27 april, 10

publicerat i Vardagsliv
Jaha ni, dags att uppdatera lite..
Idag har Stella vaccinerat sig. Nästa gång är om ett år, sen ska hundar tydligen ha en spruta en gång om året, men det har jag aldrig hört förut. Måste vara något nytt, eller så har jag inte brytt mig eftersom JAG inte har haft hund förut.
Nala skulle ta bort tandsten samtidigt, så vi var och lämnade in henne där, och sen åkte mamma och jag runt på Ingelsta. Jag köpte dricka tills på fredag, och sen köpte jag lite fina aluminum-grejer. Vad heter det? Typ grejer jag ska plantera i när våren är här på riktigt. Köpte en liten pall också där krukor ska stå. Kommer bli skitfint på balkongen med alla blommor och pynt.
Har varit ledig idag så dagen har varit lugn och stillsam. Har solat lite ute i solen. När jag kom in såg jag att näsan var lite röd, så nog har det tagit lite. Hehe. Det gillar vi skarpt!
Imorgon ska jag jobba igen.. på torsdag med. Sedan är jag ledig i 3 sköna dagar. Hoppas på sol då. Ingen snö för fan! Nu kommer det väl inte mer snö? Orkar inte med det. Ska skaffa ett hus i Thailand som jag kan åka till under vintern.

26 april, 10

publicerat i Vardagsliv
Snart blir det att dra till Friskis och leda medelpass! KUL!

Körde igår med, och då hände det en liten incident med en av motionärerna. Inte så kul, men det gick bra sen.
Nu är jag hungrig!

25 april, 10

publicerat i Vardagsliv
Om några dagar är det redan maj. Fy vad tiden går fort! Eller jag ska inte säga fy, för jag är glad att det snart är sommar. Så jävla glad. Kan inte bli gladare. 

Nu är det bara knopparna på björkarna som ska komma fram, så känns det som vår. Älskar det. Värmen, knopparna, grönt gräs. VÅR!
Idag har vi varit ute i Herstaberg. Vi var även på Media Markt, men där hittade jag ingenting. Tänkte buda på en Iphone men den blev för dyr. De hade ju en auktion där, och motocross-uppvisning m.m.
Tog en tripp till Maxi och köpte present till Linnea som fyller år om några dagar. På fredag blir det eventuellt party för henne, och Madde och jag ska fira valborg som på gamla tider. Vi ska ta oss till Folkets Park och smyga in med en flaska vodka och dricka den i toalettbåsen. Nejvars, något sånt blir det inte tyvärr. Hade gärna velat återuppleva mina älskade, gamla minnen från fjortistiden.
Just det, på Mio fyndade jag riktigt rejält. Köpte muggar för 15 kronor styck, och tre stycken ljusgrejer. Också för 15 :- styck. Fanns mycket fint krimskrams och ljusgrejer på Mio i fyndhörnan.
Idag hade jag tänkt ta mina nya skor från Nelly, men kom på att jag inte orkar gå i dem i flera timmar. Det får bli en annan gång!
Liknar en jävla clown med de höga shortsen. Men jag gillart. 
De är från H&M och kostar 199:-
Klockan 19.00 blir det medelpass. Jag ska leda!

längtar till helgen

publicerat i Vardagsliv
Då ska jag köpa dessa nya smaker! Får ju äta onyttigt en gång i veckan, nu när jag nästan svälter mig själv.
MMMM!

härmar madde

publicerat i Vardagsliv
42 words

Speed test

 

har man inget o göra så..


my nails

publicerat i Vardagsliv
Ja, vad sägs om resultatet? Jag är väl gaska nöjd. Kunde blivit bättre, men det blev ju inte dåligt. Inte så dåligt iallafall.

till salu!

publicerat i Vardagsliv
Det här var ju ett ganska onödigt köp för min del. Har rent ut sagt kastat ca 700 kr i sjön.. Har använt denna ca 2 gånger.
Anledningen till att jag inte vill ha den är som sagt att jag inte använder den. Så var det med det. Hoppas någon vill köpa den och får bättre användning för den än jag.

zebranails

publicerat i Vardagsliv
Ska försöka mig på detta idag.
Gjorde leopard-mönster igår, men det blev inget bra. Ser bara ut som jag har bajsat prickar på mina naglar. Eller typ torkat mig i arslet utan papper..

22 april, 10

publicerat i Vardagsliv
Är ledig idag - som tur är!
Jag mår skit. Är hängig, jätteont i halsen. Är helt slemmig och hes. Så det blir ju inte bättre iallafall.
Inte nog med det så SNÖAR DET. Kan ju inte vara sant. Vi är i slutet av april och det snöar? Kommer det snöa i sommar också?

oh nooooo

publicerat i Vardagsliv
Såg nu att det inte är Greys Anatomy ikväll :( :( blir så ledsen. Missade förra veckans avsnitt, och så är det inget den här veckan. ÅÅH.
Får nöja mig med Anna Anka söker assistent....

21 april, 10

publicerat i Vardagsliv
Igårkväll var en stor dag (kväll) för mig!
Jag sov nämligen helt ensam för första gången på flera, flera månader. Sedan jag skadade mina armar så har Oskar varit här och sovit här i princip varje dag. Efter armskadan så dök det ju upp spöken i min lägenhet, och sen dess har jag absolut inte vågat sova ensam. Men igår kväll så!
Oskar tränar ju på torsdagar och det var ingen som kunde skjutsa in honom till stan igen, så jag hade ju inget val. Ville inte ringa hit någon kompis klockan 11 på kvällen. Skulle ju kännas lite dumt, även om jag vet att dom skulle komma hit om så klockan var 2 på natten, eller?

Jag överlevde - och jag är jag för det. Är stolt över mig själv. Ett stort steg i utvecklingen. Kanske inte hamnar på psykhem iallafall. Haha..
Somnade inte förrän runt halv 2, pga allt knakande i köket, och för den här förbannade halsen och hostan jag har! Har hostat och hesat mig igenom natten och denna jobbdag, och imorgon är jag äntligen ledig. Måste vila min hals, så idag blir det nog bara att titta på film och knipa käft så jag får vila mina kära stämband.
Slänger in en bild också som ni nog redan har sett. Har inte lagt in bilder på flera dagar.

härligt med jobb!

publicerat i Vardagsliv
Det var bara att bita ihop och se glad ut.. Jobbade mina 7 timmar ikväll ändå. Ingen kunde jobba för mig, så vad ska man göra? Lät som om jag hade rökt i 40 år, men annars gick det väl ganska bra. Har lite ont i halsen, är torr och skrovlig.
Ska upp klockan 6 imorgon bitti och jobba igen. Visst låter det bara för härligt? Men jag klagar inte, tänker på pengarna. Hade jag inte jobbat idag hade jag ju förlorat 600.. och det är ganska mycket i min ekande plånka.
Natti, natti!

20 april, 10

publicerat i Vardagsliv
Vaknade med hes hals. Inte kul! Låter typ som att jag är i målbrottet.
Vet inte hur jag ska kunna jobba sen ifall det inte blir bättre under dagen. Chefen är ju på semester och ja, vet inte hur det blir. Får väl se.. Blir ju inte så lätt att prata med kunderna, det är en sak som är säker.
Känner mig hängig också. Och blek. Men det har nog inte med sjukdom att göra ;)
hypokondriker? Haha.
heter det så förresten?



träning

publicerat i Vardagsliv
Har precis duschat efter mitt jympapass på Friskis!
Nu ikväll återstår en liten måltid. Funderar på ifall jag får äta lite wook o nudlar som Oskar har gjort. Kan ju ta en liten portion? Måste ju få i mig något.
Eller ska jag köra på knäckebröd och ett glas mjölk eller något sånt? Min lilla diet går ju ut på att äta så nyttigt som möjligt i veckorna, typ sallad, grönt, gurka, frukt.. för att sedan längta till söndagen då jag får stoppa i mig vad jag vill i måttlig mängd.
BESLUTSÅNGEST! Munnen vill ha wook, och hjärnan vill ha knäckebröd.

19 april, 10

publicerat i Vardagsliv
Halloj!
Åt min jättegoda tonfisk-sallad till lunch. Blev faktiskt mätt. Jobbigt bara att stå och skära sallad och tillbehör varje kväll, men det får man ta. Det här ska jag klara!
Blev ju havregrynsgröt till frukost, sen hade jag skurit äpple och hade med mig som en liten bebis, åt det till mellanmål, och så har jag druckit mycket vatten!

Jag tror faktiskt att detta kan sluta bra. Min vikt har något med min kost att göra, helt klart. Alla mackor och skit. Inte bra. Nu är jag iallafall på bättringsvägen.
dag 1 avklarad!

träning

publicerat i Vardagsliv
Ska äta någon frukost nu.. kanske ska börja med havregrynsgröten redan idag? Eller så får det bli mackor en sista gång!
Ska träna klockan elva, och innan det ska jag nog köpa lite sallad, och gurka och sånt där :)

18 april, 10

publicerat i Vardagsliv
Morsning!
Är ju söndag idag, ändå är jag uppe nu. Hade hellre velat sova lite längre för att få reda på hur min dröm slutade. Drömde nämligen om aboriginer med spjut innan jag vaknade. Det var ingen härlig dröm, snarare en mardröm. De skulle döda mig med deras pinnar till spjut. Jag vaknade innan jag fick reda på hur drömmen slutade, så ja.. jag får väl hitta på ett eget slut.
Jag har nog bestämt mig för en sak.. haha. Vet att du gör narr av mig nu där hemma pappa.. för jag håller aldrig sånt här. Jag och mina bantningskurer.
Har gjort ett litet "matschema" som jag ska försöka hålla..
Frukost - havregrynsgröt med mjölk (lite socker)
Mellanmål - frukt. (och frukt får jag äta hur mycket jag vill)
Lunch - sallad m. nåt mer. tex kyckling.
Mellanmål igen - kanske frukt, eller något knäckebröd
Middag - här vet jag inte, sallad igen kanske men det kommer kännas lite enformigt. Något förslag?
Kvällsmat - någon lätt igen.
Söndag eller någon annan dag, endast 1 dag/vecka = äta vad jag vill!
Sen träning minst 3 gånger i veckan. Beror på hur jag jobbar. Det låter väl som en ganska bra idé? Orkar inte med det här längre, har fan gått upp 20 kg sen jag var 18, eller hur gammal jag nu var.

möblering

publicerat i Vardagsliv
Nu har Stella, jag och Milton varit i hundgården och lekt med Ture och en annan chihuahua. Det gick inte så bra med Ture som jag hade hoppats, Milton skäller ju så förjävligt. Men nästa gång blir det nog bättre.
Igår möblerade jag om lite här hemma innan jobbet. Hallen är numera mycket större eftersom jag har flyttat in byrån som stod där till vardagsrummet istället. Bordet som stod där byrån står nu har jag flyttat till fönstret istället. Är rätt så nöjd!

15 april, 10

publicerat i Vardagsliv
Heej!

Är hemma nu efter en jobbdag mellan 2 och 21. Det är skönt att jobba kväll faktiskt.. här ska vi inte klaga.

Minns en kväll i somras eller förra sommaren när jag precis hade slutat jobba vid nio.. när jag slog upp dörrarna från Pressbyrån och gick ut så var det så himla varmt och skönt! Och ni vet den där lukten som det luktar utomlands? Så luktade det. Jag längtar tills de kvällarna...

fest i bilder

publicerat i Vardagsliv
De enda bilderna från min kamera som jag tog på festen. Bra att ha med sig kamera om man ändå inte ska ta några bilder. Men jag skyller på alkoholen, det gör jag.

13 april, 10

publicerat i Vardagsliv
Herregud! Festen var skitrolig, jag hade jättekul tills jag blev arg på Oskar för att han skrattade åt mig när jag halkade till och tappade min väska och skämde ut mig. Resten vill jag inte prata om, haha. Men vi kom hem till slut.
Oskar och jag delade på en flaska vin och lite annat innan festen. Vi började väl att dricka runt 2 på dagen, så det var väl inte så konstigt att jag blev så berusad som jag blev. Tydligen var det fler som blev lite för berusade och åkte hem ;)

Här kommer lite bilder som vi tog med Oskars systemkamera innan festen..
Det är mest bilder på mig, jag vet. Men jag har alltid varit lite egenkär och kommer nog alltid att vara det. Iallafall tills jag väger 150 kg och får underbett.
min favoritbild





Sedan kom jag hem, och då var jag inte lika fin.

Mina ögon var helt svullna för jag hade tjutit innan vi kom hem. Men glad var jag ju iallafall :)

10 april, 10

publicerat i Vardagsliv
Då var det snart dags för 50-årsfest. Så här ser jag ut idag. Funderar på att släppa ut håret igen, men då måste jag tuppera och hålla på, och det lär ju ändå lägga sig efter 10 minuter. Är det nån idé?
Oskar är med på ett hörn ja.
Ha en bra kväll!
Puss

9 april, 10

publicerat i Vardagsliv
9 april redan.. tiden går fort.
Om en månad (så får vi hoppas) att det är varmt, soligt och att våren är här. Längtar!! Längtar tills jag får lägga upp dunjackan på vinden. Kan ju gå i tunnare jacka redan nu, men tyvärr inte på morgonen när jag ska cykla till jobbet. Fryser ihjäl utan min dunis. Så ett litet tag till, sen blir det antingen att bränna upp den och fira, eller så får jag väl lägga upp den på vinden trots allt. Bränner hellre upp den, för då får jag köpa en ny nästa vinter :)
Om 3 timmar börjar mitt arbetspass. Tycker inte om att jobba kväll på fredagar. För det första så är det massa tidningar som kommer då, som man knappt hinner plocka upp, och så brukar det vara så mycket kunder så man inte får tid att göra annat som man egentligen behöver.
Imorgon är det fest!

TJUV!

publicerat i Vardagsliv
Idag var det en som nästan stal ett cigarettpaket på jobbet.. Det är lite svårt att förklara situationen så här skriftligt men jag ska försöka. Måste bara klargöra att jag inte har några fördomar mot någon ras.
Det var en ung kvinna (icke svenskt ursprung) med en barnvagn som kom in och skulle ha ett paket cigaretter. När hon ska betala visar det sig att hon inte har några pengar på kortet, och hon vill då ringa ett samtal. Kanske skulle någon föra över pengar till henne, vad vet jag. I vilket fall som helst så står hon iallafall kvar vid sidan av kassan och pratar i telefon. Hon lägger på efter en kort stund, och står sedan där och "låtsas tänka/fundera" på hur hon ska lösa detta med betalning. Hon har cigarettpaketet i handen, och jag håller koll på henne, men det ser inte hon för jag var lite diskret. Jag förstod ju att det var något lurt i det hela..
Efter 5 minuters stående så går hon till barnvagnen och kollar till bebisen som ligger där. (Fast det låtsas hon bara, hon lägger då cigaretterna i väskan). Blir nästan full i skratt, trodde hon jag var dum eller? Hon går sen tillbaka till sidan av kassan, och fortsätter tänka hur hon ska göra med betalningen. Jag hade fått hjärtklappning, blev liksom nervös.. jag vet, fjantigt. Jag frågar henne;
-Hade du tänkt betala för dom där?
- Ja, säger hon då nonchalant.

Sen går det ytterligare en liten stund till, sen går hon tillbaks till barnvagnen och hämtar cigaretterna igen. Då hade hon då bett om att få låna telefonen igen, och pratade i den samtigt. Hon lägger cigaretterna på disken och säger att hon kommer tillbaks, eller något liknande.
Ja.. jag blir då inte förvånad att det är en som är icke-svensk som gör något sånt här, om man säger så. Har faktiskt aldrig varit med om att någon svensk ens har försökt att stjäla något där jag jobbar, men vid ett flertal tillfällen har då utländska personer gjort det.
Nej, jag har inget emot utlänningar, absolut inte! Är ju halvt utländsk själv. Men ville bara dra upp denna historia. Vet inte varför egentligen, men nu är det gjort.

ångest..

publicerat i Vardagsliv
Får lite ångest nu över min beställning... men jag kunde inte låta bli helt enkelt! Får ju se hur skorna sitter sen, och ifall dom är lika snygga i verkligheten, annars är det ju bara skicka tillbaka, så blir det inte så dyrt trots allt.
Imorgon väntar en 9-timmars arbetsdag. Suck. Men pengarna rullar in, och då har jag kanske råd med skorna sen. Tog dom på 30-dagars faktura! HEHE

nelly.com

publicerat i Vardagsliv
Ina SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM Barcelona SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM Istanbul SEK 249, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Fina skor beställda!

8 april, 10

publicerat i Vardagsliv
Det är varmt ute idag, så skönt så! Visst blir man glad när det är varmt ute?

2 pajer senare

publicerat i Vardagsliv
Har ätit min paj nu. Den var god! Lite rinnig bara, men den funkar. Imorgon ska jag nog ta med kycklingpajen till jobbet.

Hahaha

publicerat i Vardagsliv
På den här nya datorn finns det lite roliga funktioner till camen..
Kolla in bilderna.. haha. garvar ihjäl mig. Ser ni vilken som är "normal"?
Ja, den sista här var rätt!

pajbakning

publicerat i Vardagsliv
Jag bakar paj!
Eller säger man lagar? Äsch, jag gör paj iallafall. En köttfärs med olika grönsaker, och en kycklingpaj. Hoppas det blir gott bara, för nu är jag trött på att knåda deg. Kommer ha en del matlådor att ta med till jobbet sen. Kommer aldrig mer vilja äta paj, haha.
Så här ser jag ut. Farmors förkläde som hon har gjort..
Behöver ett nytt förkläde snart, så mycket mat som jag lagar!

7 april, 10

publicerat i Vardagsliv
Halv åtta gick jag upp och gick ut med hundarna. Nu är tvätten islängd i maskinerna, och jag väntar på att de ska bli klara för att hängas upp och torka! Intressant va?
Är ledig idag...

beställningen har kommit!

publicerat i Vardagsliv
Hämtade mitt paket från H&M på gott om mål som har legat där snart en vecka. Hade till och med glömt bort vad jag beställt, så det blev en överraskning när jag öppnade. Det tittade fram en rosa top med spets (den som jag redan har i grått och svart), ett par beiga shorts som är höga i midjan, och en midjehög blommig, svart kjol i jeansliknande material. Dock måste jag skicka tillbaks shortsen och ta dem i storlek 42!! I vanliga fall har jag 38? H&M är väldigt små i storlekarna i midjan, eller så är det jag som har blivit extremt fet runt midjan. Kan tänka mig att det är det sistnämnda.

Imorgon är det tvättdags, så jag var tvungen att konka hem alla jobbtröjor i påsar. Tog även hem lite DHL-kartonger som jag ska skicka iväg mina väskor i som jag har lagt ut till försäljning på tradera. Såg ut att vara värsta luffaren med skruttiga mjukisbyxor, och kartonger och massa påsar på styret när jag var påväg hem.
Jag är på jakt efter ett par rayban wayfarers också. SÅ snygga! Helst vill jag ha dem i matt svart, för det är väl inte bara i Thailand de säljs i matt svart? Vill inte heller betala ca 1500 för ett par, så jag ska kolla vidare lite på tradera. Vågar man ens köpa från Tradera? Vet ju inte om de är äkta därifrån...

6 april, 10

publicerat i Vardagsliv
Uppe med tuppen!
Ska öppna på jobbet idag, och så jobbar jag till 2 ungefär. Ska nog faktiskt ta cykeln bort idag, snön har ju smält bort. Skönt!
Det som är mindre skönt är att jag aldrig har någon lust att cykla på morgonen nu när det är så himla kallt på morgonarna också. Och så är man stel, och usch.
Jag har knappt sovit inatt. Har vaknat om vartannat, vet inte varför. Stella har hållt på o gnytt också, kan vara därför. Och så är jag rädd att jag ska försova mig, eller inte vakna av klockan.
ha en bra dag!

5 april, 10

publicerat i Vardagsliv
Det är med stor besvikelse jag tittar ut genom fönstret denna morgon. Mitt hjärta som just lättats från tyngden av stenen har nu blivit tungt igen.
haha
Så poetiskt!
Men som sagt, drömmer jag?! Hur fasen kan det vara så fint och vårit och helt plötsligt, som en bomb, så kommer snön.
Man blir ju deprimerad på riktigt. Hur länge ska det här fortsätta? När kommer snöstormen?
Jag som hade tänkt ta fram cykeln ur förrådet idag ju. Nu blir ju de planerna förstörda.
ÅÅÅH, vad ska jag ta mig till?
Förhoppningsvis kommer solen fram om några timmar och snön smälter bort innan några av er hinner vakna.


Stella, Alva och jag

dagens shopping

publicerat i Vardagsliv
Jag, Oskar, Stella och Milton åkte ut till Herstaberg idag och lämnade Dennis. Jag kände för att handla något, så vi åkte till Ingelsta och gick där lite. Jag hittade en sjal från H&M för 79:-, halsband Lindex 99:-. Alltså det bara kliar i fingrarna! Var inne och skulle köpa bh och trosor och lite sånt på H&M, men jag liksom ångrade mig när jag hade provat färdigt. Kom på mig själv att bara handla för handlandets skull. Dock skulle jag köpt bhn nu känner jag. Den var jättefin. En zebra-mönstrad söt sak.
Nu förstår ni, håll i er -
jag och Oskar lagar mat! HAHA. Nej, det var inget skämt. Vi gör en paj. Köttfärspaj med lite gott i.
Just det, jag glömde ju nästan! På Rusta hittade jag jättefina kuddar till mina utemöbler. Sånt där jättegulligt, gammaldags mönster med blommor. Är helnöjd! Nu väntar jag bara på att pajen ska bli klar, och att våren ska komma så man kan sitta och dricka kaffe eller kanske ta en cider ute på balkongen.

Inte svettig

publicerat i Vardagsliv
Ja det var ju en lång tur! Dock så blev det knappt något spring. Milton ville följa med, så jag sprang väl kanske 200 meter sammanlagt, och gick resten. Så är det när jag ska springa, det är så jävla tråkigt. Nästa gång ska jag inte ta med Milton, den saken är säker. Sträckan tog väl en 40 minuter att gå i rask takt.. kunde ju ha tagit 20 ifall jag orkat springa.
Det hände en liten olycka också. När det gick som bäst (de 200 metrarna) vi sprang, så lät det något i en buske, och Milton blev ju rädd och sprang in i mina ben och slog sig och jag tappade kopplet och han sprang ut på vägen. Som tur var så var det ingen trafik, annars hade han nog blivit påkörd.
Men nu mår han bra, allt är frid och fröjd!
Funderar på att köra medelpass halv ett idag. Jag funderar alltid, så blir det oftast så att jag inte kör. Har jag tur så kör jag idag även om jag bara funderar..
fattar ni?

4 april, 10

publicerat i Vardagsliv
Mina nya nagellack. 3 st Depend för 50:- på Kicks, och Isadoras 69:-
Min bror Dennis och Stella

Dennis sov här inatt. Eller han ligger fortfarande och sover. Med Stella på axeln dessutom. Så sött så!

Nu förstår ni, så ska jag berätta en sak..
Jag ska ta mig ut i kylan och springa! Låter ju helt otroligt för att vara jag, men jag känner att jag måste göra det idag.
Jag har inte tränat på över en vecka, och imorgon ska jag ju leda pass och då måste jag orka. Därav min panik och ångest.. Har ju haft fullt upp med så mycket nu, så jag har inte haft ork eller lust till att träna. Så nu ska jag ta tag i saken och bege mig ut. Håller på att ladda min mp3 nu som var helt urladdad. Måste ju iallafall ha musik i öronen om man ska springa.
Hörs sen!

3 april, 10

publicerat i Vardagsliv

Härligt påskfirande idag!
Har varit i Herstaberg hela dagen. Åkte till maxi imorse vid tio och köpte 4 nya nagellack. Tyckte jag var kul. 2 bruna färger, en hudfärgad ungefär, och en mintgrön. Fina! Sen kom vi till Hersta och väntade på släkten som skulle komma. Innan det for jag och pappa till Dressmann på maxi igen och köpte t-shirtar till honom.
Sen kom släkten. Då blev det mat och sen satt vi ute i solen i flera timmar och bara njöt! Helt underbart!
Jag har färgat håret också! Orkade inte med mitt röda längre, så jag slängde i brun, inte allt för mörk färg. Blev ganska bra, men jag ska nog lägga i en till färg så det täcker allt. Just nu skimrar det ganska mycket i rött. Utväxten blev väldigt synlig i rött hår, och färgen håller inte i sig så värst länge. Man måste liksom färga hela tiden för att det ska hålla sig snyggt. Och det kan ju det vara värt, men jag orkar inte i längden. Inte bra för mitt ganska så slitna hår heller, att färgas hela tiden.
Så nu är jag brunhårig igen. Den färgen jag passar bäst i helt enkelt!

Stella

publicerat i Vardagsliv
Alla mina bilder och videoklipp jag har tänkt lägga upp är ju på datorn som är fuktskadad, så detta klipp är det enda jag har. Slänger upp det med :)


2 april, 10

publicerat i Vardagsliv
Då var man hemma i stan igen. Har varit ute i Kimstad. Idag fick man i sig lite påskmat hos svärfamiljen. Säger man så? Slänger in lite bilder på nya jackan, och sebbe, och stella och framför allt från bakningen som gick så oerhört bra!
Som jag skrev häromdagen så bakade vi kokos/havreflarn som såg ut att bli så bra på plåten. Väl i ugnen efter ett tag så flöt de ut och rann ner i hela ugnen. Men goda blev dom iallafall! Madde åt ju kakor till frukost dagen efter så nu ska vi öppna ett eget fik med mjuka havreflarn och bruka drömmar. Mums!

1 april, 10

publicerat i Vardagsliv
Oj, nu har jag inte skrivit på länge känner jag. Dags att uppdatera!
Det har hänt ganska mycket de senaste dagarna. Eller alltså inte mycket, men igår så spillde Oskar vatten på min älskade dator, så nu sitter jag med en sprillans ny!
Vi har bakat 3 sorters kakor.. det var igår. Madde kom och gjorde oss sällskap också..
och så har jag gjort ett impulsköp. Förfånande? nej.. tror inte det va.
Såg längst bak i veckorevyn i en annons den fina jackan, och jag var bara tvungen att ha den. En lila didriksons-jacka är det. Och jag är skitnöjd!
Bilder kommer på bakningen och jackan, men som sagt så är min gamla trasig nu, så imorgon lägger jag nog upp bilder.
Glad Påsk,
nu ska jag till Blåkulla!

RSS 2.0
Till Toppen