Stockholmstips

publicerat i Vardagsliv

Nästa torsdag så ska jag och Oskar åka till Stockholm. Vi kommer att vara där från 11 till 17 ungefär i ett ärende jag har där uppe och också för att göra något, bara han och jag. Leon får stanna hemma hos mormor så länge.

Så nu behöver vi lite tips, vad gör man i Stockholm och hur åker man tunnelbana? (Vad kostar det?) Vi kommer ju bara vara där i 6 timmar, men vi ska iallafall shoppa lite och äta någonstans. Det räcker väl att befinna sig i själva Stockholm city? Eller ska man ta tunnelbanan och åka nån annanstans? Liljeholmen ska vi iallafall till, där jag ska göra mitt ärende som jag kanske berättar om senare.


Kommentarer
Postat av: Jane

Du behöver inte åka någonstans med tunnelbanan. Att gå på Drottninggatan i alla affärer tar en stund plus alla andra gator/ affärer där omkring.

2012-10-18 @ 01:54:09
Postat av: Lisa

Jag tycker ni ska skippa Drottninggatan och allt där omkring om ni varit där förut. Det är bara stressigt, långa köer och irriterade stressade människor. Ett tips är att ta tunnelbanan till Slussen och gå på söder där finns också massa butiker men det är mindre mysigare gator med mysiga matställen och caféer :) då kan ni ju gå till gamla stan också där är super mysigt (det kan man från Drottninggatan med iof)

2012-10-18 @ 08:37:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen