31 dec, 09

publicerat i Vardagsliv
OJ vad länge vi har sovit idag!
Jätteskönt att verkligen få sova ut. Jag tror vi la oss innan tolv igårkväll, och vi vaknade runt halv elva. Milton sov hela tiden också. Tror jag iallafall. Han kanske är uppe och ränner om nätterna när jag sover som tyngst, det vet jag ju inte. Men jag tror han sover hela nätterna iallafall. En riktig tröttis det där. Idag börjar jag att jobba klockan 2. Jag tror att vi ska stänga klockan 5, så det är ganska onödiga timmar jag får jobba där idag egentligen. Men pengar som pengar, typ 250 spänn. Vad ska jag göra med dem måntro?

Ikväll står det ju party på schemat för de flesta, men jag måste säga att jag tycker nyårsafton, valborg, midsommar o de där festdagarna är väldigt överskattade. "ooo det är nyår, måste festa" , så tycker inte jag. Jag ska befinna mig ute i Herstaberg med familjen och farmor och äta plankstek, sen ska jag nog ta mig några bärs. Det var den festen :P Haha.


gammal bild på mig och oskar från i somras

30 dec, 09

publicerat i Vardagsliv
Morsning. Vad skönt det var med sovmorgon! 2 timmar kan faktiskt göra mycket. Annars brukar jag ju gå upp runt halv sex när jag jobbar dag, men idag börjar jag ju klockan tolv. Så några extra timmar var mycket skönt. Hade kunnat sova ännu längre om jag hade sovit här hemma, men nu befann jag mig i Kimstad.

Nu är vi iallafall hemma och jag har gjort iordning mig lite till jobbet. 9-timmarspasset väntar. Jag hoppas på en lugn dag med inte alltför mycket kunder.

Jag har ju inte visat mina nya skor som jag köpte förra veckan. 799:- från Stadium. Jag var faktiskt verkligen i behov av ett par nya sneakers. Mina blev ju stulna från Friskis för ett tag sedan så jag har varit tvungen att använda skruttiga skor som jag köpte för 3 år sen.

Här är dom


De är liksom lite glansiga i materialet, men det syns nog inte. Fina är dom iallafall. Jag älskar ju lila :)

29 dec, 09

publicerat i Vardagsliv
Hallå mina kärestor.. haha, så säger man väl inte? Kärestor.. mina kära kanske.

Sitter här ute i Kimstad igen.. Blev lite panik när jag kom hem förut, för Oskars pappa var påväg för att hämta, och då hade jag inte bestämt om jag skulle med ut eller inte. Men nu sitter jag här. Har suttit med nya H&M-katalogen i en timma. Blir en liten beställning. Kan inte hålla mig. Finns mycket snyggt i den till våren.

Övade på mitt pass efter jobbet direkt. Nu kan jag stolt säga att det börjar arta sig. Några gånger till så sitter det galant!

Igår var jag jättetrött, så som tur var så somnade jag ganska snabbt när jag hade läst lite ur den tredje twilight-boken. Längtar tills den tredje filmen kommer!

Pussis

28 dec, 09

publicerat i Vardagsliv
Då var det måndag igen. En 4 dagars lång arbetsvecka. Inte ofta jag jobbar 4 dagar i rad, men när det väl händer är det ju kul på ett vis eftersom jag vet att det blir lite mer klirr i kassan hos mig då, annars äre väl ingen höjdare. Det var faktiskt väldigt skönt på jobbet idag. Jag hann med mycket, och det beror väl på att julruschen nu är över. Värst är det ju runt lunch, men så har det alltid varit. Imorgon jobbar jag dag. Börjar alltså klockan kvart i sju och slutar kvart över två.

Jag trodde att jag skulle ha blivit bättre i näsan tills idag, men icke, så jag frågade Alexandra ifall hon kunde ta mitt pass idag, och det gjorde hon. Hoppas mina motionärer blev glada :)
Madde sa att min största friskisidol Johan Oddman hade varit där. FAN att jag inte ledde passet.. det är ju han jag ser upp till. Min stora idol! Men det går väl fler tåg, ifall han nu pallrar sig till mitt pass någon mer gång. Då ska jag minsann vara DÄR.

Jag hann med en sväng på stan med Ellie också efter jobbet. Jag fick med mig ett nagellack från O.P.I som enligt mig är det bästa av de nagellack jag har testat. Det kostar 150 kronor, men det får man väl kosta på sig ibland. Ellie letade nyårsklänning, men det hittade hon inte någon.

Nu ska jag snart sova. Är faktiskt svintrött eftersom jag gick upp så tidigt imorse.
Familjen har även varit här. Vi gick en sväng med hundarna i Oxelbergsparken. Trevligt :)

Puss

fanken

publicerat i Vardagsliv
Fick nyss reda på att det inte är imorgon och en vecka framöver som Friskis har stängt, utan det är ju veckan efter det. Så DÄR sprack mina planer att öva mitt nya pass imorgon då.. Ska köra mitt ordinarie pass en sista gång imorgon. Är inte så pigg på det eftersom jag har varit förkyld en vecka och proppat i mig massa gottis varje dag, men men..
det ska bort nu har jag bestämt! Nu eller aldrig för fan.

Efter nyår får det vara nog med att äta godis o skit när jag känner för det. Ska bestämma att jag får äta sånt 1 dag i veckan, inte mer som det har blivit nu den senaste tiden. Klarar inte av att "äta någon gång ibland" för då äter jag hela tiden när jag är sugen. Bättre att ha en bestämd dag eller ett löfte som jag har haft en del gånger.

Så får det bli. Efter nyår är det 1 dag i veckan med gottis som gäller!


punkt

jag önskar mig

publicerat i Vardagsliv
Som ni vet så fyller ja år snart. Rättare sagt den 5 februari. Detta är till mina nära och kära som ska köpa födelsedagspresent till mig. Jag önskar mig enbart:


Klinkers/kakel och det som behövs till att lägga nytt golv i badrum. Rött, svart, eller nån snygg blandning med röda färger (ev. att jag får presentkort/pengar till det)

Toalock/sists i matchande färg till golvet

Dörr till sovrummet
och någon som kan sätta upp den. (kanske snickare?)

Twilight bäddset
Fast bäddsetet är inte prio 1 så det önskar jag mig bara ifall ni får pengar över.

Systemkamera Men det vet jag att jag inte kommer få. Men det är ju trots allt en ÖNSKElista ;)


Detta är vad jag önskar mig allra, allra mest så snälla, köp inte något annat som jag inte vill ha.


Tack älsklingar i förskott!

27 dec, 09

publicerat i Vardagsliv
Hejsan svejsan!

Nu befinner jag mig ute i Kimstad. Oskar är och spelar cup, och jag har precis tagit mig en dusch. Milton är här och han ska också ta sig en dusch. Ska även ta och klippa hans klor också. En gång i veckan ungefär så badar vi honom och klipper klor. Det är bra för då vänjer han sig och blir inte rädd varje gång man ska bada, klippa klor, undersöka honom m.m.

Jag tror faktiskt att jag blev helt klar med alla rörelser till nya passet idag. Körde mellan 11 och 12, och kör imorgon igen på min ordinarie tid klockan 18. Nu gäller det verkligen bara att öva in, öva in, öva in ALLT SÅ DET SITTER. Det klarar jag!


Go me!

26 dec, 09

publicerat i Vardagsliv
God jul och fortsättning!

Då var denna jul över för detta år. Som jag har sett fram emot julen, så var den inte alls lika rolig som jag minns den förra året och alla andra år i mitt liv. Kan det bero på åldern tro? Iår fick jag ingen julkänsla trots julpynt och allt sånt där.
Nu är iallafall julpyntet nerplockat här hemma hos mig. Vill inte ha det kvar nu när julen är över för min del. Tillbaks till det vanliga helt enkelt..

Vad fick jag i julklapp nudå? Jag minns knappt, men det jag kommer ihåg är bl. a
gardiner
duschdraperi
ljuslyktor
skor
väska
bh o trosor
lotter
..
allt det där småplocket man har önskat sig. Tack!
Dock undrar jag vart tomten gjorde av mitt Twilight-påslakanset som jag önskade mig så innerligt? Det får väl bli till min födelsedag då om två månader.

Jag har även kommit på det jag önskar mig när jag fyller, men det kan vi ju ta lite längre fram.

Här kommer lite bilder


och så lite bilder från julfirandet i Katrineholm



Alexander har sovit här inatt, och imorse skulle jag upp och öva mitt pass, så det fick Oskar och Alex vara med på. Dom var duktiga, men dom behöver verkligen öva på sin koordination båda två. Ska upp igen och repetera imorgon. Bara några gånger kvar nu innan terminspremiären nästa vecka. Usch, är nervös!

22 dec, 09

publicerat i Vardagsliv
Usch, jag känner verkligen inte för stress på jobbet idag. Jag börjar klockan 14 och jobbar till 21 idag, och om man ska jämföra med igår så var det lugnt på morgonen fram till lunch. Sen vet jag inte hur det var på eftermiddagen när jag gick hem, men jag antar att det inte blev lugnt förrän på kvällen runt sex. Lär ju bli så idag med eftersom det bara är ett par dagar kvar till självaste julafton.

Det positiva med denna dag är iallafall att jag fick sovmorgon. Imorgon får jag dock ingen sovmorgon, men då slutar jag ju kvart i tre, sen är jag ledig i 4 underbara dagar.

Jag är fortfarande förkyld, och det är inget kul att jobba då. Önska mig lycka till idag!


fuck you

publicerat i Vardagsliv
TILL ALLA FITTOR SOM JOBBAR PÅ COOP NÄRA HÄR PÅ HÖRNET

Fan vad irriterad jag är på er. Tjuriga hela jävla tiden är ni, och så får man inte ha hund i butiken? Om man kan kalla den lilla råtta jag har för hund? Jag och Oskar var ute och gick med Milton och gick förbi coop för att handla chips. Oskar bar Milton i famnen, och då säger hon i kassan att "man får inte ha hund i butiken" blabla..
MEN,
det finns ingen skylt som säger att man inte får ha hund i butiken, och det betyder ju vad? Jo, att man FÅR ha en hund.
Tydligen så får man ha hund i väska sa en annan expedit, men vad fan är det för skillnad på att ha en liten hund i en väska på att ha den i famnen? Ursäkta men jag är förbannad på de bittra asen där borta. Finns inte en enda trevlig själ som jobbar där enligt mig. Inte som jag mött iallafall.

http://www.igorthetroll.com/images/fuckyou.jpg


21 dec, 09

publicerat i Vardagsliv
Hej fina människor :)

Idag är det den 21:a december. SNART, så snart är julafton här. Jag längtar så mycket. Har sagt de förut och jag säger det igen.. jag längtar tills mina nära och kära ska öppna mina klappar jag köpt till dem.

Idag leder jag inte något pass.. är för förkyld för att leda och orka ändå. Men jag hade gärna velat! Älskar ju att leda mitt pass med alla älskade jympasugna människor. Men, men... kommer ju tusen dagar till jag ska leda. MINST!

Jag är trött som fasen idag. Har suttit och nästan somnat till en film nu efter jobbet. Egentligen orkade jag inte jobba idag pga förkyldningen, men Felicia kunde inte jobba för mig så jag var tvungen. Men det kändes bra ändå, tog lite nässpray så gick det nästan över, haha. Det är MYCKET kunder nu de sista dagarna innan jul. Jag brukar tjata om att det är mycket att göra ibland, men nu är det enormt mycket folk! Några jävla bittra kärringar också. Att dom orkar vara tjuriga och kalla det "dålig service" för att jag inte stoppade ner SF Presentkortet i kuvertet. Haha.. och jag tar ju åt mig så fort någon blir tjurig eller arg på mig. Jobbigt! Jag vill inte ta någon skit, men egentligen är jag jävligt feg och står inte på mig. När jag väl står på mig blir jag så jävla arg så jag blir helt röd i ansiktet. Det är ju inte så att jag står och skriker åt mina kunder som är otrevliga mot mig, men inombords så. Nån gång kan det hända att jag tjaffsar tillbaks.. varför ska inte jag få det när dom är tjuriga mot mig? Bara för att jag står i kassan och ska stå där och vara trevlig hela dagarna eller? Ibland går det bara inte. Jag står ju liksom där dag ut och dag in, medans en kund kanske bara är där i 2 minuter. Förstår ni hur jag menar?



Skönt att det snart är lite långledigt så man får ta igen sig och samla kraft till arbetsdagarna med nöjda och bittra kunder.

bloglovin


20 dec, 09

publicerat i Vardagsliv
4 dagar kvar till julafton. Vem längtar inte?

Idag är jag trött och förkyld. Jag hoppas att det inte blir värre tills imorgon, för då ska jag jobba och eventuellt leda mitt pass klockan sex. Idag hade jag egentligen tid i salen på Friskis, men jag orkade verkligen inte. Förlorad tid till att öva, men det kommer ju fler gånger. Har ungefär 6 gånger till på mig att öva. Så det ska jag nog klara.

Gårdagen blev en höjdare! Först var vi och åt på Butlers, sedan gick jag, Diana och Felicia hem till mig och drack lite. Sen bar det av till Otten. Där var det också kul :)

När ni kommenterar min blogg så tycker jag inte att ni ska kommentera anonymt. När ni ställer frågor så kan jag ju inte veta vem du är och svara tillbaka.





bloglovin

färdig

publicerat i Vardagsliv


Klar med klädsel och smink för middagen. Jag har inte bestämt mig än ifall jag ska ha höga klackisar, eller mina stövlar. Det är ju snyggast med höga, men svårare och mycket jobbigare att dansa och gå i hela kvällen. Får se hur jag gör sen.




Får även se ifall jag mår sämre eller bättre sen. Är ju förkyld. Köpte faktiskt mitt älskade nässpray som jag förr var mycket beroende av. Använde det året om, även om jag inte var förkyld. Det blev ett beroende, och utan det blev jag täppt. Nu som tur är så har jag lagt av. Använder bara i extrema fall, och slutar i god tid innan jag blir alltför beroende. Jobbigast är ju på nätterna. Går inte att sova med nästäppa!

19 dec, 09

publicerat i Vardagsliv
Är nästan klar med hela passet nu! Fan vad jag är duktig! Det känns väldigt skönt att nästan vara klar. Sen är det bara att öva in passet. ÖVA ÖVA ÖVA! Kom gärna och var med, roligare om man är fler.

Dock vaknade jag imorse och var förkyld. Känner mig också hängig och trött. En riktig förkyldning på gång? Fasen. Men inget kan stoppa min eventuellt roliga kväll ikväll. Jag ska ut och äta med jobbet, sen ska jag och Diana ut.

Oskar och Milton har lämnat mig för dagen. De är ute i Kimstad nu. Oskar skickade mig ett sms om att en viss person har skaffat lösen på sin blogg. Ursäkta, men fan vad töntigt! Varför skriva blogg över huvud taget om den ska vara lösenordsskyddad? Då kan man väl lika gärna skriva dagbok om man vill hålla sina tankar för sig själv. Nu är det ju säkert så att de "närmaste vänner" till den här personen har fått lösenordet, men varför inte prata med dom då istället för att sitta och skriva i en hemlig blogg. Töntigt, töntigt, töntigt. Enligt min åsikt.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen. Ska ta en lång, skön, underbar dusch! Om jag inte lägger mig och vilar först, känner mig ju som sagt trött. Sen blir det att fixa till sig inför kvällens bravader.



18 dec, 09

publicerat i Vardagsliv
Inte långt kvar till julafton nu. Längtar som bara den!

Nu på morgonen har jag tagit en lång dusch. Jag kan lova att mitt flottiga hår behövde det! Skönt var det också. Stå där i en halvtimme och bara låta varmvatten rinna över kroppen.

Milton ligger kvar i sängen och sover, som vanligt. Har kommit på att han ligger kvar där för att han inte kan ta sig ner själv än, haha. Men vi ska snart gå ut i snöyran så han får kissa av sig.. Jag börjar jobba klockan tolv. Jobbar ända till nio så det blir en lång jobbdag idag.

Imorgon blir det krubb med jobbet, sen ska jag och Diana ut :) Ska bli kul!

17 dec, 09

publicerat i Vardagsliv
O HERREGUD, VILKEN TRÄNINGSVÄRK! Inte så farlig träningsvärk egentligen, men jag känner att vissa delar av kroppen var otränade.
Jag gick ju på Johans aftopass igår och där arbetar man ju med kroppen hängande istället för uppåt som på jympan. Jag har ont i vaderna och i ryggen som jag har känt än så länge..
Afropasset var väldigt roligt, och jag tror vi skrattade oss igenom nästa hela iallafall. De flesta var barfota på passet, och det var jag med. Nästa gång ska jag nog ha skor, för jag fick väldigt ont framtill i fotdynan.. vad heter det? Stället där tårna sitter fast, haha? För en nästa gång blir det!

Milton ligger fortfarande och drar sig under täcket i sovrummet. Det är ganska skönt faktiskt att han har börjat ligga kvar, för då slipper jag gå ut med honom så fort jag vaknar. Då tar jag det så fort han vaknar istället. Jag ska nog inte göra något speciellt idag. Jag börjar ju jobba klockan 2, och Ellie och jag hade ju kanske tänkt träna klockan 12, men det blir ju lite svårt kom jag på nu, eftersom Milton inte kan vara själv än. Men snart så ska vi börja träna honom att vara själv.. vi ska nämligen köpa en sån där aktivitetsboll till honom som han kan pyssla med medans vi är borta.


snart klar

publicerat i Vardagsliv
Nu är jag hemma efter ett par timmar på Friskis. Jag hann med väldigt mycket idag måste jag säga. Det gick så fort och smidigt. Allt flöt liksom bara på. Skönt! Jag har gjort rörelser till ungefär 6 låtar nu. Bara lite mer än hälften kvar, sen ska jag öva in allt så det sitter till terminspremiären.

Detta pass kommer bli bra!


På lördag ska jag ut och äta med mina kollegor från jobbet. Det ska bli trevligt. På kvällen ska jag och Diana även ut. Först ska vi sitta hos mig och dricka, sen får vi se vart det bär av. Jag vill iallafall dansa så det lär inte bli Hugos. Där kan man inte dansa till musiken. Om man nu kan kalla det musik? Inte i mina öron.


16 dec, 09

publicerat i Vardagsliv
Vad mysigt det är nu när snön håller i sig. Jag längtar verkligen till julafton då vi ska träffas hela familjen och umgås. Mest av allt längtar jag till julklappsutdelningen. Vi sitter samlade allihop och öppnar julklappar en efter en. Det ska bli så kul när dom öppnar julklapparna från mig. Nästan det bästa. Att få se dom öppna mina klappar jag omsorgfullt har valt ut till just dem.

Jag har nu ätit frukost och Milton ligger fortfarande och sover i sängen. En riktig sjusovare det där! Får gå ut med han direkt när han går upp, så det inte blir pink på mattan. Det vill jag inte!

Klockan ett har jag bokat tid i Stora salen på Friskis. Jag ska lite smått börja sätta rörelser nu till alla låtarna jag har satt ihop till mitt nya pass. Det tar ju sin lilla tid. Jag har salen fram till klockan tre. Hoppas att jag får något gjort, så jag inte får hjärnsläpp och inte kommer på något. Det blir ju lätt så..


Han har riktiga huggtänder som gör svinont när han bits


sötisen


15 dec, 09

publicerat i Vardagsliv
Snart är det jul i stugan. Jag längtar. Jag måste erkänna att den lilla julkänslan har smygit sig på nu när snön ligger vit på marken. Mysigt :)

Igår satte jag och Oskar upp kakedekoren i köket. Det fanns endast vit, svart och turkos. Inte rött som jag egentligen var ute efter. Så det fick bli blandat.
Så här blev resultatet


Jag tycker det blev väldigt snyggt. Klaga inte på att det inte matchar min gröna spis bara haha. Jag ska byta den. När jag får råd så att säga! Om hundra år eller nåt..
Det svåra med att klistra på de där små rackarna var ju alla luftbubblor som blir under. Det var ett jävla jobb att trycka bort.. och vi lyckades inte med alla. Så lite bubblor här och där. Inget som syns sådär jättemycket. På de sista blev det knappt några bubblor alls. Fick in snitsen där i slutet som egentligen behövdes i början.

Igår innan mitt pass på Friskis var jag och tog en spruta. Kan inte säga vilken än för det är en hemlis för vissa, men det visar sig senare. Längtar :)

ingen vinst..

publicerat i Vardagsliv
Ingen vinst. Hundra kronor åt skogen då.. fast det var ju ganska trevligt att sitta i soffan som två pensionärer och spela Bingolotto, trots allt. Nu har jag precis tagit en dusch och tvättat håret som jag kände hade blivit lite fett. Kanske lite onödigt eftersom det kommer drypa i svett imorgon på mitt pass, men vafan. Kommer du Moa?

Det slog mig plötsligt att jag måste springa till stan imorgon och köpa kakeldekor till köket. Nu är det ju sådär vitt och tråkigt, och då kan man ju piffa upp det riktigt snyggt med kanske röda dekorer? Oskar sa att jag hade tittat på rosa sådana på Lagerhaus, men det är jag tveksam till. Svart är ju också snyggt, men det ska jag nog ha till badrummet när jag har klinkat golvet där.

Snart blir det en sista promenix med Milton innan läggdags!

Och en sak till! - Jag har fått värsta jävla finnen under vänstra näsborren, igen! Helt otroligt att den växer upp från samma ställe som sist. För det var väl den vänstra för några veckor sedan också? Den är HUGE. Jag säger ju det.. Jag får aldrig finnar, men när jag väl får dom så blir de enorma. Har satt på lite tandkräm på den nu, i hopp om att den ska vara försvunnen och glömd imorgon. Jag har använt det en annan gång, men jag minns inte om det fungerade eller inte. Just nu känner jag bara att det svider som fan, och jag läste på Google att tandkräm torkar ut finnen, så det borde nog fungera.

http://svenska.yle.fi/matochfritid/bilder/tips/tandpasta.jpg

Bild från google



13 dec, 09

publicerat i Vardagsliv
Det är dags för att spela Bingolotto! Oskar och jag ska spela. Kanske vinner man för en gång skull?!

Är hemkommen från Katrineholm också. En trevlig dag där med födelsedagsfirande :)
Nästa gång ses vi den 25:e. Då hoppas jag på mer julkänsla!


12 dec, 09

publicerat i Vardagsliv
Äntligen hemma efter en arbetsdag! Skönt.. Det blev ganska lugnt på jobbet, jag hann med allt jag skulle. Fylla upp dricka, göra rent ugnen och plåtarna m.m. Duktig jag är va?

Idag bär det av ut till Herstaberg. Imorgon ska vi fira Robin i Katrineholm, och vi åker på förmiddagen, så det är lika bra att sova över där ikväll :)

Imorgon ska Milton få träffa sina släktingar. Eller mina släktingar. Våra släktingar? Vad fan blir det?


Fin bild jag har redigerat va? Haha. Jag är bäst på PS

äsch, lägger upp en till

publicerat i Vardagsliv


photoshop

publicerat i Vardagsliv
Milton och jag gick ner till Oskars jobb. Jag skulle nämligen sola, så nu har jag gjort det.
Vi tog bilder på Milton och mig som jag har redigerat i photoshop. Jag kommer fortfarande ihåg lite sen gymnasiet. Gick ju någon grundutbildning eller vad man ska säga. Oskar har hjälp mig lite också, men annars är allt mitt arbete. Har suttit i flera timmar.
Haha, eller nej. Men en liten stund :)


Denna gjorde Oskar

och den här har jag fixat lite

Tänk om man hade photoshop på sin egna dator. Då kunde man ju fixa och fina till varenda bild man tog, om man hade en systemkamera. Kan ju fixa med vanliga bilder också, men det blir mycket finare och roligare med en systemkamera tycker jag. Det önskar jag mig när jag fyller år, för det antar jag att jag inte får i julklapp. En ganska dyr klapp så att säga.

Lägger upp fler bilder sen. Inte roligt om ni ska få allt det roliga på en gång, inte sant?

westlife

publicerat i Vardagsliv
Jag måste berätta att jag köpte Westlifes nya album för några dagar sedan. FAN så bra låtar! Som alltid. Har ju varit ett stort fan av dem. Är nog det lite fortfarande måste jag säga.


Westlife - Where we are


favoritlåten just nu

publicerat i Vardagsliv



Rihanna - Russian Roulette

11 dec, 09

publicerat i Vardagsliv
Jag är uppe med tuppen och tvättar! Klockan åtta slängde jag i en maskin, så den är väl klar om en halvtimme. Magen börjar kurra lite smått också, så jag ska nog ta mig en liten macka. Jag är nämligen ledig idag, så skönt! Jobbar iofs imorgon. Börjar då kvart i tio till kvart över fyra, men det är en lätt match. Om inget händer vill säga, att något krånglar, jobbiga kunder. Men det går nog bra som sagt.

Ikväll är det julmys på Friskis för oss funktionärer. Kommer julkänslan då kanske?

Längtar till julafton :)


Alex på julafton förra året

10 dec, 09

publicerat i Vardagsliv
Miltons ena öra har börjat stå upp nu. Det har ju gått ganska segt med det. När vi var och tittade på honom första gången hade ju hans syskons öron redan ställt sig upp, så jag började fundera på ifall de någonsin skulle stå.
Men nuså! Mycket fint tycker jag. Bara ett öra kvar nu..


Milton hängöra

Vi har gått till Friskis. Fick ett mail förut att man nu kunde skriva upp sig på tider som man kan öva sitt pass på, uppe på Friskis. Så jag skyndade mig så fort jag kunde dit. Det fanns många tider kvar, som tur var. Blir ju lite svårt att planera in övning på pass med jobbet, men det ordnade sig. Jag tror jag fick ihop ungefär 8-9 tider att öva mitt nya pass på. Hinner jag sätta ihop ett pass och öva in det på åtta gånger? Jag hoppas det. I värsta fall får jag styra med det här hemma också, men sist jag skulle göra det blev det ju inget bra. Jag har ju en sån apparat som dom har på Friskis, så det vore ju idealet att kunna vara hemma och fixa med allt, men grejen är den att jag inte vågar efter incidenten en gång i tiden. ALL MUSIK FÖRSVANN som jag omsorgsfullt hade spelat in i flera timmar. Fan så ledsen jag var, men det ordnade sig ju iallafall till slut.
Men som sagt, jag vågar inte riskera att det händer igen. Så antingen får jag ha min MD-spelare ståendes här i onödan, eller så erbjuder sig någon teknisk person att komma hit och fixa den så det inte händer igen? Hehe.

Ska jobba klockan två nu. Det var oerhört skönt med sovmorgon. Mycket uppskattat!

8 dec, 09

publicerat i Vardagsliv
Hej "allihop"!
Hoppas ni mår bra. Det gör jag. Är alltid lika glad när jag har lett pass. Jag hoppade ju in för Marie idag. Det har varit bestämt sedan länge. Klockan fyra körde jag, och nu har jag precis gått en runda med Milton. Han kan gå riktigt bra i koppel nu, han lyssnar liksom och går efter när man går. Duktig kille! :)

Idag har det varit riktigt mycket att göra på jobbet. Det känns fasen som att jag bara klagar på att det är mycket och göra och mycket folk på jobbet hela tiden, MEN det är ju det som är jobbigt. Men jag ska inte klaga, jag får ju pengar för mödan. Lite tråkigt är det ju att när det är så mycket så får man inte mycket annat gjort som egentligen behövs.

Nu snart ska jag ta en skön, efterlängtat dusch.
Är det något bra på tv ikväll förresten?

Ska äta lite revbenspjällisar också, mumsigt!

7 dec, 09

publicerat i Vardagsliv
Hej,
sitter och dricker kaffe och fixar mig lite inför denna jobbdag. Jag börjar som sagt klockan elva. Det var mycket skönt att få sovmorgon. Jag har inte gått upp halv sex på över en vecka tror jag, så jag hoppas jag klarar av det imorgon för då jobbar jag Dag.

Igår förstår ni, så skulle jag ju träna klockan sju. Det gjorde jag också, men med mitt pass. Klockan var lite över sju och passet skulle ha börjat, men det var fortfarande ingen ledare där. Jag gick fram till disken och där hörde jag dem prata om att ringa in någon ledare som kunde leda, och då sa jag att jag kunde hoppa in. Det gick skitbra, trots att jag inte hade några Friskis-kläder på mig, eller var mentalt laddad.
Ikväll blir det att leda igen, och jag ska även hoppa in imorgon klockan 16.00 för Marie. Jag tror minsann att denna vecka är den sista för terminen. Efter det börjar julschemat. Jag kör på som vanligt med mitt pass, så ni kan vara lugna ;)


6 dec, 09

publicerat i Vardagsliv
Hejsan!

Julshopping har stått på listan de senaste dagarna. Nu har jag bara Oskar, morfor och morfar kvar att köpa till. Oskar vet jag redan vad jag ska köpa, men det är svårt till de andra. Mormor har ju lite egen stil, så det blir svårt. Och morfar, ja.. kalsonger? Egentligen skulle han bli glad över en teckning, men det är jag lite för gammal för.

Jag funderar starkt på att gå på passet som är kl 7. Ska jag? Jag tror det. Är rätt sugen.. det har ju inte blivit mycket träning nu sedan Milton kom. Och det nya Friskis-passet då.. det ska vi inte tala om! Känner mig jättestressad över det. Som tur är har jag ju bara en låt kvar att spela in (den första), sen måste jag sätta rörelser till alla låtarna. Det blir nog det kluriga. Är ju jättesent ute nu till skillnad från de andra passen jag gjort. Då har jag varit ute i goood tid, kanske två månader innan start.

Imorgon jobbar jag en lite skum tid. 11-16.30. Skulle egentligen ha öppnat, men David ville byta med mig så jag jobbar kväll, men det kunde jag ju inte heller, eftersom jag leder mitt pass kl 18.00, så då fick det bli så här.

Hej så länge!

4 dec, 09

publicerat i Vardagsliv
God morgon!

Idag gick jag upp enligt min tidsplan iallafall. Till och med innan. Hade ställt klockan på 9, men gick upp kvart i. Bra gjort! Idag börjar jag klockan tolv, så det kan vara skönt att inte stressa ifall jag skulle gått upp halv elva. Vill ha några timmar att bara ta det lugnt innan det jobbiga jobbpasset. Idag blir det nog MASSOR att göra! Massa kunder eftersom det är fredag, och massa tidningar att plocka upp. Brukar iallafall vara så, men jag kan ha fel. Eller, kan jag det?

Imorgon blir det julbord med Oskars familj och vänner. Ska bli mysigt :)
Då kanske julkänslan smyger sig på?


Nyårsafton hos Oskar förra året. Så man såg ut


mitt hår

publicerat i Vardagsliv


Ja, så här blev hårfärgen! Den fastnade riktigt bra till skillnad från de andra gångerna jag har färgat de senaste gångerna. Kanske beror på att jag tog en typ vinröd/lila färg istället för en knallröd som var lite ljusare. Äsch, vet inte. Nu är jag nöjd iallafall. Tills utväxten kommer..

Har fixat mig och så nu till jobbet, ska dra om en timma. Nu är Oskar hemma igen och vi ska snart gå en längre promenad med Milton. Igår gick han ända från mammas jobb till mig bredvid i koppel, duktig vovve :)

Kom gärna förbi på en kaffe eller latte på Pressbyrån vettja!

3 dec, 09

publicerat i Vardagsliv
Jag hade ställt klockan på halv nio imorse, och meningen med det var ju att jag skulle gå upp då. Så blev det icke. Oskar gick ut med Milton vid åtta, kom tillbaks med han och åkte sedan till jobbet. Jag låg kvar i sängen och jag minns inte ens att min klocka ringde. Jag vaknade lite då och då, och när jag äntligen gick upp var klockan halv elva. Så här sitter jag, vi har precis varit ute.

Igår färgade jag håret. Jag tar nog en bild sen när jag har fixat iordning mig lite. Ska ju jobba idag. Börjar 2 och slutar 9. Imorgon börjar jag 12 och slutar 9. Dvs att imorgon blir det en extra lång dag. Fredag också, och då brukar det vara MASSOR att göra på jobbet, plus att det lär vara många kunder. = ingen lugn stund. Hoppas jag får tid att göra lite annat än bara kassan. Måste ju fylla upp dricka som ofta går åt, och städa så det är fint tills den som öppnar nästa dag.

Jaja, nu ska jag nog strax ta och göra mig lite frulle, sen fixa mig.

PUSS!

2 dec, 09

publicerat i Vardagsliv
Vilket vinterland vi har! Snön ligger som ett täcke över marken. Nej, inte riktigt. Ska det någonsin komma snö? Det kan gott komma lite snö på julafton. Sen får det räcka. Jag är nöjd med detta väder vi har. Inget blask och slask, lite regn då och då. Skönt!

Idag är jag ledig, och igår jobbade jag kväll. Skönt med lite omväxling. Gillar kvällar mer och mer.


RSS 2.0
Till Toppen