Rita!

publicerat i Leon

Så fort han får chansen så ska det ritas överallt förutom på pappret. Än så länge har han missat väggarna men det lär nog inte dröja innan han kommer på att man kan rita fina tavlor där :)


Hej

publicerat i Vardagsliv

Mycket händer.

Idag har jag varit ledig och vi har haft disco och busat!


Jobbar!

publicerat i Vardagsliv
Kul att ni tittar in även om jag är tråkig och inte skriver! Jag jobbar för fullt i nya butiken, och imorgon är jag äntligen ledig. Ska bli skönt! Ska bara vila och ta det lugnt. Om Leon tillåter det ;)

ny butik

publicerat i Vardagsliv

Jag har inte haft tid att skriva, har så mycket att göra just nu. Denna vecka packar vi upp en ny TGR-butik i Mirum galleria.
På fredag öppnar vi, välkomna!


ocky och mille

publicerat i Leon

Vi fick sällskap förut när jag kom hem från jobbet. Mamma och pappa kom hit med hundarna och hälsade på.

Leon älskar Ocky (Rocky) och vill lyfta honom hela tiden och blir förbannad när Rocky flyr för livet när Leon vill bära honom runt halsen, haha. När han satt ner snällt så kom Rocky till slut. Eller kom självmant gjorde han inte, man var tvungen att locka honom. Milton fick också sitta i knät. Leon var så glad!
Han kör med sitt fejk-skratt när man ska fota. Jag ber honom att le/skratta och då kör han till med detta smile! Gullis.


Skorna

publicerat i Shoppat

Idag kom dom, mina fina air max 90. Jag provgick dem på promenad med Milton förut och de är sköna så dom behåller jag! Så fina också.
Jag kommer traska runt med dem på jobbet är det tänkt, för man behöver ett par sköna skor där eftersom man bara sitter ner när man har rast. Annars springer man ju oftast runt och det är full rulle!

Nästa vecka händer något väldigt spännande för min del. Och för er andra som också gillar TGR. Spännande va?


vi har blivit med ba...

publicerat i Vardagsliv

...badkar ja!
Har inte badat i ett badkar sedan jag bodde hemma hos mamma och pappa. Äntligen!


Hörnan

publicerat i Shoppat

Jag såg en lampa på stan igår och frågade Oskar om han gillade den, han sa då att den svarta var finare (jag hade sett ut en vit med silvriga ben).
Då kom jag med ett förslag: han fick välja vilken lampa han ville om jag fick köpa nya kuddar till soffan. Till min förvåning sa han ja!

Nu är snart vårt hem komplett. Älskar våran fina hörna och lampan han valde lyser faktiskt upp väldigt bra trots att den är svart! Bra val Oggis!


Nike air max 90

publicerat i Vardagsliv

Beställda! Ända sedan dessa skor blev hypade för ett tag sedan (ej 90-talet) så har jag velat ha ett par. De är så snygga! Jag har ju inte kunnat pröva något par så det är ju svårt att veta hur de är i storlekarna och hur de känns, jag kanske inte alls gillar skorna när de kommer på, men det får vi se! Förhoppningsvis är de helt underbara och jag hade en god anledning till att köpa dem.


Frukost eller mellis

publicerat i Vardagsliv

Något som jag verkligen har fastnat för som är så förbannat gott är denna wrap! Man vispar bara ihop 2 ägg och lite vatten, steker detta i en klick smör, sedan lägger man på något valfritt gott. Jag har haft ost och skinka på. Lite oregano är också gott, och så viker man "pannkakan" på mitten och så smälter osten. Mmmmmmmm!

Jag äter det numera till frukost, men det går ju bra att även äta som mellanmål. Ju mer man har på desto matigare blir den ju.


Balkongmöbler

publicerat i Shoppat

Igår fick vi till slut ihop möblerna. De var väldigt svåra att montera ihop enligt Oskar. Jag ägnade inte en sekund till att ens försöka, mitt tålamod vet ni.

Strålande sol och varmt var det också.


Vinst

publicerat i Vardagsliv

Idag har vi varit på banken och fixat det sista med försäljningen av den förra lägenheten. Nu är allt klart och vi gick lite i vinst! Lite av pengarna har gått till inredning av Leons rum och även balkongen. Tanken är att vi ska spara resten och därför får de förvaras på Oskars sparkonto. Jag vill ju gärna shoppa och är en riktig slösa så det är nog tur att jag inte har pengarna på mitt konto. Då hade pengarna varit slut nu!

Nu överdriver jag ju en aning, jag skulle självklart aldrig handla upp våra gemensamma vinstpengar!
...eller? Hehehehe....


Snygging i propellerkeps som hans moder köpt för billig peng


Äntligen

publicerat i Vardagsliv

Nu har vi äntligen kommit tillrätta här i vårt nya hem! Jag får panik och blir så himla stressad när det är massor som ska göras och när det står kartonger överallt som ska packas upp, men nu är det endast lite hyllor som ska upp.

Häromdagen beställde vi möbler till balkongen som jag hoppas kommer idag. Det vore mysigt ifall vi kunde sitta på balkongen redan i helgen.


Lax och broccoli i gräddsås

publicerat i Vardagsliv

Jag gjorde det idag igen! Svingott verkligen, och det är ju hur enkelt som helst.
Denna gång med lax istället för färs, och broccoli istället för blomkål.

Mmmmmmmums! Måste bjuda någon på detta.


Starten

publicerat i Vardagsliv

Idag började vi med lchf-kost.
Till frukost blev det mosade ägg med majonäs och lite bacon, och nu till middag lagade jag en jättegod rätt! Köttfärsbiffar innehållandes halloumi och paprika och så lite bacon runt, gräddsås och så blomkål.

Jag kan ju tala om att jag aldrig ätit blomkål förut för det luktar så illa, men jag blev förvånad själv - det var ju gott!


Ballen

publicerat i Shoppat

Vi var på bauhaus förut och köpte dessa plattor till balkongen. Mycket finare än grön avskavd färg på betong.

Här kommer vi nog sitta mycket i vår och sommar!


Första natten

publicerat i Leon

Leons första natt i lägenheten gick bra. Han vaknade som vanligt runt 02 och kom springandes och undrade säkert vart han var någonstans. Men han somnade gott i sitt nya rum iallafall :)


RSS 2.0
Till Toppen