budget

publicerat i Vardagsliv
Nu har jag suttit och kollat lite på vad allt kostar som jag behöver köpa till min lägenhet.. budgeten ligger nu på ungefär 30000 och det är utan klinkersgolvet som jag tänkte lägga. Eller inte jag, men Mats. haha, det vore nåt om jag skulle ge mig på att lägga golv. Det är massor småsaker som jag så gärna vill ändra men det får man väl ta vartefter.. typ byta lampor till spots, byta ut handfat och kranar osv.. har nog inte råd just nu. Kan inte ta för högt lån för då blir det så jädrans dyrt. Ska försöka ligga lågt och göra det som verkligen behövs först och främst och inte köpa massa onödigt. Kan jag det? Svår fråga. Men nu ska jag inte tänka på det mer idag, jag är nog ganska trött nu när jag tänker efter. Har ju rest hela dagen, och imorgon ska jag ju upp ganska tidigt för att åka in till stan och färga mitt hår. Godnatt!

smakprov

publicerat i Vardagsliv

hemma!

publicerat i Vardagsliv
Då var man hemma i varma Sverige igen! Hoppas värmen håller i länge nu. Helst hela sommaren men det kanske man inte ska förvänta sig. Jag har packat upp allt så det är fixat och klart, skönt. Imorgon har jag bokat tid för att slinga eller färga håret på salong för första gången i mitt liv. Någon gång ska man väl få kosta på sig det, eller hur :). Det kostar ju en del jämfört med att bara färga hemma för en hundring. Jag ska också gå och lämna in en jobbansökan. Kanske inte dom rätta tiderna att söka jobb nu, men söker man inte får man ju inte heller veta om man får jobb eller inte, så det är värt ett försök. Jag har massor bilder från resan. Dom tar jag mig tid till att lägga upp imorgon skulle jag tro. Har suttit med att räkna på vad allt kommer att kosta, så jag vet på ett ungefär hur mycket jag behöver låna tills på fredag då det är bankmöte! Hejsvejs

god kväll

publicerat i Vardagsliv
hej igen! Sitter här i ett uppehållsrum o skriver från oskars telefon. Hade jag vetat att man kunde surfa i huset hade jag tagit med min bärbara dator, men men. På tisdag är det hemfärd. Jag längtar lite faktiskt. Hem till de gamla vanliga igen, men mest längtar jag till min lägenhet! Ska bli så kul. Ska till min bank på fredag o då är det tillträde o möte med mäklaren i allt, så jag hoppas på att jag får nyckeln då så jag kan börja måla o dona i helgen. :) hade bra. Ses på tis kväll!

tisdag i spanien

publicerat i Vardagsliv
Var tvungen att ga till en dator och kolla mitt schema for juli. Sag bra ut. Passar nu pa att skriva lite. Jag har shoppat en del, lite smatt och gott till min lagenhet.. Vi solar och badar varje dag, och snart ska vi ga ner till stranden och sola. Ikvall ar det fest har i Cullera, San Juan ska firas!

Ses om en vecka!

rapport fran Spanien!

publicerat i Vardagsliv
Hej!
Idag ar det en mulen dag, sa det blir ingen solning pa stranden. Jag och Oskar sitter pa ett internetcafe. Vi har det bra och solar o badar varje dag. Jag shoppar forstas. Jag langtar hem till min lagenhet som jag ska mala och inreda precis som jag vill ha det!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag har inte borjat med mitt Friskispass an, jag har ju trots allt semester, eller hur? Men jag ska borja, har ju faktiskt lovat mig sjalv. :)

Vi hors igen, saknar er!
PUSS!

Spanien - here we come

publicerat i Vardagsliv
Snart drar vi!

Ha det så bra i Sverige nu :) Så hörs vi om tre veckor.
Då blir det lite renovering och inflyttning!

PUSS OCH KRAM

good news!

publicerat i Vardagsliv
ooo yes fucking yes! Jag fick lägenheten.. 275000 vann jag med och nu måste jag räkna med att låna lite till eftersom jag behöver ny kyl/frys/spis och lite nytt golv istället för den fula gula plastmattan som sitter nu. Men ååh vad jag är glad! Äntligen goda nyheter! DET plus att vi åker till Spanien imorgon! Kan det bli bättre?! Nae.. ! Jag är just nu i drömmarnas land. Imorgon halv nio ska jag till banken och där ska jag träffa mäklaren. Jag vet inte vad vi ska göra där men skönt att görat så det blir av innan jag åker. Vi åker ju från Norrköping runt elva imorgon bitti så lite stressigt kanske? Äsch.. det gör inget. Jag är lycklig :)

Kolla gärna: http://hemnet.se/beskrivning/hemnet/436868

Någon som vill ställa upp och hjälpa mig med målning och den skiten? :D

Puss på er

planering

publicerat i Vardagsliv
Jag sitter nu och kollar på Ikeas hemsida.. Var ju på Ikea med Oskar i helgen och tittade lite för skoj skull. Jag vill ha en fin soffa. Eller den blommiga är ju fulsnygg på nåt sätt, men jag vill ha den!
Mäklaren har äntligen hört av sig. Jag har nu lagt det högsta budet, och det är jag och en till som är intresserade. Det var inte klart med lånelöfte för den andras del, men imorgon ska väl allt vara klart så jag får veta hur allt blir innan jag åker till Spanien. Äntligen.
Hoppas jag får lägenheten.. sitter ju för fasen och planerar möbler här nu..


inte imorgon, men nästa dag

publicerat i Vardagsliv
Känner mig som ett litet barn som ligger i sängen och väntar på att familjen ska komma in och sjunga för en på födelsedagen. Jag är pirrig och förväntansfull inför resan. Ett år sen sist jag var i mitt paradis, det ska bli så härligt att komma dit. Bara självaste lukten när man går av flygplanet får mig att bli lycklig. Värmen, känslan, sanden, havet, omgivningen, palmerna..... det ska bli så underbart! :)

Jag kom precis hem från jobbet. Bara imorgon kvar, och då jobbar jag kväll. Sju timmars jobb kvar, sen är man ledig i tre härliga veckor.
Jag kommer få slita med Friskis-passet under semestern. Det har jag bestämt mig för.. så har man hela sommaren på sig att repetera och eventuella ändringar i passet. Jag tycker om att ha tid på mig.. kan inte göra saker i sista sekund. Nej, det är inget för mig.

Just nu känner jag mig skithungrig. Jag har ätit en pressbyrån-korv (som jag gör ganska ofta), och frukost och lite tè.

Vill gå upp och leka lite med Jonathan också.. ska kolla om han sover och dom över huvud taget är hemma!

packat & klart!

publicerat i Vardagsliv
Nästan iallafall.. Har lite smått kvar att packa men det tar jag väl på morgonen innan vi åker och dubbelcheckar en sista gång så jag har fått med allt. Tänk om man glömmer något viktigt? Är alltid så nervös för det.. sen brukar jag tänka att om man nu skulle glömma något så kan det ju inte ha varit något viktigt, eller hur? :)

Imorgon får jag väl förhoppningsvis reda på om jag får min fina lägenhet eller inte.

Helgen har jag faktiskt spenderat hemma hos Oskar. Det är inte så ofta vi håller till hos honom, men jag klarade mig hela helgen. Vi har mest sett på film och käkat gott.. inget märkvärdigt.


happy friday

publicerat i Vardagsliv
Gud, det är redan fredag! Tiden går fort.. bara helgen kvar sen spanien. Fan vad jag tjatar om spanien hela tiden.. men jag längtar :)

Mäklaren ringde om lägenheten igår.. han sa att han inte hade fått tag på en tjej som också hade lämnat intresse men att det såg mörkt ut för säljarens del. det är bara i princip jag som är intresserad av den där lägenheten, men hon vill inte sälja den för 175 som det står i annonsen. Jag kan gå upp mer, men säljaren vill vänta lite tills mäklaren får tag på den andra, så det kanske kan börja bli lite budgivning. fan vad jag får vänta hela tiden.. det kommer säkert inte bli av.. får bo hemma tio år till.

vet du vad jag gör nu?
jo, jag ser på film. det blev 21. den är ju faktiskt rätt bra. Får se senare vad jag hittar på. Åker kanske till Ogge.

shopping

publicerat i Vardagsliv
Nae, ingen storshopping här inte. Jag tog en tripp med min broder till Maxi och letade lite efter solskyddsgrej till spanien. Kollade på Kicks men det är ju fan dubbelt så dyrt där som på City Gross så vi åkte dit. Jag fick med mig en solskyddsfaktor 20, en kräm till ansiktet, solskyddsfaktor till ansiktet, bodylotion och shampoo/balsam. Tydligen måste jag köpa eget nu när jag har jobb? Konstigt tycker jag. Man ska väl dela som vi alltid gör när vi är familj eller? Nae, tydligen inte.

Ik väll blir det lugnt. Vi här hemma ska väl ta och se någon film eller så, antagligen blir det tv.

hörs!

hemmaaaa

publicerat i Vardagsliv
Äntligen hemma. Äntligen ledig i tre dagar! Så skönt! Nu ska jag bara slappna av tänkte jag. Har laddat med Bröllopsduellen bland annat, får se om den är bra.
Bara två arbetsdagar kvar nu, sen Spain! YEES!!

Alltså, så jävla irriterande..
Jävla folk som trycker gasen i botten när dom kör förbi folk för att dom tror att dom är nåt? Allvarligt talat. Så jävla löjligt att ens tro att folk blir impade av att man gasar så hela avgasystemet brakar ihop. Det enda jag tycker är att ni är jävla idioter. Respektlöst och så jävla töntigt så det inte är sant. Haha.. sitter och garvar nu.. hur kan man tro att man är tuff för man gör så. Jag förstår inte :)

Jag har gått och väntat hela dagen på att mäklaren ska ringa, men det har han ju då icke! Jag väntar och väntar.. vill att han ska ringa NU så jag får veta hur det ligger till!!!

Gasen i botten,
hejdå.


äntligen hemma

publicerat i Vardagsliv
Nu är jag hemma efter nio timmars jobb. Det var lite stressigt de första timmarna då massa tidningar ska upp och varor ska packas upp som kom idag. Onsdagarna är de jobbigaste! Timmarna flöt väl på ganska bra ändå, och det är ju iallafall lite kul nu när studenterna börjar komma fram. Jag minns förra året när man tog studenten. Kanske hade man lite höga förväntningar på hur det skulle vara och kännas, för så kul som man trodde det skulle bli var det faktiskt inte. Inte för min del iallafall.

Nu sitter jag här hemma och ska väl ta och lägga mig strax. Jag ska ju gå upp halv sex och cykla iväg till jobbet igen. Sen kommer de där tre efterlängtade lediga dagarna!

puss och godnatt

good morning

publicerat i Vardagsliv
Ska snart ta mig in till jobbet. Jag börjar tolv och jobbar till nio, och imorgon börjar jag kvart i sju. Lite jobbigt att gå från jobbet och några timmar senare åka dit igen. Men, men.. har ju tre dagars ledighet efter det, sen jobbar jag bara två dagar till och sen drar vi.

Ikväll är det visning på lägenheten igen ja. Imorgon ringer mäklaren än en gång och berättar hur det har gått och hur många som kom och allt det där. Jag SKA ha den där lägenheten, så är det bara!

Sitter och funderar på om jag ska cykla idag.. det regnar ju. Får se :)

det blev filmkväll

publicerat i Vardagsliv
Nu sitter vi här.. jag, mamma, pappa och Oskar och tittar på Gran Torino. En jättebra film med Clintan. Mycket sevärd :)
Jag och Ogge var uppe och matade Jonathan medans Martina o dom var iväg och handlade. Snacka om mat runt hela munnen. Inte bara munnen förresten, hela ansiktet och lite till.
Jag var ju bara tvungen att se nya avsnittet av The Hills också. Bröllop!!

nakis

publicerat i Vardagsliv

gulligull

publicerat i Vardagsliv

Jag har bestämt mig för att skaffa mig en katt någon gång i mitt liv när jag har flyttat. En katt är bra på så vis att man inte behöver gå från jobbet för att gå ut med den när den är kissnödig eller behöver bajsa. Den strosar liksom bara omkring där och väntar på mig tills jag kommer hem, och då kan vi gulla och kela.
Ingen katt med hår heller. En nakis ska jag ha :)




jeans

publicerat i Vardagsliv
När vi var på Maxi förut så hittade jag ett par jeans på Gina Tricot. Dom var nedsatta och kostade bara 199.- ! Fanns svarta och vita, men jag kör på svart. Vita jeans tycker inte jag är så snyggt faktiskt.

Nu ser vi på top model och jag ska ta mig en god kopp tè :)





tisdag

publicerat i Vardagsliv
Idag är det min lediga dag. Det är solsken och varmt och man kan ligga ute och steka.. eller inte. Vi har iallafall oljat våra nya utemöbler. Oskar och jag tog en tripp till Ingelsta och åt buffè.
Idag är det ju perfekt filmväder så vi ska nu sätta oss och se Just Married.

måndag

publicerat i Vardagsliv
Idag har jag jobbat och imorgon är jag ledig! Ska faktiskt bli skönt att vara ledig så här mitt i veckan. Jag jobbar ons, tor, sen är jag ledig tre dagar, sen jobbar jag två dagar, sen är det Spanien som gäller! Jag fick beröm av min chef idag :)

Efter jobbet kom Oskar och vi gick till Friskis för jag skulle bränna min musik igen. Det blev ett litet fel på skivan sist. Vi gick på stan och Oskar köpte solskyddsfaktor och lite så. Han får ju inte bränna sig den lille stackaren ;)
Inte jag heller för den delen. Jag bränner mig nog nästan varje år där i Spanien. Men de sista dagarna kör vi utan skydd, för då är huden redan härdad. Tyvärr så faller ju halva brännan av redan på planet hem, men det får man väl leva med helt enkelt. Lite sitter ju kvar.

RSS 2.0
Till Toppen