Snagg

publicerat i Leon
Idag fick sig Leon en liten klippning av ingen mindre än mig. Jag snaggade av sidorna och baktill och toppade bara lite på fjunet där uppe. Jag gjorde en mohikan först, men han hade typ bara som en liten fyrkant där bak så det blev inget bra.

Snygg kille blev han iallafall!


lördag

publicerat i Vardagsliv
Vi är ute hos mina föräldrar nu. Oskar är och spelar golf och har varit borta hela dagen så han kommer snart, hoppas jag!

Leon har fått bada i minipoolen han har här. Det är uppskattat!

Vi var iväg förut på Ingelsta och runt där och jag hittade mig ett par nya träningskor på Stadium Outlet. De kostade 500 och hade kostat 900 så jag tror att jag är nöjd. På Stadium har man 2 veckors öppet köp och då får man även använda skorna och testa som jag har fattat det.

Det finns ju inga skor nånstans att köpa med bra dämpning nuförtiden?! Jag var runt på stan i förrgår och letade men de enda skorna jag hittade var walkingskor, toningskor, fotbollskor, golfskor, men inga training eller vad de kallas. Kanske är för att det är mycket rea nu och det är slutsålt, eller vad?


bilder

publicerat i Vardagsliv
Här kommer lite bilder från midsommarfirandet. 
 
 
Nu är ju frågan varför vissa bilder blev sneda när jag la in dem. Orkar inte fixa med det men ni ser ju typ ändå =)
 
 

10 kr

publicerat i Vardagsliv
När vi handlade i söndags eller när det nu var så hittade jag dessa för 10 kr styck på City Gross. 10 spänn är ju ingenting mot vad jag trodde de kostade, så det måste väl ändå varit någon felmärkning eller något?

fredagskväll

publicerat i Vardagsliv
Näääe hörreni, detta håller ju inte! Jag måste få blogga lite, men blogg.se suger ju skit rent utsagt så vad gör man?! Jag passar iallafall på nu när jag sitter på Oskars internet från telefonen... Han har tydligen gratis för "Jobbet betalar", så det är ju bra! Måste ju ändå hålla på och föra över bilder till datorn vilket är väldigt jobbigt när man i vanliga fall brukar kunna blogga direkt från telefonen... Undrar när dom ska fixa det egentligen?

Nåväl. Midsommar spenderade vi hos mina föräldrar med släkt och vänner. Vi lekte lekar och massa sånt skoj. En lek var att man skulle skjuta sönder tre ballonger med ett luftgevär. Alltså, tror ni inte min superfarmor träffar alla tre?! Helt otroligt. Jag var även en av dem som också träffade alla tre och det var inte så många om jag ska skryta lite.

Jag har shoppat lite också. Bland annat denna superprodukt! Ni anar inte hur bra håret blir när man har tagit i det i håret. Finner inte ens ord - bara köp den!


Fan...

publicerat i Vardagsliv
Jag är så himla arg på blogg.se att de inte fixar appen alltså! Jag vill kunna blogga och uppdatera er om mig och vårat liv ju.
Vi har ju fortfarande inget internet hemma så från datorn kan jag inte heller blogga, om jag inte kör via mobilens internet men det kostar efter en stund...

Imorgon ska vi iallafall till BVC och Leon blir även 10 månader!

mera shopping

publicerat i Vardagsliv
Bra att man glömmer att lägga upp hälften av bilderna! Men här kommer dem...
 
 
 
Iallafall... påslakan/örngott, badrock, vuxenpyjamas, badshorts, soldräkt, skolväska, stor locktång, ansiktsprodukter osv... Köpte massor.
Och på tal om skolväska då. Jag struntar i en Kånken mini. Denna kostade 69 kr och den duger gott och väl. 400 kr eller vad väskan jag tänkt köpa kostar känns lite för mycket.
 

Shopping i Ullared

publicerat i Vardagsliv
Nu sitter jag uppkopplad på internet med min telefon. Jag ville bara komma in här och berätta och visa er lite av vad jag köpte på Gekås i Ullared. Jag handlade en hel del och detta jag visar upp är bara en liten del av vad jag köpte.
 
Klockan fyra kom familjen och plockade upp mig. Jag sov fortfarande när jag gick ut till bilen, typ. Senast jag gick upp för dagen klockan fyra var en evighet sen.
 
Det fanns massor att handla till Leon, men man kan ju inte köpa precis allt, så det fick bli detta, plus lite kläder och så.
 
När man har packat upp allt man handlat så undrar man vart fasen allt tog vägen, för jag hade 4 stora påsar med grejer i, men vet inte vad det var egentligen. Haha...
 
 
Allt är i princip billigare där. Jag vet att grejen man kan sätta i sin iPhone i (se bild) är svindyr här hemma, men där kostade den endast 149 kr.
 
 
 
 
 
 
 

outfit

publicerat i Vardagsliv
Vi köpte nya kläder allihopa till studentfesten. Min klänning jag skulle ha snorade leon ner över bysten lagom tills vi precis skulle åka, så jag fick byta om fort som attan. Jag tänker ha den nya klänningen på midsommar istället, om det blir bra väder. Det ska väl inte bli det? Regn, regn, regn. När ska den riktiga sommaren komma?


i fredags..

publicerat i Vardagsliv
I fredags var vi på studentfirande, hela lilla familjen.
Det var Kim som tog studenten och jag fick faktiskt chansen att dricka lite nu när Oskar tagit körkort och äntligen kan köra. Lite salongsberusad blev jag allt, men det räcker tycker jag.

Vi åkte hem lagom tills matchen började, då la jag mig och satte på en film medan Oskar glodde på fotbollen. Film är det enda jag sysselsätter mig med nu på kvällarna när fotbollen är. Fy så tråkigt!


melona

publicerat i Leon
Leon åt melon för fulla muggar häromkvällen i herstaberg. Det gillade han! Han gillar ju ioförsig allt, men ändå. Han åt så han var helt kladdig i hela ansiktet, kläderna och händerna.




I'm back

publicerat i Vardagsliv
Ni som har försökt att nå mig på mobilen kan nu återigen nå mig. Det blev ju lite fel med operatörsbytet, men nu är det fixat. Jag har med mig datorn till Herstaberg idag så det är därför jag kan blogga. Man var tvungen att ansluta sig till Internet för att det skulle fixa sig och det har vi ju inget hemma.

Appen fungerar ju fortfarande inte så jag har faktiskt skrivit lite inlägg som kommer upp framöver så ni har något att roa er med.

Imorgon bär det av till Ullared med herstabergsfamiljen! Pappa Oskar stannar hemma och tar hand om Lelle så länge medans mamma shoppar. Hehehe...




En bild där jag ler med öppen mun. Varsågod till dig som bad om det för ett tag sedan =)

första filmen

publicerat i Leon
När vi var och veckohandlade i söndags så köpte vi även en film till Leon. Leons första film liksom!!

Vi satte på den åt honom när vi kom hem och han kollade bara en pytteliten stund, sedan var det inte intressant längre, haha. Inte för att jag hade räknat med det, men ändå. Eftersom babblarna gjorde succé när han var tre månader fram tills nu och säkert en lång tid framöver, så trodde jag att denna skulle gå hem också.


regnoverall

publicerat i Leon
Leons mormor var snäll och köpte en regnoverall till honom tills han börjar på dagis. Hon köpte den på Klippet faktiskt, för 149 kr dessutom. Riktigt bra pris!


Härlig dag

publicerat i Leon

Idag har vi varit ute hos Christine och lille Harry på landet. Hennes hus - herregud så fint!
Blir så himla sugen på att flytta ut på landet och inreda i vitt och gammalt.

Vi åt lunch och fikade och barnen kröp omkring i gräset och lekte...


Stå själv

publicerat i Leon

Fick precis en bild på när Leon står upp själv! Han stod jättelänge. Jippi!!


vink

publicerat i Leon

Strax ska vi iväg och träffa mammor och barn. Blir kul!



blä

publicerat i Vardagsliv

Jag har ju som ni vet opererat bort min gallblåsa för ett tag sedan, och trodde jag skulle bli kvitt anfallen. Jag fick samma anfall som tidigare ungefär två veckor efter operationen men sedan dess har det varit lugnt. Jag har bara, tack och lov, haft lite känningar och det är asjobbigt för då vet man aldrig om jag kommer få anfall eller inte.

Innan operationen fick jag en lapp där det stod vad man skulle undvika att äta och det var bland annat ägg (fattar inte varför?) och äpplen. Äpplen kan jag förstå, pga syran kanske eller nåt men ägg?

Jag åt iallafall 3 ägg för en stund sedan och nu är jag jätterädd för att jag ska få ett jäkla anfall.

Jag fattar ändå att man inte ska äta för mycket fet mat och sådär, men ägg liksom. Kan någon förklara?

Fotboll nu då förresten. Finns det något tråkigare att se på eller? Jag förstår inte hur det kan vara kul att se på människor som springer efter en boll! Iofs så tycker jag inte om att se eller utföra någon form av bollsport.
Konståkning är väl vad som kan vara kul att se på om man är tvungen.

Nu vet ni det.




sov

publicerat i Leon

Här har vi det lilla barnet mitt som vägrat somna i sin egen säng, iallafall tiden mamma vill att han ska sova... Störigt jobbigt för han är ju trött!
Men det är ju farligt att sova och man kan ju missa massor som händer när man sover, förstår honom...

Har försökt sjunga för honom men han tröttnade efter ett tag. Sjöng bland annat denna fina visa:

"mors lilla Olle i skogen gick, lyfte på arslet och lade en klick.
Klicken var liten men Olle var glad, för att han trodde det var Marabou-choklad..."

Nån som kan andra versen?


Snart

publicerat i Vardagsliv

Snart ska jag cykla iväg till friskis för att träna. Ska bli kul för det är tjejen som leder som jag sa var så himla bra, förra veckan!

Det har varit full rulle hela dagen. Först var Ella här sen åkte hon och sen kom Linda och William.

Kul för er att se bilder på mina fötter när jag ligger ner hela tiden va?


Tisdag

publicerat i Vardagsliv

Leon sover och jag sitter och tittar på Efter tio och väntar på Ella som kommer snart...

Såg ni greys anatomy förra veckan? Alltså... Jag väntar spänt på morgondagens avsnitt! Trodde inte att någon så insatt karaktär i serien kunde dö, synd ju. Gillade henne :(


Dagen

publicerat i Vardagsliv

Idag har jag och Leon + hundarna varit i herstaberg hela dagen lång.
Sara och bebis, mamma och jag åkte runt till olika butiker förut och så. Lekhuset, babyproffsen och ingelsta shopping.

Det fanns massor med fint jag ville köpa, men det känns så onödigt eftersom vi ska till Ullared på onsdag nästa vecka (!). Ska bli kul!
Leon lyste upp i hela ansiktet och han tittade med stora ögon på allt när vi gick inne på lekhuset och jag testade varenda leksak i affären, haha!

Imorgon ska jag träffa Ella på förmiddagen och senare efter det kommer Linda med lilla William hit.
Imorgon kväll ska jag träna. Jag köpte ett nytt träningslinne häromdagen som jag ska inviga. En liten grej att se fram emot. Att använda det nya linnet alltså, haha.


räkan

publicerat i Vardagsliv

Titta vilken liten gulle-räka!


Måndag

publicerat i Vardagsliv

Hej hej!

Har inte riktigt något att skriva om, men idag är vi i herstaberg och hälsar på. Min moster och hennes lillfis är här och ska sova över också.


fynd

publicerat i Leon

Min pappa var på Bra & Begagnat förut med min farmor och då hittade han denna rutschkana för en hundring!


mys i sängen

publicerat i Stella & Milton

Stella och Milton sover alltid i sina bäddar på golvet, men jag vet att de älskar att få komma upp och mysa hos oss under täcket ibland. Helst av allt hade de väl velat sova hos oss varje natt, men jag tycker att det blir för trångt. De må vara små men de tar ändå upp plats, tro det eller ej haha!

Idag var Stella så söt, hon låg på kudden med tassarna över täcket.


Passet

publicerat i Vardagsliv

Jag passade på att komma på lite rörelser till det kommande passet medan Leon låg och sov och Oskar var iväg en sväng.

Detta är uppvärmningen plus en låt till och det är den delen jag tycker är lättast att komma på rörelser till. Det tog inte alls lång tid, kanske 30 minuter totalt. Jag har tre sidor till som denna som jag måste komma på rörelser till, sen är det klart.
Styrkorna är svårast att få till, tycker jag. Jag är så himla dålig styrkemässigt också. Är bättre med kondition (när jag väl fått upp den...).

Men faktiskt så känner jag nu att min kondition börjar ta sig efter några pass som jag ändå gått på. Kanske har tränat 4-5 gånger på 2 veckor och det kanske låter lite men det tar sig iallafall.

På söndag blir det träning igen, häng med ni som är sugna!


välkomnande

publicerat i Leon

Det börjar närma sig, min lilla kille börjar snart på förskola. Jag kommer säkert gråta de första dagarna han ska lämnas för en längre tid. Usch!


Torsdag

publicerat i Vardagsliv

Idag tog jag, Ella och Leon bilen till gamla Linköping. Det fanns inte så mycket att göra där, men vi hade det mysigt ändå. Vi gick till valla gård en sväng och sen gick vi till Cloetta-butiken och köpte lite choklad.

Vi åkte hem hit efter och lagade mat och sen la vi oss utslagna i sängen och somnade alla tre.

Nu har Ella åkt och jag ska snart bege mig mot FRISKIS och gå på veteranen Johan Oddman's medelpass. Kul!


Tisdag

publicerat i Vardagsliv

Hej hej!

Vi ligger och tittar på triple X på 6an just nu. Leon har precis somnat...

Jag var iväg och tränade förut klockan sex på ett pass som var kul! Minns inte vad ledaren hette, Anna kanske? Har aldrig sett henne förut iallafall, men bra musik hade hon och det är musiken som gör hela grejen. Nästan iallafall.

Jag måste få tid till att börja med mitt pass. Låtarna är klara så det är bara alla rörelser som ska till nu. Vet inte när jag ska göra det bara... Får bli helgsgöra för på vardagarna hemma ensam med Leon funkar det inte. På kvällarna är man så trött och Leon somnar ju så sent så då har man ännu mindre lust. Usch... Ångest och press inför detta nu!!!


Tisdag

publicerat i Leon

Någon som ska med och träna ikväll kl 18? Jag har gästbiljetter så det är ju bara att hänga med!!!!
Ska träna medeljympa.


Måndag

publicerat i Leon

Jag vågar mig nog på att skriva att Leon nu somnar i sin säng vid vilostunderna två gånger om dagen och när han somnar för kvällen. Vi har hållit på ett tag och det har gått sådär.

I början fram tills typ igår var det mycket gråt men nu somnar han efter ett tag. Vi sitter hos honom och smeker hans huvud osv så att han ska somna.
Nästa steg är väl att sakta men säkert bara lägga honom och bara vara där, och efter det vill vi kunna lägga honom och lämna rummet direkt. Men det tar tid!

Idag har jag ringt lite viktiga samtal och för att det ska gå utan massa kläng runt benen så fick Leon styra med vad han ville. Riva ut plastpåsar bland annat...
Linnea kom till oss och hälsade på också. Jag lagade torsk som vi smaskade på och efter det åt vi jordgubbar.


Gullunge

publicerat i Leon

Lelle har blivit så mysig på sista tiden. Han kan ibland komma och lägga huvudet mot mig, typ som att han vilar lite en liten kort stund.
Nu har han även börjat med att luta sig fram och öppna munnen när man frågar om man får en puss. Gulle!



Träna imorgon söndag!!!

publicerat i Vardagsliv

Imorgon ska jag träna med denna brutta. Det är henne jag oftast tränar med.
Någon som vill hänga på imorgon eftermiddag/kväll? Tror vi ska gå på medeljympa kl 19, medel puls kl 17 eller bas puls kl 18, om det säger er något? Men det är precis som det låter :)

 


Till skolstarten

publicerat i Leon

Jag tänkte att ni skulle hjälpa mig med vad man behöver inhandla inför förskole-starten...

Typ, regnställ osv.
En sak är säker, och det är att jag ska köpa en fjällräven-väska (mini) till Leon.


i kisa

publicerat i Vardagsliv

Vi har ätit mat och fikat och myst med bebis.


On the road

publicerat i Vardagsliv

Vi är på väg mot Kisa. Oskar kör, woho! Vi ska hälsa på min moster och familj som fått barn.


deo

publicerat i Vardagsliv

Jag köpte en ny deodorant häromdagen, inte själva märket men lukten. Den luktar asgott!!!

Ldb tycker jag gör jättebra deodoranter. Denna torkar in snabbt och den är inte vattnig som vissa kan vara. Jag vet att h&m's är så, alltså vattniga och tråkiga även om de luktar gott..


I mitt badrumskåp

publicerat i Vardagsliv

....finner ni dessa underbara parfymer. Jag är mer för dova, mörka, djupa parfymer än fruktiga, ljusa. Kan inte riktigt förklara, men ni kanske fattar hur jag menar.

Jag har en del parfymer men det är dessa som är mina absoluta favoriter.


RSS 2.0
Till Toppen