feber

publicerat i Vardagsliv

Usch, jag mår verkligen inte bra idag! Kände igår att jag skulle må skit idag, och jag hade rätt. Som vanligt. Det är inte ofta jag har fel va?

Har mått skit hela dagen, och hade jag inte knarkat Panodil hela dagen så hade jag nog haft 40 graders feber nu. Det är väldigt ansträngande att stå i butik när man är hängig, förkyld, har ont i halsen och nästan har feber. Ännu värre är det att försöka tänka.

Var tvungen att gå tillbaks till jobbet nu ikväll, eftersom jag skulle göra en del av månadsarbetet nu när chefen är på semester. Det tog emot ska jag säga, men jag var ju faktiskt tvungen. Han hade bett MIG att göra det, och då SKA jag göra det. Det var andra gången jag gjorde månadsarbetet, och första gången fick jag hjälp, så ja, jag vet inte riktigt hur det gick ikväll. Har säkert gjort massa fel. Inte bra! Får lite ångest nu.. men gör man inga fel så.. vad är det man säger? Nåt med att man inte kan lära sig av misstagen.

Känner mig så pass dålig idag att Diana fick rycka in och jobba min dag imorgon. OM jag mår bättre imorgon, så ska jag ta mig till jobbet iallafall. Hoppas det. Vill inte förlora en dagslön. Pengar är makt så att säga. Utan pengar vore jag fattig. Haha. Vem är inte det kom jag på nu? Vet inte vad jag snackar om. Utan pengar är man fattig. NAHE?

Godnatt!


på bättringsvägen?

publicerat i Vardagsliv
Tänk att en jympaledare kan pigga upp en så mycket! Jag var jätteseg och hängig förut.. har ju varit det hela dagen, och hela dagen igår med. Gav mig fan på att jag skulle gå på Johans pass, har ju längtat efter det i en vecka. Och det gjorde jag. Nu känner jag mig faktiskt lite bättre!

Ska ta och hoppa in i duschen nu, sen ska jag se ifall den där John Blund vill komma och krypa ner hos mig.
Har ni tänkt på det förresten, den där John är en jävla typ! Fattar ni hur många han kryper ner till varje kväll?!

Sjuk?!

publicerat i Vardagsliv
Ånej, jag har typ blivit sjuk. Har ont i halsen och blivit lite förkyld, och känner mig allmänt hängig och trött. Typ som när man börjar bli sjuk. Så här har det vart i 2 dagar nu. Jag får verkligen inte bli sjuk den här veckan, för jag ska ju jobba. Hela veckan. Fram tills på lördag. Det vet ni, för det har jag skrivit ett antal gånger. Ska inte skriva det mer.

Ikväll, klockan åtta närmare bestämt så är det Johans pass som gäller. Ska bli SÅ kul! :) Nu ska jag äta makaroner och falukorv. Det var dagens lunch, och det blir morgondagens matlåda. Fantasi? Nae, inte direkt. Snabbt och enkelt.

Tack för alla kommentarer när jag sjunger. Blir glad :)

Jag sjunger

publicerat i Vardagsliv


Ja, det var ju ett tag sen jag la upp någonting där jag sjunger, så tänkte att det var dags nu. Spelade in den här i Herstaberg, och det är Alex som spelar gitarr.

firat födelsedagar och så

publicerat i Vardagsliv
Nu är jag hemma igen från Herstaberg. Vi firade som sagt pappsen och Paulina. Han fick sin present av mig idag istället för om en vecka. Jag kan aldrig hålla mig och vänta tills personen fyller år, så det fick bli idag. Han fick en Diesel-parfym. Mycket god. En sån som Oskar har, om det säger er något. Nej, tänkte väl det.

Just för tillfället håller jag på att laga matlåda tills imorgon. Det blir wokad bulgur, vattenkastanjer och champinjoner med sweet chilisås till. Har typ inga grönsaker, men detta blir bra! Har ätit det några dagar nu, så jävla gott! Kommer äta det så jag tröttnar på det, som med allt annat jag börjar gilla. Som när man hittar en jättebra låt tillexempel! Man lyssnar och lyssnar, och till slut så tröttnar man på den. En låt jag fortfarande inte har tröttnat på är ju den här med Bruno Mars... fan heter den?! Hur kan jag glömma? Älskar ju den! Och den här A drop in the ocean. Oslagbar!


Pappa som fyller 45 år nästa söndag!

stolt

publicerat i Vardagsliv


Min farfar och hans 2 bröder. 3 BRAGAZZI kallade de sig.

De kommer in ca 5.30 min in i videon. (Vet inte hur man lägger in videon från 5.30 min, så jag la in hela).

äntligen lite ledig

publicerat i Vardagsliv
OJOJOJ vad roligt att få så mycket kommentarer. Det händer inte ofta hörrni! Fortsätt så.. Vet inte om jag ska svara på kommentarerna i inlägget ni kommenterade, eller skriva svar här, eller svara när vi ses på riktigt. Haha. Vilket dilemma..

Kan ju säga att chokladen igår var skitgod! Den slår inte yoghurt raspberry, det gör nog ingen choklad, men den ligger tätt inpå på topplistan iallafall.

Nu har Oskar åkt iväg till GBG på bröllop. Han ska gifta sig med sin andra fru. Eller blivande kanske det heter då.. naevars, han ska på sin farbrors bröllop.

Jag har sminkat mig och fixat iordning mig för idag ska jag till Herstaberg och fira pappsen och Paulina. Hoppas du blir glad för min present Palle :) Det är en deodorant för du luktar så illa. Ooops, nu sa jag ju vad det var! Faan då, men du blir nog glad ändå.

Imorgon jobbar jag hela dagen. Det är kampanjbyte i butiken som jag tycker är så jobbigt att fixa själv. Man ska byta ut veporna mot nya, och lägga dit nya produkter i kampanjställena, och nya stora skyltar så folk vet vad det är kampanj på. Kommer ta lång tid, men det går väl bra som det oftast gör för mig.
Efter den långa dagen imorgon så kommer jag jobba på måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag och lördag. LÅNG VECKA! Usch. Men det är bara att bita ihop. Visa vad jag kan. Synd bara att chefen är på semester, då får han ju inte se hur duktig jag är.

Jag ska bli butikschef en dag. Kom ihåg vart ni hörde det först! Fatta vad skönt att ha sin egna butik. Kunna anställa duktiga och drivna människor. Göra som man vill. Förstå mig rätt när jag säger så. DRIVA EN EGEN BUTIK! Härligt!



Nån som förresten vet hur man gör för att få klickbara bilder när man tar dom som miniatyrer? För när jag gör så, så går det inte att förstora dem genom att klicka. De är alltså inte klickbara.

choklad!!

publicerat i Vardagsliv
Jag är en riktig sucker för Marabous chokladkaka Sensation yoghurt raspberry. Det är den godaste jag någonsin ätit!

Idag fick vi in 2 nya smaker i Sensation-serien. En utav dem var Cookies Cream och den ska jag testa idag. Är lite smått skeptisk till att den slår yoghurt raspberry, men man kan ju hoppas att den är lika god!

Och en annan sak.

Varför ska man inte få äta något gott ibland bara för att man använder Viktväktarna som viktminskningsmetod? Viktväktarna för mig är också en livsstil, och man får inte glömma bort att faktiskt unna sig själv goda saker ibland - i måttliga mängder.
Man behöver ju inte smälla i sig allt man älskar i massor, för DÅ blir man fet. Men om man äter en chokladkaka på 100 g en gång i veckan så kan det ju inte skada. Eller vad tycker ni? Det lär ju bli motsatt effekt om man tex äter skitbra i ett halvår och går ner i vikt. När man slutar på Viktväktarna då? Ska man börja smälla i sig choklad bara för man nått sin målvikt. Nej.. Man ska inte plåga sig själv på det sättet. Man lär ju äta godis och choklad nån gång mer i livet, även om vissa väljer att inte göra det när de går på Viktväktarna.

Så klaga inte på mig när jag tar mig något gott är ni snälla. Man FÅR äta det, men i måttliga mängder som sagt. Man kan ju liksom inte plåga sig själv genom att inte få äta det man tycker så mycket om. I mitt fall är det marabou sensation, yoghurt raspberry.

eh

publicerat i Vardagsliv
Bli vuxen nån gång för helvete och ta tag i saker och ting och skaffa körkort, så jag slipper tjuta mig till sömns varje natt du inte sover hemma. Då kan du ta dig hit när du har träning i Kimstad, för det är HÄR I STAN du bor.

Du respekterar tydligen inte mig och hur jag känner. Jag vågar ju fan inte sova ensam. Har du inte förstått det? Måste jag läggas in på psyket för att du ska fatta?

förklaring

publicerat i Vardagsliv
Alltså jag vill bara förklara en sak om det här med jobbandet..

Jag vill absolut inte klaga på att jag jobbar för mycket. För det gör jag inte. En vanlig arbetsvecka för andra ser säkert ut precis som den jag har jobbat den här veckan. Kanske att jag jobbar någon timme mer än andras arbetsdagar.

Jag är jätteglad att jag har jobb, för jag vet de som kämpar för att ens få ett jobb som gatusopare.

Jag klagar inte, bara säger det att jag inte brukar jobba så här mycket annars.
Då kanske jag jobbar 2 dagar, är ledig 2, jobbar 1, ledig en dag, jobbar 3 dagar, ledig 2 dagar. Nu blev det väldigt intensivt eftersom chefen gick på semester.

Men jag ska kämpa och jobba på, så når jag nog toppen!

Hur mycker jobbar du?

mitt kort är spärrat!

publicerat i Vardagsliv
Gick till banken idag, för när jag skulle handla nu idag så fungerade inte kortet. Konstigt, tyckte jag, för det brukar alltid funka. (Det borde jag veta, så flitigt som jag använder det).
Gick som sagt till banken för att kortet inte fungerade, och det visade sig att kortet var spärrat. Det var typ bedrägerivarning eller nåt sånt, nån har försökt ta ut pengar från mitt konto. Som tur är så tror jag inte att den idioten har tagit några pengar, så jag får ett nytt kort nästa vecka. Tog ut 1500 så jag klarar mig under helgen.

Har även funderat, och jag ska nog ta det klokaste beslutet i mitt liv och betala av 30 000 på privatlånet. Nu blir mormor glad!

Jag har tröstköpt mig ett par skor i alla fall.

Din Sko, 449 riksdaler. Impulsköp.




Imorgon går jag in på min femte arbetsdag. Alltså ni förstår inte hur jobbigt det är för en människa som absolut inte är van att jobba så mycket som denna vecka. Asjobbigt att jobba så många dagar i rad (och timmar också för den delen). 
lördag är jag äntligen ledig och då ska dagen spenderas ute i Herstaberg. Vi ska fira min fars och kusins födelsedag. Ska bli så jäkla skönt med en ledig dag.

På söndag jobbar jag igen. Då blir det 6 dagar i rad som jag ska jobba. PÅT IGEN BARRA!

pust

publicerat i Vardagsliv
Kom hem från jobbet för en stund sen. Det har varit full fart hela mitt arbetspass, och nu är det bara att gå och lägga sig för imorgon ska man upp klockan halv sex och jobba igen.

3 dagar kvar, sen 1 dag ledigt. Ska vila upp mig ordentligt!

Vad tror ni förresten om att bara köpa en flygbiljett till typ Bangkok, går på typ 8000, sen ta ett flyg därifrån till den där fina ön vi vill till, går på runt 500 kr.. så hittar man boende själv när man kommer dit?

Låter det bättre, eller tycker ni att det är bättre att ha allting färdigt?

Själv tycker jag det sistnämnda. Då har man allting klart. Flyg, boende, transfer osv. Om man ska göra på det billigare sättet så får man ju fixa allting själv, och då är det ju inte heller säkert att det finns någon plats kvar på flyget när vi anländer där till Bangkok och ska vidare?

Fan jag har beslutsångest. Kanske hamnar på värsta trashiga hotellet också. Man vill ju faktiskt bo fint när man är på semester. Sorry mormor, men jag vill inte sova i en hängmatta i djungeln. hehe..

helvete

publicerat i Vardagsliv

Oskar kan inte åka till Thailand för han har inga pengar :(

Jag måste verkligen dit!!

Så nu efterlyser jag en kompis som kan punga upp 20 000 för flyg+boende så åker vi! 2 v.

Det är ju inte många ungdomar som har så mycket pengar idag, men om du känner att du vill åka till världens underbaraste plats och att du kanske har pengar sparade någonstans, så hör gärna av dig!





tjatig?

publicerat i Vardagsliv
Jag vill egentligen inte tjata om Johan igen, men det var SÅ KUL! Haha... Det låter ju nästan som att jag är besatt! Det är jag inte. Jag lovar.

Men att gå på hans pass är vad jag kallar träningsglädje!
Det borde finnas flera av Johan så man kunde ha lika kul på varje pass. Det finns andra ledare som är väldigt bra dom med, men Johan är och kommer nog alltid vara den som jag gillar bäst!

Jag är INTE besatt.

Såja, nu är det sluttjatat. Haha.. om du inte tränar på Friskis, BÖRJA IMORGON! Kom på mitt pass varannan torsdag. Och glöm för bövelen inte Johans pass på måndagar kl 20!

Kicka, när skulle du komma igång på Friskis? Var ju tal om det för ett tag sen. Dags att ta tag i det nu va? ;)

äntligen

publicerat i Vardagsliv
Snart så är det dags för att jympa på Johan Oddmans medelpass. Ska bli kul!

Första jobbdagen avklarad. bara 4 kvar nu.. sen är jag ledig en dag, sen kör jag igen 6 dagar. Jag är bra!

en hård vecka väntar..

publicerat i Vardagsliv

Skepp ohoj! Eller hej!!

Har precis tränat ett medelpass. Tänkte komma igång nu igen. Var ett par år sen jag var riktigt PÅ G! Det var kul att träna och bli svettigt, men själva passet var inte alls lika kul.

Imorgon kör ju äntligen Johan Oddman. Hoppas det blir roligare. Längtar iallafall!

Imorgon börjar jag också intensiv-veckan i arbete. Chefen ska på semester, så jag och min kollega kommer jobba massor.
Jobbar varje dag tills på fredag, sen är jag ledig på lördag, sen jobbar jag varje dag från söndag till lördag. Blir verkligen en hård vecka. Men det ska bli kul.. Ligga i lite. Får känna hur det känns att vara en riktig arbetare. Det ni!

Jag har även suttit och kollat på resor till Thailand idag. Har ju 30 000 som jag kan göra vad jag vill för. Det mest ekonomiska vore ju att betala av lite av mitt privatlån som jag har på 45000, men jag känner också att jag måste få leva. När har man annars råd att resa till Thailand? Sist blev jag ju bjuden, så det räknas ju knappt. Det var det bästa jag har varit med om. Thailand alltså. Skulle göra vad som helst för att få åka dit igen.. och det måste jag!! I februari. Med Oskar. Så är det. Synd bara att han inte har några pengar till det.

Det jag planerar för mig själv är iallafall att vi åker 2 veckor till Koh Samui, Chaweng. 18000:-/person kommer hotell och flyg gå på, sen är det ju mat och fickpengar som ska till. Shoppingpengar också ja, det får vi inte glömma. Men skulle kunna strunta i shoppingen, bara jag får resa dit!

Fattar ni HUR MYCKET jag vill till Thailand?




ånej, mina ögonbryn!

publicerat i Vardagsliv
Haha, jag nopprade mina ögonbryn lite igår. Nu fick jag se att dom är olika stora. Råkade visst ta lite för mycket på ena brynet. Eller så är det att jag råkat måla det andra lite tjockare? Vilket snesteg..


ser ni, haha?


idag är jag snygg!

publicerat i Vardagsliv

Visst är jag snygg idag?!


För en gång skull så har jag sminkat mig idag. Tycker inte om att gå med massa kladd i ansiktet annars, men idag har jag inget att göra. Då kan man passa på. Har ju ytterst lite smink till jobbet, vill ju inte se död ut, men inte som idag. Nu har jag satsat stort! Ögonskudda och grejer.

det gick bra!

publicerat i Vardagsliv
Passet igår gick skitbra! Är stolt över mig själv. Lyckades den här gången också. Skitskönt med ett nytt och fräscht pass. Började tröttna på det gamla.. blir ju lite tjatigt till slut. Men det gick lysande, precis som jag hade hoppats.

Efter passet cyklade jag och Ellie hem till mig. Vi drack té och åt mackor och tittade på Sex and the city 2. Sen gick vi och la oss för Ellie skulle upp till skolan och jag var trött efter en hård dag på jobbet.

Idag kommer Jens och Paulina hit. Vi hade bestämt att dom skulle sova här, men nu ska dom inte det tydligen. Blir ledsen :(


SKÅL!!

När jag var liten

publicerat i Vardagsliv


Jag älskade FIVE när jag var liten! Det här var min favoritlåt. Until the time is through.

NERVÖÖÖS

publicerat i Vardagsliv


gammal bild


Åååh, jag är verkligen nervös! Hatar känslan när man är nervös, pirr i magen och lite ångest. Prestationsångest snarare. Vill bara att detta ska vara över nu, så jag kan lugna ner mig lite.

Om en timma står jag och presenterar mig och mitt pass, sen kör vi!


det blev - ändå.

publicerat i Vardagsliv
Till er som också ska köpa cykelhjälmar för att rädda det enda huvud ni har så är www.maxpuls.se en bra sida med fina hjälmar. Till rimligt pris också, det får vi inte glömma!
Jag ska köpa en till min käre far också.

Ja, om igår då. Jag hade bara gått ner 0,4 kg. Men hellre ett minus än ett plus iallafall, så lite glad kanske jag är ändå. Unnade mig en 88:an, ingen choklad. Det får bli nästa vecka.

Snart ska jag iväg till jobbet. Jobbar till kvart i tre, sen ska jag hem och vila upp mig inför mitt medelpass som är klockan 18.00. Är inte nervös än, men det kommer. Jag lovar!

Efter passet ska Ellie hem till mig. Vi ska ha en liten myskväll. Se på film och spela lite gitarr. Dricka lite te kanske.

Och sist men inte minst - imorgon kommer Paulina och Jens hit och sover över. Ska bli väldigt trevligt!


+ eller - ?

publicerat i Vardagsliv
Om en timma vet jag om jag har gått ner i vikt denna vecka eller inte. Är nervös! Fan att jag alltid ska vara så nervös inför vägningen.. Onsdagar känns inte bra. Går bara och väntar och väntar på att få den där jäkla vägningen gjord, så är det över sen. För denna vecka.



En sak är säker, om jag har gått ner i vikt ska jag unna mig en Marabou Sensation.. godaste jävla chokladkakan som finns! Det slog mig också att jag inte har köpt en godispåse med massa blandat, gott godis i på typ 2 månader. Brukade ju köpa det en gång i veckan.. inte bara det förresten. Moffade i mig allt gott jag kunde hitta, eftersom jag bara fick "1 dag" i veckan..

nu sitter det! hoppas jag..

publicerat i Vardagsliv

Då var man precis hemkommen från Friskis. Jag har övat på mitt pass en allra sista gång innan premiären för mitt nya pass som är imorgon klockan 18.00.

Faan, jag kommer vara så nervös imorgon. Nytt pass, nytt folk, ny kritik. Det jag oroar mig mest för är att jag ska få en sån där blackout och inte komma ihåg stegen och bara stå där som ett fån. Det värsta som kan hända. Men, nu har jag ju övat så många gånger så det borde sitta kvar där inne i skallen.

Just det! GRATTIS PAULINA, MIN KÄRA KUSIN! 21 år ung nu.
21 år gammal kan man ju inte säga. Man är ju inte gammal när man fyller 21? 

Idag är det vägning på Viktväktarna också ja. Med tanke på att jag har ätit 2 st 100g chokladkakor så tror jag inte att jag har gått ner så mycket. Det är bättre att tänka så än att ha för stora förhoppningar. Bara jag inte har gått upp iallafall, så är jag nöjd. Minus är ju alltid ett minus liksom. Jaja, nu ska jag sluta tjata om det.

Jag ska nog också faktiskt köpa en cykelhjälm till mig själv. Har nog aldrig sett någon ungdom som är som jag, eller vad man ska säga, som har hjälm på sig. Det är bara de förnuftiga som har hjälm och jag ska bli en av dom!
Hade ju bara ren tur att jag inte slog i huvudet den där gången för ett år sen när jag skadade armarna så mycket. Kunde blivit huvudet, och då hade skallen varit spräckt nu kan jag säga.



hej, jag lever!

publicerat i Vardagsliv
Heej!

Nu var det sådär längesen jag skrev igen. Vårat internet slutade plötsligt fungera.. kan bero på att vi sa upp det, men nu har vi beställt nytt. Jag orkar inte vänta på det nya, så jag köpte en sån där usb-sticka från Comviq som jag nu använder. Jag måste ju skriva in vad jag äter dagligen på Viktväktarna för att ha koll, och det går inte så bra att använda den skriftliga checklistan för mig.

Vet ni vad? Jag har köpt en systemkamera. 4500:- kostade den, och det är en Sony.

Här kommer lite bilder från kameran..


Jag konstaterade att jag har ungefär likadan ögonfärg som på min skjorta! Det ni!

mardröm

publicerat i Vardagsliv
Jag drömmer ofta drömmar som relaterar till det jag har gjort nyligen, eller under dagen.

Inatt drömde jag att vi fick beskedet att pappa skulle dö. Och i drömmen innan så var Alexander påväg att skjutas ihjäl av en mördare. Hatar verkligen att drömma sånt där. Mitt hjärta dunkade när jag vaknade klockan kvart i tre av drömmen, och den kändes så verklig. Jag höll mig vaken i typ 10 minuter för att inte somna om precis då och drömma vidare på mardrömmen.
 
Just det, häromnatten drömde jag att Alex blev huggen av en sån där mördarhund och ivägdragen i armen av den saten typ 50 meter. Armen på han var helt söndertrasad sen. DEN drömmen drömde jag nog för att jag hade läst på Aftonbladet att nån hade blivit biten av en sån där hund.

Igår kväll såg jag och Oskar på ett program om att överleva döden på Discovery. Man fick se 3 personer bli dödade i olika olyckor, och sedan vaknar de upp igen. Det kan ha varit anledningen till att jag drömde som jag drömde inatt.

Jag hatar verkligen att inte ha någon förklaring till såna här äckliga, läskiga drömmar. Måste alltid hitta orsaker till att jag drömmer det jag gör, annars mår jag dåligt och tror att det ska hända på riktigt.

Jag har ju drömt sanndrömmar förut.

Sjuk i huvudet? Ja, en aning kanske. Behöver hjälp!

En annan teori jag har är att jag är så rädd för att förlora mina nära och kära, därför drömmer jag att de dör, eller blir skadade.

då var man lättare

publicerat i Vardagsliv
Nu är jag lycklig!

För en vecka sedan var jag typ deprimerad över att jag bara hade gått ner 0,3 kg. Denna vecka är jag betydligt gladare. På en vecka har jag nämligen gått ner 1,4 kg. Konsulenten sa att man absolut inte ska bli ledsen över att "bara" ha gått ner så lite som jag tyckte, utan all viktnedgång är bra! Måste lära mig att se på det så, för vissa veckor kommer detta komma tillbaka, man går inte alltid ner över 1 kg. Särskilt i slutet där också, då lär det vara väldigt segt har jag hört.

Jag har nu även bestämt mig för att avslöja min vikt. Den har ju varit väldigt hemlig, för jag har skämts och mått dåligt, men nu när jag är på rätt spår så mår jag mycket bättre! En stor vändning i mitt liv helt enkelt.

Startvikt
79,8 kg

Målvikt
65 kg

Nuvarande vikt
74,3


Första veckan
-1,7 kg

andra veckan
-2,1

tredje veckan
-0,3

fjärde veckan
-1,4

Total viktnedgång
-5,5 kg

Jag har 9 kilo kvar till jag når min målvikt. Men vem vet, jag kanske inte nöjer mig där. Kanske vill väga 60.. eller så kanske jag nöjer mig vid 70-gränsen.
Det jag vet är att när jag vägde 56 kg så var jag för smal, så så lite får jag inte väga.

mera shopping!

publicerat i Vardagsliv


Eftersom det inte blev någon Ikea-färd idag, så sprang jag ner på stan och shoppade lite istället. Och du kan vara lugn mormor, jag handlar inte för de stora pengarna, utan det här är för pengar jag tjänat genom Tradera och så. Så du vet ;)

Kjol och skjorta, Gina Tricot, 149:-, 199:-
Väska, Accent, 299:- 25% rabatt, ord.pris 399:-
Hundbajspåsehållade, Mique, 149:-

shopping

publicerat i Vardagsliv
Jag nätshoppade på H&M innan jag skulle börja jobba idag. Tyckte att jag hade så mycket pengar på kontot att de måste slösas. Bra tänkt va?

det är viktigt att äta

publicerat i Vardagsliv
Hör ni det?

Man kan ju tro att man går ner i vikt av att inte äta mat, men så är tydligen inte fallet.

När jag vägde in mig för förra veckan på Viktväktarna så hade jag hoppats på lite mer viktnedgång än ynka 3 hg! Veckan innan gick jag ner 2.1 kg.

Antagligen gick jag ner så lite eftersom det var hela den veckan som vi höll på och flytta, och då åt jag knappt någonting, och inte regelbundet. Om man jämför med veckan innan där så är det ju en otrolig skillnad, och då åt jag regelbundet och höll mig till mina dagliga ProPoints som det heter.

På onsdag håller jag mina 2 tummar och hoppas innerligt att jag gått ner mer än 3 hg. Håll tummarna för mig?

Snart, om det fungerar, så kommer det upp en liten video med rundvisning här i lägenheten.

Ni får en bild så länge..



Internet fungerar!

publicerat i Vardagsliv
Jaha hörrni, nu har vi tydligen internet i 30 dagar innan det försvinner igen. Vi hade ju beställt internet och när vi äntligen får hem det så funkar det assegt! En sida tog 10 minuter att öppna, så vi avbeställde skiten igen, och nu helt plötsligt så fungerar det ju skitsnabbt?! Nu vill jag ha kvar det ifall det ska fortsätta vara så här bra, men eftersom vi redan har avbeställt så kanske det blir svårt att ändra tillbaka. Fan då!

Har inte tagit några bilder på nya lägenheten än eftersom jag inte visste att internet skulle fungera, men imorgon kanske jag kan bjuda på en liten video som visar runt i lägenheten. Vad sägs om det? Fast det går bara om internet är lika snabbt som idag förstås.

Imorgon börjar jag jobba igen. 2 underbara, lediga veckor har gått. Varför har man alltid ångest när man har varit ledig och ska börja jobba/börja skolan igen? Jag vet ju hur det går till och typ vad som kommer hända under morgondagen, så varför denna ångest? Kanske för att jag är orolig att jag inte ska vakna av alarmet imorgon kvart över 5. Men det kommer jag göra, det vet jag. Vaknar ju så fort en myra springer över golvet.

Men då säger vi så här.. vi ses imorgon på en kaffe på Pressbyrån! HEJSVEJS!


ps. Tack snälla, älskade familj för hjälp med all flytt och allt konkande och bärande.

Längesedan

publicerat i Vardagsliv
Hej allihop! Det var väldigt längesen jag skrev här, men vi har inte internet än i den nya lägenheten, tyvärr! Men hemtelefon har vi fått :) Måste också tipsa om en skitbra bok. Elsas mode. Om nån vill låna den så är det bara att låna den!

RSS 2.0
Till Toppen