snacks

publicerat i Leon

Leon älskar haricots verts!
Det var första gången han fick smaka det idag och de är ju perfa att hålla i själv och smaska på.



Receptet

publicerat i Vardagsliv

Här är receptet på maten jag lagade idag. Oskar har en app på telefonen där man kan skriva in vad man vill äta varje vecka så står det vad man måste handla och även recept på maten. Smidigt va?


välkommen sol

publicerat i Leon

Vi sitter just nu ute i gräset på gården. Herregud vad skönt det är med sol! Leon sitter för första gången ute i gräset och det verkar vara mycket intressant. Smaka och känna ska man göra!


veckohandling

publicerat i Vardagsliv

Oskar och jag har börjat att veckohandla. Då planerar vi varje söndag vad vi vill äta under veckan och handlar efter det. Antar att de flesta planerar sina måltider, så jag fattar inte varför vi inte börjat med detta tidigare.

Idag har jag iallafall lagat tonfisk och pastagratäng. Den blev supergod!


Älskar

publicerat i Vardagsliv

Jag är så himla nöjd med mina naglar alltså! Jag går och tittar på dem hela tiden, då är man väl ändå nöjd. Marie som gör dem är så duktig också, de blir precis som man tänkt sig om inte ännu bättre!

Gå till Marie på Håravenyn om du vill ha fina naglar!



Lördag

publicerat i Vardagsliv

Idag har vi varit på media markt och sett på cross freestyling. Vi hann även med att se en snutt av Sean Banan innan vi åkte. Det var mycket folk, speciellt inne på media markt och det är så himla jobbigt att gå och trängas. Jag blir bara irriterad då.

Min kusin Paulina har även varit här under dagen. Vi tog en sväng till ingelsta shopping och umgicks bara vi två.


Fredag

publicerat i Vardagsliv

Och så var det fredag!

Jag hade en nageltid 10.45 sedan länge tillbaka, så min fina vän Madde tog hand om Leon medan jag var där. När jag var klar mötte de upp mig på stan och så tog vi en lunch.

Jag blev supernöjd med naglarna även denna gång. Blev nog till och med ännu nöjdare än sist nu när mina naglar är längre och resultatet blir finare då.


Sova

publicerat i Vardagsliv

I'm hooome!

Mamma tog hand om Leon idag så att Oskar kunde jobba. Jag blev utskriven från hospitalet runt tolv och då åkte jag raka vägen till hersta.

Där var jag fram till ca halv åtta då jag åkte hem och tog en dusch. Nu ser jag på tv - ice age 3. Den är superbra! Jag somnade i typ 2 timmar i mammas och pappas säng. Varför är det alltid skönast att sova i mammas och pappas säng?

Jag och min ena bror Alex var iväg förut och jag agerade shopping-assistent. Han köpte 2 par riktigt snygga jeans bl.a.
Till Leon köpte han en sparkbil, så tack snälla morbror säger Leon. (199:- lekhuset för er som vill fynda).


Torsdag at the hospital

publicerat i Vardagsliv

God morgon!

Jag sa god morgon redan halv fem då jag vaknade av att alla mina tre roomies snarkade i kör. Asjobbigt, för jag är ju superlättväckt. Vaknar av minsta lilla ljud...
Det var svårt att sova för man kan ju inte vända på sig som man vill och brukar för det gör så ont i magen. Det känns nästan som om man har en rejäl träningsvärk, fast gånger 100. Hade man inte ont i magen efter man fött barn? Jag har för mig det för jag känner igen känslan.

Läkaren var förbi igår och han sa att han hade hittat lite grus i gallblåsan bara. Grus gör oftast ondare än sten sa han också. Gallblåsan har han tagit bort och allt gick bra.


Besök

publicerat i Vardagsliv

Då har min far och min bror varit här på besök. Min sambo (och son) ville inte följa med, så är lite besviken på det. Men Leon får jag ju träffa imorgon, älsklingen.

Nu sitter jag i allrummet och ser på tv. Vad fan ska jag göra hela kvällen liksom.. Vill heeeeem!


jag lever

publicerat i Vardagsliv

Jag överlevde!
Började gråta när de kom och hämtade mig för operationen med de snälla och underbara sköterskorna lugnade ner mig och sen sov jag gott.

Nu ligger jag på en avdelning och har fått morfin som smärtlindring. Inget jag vill ha igen för fy vad dåligt man mår av det! Jag tror att allt gick bra. Det är ingen läkare som pratar med mig men jag antar att det gick bra eftersom jag lever, hehe...


Kväll

publicerat i Vardagsliv

Aa hej hej!
Ligger här i min säng och ser på big brother. Ska upp tidigt imorrn och duscha och ladda inför operationen. Hur man nu laddar inför det. Snälla ni är som berättar om han som vaknade när han blev opererad förresten, mycket lugnande. Vet att ni förhoppningsvis inte menar något illa, men ändå.

Om ni undrar hur jag mår imorrn och hur det gick så kan jag glädja er med att jag tar med mig mobil och laddare så jag kan roa mig med bloggen och att läsa andras bloggar under sjukhusvistelsen!


Tisdag

publicerat i Vardagsliv

Alltså jag är så himla nervös inför imorgon!
Jag är helt ofokuserad på allt jag gör. Jag vet inte vad jag är rädd för egentligen.. Jag tror det har lite att göra med att jag måste ha kontroll. Jag är ju lite av ett kontrollfreak och när jag lägger mig där för att sövas imorgon så har jag ingen kontroll alls. Jag är rädd för att de kommer hitta massor andra sjukdomar i magen när de öppnar upp mig och så är jag rädd för att vakna under narkosen.

För att stilla min oro tittar jag på och leker med denna lilla skitunge...


Måndag

publicerat i Vardagsliv

Nytränad och fräsch! Jag tränar imorgon med och det är nog det enda jag kommer träna eftersom jag opererar mig på ons (galloperation). Vet inte hur jag kommer må i kroppen efteråt men de säger att man ska göra allt som vanligt så snart som möjligt.

Nån som ska med och träna imorrn kl 19?

Nu ska vi äta tacos :)


Söndag

publicerat i Vardagsliv

Ligger i sängen och ser på Big brother just nu.
Dagen började med att vi åkte ut till Kimstad och hängde lite. Framåt kvällen åkte vi och hämtade en läragå-vagn vi köpte av en tjej. 80 kr gav vi för den. Helt okej, det känns onödigt att köpa en ny.
Så känns det med allt egentligen.. Sakerna används ju ändå inte så lång period. Nu är det bara en sparkbil vi söker.

På onsdag ska jag operera mig. Jag är nervös! Tänk om jag vaknar ur narkosen och är klarvaken i hjärnan men inte i kroppen och så känner jag hur de opererar inuti mig?! Mardröm. Finns en film om det. Tror den heter Awake eller nåt sånt.

Nya nappar köpte jag till Lelle häromdagen också. De är så fina med små ugglor på


Lördag

publicerat i Vardagsliv

Ja ni, dans fuego var speciellt. Jag anser att jag är bra på dans och kombinationer och jag kan röra på höfterna - men vad hände? Jag kände mig inte alls bekväm med alla höftrullningar/vickningar a'la salsa, reggeaton, latinodans. Det var för svårt. Vad säger du Linnea? Jag hade inte tid att se på henne under passet. Jag hade liksom fullt om med mitt om man säger så.
Nej ni, tacka vet jag jympapass och aerobics. Det är mer min grej!

Vi är i h-berg nu och vi har grillat. Mums mums!
Se förresten vad rackarungen gjorde imorse....



Bada

publicerat i Vardagsliv

Hej lördag!
Idag har jag tänkt att träna med Linnea. Vi ska gå på dans fuego klockan tolv. Jag hoppas det är kul och att det inte är alltför invecklat.

Igår fick Leon bada i diskhon ute hos mamma och pappa. Det gillades skarpt och fy vad han plaskade! Hela köket blev vattenskadat så jag var tvungen att tappa ur lite vatten.
Det var kul när han försökte ta tag i strålen och även äta upp den. Stackarn fick kallsup och ändå skulle han försöka igen.


vilket fynd

publicerat i Leon

Här håller vi nästan på att somna när pappa ska köpa chips på kvällen..


stolen

publicerat i Leon

Här har vi nya stolen!
En akta graco duoflex. De är riktigt billiga på jollyroom har jag sett. Finns massor bra erbjudanden på bilstolar just nu om ni är sugna!


Klättring

publicerat i Leon

Eftersom mina föräldrar bor i närheten av Willys på ingelsta så åkte vi dit efter handlingen.

Finns det någon som har en lära-gå-vagn till salu?

Leon ska nu klättra på allt. Ser han en sten som är 10 cm hög ska han klättra på den liksom.
Här ser vi honom klättra på en pall och titta på sig själv i spegeln.


shopping

publicerat i Vardagsliv

Vi har varit på Willys och handlat lite. Kom fram till att Leon älskar shopping lika mycket som sin moder jord. Känns bra! Något har han ärvt från mig.. Hehehe.

Innan det var vi och köpte en bilbarnstol. En begagnad för tusen kronor. Nu känner jag bara att jag vill bli av med den lilla. Ingen som är intresserad?

För övrigt så älskar jag Wasa sandwich - den på bilden. Det är ljust bröd och det är godast!


Rätt svar

publicerat i Vardagsliv


gissa

publicerat i Vardagsliv

gissa vad detta är?


Torsdag

publicerat i Vardagsliv

Idag har vi varit hemma hos en mamma och hennes dotter som är ungefär lika gammal som Leon. Efter ett tag kom det två mammor till. Barn också förstås.
Kul för Leon att träffa andra barn lite då och då. Man måste ju vänja honom vad som komma skall på dagis sen. Blir kul! Undrar hur han ska klara sig utan lilla mamma? Eller snarare, undrar hur jag ska klara mig utan honom? Haha. Separationsångest!

På tal om det så ska jag operera mig nästa vecka. Jag ska operera tuttisarna. De är så himla hängiga nu efter graviditeten så de behöver sig verkligen ett lyft!
Skämtåsido.
Har fått tid för operation av gallan. Ska bli skönt att få det gjort, men jag ska vara där 7.15 och så blir jag kvar hela dagen och natten och får åka hem på torsdag. Dör jag inte under operationen så kommer jag dö av tristess och sömnlöshet. Så osköna sängar och kuddar och det finns inget att göra. Har ju dessutom bara varit ifrån Leon en natt och det var den gången jag blev inlagd för gallstensanfall. Det var jobbigt att vara ifrån min snuttis.


kom igen killar

publicerat i Vardagsliv

Snart är det greys anatomy. Det missar vi inte!

Vet ni vad jag har gjort? Vart iväg och tränat igen. Medeljympa på Saras (hette hon så, linnea?) pass kl sju. Jättebra verkligen! Bra musik som peppar.
Imorgon vill jag gärna köra Johans pass men Linnea tar nog en vilodag. Nån annan som vill träna med mig?

En sak gjorde mig extra glad förut..
Det var när jag satt och väntade på Linnea och kollade på när de på passet innan tränade. Det är inte mycket män som tränar jympa på friskis, varför förstår jag inte. De som väl gör det tycker jag är jätte modiga. Det som gjorde mig glad var att det var en kille i min ålder som körde. Han var superbra och rörde sig perfekt!
Enligt mig så har ju majoriteten tjejer bättre kordination än killar, men det finns ju undantag. Latino-killar brukar ju kunna röra på sina höfter.


skål

publicerat i Leon

Igår var jag på Willys och handlade lite. Jag såg att de hade små skålar, liknande de på barnens Ikea, som jag slog till på. Tror de kostade 8:90 eller något sånt för alla fyra. Fyndigt tycker jag!
Mest tänkte jag på att ha dem till leons mat, men man kan ju ha dem till allt :)


Onsdag

publicerat i Leon

God morgon på er!

Jag tänker alltid när Leon somnar alldeles för sent att han vaknar nog senare då. Eh näe, så är inte fallet enligt lille herrn. Klockan sju ska vi vakna vare sig han somnade 21 eller 23 natten innan.

Ikväll ska jag försöka få honom att somna vid 20 så man får lite egentid utan bebis i benen eller på höften, även om jag älskar det.

Vad han gör där borta vet jag inte. Jag hör att det skramlar och prasslar så han pillar nog med skötväskan


bra jobbat

publicerat i Vardagsliv

Jag tränade!
För jag ville och för att jag behövde det. Jag var och tränade på ingelsta för första gången. Blev besviken på att stora salen var liten och att ljudet inte var bra, det ekade. Ljudet ska de ju iofs fixa, men storleken på salen blir svårt.

De har cirkelgym där, vet inte om det finns i stan? Det ska jag testa på någon gång för det såg kul ut!

Godnatt!


Vill, inte ska

publicerat i Vardagsliv

Tack för tipset Linn! Ikväll VILL jag träna. Men jag SKA ju faktiskt träna för jag kan inte svika Linnea och dra mig ur.


Byxor säljes

publicerat i Leon

Kollade lite i lådan vad jag kan klara mig utan och som är av iallafall lite värde och hittade bland annat dessa byxor som jag ska sälja. Nån som vill köpa?

De gubbiga byxorna är stl 50, från newbie/kappahl. Använda typ aldrig. Max 2 ggr. Pris 70:-

Jeans med hängslen. Samma där, typ aldrig använda. 70:- stl 62

Vanliga jeansen, stl 62. Gissa vad? Nästan aldrig använda de heller. 60:-


Bus

publicerat i Leon

Tur att vi sänkte sängen igår. Han satt ner i sängen och för 10 s vände jag mig om och rotade i nån låda och när jag vänder mig tillbaka så ser jag detta:


Tisdag

publicerat i Leon

tisdag idag då. Jag hörde att det snöade imorse, och ska jag vara ärlig så har jag inte ens tittat efter. Ska göra det nu direkt...
...näe jag så inte någon snö så den måste ha smält fort. Tur det!

Leon har precis ätit lite mellis. Den bestod av två rån med leverpastej och vatten. Han gillar verkligen att få äta och kladda själv med maten. Inte så omtyckt av mig för det blir så kladdigt som sagt, men han får hållas ändå.

Ikväll ska jag fan träna! Tränar jag inte så blir jag väldigt besviken på mig själv. Det är ju skönt att röra på sig.



flytt

publicerat i Leon

Leon har börjat lite smått att klättra och ställa sig upp mot saker nu så det var bäst att flytta ned honom ett hack. Man vill ju inte riskera nånting, usch!

Det blir lite jobbigare under natten nu bara för förut kunde jag bara luta mig lite och ge honom nappen men nu måste jag nog kliva ur min egen säng och böja mig ner.


musikmobil säljes

publicerat i Leon

Vi säljer denna musikmobil också. Den spelar i 30 min (om man inte stänger av den innan), 3-4 låtar om jag inte minns fel. Var så längesen vi använde den.

Själva mobilen kan man ta loss och hänga i vagnen eller bilbarnstolen om man vill det! Pris 170:-. Billigare vid snabb affär, haha. Som man säger..



babyskydd säljes

publicerat i Leon
Finns det någon här som kanske kan tänkas vara intresserad av att köpa vårat babyskydd? 0-13 kg.
Inköpt i augusti 2011. Maila eller kommentera detta inlägg isåfall!


home

publicerat i Vardagsliv

Nu är vi hemma. Vi hämtade upp pappan på vägen hem också, så nu är familjen samlad.

Min gravida vän Ellinor följde med till herstaberg. Henne har jag känt sedan jag var 12-13 år och nu ska hon ha barn! Tänk att det blev så att vi fick (snart) barn nästan samtidigt. Ca 8 månader kommer det skilja.
Två fina pojkar kommer växa upp och förhoppningsvis bli lika bra vänner som deras mammor. Lika mycket dumheter däremot, det får dom inte göra ;)

Stella på lill-magen och Leon leker med boll. Det där är så typiskt Stella förresten. Alltid ska hon sitta sådär. Helst så nära ansiktet som möjligt så man får hennes röv i nyllet, haha!


parkering

publicerat i Vardagsliv

Titt vilken utmärkt fickparkering jag gjorde igår!

Leon, jag, hundarna och Ellie är i herstaberg. Mysigt! Nu ska vi käka lite krubb.


naglarna

publicerat i Vardagsliv

Mina naglar som jag gjorde hos Marie håller verkligen jättebra på mig! Jag är mycket nöjd med dem och längtar till nästa gång jag ska dit. Närmare bestämt nästa fredag.
De har växt en bit också, det är alltid kul! Även om jag gillar färgen och glittret jag har på nu så längtar jag efter att få på något nytt och fräscht!


Bil

publicerat i Vardagsliv

Det är en himla frihetskänsla att ha bil kan jag lova! Man kan ta sig vart man vill och när man vill. Nog för att man kan ta buss, cykel och gå men det är smidigare med bil, tycker jag. Nu har vi "slösat med bensin" och suttit och åkt sträckor utan att tänka på det, bara för att det är kul nu när man har egen bil för första gången.
Vi åkte tex till coop förut och köpte 5 varor istället för att gå till Ica som tar 5 minuter att gå till. Men det är bara nu. Vi kommer absolut inte slösa och vara såna miljöförstörare i onödan sen.

Nu ska vi snart äta lasagne som vi var och handlade lite ingredienser till förut. Är hungrig!!

Och jag skämtade bara om att vi åkte till Skåne, så ni vet!


Skönt

publicerat i Vardagsliv

Nu är jag hemma efter en runda på ca 4.5 km. Jag sitter på gården i solen nu för Leon somnade i vagnen och jag vill helst inte väcka honom.

Det är skönt i solen!


Söndag

publicerat i Vardagsliv

Usch.. Jag har skjutit upp träningen denna vecka så jag har inte tränat sen i måndags. Bara för det så ska jag bege mig ut på en lång promenad nu. Det är superskönt ute också så det kan ju inte bli bättre!

Leon igår


mail

publicerat i Vardagsliv

Jag fick ett mail angående systemkameran...


Bil

publicerat i Vardagsliv

Här har vi nya tillskottet i familjen. Vi fick full tank vid leverans så det blir att åka till Skåne idag. Bara för att.


Fredag

publicerat i Vardagsliv

En liten ledtråd på vad vi gör idag...


Var det fre den 13:e eller...

publicerat i Vardagsliv

Hahaha jag tror jag skäms ihjäl!

Jag var hos tandläkaren precis. Lelle fick följa med och underhållas av sköterskorna. Det gillade han! Mina tänder såg fina ut och jag fick betala 90 kr bara. Jag hade 2 innestående rabatter på 300 kr st som jag inte använt. Skitbra!

Nu till det roliga...
Jag säger hejdå och går ut med Leon. Jag går en liten bit och tittar ner på mina fötter. Vafan, jag har kvar skoskydden!!! Det är en av mina stora mardrömmar. Att liksom glömma ta av sig skydden och få massor konstiga blickar på mig. Ingen som säger till och bara glor! Som tur var så hann jag inte gå så långt innan jag upptäckte det, men ändå. Fan!


Promenad

publicerat i Vardagsliv

Idag har det varit en underbar dag för promenader eller bara sitta på en bänk och njuta.
Själv så tog jag en liten runda med Leon. Gick bara i 38 minuter, så jag kanske beger mig ut sen igen med Milton eller nåt. Om ingen annan är sugen att hänga på???! Latmaskar.


Babyskydd

publicerat i Leon

Vi har babyskyddet Brio Primo till leon och är det bara jag som tycker det är litet? Man bör ju byta till bilbarnstol när hans väger 13 kg eller när han är så lång att huvudet är över kanten men problemet för oss är att han måste sitta med böjda ben för att de tar emot i sätet. Det kan ju inte vara skönt?

Jag har sett att Gracos stolar eller vad de heter är djupare och då kan han ju sträcka på benen mer.

Vad säger ni?


systemkamera säljes

publicerat i Vardagsliv

Finns det någon som är intresserad av en systemkamera?

Denna köpte jag i augusti 2010 och jag har inte alls använt den mycket. Ett mycket onödigt köp från min sida, så nu säljer jag den vidare.

Märke och modell ser ni på bilden. 4gb Minneskort samt väska medföljer. Pris 2500:-



Torsdag

publicerat i Leon

Men god morgon på er! Hoppas ni sovit gott. Det har jag, tror jag.
Jag fattar inte vad det är med Leon just nu, för han tjuter varje morgon när han ska äta gröt. Ofta vid lunch och middag med. Men inte när han får mellis. Kan väl inte vara att det är äckligt, han älskar ju gröt annars liksom..

Nu dämpar vi gråten med lite babblare..


Liten

publicerat i Leon

Herregud! Sitter och tittar på bilder här på mobilen från den lilla tiden på BB när Leon var nykläckt. På den tiden hade han mörkt hår. Nu är han blond. Och så himla liten! Jösses vad tiden går fort!


Leon går

publicerat i Leon
Här kommer en video som vi filmade in för en liten stund sedan. Han har blivit jättestadig och så har han börjat ta steg när man går med honom i armarna. Det roligaste är nästan i slutet när han smackar och har sig!


tatuering

publicerat i Vardagsliv
Jag har tatuerat mig på Jontes paint, Lucky seven och hos Erik i Steffes studio i Haga (vet ej namn). Lucky seven tar ju sjuka priser om man jämför med andra.
Har ni några favvoställen i stan (Norrköping) som är bra och relativt billiga?
Min tatuering runt handleden vet ni? Den gjorde jag på Lucky seven och den kostade 1500 kr, och den i nacken där det står 11.08.26/00.48 också 1500 kr hos Erik. Sjuka överpriser på LS, tycker jag! De är väl sjukt duktiga, men om man kan gå till något annat ställe som är lika bra och billigare så gör man ju det.
Nästa tatuering blir eventuellt då hos Erik igen om han är kvar, och om han kan göra det jag vill ha. Om någon annan inte övertalar mig till att det finns något riktigt superproffs i stan?

playdate

publicerat i Leon

Idag har Lelle och jag varit på playdate hemma hos Linda och lille William i Haga. Vi tog spårvagnen dit och jag hade Leon i selen. Där trivdes han då han kunde se ut och titta på allt som rörde sig. Det är faktiskt jättepraktiskt att ha selen såna resor istället för en stor vagn och hela faderullan.

Nu sover han gott i sin myshörna. Ikväll är det ni vet vad på tv kl 21 - GREYS ANATOMY såklart!

Guuud vad man längtar till på fredag!! Berättar då för er som är nyfikna.


Kvällskvisten

publicerat i Leon

Nu är Leon nybadad och ren! Lugnet i baljan varade inte länge för nu ska han hålla på och klättra över kanten och sånt där kul. Nästa steg blir att han får duscha med oss helt enkelt.

Nu har man också fått börja ställa undan sakerna som är intressanta för honom. Bland annat då stora lampor och ljusstakar. Inne på toan får denna ljusstake stå så länge.

 

 


myshörna

publicerat i Leon

Jag har gjort en liten myshörna till Leon med en extra madrass som vi hade. Han verkar inte trivas i sin egna säng så mycket och han sover bättre i vardagsrummet där jag antar att han hör mer ljud från tvn och så. I sovrummet är det ju lite tystare. Det roliga är att sovrummet är typ 5 meter härifrån så sån skillnad blir det väl inte.

Men han har iallafall sovit ett bra tag nu så jag antar att han trivs där på golvet.



Tips!

publicerat i Vardagsliv

Jag har provat lite olika torrschampoon men denna tycker jag är bäst, helt klart! Tror den kostar 49 kr på h&m. Den är perfekt om man vill skona håret och inte tvätta det så ofta. Man sprutar det bara där man har fett hår och vips så är det borta!


Måndag

publicerat i Vardagsliv

Fasen vad kul och jobbigt det var att träna! Men det känns faktiskt som att jag kommer att fortsätta vara så här duktig nu. Jag känner ju en sån press på mig att jag måste komma i form till hösten helt enkelt, att jag inte har något val.

Nu är vi i hersta igen. Ovanligt, haha. Men min moster och Lill-Oscar är här så då måste man ju ses.

Leon har fått en traktor


Träna!!!

publicerat i Vardagsliv

Usch! Efter helgens godis-svullande känner jag mig faktiskt sugen på att träna. Jag ska bege mig bort till friskis och träna medeljympa nu snart klockan tolv. Oskar är ledig idag så jag kan komma iväg på dan. Jag känner mig alltid mer peppad till att träna när jag ätit massa skit.

Jag längtar till slutet av denna vecka så mycket


Söndag

publicerat i Vardagsliv

Vi är i Kimstad nu och har ätit och sådär. Leon har fått ett stort påskägg med leksaker i. Bland annat en boll. Det ska börjas med fotbollen i tid, haha. Men han kanske inte alls blir en fotbollskille. Kanske börjar han tjata om att ha en häst i garaget som jag gjorde. Det får tiden utvisa.

Leon har börjat att säga titta. Han säger det lite när som så han förstår nog inte innebörden. Jag längtar tills han säger mamma, jag!


Lördagen

publicerat i Vardagsliv

Då var denna dag nästan över!

Det har varit en trevlig dag med massor prat och skvaller. Det roliga med min släkt är att om en vet en hemlighet så är det snart ingen hemlighet. Men JAG är faktiskt lojal, det måste jag säga. Är väl den enda Goretti som är det, haha ;)

Tyvärr (är besviken), så fick jag inget påskägg av Oskar. Jag sa det till honom att jag hade blivit glad om han gått ut och plockat en sten till mig eller vad som helst. Tanken att det är för mig liksom, men men.


Vi

publicerat i Vardagsliv

Mamma, pappa och jag! Vem är jag lik?


Påskägg

publicerat i Vardagsliv

Då var man i hersta igen då! Leon har fått sin första påskpresent och det var ett halsband med ett L.


glad påsk

publicerat i Vardagsliv

Då är man hemma från familjen i hersta och Leon ska väl sova snart så jag får lite ensamtid bara jag och.... Jag. Oskar är ju på och festar till det. Jag hoppas att han inte droppar in vid 5-6 imorgonbitti för våran parkeringstid går ut 10.45 så han får inte sova så mycket.

Imorrn ska vi ju ut till herstaberg igen och träffa släkten för påskfirande. Min kusin Paulina kommer med som vanligt. Saknar henne. Och hon har inte träffat Leon på jättelänge så det ska bli kul att få visa hans framsteg.

Imorgon öppnas det påskägg. Jag har ett till min man och jag hoppas han har köpt nåt till mig också men det tror jag inte. Trots mina uppmaningar och att jag sagt att jag gillar när man överraskar mig på alla hjärtans dag, påsk, namnsdag så är han ingen romantiker :(

Håll tummarna för mig imorrn nu då!


Oss

publicerat i Vardagsliv

Det blir en färd till herstaberg idag. Jag har sminkat till mig idag. Känner mig fräsch!

Leon och jag tog lite bilder förut. Leon ser måttligt road ut, haha


Fredag

publicerat i Vardagsliv

God morgon små kycklingar!

Leon vaknade tidigt av nån anledning så vi har varit vakna en timme. Jag hörde regnet slå mot fönstret och då kom jag på i panik att jag glömt vagnen ute. Jag sprang ner och tog in den i trapphuset och den var dyngsur. Åkpåsen gick att vrida om så det forsade vatten.

Idag ska Oskar på fotbollsaktiviteter hela dagen lång så jag och Lelle blir ensamma. Jag tror vi åker till herstaberg och hälsar på. Vi ska dit och fira lite påsk imorgon också.

Leon var en aning fokuserad på tvn imorse. Snygg gubbkrans han har där bak va?


videos på Leon

publicerat i Leon
Så här ser det ut när Leon far fram över golven. Den första videon hade jag visst telefonen åt fel håll när jag filmande, men ni ser ju iallafall.
Som jag skrev tidigare så skriker han när han ser att jag är någonstans, och så försöker han skynda så fort han kan fram till mig.

Tränad

publicerat i Vardagsliv

Nu är jag dyngsur efter ett medelpass på FRISKIS. Det var en ledare som hette Jimmy som jag aldrig gått på förut, men det var bra! Jag bestämde mig in i sista sekund för att träna och jag orkade nästan inte ta mig dit. (2 min tar det att gå).
När jag hade kommit halvvägs hem så kom jag på att jag hade cykeln så det var ju bara att gå tillbaka.

Nu saknar jag min lilla bebis där hemma. Det är fan helt sjukt hur kär man kan vara i sin egen lilla bebis. Jag saknar att han kryper fram till mina fötter och skriker samtidigt. det går så långsamt så han blir arg, haha.

Är Påväg hem nu


Mellis

publicerat i Vardagsliv

Nu är det så är va att jag behöver tips på mellis till en 7-och lite till-månaders bebis. Han får ofta en banan, fruktmos med turkisk yoghurt, och nån gång har han fått testa på mjuk smörgås.
Jag tycker det är svårt att komma på mellisar till honom. Det blir ju lite enformigt att få en banan eller yoghurt varje gång liksom...


Rumble

publicerat i Vardagsliv

Då har man börjat spela Rumble då... Det är ett jättekul ordspel. Jag heter dgoretti för er som vågar sig på att utmana mig! Fast jag måste erkänna att jag är jättedålig än så länge men övning ger ju färdighet....


tv

publicerat i Vardagsliv

Nu är det arga snickaren på tv som jag ligger i sängen och tittar på och klockan nio är det älskade greys anatomy! Längtar som vanligt.

Idag har vi inte gjort mycket alls, jag och Leon. Vi var i hundgården bara tidigare idag.


Naglisarna

publicerat i Vardagsliv

Nu är jag hemma från nagelfixet. Satans bananer vad nöjd jag är med mina naglar!!! Hon tog bort det jag hade innan och la bara förstärkning på mina egna naglar som inte är så himla långa än, men de växer fort! Hon la en turkos botten på tippen och sedan massor glitter över. Som vanligt hade jag beslutsångest över vilken färg jag skulle ha, men bra blev det ju till slut.

Jag gick till Marie på Håravenyn som ligger bredvid Harrys. Förstärkning kostar 450 kr första besöket och därefter 350 kr.


och så bilden ja..

publicerat i Vardagsliv

Oj, här är bilden till inlägget nedan..


Fy Leon!

publicerat i Vardagsliv

Titta vad Leon har gjort! Jag förstod nästan att något sånt här skulle hända förr eller senare. Nu gäller det verkligen att plocka bort allt som han kan tänkas pilla på.

Och till dig som skrev att "snälla, le nån gång bla bla..."
Jag tycker det känns väldigt löjligt och tillgjort att sitta och smila upp mig på bild när jag sitter helt ensam. Det är roligare att ta en bild och skratta när man är genuint glad åt något, eller hur? Nu är det ju nästan aldrig nån som fotar mig i mina glada stunder så du får nog stå ut med att "uppfatta mig som sur", haha.


Slappar

publicerat i Vardagsliv

Sitter här i soffan och slappar medan Leon sover. I eftermiddag ska jag fixa mina naglar igen. Jag ska gå till Håravenyn istället som jag hört är jättebra. Läser även hennes blogg som gör naglar och de är jättefina! Jag vill inte gå tillbaka till hon vi var hos förra gången. Mamma gjorde förlängning samtidigt som mig och den första nageln gick av efter fyra dagar. Nu har alla gått av och jag tycker man ska erbjuda sig att göra om gratis eller pengar tillbaka när det lossnar efter så kort tid, men nae tydligen inte. Där förlorade hon två kunder! Måste dock påpeka att de har hållit jättebra på mig, men det är ju från person till person liksom.

Hej då


svett

publicerat i Vardagsliv

Jag var och tränade klockan sju. Jag måste erkänna att det inte var så kul som jag hade ställt in mig på. Jag gick på ett medelpass och musiken och jag gifte sig inte alls. Några bra låtar hade hon, men man blev inte sådär taggad som man brukar bli när det är kanonbra musik. Synd.
Men svettig blev jag och det är det som är huvudsaken :)

Nu ser jag top model och senare är det big brother och zombie-serien. De är samtidigt så jag får väl zappa emellan.


TRÄNINGSBYXOR

publicerat i Vardagsliv

Och här kommer byxorna ja! H&M 299 riksdaler. Det känns inte ens som att man har några byxor på sig. Det låter ju ioförsig lite obehagligt, men sköna är dem! Jag tycker de är väldigt fina också!


keps

publicerat i Vardagsliv

Det har blivit lite mycket shopping för mig den här månaden. Nu är det slut på det. (Jag berättar mer om just det och varför nästa vecka)...

Men iallafall, igår köpte jag mig en keps och ett par träningsbyxor. Kepsen är perfekt om man ska ut och vandra och det är soligt ute. Jag tycker även det är en snygg accessoar till en slapp klädsel.
Byxorna är från h&m och är nog de skönaste jag någonsin haft på mig. Jag köpte ju byxor för inte så längesen för presentkortet jag fick i julklapp men de byxorna sitter tyvärr som skit när man hoppar omkring. Hoppas ingen annan köpte dem efter mig och lider lika mycket som jag.


Fixardag

publicerat i Vardagsliv

Idag har man vikt tvätt och slängt i en ny maskin, bäddat rent i alla sängar och plockat iordning här hemma. Det är så skönt att krypa ner i en ren säng med nya lakan på kvällen, visst? Ett välstädat hem är också skönt att ha. En grej som nästan är ännu skönare är att jag inte är lika pedantisk som för ett tag sen. Då var jag tvungen att dammsuga nästan varje dag för att jag såg smulor och hundhår på golvet. Så fort jag såg damm på bordet så åkte trasan fram. Skönt att det är över nu.


låtar

publicerat i Vardagsliv

Det börjar ta sig...


Söndagsgöra

publicerat i Vardagsliv

Jag håller på för fullt att lyssna igenom låttipsen jag fått och trixar med att få till det. Det är ju så svårt! Det som är ännu svårare är ju att få ett bra flyt på låtarna så att rörelserna passar in bra och allt sånt. Tack för tipsen! Det trista med nya låtar är att man tröttnar så fort. Speciellt på dem som går på radion. Så jag är faktiskt mycket för gamla låtar som aldrig går ur tiden. Tex e-types alla hitar!

Nog om det...

Jag har styrt med att mixa massor fruktpuréer till lillemannen. Hallon, päron, äpple och banan. Det blir nog gott för han!
Igår gjorde vi potatis, fisk, och broccoli med dill. Det var uppskattat!


..

publicerat i Vardagsliv

Ni lyssnar aldrig på musik eller?


RSS 2.0
Till Toppen