Leons önskelista

publicerat i Leon

Jag kan inte komma på mycket som Leon önskar sig i julklapp, men någonting jag verkligen vet att han skulle uppskatta är detta kök och köksredskap från IKEA. Det är väldigt dyrt, men vi vill att han ska ha ett rejält som ej är i plast som lätt kan välta osv. Detta är ett väldigt fint i trä som förhoppningsvis håller länge. Det är också något som vi inte bara går och köper bara sådär, så då passar det ju perfekt att önska honom i julklapp istället.

Om man vill köpa kläder så har han storlek 86 i jeans och de flesta byxor (kappahls mjukisbyxor är väldigt trånga i resåren så 86 blir nog för litet om ni köper därifrån), 86 eller 92 i tröjor, beror också på vart man köper eftersom det är så olika, skor har han storlek 22 (eller 23 om man vill köpa vårskor). Ett par Kavat promenadskor till våren vore inte helt fel, men de kan vi köpa själva då om det är så.

Leksaker har han ju inte så värst mycket, så det är ju lite plockgrejer han gillar och så. Kuber och olika former att stoppa i fack och lådor och sådär.

Teletubbies älskar han, men filmer har vi redan köpt så det är väl mer om det finns kvar mjukisdjur eller leksaker av teletubbies på marknaden. Annars går det säkert att hitta begagnat!

En Furby önskar han sig ju kom jag ju på nu. Kanske nåt du vill köpa Emma? Haha ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen