rabatt/gratis

publicerat i Vardagsliv
Jag känner att jag bara vill få ur mig det här och förklara.
Som nära vän/släkting så förväntar väl de flesta sig att man ska få saker billigare, eller kanske gratis av någon som driver en verksamhet. Som jag tex. (Nu är det inte en enda av mina vänner eller släktingar som nämnt detta, men jag säger det iallafall!).
 
Jag får så himla dåligt samvete när jag tar fullt betalt av er, det är som att man förväntas ge rabatt osv för att man är just vänner och släkt.
Men... jag kan verkligen inte göra det. Iallafall inte nu. De inkomster jag har i företaget behövs verkligen i företaget, annars har jag inte råd att betala mina företagsräkningar och allt som kostar med att ha ett eget företag. Och som ni vet så är mitt företag ganska nytt och man går inte så mycket/kanske inte alls plus det första året. 
Så det handlar inte om att jag är snål eller girig, utan jag vill bara kunna betala mina utgifter. Men när jag får in så mycket pengar i företaget att jag kan ta ut lön så kanske jag kan fundera på att ge lite rabatt till familj och vänner. 
 
Hur tänker ni alla som nu läser mitt inlägg, hur resonerar ni kring det här med rabatt till familj och vänner? Ni som känner er träffade som vänner och släkt behöver inte svara, för jag vet att ni sagt till mig att det inte är mer än rätt att ta fullt betalt. Så jag vet vart ni står :)

senaste

publicerat i Diplomerad nagelterapeut
Hej!
Det blev ju höst så fort skolorna började och jag kunde ju inte annat än bli sugen på höstigare naglar, så här är mina. Enkla men med lite bling påIdag fick jag göra nästan likadana :) Alltid kul att inspirera.Min kära moder fick också lite mörkare naglar. Och en extra touch av marmorSist men inte minst... Naglar som snart ska utomlands.


än är det sommar

publicerat i Daniella syr
 
De här snygga naglarna gjorde jag idag. De tillhör min kollega Nora som alltid fixar sina naglar hos mig. Det må vara höst i luften men jag tycker det är sommar åtminstone till den sista augusti. Så fort september är kommen så är det höst. Med det sagt så funkar fina sommarfärger än!

Min älskade kille

publicerat i Vardagsliv
Förstår ni att den här älskade lilla killen fyller 3 år nästa vecka?! Helt sjukt vad tiden går fort men så säger alla föräldrar så det ska jag inte tjata om.
Får såna härliga känslor och igenkänningar varje år vid den här tiden och blir påmind om när jag var gravid och bara väntade på honom, och sen så kom han ju äntligen. Blir påmind om dagen han kom, då var det precis så här kallt, sommaren var slut och ja, jag kan fortsätta länge men jag slutar här.
Nu är det höst och varje år denna tid kommer jag alltid tänka tillbaka på den dagen han föddes. Det allra bästa som har hänt mig!
 

Hej på er!

publicerat i Diplomerad nagelterapeut
 
Här kommer lite naglar som vanligt då. Jag har de som vill ha inspiration som gör naglar hos mig men som inte har Facebook eller instagram där jag alltid lägger upp mina naglar jag gör. Därför blir det väldigt tjatigt här med naglar hela tiden. Men så är ju naglarna de roligaste jag gjort också! Och då är det ju klart att jag vill visa och allt. Hoppas ni förstår :)
 
Just nu ligger jag och tittar på idol, och senare är det ju också paradise hotel. Som jag längtat efter alla bra serier! Den bästa som jag längtar extra mycket till är ju Greys anatomy. För jag hoppas att det kommer fler säsonger??!
 
 
 
 
 

Ny lampskärm

publicerat i Daniella syr
 
Var på stan idag för att köpa lite grejer till företaget när jag fick se denna skärm. Fanns även i svart och guld men jag valde koppar. Själva glödlampan och snöret hade jag redan hemma.
Lampan fick också byta plats till sovrummet. 
 

koppar/rosenaglar

publicerat i Diplomerad nagelterapeut
Fick göra ett par så himla snygga naglar på min mormor häromdagen! Hade ju gjort mina några dagar tidigare och ångrar att jag inte gjorde liknande dessa istället. Men det får jag ta nästa gång :)

senaste

publicerat i Diplomerad nagelterapeut
Hej! Här har vi lite av de senaste naglarna jag gjort. De spetsiga är mina nya som jag fixade häromdagen.

Fiskaren!

publicerat i Vardagsliv
Jag har gått och blivit fiskare nu, ja! Så himla kul och så fridfullt att ställa sig vid en sjö och kasta lite!
Det var precis vad vi gjorde häromdagen och den första fisken jag nånsin fått blev en......gädda! Alltså det trodde jag aldrig. Och gäddan var inte liten heller! Jättestor och den såg gammal och skruttig ut också, men det gör kanske alla gäddor?
De jag fiskade med sa alla att gädda inte är gott så den fick åka ner i sjön igen. Det fick jag såklart igen sen när jag skrev om fiskelyckan på Facebook... gädda är tydligen gott!? Inte nog med gäddan så fick jag även en annan stor fisk, en asp. Den behöll jag inte heller. Jag väntar fortfarande på en redig aborre istället.
  
 finaste

publicerat i Diplomerad nagelterapeut
Dessa naglar gjorde jag på min kollega igår. Jag tror kanske det är de snyggaste jag gjort hittills! Om jag ska tänka på det jag ser som kanske inte ni ser... som form, uppbyggnad och mycket mer sånt. Men det blev så bra! Färgerna tillsammans, dekorationerna, naglarnas längd och form.Vad tycker ni? :)

RSS 2.0
Till Toppen