Svinborste

publicerat i Vardagsliv

Jag ska köpa mig en svinborste!
Jag försöker ju att vara så skonsam som möjligt mot mitt hår och nu när det börjar bli långt också så vill jag vara ännu mer varsam. Denna borste är mycket skonsammare än en vanlig borste.

Just denna är från Åhléns och kostar runt 70 kr


Julpyssel

publicerat i Vardagsliv

Julpysslet är i full gång och jag håller på med min häst som ska bli silvrig och lite annat fint på. Vad kul det är! Längesen man höll på med sånt här skoj...


:)

publicerat i Vardagsliv

Vi är hos mommo, moffa och morbror alex som går i morgonrock till kl två på dagen. senare bär det av till Kimstad för lite julpyssel.


Inget att skriva om

publicerat i Vardagsliv

Det blir inte så mycket bloggande längre... Jag finner inget intressant eller inte ens ointressant att skriva om... Bloggtorka helt enkelt. Får se när den kommer tillbaka.

Igår var min kusin Paulina här och hälsade på. Även hon sövde Leon. Vilken lyx man har!


Madeleine

publicerat i Vardagsliv

Min vän Madeleine är i stan och hälsar på, och idag är hon hos oss. Vi har saknat henne, hon bor och pluggar nämligen nu i Karlstad så det är inte ofta man ses nuförtiden.
Hon sövde precis Leon i famnen så nu har jag tid till att sminka mig i lugn och ro inför jobb som är om några timmar.

Ha en bra dag!


glädje

publicerat i Leon

Innan vi åkte till mataffären åkte vi till ToysRus för att köpa något roligt till Leon. Han var som ett barn brukar vara i leksaksaffär... Pekade på allt med lysande ögon och grät när vi var tvungna att slita bort honom. Vi hittade en grej som han gillar jättemycket! Tur att man kan stänga av ljudet kan jag känna.


Helgen

publicerat i Vardagsliv

Helgen har flugit förbi fort! Igår var vi på stan och handlade nästan de sista julklapparna, jag har några kvar att köpa, och då ringde de från jobbet och ville att jag skulle komma och jobba för det vad sån rush. Vilken tur då att jag redan var på stan och att jag kunde! Jag jobbade till stängning och sen åkte vi och köpte lite lördagsgotte.

Idag har vi bara tagit det lugnt. Städat och lite sånt bara, och varit och handlat mat för veckan.

Jag har länge suktat efter detta diskställ som är från Åhléns och igår köpte jag det äntligen.


New jeans

publicerat i Shoppat

Löning idag och då var ju jag snabb med att springa till ginatricot innan jobbet. Jag köpte mig två par jeans, ett par vanliga tajta och ett par lite slappare boyfriend-stuk. I dem som var lite baggy tog jag en storlek mindre än vad jag har för de redan var stora och för att de töjer sig ännu mer, vill ju ha lagom liksom. Så just nu sitter de inte riktigt som de ska, men efter lite användning så.
Jag köpte ju som sagt ett par slimmade också och håll i er - i storlek 29! De senaste från ginatricot köpte jag ju i somras och de är i storlek 32. Skönt att man blivit mindre trots att man fuskar ganska mycket ;)

Här är en jättebra bild på boyfriend-jeansen


Beroende

publicerat i Vardagsliv

Detta spel är verkligen beroendeframkallande! Candy Crush heter det om ni vill spela. Om man är vänner på Facebook kan man även ge varandra och få "liv" när man har förbrukat sina, mycket användbart.


Min och Oskars önskelista

publicerat i Vardagsliv
Oskar och jag önskar oss grejer tillsammans i år.

Kastruller och stekpanna från Ikea. En kapselmaskin Tassimo. En vit mjukstängande (viktigt!) toalettsits. Den sistnämnda finns billigt på Biltema. Kapselmaskinen är inte första prio, först och främst behöver vi toalettsitsen och kastrullerna.
 



Detta är nog första året som jag inte önskar mig något speciellt till mig själv. Jag råkade tappa ut min inpackning i duschen, så det är ju om någon vill köpa sånt nytt till mig.
Jag använder Lóreals proffesional shampoo Vitamino Color 500 ml + inpackning Vitamino Color 500 ml från Hårvårdsbaren. De har alltid erbjudanden om att köpa shampot och inpackning för 350,- eller liknande. Välbehövligt och inte gärna sånt man vill lägga pengar på själv!
 
Ett annat shampoo + inpackning jag gärna vill ha/eller istället är ju Moroccanoil. Jag har ju oljan och den är bäst, och jag har hört att shampoot och inpackningen också är skitbra! Jag använder ju inget balsam eftersom jag hellre kör med inpackning de dagar jag tvättar håret, vilket kanske blir runt 2-3 gånger i veckan ungefär. Försöker få skonsamt och fint hår och då tycker jag det blir bättre att använda inpackning istället för balsam.
 
Vill man köpa presentkort till mig så är det kul ifall de är ifrån antingen Gina Tricot eller H&M... Jag handlar inte så mycket kläder längre men jag kan behöva lite fler jeans och då är Gina Tricot bra.
 
Jag har sett en vacker köksvåg (vit) från Åhléns som jag suktar efter, men den ligger ju inte prio ett på listan av saker jag egentligen behöver, men ifall nån är sugen så ser den ut så här...... http://www.ahlens.se/inredning/kok/koksdetaljer/koksvag-id-d07e46c873324c9c9358e97b811fcb9b.html
 
 

Leons önskelista

publicerat i Leon

Jag kan inte komma på mycket som Leon önskar sig i julklapp, men någonting jag verkligen vet att han skulle uppskatta är detta kök och köksredskap från IKEA. Det är väldigt dyrt, men vi vill att han ska ha ett rejält som ej är i plast som lätt kan välta osv. Detta är ett väldigt fint i trä som förhoppningsvis håller länge. Det är också något som vi inte bara går och köper bara sådär, så då passar det ju perfekt att önska honom i julklapp istället.

Om man vill köpa kläder så har han storlek 86 i jeans och de flesta byxor (kappahls mjukisbyxor är väldigt trånga i resåren så 86 blir nog för litet om ni köper därifrån), 86 eller 92 i tröjor, beror också på vart man köper eftersom det är så olika, skor har han storlek 22 (eller 23 om man vill köpa vårskor). Ett par Kavat promenadskor till våren vore inte helt fel, men de kan vi köpa själva då om det är så.

Leksaker har han ju inte så värst mycket, så det är ju lite plockgrejer han gillar och så. Kuber och olika former att stoppa i fack och lådor och sådär.

Teletubbies älskar han, men filmer har vi redan köpt så det är väl mer om det finns kvar mjukisdjur eller leksaker av teletubbies på marknaden. Annars går det säkert att hitta begagnat!

En Furby önskar han sig ju kom jag ju på nu. Kanske nåt du vill köpa Emma? Haha ;)


Slut

publicerat i Vardagsliv

Åh.... SÅ JÄKLA BRA DEN VAR!
Det är ju så jag fäller en lyckotår. Även en ledsentår för att det är över nu. Inga fler filmer att längta till. Men jag får glädja mig med att jag kommer ha alla filmer att se på när jag får Twilight-sug. Och så har jag ju ryggtavlan jag ska tatuera in som jag kan titta på också...

Imorgon.. Äntligen jobb igen! Det ska bli så kul! Många utropstecken idag!

Leon hittade sina Babblare förut idag som har legat längst ner i leklådan. Han fick dem förra julen av Paulina, och älskar dem! De borde ju göra en film snart tycker man, gud så han skulle älska den då.


BD 2

publicerat i Vardagsliv

Nu ska jag och Ellie se Breaking dawn part 2. Helt sjukt vad man har längtat!


Hår

publicerat i Leon

En liten toffs-kille!


TGR

publicerat i Vardagsliv

Här har vi gänget!


Pippifågel

publicerat i Vardagsliv

Detta ska bli en julklapp men jag avslöjar som ni förstår ej till vem.
En liten fågel som fotohållare för en ynka tiokrona på TGR.


Att älska sitt jobb

publicerat i Vardagsliv

Jag längtar till jobbet!!!! Jag tycker det är så himla roligt så ni förstår inte. Jag jobbar på onsdag så det är ett par dagar kvar tills jag får jobba. Men jag får stå ut, ska försöka vila idag och imorgon. Jag är väldigt trött och har ont i huvudet så lite sömn skulle inte sitta fel.

Igår fick jag hoppa in och jobba och då glömde jag min väska innehållandes smink och laddare till mobilen så jag kunde inte hämta den förrän idag. Panik då när jag ser att min mobil har jättelite batteri kvar. Telefonberoende som jag är. Nu är min älskling laddad och jag kan surfa igen.


Söndag

publicerat i Vardagsliv

Nu är vi påväg mot svärisarna för att hämta Stella som är där, Milton ska på hundkalas för hans son, haha. Stella får inte följa med för hon är bitsk.

Senare kanske jag ska jobba, får se ifall de ringer och behöver hjälp. Jag antar att det lär behövas eftersom det är söndag och folk är lediga och vill shoppa. Med tanke på alla som handlade igår så lär det ju behövas, men vi får se. Kul isåfall!
Jag har tillochmed drömt om jobbet. Inatt och de andra nätterna drömde jag om kartonger och TGR, helt sjukt! Kanske behöver ett par dagars ledighet att tänka på annat, haha!


Pustar ut

publicerat i Vardagsliv

Butiksöppningen idag blev en hit! Full rulle hela dagen, massor med folk. Oskar och Lelle kom förbi tidigt så jag hann köpa det jag skulle ha. När jag gick hem köpte jag även lite mer som vi missade.
Alltså så himla kul det är! Det är ju nu allt det roliga börjar. Måste ju erkänna att jag är helt slutkörd efter att ha jobbat 10-11 timmar per dag nu med att packa upp kartonger och organisera. Det kommer ju bli uppackning av varor även i fortsättningen, men skönt att det inte är på den nivån som varit nu. Så kul att äntligen få lite arbetskamrater också. Jag ser fram emot att jobba, längtar liksom!

Iallafall...
Bland annat så köpte jag dessa badankor som lyser i kontakt med vatten. (20 kr har jag för mig att de kostar om någon undrar.. max 30,-)


Sista dagen

publicerat i Vardagsliv

Idag har jag jobbat i elva timmar. Sprungit med kartonger och packat upp MASSOR!
Det är fortfarande massor kvar så vi ska köra kl 07.00 imorgon så vi hinner öppna till klockan 10.00. Det är väldigt stressigt men vi måste ju hinna.
Oskar och Leon ska stå och hänga på låset så vi kan shoppa det vi ska innan det tar slut. Jag vet ju inte vilken åtgång det kommer vara på sakerna så bäst att vara på den säkra sidan.
På TGR kan man inte köpa en grej man sett för flera veckor sedan, vi får in nytt hela tiden så en gammal grej kommer oftast eller aldrig tillbaka. Skynda att fynda imorgon hörrni!

Nu ska jag läsa ett par sidor ur nya boken. Del 2 av den chockerande sexboken.


Produktiv dag

publicerat i Vardagsliv

Äntligen hemma! Sjukt trött i fötterna idag med och dessutom träningsvärk i benen. Ikväll ska jag TVINGA oskar att massera fötterna för det är jag värd.

Sjukt mycket har vi fått gjort idag med. Massor är upplockat och fixat men massor är det kvar också, men det fixar vi imorgon.
Längtar tills på lördag då det är butiksöppning så ni (och jag) kan shoppa loss! Kommer ni?


att föda barn

publicerat i Vardagsliv




Jag är så himla sugen på en till bebis, ett till barn. Finns det någon mer som blir det efter att se dessa videoklipp eller blir ni bara äcklade? Jag tycker det är så fascinerande att en sådan varelse kan växa inuti en kvinnas kropp och utvecklas på 9 månader. Helt sjukt egentligen! Att de små liven sedan ska växa och bli vuxna människor?! 
Jag låg alltså och youtube'ade "giving birth" igår kväll och kunde inte somna efter det. Jag önskar att Oskar snart inser att ett till barn skulle vara underbart.

Dag 2

publicerat i Vardagsliv

Idag jobbade vi betydligt längre. Klockan åtta var vi där imorse och körde fram till kvart över sex. En halvtimmes lunch och någon kvarts fika blev det, så jag är nu skapligt trött i fötterna. Dom bultar så jag skulle behöva en liten fotmassage... Orkar inte ens fråga oskar för jag vet vad svaret blir så jag får lägga dem i högläge istället.
Men så fint det blir hörrni! Jag har sett världens sötaste pennvässare som jag vill köpa sen, men när jag tänker efter så är den rätt onödig. Vi har inte ens blyertspennor hemma.. Haha. Finns mycket man vill ha, och att det är billigt gör ju att man vill köpa det bara för det liksom. Hade pennvässaren kostar 100 kr hade jag ju inte ens tittat åt den.
Lite snygga skrivböcker med fina mönster har vi packat upp också. Vill ha dem med, men så kommer ju frågan; vad ska jag med 5 block till? Kan vara bra att ha nån gång kanske om 4 år?

Nej nu ska jag gå ut med hundarna och sen ska jag krypa till kojs och se på greys anatomy.


Intensivt

publicerat i Vardagsliv

Nu är jag hemma efter några intensiva timmar med leverans av 17 fulla pallar med kartonger som skulle till rätt "avdelning" i butiken. Det blev inte så många timmar nu ikväll, som tur var för imorgon börjar vi klockan åtta och kör hela dagen.
Jag har sett massor jag vill köpa redan! Åh så bra att de har allt möjligt och att det mesta är så billigt för jag kommer nog köpa varenda julklapp där. Det finns något för alla.

Nu ska jag försöka varva ner och lägga mig och sova. Det blir nog en lång dag imorgon.


Läs den!

publicerat i Vardagsliv

Nu har jag läst ut boken (femtio nyanser av honom) och har beställt bok nr 2. Den kommer om ett par dagar och jag längtar! Eftersom jag läst ut den första nu så kanske någon vill låna den av mig?

Idag skulle jag ju jobbat med uppackning i den nya butiken men det hade inte kommit någon leverans så det blev inget. Inte förrän halv sex nu ikväll iallafall för då kommer äntligen varorna så då ska vi alla befinna oss där och packa upp så mycket vi orkar!


50 nyanser av honom

publicerat i Vardagsliv

Jag köpte ju denna bok för ett tag sedan. Jag har nu läst ungefär halva och det är en av de bättre böckerna jag läst. Den är annorlunda. Mycket sex. Det är väl vad hela boken går ut på egentligen. Jag visste att den skulle vara ganska erotisk redan innan jag började läsa, men det som händer i boken kom som en chock. Vill inte berätta för mycket nu för då förstör jag nog för er som inte läst den.


Indiska köttbullar

publicerat i Vardagsliv

Lagade nyss något väldigt gott! Köttbullar med en indisk kryddblandning, tikka masala tror jag det var, lite vatten och crème fraîche på det så det blir som en sås. Serverade med ris och naan-bröd. Det stod att man skulle ha papadums men det vet jag inte ens vad det är och brödet jag använde hittade jag på indiska hyllan på citygross. Funkade det med!

Köttbullarna däremot blev inte runda, de föll isär lite och såg inte så aptitliga ut att äta, men det gör inget. Ska ju inte bjuda kungen direkt.


Jobb

publicerat i Vardagsliv

Imorgon ska jag jobba 10-18, sen är jag ledig på måndag och sen börjar jag mitt nya arbete på tisdag! Då ska det packas upp varor för hela slanten hela veckan och sedan öppning på lördag. Spännande!!! Jag kommer vilja handla allt jag ser. Och nu vet alla varifrån julklapparna kommer handlas ifrån som är från mig, hehe 😉




Kalas

publicerat i Vardagsliv

Idag har vi varit i Katrineholm hos släkten på kalas. Mat och umgänge, det gillar vi.

Här är min kusin Paulina. Hon är precis nästan lika gammal som jag. Tänk vilken tur att våra fäder idkade samlag samma år så vi kunde födas och bli nästan jämngamla. Vi har så mycket gemensamt och vi är så lika så det är läskigt. Kanske inte till utseendet men i sättet. Puss på dig!


Mat och lugg

publicerat i Vardagsliv

Nu har jag lagat jättesmarrig mat.
Indisk köttfärssås typ, och ris till. Man gör som vanlig köttfärssås fast man har i garam masala och paprikapulver. Jättegott! Testa det om ni vill testa på något nytt.

Detta är andra gången jag har luggen nere sen jag klippte den. Och det var ju över en vecka sedan. Jag har med andra ord inte fixat frillan sedan dess. Jag börjar ångra lite att jag klippte lugg. Jag orkar ju inte med att stå och fixa luggen varje morgon... Men det visste jag ju innan så jag vet inte vad jag tänkte på.

Men idag är den nere!


Kanske en julklapp?

publicerat i Leon

Var på stan nyss. Köpte ingenting! Men jag såg ett litet julklappstips till Leon på Lekia. Jättestora plastklossar.


Fredag

publicerat i Vardagsliv

God morgon! Igår var min mamma, pappa och bror här och hälsade på mig och Leon. Oskar jobbade över så han kom precis när de skulle åka hem. Igår gjorde vi ingenting på hela dagen, och jag är ledig idag så jag vill faktiskt hitta på något. Att traska till stan och gå en sväng kan kanske räcka, får se. Jag funderar även på en sväng till badhuset. Leon har aldrig varit där så det vore kul!


Paella

publicerat i Leon

Dagens lunch var Paella. Väldigt gott, men det tycker alla Gorettis.


Mysigt

publicerat i Vardagsliv

Så här på kvällskvisten blir det att tända ljus. Leon är ganska på men det gäller att lära honom att hålla sig borta i tid.

Jag har somnat 2 dagar i rad nu till Twilight-filmerna. Det återstår att se om jag kan hålla mig vaken ikväll.


Frusna fötter

publicerat i Vardagsliv

Ni vet, jag är så himla frusen av mig, speciellt om händer och fötter. Dålig blodcirkulation eller något.

Jag förstår inte att jag inte kommit på detta tidigare... Inte förrän igår kom jag på att jag hade en vetevärmare sen graviditeten som jag kunde värma och lägga om mina fötter. Finns det kanske liknande strumpor eller något man kan köpa? Isåfall önskar jag mig såna i julklapp.
Även sommartid alltså så fryser jag! Kan absolut inte gå barfota, mina fötter blir blå!


Ivrig kille

publicerat i Leon

Ikväll har vi varit hos Leons faster Emma och ätit kvällsmat.
När vi kom hem började jag fylla upp ett bad till Leon och sedan gick jag iväg och gjorde annat. Efter en kort stund letar jag efter Leon som nyss satt och lekte.
Hittade honom här...




publicerat i Leon

Leon du är så fin min lilla vitamin!


Julpynt

publicerat i Vardagsliv

Jag är en sån som slänger ut julgran och allt vad det heter nån dag efter jul, så därför plockar jag upp stjärnor och sånt tidigt istället så de får hänga längre. Julgranen väntar vi med, känns lite tidigt att ta fram den nu, men stjärnor har hängts upp. Visst är det mysigt? I år ska ju Leon även få träffa tomten för första gången. Spännande!


Måndagens Blä

publicerat i Vardagsliv

Idag har jag haft en djävulsk huvudvärk, ni vet sån man har när man börjar bli sjuk. Influensa-sjuk. Det bara slog till och har inte släppt. Jag hoppas innerligt att det inte bryter ut till nån spy-sjuka för då spyr jag (hehehe..)! Hatar att spy. Har hellre världens diarré än spyr, så nu vet ni det. Anteckna? Hur gör man med Leon om jag inte kan ta hand om honom? Får han vara på dagis då eller ska Oskar ta föräldrapenning och vara hemma, eller bestämmer man själv hur man vill göra?
Jag skulle ju jobbat imorgon men börjat kvart i sju så om det skulle vara värre imorgon ville jag inte ringa in nån så himla tidigt, så gjorde det nu ikväll istället.
Det blev ju värre nu under kvällen också, så förvånar mig inte om jag ligger och spyr inatt. *peppar peppar*

Inte nog med det så har det börjat läcka vatten från taket i köket. Hela bordet var fullt med vatten. Som tur var hade vi inget dyrt där, bara ett block och en klase bananer samt min kalender.
De lägger ju om taket på vårt hus och de har tydligen inte tätat ordentligt, plus att det har regnat så därav vattenläckan.

Så nu kommer taket i köket att rivas och hej o hå. Inte kul.


Furby is back!

publicerat i Vardagsliv

Hade ni också en furby när ni var små?

Jag kom att tänka på min lilla blåa furby jag hade när jag var runt 10-11 år. Jag tog med den till maxi (oklart varför), när jag gick på "stan" där tillsammans med min kompis som också hade en. Helt plötsligt började den ju prata i väskan så folk undrade väl vad jag hade för djur med mig.

Nu under hösten/vintern kommer det ut en alldeles ny och färsk furby. En uppdaterad version som jag ska be Leon önska sig i julklapp. För det är ju han som ska leka med den.........................eller? ;)





matsedeln

publicerat i Vardagsliv

Planerar inför morgondagens veckohandling. Har verkligen ingen fantasi när det gäller mat och känns som att man alltid äter samma. Denna vecka tog jag rätter från vardagsmaten-appen. Har som sagt ingen fantasi så det fick bli ris och indisk färs-stuk 2 dagar.
Men däremot är appen jättebra, massor av recept (konstigt att jag inte hittar nåt att laga?) och det står precis hur man ska göra (för den som är dålig på att laga mat (jag)). De senaste veckorna har vi kört på rätter vi kan utan recept men då blir det ju sån där vanlig mat som typ makaroner och falukorv, fiskpinnar, lasagne, spagetti och köttfärssås osv. Vilket absolut är gott men om man äter det för ofta blir det ju tjatigt. Och halvfabrikat är väl inte det bästa heller men det har jag delvis vuxit upp med och jag lever ju ;) Det går fort och det är gott och man blir mätt.


svampbob

publicerat i Vardagsliv

Leon ville gå upp kl 6 imorse, så det fanns ju inte mycket mer att göra än att traska upp i höstmörkret och sätta på lite barnprogram. Jag var halvdöd så tidigt på morgonen så jag halvsov i två timmar och Leon vet jag inte vad han gjorde.
Svampbob dök upp på tvn och då vaknade jag till, han är min favorit. För ett par jular sedan fick jag ett svampbob-mjukdjur av min vuxna kusin Paulina. Blev så glad! Haha. I julas fick jag ett paket med svampbob-kex av min bror, haha. Vad får jag i jul? Hoppas att Leon får en dräkt i svampbob, vore optimalt.


Sovloft

publicerat i Vardagsliv

Vi bor ju i en tvåa på 77 kvadrat, en insatslägenhet och vi har absolut inte råd att flytta men det skulle vara behövligt. Leon behöver verkligen ett eget rum, ett rum att ha alla sina leksaker i och framför allt ett eget rum för att lära sig sova själv. Det tär väldigt mycket på alla att dela rum. Vi väcks och störs och så är det jobbigt att ha alla hans leksaker i sovrummet.

Jag kom därför på den briljanta idén att bygga ett sovloft i vardagsrummet till mig och oskar. Leon får ta sovrummet. Vi har ju en sekelskiftslägenhet så det är väldigt högt i tak och det skulle nog göra sig perfekt med en säng i taket. Man får ju göra det bästa av situationen och som det är nu kommer vi inte kunna flytta på några år.

Om vi ska spara pengar till kontantinsats, 15% av priset på lägenhet, så tar ju det väldigt lång tid och så länge funkar det inte att dela rum.

Nu undrar jag om ni vet någon eller känner någon som kanske kan skissa upp nåt förslag och bygga detta loft jag drömmer om? Om man inte får tag på någon via kontakter, hur går man tillväga då?


Fuck off

publicerat i Vardagsliv

Tur att vi plockat bort själva klockan annars skulle ju Leon vaknat. Dock visste ju inte den som ringde på att det inte låter så jag fattar då inte hur man tänker? Åtminstone kunde ju personen knackat lite löst.
Något brådskande eller allvarligt kan det ju inte heller ha varit eftersom den bara ringde 2 gånger. Annars skulle den väl typ ha knackat och plingat hysteriskt, och kanske ropat hallå - hjälp eller något.....





Kläder skänkes

publicerat i Leon

Hoppas ni inte blev skrämda av bilden tidigare idag ;) det är ju trots allt halloween. Heheehe.
Jag, Lelle och hundarna har varit hos mina föräldrar idag. Vi tog en promenad ner till Oskars jobb där bilen stod sen åkte vi.


Inte så mycket hände där, Leon lekte, jag drack kaffe och så har Leon ärvt kläder som jag rensade och tog det jag gillade. De mesta jag inte gillade var i storlek 102 eller 104 (?) eller vad nu storleken heter och någon/några storlekar uppåt. Jag ger gärna bort det till någon istället för att slänga till UFF (som säkert också är bra). Hojta till! Det är en kartong och en kasse full.

 


Hahaha

publicerat i Vardagsliv

Är detta samma person? Hahahaha. Så jävla ful! Nackdelen med lugg då att man måste fixa till håret innan man går ut.


RSS 2.0
Till Toppen