Söndag

publicerat i Träning

Jag är helt slut efter passet mitt! Det var förjävligt jobbigt men jag lovade dem att träna mycket i veckan så jag är på topp tills på söndag...... FAN! Kom ju på precis nu att vi ska på dop i Kisa på söndag så jag kommer ju inte ens att leda :( jag måste be den personen som hoppar in istället för mig att hälsa det, annars tror de väl att jag inte har tränat något. Men jag har iallafall lovat dem att träna mycket så ska försöka hålla det!

Imorgon väntas jobb sen är jag ledig fram tills på fredag så det kommer finnas tre eftermiddagar att träna på ändå.


Leon i parken

publicerat i Leon


Lördagen

publicerat i Vardagsliv

Igår när jag hade jobbat klart så åkte lilla familjen Goretti/Månsson till Kimstad (oskars föräldrar). Där åt vi lite goda piroger och så. Det blev hemfärd tidigt och väl hemma såg vi på Men in black 3. Som vanligt på kvällarna så somnar jag när vi ska se film, men jag tror att jag såg halva iallafall.

Nu kom jag precis hem efter att ha varit ute och gått lite med farsan. Vi stannade i en lekpark så Leon fick leka lite. Han somnade i vagnen på vägen hem och sover nu fortfarande så jag kanske ska passa på att göra pajdeg tills vi ska käka. Ost & skinkpaj blir det idag. Gott! Senare ska jag leda jympa. Ses vi?


Fredag

publicerat i Vardagsliv

Efter en mysig dag hos mina föräldrar ska jag nu gå och lägga mig. Imorgon ska jag upp och jobba. Jag börjar kl 9 så det är inte extremt tidigt. Jag har ställt klockan på 7 för att hinna vakna till och så innan. Jag slutar runt 15, men vet inte vad vi ska hitta på resten av lördagen. Det återstår att se.

På söndag ska jag leda mitt pass igen! Jag var ju sjuk och sen tränade jag inte pga det söndagen efter men nu är jag förhoppningsvis i fas igen. Jag har hunnit med att träna en gång den här veckan. Det går ju inte att få till nåt när jag jobbar kväll. På dagen då är jag ju med Leon.
Himla synd att friskis inte har barnpassning måste jag säga. Det hade ju varit perfekt nu.


Fuck off typ

publicerat i Vardagsliv

Jag är med Ellie och hennes son ute hos mor och far. Leon sover middag med dem just nu så jag försöker roa Theo lite men han ger mig bara fingret.


jaha, ett inlägg om att skita

publicerat i Leon

När man inte får bajsa ifred och utan stress så är det bara att muta med russin. Då sitter han tyst och lugnt och äter. Med russin kan man göra allt just nu.... Laga mat, sminka sig, bajsa osv. Ett tips, hehehe.
/bajsarn


Fredag

publicerat i Vardagsliv

Jag är ledig idag. Det är skönt efter att ha jobbat 4 intensiva dagar, och imorgon blir det jobb igen. Det ska verkligen bli kul när lönen kommer! Blir glad bara jag får mer pengar än vad jag fått nu det senaste året som föräldraledig. Vilket var typ 5000-6000 för min del.

Vi sitter och tittar på Vakna med the voice nu. Som alltid när man får tillfälle en vardagsmorgon. Fast nu fick jag se att Leon inte tittar, han sover ju!




jag saknar min vän madde

publicerat i Vardagsliv


full rulle hela dagen lång

publicerat i Vardagsliv

God morgon!
Jag jobbade från 14 igår och hela kvällen och fy fasen vad det var full rulle hela tiden. Jag hade massor att göra (förutom kunder osv) och hann inte ens med hälften. Kan vara pga löningen som kom nyss. Men det är inte kul när man förväntas göra nåt och så hinner man inte. Tur att jag har en förstående chef iallafall.

Jag jobbar samma tid idag med och hoppas att jag hinner med allt jag ska iallafall. Nu ser vi på vakna med the voice. Eller inte vi, jag. Leon styr med annat här hemma. Han äter russin. Jag lägger upp massor på bordet och så proppar han munnen full, haha.




Dopgåva

publicerat i Vardagsliv

Nu är jag på väg hem efter att ha lämnat Leon på förskolan. Jag fick panik kvart över tio för jag kom på en skitbra dopgåva och folk har tydligen varit som djur på det jag precis köpt.
Jag skulle lämna Leon kl 11 så det blev snabba puckar. Vilken framförhållning. Men vi hann både köpa det vi skulle och till föris i tid.

Ja ni ser ju påsen från Lindex så vissa kan nog ana vad jag köpt..? Jag är inte mycket för traditionella dopgåvor som halsband, spargrisar, bestick osv.


?

publicerat i Vardagsliv

Nu är jag nyduschad och har ätit ägg efter träningen. Jag älskar löskokta ägg och hoppas verkligen inte att jag föräter mig på dem. Jag kan äntligen äta ägg förresten utan att få känningar i magen. Så himla skönt att operationen blev lyckad (gallsten)! Jag fick ju ont ett par gånger efter operationen men nu har jag inte haft ont sen senast. Smart Daniella att skriva så haha.

Nu undrar jag om ni minns vilken handkräm jag tipsade om för längesen? Den är nämligen slut sedan långt tillbaka och jag minns inte vilken det var. Mina händer, speciellt knogar har blivit jättenariga och hemska nu sedan höstkylan kom...


Träna

publicerat i Träning

Jag tog mig i kragen och nu är jag här på friskis! Jag somnade vid fyra efter jag jobbat och var astrött, tänkte skita i det. Det ska bli skönt att träna av sig lite och det är ju så himla kul!!


Tisdag

publicerat i Vardagsliv

Brrr! Tidig, kall morgon. Jag är på väg till jobbet just nu. Ikväll vill jag fasen i mig träna. 18.00, nån som är på?


Jobb

publicerat i Vardagsliv

Det blir visst ingen träning idag. Måste in och jobba 2 timmar nu. Typiskt. Men jag har gått en del idag, så får låtsas att det räknas!


Måndag

publicerat i Leon

Nu kom vi precis hem från dagis och skola. Jag älskar att hämta honom, men det har jag ju nämnt förut. (När han springer mot mig och ger mig världens bamsekram). Nu satt de och åt mellis när jag kom men han blev jätteglad ändå.
Senare planerar jag att träna. Det var 2 veckor sedan nu. Vad hände? Jo jag började jobba igen och blev alldeles för trött när jag kom hem för att träna. Nu tror jag att jag börjar komma in i det och eventuellt orkar ta mig till friskis. Helt sjukt att detta kommer från en ledare va? Skäms ju.


Puss

publicerat i Leon

Här är Leon hos sin fina morbror Dennis. Han är duktig med barn, min bror. Leon är ju ganska lätt att handskas med också och tyr sig fort till precis alla. Ett underbarn! Hehe


Satsumas och så

publicerat i Vardagsliv

Ett år tillbaka visste jag inte skillnaden mellan mandariner, clementiner och satsumas. Jag visste inte ens att det fanns något som hette satsumas? Det som nu för mig är en satsuma trodde jag då var en clementin. Så fel man kan ha 😀

Kärnfritt ska det iallafall vara, annars fåre va.


iPhone 4 säljes

publicerat i Vardagsliv

Jag ska sälja min iPhone 4, 16 gb, vit, olåst. Någon som är sugen?


söndag

publicerat i Daniella syr

Vi är hos mina föräldrar medan oskar är och plockar svamp med sin mamma. Jag hoppas han tar hem lite som vi kan steka upp och äta ikväll. Vi ska åka och söndagshandla sen också.

Leon har en mössa på sig som jag sydde igår. Jag måste lära sig sy med fleece inuti också tänkte jag. Får se när det blir.


Bord säljes

publicerat i Vardagsliv

Jag hatar att ha det stökigt men vi har nya bord till vardagsrummet och det gamla får stå här tills vi gjort av med det. Det är från Ikea (lack) ifall någon vill köpa detta för en billig peng? Leon har tuggat på det i ett hörn men det skulle jag bara fyllt i med vitt nagellack eller nåt så syns det inte.


Jippi

publicerat i Vardagsliv

JAA min älskling var vaken när jag kom hem från jobbet! Jag har nämligen jobbat kväll idag. Så här blir det när Leon tillåts sova sent på eftermiddagen...Somnar klockan 22-23. Suck. Men tur ändå att jag får pussa på honom innan han somnar...




Torsdag

publicerat i Daniella syr

Idag har jag sytt fyra mössor, bland annat dessa här nedan. Jag har fått beställning på tre till men de ska jag sy i helgen.

Idag har jag och Leon varit hos mina föräldrar och hälsat på.


Läragå-vagn säljes

publicerat i Vardagsliv

Jag säljer denna läragå-vagn. Den har lite skavanker och är nött i kanter osv, men det är ju inget som påverkar dess funktion. Jag skulle rekommendera att måla den vit, jag! 50 kr.


ljus

publicerat i Vardagsliv

Det är faktiskt inte så ofta vi tänder ljus här hemma, men ikväll skedde det. Det är ju så mysigt! Speciellt på hösten också när det börjar bli kallt och ruggigt ute.


Tyger

publicerat i Daniella syr

Nu har jag legat lite lågt på syfronten, men dessa är de tyger jag har att sy mössor av iallafall. Jag har även en nyföddmössa som är limegrön med vita elefanter som redan är sydd.


Leon somnar i badet

publicerat i Leon

snabeln också!

publicerat i Leon

Mina fina prydnadselefanter från Thailand har Leon haft sönder. De var ett fint minne därifrån men så går det när man låter barnet hållas med ens saker...


big announcement!

publicerat i Leon
 Babblarna har släppt en ny låt! Leon har ju älskat Babblarna sedan han var tre månader och gör det fortfarande. Tyvärr tycker inte jag den andra låten är lika bra som den första, men Leon gillar den!

 

utveckling

publicerat i Leon
Det är så himla mycket som har hänt med Leon sedan han började på förskolan. Han förstår så himla mycket, mer än vad man tror.
Häromdagen snurrade han runt och det har varken jag eller Oskar lärt honom, så det måste han ju bara ha lärt sig på föris, och i förrgår gav jag honom ett kex och när jag vände mig om så satt han på golvet och väntade. Han pratar mycket mer nu också och härmar ord man säger.

Fika

publicerat i Vardagsliv

Idag har vi varit på stan med Ellie och Theo. Vi stannade och fikade lite emellan. Leon fick en väldigt snygg möss-frilla!


Ägg-grej

publicerat i Vardagsliv

Nuförtiden äter jag ganska mycket ägg. Helst till frukost med 2 knäckemackor eller så.
Äggen ska vara löskokta, då är det bra att ha en sån här äggtimer. Äggen blir perfekta! Denna grej köpte jag för längesen på citygross tror jag.


sova

publicerat i Leon

ZzzzzzZzzZzz... han ligger kvar i badet än. Synd att väcka honom.


Frisk luft

publicerat i Vardagsliv

Efter att vi suttit inne hela dagen behövde vi frisk luft. Hundarna skulle ändå ut så vi hängde på. Min pappa och bror följde med till parken där det lektes lite. När vi kom hem fick Leon ett bad och han var så trött så han somnade där. Haha, ni ska se videon Oskar filmade. Så kul!


matematik 2 lärobok och räknare säljes

publicerat i Vardagsliv
Jag säljer nu min älskade, underbara mattebok och räknare plus lite linjaler. Paketpris 400 kr.
 

Sjuklingar

publicerat i Vardagsliv

Så här hängiga och eländiga är vi idag. Leon är sjuk och jag är mer sjuk än vad jag varit de senaste dagarna. Igår hade jag rethosta och idag har jag slemhosta. Plus förkylning på det. Inte så kul.


Måndag

publicerat i Vardagsliv

Idag har jag jobbat så jag är skapligt trött nu kan jag lova! Det tar på krafterna att gå upp halv sex, så jag borde ju sova nu egentligen. Men jag jobbar kväll imorgon så jag har ingen tid att passa imorgonbitti som tur är. Leon ska till förskolan kl 11 och jag ska bara vila fram tills jag börjar.

Jag har även idag beslutat att lägga ner pluggandet. Hur mycket hjälp jag än får så förstår jag inte mer av matten. Kanske att det skulle vara en aning lättare om jag ENDAST fokuserade på matte och det innebär att stänga in mig i ett rum i ett år med en lärare och en mattebok. Utan jobb och barn. Just nu klarar jag inte av att göra så mycket på en gång. Naturkunskapen väntar jag också med.

Vi får väl se hur framtiden ter sig. Men det ordnar sig. Jag brukar tänka att det gör det och så gör det alltid det. Hoppas det denna gång med!

Mitt lilla hjärta i helgen under presentöppning:


Kalas

publicerat i Vardagsliv

Idag har vi firat min pappa och Leon som nyligen har fyllt år. Leon tackar för alla presenter! Jag skulle också ha lett mitt pass på friskis idag men jag är lite sjuk så jag ville inte riskera att bli ännu sjukare.
Jag har inte heller tränat på hela jäkla veckan. Har lite ångest för det men jag har verkligen inte orkar efter jobbet... får se snart när man börjar komma in i alla rutiner om det blir bättre. Jag hoppas verkligen det!


Jobb

publicerat i Vardagsliv

Leon sov inte hemma inatt så jag och Oskar var barnfria för första gången. Det var skönt att kunna prata hur högt man ville eller ha hög volym på tvn fast det var sent.
Men jag saknade min lilla plutt och jag får inte träffa honom förrän ikväll eller imorgon för jag ska jobba snart.

Mitt hår är fortfarande blött också, men jag orkar nog inte föna det. Det är något som jag aldrig gör. Dels för att det tar hundra år och vad är det bra för egentligen?


smize

publicerat i Leon

SMIZE!! Leon har sett för mycket på Americas next top model tror jag.


Plugg

publicerat i Vardagsliv

Jag gav upp matten (Oskar kanske kan hjälpa mig ikväll...) och pluggade Naturkunskap istället. Det är också svårt tycker jag, men inte lika svårt som matte.
En stund efter åkte jag och hämtade min älskade pojke på förskolan. Han sprang mot mig som jag beskrev igår.


Det är för svårt

publicerat i Vardagsliv

Leon är på förskolan och jag sitter här och bränner upp min hjärna. Varför är det så svårt? Varför skulle jag bli skitdålig på matte men bra på språk? Jag vill vara bra på allt, det skulle vara mycket lättare då. Jag sitter här och börjar typ tjuta av frustration för att jag inte fattar och är så trög.

Behöver man verkligen kunna allt det här för att bli sjuksköterska?
Räcker det inte med plus, minus, gånger, delat liksom. Nae, man ska ju kunna räkna ut vilken dos morfin en patient ska ha genom att dela ett minustal med fem och sen gångra det med 18, gärna upphöjt i 2 sen. Kanske ska man räkna ut pi på det också.

Jävla skit fan.


God natt

publicerat i Vardagsliv

Usch vad jag luktar! Det brann häromdagen i en källare under där jag jobbar så det stinker brandrök på jobbet. Inte alls skönt att stå och andas in hela dagen, men jag överlever ju så jag bryr mig inte så mycket.
Jag vill mer klaga på mina onda fötter som jag skulle vilja lägga i högläge men vi har ingen sån där lift de har på sjukhus i sängen. Jag ligger där nu. I sängen hemma alltså, inte på sjukhus.

Imorgon är jag ledig men jag ska plugga några timmar, sen får vi se vad dagen erbjuder. Någon som kanske vill ses?


Vikten

publicerat i Träning

Jag är inte en sådan person som inte kan prata om sin vikt så jag ska berätta för er hur det går för mig och min viktminskning.

När jag startade min 'kamp' så vägde jag 81,4 kg. Idag väger jag 75,2 kg och mitt delmål är 75 kg. Inte långt kvar till delmålet alltså!!
Min målvikt är 70 kg men går jag ner mer är det bara en bonus. Men mindre än 65 kg vill jag inte väga, då ser jag bara sjuk ut. 70 kg är även den högsta gränsen för normalvikt för min längd så jag nöjer mig med det.

Det har gått segare nu de senaste veckorna men det är kanske för att jag har unnat mig en chokladkaka eller två. Jag har alltså ätit en godispåse och 2 chokladkakor under dessa veckor. Förut åt jag detta under en helg, så lite stolt är jag! Jag kan väl erkänna att jag smakade lite av Leons tårtor när han fyllde år och åt en kaka men jag tog iallafall ingen egen portion.

Kämpa, kämpa!


Torsdag

publicerat i Vardagsliv

Jag har precis lämnat Leon på förskolan. Stackars honom, jag var tvungen att väcka honom ur sin förmiddagslur. Det bästa med förskola är känslan av att få åka och hämta honom, och när man går in där genom dörren och han får syn på mig så springer han mot mig med ett leende och kramar mina ben.

Tyvärr är det Oskar som får den äran idag för jag jobbar kväll. Jag börjar om ett par timmar så frågan är ju om jag nu ska plugga eller bara vila. Imorgon är jag ledig från jobbet men då har jag ju plugg inlagt i schemat i några timmar då Leon ska till föris.


skrivare

publicerat i Vardagsliv

Jag har köpt en skrivare. 300 kr från NetonNet. Den funkar asbra! Jag har ännu bara skrivit ut papper på den men man kan även scanna och skriva ut foton med den. Men papper är det viktigast att den skriver ut bra och resten får vara som det är, men det fungerar förhoppningsvis lika bra det med.

Jag har jobbat från kvart i sju till kvart över tre idag så mina fötter värker som när jag var höggravid och jag är jättetrött. I förrgår sa jag att jag skulle somna tidigt men det gjorde jag ju inte, men ikväll känner jag på mig (igen) att jag kommer göra det. Det återstår att se!


Plugg

publicerat i Vardagsliv

Det blev inget jobb idag av olyckliga omständigheter som ingen kunde påverka, men imorgonbitti ska jag jobba igen.
Idag har jag istället pluggat naturkunskap. Jag trodde det skulle vara enkelt, men det är lite klurigt för hjärnan att ta in allt.

Strax är det svenska hollywoodfruar, sen ska jag försöka somna så jag orkar upp imorgon. Jag hoppas bara L vill sova snart annars blir det en kamp. Det är inget ovanligt ioförsig men det vore skönt om han kunde somna utan strul ikväll.

 

 

 

 


Tisdag

publicerat i Vardagsliv

Leon sover äntligen... Det är bra för han ska lämnas på föris kl elva så då är han utvilad och vill förhoppningsvis sova middag där sen.
Själv så ska jag jobba kväll. Det är första kvällspasset för mig, får se hur det går. Men det går säkert fint!


Första jobbdagen

publicerat i Vardagsliv

Min första jobbdag gick strålande! Men nu är jag trött som en jag vet inte vad så det blir nog en tidig kväll. Skönt ju!

Vi åkte och handlade förut och hälsade även på min familj. Min mamma och mormor är nyligen hemkomna från Turkiet och de hade köpt den här cykeln till Leon där. Tack så mycket, den var rolig tyckte han!


Måndag

publicerat i Vardagsliv

Trött som en gnu är jag men det får man väl stå ut med. Kan ju säga som så att det ska bli skönt att lägga sig och sova ikväll. Haha, ser redan fram emot det.
Jag gick upp klockan fem för att ha extra tid på mig att fixa mig och vakna till. Jag ska vara på jobbet lite tidigare än vanligt så jag slipper stressa även där första dagen. Jag öppnar klockan sju men hade tänkt befinna mig där runt kvart över sex.

Ha en bra dag!


Söndag

publicerat i Vardagsliv

Usch, igår mådde jag inte alla bra och idag är jag också väldigt seg. Jag ska ju leda pass senare så får se hur det går. Imorgon börjar jag jobba också. Det känns bra. Jag kommer längta hela dagen efter att få cykla och hämta Leon på förskolan, så dagen går nog fort!


Lördag

publicerat i Vardagsliv

Jag var ute igår för andra gången sedan Leon föddes. Måste säga att jag föredrar att ligga hemma i soffan än att vara ute faktiskt.


Apan

publicerat i Stella & Milton

Herr Milton!


Glädje!

publicerat i Träning

Nu är jag hemma från jympapasset och fy fasen så kul det var! Jag måste ju säga att det är mycket roligare när man orkar mer och det gjorde jag idag. Vi var inte så många men ett glatt litet gäng blev vi och vi körde hårt!

Jag känner som ett litet lyckorus i kroppen just nu och i dessa stunder är jag så himla glad att jag blev ledare på friskis & svettis. Det är något speciellt med friskis.
INGEN LEDARE FÅR BETALT för att leda pass och det ligger även mycket tid bakom passbygget också. Jag höll ju på hela sommaren och letade musik, satte rörelser och övade in passet. Men man får mycket tillbaka, även om det inte är pengar.

Nu ska jag ta en skön dusch och sen se på en bra film. Imorgonbitti ska jag mysa med Leon tills han ska till föris och under tiden han är där ska jag plugga naturkunskap. Jag är lite konstig men jag ska köpa Marabou crispy corn (nån ny choklad) och det längtar jag jättemycket till, haha.

Natti natti på er!


Torsdag

publicerat i Träning

Det blev att hoppa in och leda pass ikväll klockan sju. Jag hade ändå tänkt att träna idag så det passade ju bra! Hoppas bara att jag inte är lika flåsig denna gång.

Matte-infon gick bra, och jag har varit och köpt linjal och en miniräknare. En bok är beställd och en bok i Naturkunskap ska jag låna på biblioteket. Det kommer gå bra detta!


onsdag

publicerat i Vardagsliv

Jag är sugen på en ny bloggdesign, men jag är ändå så himla nöjd med den jag har. Jag älskar min header, men känner ändå för en förnyelse. Vad säger ni?

Idag har jag gjort massor känns det som. Oskar lämnade Leon på föris och jag steg upp och började plugga Naturkunskap. Jag pluggade i ett par timmar och ett tag satt jag bara där på stolen och glodde rakt ut. Hjärnan ville inte ta åt sig informationen och jag orkade bara inte. Jag slösurfade en liten stund och sen fortsatte jag igen.
Imorgon ska jag till komvux på nån info eller om det är en första lektion i matte b. Jag ska dit direkt efter jag lämnat Leon på förskolan. Jag har panik över matten och då har jag inte ens börjat med den än! Jag ska även göra högskoleprovet i oktober och sedan söka in på skola för att plugga till sjuksköterska. Jag vet att det är svårt att komma in men jag ska ändå försöka.

Vi får se hur min framtid ser ut. Får lite panik över den av vissa anledningar.


tisdag

publicerat i Träning
Imorgon börjar Leon halv åtta på förskolan. Han ska äta frukost där och jag hämtar honom halv två. Han hade sovit middag där jättebra idag. Det var lite strul när han skulle sova men han somnade i frökens famn efter en liten stund sen hade hon lagt ner honom. 
Oskar ska lämna Leon imorgonbitti. Och jag hade tänkt plugga. Jag läser Naturkunskap B (eller 2 som det heter nu) på distans och ska även läsa matte B (heter också något annat) men det blir inte distans. Hatar matte för övrigt. Är väldigt skeptisk till att jag kommer klara den kursen då jag tycker matte A är svår. Men man får väl försöka tro på sig själv och kämpa.
 
Jag hade tänkt skippa träningen idag men fick ett ryck och gick på ett pass klockan åtta. Det var skitbra och jättekul! Mer sådana här ryck tack! 
 
 

Suveränt överlack!

publicerat i Vardagsliv

Jag är hos mamma och pappa nu medan Leon är på förskolan. Mamma är i Turkiet så jag passar på att låna hennes nagellack. Hon har ett jättebra överlack som jag måste köpa likadant. Seche VITE heter det och det penslar man på nagellacket innan det har torkat och så torkar det jättesnabbt och ger en jätteglansig yta. Det är köpt på Gekås i Ullared men det finns säkert i butiker på stan också. Någon som vet vart man kan hitta det kanske?


trött och glad

publicerat i Leon

Det var en trött men glad kille jag hämtade på förskolan idag. Han hade ätit massor med mat och allt hade gått bra! Imorgon ska han även sova middag där. Oj oj oj... Får se hur det går men hon hade goda förhoppningar, hans fröken.

 

 

 


Måndag

publicerat i Vardagsliv

Leon var uppe till halv elva igår eller nåt, så han sov enda till halv nio. Tyvärr kunde inte jag sova länge så jag sov till åtta iallafall. När han vaknade var det bara att ge välling och klä på honom och cykla iväg till Föris.

Nu är han där och jag har precis ätit frukost framför tvn i lugn och ro. Det ni! Men jag saknar honom. Det kommer bli ännu jobbigare när han ska vara där en hel dag. Nu är det ju bara 2 timmar.


Jag överlevde

publicerat i Träning

Alltså jag dog nästan. Jävla skit att jag inte tränat mer kondition till denna dag. Whyyyy!?
Men jag hoppas att de tyckte om passet ändå, trots en flåsande klump i mitten. Pinsamt ju. Ska bättra mig, det måste jag inser jag nu.

Nu ska vi åka och handla!


Jympadags

publicerat i Träning

Snart är det dags för jympapremiären, alldeles snart! Klockan 17 kör vi, men jag kommer vara där en stund innan och öva lite tror jag. Ja är så himla nervöööööös så jag avlider snart, men det brukar gå bra och kommer säkerligen göra det den här gången också. Men det är ju alltid lite extra nervöst första passet på terminen och sådär.

Vi har fått nya byxor också och det är visst lite häng där fram på dessa. Kanske för att pungen ska få plats, vad vet jag. Skönt att man kan välja på tajta korvskinnsbyxor eller dessa nu iallafall.


RSS 2.0
Till Toppen