Söndag

publicerat i Vardagsliv

Nu börjar vi äntligen se ett slut på denna förbaskade uppackning! Så himla skönt, och nu är vi på väg till Ikea för att handla lite grejer till lyan.

Jag köpte den här lilla ugglefamiljen för ett tag sedan. De har nu fått en plats i Leons rum.


Nu har vi flyttat

publicerat i Vardagsliv

Tack allihopa som var med och hjälpte oss med flytten idag. Det är så guld värt och det hade tagit flera veckor för oss om vi hade gjort det själva. Tur att vi har er :)

Nu befinner vi oss i våran nya lägenhet. Vi flyttade inte långt, ett stenkast från gamla lägenheten så det är skönt. Det är inte den finaste lägenheten men det är iallafall ett hem och det är huvudsaken.

Vi har hunnit väldigt mycket idag. Jag och Oskar har packat upp grejer sedan de andra åkte i eftermiddags så nu har vi köket, Leons rum och sovrummet nästan klart. Men jösses så jobbigt det är att packa upp. Hur mycket saker har vi egentligen? Jag tyckte det var jobbigt att packa, men att packa upp - snäppet värre!
Imorgon blir vi förhoppningsvis klara och då är det bara lite småfix kvar. Sätta upp hyllor osv och så ska vi åka och köpa lite förvaring men det blir nog inte förrän på söndag eller måndag om Ikea är öppet.


Fina stolar

publicerat i Shoppat

En ministol och en stor stol. Älskar ministolen och skulle vilja ha den till Leons rum. Jag tror inte han skulle sitta i den så det blir nog kanske ett onödigt köp ifall vi köper den. Den stora stolen däremot skulle bli mycket använd av oss på balkongen som vi har i våran nya lägenhet.


så skönt

publicerat i Vardagsliv


Påsk

publicerat i Leon

Igår ritade vi påskhälsningar, jag och Leon. Han ritar hellre med tusch, allra mest för att det är roligt att ta av och på korken. Han ritar ett streck, sätter på korken, tar en ny penna, ritar ett litet streck osv osv. Roligt!


Jeans och ny livsstil

publicerat i Shoppat

Nya jeans! Jag är så svag för djurmönstrat, älskar det!
Ett kanske onödigt köp just nu för på måndag börjar vi med lchf. Hoppas på att gå ner några kilo och kunna leva med lchf resten av livet, mer eller mindre strikt. Men vi har ju inte börjat än, så vi får se hur vi tycker om det senare.

Jag har inte läst på hur/om barn kan äta enbart lchf-mat? Någon som är påläst och vet? Kanske att Leon behöver mycket kolhydrater i den här åldern men att man övergår helt lite senare? Just nu känner vi iallafall att han ska få fortsätta äta pasta osv. Men det blir ju jobbigt i längden att laga olika mat varje dag. Men om det bara är för en period så går det väl an.


Gullis

publicerat i Leon
 
Här är klippet på när Leon åker rutschkana från igår. Det är väl kanske inte så roligt ändå för er som inte känner honom eller oss, men då får ni väl tycka så då helt enkelt. Jag tycker iallafall att det är jättekul! 
 
Ooooohhhh Wiiiieeeee.

En vanlig söndag

publicerat i Shoppat

Idag har jag jobbat igen och medan jag var på jobbet så var Leon på busfabriken med Oskar och min familj. Oskar filmade när de åkte rutschkana, och fy fasiken vad kul det var att se Leons min. Skräckblandad förtjusning! Jag tänkte lägga upp klippet imorgon så ni får er ett gott skratt.

Efter jobbet åkte vi som vanligt och storhandlade som vi alltid gör på söndagar. Hos mina föräldrar sen så spelade vi in en Harlem shake. Hahaha, det är sant! Kokobäng familj som vi är. Ni som är vän med mig på Facebook har säkert sett den, här kommer jag nog inte att lägga ut den.
Vi körde även plankan-träning hela familjen. En minut gjorde vi alla plankan. Haha, ja ni hör ju.

Snart ska vi se på Partaj. Har längtat, älskar det!


Nya kopparna från dollarstore och så äggmacka på det. Gott!


Full rulle

publicerat i Leon

Fullt ös har det varit på jobbet idag! Har folk verkligen pengar kvar nu helgen precis innan lön!? Det verkar så. För en gång skull har ju jag det också, hehe. Mycket ovanligt. Har till och med några tusen på sparkontot (!!!).

Vi vill ha en fin väggdekor i Leons nya rum sen men de är ju så himla dyra om man ska ha en stor, så Oskar som är duktig på sånt håller nu på med en egengjord (med inspiration från en fin vi sett). Det ska dit lite djur under trädet också, annars är det i stort sett nästan klart.


Fredagslycka

publicerat i Vardagsliv

Idag har jag fått tre glädjande besked. Vill inte berätta så mycket för tillfället men ett av dem var iallafall att mina leo-skor fanns att hämta. Så himla fina, ännu finare i verkligheten. De kommer säkerligen användas flitigt hela våren och sommaren.

Jag har som sagt varit med Ella idag och det var så mysigt så. Vi gick på stan en sväng också och då köpte jag tre uggle-ljuslyktor till Leons framtida rum. vi flyttar ju snart och jag har suktat efter ugglorna nu ett tag.
Oskar och jag åkte efter jobbet till Dollarstore i Söderköping där vi hittade lite småplock, och även jättefina muggar som jag ska visa sen. 2 stycken för 30 kr. Billigt!


good morning

publicerat i Vardagsliv
God morgon!

Idag kommer min fina vän Ella hit. Vi ska nog bara mysa och umgås. Dricka kaffe och leka med Lelle. Snacka skit och bara sitta tysta i soffan framför tvn så som bara vi kan. ♥
 

Bilden är ej tagen idag. Idag orkar jag förmodligen inte sminka upp mig. Slappis-dag!

amanda och barnen

publicerat i Vardagsliv
För några dagar sedan var vi och hälsade på Amanda och hennes fina barn. De har nyligen flyttat ut till ett hus som de renoverat jättefint. Jag tog med mig kameran dit och tog lite bilder på barnen.
Jag ångrar verkligen inte kameraköpet. Oskar sa att jag skulle göra det, jag som är så impulsiv och köper det jag vill ha utan att tänka. Det stämmer ju till viss del, men detta var ett bra köp!
 

grönsaker

publicerat i Vardagsliv

Jag blev så sugen på att äta grönsaker och dipp så vi åkte och köpte det när Oskar slutade jobbet. Varför äter vi inte det oftare, det som är så gott?! Det är ju faktiskt ett mycket bättre alternativ till chips och godis (även om godis aldrig kan ersättas)!

Nu har jag proppat i mig alldeles för mycket så jag mår lite illa.



Torsdagens

publicerat i Vardagsliv

Idag har Ellie och Theo varit här hos oss och hälsat på. Det är synd att Theo är så liten än, kan ju inte säga ifrån, för Leon ska leka med precis allt som Theo leker med och Theo får ju då snällt ge ifrån, han vet ju inget bättre. Annat blir det senare - då slåss de om sakerna och det blir slagsmål. Må bäste barn vinna. Eller så får vi hoppas att de lärt sig att man delar med sig ;)

Efter besöket åkte jag och Lelle till mor&far, där även min moster och bebis är nu. Min moster är nämligen försäljare av Partylite ljus. Hon bor inte här i stan, men ska ha ett party här hos grannen så de sover här inatt. Jag ska själv ha ett ljusparty om några veckor som hon ska hålla i, det ska bli roligt!



Färger

publicerat i Daniella virkar

Vad trevligt att ni tittar in här trots att jag inte skriver så värst ofta. Ska försöka bättra mig, men jag har inte så mycket att skriva om.

Jag har virkat i de nya färgerna lite. Känns roligare med lite nytt så nu virkar jag en hel del varje dag igen.
Vi var även på biblioteket igår och jag lånade tre böcker om att virka djur. Jag vill gärna lära mig att virka en liten kanin men det verkar vara svårt det dära. Har hört att det inte är svårare än att virka mormorsrutor, så då kan det ju inte vara så svårt. Vi får väl se hur det går, om jag försöker mig på det.


En dag bara för mig

publicerat i Vardagsliv

Idag har jag fått rå om mig själv litegrann.
På morsdag förra året, alltså tio månader sen ungefär så fick jag ett presentkort på massage av Leon (Oskar). Jag har skjutit på att boka en tid men så såg jag ju att det snart går ut så jag bokade förra veckan och fick tid idag.
Så himla härligt det var att bli masserad. Det är lite annat än det knåd jag får när jag ber Oskar om massage. Jag var hos Anna som är hudterapeut och henne hittar ni på Style Station här i Norrköping. Jätteduktig!

Efter massagen var jag och fick en fransförlängning på Hypnotic eyes. Jag köpte det billigt via appen Let's deal så jag betalade 400 kr, och det är minst dubbelt så dyrt annars. En påfyllning sen som jag kommer göra kostar 650, en gång i månaden. Det tycker jag att jag kan unna mig.
Nu slipper jag ju sminka ögonen och framför allt böja fransarna som jag annars gör varje dag. Jag sminkar mig ju inte i övrigt så mycket i ansiktet heller, lite mattande puder, rouge och ifyllda bryn brukar jag köra på. Nu kommer jag vakna med fina ögon varje dag.

Vilken skön dag!!!


ägg

publicerat i Vardagsliv

Åt dessa i helgen för jag hört att de var rena drömmen - det stämde! Fy vad gott säger jag bara!!! Ni måste testa om ni inte gjort det.



depp

publicerat i Vardagsliv

Blir så deprimerad på vädret...



Nytt virkgarn

publicerat i Daniella virkar

Jag köpte nytt garn idag. Mitt gamla är alldeles snart slut och jag hade vägarna förbi affären så det var bra!
Jag tänkte att jag inte kör på samma färger som innan, utan nåt annat nytt och fräscht som ändå passar de andra färgerna. Detta blir nog bra! Visst är de fina?



Skor säljes

publicerat i Vardagsliv

Jag har ju som sagt rensat en hel del, bland annat så ska jag göra mig av med dessa skor. Det är storlek 38 i allihopa, och skorna är inte alls mycket använda, ej slitna klackar osv. 50 kr paret hade jag tänkt eller så.



dr denim

publicerat i Shoppat

Idag var jag på jobbet en snabbis. Vi skulle ta ett foto med oss personal utanför butiken, det tog 2 minuter sen gick jag och Leon på stan en snabbis.
Jag köpte mig mitt andra par dr.denim-jeans. Det är väl världens bästa stretch plus att de är höga i midjan så man kan stoppa in och gömma allt fett. Köpte ett par gråa och innan hade jag svarta. Sköna är dom också!



mitt charmtroll

publicerat i Leon
De här fotona tog jag idag innan jag lämnade honom på förskolan. Snyggaste killen där, eller hur?! Skryter lite om mitt eget barn nu, men vilken förälder gör inte det, och jag tycker han är något alldeles extra den där Leon. Det sa de på förskolans utvecklingssamtal också, att han var ett riktigt charmtroll.. kolla bara näst sista bilden liksom ;)
 

min senaste

publicerat i Daniella virkar

Har haft ett litet uppehåll nu med virkningen. Men nu de senaste dagarna har jag fått ett sug så nu har det blivit några stycken. Himla tur att jag inte måste vara färdig en viss tid för det är ju ett evighetsprojekt, känns det som. Men någon gång blir jag väl klar med filten och då kommer den vara så himla fin!



Den där busungen

publicerat i Leon

Ganska ofta hittar han på bus och tror inte att jag ser - men jag har järnkoll!!!

Haha... Idag stod han och gömde sig i ett hörn och lekte med mina tuggummin på burk. Jag hör att det blir tyst så jag smyger på honom och då står han och slickar på alla tuggummin och lägger tillbaka dem ner i burken.



Älskling

publicerat i Leon

Han är det absolut bästa jag vet.


Kanin

publicerat i Shoppat

Sparbössa från Tgr - finns i olika nyanser av grönt också.


awesome!

publicerat i Vardagsliv
Jag hade en riktigt awesome kväll igår! Roligaste på länge. Tack kära kusin, du är bäst!
 


Jag går ju inte ut så väldigt ofta som jag tidigare påpekat, och det är skönt! Jag vill inte springa ute mycket heller, det är så skönt att bara sitta hemma framför tvn. Men ibland så - och då går man all in, det gjorde jag igår! Har minnesluckor, haha. Riktigt så berusad var det ju inte meningen att jag skulle bli, men nu blev det så och det var ju mitt eget fel. Shots och drinkar. Tur att Leon sov hos sin farmor och farfar för jag hade inte klarat av att vara mor imorse när jag vaknade. Herregud säger jag bara. 

Party

publicerat i Vardagsliv

Ikväll ska jag ut på partaj! Det blev ju inget sist så får köra dubbelt ikväll. Hehe. Nejvars, jag ska ta det lugnt.

...eller?


Att hitta bostad

publicerat i Vardagsliv

Jag lovar er, varje dag sitter jag och gör intresseanmälningar på lägenheter. Både hos stora och små hyresvärdar. Hyresbostäder är ju att glömma då man tydligen måste varit med i kö i flera år och samla poäng... Satsar på bättre lycka hos nån av de små. Precis nyss anmälde jag intresse på nygatan 40-nånting... Får se om de nappar!

Hoppas turen kommer till oss snart för jag börjar få lite panik. Även om vi har turen att få bo hos familj så kan man ju inte bo där resten av livet. Hur som helst, det verkar vara väldigt svårt att få tag på en lägenhet om man inte har kontakter. Fuskigt!


Jacket

publicerat i Shoppat

För ett tag sedan köpte jag mig en ny vårjacka. Det blev en sån där klassisk snygg bomber-jacka. Letade som en tok i varje affär innan jag slog till på den här från MQ som var lite dyrare. Vill man ha nåt så vill man, och jag fick dessutom 20% rabatt! Tror förresten alla medlemmar får det, inte bara jag ;)



Framtidsrens

publicerat i Leon

Idag var vi på BVC klockan 8 för 18 månaders kontroll + vaccination. Detta var första gången som Leon inte grät när han fick sprutan så det var ju väldigt skönt. Jag blir så ledsen själv när han gråter av såna skäl.

I eftermiddags åkte vi ut till Oskars föräldrar och rensade lite i rummet som vi förmodligen kommer att bo i tills vi hittar en egen lägenhet. Jag hoppas att vi slipper för det blir bara så mycket jobbigare med allting då. Å andra sidan får vi chansen att spara lite pengar på att bo där också, men ni förstår säkert.

Leon just nu - håller om alla sina tubbisar som han älskar så mycket


Årets första grillni

publicerat i Vardagsliv
Efter jobbet idag åkte jag och lill-familjen ut till stor-familjen. Vi slog på stort! Det var fint väder, solen sken, alla var glada - perfekt för grillning! Årets första dessutom. Guuuuud, ni anar inte hur gott det var! Bara lukten av en grill får mig att tänka på alla mysiga sommarkvällar man grillar med familjen.

Leon underhöll sig med att försöka blåsa ut elden som han antagligen trodde var lika lätt som att blåsa ut ett ljus som han brukar göra här hemma. Han fick ta i redigt ordentligt för att denna eld skulle släckas, stackarn.



 

fina fredag

publicerat i Vardagsliv
Idag har jag och Ellie (och barnen..) varit ute på landet och hälsat på våran vän Linnea med barn. Hon är nybliven tvåbarnsmor och jag fick för första gången träffa lilla Lo. Snacka om bebislängtan nu rå! Och Oskar säger bara nej. Vad ska man göra? 
 
Linnea bjöd på lunch och så har jag även klippt hennes hår. Vi har druckit kaffe och lekt med barnen. En fin dag! Typiskt bara att jag glömde ta med mig Los present... men det får bli snart hoppas jag.
 



Nu blir det fredagsmys och imorgonbitti ska jag upp och jobba. Eller förmiddag.. Klockan elva börjar jag, är väl inte direkt morgon då.
 

RSS 2.0
Till Toppen