jag är snäll!

publicerat i Vardagsliv
Idag jobbar jag kväll. 9 timmar. Har jobbat dag de senaste dagarna, så det ska bli skönt att jobba kväll. Låter inte som att det kommer från min mun, men det är sant.

Igår kände jag mig som en riktig ängel. Jag fick bra lön, så jag tog min ena bror och min far på en shoppingrunda. Dennis fick en jättefin vårjacka och pappa fick äntligen ett par "hippa" jeans från Jack&Jones. Skitsnygga!

Till mig själv köpte jag ett par solglasögon. De dyraste jag någonsin ägt. Så jag hoppas att det är extra bra kvalle på dessa, så det inte bara är märket man betalar för. Ibland är det ju så, och ibland inte.


bild från sunglassesshop.com. men därifrån ska ni inte köpa, för jag har läst att de är värsta lurendrejarna.

Jag köpte mina på Synoptik i stan.

irriterad!

publicerat i Vardagsliv
Fasen vad irriterad jag blev idag. Var på Ica Maxi med Alex och skulle köpa en energidryck bl. a, och då frågar kärringen om jag har leg. JAG!? 22 år gammal. Ser jag verkligen ut som 15? Som en som är född 1995? Jag är ju för fan 89a. Gammal tant! Är fortfarande irriterad. Tänk om jag inte haft körkortet med mig just idag. Hade jag blivit nekad att köpa en liten energidryck då?

söndag

publicerat i Vardagsliv
Hej hej!

Jag mår bättre nu! Har varit hemifrån hela helgen. Har faktiskt varit skönt att komma härifrån. Låg ju hemma framför tvn i 2 och en halv dag, och det är fasen jobbigt. Har iofs bara 2 avsnitt kvar av greys anatomy. Så spännande är det!

Idag har jag klippt 3 herrars hår. Hoppas ni blev nöjda :) Imorgon ska en av herrarna köra upp. Lycka till!

min favoritskådis

publicerat i Vardagsliv
Katherine Heigl är min kvinnliga favoritskådis. Hon är så snygg! Är hon inte lik Sanna Nielsen också? Fast Katherine är snyggare.
Här har vi Sanna. Ni trodde det var Katherine va?

grattis!!

publicerat i Vardagsliv
Grattis brorsan! Halvvägs till körkort idag. Han klarade teoriprovet :)

4a ggr

publicerat i Vardagsliv
Spydde 2 ggr till efter att jag skrev senaste inlägget. Jag har sovit jättemycket idag. Har slutat att kräkas nu tror jag, men mindre kul är att det sprutar från andra hållet istället. För mycket info för vissa kanske men följer ni min blogg så får ni stå ut.

2a gången

publicerat i Vardagsliv
Somnade en liten stund, men vaknade och var rent utsakt tvungen att SPRINGA till toan för att hinna spy. Känslan efter man spytt är ju så jävla skön! Illamåendet är borta. Undrar hur många ggr till jag måste spy idag. Hatar det!! To be continued...

Usch.. Kräkts!

publicerat i Vardagsliv
Fan också! Kul att jag vaknade klockan 2 och mådde illa. För en kvart sen satt jag hukad över toaletten och spydde. Oskar blev sjuk i lördags och jag blev alltså sjuk idag/natt. 2-3 dagar mellan. När var det jag träffade er mamma? I lördags ja. Undrar när ni blir sjuka då?

den vita massajen

publicerat i Vardagsliv
Har precis sett på den den vita massajen och man får ju en väldigt stor lust att åka till kenya och bli hopplöst kär i en ståtlig, vacker massaj. men när jag tänker efter så har jag det rätt bra här hemma. slipper bo i en hydda och skita i ett hål i marken. och så har jag ju min svenska massaj-kille här hemma också :)

jympa

publicerat i Vardagsliv
Jag har lett pass idag! Klockan fem på Mickes ordinarie pass. Ellie och jag har längtat till hans pass varje måndag nu i flera veckor, och några timmar innan så ser vi att det aldrig är han. Han är sjuk eller någonting.. väldigt synd. För han är väldigt bra! Men idag fick jag hoppa in som sagt. Jag är också väldigt bra så motionärerna blev nog nöjda :)

Jobbdags

publicerat i Vardagsliv
Ska snart bege mig till jobbet. Är avundsjuka på er som får sova ut idag, eller åtminstone sova lite längre än till 5.45. Jag hade verkligen behövt sova lite mer idag! Hade varit skönt iallafall. Jag har ett så fluffigt och skönt täcke som värmer nu... Längtar redan tills jag ska lägga mig ikväll. Jag lovar att lägga mig senast klockan 21 för då får jag sova längre.

Sovdags

publicerat i Vardagsliv
Ligger i sängen nu. Bara för att oskar nu varit sjuk så tror jag att jag också kommer bli det. Han spydde på natten vid kl 4 och tänk om jag också gör det? Jag kommer aldrig våga ringa min chef så dags och säga att jag inte kan jobba.. Vad gör man liksom? Är ju så illa tvungen isåfall, men hatar att ringa och störa.

som gamla tider

publicerat i Vardagsliv
Gårdagen och denna dag har jag spenderat ute i Herstaberg tillsammans med min familj. Oskar var tvungen att stanna hemma för han hade magsjuka. Idag mår han bra igen så jag hoppas verkligen inte att jag har blivit smittad! Då dör jag! Hatar att spy och skita diarré.

Igår köpte vi Kinect till xbox360 som vi spelade för fullt hela familjen. Asroligt! Ska köpa till lite fler spel. Lite dans.. sen fanns det zumba och fitness. Vill ha dem också!

Igår kändes det som när jag bodde hemma igen. Det blev tjaffs med mamma och smäll i dörrar. Precis som vanligt då jag bodde hemma. Man kan ju inte alltid vara sams, eller hur? Idag verkade det som att vi var sams igen iallafall. Tur det. Skulle aldrig vilja vara osams med min mamma en längre tid!

Nu har jag precis duschat och väntar på att Solsidan ska börja. Efter det får jag väl krypa till kojs, för det är väl ingen bra film ikväll?

godishuset

publicerat i Vardagsliv


lördagsgodishus

publicerat i Vardagsliv
Kommer ni ihåg lördagsgodis-husen man fick på lördagar? Som ett litet kartonghus med gubbar och gummor på, och så öppnade man i taket och där i låg massor lördagsgodis? Hittade ingen bild på google, men ni som kommer ihåg fattar nog :)

Arg

publicerat i Vardagsliv
Passiv rökning skadar fan mer än du tror, och jag vill inte dö eller skadas bara på grund av att du vägrar röka utomhus. Och det är ju ganska egoistiskt.. Inte bara jag som är besökare som skadas, utom även familjen som lever med det varje dag och är tvugna att andas in det. Dessutom luktar mina kläder skit när jag går härifrån. Endast för en så liten sak som rökning inomhus. Du kanske ska fundera lite på det?

ny tattoo!!

publicerat i Vardagsliv
nevars.. skoja bara! men är jävligt sugen på en sån här. riktig då. inte målad med bläck. fint? ja det tycker jag!

tack till er!

publicerat i Vardagsliv
tack alla ni som kom och firade min (och mammas/oskars) födelsedag i lördags. Det var jättekul :) Idag är det mammas riktiga födelsedag, och imorgon fyller oskar 18 år. grattis i förskott älskling!
tack för alla gratulationer på facebook också :)

ooohej

publicerat i Vardagsliv
Hej och hååå!

Har lett mitt pass, och jag måste snart duscha. Sen ska jag käka lite krubb och sen ska jag slänga mig i soffan och se på Greys Anatomy och bara njuta. Jag är ledig i tre underbara dagar! SKÖNT VAAA!

Efter mitt pass idag så var jag och köpte tårtbotten och lite allt möjligt som jag ska ha i tårtan på lördag. Det blir ju kalas här och mor och jag bjuder på smörgåstårta och vanlig tårta.


RSS 2.0
Till Toppen