Kvällste

publicerat i Vardagsliv
Sitter i köket ensam och dricker te, som En pensionär. Teet heter kvällsro. Hoppas jag får lite kvällsro nu efter att jag druckit det. Har oroat mig varje kväll att jag ska ha kollat fel på jobbschemat (som jag gjorde förra veckan). Usch för att göra fel. Men fel gör vi alla! Det visar bara att vi är mänskliga. Just så sa en vis person till mig i veckan.

min söndag (och lördag)

publicerat i Vardagsliv
Hejsan hoppsan, fallerallera!

Vad kul det är med nytt utseende här på bloggen. Det blir faktiskt mycket roligare att blogga när det är nytt, inte sant? Vad tycker ni då, är det fult eller fint? Ingen som har kommenterat än ju..

Gårdagen spenderades på jobbet. Iallafall halva dagen. Resten av dagen spenderade vi ute i Kimstad hos min käre pojkväns familj.

Idag har vi inte gjort ett endaste skit. Vi har hämtat ut Sims 3 som vi hade förhandsbokat, så nu sitter Oskar och spelar det, och jag bad om lov att få sitta vid datorn en liten stund. Han tycker jag sitter här för mycket, så jag har börjat fråga om lov nu förstår ni, haha.

Snart ska jag duscha och fixa iordning mig för kvällen. Det är ju Ensam mamma söker ikväll, det måste jag se. Det ser jag varje söndag!



ps. Tryck F5 på tangentbordet om ni inte ser den nya designen.

Ny design

publicerat i Vardagsliv
Oskar har nu fixat min blogg. Visst blev den fin?!

han fäller

publicerat i Vardagsliv
Jag har precis duschat av Milton. När vi är klara lägger jag en handduk på golvet och han vet precis vad han ska göra! Han torkar sig själv. Faktiskt. Jätteduktig :) Jag ska filma det någon gång. En jobbig grej förresten på tal om Milton... Han är ju korthårig, men varför fäller han så himla mycket? Är det så att han byter från sommarpäls till vinterpäls eller nåt? Det är iallafall skitjobbigt.

använda trosor säljes?

publicerat i Vardagsliv
Jag har nu plockat iordning här hemma riktigt ordentligt. Småplock gör mycket! Dammsugarn har även åkt fram några gånger, men det är som sagt en vanesak. Eller vad säger man?

Håller på och ser Adam och Eva på vhs. Har sett på den och sen pausat i flera timmar för att jag "kom på en grej" jag bara var tvungen att göra. Ska försöka fortsätta se den nu utan att störas av småsaker.

Ska även sticka klart mormors halsduk. Har bara börjat på den, men fortsätter jag i några timmar är den snart klar. Nu kan du hålla dig varm i vinter, mormor Janne.

Det är mycket till salu nu.. halsdukar, pannaband, mobilsmycken... nåt mer ni tycker jag ska börja sälja? Gamla, använda trosor kanske? Det kan man kalla guldgruva! Har hört att man tjänar mycket på att sälja sina använda trosor. Förresten, fick ju 300 för en halsduk jag stickade till modern min ;) Inte på tal om gamla trosor då, men iallafall.


jag är snygg

publicerat i Vardagsliv


Känner mig lite extra fin idag eftersom jag har sminkat mig lite extra mycket.



Oskar ska även få fixa en ny header till mig idag när han kommer hem. Vill göra om hela bloggen. Typsnittet och designen, allt! Nu är den så himla platt och tråkig.

Annars då? Jovars. Har varit ute med hundarna, och så har jag dammsugat/sugit (hur säger man?). Iofs är det en vanlig rutin för min del. Tål inte smuts. Måste ha ordning och reda runtomkring mig.

Det är faktiskt jävligt jobbigt. Att gå omkring och plocka iordning och dammsuga så fort jag ser ett hundhår på golvet. Jag behöver nog hjälp ifall det ska fortsätta såhär. Vart går gränsen liksom? Man vill ju ha ett fint hem.

Sälja hundarna och karln tänker jag ju inte göra. Skaffa städhjälp kanske?

sovmorgon

publicerat i Vardagsliv
Jag är ledig idag, och jag tog en rejäl sovmorgon. Jag sov till halv elva?! Herregud. Jag brukar aldrig sova så länge.

Bion igår sög, så se inte Buried ifall ni hade tänkt det. Skitdålig.

Jag har sminkat mig idag förresten. Ögonen rinner också, skitjobbigt. Förstör ju hela sminkningen.

Nu ska jag dricka kaffe!


Angående mössan

publicerat i Vardagsliv
Lyle&scott-mössan finns på MQ och jag har ändrat mig angående färg. Jag vill såå gärna ha en röd. Provade en idag :)

Biobesök väntar

publicerat i Vardagsliv
Hemma från jobbet nu.. Skönt kan jag lova! Är ledig imorgon, så jag längtade hem extra mycket förut. Ikväll leder jag pass, sen ska jag, pappa, alex och oskar gå på bio och se Buried..

Önskeklapp nr 9

publicerat i Vardagsliv
Lyle & Scott-mössa. Just nu använder jag Oskars lyle&scott som han fick av mig i julklapp. Helst vill jag ha en svart med gult märke :) förresten, det borde ju va skitlätt att köpa julklapp till mig nu med alla tips ni får. Mössan vill jag ha jättemycket, bara så ni vet ;)

Önskeklapp nr 8

publicerat i Vardagsliv

När jag skriver ÖNSKEklapp så är det ju klappar jag önskar mig, men inte alls förväntar mig att få. Det är grejer som jag kommer på bara sådär, och grejer som jag har önskat mig en längre tid.

En önskan har jag, en väldigt stor sådan, och det är att få åka till Thailand i vinter. Jag förväntar mig inte alls att någon ska ge mig en thailandsresa, för det är för mycket begärt. Men eftersom det här är min blogg, och min önskeklapp, så tänker jag skriva att;

Jag önskar mig en Thailandsresa. Eller kanske ett litet bidrag till en biljett.



Blir lite tårögd nu när jag sitter och tittar på bilderna. Så himla underbart det var. Så himla underbart land. Kulturen, shoppingen, människorna, värmen, stranden, Phuket. Saknar även de jobbiga försäljarna som försöker lura in en i varenda jävla stånd.


morsning korsning

publicerat i Vardagsliv
Hola!

Idag fick jag väcka hundarna istället. Bättre det, än att de sover till halv ett på dagen, tycker jag.

Vi gick en liten morgonrunda här i lilla parken bredvid huset. Då fick jag se löv falla från ett stort träd. Det kändes så ledsamt på nåt vis. Det var ingen vind, så löven föll av sig själva. Som om trädet grät. Det såg så sorgligt ut.
Ikväll när jag kommer hem från jobbet kommer trädet stå där alldeles naket. Inte undra på att det gråter. Jag skulle inte heller vilja stå där ute naken bävandes inför vintern.

Jag jobbar det "långa passet" idag. Det som jag alltid säger är så jobbigt, men sen när jag kommer hem så brukar jag säga att det inte var så jobbigt. Orkar inte skriva något sånt idag faktiskt... får väl helt enkelt se om det är lika jobbigt eller lätt som det brukar vara. Onsdagar är den dagen, enligt mig, som det är mest att göra på. Vi får en stoooor tidningsleverans som tar flera timmar att packa upp, plus att vi får påfyllning av varor. Dricka, godis, tuggummi osv. som vi måste fylla upp.

Jag jobbar dag imorgon också. Så när jag kommer hem ikväll blir det ju nästan att hoppa ner i sängen igen och upp och jobba några timmar senare.
Men jag måste först se Greys Anatomy och såklart Kungarna av Tylösand. Sen kan jag sova.


blond Daniella

hemma

publicerat i Vardagsliv
Hej på er!

Nu är jag hemma igen efter en ganska lång, men trevlig dag på jobbet. Har precis ätit rostade mackor och så dricker jag sagt till. Mumsigt.. ja.

Det var mycket kunder på jobbet hela tiden. Kan bero på att det är lönedagar nu... Det märks verkligen!

Snart ska jag gå och lägga mig. Igår somnade vi till Skönheten & Odjuret..så ska se klart den ikväll. OM jag inte somnar igen. Brukar göra det tyvärr.

Tog hem massa vhs-filmer från Herstaberg häromdagen. Fick även hem en vhs-spelare, så nu kan jag kolla massor gamla barnfilmer :)

björnen sover

publicerat i Vardagsliv
Hundarna sover fortfarande.. börjar fundera på ifall de åt råttgift igår eller något. De kanske är döda?

Snart ska jag iallafall väcka dem och gå en långpromenad. Sen cyklar jag iväg till jobbet. Ha en bra dag "allihopa"! Haha..

hej o hå

publicerat i Vardagsliv
Gomorron!

Idag har jag minsann sovit ut riktigt ordentligt. Vaknade dock flera gånger under morgonen för att jag trodde att jag hade kollat fel på schemat (som igår), men det var lugnt!

Hundarna ligger fortfarande och sover.. de är helt otroliga! Sover alla hundar så här länge? Ja, förutom Hugo då. Det var uppenbarligen en jobbig dag för dem igår. Haha..

Jag tränade ju igår klockan fem. Det var skitkul!

När Ellie sa att hon inte kunde träna så tänkte jag först banga, men vafan, jag tog tag i mig själv och körde. Och inte ångrar jag det!
Skitkul var det iallafall. Micke A har tydligen kommit tillbaka. Det visste jag inte. Jag var på hans pass några gånger för ett par år sen.


Önskeklapp nr 7

publicerat i Vardagsliv
Slänger in en nr 7 redan nu!

Vet ni vad jag/vi behöver asmycket? Jo, det ska jag säga er.. KUDDAR!
4 st vill jag ha. Absolut inte dunkuddar. Dom sjunker man ju ner i, och vad är det för mening med att ha såna kuddar?

Fluffiga ska kuddarna vara, riktigt fluffiga och sköna!

(Förresten skulle Oskar behöva 2 egna kuddar som han kan förstöra med sitt saliv och snus eftersom han dreglar i sömnen.)

Önskeklapp nr 6

publicerat i Vardagsliv

Jag önskar mig en bra sportbh. Jag fick ju låna svärmors sportbh när jag skulle ut och springa i Kimstad för ett tag sedan, och blev helt såld! Så himla skön, och bra stöd för hängtuttar.

Märke Casall, storlek Medium. Om det är andra storlekar så har jag 75B eller 75C beroende på om den är stor eller liten i storleken.


Denna bild är från Stadium.se.


Bra start!

publicerat i Vardagsliv
Mmm.. skitbra start på dagen. Den började med att chefen ringde mig fem över sju och undrade vart jag var. Jag skulle nämligen öppna kl sju? Herregud. Jag som trodde jag började kl 12 idag, men icke! Fick världens panik och ångest. Hatar ju att göra fel, inte komma i tid, vara sen. Samma sak, men aa.. ni fattar. Var på jobbet och öppnade kl 7.20. Snabbaste iordningsfixet genom tiderna! Hann inte ens böja ögonfransarna. Och det är ett måste för mig varje dag. Bara jag får göra det så är jag nöjd.

Är nu hemkommen. Har slängt in en tvätt i maskinen, och klockan fem ska jag jympa för första gången på jag vet inte hur länge? Bortsett från mitt egna pass som jag leder då. Ska bli skoj! Elkan ska med!


söndagskväll

publicerat i Vardagsliv
Har svikit Viktväktarna och framför allt mig själv denna helg. Har moffat i mig massa skit..

Det var kul och väldigt gott för stunden, men nu är det ju jag som får ta tag i det också och träna järnet i veckan. Men det ordnar sig.. tog väl igen allt jag INTE har ätit de senaste månaderna ;)

Imorse vaknade jag vid tio. Oskar låg fortfarande och sov då, så jag åkte iväg till Hageby Centrum, Willys, och storhandlade lite. Jag hade skrivit en liten lapp till Oskar som han såg när han vaknade. Visste inte om han skulle bli sur för att jag åkt utan honom, eller om han skulle tycka det var skönt att slippa, men jag vet inte.. han tyckte inget.. haha.

Storhandling blev det. Sen var jag tvungen att gå in på Panduro och köpa lite grejer till min lilla cernitlera-tillverkning. 
Köpte bl.a mobilhänge-grej så nu är det mobilsmycketillverkning på G. Säg till om ni vill köpa :)


Oskar Månsson

publicerat i Vardagsliv


Kolla vilken liten, gullig kille!

Så där såg han väl ut på ett ungefär, när vi träffades första gången.
Saknar ditt långa hår där bak :( Förlåt att jag har tvingat dig klippa av det. Nu får du börja spara till långt!

Älskar dig min snuttis

tatuering och arbete

publicerat i Vardagsliv
Tog nya bilder på min fina tatuering också...



Jag fullkomligt älskar den!

Vad tycker ni förresten om att tatueringar kan påverka arbetet negativt? Själv så tycker jag det är sjukt! Varför ska man inte kunna ha en synlig tatuering egentligen, år 2010? Iofs så har det väl blivit bättre, sen några år tillbaka. Men ändå. En tatuering påverkar ju inte hur man arbetar?

Om jag vore chef och skulle anställa någon, så skulle iallafall inte dens tatuering/ar påverka mitt val. Tror inte en liten tatuering heller har någon inverkan på kunder. Inte heller piercingar för den delen.

Om det finns någon chef som läser min blogg, hur tänker du om detta?

minnen

publicerat i Vardagsliv
Har varit ute i Herstaberg idag och rensat ur alla gamla leksaker ur förråden.

Vad mycket leksaker jag fick när jag var liten! Massor barbies och hur mycket annat skit som helst. Slängde allting utom 2 grejer som jag ville spara för de var söta?

Nog om det.. hittade massa kort också. Kom och tänka på alla fina minnen jag har med familjen och min bästa vän.



Haha, söta va?

Var och köpte en jacka idag också. Och lite smått o gott från Gina Tricot. Jag köpte en vinterjacka. Dock inte Peak-jackan. Köper den år 2043 istället när jag har råd.

sovmorgon

publicerat i Vardagsliv
Hundarna ligger fortfarande och sover, och jag har precis betalat massa räkningar. Fick ju in min lön idag. Nice, väldigt nice!

Fick ett par tusen mer i lön än vad jag brukar få i genomsnitt, så det är jag glad för. Men denna månad hade vi mer utgifter än vanligt också, så det går väl jämt upp kanske.

Får se ifall jag har råd med en Peak-jacka. Jag och Oskar var på Stadium igår och kollade lite jackor, och jag blev helt förälskad i peak-jackan. Och när jag vill ha något, så vill jag ha det direkt, utan att tänka efter ordentligt.
Om jag hade fått pengar igår så hade jag redan köpt jackan. Men för en gång skull ska jag nog ta och tänka efter lite. Med tanke på att jackan kostar nästan 4000 kr. Ni flög inte av stolen nu va?

Skitdyrt för en jacka kanske, men det här är riktig kvalité. Lär ju inte köpa en ny vinterjacka på flera år sen ifall jag köper den här.

Idag väntas jobb. 12-21. Sen efterlängtad helg!

Nu ska jag smörja in min tauering. Tog bort plasten nyss och tvättade den lite med tvål och vatten...




ny tatuering

publicerat i Vardagsliv
Jaha, då har man tatuerat sig :) Jag, Paulina och Robin var i eftermiddag och gjorde det.

Här är ett litet smakprov



Man ser inte mycket, men imorgon ska jag ta bort plasten så då får ni kanske se lite bättre. Lätt att dölja med klocka ifall jag behöver det. Skitsnygg iallafall!

Imorgon jobbar jag sista dagen innan helgens ledighet. Längtar! Ska bli skönt att få 2 dagars vila efter mina 5 arbetsdagar i sträck.

Lön imorgon också. Har en del utgifter denna månad. OM jag får råd och pengar så ska jag banne mig köpa en Peak-jacka. Det sägs ju bli en kall vinter i år igen? Kallare än förra. DÅ behöver man en varm vinterjacka. Kanske köper mig en overall också. Som alla småbarn alltså. Lär ju behövas. Isåfall ska jag ha en sån som vantarna är fastsydda i ärmarna.

Önskeklapp nr 5

publicerat i Vardagsliv
Skönheten & Odjuret dvd film. Älskar dessa gamla nostalgiska filmer :) önskar mig även greys anatomys alla dvd-boxar. Är några säsonger, så det blir dyrt för den som köper.

Önskeklapp nr 4

publicerat i Vardagsliv
Som ni alla nu borde veta så älskar jag twilight och allt som har med det att göra. Några böcker eller dvdfilme behöver ni inte köpa, de har jag redan. Men däremot påslakan och örngott. Jag önskade mig faktiskt det förra julen, men jag måste ha varit en stygg flicka, för inte fick jag nåt sånt av tomten då?

Imorgon

publicerat i Vardagsliv
Imorgon händer en grej... Kan ni gissa vad? Några ledtrådar: smärta. Fint. Värt smärtan. Hehe... Vad kan det va?

Om pappa

publicerat i Vardagsliv
Efter fler undersökningar så har de kommit fram till att det inte var någon stroke, det var "bara" ett vanligt sånt där anfall han brukar få. Det känns faktiskt skönt! Han får komma hem idag också :) skönt för honom... Få sova i sin säng och bara vara hemma och vila upp sig. Ska dit idag lite senare.

trauma. igen

publicerat i Vardagsliv
Pappa får ju lite anfall ibland. Epileptiska anfall så att säga. Eller ibland och ibland ska man väl inte säga. Det har hänt ca 6 ggr på 10 år. I söndags hände det igen, och han fick tydligen en liten, liten stroke också..

Han åkte ut till Händelö och skulle springa i skogen.
Mamma börjar väl bli orolig efter några timmar, och undrar vart han har tagit vägen någonstans..

Hon och Alex åker då ut till Händelö för att leta efter pappa. De hittar då hans bil, men inte pappa.
Bilen är helt lerig utvändigt och det ligger även lite blod på marken. De får panik och ringer polisen och ambulans, och polisen skulle skicka sökhundar från Linköping. Det blev världens ståhej, och efter en stund ser de pappa komma gåendes helt virrig på en väg lite längre bort.

Han är då fortfarande snurrig från anfallet han hade fått. Vi tror att han fick det pga överansträngning när han sprungit ca en timma, och sedan försökt komma in i bilen. Varför han kom från ett helt annat håll sen, vet vi inte.

Pappa är alldeles blåslagen på knytnävarna och ögat. Ena ögat är igensvullet och illrött. Han har troligtvis ramlat i marken med en jävla smäll och slagit i rejält.

Nu ligger han fortfarande på sjukhus, och vi har varit och hälsat på honom varje dag. Han mår BRA nu jämfört med hur han kunde ha mått, eller vad som kunde ha hänt.
Vi vet inte när han får komma hem.. de håller fortfarande på och utreder och så..

Ville bara få ur mig detta så ni alla får veta lite om vad som har hänt och så.

Huvudsaken är att han mår bra. Börjar vänja mig vid detta nu, men hoppas innerligt att detta var sista gången detta händer honom!

En annan sak också. Jag har känt på mig i några månader nu att någonting skulle hända.. jag bara gick och väntade på att han skulle få ett sånt där jävla anfall, och så händer det.

Nu känns det som en sten har släppt från hjärtat, att det äntligen har hänt. Förstår ni? Lustigt att man kan känna på sig saker så där.. Jag önskar ju såklart att det inte skulle ha hänt, men det känns ändå skönt på ett sätt, eftersom jag har känt på mig det så länge.

Älskar dig pappsen

Önskeklapp nr 3

publicerat i Vardagsliv
Förra året fick pappa åka och köpa en julklapp till mig helt själv. Fick en fin pyjamas. Vill så gärna att han köper nåt själv denna jul också, så det önskar jag mig :)

önskeklapp nr 2

publicerat i Vardagsliv
Jag älskar ju nagellack och att hålla på och pyssla med dem.
Så ja, varför inte önska sig nagellack i fina färger och dekorationer? Det önskar jag mig i julklkapp!

Nu till vintern vill jag inte ha så somriga färger. Hellre brunt, svart, grått, beige osv.. Lite mer jordnära färger helt enkelt.


cernitlera

publicerat i Vardagsliv
Oskar och jag var helt bankrutta sen Ullared-resan. Vi hade lagt ut några annonser på Tradera, så nu har vi lite pengar i plånkan igen.

Jag blev så sugen på att göra lergrejer med cernitlera, så vi åkte till Lekhuset och köpte lite olika färger. Har letat i stan efter en pysselaffär, men hittar ingen? Har vi ingen sån i stan? Fick göra egna "krokar" till mina små bakelser med ståltråd. Har beställt riktiga krokar eller vad man ska säga, från internet. Hoppas de kommer imorgon, så jag kan börja pyssla igen.

Här kommer lite bilder på godingarna



Tanken är ju att man ska använda dessa som tex mobilsmycke eller nyckelring kanske? Och dessa var ju bara som ett litet test på min kunskap. Ska inte göra fler förrän de riktiga tillbehören kommer, dvs "krokarna" eller vad vi ska kalla dem.

Önskeklapp nr 1

publicerat i Vardagsliv
Jag kommer skriva en sak jag önskar mig i julklapp, lite då och då. Den första grejen på listan är fotvårdsprodukter. Bland annat en sån där man tar bort förhårdnader med och lite scrub och sånt ni vet.

mer julklappshandling

publicerat i Vardagsliv
Så himla skönt att bara vara.. är ju ledig idag. Gick upp halv åtta (som jag gissade igår). Gick då ut med hundarna. De sket och pissade för er som ville veta.

Har suttit vid datorn här och beställt lite fler julklappar. Väldigt bekvämt faktiskt. Slipper springa i massor butiker bland galna folk. Blir nog klar tidigt iår. Känns skönt. Då blir det mer pengar över till mig själv när julen närmar sig.

Nu har jag iallafall handlat klart julklappar till Alexander och Dennis. BORTSKÄMDA bröder måste jag säga! Hoppas ni blir glada sen :) Fast det är ju mitt fel egentligen, att de blir bortskämda av mig. Jag kunde ju lika gärna bara köpa ett par strumpor till var och en, men hur kul är det? Nae inte kul.

Sen måste jag få ur mig en annan grej.

Köp inte julklappar/födelsedagspresenter till folk bara för att ni känner att ni måste.
Jag är hellre utan julklapp än att jag får 100 kr av min morbror. Faktiskt. Tror Alex och Dennis känner likadant. 100 kr liksom? En liten 20 grams godispåse? Nae. Ni borde faktiskt skämmas. Kom då hellre tomhänt än att ge en sån sak. Här är det INTE tanken som räknas.

När man ger en sån grej, eller låt oss nu säga 100 kr som i detta fall. Då ger man väl bara för att? Inte tror dom väl att ungarna blir glada av hundra kronor? Vad ska de göra för dem?! Köpa en halv kalsong?

Sluta upp med att köpa saker bara för att ha något att komma med. Ta med dig själv och ett glatt humör istället. Blir roligare så tror jag.

Julklappar köper jag till dem jag bryr mig om, och så lägger jag faktiskt ner lite tid och tanke till det jag köper.

vad sa jag..?

publicerat i Vardagsliv



TIPSA, TIPSA, TIPSA!!!!

En nästan självklar låt redan nu som jag vill ha med är ju Billionaire med Bruno Mars och han den andra jag inte minns namnet på.


musiktips

publicerat i Vardagsliv
Då var det dags för er att tipsa mig om musik. Ska så småningom till Friskis och börja pyssla med mitt nya pass. Till vårterminen då. Känns skönt att börja tidigt, så man är klar och hinner öva in passet i tid och så. Har alltid varit sån som ska ha allting gjort 2 månader innan själva deadlinen.. Sådan är jag!

Så, bästa låten just nu? Eller vadsomhelst. Tipsa mig om en tråkig låt, bara jag får tips! KOM IGEN NU!

Jag ledde ju pass förut idag. Skoj som vanligt. Synd bara att Elkis inte var där. Tjoaren nummer 1 på mitt pass, haha. Vi skulle ju simma imorgon egentligen, men hon är sjuk tror jag.. stackars. Stickade ju ett pannband till na så det kan hon ju värma sig med inatt om hon fryser.

Jag är ledig imorgon. SKÖNT! Ska försöka sova ut. Försöka går ju iallafall. Vaknar väl halv åtta när Oskars odjursalarm går igång och han snooozar i en timma. USCH.

Tidigt

publicerat i Vardagsliv
God morgon! Sitter och pudrar näsan lite och ska snart cykla till jobbet. Är väldigt trött. Hade velat sova ett par timmar till :/ ikväll är det jympadags! 18.00. Förresten, jag har fått hem garnerna så jag stickar för fullt. Inte just nu dock, men jag satt hela kvällen igår minsann :)

färdig!

publicerat i Vardagsliv
Då var jag färdig med pannbandet. Lite för brett kanske? Men det är skönt som fan. Kan nog sticka 2 st till av det garn som är kvar. Jag hittade nämligen ett garnnystan i garderoben som jag inte trodde att jag hade. Vilken tur!



Den sista bilden blev visst lite suddig. Men skitsamma :)

Första julhandlingen

publicerat i Vardagsliv
Första julklapparna är handlade och inslagna. Beställde lite från hm nyss till några nära o kära :) köpte ingenting till mig. Bra va? Nu ska jag sticka ett pannband till Elkan.

beställning av halsduk

publicerat i Vardagsliv
Jaha, då har man startat halsduksförsäljning också. Mormor och morsan ville köpa halsdukar av mig, så ja, varför inte?

Frågan är ju hur mycket jag ska ta för en halsduk? Med tanke på att tre halsdukar kostar 500 i garn. Hur mycket ska jag ta för en? Hur mycket vill ni lägga?

114, 057, 116 är färgerna jag beställde hem i denna leverans. Jag hade tänkt att mamma ska ha den olivgröna färgen. Vilken av dessa tre vill du ha mormor?

Klicka här för att se vilken färg du vill ha

söndag

publicerat i Vardagsliv
Jag har precis lett pass. Ett tips från mig när man leder ett pass:
Använd aldrig Hello Kitty-trosor under byxorna. Dom lyser igenom något otroligt.

På tal om Hello Kitty-trosor då. Jag köpte massor såna där barnsliga trosor i Ullared. Jag är 21 år gammal (ung), så får man fortfarande ha Hello Kitty på trosorna? Känns lite konstigt måste jag säga, att gå omkring i såna trosor. Men vafan, dom är ju väldigt söta och oerhört sköna, så varför inte egentligen?

Måste varit kul för dem som stod bakom mig och kollade in min stjärt, så får de se en stor jävla Hello Kitty över hela arslet. Haha.. garvar lite för mig själv nu.

Oskars hår då, jo det blev mycket bra efter andra färgningen. Inte alls gult nu. Det är askblondt, precis som vi ville ha det. Egentligen vill jag att han ska ha ljusare än så, men det får vi ta lite i sänder, så han inte blir gullefjun igen.



Håret är nog lite ljusare i verkligheten än på bild. Visst blev det fint?

Thailand

publicerat i Vardagsliv
Jag har länge velat skriva ett inlägg om hur mycket jag saknar Thailand, så nu gör jag väl det! Jag saknar Thailand så himla mycket att jag får tårar i ögonen bara jag tänker på att jag inte kommer få åka dit på flera år. Antar att jag inte vinner 100000 på lotto, eller spara pengar till resan eller bli bjuden på ett bra tag :'( Jag är så jävla avundsjuk på de som har bokat biljetter och ska åka dit i vinter. Och jag då? Ja, jag får förfrysa arslet av mig här hemma i helveteskalla skitsverige. Jag vill ju fan till Thailand. Men ingen fattar. Kan ingen rik jävel bara bjuda mig på en resa dit, eller packa ner mig i resväskan? Vad som helst! Bara jag får uppleva det igen. Snart. Helst i vinter. Det var det. Nu ska jag väl tjuta lite.

Grunnebogarn.se

publicerat i Vardagsliv
Tror jag hemsidan hette. Därifrån beställde jag garn sist, och idag fick det bli en leverans till. köpte 12 nystan så jag iallafall kan sticka 3 halsdukar. 500:- gick det på. Inte så billigt garn kanske, men alltid roligare och ha/få nåt som någon annan lagt ner sin själ på att tillverka. Godnatt!

färdigshoppat

publicerat i Vardagsliv
Vilken resa vi gjorde! Vi hade jättekul också. Speciellt på vägen hem i bilen, haha. Vi lekte lekar för vi var så uttråkade, och garvade åt ingenting egentligen.

Ullared och Gekås då. Massa, massa, massa folk. Nästan outhärdligt. Men det gick. Det var ju tänkt att jag skulle handla julklappar till alla, men jag köpte inte ett skit till någon annan. Bara till mig, Oskar och hemmet. Ändå handlade vi för 5000:-. Om det inte hade varit mycket folk, så man kom fram ordentligt och kunde titta på alla grejer, så hade vi säkert handlat för det dubbla. Så det var väl lite tur ändå att det var så pass mycket folk.

Vi köpte även hårfärg till Oskar. Jag tyckte han skulle bli lite ljusare, och lite askigt blond i håret. Reslutatet blev gullefjun. Men just nu för tillfället har vi i en askblond färg, inte blondering. Och så var vi på stan nyss och köpte silvershampoo, så jag hoppas det hjälper.

Här kommer lite bilder på resan och det vi köpte. Vi stannade naturligtvis i Gränna och köpte polkagrisar också..



En liten bråkdel av vad vi handlade. Jag hade ju tänkt att köpa massa leggings och kläder, men det enda jag hittade var ett par sådana, och trosor+strumpor. Men, men. Kan ju inte bara handla till mig hela tiden :)

mot Ullared

publicerat i Vardagsliv
Snart far vi mot Ullared. Jag, Oskar, mamma och pappa. Ska bli så kul! Hoppas det blir som jag förväntat mig iallafall.. Kanske är skittråkigt denna gång? Men det tror jag verkligen inte :)

Så här ser jag och Oskar ut idag


ny frilla

publicerat i Vardagsliv

Så här ser jag ut nu


Är jättenöjd med frillan faktiskt! Finns ingen bättre frisör än Johanna :)

Här är mamma




Ja, så nöjd jag är! Klippning om 2 månader igen då, får vi hoppas. Man ska ju klippa sig med jämna mellanrum för att få ett så fräscht hår som möjligt.. och nu när jag har kort hår måste jag nog platta det rätt så ofta, så klippning varannan månad måste nog ske. Nu får vi bara hoppas att Johanna kan så pass ofta, haha. Blir ju aldrig av ;)

Imorgon - ULLARED. Som jag längtar!


det här är en...

publicerat i Vardagsliv

Bild från Kates blogg.

Det där är en sidecut för er som inte vet vad det är.

Jag ska inte klippa en sån, men är jättesugen på det. Grejen är den att jag tycker det passar mycket bättre på blondiner än på brunetter, och så tycker jag att man ska ha långt hår. Jag uppnår ju inget av kraven. Så nej, ingen sidecut för min del. Men snyggt är det! På vissa iallafall.

Inte alls snyggt på folk som är trashiga. Svårt att förklara, men det är dösnyggt på dessa tjejer som har snygg klädstil, som är typ "normala" i stilen, som jag då, eller vad man ska säga.

cut cut

publicerat i Vardagsliv
Har kollat på Julens Hjältar lite. Ni minns väl den julkalendern hoppas jag?
Råkade somna mitt i, så nu vet jag inte hur mycket jag missat. En liten powernap så här mitt på dan är ju inte helt fel. Det var skönt!

Och regnar gör det fortfarande.. när ska det sluta?

klipp, klipp... snart...

Ni vet hur jävla ful man känner sig i frisörstolen? Därför har jag sminkat mig idag. Så jag blir extra fin i mitt korta hår sen. För jag tror jag ska klippa det kort. Typ som jag hade innan.



Tunna ur håret ska jag också göra för den delen. Skitjobbigt när det blir som en tjock bulle i topparna för håret är så tjockt. Även när jag har plattat det.

Lugg, snelugg? Ni har fortfarande inte svarat!!

minledigadag

publicerat i Vardagsliv
Fan vad det regnar ute. Men idag passar det fint. Mysigt när man ligger i soffan och bara myser framför tvn, så hör man regndropparna mot fönstret. Skönt hur man värdesätter så mycket bara för man tar sig tid till det. Förstår ni? I lugn och ro kan man ligga och tänka på allt och ingenting..

Var och simmade imorse med Elsis.. Hatar verkligen att det är så himla kallt nu. Eller börjar bli iallafall. Kallt när man går upp, kallt när man kliver ur duschen på badhuset, och svinkallt när man går i bassängen. Usch.

Var precis och handlade bröd och lite annat gott till den långa bilresan till Ullared imorgon. Köpte vindruvor till mig, och till Oskar köpte jag energidryck och chips. Det vet jag att han gillar.
Sen köpte jag ju bröd också som vi ska äta. (Äta? Ja, vad fan ska man annars göra med brödet. Vet inte varför jag skrev så.)

Igår stickade jag klart pannbandet. Tog bara en kvart eller så. Jag fick slut på garn så den blev för kort och för smal. Eller vad det heter. Motsatsen till bred?

Jag kom på en smart idé. Tror jag iallafall. Vet inte om det är fult eller snyggt, men det är iallafall praktiskt, eftersom bandet är för kort.



Pillade in en garnbit och gjorde en rosett emellan. Fult eller snyggt? Jag tycker det är lite häftigt. Lite eget mode sådär.

70 pannor!

publicerat i Vardagsliv

Hade gått ner idag med. Vad glad jag blev. Men nu är jag hungrig. Har inte ätit mat sen lunchen på jobbet. Allt för att väga så lite som möjligt inför vägningen. Lite fel att göra så kanske, men neråt går det ju ändå så ingen skada skedd!

Idag blev jag klar med min andra halsduk också. Bara pannbandet kvar nu!

Denna gång gjorde jag en sån där snygg halsduk som inte har någon ände. Jag sydde ihop båda ändarna, och voila!



Snygg va?! Mycket snyggare än den första jag gjorde. Skulle fan gjort den andra likadan som den här.. Hoppas det finns garn att köpa i Ullared på fredag också. Så kan jag börja sälja mina halsdukar här på bloggen.

Vet ni, jag har längtat tills ikväll.

GREYS ANATOMY. Kungarna av Tylösand. Ledig i fyra dagar. Kan det bli bättre?!


hallelujah moment

publicerat i Vardagsliv
Precis som rubriken lyder, så himla skönt att vara hemma nu! Det har varit en tuff dag på jobbet. Kanske för att min kropp har börjat ställa in sig på 4 dagars ledighet? Har ingen aning faktiskt, men det har gått segt och jag har vart tjurig och slö hela dagen. Men alla måste väl få ha dåliga dagar ibland va? Man kan ju inte alltid vara på allerten och vara hur trevlig som helst? Det går bara inte. Iallafall inte för mig.

Så ja, 4 dagar ledigt nu då. Imorgon väntar simning på morgonen med Ellie, och på eftermiddagen/kvällen ska jag träffa Johanna och så ska jag bli klippt.

På fredag blir det Ullared. LÄNGTAR!

Ikväll är det vägning på VV. Ska väga mindre än 70,9. Vad tror ni? Man märker att det är svårt att gå ner nu de här sista 5 kilona som är kvar. Går ju skitsegt. Men det kanske också är för att jag stoppar i mig mer skit än jag borde. Men sådana dagar måste man ju också få ha. Den här halva veckan som har gått har jag skött mig iallafall. Så vi hoppas på det bästa.


Här har ni en bild på min hunk

Sidecut

publicerat i Vardagsliv
Ska klippa mig på torsdag som sagt. Vågar man sig på en sidecut eller? Är lite osäker på den fronten, så får se. Lugg?

nytt nr

publicerat i Vardagsliv
Vi har nytt hemtelefonnummer igen, så säg till ni som vill ha det :)

godmorgon!

publicerat i Vardagsliv
Sådärja! Då har vi varit och simmat. Någon som vet hur många längder man ska simma på ett ungefär, för att få bra träning? Vi har simmat va 20 längder varje gång nu.. räcker det? Man blir ju trött efter de längderna, så jag hoppas de räcker ;)

Jag har tänkt på en sak.
Är det bara jag som har jobbångest innan jag ska iväg till jobbet?

Man får liksom lite ångest och tänker att man inte vill jobba, men när man väl kommer dit och jobbar så är det ju helt okej. Till och med roligt. Och det är ju bra! Att man har det trevligt och roligt på jobbet. Det jobbiga är ju den här jävla ångesten innan. Som när man har haft sommarlov och inte vill börja skolan igen. DEN ångesten ni! Känner ni också så, eller är det bara jag?!

Längtar tills vi åker till Ullared. Det ska bli så mysigt. Fikapaus med kaffe och macka på vägen. All shopping. Julklappsshopping. Älskart!

Nu får ni ha en bra dag hörrni!


Funderar fortfarande på hur jag ska klippa mig. Här har vi en till bild på mig i mycket kort hår.

hemma igen

publicerat i Vardagsliv
Såååå, då var jag hemma från min långa arbetsdag! Har ni saknat mig?! Klart ni har va!

Imorgon ska jag upp med tuppen för Elkan och jag ska simma. Klockan sju närmare bestämt. Ett litet morgondopp.

Jag längtar tills jag får köpa min varma vinterjacka. Om jag hittar någon vill säga. Jag hoppas det finns några snygga i Ullared på Gekås.. Om inte så ska jag ta mig en tripp på stan när jag får lön och köpa mig en redig en. För det ska jag ha. En jacka för flera tusen så jag slipper förfrysa bröstvårtorna. Så det så!

Hoppas också att allt har gått bra med mormor och hennes operation.


en gammal bild på mig igen. Funderar starkt på att klippa mig så här kort igen. På torsdag ska nämligen jag, mamma och Oskar klippa oss.

jobb

publicerat i Vardagsliv
Då ska man snart dra och jobba. Eller ja, snart och snart. Klockan 12 rättare sagt. Jobbar de där långa 9 timmarna idag. Ibland går de fort, och ibland är de värsta pinan. Men det ordnar sig, det gör det alltid. Får hoppas att de går fort idag iallafall :)

vinterjacka

publicerat i Vardagsliv
Jag behöver en rejäl, skön och snygg vinterjacka iår. Någon som kan tipsa om vart jag kan hitta en sådan? Den får ju inte heller kosta för mycket. Kan tänka mig att lägga max 2000 på den. Orkar inte med en kall vinter igen. Hellre köper jag en jacka för alla mina pengar så jag slipper frysa.

duktig tjej

publicerat i Vardagsliv
Imorse var jag ute och sprang som jag hade lovat mig själv. Milton fick följa med och jag fick snarare dra honom än tvärtom, så det gick kanon! Är riktigt stolt över mig själv.. Dock så glömde jag ju hörlurarna till min iphone och en sportbh. Men det ordnade sig. Fick låna världens skönaste sportbh av Oskars mamma. Ska köpa en sån. Bättre än de jag alltid köpt från H&M. Detta var en Casall. Har för mig att de är rätt dyra, men det är ju en investering. Man vill ju inte få mer hängpattar än vad man redan har.

Imorrn börjar jag klockan tolv så jag får lite sovmorgon. Alltid skönt. Så länge man kan sova länge alltså. Jag har ju för vana att vakna klockan sju när jag får sova länge.

Här kommer en liten bild på sovrummet som det ser ut nu..
vad tycker ni?


Till mormor

publicerat i Vardagsliv
Skickar en god tanke till min käre mormor som ska operera ryggen på måndag (tror jag det var?). Lycka till och så får vi hoppas att du inte blir rullstolsburen allt för länge! Puss o kram

lördagskväll

publicerat i Vardagsliv
Hejsan!

Jobbade 9 timmar igår och så har jag jobbat nästan hela dagen idag, så jag har inte orkat blogga tyvärr. Men nu kör vi!

Ska ut till Kimstad ikväll.. sover där. Ellie och jag ska simma imorgon. Vet inte när men det visar sig. Väntar på att hon ska svara på mitt sms.

Oskar och jag fick fnatt igår och möblerade om i sovrummet. Nu står sängen mot fönstrena istället. Kan lägga upp en bild imorgon så får ni se.. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka. Det är snyggare som det var innan, men skönare som det är nu.. Får se om några dagar om vi ändrar tillbaka.

Imorgonbitti ska jag ut och springa i Kimstadskogarna. Eller skogen.. eller vad säger man? Jag ska ut och springa i skogen i Kimstad. Så menar jag!
Köpte en sån där hållare eller vad det heter som man kan ha sin Iphone i runt armen. Testar den för första gången imorgon, så då får vi se ifall den var bra! Kostade bara 150 kr på Teknikmagasinet. Kostar ju 300-400 spänn på andra ställen, som 3 eller Telias affärer.

På fredag åker jag, Oskar och familjen till Ullared. Längtar!


gammal bild på en blond Daniella förra sommaren

RSS 2.0
Till Toppen