10 mars, 10

publicerat i Vardagsliv
Idag är jag ledig! Känns bra. Vi hoppas på att våran boxer och alla kanaler kommer idag, så vi kan se på tv. Greys Anatomy menar jag, rättare sagt. Såg inte förra avsnittet, pga att de har gjort om allting här så vi inte har några kanaler kvar. Nu har vi ju beställt, så vi hoppas ju som sagt att det kommer idag!

En sak är faktiskt rätt så underlig. Enligt kontraktet så ska ju kabel-tv ingå i hyran som jag betalar. Men vad är det? Typ 5 kanaler nu? Är det kabel-tv?!
Förut innan de bytte till Tele2 här i huset som de har gjort nu, så hade vi hur många kanaler som helst. 
Jag betalar 3000:- i hyra där kabel-tv ska ingå, och nu när utbutet av kanaler har minskat drastiskt, ska jag fortfarande sitta och betala 3000? Jag tycker inte att det låter rimligt. Nu får vi betala 300:- minst ytterligare i månaden för att få ca många kanaler som vi hade innan, när det ingick.

Det jag vill komma fram till är att ska jag sitta och betala så mycket i hyra, fortfarande? Själv tycker jag att de ska minska hyran.. ELLER, betala för allas extra kostnader vid köp av boxer och kanaler. För jag antar att det är fler som tycker så här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen