senaste

publicerat i Diplomerad nagelterapeut

turkiet

publicerat i Vardagsliv
Imorgon åker vi till Turkiet, vi och Oskars familj. Leon längtar, vi längtar, alla längtar! Jag har som vanligt ganska mycket ångest inför flygresan, fasar inför start- och landningen. Det är en hemsk upplevelse och jag gråter.

I måndags kollade vi till mitt pass som jag visste gick ut någon gång nästa år och trodde då allt var lugnt. Men tydligen måste passet vara giltigt i minst 6 månader från hemkomst och det var på gränsen för mitt pass. Det diffade på en dag där. Men jag bokade snabbt en tid för att förnya mitt pass på tisdagen och har nu väntat och väntat på att mitt pass ska bli klart och idag äntligen så blev det färdigt! Det skulle ta 5 arbetsdagar stod det men det gick tydligen snabbare - så himla tur för mig! Tänkte faktiskt ett tag att jag får chansa och får jag inte komma in i landet så får jag åka hem igen helt enkelt. Men så blir det icke! :)

Vi blir borta en vecka, ha det så skönt i sverige så länge!

senaste naglarna

publicerat i Diplomerad nagelterapeut
Mycket färg gjort på sistone! Det är ju sommar och då kan det få vara lite färgglatt minsann :)

jordgubbsplock

publicerat i Vardagsliv
Tidigare idag var jag, mamma och Leon iväg och plockade jordgubbar. Det var himla längesen jag gjorde det. Leon älskade det och åt för fullt mer än han plockade i hinken. Så som det ska vara :) Och billigt var det också! Fick tre fulla hinkar på 1000g var för 57 kr.

Detta måste vi göra varje sommar, så himla mysigt!
present

publicerat i Vardagsliv
Leon fyller 3 år nästa månad och idag köpte jag den första presenten. Gäller ju att vara ute i god tid kan jag tycka.Han kommer bli så glad!

full rulle

publicerat i Diplomerad nagelterapeut
Igår var det full rulle på salongen! Så himla kul tycker jag. Vilka naglar gillar ni bäst av dessa fyra?  Själv älskar jag stilettosarna jag fick göra på min mormor (de spetsiga svarta)

naglar

publicerat i Diplomerad nagelterapeut

maskerad

publicerat i Vardagsliv
I lördags var jag på maskerad som min vän madde och hennes vän anordnat.
Man skulle klä ut sig till något som börjar på den första bokstaven i sitt för- eller efternamn. Jag valde alltså något på G...kan ni gissa vad? Ni som redan vet behöver inte svara ;)


senaste naglarna

publicerat i Diplomerad nagelterapeut
Nu kör vi igen då

publicerat i Lchf
Lchf lchf lchf. ALLA som har problem med magen, hunger, vikt, vill ändra sin livsstil m.m borde ge lchf en chans. Jag hade en period nyss då jag fuskade rätt mycket och i längden kändes det inte bra. Men det jag vet är att jag aldrig kommer gå tillbaka till kost där det är pasta/ris/vetemjöl/socker varje dag. Någon gång får jag "fuska" om jag vill, det kan jag ge mig själv. Men att gå tillbaka till maten jag åt innan lchf känns så långt borta nu. 
Jag trivs med lågkolhydratskost, man mår så bra!
Man är sällan hungrig, äter bara för att äta - inte för att det är gott. Just det är ju från person till person men jag själv lägger inte så stor vikt över vad jag ska äta till middag, bara jag får nåt i magen och blir mätt.

Det jag tillåter mig själv är en fuskdag i veckan då jag får äta precis vad jag vill. Då äter jag godis och sånt där, kanske nåt så enkelt som makaroner och korv, eller McDonalds för att festa till det. Men det är just godiset som jag känner att jag vill unna mig. Har alltid varit en gottegris liksom. Men det är ju endast en enda dag av sju. Det får jag unna mig utan att må dåligt!

Köpte den här boken häromdagen och har kollat igenom den och det finns verkligen massor med goda recept att frossa i! Har ju kört med lchf ett tag och då tryter inspirationen till att komma på nya och varierande rätter.
Äntligen

publicerat i Vardagsliv


Nu är min familj äntligen hemma från Spanien!!! Känns som att de varit borta jättelänge men det var ju bara två veckor...
De köpte presenter till oss och jag fick bland annat detta. TACK snälla mamma och pappa! 

Säkert nu

publicerat i Leon


Vi har länge sagt att vi måste köpa ett lås till balkongdörren och ett år senare gjorde vi det. Hittills har Leon aldrig gått ut på balkongen själv och klättrat, men man vet ju faktiskt aldrig med barn, så bäst att vara på den säkra sidan.

Hoppas bara att det håller om han skulle stå och försöka trycka ut dörren!

RSS 2.0
Till Toppen