Min och Oskars önskelista

publicerat i Vardagsliv
Oskar och jag önskar oss grejer tillsammans i år.

Kastruller och stekpanna från Ikea. En kapselmaskin Tassimo. En vit mjukstängande (viktigt!) toalettsits. Den sistnämnda finns billigt på Biltema. Kapselmaskinen är inte första prio, först och främst behöver vi toalettsitsen och kastrullerna.
 



Detta är nog första året som jag inte önskar mig något speciellt till mig själv. Jag råkade tappa ut min inpackning i duschen, så det är ju om någon vill köpa sånt nytt till mig.
Jag använder Lóreals proffesional shampoo Vitamino Color 500 ml + inpackning Vitamino Color 500 ml från Hårvårdsbaren. De har alltid erbjudanden om att köpa shampot och inpackning för 350,- eller liknande. Välbehövligt och inte gärna sånt man vill lägga pengar på själv!
 
Ett annat shampoo + inpackning jag gärna vill ha/eller istället är ju Moroccanoil. Jag har ju oljan och den är bäst, och jag har hört att shampoot och inpackningen också är skitbra! Jag använder ju inget balsam eftersom jag hellre kör med inpackning de dagar jag tvättar håret, vilket kanske blir runt 2-3 gånger i veckan ungefär. Försöker få skonsamt och fint hår och då tycker jag det blir bättre att använda inpackning istället för balsam.
 
Vill man köpa presentkort till mig så är det kul ifall de är ifrån antingen Gina Tricot eller H&M... Jag handlar inte så mycket kläder längre men jag kan behöva lite fler jeans och då är Gina Tricot bra.
 
Jag har sett en vacker köksvåg (vit) från Åhléns som jag suktar efter, men den ligger ju inte prio ett på listan av saker jag egentligen behöver, men ifall nån är sugen så ser den ut så här...... http://www.ahlens.se/inredning/kok/koksdetaljer/koksvag-id-d07e46c873324c9c9358e97b811fcb9b.html
 
 

Kommentarer
Postat av: Joanna - Mamma och gravid

Man vet att man är vuxen när man önskar sig en toasitts i julklapp :)

2012-11-21 @ 17:08:46
URL: http://mittunderverk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen