också. Haha.. så man kan drömma ibland!
Häromnatten drömde jag ju att jag sa till min granne att hålla käften, och då kom hon och hotade oss med pistol.

Imorgon får alla som vill komma på generalrepetition av mitt nya pass på Friskis klockan 11-12. Ta med så många ni vill och vilka ni vill. Bara kul ifall det kommer fler än Ellie och Madde liksom. Madde kommer nog inte ens för hon är sjuk, så det blir ja och Elke.



fräsigt

publicerat i Vardagsliv
Milton har fått en fräsig jacka idag. Fin va? Köpte den på Grizzly idag i hopp om att han nu inte ska frysa när vi går ut. Han hatar ju nämligen kyla och snö den rackarn. Längtar till sommaren då han springer omkring ute självmant, haha.



Ska snart lägga mig för natten. Ska upp och jobba tidigt imorgonbitti och jag behöver ju min skönhetssömn som ja inte alltför ofta får när jag jobbar dag och går upp tidigt. Sover så oroligt de nätterna.

Puss o natti!

O.P.I

publicerat i Vardagsliv
Köpte ett nytt nagellack idag när vi var på Ingelsta. Från Kicks 150 riksdaler. Kunde inte låta bli! Ni vet hur jag är..



Om drygt en timma bär det av till Friskis. Har ingen större lust, men när jag väl kommer dit så blir det nog skoj!

3 jan, 10

publicerat i Vardagsliv
Hallå ja!

Dagen har spenderats ute i Herstaberg. Vi tog 10-bussen ut dit, och vid 11 åkte vi till Media Markt och alla andra ställen ute på Ingelsta och kollade runt. Sist men inte minst så handlade vi lite mat på Willys. Fyllde på förrådet lite och så som man behöver ibland.

Annars har helgen varit lugn..
igår övade jag på mitt pass. Ellie var med också.
Jag ska köra igen ikväll klockan sju. Sen har jag bara några gånger kvar att repetera, sen är det premiär på det nya! Rättare sagt på måndag om en vecka. Ska bli skoj att köra lite nytt med mina älskade motionärer.

Snart fyller jag år också. Ni har inte glömt min lista va?


1 jan, 10

publicerat i Vardagsliv
Gott nytt år mina vänner!
Hoppas ni hade en mycket trevlig kväll igår. Det hade jag. Det blev inte så mycket dricka, men ett glas vin och några bärs fick jag i mig. Det blev plankstek när vi kom, sen gick timmarna och vips så kom tolvslaget. Då frös jag nästan arslet av mig, men det var det värt, för det smälldes mycket fina raketer här ute i Herstaberg.

Mamma ingav ett löfte. Säger man så? Hon skulle sluta röka vid tolvslaget. Vad är inte det första hon gör när hon vaknar idag? Mmm.. Väldigt dåligt. Vi hade slängt hennes rökredskap. Haha, nu låter det som hon röker något annat, men nu menar jag hennes rulltobak och rullapparat m.m.. Men det hade hon letat upp i papperskorgen. Nu är hon på jobbet så jag har faktiskt slängt hennes skit en gång till, en gång för alla. Ett löfte är ju ett löfte, eller hur?

Jag själv har ju också ett löfte nu. Ska bara äta godis, chips m.m en gång i veckan om jag nu måste äta det över huvud taget. Om jag inte har något löfte så går jag och småäter sånt hela tiden, och det sätter sig ju som sagt på mage och armar på mig. Men nu ska det bort!

God fortsättning!

RSS 2.0
Till Toppen