Säljes!

publicerat i Vardagsliv
Då har jag nu lagt ut min Babyliss iCurl på Tradera. Bättre att jag säljer den där för 1 krona iallafall, än att den bara ligger i garderoben och skräpar. Eller hur?!

Jag har även lagt upp mitt matbord och stolar på Blocket.

Ni hittar annonserna här

http://www.tradera.com/Babyliss-iCurl-auktion_302677_115929242

http://www.blocket.se/ostergotland/Matbord_och_stolar_28605410.htm?ca=14&w=1


lugn söndag

publicerat i Vardagsliv

Då har man varit på dop idag. Jag och Alex blev faddrar (gudfar/gudmor). Bra förebilder för lilla Alva, verkligen! Tummen upp för oss, och speciellt för Alex som partajade till det riktigt rejält igår på sin 18årsdag. Haha!

Jag ville ju inte berätta här vad jag och Oskar hade köpt, men nu kan jag göra det.

Vi köpte en sån här



Jag har även tittat på ett bord i ek och skinnstolar som jag vill ha till nya lägenheten. Nu har vi ju verkligen mer plats, så ett sånt skulle passa fint där.

Har sett ett på rusta i ek, och stolar. Dock är stolarna i konstläder, men det funkar nog för oss. Vi är ju ingen småbarnsfamilj. Än. Men innan dess så har vi nog nött sönder stolarna!



Bord 2490:-, och stolar 2 st kostade 1198:- Rusta

Kanske att man får det i inflyttningspresent? ;)


jag har klippt mig

publicerat i Vardagsliv
Igår var Johanna här. Först blev mamma klippt, sen åkte familjen hem, och sen fick jag bli klippt. Det blev asbra! Skulle nästan kunna ha ännu kortare page, men det får bli nästa gång. Är så jobbigt att få till det snyggt, speciellt när det är kortare.

Så här blev det


Strax ska jag åka och jobba min sista dag innan semestern. Ska bara äta upp min gröt!

Ha det gött!

jävla lantisar

publicerat i Vardagsliv
Oskar och jag har varit och handlat. Vi var på City Gross, där har dom bäst kött. Inte för att vi äter kött så ofta, men ändå. Större butik än Willys som jag annars handlar på.

Vi fyndade ett par varsina foppa-tofflor också. Dom kostade bara 39 kr styck. Rena fyndet va? Haha. Åkte hem och plockade upp varorna, och efter det åkte vi till Herstaberg och hämtade hundarna. Vi hade foppisarna på oss. Det roliga var att vi såg ut som två jävla lantisar när vi gick där i våra skrik-färgade foppa-tofflor. Mina är inte bara oranga, de är SKRIK/VÄLDIGT oranga. Herregud. Men dom är sköna. Det är det som är fotsaken (huvudsaken).

Just det, vi åkte ju till Maxi också. Jag hade länge tänkt på att köpa Loreals shampoo och balsam. Nu var det ju ett ypperligt tillfälle, så jag slog till på det också! Har hört att det ska vara så bra, så värt att testa! Återkommer om resultat om några veckor då!

'

Ni kommer väl på våran lilla inflyttningsfest förresten? I början av augusti någon gång.

ska raka håret

publicerat i Vardagsliv
Vet ni vad jag ska göra idag? Eller inte jag själv, men Johanna ska klippa mitt hår. Jag funderar på att raka av mig allt. Så där helrakat. Det är väl snyggt? NAAAAA jag skoja bara. Skulle aldrig göra det! Det jag är mest inne på är en lång page eller nåt sånt. typ så här



Det gäller bara att få till volymen och lite rundning varje morgon, annars hänger det bara och det är ju inte så snyggt. Då kommer jag se ut som 5 år igen.

Imorgon jobbar jag sista dagen, sen vet ni så har jag ju semester i 2 sköna veckor. Sista veckan är det ju inflyttning för oss i nya lägenheten. KUUUUL :)

happy!

publicerat i Vardagsliv
HALLÅÅ JA!

Mår ni bra denna torsdag? Det gör jag. Skönt att inte solen skiner och att det inte är stekvarmt. Då kan man jobba svalt och skönt. Jag börjar jobba nu klockan två. Jobbar hela kvällen, sen är jag ledig imorgon igen. Jag jobbar sista gången på lördag. SEN HAR JAG SEMESTER I 2 VECKOR! Underbart! Slappa, träffa kompisar man aldrig träffar i veckorna, träna mera..

En glad nyhet har jag förresten!
Jag har fått en köpare till min lägenhet som kan ta lägenheten den 9 augusti. Det innebär att vi måste flytta in i den nya en månad innan det riktiga datumet. HÄRLIGT VA? Längtar till den nya lägenheten. Det fina köket och badrummet. Är extra glad för att jag nu har dörrar till sovrummet. Såna där gamla skjutdörrar..

Bara renovering som fattas. Inget stort. Vi måste bara måla om i sovrum, vardagsrum och hall. Ev så ska vi sätta in en helväggsgarderob från Ikea i sovrummet. Kommer bli skitläckert!

Nej, nu ska jag gå och platta håret.

Vi ses väl på Pressbyrån sen? Kaffe & bulle 20:-


Så här vill jag se ut igen. Jag tror väl att jag vägde ungefär runt min målvikt där. Inte för mycket, och inte för lite.

viktnedgång!

publicerat i Vardagsliv
YES! Nu är jag glad. Jag har gått ner 1,7 kg på en vecka. Tack Viktväktarna! Tack mig själv!

göteborg

publicerat i Vardagsliv

Göteborg och Liseberg var skitroligt! Tyvärr var det inte som förr att man kunde åka karuseller gång på gång hela dagen, för jag fick ont i huvudet och mådde illa. Trodde inte jag var sån, men tydligen. Men kul hade jag iallafall.

Den bästa och roligaste karusellen måste jag säga var Uppswinget. Herregud säger jag bara! Även fast jag fick panik där uppe och började tjuta så måste jag säga att jag skulle åka den 100 gånger om. En sån härlig känsla!

Lite shopping blev det ju också. Några berlocker till mitt armband, och ett par skor från Din Sko som jag redan hade kollat på i stan här. Anledningen till att jag köpte ännu ett par skor till samlingen var att jag hade fruktansvärt ont i fötterna från dagen innan på Liseberg. Usch säger jag bara. Bär bekväma skor när du gå på Liseberg!

mot Liseberg vi far!

publicerat i Vardagsliv

Inatt.. eller ska man säga tidigt imorgon bitti så åker vi mot Göteborg! Jag tror vi ska åka klockan halv fem-snåret så vi är där när Liseberg öppnar. Det blir jag, Paulina, Jens och Oskar.

Vad kul vi ska ha vi fyra :) Ser fram emot denna resa. Dessvärre gör inte Oskar det. Han tycker inte om karuseller. Frågan är varför han tackade ja till att följa med från början? Haha. Men du kommer nog inte ångra dig älskling. Vi får nog kul vi 4 ändå :)
På måndag så ska vi göra stan i Göteborg. Får se vad jag hittar för mina ynka 1500 kr som jag har kvar.

Lite bilder från Gran Canais idag

publicerat i Vardagsliv

Lite kul, på en bild ser det ut som Dennis typ blir upplyft av en haj.

känner press

publicerat i Vardagsliv
God morgon!
Skönt med lite regn igår va? Det tycker jag. Idag ser det ut som att det ska bli sol hela dagen. Om det fortfarande är sol lite senare så ska vi åka och bada i Gran Canais, eller Gransjönäs som det egentligen heter. Min bror Dennis säger det förstnämnda. Haha.

Om en liten stund ska jag cykla bort till Friskis och fortsätta på mitt pass för hösten. Har ju en del låtar kvar att hitta rörelser till, ganska jobbigt. Inte kul alls när man har fått idétorka. Det finns ju inte hur mycket rörelser som helst heller, men det går nog bra. Det har det ju gjort de 3 senaste passen så.

Träning

publicerat i Vardagsliv
Får inte in några bilder här på bloggen nu när jag skriver från telefonen. Tråkigt! Imorgon blir det att fixa rörelser till nya passet. Är klar med rörelser till fem låtar. Är några kvar nu sen full fart o öva in allt utantill också!

Fasan

publicerat i Vardagsliv
Igår var jag så jäkla klumpig och tappade min nya viktor&rolf parfym i handfatet så den gick sönder. Min fina, underbara parfym! Jag började tjuta också. Typiskt mig!

Viktväktarrna

publicerat i Vardagsliv
Då var man officiellt en viktväktare! Mormor och jag var där igår och vägde in oss och var på möte. -15 kg. Vet inte än om jag vill skriva min nuvarande vikt, men det skulle nog vara behövligt för att peppa mig själv.

tröttisar

publicerat i

Så här trötta är mina älsklingar just nu.

kom regn, kom

publicerat i Vardagsliv
Lite gamla bilder jag gjort om lite i min telefon.

Idag har jag varit ute i Herstaberg hela dagen hos min underbara familj. Mamma var även där med Anneli som hon jobbar hos som personlig assistent, så vi har suttit ute hela dagen.

Vädret har varit så otroligt konstigt. Det är asvarmt och ganska så soligt, och det känns som att det ska börja regna när som, men ändå så kommer aldrig regnet. Det stod ju i min mobil att det skulle regna?! Hallå, den kan man väl lita på?

Lite senare på eftermiddagen så åkte jag, Alex och Dennis till Gransjönäs och tog ett litet dopp. Som vanligt så vågade inte jag hoppa i först. Är så rädd för att fiskarna ska bita mig i tårna, eller att det ska komma en haj underifrån och hugga mig. Men, men.. jag klarade mig denna gången också.

Nu är jag hemma och jag är helt slut. Det tar på krafterna att bara lata sig och slappa hela dagen. Faktiskt! Får skylla på värmen. För det får man väl? Det är väl fler än jag som blir så här slö nu dessa varma sommartider antar jag.

christina grimmie

publicerat i Vardagsliv
Älskar denna tjejs röst! Hon sjunger otroligt bra. Hittade henne på youtube. Där finns fler bra låtar hon sjunger.

skiner solen verkligen?

publicerat i Vardagsliv
Haha. Jag skrev att solen skiner. Det gör den ju fanimej inte alls!

jag kan spela gitarr.. (nästan)

publicerat i Vardagsliv
Igår var jag ju ute i Herstaberg hela dagen. Jättemysigt.. Alex och jag satt ute och han lärde mig spela gitarr. Kunde lite innan, men C-akord eller hur det stavas, den lärde jag mig igår! Svårt att få grepp när man har så korta fingrar, men om Dennis som har kortare fingrar än mig klarar av det, så borde väl jag? Det är nog en vanesak tror jag. Efter ett tag kommer det gå bättre.

Jag ska till och med köpa Alex gamla gitarr med nylonsträngar. Han säger att det är lättare för mig än med de där andra stålsträngarna.

Jag tog med lill-Oscar till Lekhuset där han fick välja en födelsedagspresent till sig själv. Han skulle ju självklart ha det där dyra för tusenlapparna, men det sa jag ifrån om. Han fick en grej för 200 ungefär, det tyckte jag var ganska lagom.

Just det, måste bara berätta innnan jag glömmer det. Jag har hittat bästa, sötaste dop-presenten till Alva. Linda och Jimmys lilla skapelse. Såg den på Lekhuset igår, och kollade efter den senare på Internet. Fasen vilket kap jag gjorde! Nu vet jag inte om Linda läser min blogg, så jag vågar inte riskera att berätta vad det är för något.

Ha en fin dag! Solen skiner ju, kan det bli bättre?
gammal bild

hej o hå

publicerat i Vardagsliv
Hej och hå!

Vet ni vad?! Idag ska jag och Ellinor vara duktiga och träna fast det kommer vara hundra grader varmt i salen där vi ska jympa. Helt otroligt jäkla varmt är det, men vad gör man inte för att flärret ska få rulla?

Imorgon är jag ledig igen. Min moster och min kusin Oscar kommer till Norrköping då. Sara ska få mina kläder som jag rensade bort för några veckor sen, och jag ska ta med Oscar till Lekhuset så ska han få välja något han vill ha. Han har ju nyss fyllt år, så det är han värd.

Det var väl allt! Ha en bra dag ni!

allergisk eller förkyld?

publicerat i Vardagsliv
Jag är förkyld eller allergisk så jag hade egentligen inte ens tänkt att träna idag, men Ellie fick med mig. TACK för det! Det var mycket behövligt kan jag lova. Är mycket lat dessa dagar. Men idag kunde jag ju faktiskt skylla på förkylningen..

Häromdagen var vi och badade. Hur skönt som helst! I vilket fall som helst så slog jag i knät så i innihelvete, tydligen. Kände ingenting den dagen, men dagen efter kunde jag inte ens böja benet. Det var igår, så då kunde jag inte leda pass. Nu vet ni det!

Idag har jag ju varit ledig. Tack o lov för det! Behövde det kände jag. Jag träffade Amanda på stan och hennes lilla tjej, sen bar det av hem till mig en sväng.

TJARÅ!

godaste parfymerna!

publicerat i Vardagsliv
Idag har ännu en parfym fått komma till min samling. Det är den nya Viktor&Rolf-parfymen som heter Eau Mega. Jag älskar ju deras Flowerbomb, så jag hoppas att jag kommer älska den här lika flitigt.

Jag har så många parfymer.. eller många och många, men tio stycken. Vissa använder jag bara vid speciella tillfällen, och de som inte var så dyra använder jag till vardags.

De godaste parfymerna jag äger är de tre första i raden.

Viktor&Rolf - Flowerbomb
Diesel - Fuel for life
Emporio Armani - vet inte vad den heter..
Givenchy - ange ou démon (le secret)

Här är de andra parfymerna jag äger.

Emporio Armani - Remix
Vera Wang - Princess
Black XS -
Adolfo Dominguez -
Hilary Duff -


Hur många parfymer har du?

RSS 2.0
Till Toppen