29 mars, 10

publicerat i Vardagsliv
Hej, hej!

Natten gick bra med lilla Stella. Hon var inte sådär jobbig som valpar kan vara och vilja leka på nätterna. Hon som hela natten. Dock så gnydde hon till några gånger, men annars var det inga problem alls! Kanon, hoppas det håller i sig!

Jag kanske inte kan köra mitt pass ikväll, så ni vet, stammisar. Om ingen annan kan hoppa in för mig idag så kommer jag att köra.


28 mars, 10

publicerat i Vardagsliv
Idag har vi varit på äventyr! Ända till Örebro for vi, men nu är vi hemma. Kom ioförsig hem vid halv ett, men det blev en bit att köra så jag är lite trött i ögonen nu, ont i huvudet också.

Denna sötnos kom vi hem med.
Låt mig presentera Stella!


27 mars, 10

publicerat i Vardagsliv
Jag har gjort det, än en gång. Var på maxi idag och traskade in på H&M. Kom ut med 3 plagg och 2 paket örhängen.
Jag vet, jag har nåt sjukligt beteende när det gäller shopping, borde egentligen gå någon slags terapi om det finns.



Det känns liksom skönt och bra när man har handlat nåt. Man känner sig nöjd och glad. Frågan är bara när jag ska få användning av alla kläder jag har. När jag kommer hem från jobbet är ju tex detta jag köpt inget jag slänger på mig kl halv tio på kvällen. Men, men. Det ordnar sig. Ska iallafall inte klaga på att jag inte har något att ta på mig.

Gårdagen spenderades ute i Herstaberg hos familjen. Mys.
Idag har vi varit på musikbörsen och köpt en gitarr till Dennis, sen åkte jag hem. Har nu duschat och ska fixa mig och käka inför dagens jobb. Börjar kl fyra och slutar nio.

Imorgon är jag ledig, och då händer det en rolig grej. Kan inte berätta vad än, det blir en överraskning! Spännande va?

schemaförslag

publicerat i Vardagsliv
Jaha, då har man fått första förslaget till schemat i höst. Är inte sådär helt nöjd. Har fått tiden klockan 20. Helt vansinnig tid egentligen! Jag kan inte ens då. Om jag jobbar dag dagen efter så kan jag absolut inte leda pass kl åtta på kvällen. Måste ju lägga mig tidigt, bäbis som jag är.

Det som gör mig mest irriterad är att en ledare på Friskis har haft samma tid i flera år. Och då snackar dom om att ledare inte får abonnera en tid, utan man byter varannan termin så alla ska få chansen att få en bra tid som de vill ha. Haha. Det är ju inte rätt?
Bara för det vill jag verkligen ha tiden kl 11 på lördagar!

Befinner mig just nu ute i Kimstad. Har än en gång beställt lite från HM. Tycker jag har gjort mig förtjänt till så mycket beställningar.

25 mars, 10

publicerat i Vardagsliv
Idag är det lönedag för de flesta, så jag är ganska glad att jag inte jobbar idag. Brukar vara mycket kunder lönedagarna och då är det VÄLDIGT stressigt. Jobbar ju imorgon och lördag istället, och det lär väl inte vara mindre stressigt.

Igår såg vi på Instängd part 2. Ja, den var väl sissodär. Mycket overkligare än den första, om man kan säga så om de där monstrena i grottan. Såg de ens verkliga ut i ettan förresten?

Här kommer påskgardinerna och lyktan jag skulle visa igår


Har även flyttat på mina fjädrar. Passar nog bättre där i hörnan. Måste bara tillägga att detta är det tredje stället den står på.

påskfint

publicerat i Vardagsliv
Det blev en tripp på stan. Kände för att göra av med lite pengar, så jag köpte nya, fina gardiner från Indiska. Fick även hem en ljuslykta format som ett ägg. Även den från Indiska.

Visar bilder sen,
nu ser jag ju på Greys Anatomy!

24 mars, 10

publicerat i Vardagsliv
JAG GJORDE DET!!!

Nu tror ni det är något stort, men det jag har gjort är att jag har betalat av 2000:- på mina kära glasögon som var kvar på avbetalningen. Känns skönt! Har även betalat mina H&M-köp på faktura. Känns också skönt!


Vilken skön dag!!!

23 mars, 10

publicerat i Vardagsliv
Oj.. en lång dag på jobbet. Nästan som vanligt. Jobbar dag imorgon igen, sen är jag ledig! Jag ser alltid fram emot ledigheten. Men vem gör inte det?

Fick min lönespec idag också. 6000:-!!! Det hade jag aldrig trott. Jag som var ledig i 2 veckor dessutom. Så nu är jag glad! Nu kan jag beställa massa mer från H&M, JIPPI!
Eller nej.. skämtåsido, det ska jag inte. Jag ska ta tag i mina sista avbetalningar tror jag så jag slipper dem sen. Och då menar jag inte lånet på 200 000 för lägenheten. Jag menar mina glasögon som jag använder så mycket. 2000 har jag kvar att betala på dem tror jag. Fast nu när jag tänker efter, om jag betalar typ 500, så kan jag ju ha roligt för 1500, och betala av som vanligt i ett par månader till. Hur låter det?
Får fundera lite. Skönt att bli av med skulder så att säga, men.

Idag ska jag vara ersättare för Emmas pass klockan 17. Nu ligger jag i hårdträning, haha. Grejen är den att jag kom på igår att när jag tränar mycket under veckan så blir det mycket jobbigare på måndagen när jag kör mitt pass. Det borde ju vara tvärtom, att jag är tränad tills måndagen, men icke! Motsatt effekt liksom.
Körde ju mitt pass igår som vanligt, askul!

Nu ska jag vila o se på tv, sen kör jag klockan fem som jag skrev nyss.

klockan FEM!

videoklipp

publicerat i Vardagsliv


valpträff

publicerat i Vardagsliv
Idag har vi ju varit på valpträff. Den började klockan 14, och vi var hemma igen klockan fem ungefär. Vilken dag! Och fort har den gått! Det var jättekul att få se alla hundar. Måste säga att Milton var den som var mest ouppfostrad. Eller vad ska man säga? Dom andra hade ju hyffsad pli på sina hundar. Milton satte igång att skälla så fort vi kom in där och mötte de andra. Det tog väl en timma innan han blev tyst och någorlunda bekväm i situationen. Sen mot slutet så hittade han sin själsfrände - sin bror! Oj så dom lekte!

När vi kom hem var det bara att åka igen. Har nämligen varit och handlat mat också. Köpte mig lite fint påskpynt. Ris och fjädrar. Mysigt.




Ikväll är det mycket bra på tv, så det är där jag kommer sitta bänkad.
Wipeout, Blåsningen, Parlamentet. Nåt mer?

Hejsvejs!

21 mars, 10

publicerat i Vardagsliv
Morsning korsning!

Idag är det söndag ja. Jag jobbade kväll igår. Ganska segt. Jobbade från fyra till nio. Var ju lite folk som skulle gå ut och så och köpa cigg o snus o cola innan. Annars vare rätt lugnt.

Idag blir det träning. Klockan elva rättare sagt. Har ju faktiskt tränat på rätt bra den här veckan. Hoppas verkligen att det håller i sig. Måste verkligen komma i form känner jag.

Senare idag, runt 2 så ska vi på valpträff med Milton. Anita (uppfödaren) kommer och plockar upp oss klockan kvart i två, sen åker vi ner till träffen. Sen ska vi fika där också. Tar med kameran. Blir kul!


Helgen är räddad!

publicerat i Vardagsliv
Eller ska vi säga halvåret? Tills nästa film kommer ut.

Har varit och tränat medel, och när jag kom hem så damp det ner ett paket från discshop.se. New Moon har äntligen kommit! Som jag har väntat! Nu vet ni vad jag ska göra idag iallafall.


Funderade på vilken bild jag skulle lägga ut. Det fick bli båda.

Men den här är ju finast. HAHA. Tittut!

Ha en bra fredag!
Ikväll blir det Kimstad och så ska jag äta chips. Dom godaste som finns. Från Lidl dessutom. Barbecue-chips och så finns det några med cheese-smak. Alltså det är helt sjukt. Det enda jag tänkte på när jag tränade var att jag skulle få äta de där goda chipsen ikväll. Sjukt??!

19 mars, 10

publicerat i Vardagsliv
Igår var en lång dag! Jag hoppade in för Elenore på Friskis klockan 20.15. Värsta gänget var vi! Vad kan vi har varit, 13 pers? Haha. Men som jag sa, det var ju en upplevelse. Vi kunde ta UUUT rörelserna ordentligt. Det fanns ju liksom plats för det om man säger så ;)

Jag sov till 10 idag. Det var jätteskönt. Längesen jag sov så länge.
Snart ska jag bege mig till Friskis. Ska träna ett medelpass klockan 12 hade jag tänkt. Hatar att lämna Milton ensam bara. Får liksom skuldkänslor. Men en hund tänker väl inte som en människa? Eller blir han typ jätteledsen och tror att jag aldrig kommer komma tillbaks?

17 mars, 10

publicerat i Vardagsliv
Har flyttat om lite bland alla tavlor här. Var inte riktigt nöjd med tavlorna som förut hängde i sovrummet. De hänger numera över soffan. Där gör de sig bättre. Flyttade tavlorna på farfar o gänget till väggen i köket istället. Blev bättre nu iallafall, tycker jag!

Nu ska jag fortsätta se på Pearl Harbor och gråta lite.


filmerna har kommit

publicerat i Vardagsliv
Hej o hå!

Är hemkommen från jobbet. Det var en sån där lång och seg dag. Man bara längtade hem. Men jag fick mycket gjort iallafall som jag inte trodde jag skulle hinna. Då är man väl duktig?

Min jacka från H&M har kommit, så imorgon är det jag som traskar till stan och hämtar den. Hoppas bara den blir användbar snart. Snön håller ju på att smälta för fullt, och solen kommer fram mer och mer. SNART ÄR DET VÅR! Det minsta jag önskar nu är ännu en snöstorm, men det ska väl inte hända?

Filmerna har nu kommit som vi beställde i förrgår. Guva glad jag är. Bara bra filmer. Bl. a Bröderna lejonhjärta, Janne Långben the movie, GLEE, Taken, Titanic, Pearl Harbor..


hennes&Mauritz

publicerat i Vardagsliv


Eftersom det enda jag typ använder är leggings, så har jag beställt hem några par. Kan ju vara kul att variera sig lite, då jag nu bara använder mina svarta, tråkiga. Beställde även hem ett par vårskor. De vanliga, vita tygskorna som jag haft i flera år nu varje vår/sommar. Tyvärr måste man köpa nya minst 2 gånger om året, men det gör inget. De är så billiga!

16 mars, 10

publicerat i Vardagsliv
Skönt med sovmorgon! Inte för att jag har sovit så värst länge, men ett par timmar längre än när jag måste upp till jobbet.

Ska jobba idag med, men idag börjar jag jobbet klockan 14, o imorgon är jag ledig.

Idag hade jag faktiskt tänkt att ta en LÅNG jäkla promenad med Milton. Vi har ju börjat gå långpromenader en gång om dagen nu, men nu ska jag gå ännu längre. Den rundan jag tog i somras när jag var ute och gick kanske? Vi får se. Ska äta frulle och lite sånt först.


melodifestivalen

publicerat i Vardagsliv
Jaha, då var det avgjort!

Vi satt och höll på MANBOY här hemma, men icke. Men Annas låt var bra den också. Tycker iofs en låt med lite mera drag ska vinna.

13 mars, 10

publicerat i Vardagsliv
oh yes, Melodifestivalen ikväll! Ska se det för första gången iår.

Är hemma nu efter en härlig dag på jobbet. Känns inte som lördag idag? Är det verkligen lördag? Känns nog så bara för jag inte brukar jobba lördagar så ofta.

Vet inte vad som har hänt med mina fötter. Har skitont i fötterna efter en dag på jobbet. Så hade jag inte förut. Kanske är för att jag var på semester i 2 veckor. Och nu måste fötterna "vänja in sig" på jobb igen. Haha..  Ja, vad man kan spekulera.


Så här äcklig och trött är jag nu

12 mars, 10

publicerat i Vardagsliv
Är helt slut efter denna arbetsdag! Känner mig utbränd. Har jobbat 2 dagar i rad. Nej, bara skoja. Det är faktiskt skönt att hålla igång. Så får man verkligen känna på hur skönt det är att vara ledig när man har jobbat flera dagar i sträck. Jag jobbar dag imorgon med, sedan är jag ledig på söndag. Sen blir det jobb igen. Jag gillart!

Oskar och jag har tittat på en liten chihuahua till. En tik. Så nu blir det att starta en liten kennel. Varsågod att tinga en valp redan nu!
Haha, nej. Jag bara skoja om detta också. Kenneln alltså. Tror jag iallafall? Ska ev. köpa en black and tan-färgad tik. Jättefin!

Ha en trevlig helg och kväll då! Är ju melodifestivalen imorgon - får inte missas!
PUSS

Andreas Wijk

publicerat i Vardagsliv
Tänk att få göra en duett med denna underbara röst..




hemkommen

publicerat i Vardagsliv
Har nyss kommit hem från träningspasset. Det var jättekul! Det var tydligen medel puls idag, istället för vanliga medel. Men det gick ju bra det med! Skönt att få röra på sig och svettas på riktigt.

Idag har jag beställt en jacka från H&M. Idag fick man ju 100 kr rabatt på alla jackor, så jag passade på. Behövde en ny skinnjacka. 299 kronor betalar jag för denna!


11 mars, 10

publicerat i Vardagsliv
Då är man hemma efter en dag på jobbet.

Härligt att ha många tv-kanaler igen. Såg på Greys Anatomy igår som bestämt. Så himla bra. Längtar till nästa avsnitt. Kanske ska fuska lite och ladda ner? Om det går..

På schemat idag står det att jag ska träna klockan 5. Har även planerat in att städa. Ser ut som skit här. Men det är väl för att jag är pedant. För en "normal" person är det väl redan välstädat här, haha.

Annars händer väl inte så mycket. Ska bara slappa och glo på tv!


otur idag

publicerat i Vardagsliv
Otur?

Vi var på stan idag. Kom hem igen runt halv fyra. Jag hade planerat in att träna idag, så jag är hemma i en kvart och går sedan till stan igen.
Väl på Friskis anar jag att något inte är som det ska. Det är inget folk där knappt, och det stämde. Passet började ju inte förrän halv 6! Klantigt att inte kolla upp ordentligt innan, men jag var bombsäker. Hade ingen lust att vänta ännu en timma, så jag traskade hem igen.

Fasen att något sånt här händer när jag väl ska träna! Det jobbiga med att gå fram och tillbaks till stan hundra gånger på en dag är ju den här jävla isen och snön och blasket som ligger på gatorna. Höll ju på att slå ihjäl (och omkull) mig på väg till Friskis!
Så nu i skrivande stund är jag äntligen hemma igen. Passet börjar om 50 minuter så jag hinner ju fortfarande gå in till stan igen. Men, nej. Har gått fram och tillbaka idag så det räcker.

På tal om stan ja. Jag köpte mig ett par nya träningsskor för mina nästan sista pengar. Har inte köpt nya träningsskor på 2 år så det var väl på tiden. Det är ju liksom en investering. Inte så ofta man köper träningsskor, inte jag iallafall. Köpte även 3 kuddar från Indiska av mitt presentkort som jag fick när jag fyllde år. Förvånansvärt så hade jag inte handlat upp det än.




Och just det. Nu har äntligen boxern och våra kanaler kommit. FINALLY!

10 mars, 10

publicerat i Vardagsliv
Idag är jag ledig! Känns bra. Vi hoppas på att våran boxer och alla kanaler kommer idag, så vi kan se på tv. Greys Anatomy menar jag, rättare sagt. Såg inte förra avsnittet, pga att de har gjort om allting här så vi inte har några kanaler kvar. Nu har vi ju beställt, så vi hoppas ju som sagt att det kommer idag!

En sak är faktiskt rätt så underlig. Enligt kontraktet så ska ju kabel-tv ingå i hyran som jag betalar. Men vad är det? Typ 5 kanaler nu? Är det kabel-tv?!
Förut innan de bytte till Tele2 här i huset som de har gjort nu, så hade vi hur många kanaler som helst. 
Jag betalar 3000:- i hyra där kabel-tv ska ingå, och nu när utbutet av kanaler har minskat drastiskt, ska jag fortfarande sitta och betala 3000? Jag tycker inte att det låter rimligt. Nu får vi betala 300:- minst ytterligare i månaden för att få ca många kanaler som vi hade innan, när det ingick.

Det jag vill komma fram till är att ska jag sitta och betala så mycket i hyra, fortfarande? Själv tycker jag att de ska minska hyran.. ELLER, betala för allas extra kostnader vid köp av boxer och kanaler. För jag antar att det är fler som tycker så här.

just nu

publicerat i Vardagsliv

9 mars, 10

publicerat i Vardagsliv
Då är man i Kimstad. Oskar är på träning och jag sitter och busar med Milton här i soffan. Vi har precis ätit pannkakor. Gott!

Har jobbat idag. Fick jobba över ca 1 timma, sen gick jag till tandläkaren. Ungefär 500 kronor gick det på, och då får man rabatt på 300:- tills man blir 29 år. Trodde faktiskt det skulle vara dyrare, men icke. Är glad för det, för jag har inte så mycket pengar nu efter all shopping. Hehe. Men vad är livet utan shopping och dess glädje den för med sig? ;)

fett hår

publicerat i Vardagsliv
Känner mig äcklig!
Har inte duschat på flera dagar känns det som, men det kanske var igår? Håret vet jag iallafall att jag inte har tvättat sen klippningen i torsdags.. Har liksom inte haft behovet av att tvättat, förutom att det är flottigt, fett och äckligt.. Haha. En anledning att tvätta det kanske?
Känns ganska onödigt att tvätta det och torka ut håret när man ändå har keps på sig hela dagarna på jobbet. Bra resonemang?

Ikväll sker det iallafall! Ska ta en lång, varm och skön dusch och tvätta håret. Vill använda min i-curl också, men det är väl ingen idé ikväll. Inte imorgon heller, för då ska jag jobba och då blir det på med kepsen!

Några få timmar kvar tills mitt pass! Kommer jag komma ihåg alla rörelser? Känns tveksamt!

Ha det bra! Puss och kram


ordning och reda var det ja!

publicerat i Vardagsliv
Finns det inte ett ordspråk eller vad det heter som lyder:

"Ordning och reda, pengar på fredag" ?

Vart i helvete är alla mina pengar?! och vem får man dem ifrån?


8 mars, 10

publicerat i Vardagsliv
Idag blir det städning hade jag tänkt. Ska dammsuga och torka golven, damma av överallt och torka rent. Står inte ut med smuts och oreda! Är lite pedant för er som inte visste det.

Ikväll kör jag ju mitt pass igen! Kan inte påstå att jag känner mig på topp, men det får väl gå. Är nervös (som vanligt), men längtar.

smoothietajm

publicerat i Vardagsliv
Goder kväller!

Det blev ingen träning idag. Funderar på att träna imorgon på dagen istället för idag.
Precis innan jag slutade jobbet så kom mamma, pappa och Dennis och skulle hem till mig. Så jag åkte med dem hem. Alexander har sovit här inatt, så de skulle hämta honom och hälsa på samtidigt.

Har som sagt jobbat idag från 10-18. Helt okej jobbdag, inget särskilt som har hänt som jag kanske stört mig på som jag gör ibland. Det var rensning av alla tidningar, så jag hade ju att göra idag kan man säga.

Har inte gjort så mycket mer idag. Vi ska snart gå till affären och köpa yoghurt och frukt, så ska vi mixa det och göra goda smoothies i vår nya maskin. Vad heter det, mixer eller?


7 mars, 10

publicerat i Vardagsliv
Då var det söndag!
En hel vecka sedan vi kom hem från underbara Thailand. Fan vad jag saknar det! Funderar på att åka igen nästa år, i januari. Måste ju spara en hel del, så ska tänka på det lite mer så får vi se vad som sker.

Igår var vi ju på Ikea som sagt. Hittade faktiskt inte så mycket. Fick iallafall med mig påslakan och örngott, ett stort doftljus och 3 st små. Var det något mer därifrån?

På vägen hem sen så åkte vi till Netonnets lagershop utanför Linköping. Där hittade vi grejer kan jag lova!
Jag köpte äntligen den där lock/plattången som jag velat ha jättelänge, och Oskar köpte hemmabiosystem. Han har nämligen köpt en ny tv, så vi har flyttat in den gamla till sovrummet. Fick även med en nästrimmer och en mixer eller vad det heter, så man kan göra smoothies. Guva gott det ska bli!

Idag hela dagen väntar jobb. Börjar kvart i tio, och kör till kvart över sex. Efter det (om jag orkar) ska jag köra passet klockan 19.


6 mars, 10

publicerat i Vardagsliv
Då har man tränat 2 dagar i rad, haha. Hoppas det håller i sig. Måste som sagt vara i lite bättre form tills på måndag, så tänkte köra imorgon också. Tror jag. Jag jobbar hela dagen imorgon, så det får bli på kvällen isåfall.
Idag, om en stund, ska vi till Ikea. Hittar alltid något där. Tänkte köpa lite påslakan och örngott iallafall.

5 mars, 10

publicerat i Vardagsliv
Morgonpigg - som vanligt!
Det känns faktiskt rätt så skönt att vara uppe med tuppen. Tänk vilken lång dag man får!

Klockan 9 ska Oskar och jag klippa oss. Jag har även planerat in (och tvingat mig själv) att träna klockan 12 på medelpasset. Måste verkligen träna nu de sista dagarna innan jag kör igång med mitt pass igen. Är helt otränad pga 2 veckors vila. Men det var det värt! Nu ska jag bara försöka hitta motivationen som jag en gång i tiden hade. Då tränade man varje dag..


4 mars, 10

publicerat i Vardagsliv
Halloj!

Då har man pysslat med kakeldekor. Ska nog bara ha ena väggen som jag har gjort, som ni ser på bilden. Blir nog för mycket att ha i hela badrummet, när golvet ska dit som är rött med.



Var på stan igår, och köpte lite röda handdukar. Fick ju av mamma när jag fyllde år, men det var bara små. Fick med mig en pall/förvaring till hallen också från Chilli.



Och sist men inte minst - Så här såg man ut imorse klockan 5.

Lite mosig och trött. Gick och la mig vid sju igår igen. För mig är ju klockan 1 på natten vid 7, så kroppen har ju inte riktigt ställt om sig än.

Imorgon ska Oskar och jag klippa oss. Har inte klippt mig på över ett år, så får se om jag behöver raka av mig allt. Om Johanna inte har något bättre förslag så vill jag nog bara toppa och klippa upp håret.

lite bilder från Thailand

publicerat i Vardagsliv




Sista dagen

3 mars, 10

publicerat i Vardagsliv
Igår var jag så himla trött, så först somnade jag i soffan vid 6-7, sen orkade jag inte vara uppe längre, så jag gick och la mig. Klockan var väl runt kvart över sju, och jag vaknade nu halv sju. Ganska bra att gå upp tidigt nu, så kroppen vänjer sig.
Jag ska nämligen upp och jobba imorgon. Har ångest. Man vill ju verkligen när man har varit på skön semester i 2 veckor.

Nu ska jag drömma mig tillbaks till Thailand och visa lite av vad jag fick med mig hem..



"äkta" Mulberry-väska. Äkta läder är det iallfall! Ungefär 500 kr gav jag för den. Hade gått och tittat på den i en vecka, och försökt pruta ner den hos olika försäljare, till slut hittade jag en som ville släppa den för 2300 baht.



En sak har jag en jävla ångest för! Och det är att man ligger och pressar o pressar i 2 veckor för att bli brun. Man blir brun. Man är brun en dag, sen försvinner brännan massor för varje dag som går. En vecka efter hemkomst är man lika blek som man var innan man åkte.

Funderar på att köpa ett solkort. Folk kommer ju undra om jag verkligen var i Thailand. Ne, jag var faktiskt i Nordpolen.
Nu har jag ju ändå lite grund, och för att slippa vara blek till våren när man vill ha solbrända ben, så kanske jag ska införskaffa mig ett solkort ändå? Så att det håller i sig tills dess. Är ju bara ett par månader kvar till våren, otroligt nog!

händelserik dag

publicerat i Vardagsliv
Då har man hunnit med mycket.
Jag var på Friskis och gymmade klockan halv nio, och när stan öppnade traskade jag lite där. Jag fick hem en värdecheck från H&M som jag idag har använt flitigt. Jag fick hem en sportbh och ett träningslinne för den summan, sen köpte jag en jättefin tröja med spets och trosor. Fick hem ett par skor också. Förvånande?

Sitter här nu och tvätten hänger på tork nere i källarn.



Igår var vi och storhandlade och då fick jag med mig ett paket hårfärg hem. Behövdes verkligen, för håret blev jätteblekt i Thailand, plus att jag hade en utväxt på typ 5 cm. Inte snyggt.. Så nu är jag nyfärgad och röd igen.

2 mars, 10

publicerat i Vardagsliv
God morgon!

Här är man uppe med tuppen. Det måste vara det här med tidsomställningen, för i vanliga fall hade jag gått upp runt 9-10.
Jag funderar faktiskt starkt på att dra till gymmet och träna av mig lite.
Och så ska jag tvätta klockan 12. Har ett stort berg med smutskläder. Inte så roligt att ta hand om, menmen.


1 mars, 10

publicerat i Vardagsliv
Då var man hemma igen!

Jag har haft det så underbart skönt. Känns som jag har varit borta i flera månader.

Jag duschade förut, och det känns som att all min bruna färg försvann. Så är det. Brännan håller i max 1 vecka, sen är man blek igen.

Här kommer lite videoklipp från Thailand


RSS 2.0
Till Toppen