Hej på er!

publicerat i Daniella virkar
Hallååå nu vet jag inte vad som har hänt men mina läsare har ökat till det dubbla på två dagar! Hur kommer det sig, hur hittade ni nya hit?! :) Så himla kul, hoppas ni stannar!

Kanske hittade ni hit genom att googla mormorsruta...


Jag måste bli klar med det där snart alltså. Först måste jag bara lära mig att virka ihop rutorna så det kan bli en filt men det har jag inte haft ork att youtuba. 

Gott vatten

publicerat i Vardagsliv
Kan ju meddela att den här smakar typ... Jul. Advent. Pepparkaka. Pepparkaksdeg. Julklappar. Lucia. Vinter.

Så många känslor i ett vatten.




Stolproblem

publicerat i Nagelterapeut-utbildning
Alltså, det är sånt krångel det här med mina stolar. Den svarta är för låg (det var den jag köpt fel), den rosa är för hård, en vanlig pinnstol går inte att höja osv...

Men igår köpte jag iallafall en rosa snurrstol för 149 spänn på ikea. Kunden får ta den om den svarta blir för låg för henne, men egentligen köpte jag den till mig. I längden så är den ju absolut inte så ergonomisk, men för tillfället passar den bra. Vi har även fått låna tillbaka en kontorsstol som förut var våran som jag kan ha annars. Så stolar finns det ju iallafall... Men ingen är riktigt perfekt. Än.




Jag längtar till imorgon för då får vi lära oss att göra förstärkning!!!

Fina kökshanddukar

publicerat i Shoppat
På ikea igår köpte jag de här kökshanddukarna till köket. Jag har lite bloggtorka idag förstår ni... 

Men här är dom


Jag köpte en snurrstol också till mitt nagelbord. Den kan jag ju visa sen! 

Tänker bara på en sak

publicerat i Vardagsliv
Idag har jag haft fullt upp. Men när mamma frågade om jag ville med till ikea så fick hon ett JAAAA! Jag köpte lite grejer till "företaget". Lite små handdukar och en papperskorg, roliga grejer liksom. Sen fick jag med lite annat till hemmet men jag gick inte loss som jag brukar. Just nu har jag bara nagelgrejer i huvudet som jag måste köpa in. Fler färger osv. 

Madde kom hit ikväll och fick manikyr och det hade ju varit bestämt hela dagen, och ändå satt jag helt oförberedd i typ pyjamas när hon kom. Hade glömt bort att hon skulle komma. Men hon fick sin lilla manikyr och massage och så målade hon med Leon och läste godnattsaga <3




Mössa på!

publicerat i Leon
Haha Leon alltså... 
Han är helt förstörd för att han måste ha mössa på sig. När han har mössa kan han ju inte pilla och snurra sig i håret. Hur ska detta gå i vinter? 
Eller när vi tvingas klippa av hans hår när det blir fullt med knutar av hans snurrande? 

Snuttis...




Lördagsmys och så

publicerat i Vardagsliv


Har suttit med kalendern i handen hela dagen. Bokningarna flödar skulle jag vilja säga, haha. 
Även om jag inte fått ihop så himla mycket folk som vill göra naglar än, typ 25 st, så är det mycket pussel med tider och så.

Någon i Norrköpings-trakten som är sugen?! Det är gratis.

För övrigt... Jag är ensam med Leon ikväll. Oskar är iväg på galej. Hoppas det är någon bra film på tv ikväll jag kan mysa ner mig i soffan till!

Sabina

publicerat i Nagelterapeut-utbildning
Åh. Min underbara gamla vän från mellanstadiet/högstadiet har varit här idag. Vi har inte setts sedan Leon låg i min mage. 

Självklart fick hon en liten manikyr och massage av mig. Det är jättebra att jag får öva! Har redan bokat in en förstärkning på henne om 2 veckor också. 





Nästa vecka lär vi oss förstärkningen så då kommer jag börja lite smått med det.

Boka en tid hos mig!

publicerat i Nagelterapeut-utbildning



kontorslampa sökes

publicerat i Nagelterapeut-utbildning
En sån här lampa är det jag är ute efter ungefär... en gammal sån här vanlig hederlig kontorslampa ni vet.
 
Nån som har någon står i källaren eller förrådet som jag kan få köpa?!
 
 

Min lilla hörna

publicerat i Nagelterapeut-utbildning
Efter jobbcoachen idag åkte jag till Jysk och köpte mig ett bord som jag ska ha när jag fixar naglar på folk framöver. Tanken var att jag skulle ha en kontorsstol som ser ut som den jag köpte, och det är ingen kontorsstol, men det fick jag se när jag hade packat upp stolen hemma. 
Kontorsstolen ser precis likadan ut fast med hjul och den är även höj- och sänkbar. Slöseri med pengar för kundstolen var inte tänkt att se ut sådär eller vara så dyr... Men men.. Man lär sig av sina misstag som man brukar säga. 

Så det nästa jag behöver köpa är en kontorsstol så att jag sitter bekvämt, och även en kontorslampa. En sån där hederlig avlång med lysrör vet ni? Det finns ingenstans! 
Om ni har någon ni vill sälja så hojta mer än gärna till, tack!

Här har vi min hörna nu framöver...




Ni vill inte veta hur många timmar det tog för mig att bygga ihop bordet. Kan ju säga att det var mer än tre. Usch jag är dålig på sånt.

Älskar det

publicerat i Nagelterapeut-utbildning
De senaste två dagarna har varit de roligaste på väldigt länge. Tiden har bara svept förbi och helt plötsligt var det dags att gå hem.

Men jag har så mycket funderingar...
Starta eget. Jobba hemma. Hyra bord på salong. Hur gör man allt? Jag kan ju ingenting om ekonomi/bokföring/moms osv och det är ju en himla fördel om man är kunnig. Eller är det ganska enkelt att starta enskild firma? 
Tankarna bara snurrar runt i huvudet på mig.

Igår lärde vi oss alla moment i en vanlig manikyr + hand/arm-massage, och idag har vi arbetat med gellack för första gången. Tyvärr ingår det inte i startkitet vi fått men det är något jag definitivt kommer köpa in och arbeta med. 

Idag har Emma varit här och fått manikyr och massage, något som är underskattat. "Måla naglarna kan man lika gärna göra hemma" har jag tänkt. Men det blir så mycket snyggare när någon som verkligen kan få till det bra gör det + att man får en gudomligt skön massage på det. 

Nästa vecka får vi uv-lampa och ska även lära oss lägga förstärkning. Det kommer bli kul!
Så denna vecka övar jag manikyr hemma och nästa vecka och framåt blir det förstärkning för de som är sugna. 




Nattinatti

publicerat i Nagelterapeut-utbildning
God natt kära ni!
Längtar till imorgon då jag ska lära mig mer om naglar :)




Lampor, lampor.....

publicerat i Nagelterapeut-utbildning
Vi har satt lampan vi förut hade i köket ute i vardagsrummet och då behövde vi ju plötsligt en lampa i köket. Jag vill jättegärna ha den här från Indiska:
 
 
Men det vill absolut inte Oskar, och nu ska han plötsligt vara med och bestämma inredning här hemma. 
 
Jag vet inte vad som hände, jag gick till Lagerhaus och köpte en kopparfärgad sladd och en stor glödlampa. Så nu ser det ut så här:
 
 
Lampan i fönstret passar sig verkligen inte tillsammans med taklampan... Jag tänker att jag nu ska byta ut fönsterlampan till den här (också från Indiska) så kommer det bli mycket bättre:
 
 
Vad tror ni...?
 

Happy

publicerat i Vardagsliv
Gud vad kul jag har haft idag, och jag har lärt mig massor. Ikväll måste jag öva handmassage på min man. Hoppas han ställer upp. Det är mycket att komma ihåg... Men värt det sen i slutändan. 
 
För övrigt så skaffade jag mig en ny hobby igår. Vad spännande det är att stå och glo in i andras fönster och se vad de har för sig. Måste köpa en kikare också bara. 
 





First day

publicerat i Vardagsliv
Nu har jag haft den här tröjan från Ullared i typ 3 dagar, men den är så skön och fin!!! Jag ångrar att jag inte köpte den i fler färger, men jag visste inte hur den såg ut på eftersom jag inte provade den där. 

Jaha, nu har jag precis ätit frukost och ska snart gå på min första utbildningsdag. Om 2 månader är jag en nagelterapeut!! :) förhoppningsvis, men det ska nog inte vara några större problem för mig att fixa det.

Jag lockade håret igår och idag är håret nog ännu finare när lockarna inte är så definierade. 

Ha en bra dag hörni så hörs vi ikväll!




Frustrerad!

publicerat i Vardagsliv
Ibland kan jag bli så himla frustrerad!
Jag söker jobb. Hela tiden. På olika sätt. Vet inte hur många cv'n jag skickat och lämnat in personligen - och ändå är det ingen som vill ha mig!?

Jag kan stolt säga att jag är SKITBRA, jag kan och jag vill jobba, alla vill inte det. Många trivs bra hemma med sin ersättning och bidrag. MEN JAG VILL JOBBA! Jag är ju för fan asgrym, jag vet att jag skulle göra ett utmärkt jobb i en kläd- eller skobutik för att jag älskar kläder, skor och shopping. Jag älskar att hjälpa och rådgiva folk och kanske till och med inspirera genom min klädsel och mitt utseende.
 
Jag verkligen hatar att det är genom kontakter de flesta får jobb. Så synd om mig då, för jag har inga kontakter i handelsbranschen. Jag känner ingen som kan hjälpa mig in. Men det är många som gör det och jag kan bli så himla avundsjuk på att de har det så lätt.
 
En vacker dag om några år ser jag mig själv som butikschef. Kanske har jag en egen framgångsrik nagelsalong, vem vet.

 
 
/En frustrerad och jobbsökande Daniella

lite inredning och sådär

publicerat i Shoppat
Jag köpte en hel del inredning på Gekås. Bland annat 3 st lyktor i olika storlekar, och gissa priset?! 199 kr. Alltså... Jag dööör, det är så himla billigt där. 
 
 
Sen föll jag för dessa... 39 kr styck.
 
 
Och sen vill jag visa den här fina skylten som jag valde att sätta upp på väggen med de runda hyllorna från Bauhaus.
(Jag vill inte att ni klagar på den gula ankan. Den passar kanske inte in där, men jag fick den för längesen av min gammelfarmor och jag förmår mig inte att inte ha den framme nånstans, så då fick det bli där).
 
 
Köpte ju så mycket mer men detta var vad jag hade att bjuda på idag.

Äntligen!!!

publicerat i Shoppat
Jag har hittat en asbra locktång! 
Har testat många tänger och även försökt locka med plattång men inget funkar på mitt hår. 
Jag hade gett upp hoppet men så såg jag en omtalad konformad tång igår och slog till. Var självklart tvungen att testa den idag och den är så bra! (Från obh nordica, vet ej storlek för det stod inte).

Tröja, halsband och armband är också nytt!







inredning

publicerat i Shoppat
Jag är så nöjd med grejerna jag köpte!!!

Men jag har en liten fundering... Blir det för mycket med alla budskapstavlor på samma plats? Jag tycker det ser bra ut så det är väl huvudsaken.

Och fatta detta då... 
Oskar tyckte om allt jag hade köpt! Ofta så gör han inte det, men det är ingen större grej för honom. Vi har inte samma stil när det gäller inredning men det är ju bara att finna sig i situationen antagligen. Vi har ju levt ihop i 5 år så jag antar att han står ut med min inredning. 






för mycket

publicerat i Vardagsliv
O herregud..... Med bilen proppfull, jag lovar, vi satt med påsar i knät och vid fötterna och överallt. Man fick knappt plats själv. 
Jösses vad vi handlade, sprang omkring där som yra höns och plockade åt oss allt vi kunde tänkas vilja ha. Det var så mycket folk ska ni veta. Jag vill inte åka en lördag någon mer gång, men nu är det gjort och jag fick med mig massor fint hem. 

Det där med att försöka hålla i pengarna och bara ta det man behöver funkar tydligen inte för mig. Jag trodde jag kunde hålla mig i styr men det gick inte. Plötsligt behövde jag massor!
Leon har iallafall fått massor nya kläder och jag köpte en del också som vi behövde här hemma. Och skit vi inte behövde ;)




Jag köpte den här som jag faktiskt tittat på när vi handlat mat varje vecka, men tyckt att den är för dyr. På Gekås kostar den 149 spänn. På Citygross kostar den väl en hundring mer iallafall. 
Nåväl, hoppas det fungerar för jag gillar inte mina fötter just nu.

Oj oj

publicerat i Shoppat
Fyfan... Har handlat alldeles för mycket nu. Men som ni ser ska jag byta ut lite inredning hemma.. Eller lägga till. 




snart åker vi

publicerat i Vardagsliv
Nu är vi hos mamma och pappa och väntar på att de ska bli klara... Och igår fick jag mitt hårpill :):)




Paulina

publicerat i Vardagsliv
Min shoppingkompanjon har anlänt! Just nu myser hon med Leon, sen är det min tur. Hon ska pilla mig i håret som bara tjejer fattar hur man gör.




bajs?

publicerat i Leon
Köpte 5 glassar för en tia igår på citygross, och Leon är ju lite sjuk idag så han fick en. Eller nu ska jag inte ljuga, självklart skulle han fått en glass ändå om han var frisk. Såklart. Det ska jag inte hymla om. 

Ville bara visa hans söta bajsinsmorda ansikte... 
Jag la upp en bild på bara ansiktet på instagram (dgoretti) igår och min bror trodde det var bajs på riktigt.




Sjukling

publicerat i Leon
De ringde från förskolan om en liten pojke som var hängig och snorig, så det var bara att traska dit och hämta honom. 
Imorgon åker mamma, pappa, jag och Paulina till Ullared och det ska bli så kul! Jag planerar att handla julklappar och sådär, men jag vet ju redan nu att det inte är det enda som kommer handlas.

På tisdag börjar jag på nagelterapeut-utbildning. Det ska bli jäkligt skoj! Jag lär behöva folk att öva naglar på så säg till om du vill få fina naglar.





På lördag!

publicerat i Vardagsliv



Vet ni vart vi ska på lördag??!?? Snälla gissa. Åker bil dit i ca 3-4 timmar. Shoppar julklappar och lite annat skit. Åker hem. 

Huvudvärk

publicerat i Vardagsliv
Fyfan har så ont i huvudet idag. La mig och läste när jag kom hem, tog sen ett bad men inte blev det bättre. Känner mig inte alls bra sen jag var sjuk förra veckan. Det håller i sig länge verkar det som... Blä!




Höstskor

publicerat i Leon
Jag är egentligen mycket för att köpa BRA skor när det gäller Leon och hans fötter. Men jag tänkte här nu vara lite ekonomisk så jag köpte ett par höstskor från skopunkten för 249 kr. Han kommer inte använda dessa så värst länge så de får funka. 

Jag ville egentligen att han skulle ha några kängor eller liknande men de var slut i hans storlek, så det fick bli dessa.





arg vs glad

publicerat i Leon
"Leon, kan du vara arg?"




"Leon, kan du vara glad?"




Färgen

publicerat i Vardagsliv
Färgen har gått ur en hel del i håret lite överallt kan man kanske säga. Inte nånting i botten men längderna och topparna. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det. Slänger jag i en färg till går den säkert också ur. 





Hår alltså!

publicerat i Leon
Leon sitter jämt och snurrar sitt hår och även andras, typ alltid mitt. Han snurrar och snurrar tills det blir knutar som är omöjliga att få ut så det är många gånger jag fått klippa av knuten för att kunna borsta håret sen. 

Här har vi en liten knut han lyckades få till nyss. Orkar inte... 
Jag säger till honom att sluta och snart är han där med fingrarna igen. Jag älskar ju när folk pillar mig i håret men det här funkar inte i längden asså. Han måste lära sig att pilla ordentligt!

En kul grej är att han precis lärt sig att det är skönt att bli kliad på ryggen. Jag vet hur himla underbart det är själv så jag kliar honom gärna. Jag anar att en liten kille kommer klia mig på ryggen för en femma om ett par år ;)




Gubben

publicerat i Vardagsliv
Leon är så duktig när han äter, han tar bort det som kommit utanför munnen med skeden som en liten gubbe. 






snart vinter

publicerat i Leon
Usch för hur jag mår. Jag har inte gått till nån vårdcentral för hon jag pratade med där sa att det bara skiljer en dag i tillfrisknande mellan att ta medicin eller inte, så då tänkte jag att jag lika gärna kan skita i det. Men det är så jobbigt. 
Jag känner liksom att jag inte ens kan gå eller cykla till jobbcoachen imorgon och det är väl bara drygt 1 km dit hemifrån...

Om jag ska berätta något annat roligare så har jag budat på tradera och vunnit vinteroverall från polarn & pyret och vinterskor från kavat till Leon. 
I år tänkte jag vara lite mer ekonomisk när det gäller vinterkläder till honom. Tycker det är onödiga pengar att köpa helt nytt egentligen när han bara kan använda det en säsong. 

Sjukis

publicerat i Vardagsliv
Ni får ursäkta min frånvaro men i onsdags vaknade jag upp med feber, huvudvärk och ont i halsen. Halsfluss tror jag. 
Först idag har jag orkat med ljuset från telefonen. Fyfan för att vara sjuk!!!

5 veckor med lchf

publicerat i Lchf
Nu har det gått 5 väldigt långa veckor med lchf. Jag har lite mer än hälften kvar att gå ner tills jag når min målvikt. Sen får vi ju se om jag är nöjd då eller om jag blir nöjd med min kropp redan innan.
 
Min startvikt var 80,3 kg och i måndags vägde jag 74,5.
Första veckan rasade jag i vikt och gick ner typ 4 kg, och resten av veckorna har varit väldigt sega faktiskt. Har bara gått ner 0,5-1 kg i veckan. Kanske kan bero på att jag fuskat med träning och ätit en hel del mörk choklad. Och så hade jag ju den där fuskhelgen då jag åt godis och chips men det ska jag ju inte göra mer på ett tag.
 
Grejen är att Katrin skriver i sin bok (som jag slaviskt följer) att det är Ok att äta choklad ibland, men jag har nog överdrivit det där lite. Jag har ändå hållit mig inom ramarna för hur många kolhydrater man får äta per dag. Eller ja, förutom igår för då fick jag något ryck och åt upp chokladen jag hade kvar.
Nu har jag bestämt mig för att jag inte ska köpa hem choklad mer på ett tag, det är nästan lite "allt eller inget" för mig. Har jag det inte hemma så vill jag inte springa och köpa bara för att ta en ruta choklad liksom. Då vill jag hellre äta hela chokladkakan och det är ju helt onödigt om det inte är för att belöna mig själv om ett år eller nåt.
 
Så ja, ca 6 kg har jag gått ner i vikt än så länge. Och jag är förvånad över måtten faktiskt. Jag har inte alls minskat i mått som jag trodde jag skulle göra, då har jag gått ner mer i vikt än i mått om man säger så. Det händer inte mycket på den fronten, men 6 kg verkar göra skillnad för jag ser ju att det har hänt något om man tittar på bilderna.
 
Här har vi då en bild från när jag startade, och en bild från i måndags.
 
 

Ny pojkvän

publicerat i Shoppat
Fick hem nya jeans idag, boyfriend-modell som jag gillar. Dessa heter Lea och är från Gina Tricot. 
Jag har ju två par andra sedan innan som jag köpte för längesen men de köpte jag i storlek 38 (hoppades att de skulle töjas lite som de flesta gör). Jag tyckte 40 var alldeles för baggy då, men sen blev jag fetare och då fick jag inte igen dem. Jag får knappt igen dem i 38 nu heller men nån gång ska jag väl komma i dem. Det roliga är att de inte sitter slappt utan som korvskinn just nu.

De här nya är i storlek 40 och sitter alldeles lagom. Jag skulle precis cykla och hämta Leon och stod och testade byxorna samtidigt. I all hast tog jag en bild. 




The mandels

publicerat i Leon
Hurra! Leons halsmandlar har blivit mindre sen igår!!! 
Hahaha... Kan ju inte annat än skratta åt mig själv egentligen. Men skönt för mig! Och han. Hoppas de inte svullnar upp igen bara. 




Intresserade?

publicerat i Lchf


Nu har det gått 5 veckor med lchf. Är ni intresserade av att veta mina mått och vikt och sådär? Det skulle jag själv vilja om jag var läsare för jag jämför mig gärna med andra. 

Ett stort steg

publicerat i Vardagsliv
Jag har tagit ett stort steg idag och ringt vårdcentralen om min extrema oro och ångest (?). Jag har så länge jag kan minnas, eller iallafall sedan jag var runt 8 år varit orolig för allting hela tiden. Mer eller mindre. Det kommer och går liksom. 
 
Några exempel:
 
•När jag vet att min bror ska åka till sin tjej i Södertälje. Då måste jag ringa honom för att se så han kommit fram och inte kört av motorvägen.
 
•Leon har svullna halsmandlar men inga andra besvär. Jag googlar det och får fram läskiga diagnoser. Måste ringa 1177. 
 
•Jag trodde jag hade någon form av cancer eftersom jag blödde extremt länge efter missfallet. Blöder fortfarande men allt är lugnt enligt läkare.
 
•När Oskar är ensam hemma med Leon måste jag ringa och kolla så inte Oskar sover för då kan Leon gå ut och klättra upp på balkongräcket och ramla ner.
 
•På kvällen när jag ska sova måste jag smsa pappa/mamma om jag inte hört något från dem under dagen. Svarar de inte tror jag det värsta.
 
Ja ni ser ju, jag behöver gå i samtalsterapi eller något för att hitta ett annat positivt sätt att tänka. Det var faktiskt sköterskan på sjukvårdsupplysningen som tyckte jag skulle ringa VC för min egen del igår när jag ringde om Leons halsmandlar. 
 
Men nu måste jag ju fråga, vad tror ni om halsmandlarna? Kan de vara svullna utan anledning liksom? Visst låter det skumt? Jag är livrädd. Med vissa grejer kan jag låta det gå några dagar så lägger sig oron. Men jag trissar liksom upp mig själv och nu kan jag inte tänka på annat än hans jävla halsmandlar. Blir så arg på mig själv! Varför kan jag inte vara som Oskar och de flesta andra karlar. De är inte oroliga för något, de flesta kvinnor jag känner är som mig. Eller haha. Jag är ju extremt orolig men jag tycker vi tjejer är oroligare än killar över lag.

Nya böcker

publicerat i Lchf
Tycka vad man vill om Katrin men jag gillar henne. Varför skulle man inte när hon har goda recept i sina böcker, man blir peppad, och dessutom går man ner i vikt!

Detta är min tredje bok och det ska bli spännande att laga lite nya rätter. Jag måste ha recept framför mig, jag tycker det är svårt att komma på grejer själv att laga bara sådär. Speciellt nu med lchf. Det blir ofta samma grej och det är inte kul. 

Jag passade även på att köpa en ny bok att läsa på kvällarna. Det är fortsättningen av en väldigt spännande första bok som heter Vecka 36. 





Redhead

publicerat i Vardagsliv
Här har ni det, mitt röda hår!
Eventuellt måste jag kanske lägga i en röd toning i längderna. Men är supernöjd med färgen!
 
 


Nu ska jag strax bege mig till jobbcoachen. Ska slurpa i mig mitt kaffe först och sådär. 

Kalas för två

publicerat i Vardagsliv

Tack för idag säger vi!
Leon fick jättefina kläder och en rolig kassa-apparat som älskade.
Jag önskar hela min roliga släkt bodde i samma stad, gärna i samma hus eller område så att man kunde ses varje dag. Vi har så trevligt ihop allesammans. Nu ses vi ju ganska ofta ändå men man kan inte ses för mycket.

Och yes, jag färgade håret. Det blev SKITSNYGGT kan jag lova, och bild får ni se imorgon.


Jobb

publicerat i Vardagsliv

Har fått jobba lite, igår och idag. Det är ju kul men jag behöver en anställning på fler timmar. Nu är jag ju bara behovsanställd och då blir det ju inte mycket. Ni får gärna tipsa mig om ni vet något - vad som helst inom handels.

Imorgon vankas kalas för den lilla älsklingen och pappa. Jag ska nog färga mitt hår lite rött också, blir nog bra tror jag! Hoppas bara topparna fortfarande blir ljusare. Gillar att ha det så.


Gudomliga dofter

publicerat i Vardagsliv

Fullt ös idag. Orkar inte ens tänka på en dator då vi suttit hela dagen med en i ansiktet, samt igår också då. Min pappa fyller år idag också så vi har varit där nu på kvällen och firat honom lite.

För ett tag sen beställde jag hem parfymen Estee lauder - Bronze goddess. Då fick jag ett litet prov på en annan parfym som heter Lancome - La vie est belle.
Alltså... Finner inga ord för hur goooott den luktar! Jag är ju mycket för sensuella dofter och den här påminner om Viktor & Rolfs Flowerbomb en aning om ni luktat på den.

Måste verkligen köpa den någon gång!


shine bright

publicerat i Vardagsliv

Jag har visst fått dille på diamanter.
I skolan minns jag att när man satt och lyssnade på en lektion så satt jag ofta och klottrade i blocket.
Idag infann sig samma stämning när det berättades om hur man skriver ett cv. Då kan man ju uppfattas som att man inte lyssnar men det är det som är grejen, att man lyssnar Bättre när man får rita lite samtidigt. Nu ritade jag ju inte hela tiden, några minuter sammanlagt. Men ändå.

Diamanter. Det ska jag ha i min framtida eventuella sleeve. Bland annat. Har tänkt ut massor fint!


God morgon vänner

publicerat i Vardagsliv

God morgon!

Frukostdags nu.
Har gjort mig klar för en dag hos coachen. Spännande! Har haft förutfattade meningar om jobbcoachen... Tror inte längre att vi ska skriva cv i 6 veckor varje dag. Men vi får se!

 


Tv-tajm

publicerat i Vardagsliv

Idol, doftljus och senare Svenska hollywoodfruar.

Imorgon ska jag till jobbcoachen som börjar på riktigt. Förra veckan var det bara lite intro och sådär.


Hunden

publicerat i Leon

Leon behövde ett nytt påslakanset också eftersom han sliter ut sin säng så dant, hehehe. Jag hade beslutsångest ifall jag skulle välja mellan kaniner som motiv eller denna "hund" som Leon sa när han såg den.


Godkänt

publicerat i Leon

Kaninkuddarna fick godkänt! Från h&m är dom. Det fanns lite olika men jag tyckte dessa var finast :)


Kaniner

publicerat i Leon

Världens sötaste kuddar köpte jag till Leons rum idag.
Fina eller hur?!

 


50 nyanser - film!!!

publicerat i Vardagsliv

Ja det är man ju jätteglad för!!!

Men... Vilka är skådisarna egentligen? Blev riktigt besviken. Jag hade tänkt mig någon läcker Hollywood-hunk (eller det kanske han är, dock vet inte jag om det) som Christian.

Har ni inte läst böckerna - gör det!


kärlek

publicerat i Leon
 
♥ Den allra bästa och finaste killen jag vet! 

Han vill alltid ha nagellack när jag målar mina naglar. Då lägger han ut sina händer så jag kan måla och så tjatar han och tjatar tills jag äntligen målar. Han vill alltid ta av sig strumporna när vi kommer inomhus. Han är väldigt mammig och det kan faktiskt bli lite jobbigt för lilla mamman, men jag får nog vara glad för snart är han tonåring och vill absolut inte hänga på mammas höft eller pilla mig i håret när vi sitter i soffan. Han älskar att se på Den lilla röda traktorn. Han är den roligaste personen jag vet. Han tycker om att bada med bubblor. Han hatar att få vatten över huvudet och att tvätta håret. Han tycker om att åka vagn. Han älskar när man läser bok för honom (måste göra det oftare). Han älskar att gå till parken och leka. Han svarar när man frågar vad han heter och hur gammal han är. Han kommer fortfarande upp på natten och sover mellan oss. Han är en väldigt envis och bestämd liten gosse. Han delar gärna inte med sig av sina leksaker men bjuder gärna när han äter frukt. Han förstår och kan mycket mer än vad jag tror så nu ska jag försöka att sluta svära och säga fula ord hemma.

Vad ska man se?

publicerat i Vardagsliv

Kul att det är tre olika program klockan åtta ikväll som jag vill se...
Någon som vet vad som händer i idol ikväll, är det samma som förra veckan, en ny stad liksom? Eller är det nu de börjar sålla bort folk?


Bekännelse

publicerat i Lchf

Okej.... Jag har något att bekänna.

Igår åt jag en fetingpåse med godis. Jag kunde inte stå emot frestelsen och idag har jag sån himla ångest och jag vaknade och kände mig liksom bakis. Nu känner jag mig bara äcklad av mig själv och vill inte äta godis på ett tag så det var väl ändå ganska bra att jag gjorde det igår.

Som sagt så vill jag kunna unna mig godis ibland men det är ju synd att man ska ha sån ångest för det efteråt.

För att känna mig lite bättre så tog jag och Leon en pw idag. Det måste jag också erkänna att jag fuskat med lite. Förra veckan gick jag bara 1 gång och veckan innan 2 gånger.
Den här veckan planerar jag att gå alla 4 gånger. Hoppas jag gör det!


Potatishjärta

publicerat i Vardagsliv

Min moder hittade ett hjärta bland potatisarna i affären och tänkte på mig. Hon plockade med det och gav det till mig idag. Frågan är vad jag ska göra med potatishjärtat? Haha. Gulliga mamma!


RSS 2.0
Till Toppen