jag kan spela gitarr.. (nästan)

publicerat i Vardagsliv
Igår var jag ju ute i Herstaberg hela dagen. Jättemysigt.. Alex och jag satt ute och han lärde mig spela gitarr. Kunde lite innan, men C-akord eller hur det stavas, den lärde jag mig igår! Svårt att få grepp när man har så korta fingrar, men om Dennis som har kortare fingrar än mig klarar av det, så borde väl jag? Det är nog en vanesak tror jag. Efter ett tag kommer det gå bättre.

Jag ska till och med köpa Alex gamla gitarr med nylonsträngar. Han säger att det är lättare för mig än med de där andra stålsträngarna.

Jag tog med lill-Oscar till Lekhuset där han fick välja en födelsedagspresent till sig själv. Han skulle ju självklart ha det där dyra för tusenlapparna, men det sa jag ifrån om. Han fick en grej för 200 ungefär, det tyckte jag var ganska lagom.

Just det, måste bara berätta innnan jag glömmer det. Jag har hittat bästa, sötaste dop-presenten till Alva. Linda och Jimmys lilla skapelse. Såg den på Lekhuset igår, och kollade efter den senare på Internet. Fasen vilket kap jag gjorde! Nu vet jag inte om Linda läser min blogg, så jag vågar inte riskera att berätta vad det är för något.

Ha en fin dag! Solen skiner ju, kan det bli bättre?
gammal bild

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen