Lugg

publicerat i Vardagsliv

Då har man blivit klippt av kära Johanna som var här idag. En lugg blev det eftersom de flesta här röstade för det. Eller nä, ingen förresten - men klippte ändå :)

 


Little hand

publicerat i Vardagsliv

God natt!


Lugg eller inte?

publicerat i Vardagsliv

Idag har varit en händelserik dag. Först träffade jag min fina vän Ella och spenderade halva dagen med henne här hemma. Vi bara umgicks och åt mat. Hon sövde Leon så jag kunde laga maten. Guld värt! Vi gick promenad med hundarna och när Leon sov slappade vi bara framför tvn. Det är så vänlivet ska vara!

Efter vändejten träffade jag mina nya arbetskamrater och chef över en fika. Så trevligt det var att träffa alla, och chefen är helt underbar! Jag tror detta kommer bli så himla kul och bra!

När vi hade fikat hann jag hem en liten stund sen cyklade jag iväg för att jobba några timmar.
Nu är jag hemma och funderar starkt på att klippa lugg, ska nämligen träffa Johanna imorgon och även bli klippt. Vad tycker ni? Eftersom jag inte kommer att ha keps på mitt nya jobb är det ju nu fritt fram. Har länge tänkt på lugg men på mitt nuvarande jobb har vi keps och då är det verkligen inte snyggt med en lugg som pressas ner. Fy, haha!


hej mitt nya jobb!

publicerat i Vardagsliv
Vi besökte ju TGR i Stockholm förra veckan när vi var där, och det var av anledningen till att jag skulle veta vad det var jag sökte till. Jag hade ju aldrig varit i butiken innan. Jag sökte alltså jobb på TGR, som jag i fredags var på anställningsintervju för. Jag fick svar redan på kvällen att jag blivit erbjuden en tjänst. Denna butik kommer att öppna inne på Lindens köpcentrum i Norrköping city, vid Gina Tricot. 

Denna butik har alltså allt möjligt man kan tänka sig. Allt från batterier till leksaker, inredningsprylar, teknikprylar. Ja, allt. Och så är det billigt! Kan det bli bättre?! Gå in på hemsidan för att kolla in alla prylar de har så ni får ett hum om vad det är för butik :) - http://www.tgr-stores.se/


 
 
 
Anledningen till att jag varit så deppig över framtiden är ju att jag blivit varslad från mitt nuvarande arbete. Hur fasen ska detta gå med alla räkningar att betala osv har man ju tänkt, måste vi flytta och sälja lägenheten och alla såna hemska tankar.
 
Jag är så himla glad att jag fått jobb, och speciellt i en butik jag verkligen vill jobba i!!!
Nu kommer jag inte arbeta så himla mycket där, det kommer vara till och från, men förhoppningsvis kommer vi klara oss rent ekonomiskt iallafall. Hellre ett arbete än a-kassa iallafall! Man får verkligen vara glad för det man får.
 
VAD KUL DET HÄR SKA BLI! Jag ska bli en TIGER och jag kommer göra det skitbra.

Åka bil

publicerat i Leon

Igår handlade vi mat inför veckan och när vi var klara fick Leon faktiskt åka denna bil. Det var väl ingen riktig höjdare så nästa gång nöjer han sig nog med att bara sitta i den och trycka på knapparna.


Ikea

publicerat i Shoppat

Idag har jag, Leon och Emma varit på Ikea. För min del blev det nya kuddar till sofforna i vardagsrummet och nya kuddar till sängen. Även bäddmadrass köptes, då den vi hade var alldeles för sliten. Kuddarna var också jätteäckliga, helt gula och sunkiga. Vi hade säkert 10 kuddar som vi var och slängde idag på returpunkten. Nu har vi nytt och fräscht! Så skönt.

Finns det nån bättre känsla än att lägga sig i en ren säng med nytvättade lakan?


Äta själv

publicerat i Leon

Igår åt vi ute med Oskars familj. Leon åt en barnportion som han glupskt smaskade i sig. Han äter nästan helt själv nu. Även om det hamnar lite varstans så är det skönt att kunna äta själv samtidigt.


Skolfoto

publicerat i Leon

Fick Leons skolfoto skickat som ett mms. Så fin han blev min lilla gosse!


Några storlekar mindre

publicerat i Shoppat

Jag köpte ju ett par jeans på h&m idag när vi var i Stockholm. Eftersom jag gått ner några kg så fick jag på mig storlek 29, och i jeansen från Gina Tricot som jag köpte i somras är det storlek 32 och 31. Sen är det kanske skillnad på storlekar från affär till affär, men jag är så himla glad att jag blivit mindre! Dessa var väldigt höga i midjan också så det kanske bidrog till en mindre storlek eftersom jag är bredare om höfterna än midjan. Byxorna från i somras sitter ju inte lika högt upp som dessa jag köpte idag, hänger ni med?

Jag tog även kort på mig själv i underkläder idag för att jämföra och se skillnad och man (jag) ser verkligen!! Tack till mig själv att jag kan hålla igen men ändå kunna äta lite gott ibland. Det är nästan ett under känns det som för vissa veckor känns det som att jag proppat i mig alldeles för mycket. Snart kommer det kanske ett bakslag. Får hoppas att det inte gör det.


Från tiger

publicerat i Shoppat

Här är grejerna jag köpte på Tiger. Det dyraste kostade 40 kr, fattar ni hur glad man blir när man kan handla en del grejer då! Vi handlade bara detta i Stockholm, ett par jeans från h&m och en bok. Men det kanske jag skrev förut ja.
Besviken på shoppingen men vi kanske var på fel plats. Vi gick Drottninggatan och så var vi inne på Gallerian. Skulle vi gått någon annanstans tycker ni? Nae, det får bli Ullared nästa gång. Är ju inte mycket för dyra märkesgrejer, väskor och sånt. Hellre h&m/ginatricot-kläder.


TGR/TIGER

publicerat i Shoppat

Här har vi en liten ledtråd till vad vi först och främst skulle göra i Stockholm. Jaha, handla på TGR, tänker ni? Kan berätta att det ligger lite mer bakom, men det tar vi en annan dag. Lite hemlig måste man ju få vara.

TGR eller Tiger som man också säger har allt möjligt - och det är billigt men ändå kvalité!
Jag köpte... Hmm.. Vad fasen köpte jag? En hel påse för 300-nånting kr. Som hittat! Blockljus, små ljus, pussel, en boll, en mjukisdjursuggla. Minns inte vad mer men det var mycket mer iallafall. Visar sen!


En bok att läsa

publicerat i Shoppat

Köpte en bok som jag suktat efter ett tag nu när jag hört hur himla bra den är. Blir kanske att läsa på bussen hem till Norrköping om jag inte mår för illa då. Just nu sitter vi på centralstation och fikar och fördriver tiden. Bussen hem går kl 17. Känner att vi skulle köpt biljetter till en tidigare buss. Hade för höga shoppingtankar om Stockholm men det är ju nästan precis samma butiker som vi har hemma.


På bussen

publicerat i Vardagsliv

Nu sitter vi på bussen påväg mot storstaden. Leon verkade mycket piggare imorse när han vaknade så det känns skönt att lämna bort honom då. Det blir nog Busfabriken för honom ändå, kul!

Jag var smart nog att ta med hörlurar till bussresan, inte oskar. Finns det något tråkigare än att åka buss? Långt dessutom. Bil kanske. Är också tråkigt. Finns ju noll saker att göra. Sova går inte för det är obekvämt. Jag sitter och lyssnar på Amanda & Hannas podcast. Är nog inne på tredje nu. Bra tidsfördriv!


God morgon

publicerat i Vardagsliv

Jag kunde inte somna igår. Vet inte varför, men var helt klarvaken och kanske somnade vi halv tre, minns inte ens. Leon höll på och krånglade under natten också, grät fast han sov och snurrade runt i sängen. Han sover bättre tillsammans med oss i våran säng så lyfte över honom, men det blev inget bra ändå. Lilla sjukling. Det återstår att se om han är något bättre när han vaknar. Pojkarna sover fortfarande. En halvtimma till kan de sova, sen behöver de nog gå upp.

Idag - Stockholm!


Skönt att vara hemma

publicerat i Vardagsliv

Nu är jag hemma efter jobb och ligger i sängen och ska lyssna på Hanapee's podcast. Jag ser mycket fram emot morgondagen i Stockholm tillsammans med oskar, det ska bli så kul! Leon ska ju vara hos sin mormor och morfar och ev. åka till busfabriken. De ringde från föris idag för att han hade feber så oskar fick sluta tidigare och hämta lilla plutten. Det återstår att se om han är frisk imorgon så han kan busa. Hatar när han är sjuk! Man tycker så synd om dem. Man vet ju själv hur man är när man har feber, ynklig och öm.

Dessa tre filurer kom förbi på mitt jobb förut. Det är inte alls ofta som det kommer in folk man känner så det är skoj. Mitt jobb är ju ändå så pass centralt men folk kanske handlar på andra ställen.


tv-program

publicerat i Vardagsliv
Det är reklam nu - jag ser på Svenska hollywoodfruar. Älskar verkligen det programmet! Stämmer det att det är säsongsavslutning ikväll? Vad ska man då se fram emot på tisdagarna? På måndagarna är det ju Ensam mamma söker som jag alltid ser och på tisdagar fruarna och på onsdagar Greys anatomy. Jag har faktiskt fuskat så jag har redan sett morgondagens avsnitt av GA, men det är för att jag jobbar till kvart över nio imorgon så jag hinner ändå inte hem till det. Man vill ju inte missa halva liksom. 
 
Åh vad jag ser fram emot torsdagens äventyr! Stockholm med min sambo och bara umgås. Kanske slå ihjäl varann och vara sura för att vi bråkar om vem som ska våga köpa biljetter till tunnelbanan och fråga om vägen, haha. 

Fotografering

publicerat i Vardagsliv

Jobbat har man gjort idag, och efter jobbet cyklade jag till föris och hämtade Leon. Han tog även klass- och porträttfoto idag med. Han ville inte alls skratta men fotot blir fint ändå såklart. Torkade bort hans snor som rann innan, tycker inte det gör sig på bild riktigt. Vissa håller inte med och tycker att snoret ska vara där, det är ju naturligt. Haha. Jag tycker bara det är äckligt. Men alla är vi olika.

På föris heter han Lejon. Svårt med uttalet, Lill-lejon och så finns det en stor-lejon.

Leons vardagliga syssla ;)


framtiden

publicerat i Vardagsliv

Jag tränade idag. Första gången på jag vet inte hur länge, några veckor måste det vara iallafall. Jag har inte lett mitt pass på länge heller eftersom jag varit sjuk och så har jag inte tränat själv tillräckligt för att orka leda. Jag sviker mig själv så innihelvete och framför allt motionärerna som kanske sett fram emot att jympa mitt pass. Jag funderar nu starkt på att ta uppehåll nästa termin och försöka komma igång själv. Utan krav på att jag är tvungen för det är nog det som gör mig så omotiverad.
Men iallafall.. Jag tränade och kom nyss hem och det var svettigt och inte alls kul. Jag kunde inte koncentrera mig för att igår kväll fick jag reda på att min morfar gått bort. Känner mig helt likgiltig. Inte glad, inte ledsen. Men jag tog mig till träningen. Jag ska träna imorgon också för på söndag ska jag bannemig leda mitt jävla pass och jag ska göra det skitbra!!!

Jag är väldigt ledsen över en annan grej också som gör att jag inte vet hur framtiden ser ut. Jag kommer att berätta om det senare för på fredag ska jag som sagt göra en sak som kan göra det bra igen. Vi får se helt enkelt.
Men det ordnar sig alltid, det är ju mitt motto...

Och en till grej ja, jag sitter här och är arg för att ni aldrig kommenterar min blogg? Haha. Kan ju inte mer än skratta åt det egentligen, vad är det att vara arg för. Men jag tänker att ni kommer ju in här och läser varje dag men väldigt väldigt få lämnar spår efter sig. Om 1 tiondel av er skrev något varje dag här så skulle jag bli glad.


Breaking dawn

publicerat i Vardagsliv

Vet ni vad jag har längtat till i snart ett års lååååång tid??!! BREAKING DAWN PART 2 såklart! Sedan den första filmen (av 4) kom ut har jag varit helt fast. Får inte nog! Vad ska jag ta mig till när det inte finns någon mer att se? Mitt liv är slut.


Frukt

publicerat i Vardagsliv

Sådär ja, nu ska vi nog stå oss hela veckan!


Tropicariet

publicerat i Leon

Vi åkte till Tropicariet idag när Oskar vaknade till liv. Mest intressant tyckte Leon var aporna och fiskarna. Det är så mysigt att gå omkring där inne, så rofyllt liksom.
Efter trippen dit handlade vi middagar inför kommande vecka och nu är vi hos min familj och hälsar på.


söndag

publicerat i Leon

God morgon, god morgon!
Idag har Leon på sig sin nya sjal och tröja - så fin han blev!!!

Idag har jag tänkt att vi antingen ska äta lite på stan eller åka till tropicariet. Oskar ligger och sover så jag vet inte vad han vill än. Säkert inte nåt av det.
Undrar när jag ska få sovmorgon?


till Leon

publicerat i Shoppat

Rea! Bodys 50 kr styck, tjockare tröja 75 kr och en sjal 50 kr - allt från Lindex.


hemma hos mina

publicerat i Vardagsliv

Efter en lång arbetsdag (eller snarare eftermiddag/kväll..) är jag nu hemma hos mina. Båda låg i soffan och sov när jag kom hem men den lilla vaknade när jag klev in. Han somnade om igen i min famn och nu ska jag byta om, kanske ta en dusch och tvätta av mig sminket.

Jag längtar till nästa vecka. Stockholm med min stora älskling och på fredag måste jag göra ett bra intryck. Min framtid står på spel, förstår ni. Om det blir som jag önskar och hoppas så ska det bli så himla kul! Berättar mer senare om det.




Jobba

publicerat i Vardagsliv

Jag har varit ledig hela veckan nu, så det ska bli skönt och kul att jobba idag. Jag jobbar från ett till nio och så jobbar jag imorgon eftermiddag/kväll också.

Det enda negativa är att lämna ifrån mig denna lilla goding. Men han är som tur i goda händer - på föris och hemma med sin pappa.


vänumgänge

publicerat i Vardagsliv

Idag har min fina vän Ella varit här och umgåtts med oss. Vi var bara här hemma, drack lite kaffe och åt lunch som jag lagade. Det blev kyckling över igår så jag gjorde en annan variant av rätten från igår fast med andra kryddor och minus crème fraîchen. Jag tog mjölk och maizena-pulver istället och vips så blev det en god kycklinggryta!

Leon satt som förstenad och kollade på teletubbies förut. Han tycker det är såååå bra! Tips på något mer barnvänligt för hans ålder?


Nytt utseende

publicerat i Vardagsliv

Oskar har spenderat flera timmar till att fixa om min bloggs utseende igår och nu ikväll. Det är en ny header och menyraden är annorlunda och även typsnittet osv. Han är så duktig så!
Visst blev den fin?!
Det var ju ett bra tag sedan jag gjorde om något här på bloggen. Jag gjorde min förra nästan själv och jag har varit för nöjd för att byta men nu kände jag att det var på tiden.


Delmål avklarat!

publicerat i Vardagsliv

Ni kanske undrar hur det går med min viktminskning? Jag väger mig en gång i veckan ungefär och det går neråt, men väldigt sakta! Men... Det är för att jag vill unna mig att äta godsaker - men med måtta. Jag har ju väldigt svårt för det där med måtta och äter hellre en hel påse med chips istället för bara några stycken. Allt eller inget typ. Jag försöker så gott jag kan just nu och tillåter mig själv att äta lite. Det kunde ju gått mycket fortare detta, om jag struntat i allt gott hade jag nog nu nått min målvikt, men jag vill ju kunna leva en sån här livsstil och med detta tänk framöver, så det kanske är bättre att det går sakta.
Jag har för övrigt bytt ner mig i byxstorlek (jobbets). Vanliga jeans vet jag inte, jag köpte ju tre par jeans i somras som jag fortfarande använder men en storlek mindre skulle nog inte skada tror jag.

Kämpa på!


Utelek

publicerat i Leon

Idag tog jag på Lelle kavatskorna istället som är lite mer vattentåliga än hans enkla andra dojor.
Vi var nyss ute en sväng med hundarna och man märker verkligen hur kul Leon tycker det är att vara ute. Peka på allt han ser osv. Vi stod i fem minuter och tittade på en sopbil som lastade ner sopor, väldigt intressant. Han härmas också och tar tag i hundarnas koppel och ska gå med dem så det fick han göra. Så kollar han bakåt om de är med, haha.

En annan sak jag tänkt på är när han pratar med mig och Oskar, han babblar på som om han pratar på riktigt och vi svarar ju. Men jag undrar verkligen vad han säger? Vad tror han att han säger? Det låter verkligen kul när han snackar för han har ett tonläge i slutet av varje mening så det låter som att han ställer en fråga. Och så skrattar han som om att han berättar något väldigt roligt, precis som en vuxen.


Vattenpöl

publicerat i Leon

Jag var ute med hundarna och Leon för en stund sen så Leon fick springa av sig lite (och hundarna med), och han skulle plaska i varje vattenpöl han kunde hitta. Det fanns två pölar bredvid varandra och han sprang fram och tillbaka och plaskade med fötterna en bra stund. Jag tror vi måste köpa ett par regnstövlar till. Vi har ju ett par på förskolan men blir jobbigt att släpa dem fram och tillbaks varje gång. Ett extra regnställ har vi ju så det är bara stövlarna som fattas.

 


God mat

publicerat i Vardagsliv

Jag måste tipsa om en väldig enkel rätt jag lagade idag. Det enda man behövde göra var att koka riset, steka kycklingbitar och sen ha i en kryddblandning och crème fraîche på det - superenkelt och jättegott! Jag gjorde bara själva huvudrätten, utan bröd och sallad eller vad det var.


Stockholmstips

publicerat i Vardagsliv

Nästa torsdag så ska jag och Oskar åka till Stockholm. Vi kommer att vara där från 11 till 17 ungefär i ett ärende jag har där uppe och också för att göra något, bara han och jag. Leon får stanna hemma hos mormor så länge.

Så nu behöver vi lite tips, vad gör man i Stockholm och hur åker man tunnelbana? (Vad kostar det?) Vi kommer ju bara vara där i 6 timmar, men vi ska iallafall shoppa lite och äta någonstans. Det räcker väl att befinna sig i själva Stockholm city? Eller ska man ta tunnelbanan och åka nån annanstans? Liljeholmen ska vi iallafall till, där jag ska göra mitt ärende som jag kanske berättar om senare.


westlife

publicerat i Leon

Leon och jag sitter och lyssnar på musik och dansar och så, då skickar jag en bild på Leon till Oskar...


Tända/släcka

publicerat i Leon

Varje dag står han på tå och försöker nå upp till lampknappen, han når att trycka ner den precis men upp går inte. Jag tillfredsställer hans tända/släcka-behov genom att ställa fram en stol till pojken så han kan gläppa så mycket han vill. Det räcker några minuter, sen tröttnar han och det är ju skönt. Skillnad vore ju om han ville sitta där i timmar.
Lilla hjärtat, vad gör man inte för dem...

Undrar hur jag kommer vara senare när han tjatar - mamma, mamma jag vill ha DEEEEEN! I affären eller nåt.. Haha!


Kokos

publicerat i Leon

Idag blev det pannkakor till mat. Inte så gott tyckte Leon. Har testat flera gånger men detta var nog sista gången på ett tag att försöka på honom pannkakor. Kanske när han blir lite äldre.
I smeten hade jag idag i kokosflingor och enligt mig blev det ett riktigt lyft. Nästan så man ska bjuda på det vid nästa middagsbjudning. Hehehe...

killen som inte gillar pannkakor....


Barnprogram

publicerat i Leon

Så här på morgonkvisten myser vi och ser på Anki & Pytte. Det var mycket bra tyckte Leon.


Gottegrisen

publicerat i Leon

När farsan äter godsaker så är det snabba puckar upp i knät. Han älskar verkligen chips och ostbågar den där ungen, men känner kanske att vi borde sätta lite stopp för massa sånt nu. Inte för att han äter enorma mängder, men ändå. Dels för att han är för ung och för att det är onyttigt osv.
Det är jobbigt att vara barn och överviktig, iallafall i tonåren. Hur det var när jag var yngre än så har jag nog förträngt, men man fick sig säkert ett och annat fult ord så man blev ledsen.


Äntligen hemma

publicerat i Vardagsliv

Nu är jag äntligen hemma från jobbet hos min lilla älskling! Oskar åkte och veckohandlade nyss så jag och Leon myser just nu och snart ska vi duscha. Sen blir det en lugn kväll.

Titta hans fina jeans förresten!


Söndag

publicerat i Vardagsliv

Jag tror jag somnade halv tio igår eller nåt, trött var jag iallafall. Nu är jag vaken och Leon också. Vi myser här i mörkret nu för jag ska jobba 10-18. Vill vara hemma med min lilla älskling ju, men jag får se det som så att det ger mycket pengar på söndagar och att jag är ledig tis/ons/tor sen. Det är skönt ändå att jag inte jobbar heltid. Just nu. Har fortfarande lite separationsångest från min lilla kille men det blir bättre och bättre. Underbart att jobba hela dagen och sen längta efter att få hämta honom på dagis!


Tack

publicerat i Leon

Detta var vad Leon fick av sin farmor. Typ en fleecedress som är tänkt att han kan ha under overallen eller så, en tröja, strumpor, sockor och ett par jättesnygga jeans som jag blev helt kär i. Vad snygg han kommer bli lilla Lelleman!


Vintershopping

publicerat i Leon

Idag så jobbade jag från ca nio till tre, då åkte jag direkt hem och sen åkte vi och shoppade vinterkläder till Leon. Leons farmor följde även med oss och han fick jättefina kläder av henne som jag tänkte visa sen!

Det är ju så himla dyrt med vinterkläder, skorna kostade 600 (!), dock var det ju Kavat och de är ju dyrare och de vet man har kvalité och så vidare, och klart Leon ska ha det bästa. Bra skor är väldigt viktigt nu när fötterna växer och nu när han går osv.
Ett kap gjorde vi iallafall och det var att vi köpte vinteroverall på baby istället för på barnavdelningen. Overallen fanns i storlek 80 och den passade perfekt på Leon och klart vi hellre tar den än en dyrare om de uppfyller samma funktioner. En overall från barn kostar liksom 600-700 kr, och kan man få billigare så kör vi ju på det. Det blev även en fin mössa till vintern också. Nu ska han fasen inte frysa iallafall :-)




Torsdag

publicerat i Vardagsliv

God morgon!
Greys anatomy var skitbra igår, längtar tills nästa avsnitt som inte är nästa vecka enligt hallåan. Trist. Får hålla ut helt enkelt.

Jag har precis ätit ägg och Leon sitter och äter yoghurt. Det är skönt nu när han vill och försöker äta själv för då kan jag äta ifred.


Jobb och tvål

publicerat i Vardagsliv

Vad jag har längtat tills ikväll - GREYS ANATOMY! Förra veckan var det ju säsongspremiär. Avsnittet ikväll verkar vara spännande iallafall, vill se NU!

Idag har jag jobbat. Jag känner på mig att jag snart kommer bli sjuk också. Ni vet, typ influensa. Under tiden jag varit föräldraledig har jag inte haft influensan eller något sånt, bara varit förkyld. Tack och lov! Nu när jag tar i pengar på jobbet som allt möjligt folk har hållit i så lär jag nog bli sjuk snart. Med massor kunder som sprider bakterier till mig, jag sprider vidare till nästa osv osv. Lite läskigt det där egentligen. Men vi får hoppas att jag klarar mig iallafall, jag försöker tvätta händerna mycket också men det gör att mina händer blir katastrof...
Så idag köpte jag mig en riktigt bra tvål och handkräm på Lush. De har bra produkter. Inga konserveringsmedel och sånt skit.


Frys

publicerat i Leon

Leon har ju dille på att öppna och stänga skåp och luckor jämt och ständigt och det resulterar i en frys som typ är igenfrostad. Det var inte alls längesedan som vi frostade av frysen men det är nog dags igen skulle jag tro. Mer snö/is/frost där inne än mat.


tisdag

publicerat i Leon

Idag har Lelleman fått vara hos sin mormor och morfar medans han föräldrar har jobbat. Han var fortfarande lite sjuk imorse så ingen idé med dagis...


Sjukis

publicerat i Leon

Leon blev snorig och lite hostig under natten och det har blivit värre nu under dagen. Tror inte han orkar med dagis imorgon om han inte sover bort febern inatt, för han fick lite feber nu på kvällen men det är ju då den brukar komma. Inte kul att behöva vabba när man precis börjat jobba igen men eftersom vi förlorar på det om Oskar ska vara hemma så blir det jag som får vara hemma med Leon ändå. Får se om jag hittar nån som kan jobba för mig annars får Oskar vara hemma ändå.

Lilla älskling. Han är inte alls sjuk ofta och har inte varit det speciellt mycket under sitt år heller.


Rita

publicerat i Leon

Kritorna var en hit! Iallafall att leka med och stapla på varann. Rita vettefan, han gjorde några streck sen var det inte kul längre, men det kommer nog senare :)


Mini-iPhone

publicerat i Leon

Leon har fått en alldeles egen iPhone! Den kostade visserligen bara 20 kr och håller förmodligen inte länge men han är superglad för den ändå. Den låter när man trycker på knapparna osv. Asbra! Ska nog köpa på oss några stycken så vi har när denna går sönder för våra telefoner får han inte leka med längre. Han kastade ju Oskars telefon i toan. Jävligt bra mobil ändå för den fungerar än!


Dop och giftermål

publicerat i Vardagsliv

Vi har varit iväg på dop i Kisa idag för min kusin Julia. Det var mycket trevligt och med god mat. Julias föräldrar (min moster) överraskade alla med att gifta sig samtidigt också. De satte på låten "nothing's gonna change my love for you" och känslig som man är så sprutade då tårarna. Högljutt grät jag också, haha. Kunde inte hejda mig. Min käre mor är som mig så vi tjöt ikapp.


Kritor

publicerat i Leon

Under våran veckohandling idag så hittade jag dessa kritor till Leon. Han har inte ritat någon teckning ännu så det blir kul att se hans allra första! Hoppas han gillar det. Jag tror de kostade 20 kr.


Kärlek

publicerat i Leon

Det bästa med att gå ut och sova borta är att få träffa den här lilla älsklingen igen!


Kul kväll!

publicerat i Vardagsliv

Gårkvällen blev mycket lyckad och jag hade jättekul! Men jag vidhåller fortfarande ändå att jag hellre sitter hemma och myser. Men nån gång ibland sådär kan jag tänka mig att gå ut. Det behöver man! Komma bort från familjelivet några timmar liksom.

Nu är vi på väg till kisa för dop av Julia. Är inte så pigg idag och längtar till maten, haha.


Partaj

publicerat i Vardagsliv

Partaj ikväll och jag är astaggad! Ser ni väl? Haha. Jag har inte fixat mig än men när ansiktet kommer på och lite finare kläder så blir det bra.


Baka bulle

publicerat i Vardagsliv

Jag hoppade in och jobbade idag, för jag skulle ju varit ledig idag egentligen. Men det är inte fel, lite extra pengar liksom. Det är ju även kanelbullens dag idag, men de var väldigt svårsålda nu på eftermiddagen/kvällen. Folk hade redan ätit dem eller så var de inte sugna, men försöka gick ju åtminstone.
Imorgon jobbar jag dagen, så har hela kvällen och helgen ledig sen. På lördag blir det att fara ut på galej med kusinen och på söndag dop i kisa.

Jag vet att jag sa att jag hellre sitter hemma än är ute och festar men det händer bara 2 gånger om året eller så och Paulina och jag har så kul ihop så detta ser jag verkligen fram emot. Det blev ju ett jävla fiasko förra gången jag var ute. Ångrar den utgången bittert.


Vart är Leon

publicerat i Leon

En lek han gillar som vi leker varje gång han sätter sig i skåpet.


Promenad

publicerat i Stella & Milton

I förmiddags tog jag en promenad med Leon och hundarna till Oskars jobb. Det tar väl kanske 20-25 minuter dit och samma hem då. Stella är ju så himla långsam också och haltar (oklart varför, ska kolla upp det) så hon får ibland sitta i korgen när vi går längre promenader. Milton däremot skulle nog kunna gå flera mil.

På tal om hundarna så behöver de nya selar som inte har kanter som skär in. Jag har sett superfina och komfortabla på pupstore.se som jag vill beställa hem när vi får råd. En rosa till Stella och en ännu inte bestämt färg till Milton. De kostar ca 300 kr styck.




Ljuslyktor

publicerat i Vardagsliv

Jag har tusen små lyktor hemma, men ändå så kom jag på att man kan återanvända barnmatsburkarna och sätta ljus i. Lite neutralt och fint tycker jag. Billigt också.
Det vore snyggt att kombinera med en större glasburk, typ syltburk kanske eller dylikt. Hade jag många olika storlekar hade jag satt ett ljus i varje och haft hela fönstret fullt endast med lyktor.


sovarn

publicerat i Leon

Jag vaknade före Leon idag så jag ligger och drar mig i sängen medan han sover vidare. Jag är kissnödig men han vaknar typ jämt när jag kliver ur sängen så jag får hålla mig lite till.


iPhone 4 säljes

publicerat i Vardagsliv

Vit iPhone 4, 16gb, olåst. 2000:-
Laddare + skal medföljer.
Den är lite repig på kanterna men knappt något på skärmen då jag har haft displayskydd på.


Tisdag

publicerat i Vardagsliv

Idag har vi varit hos mina föräldrar hela dagen. Ellie och lilla T följde med även denna gång. Det är skönt att hitta på något när man är ledig, speciellt att åka ut till föräldrarna när jag vet att jag ofta bara kan sitta i soffan medan nån underhåller Leon. Det passar även jättebra att åka dit på förmiddagen för så umgås man ett tag, sen äter lunch, sen brukar mamma och pappa sova lite siesta och då sover Leon med dem. Då får man lite ensamtid och sådär. Och där kan jag ju inte städa eller pyssla med något som jag skulle gjort om vi var hemma. Hemma finns det alltid något man måste göra. Ligga och lata sig i soffan går inte för sig. Men kanske borde man unna sig den tiden någon gång kanske.

Förresten fick jag ju en massage av Oskar på Mors dag som jag inte utnyttjat än. Jag måste snarast ringa och boka tid!

Imorgon är jag också ledig. Då har vi faktiskt ingenting planerat.


Måndag

publicerat i Vardagsliv

Idag har jag jobbat, och direkt efter gick jag och hämtade Leon på dagis. Vi chillade lite hemma, sen kom min mamma, pappa och bror hit och hälsade på. Käkade glass och sen fick Leon ta ett bad. Han fick äta själv mestadels och det resulterade i ett glassigt och insmort ansikte. Men han blir duktigare och duktigare på att käka själv, det är skönt. Man märker ju att han tycker det är kul också.


RSS 2.0
Till Toppen