Gottegrisen

publicerat i Leon

När farsan äter godsaker så är det snabba puckar upp i knät. Han älskar verkligen chips och ostbågar den där ungen, men känner kanske att vi borde sätta lite stopp för massa sånt nu. Inte för att han äter enorma mängder, men ändå. Dels för att han är för ung och för att det är onyttigt osv.
Det är jobbigt att vara barn och överviktig, iallafall i tonåren. Hur det var när jag var yngre än så har jag nog förträngt, men man fick sig säkert ett och annat fult ord så man blev ledsen.


Kommentarer
Postat av: Linda G

Om inte annat för att undvika sockerberoende och hål i de små tänderna :) Eller som tandläkaren sa; när de börjar ifrågasätta o fråga om de kan få godis och torkad frukt o sånt, då får man ta ställning att om man äter själv så kan man ju inte neka de :) Handlar ju bara om att ta ställning till va man själv tycker som förälder :)

2012-10-14 @ 20:47:41
Postat av: Daniella

Ja precis, men han är så söt när han kommer där och sätter sig och doppar handen i påsen och tar en näve, går fasen inte att neka honom då haha

2012-10-14 @ 20:53:15
Postat av: Linda

Haha ja förstår precis. Det e svårt att vara konsekvent få även att det e för hans bästa:-)min bror har redan erkänt att om vi kommer säga nej om tex glass före maten när han blir äldre så kommer han inte kunna säga ifrån om William frågar honom också. Han kommer säga. TA TRE! Bara för att han e så söt :-Phaha

2012-10-14 @ 20:59:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen