choklad!!

publicerat i Vardagsliv
Jag är en riktig sucker för Marabous chokladkaka Sensation yoghurt raspberry. Det är den godaste jag någonsin ätit!

Idag fick vi in 2 nya smaker i Sensation-serien. En utav dem var Cookies Cream och den ska jag testa idag. Är lite smått skeptisk till att den slår yoghurt raspberry, men man kan ju hoppas att den är lika god!

Och en annan sak.

Varför ska man inte få äta något gott ibland bara för att man använder Viktväktarna som viktminskningsmetod? Viktväktarna för mig är också en livsstil, och man får inte glömma bort att faktiskt unna sig själv goda saker ibland - i måttliga mängder.
Man behöver ju inte smälla i sig allt man älskar i massor, för DÅ blir man fet. Men om man äter en chokladkaka på 100 g en gång i veckan så kan det ju inte skada. Eller vad tycker ni? Det lär ju bli motsatt effekt om man tex äter skitbra i ett halvår och går ner i vikt. När man slutar på Viktväktarna då? Ska man börja smälla i sig choklad bara för man nått sin målvikt. Nej.. Man ska inte plåga sig själv på det sättet. Man lär ju äta godis och choklad nån gång mer i livet, även om vissa väljer att inte göra det när de går på Viktväktarna.

Så klaga inte på mig när jag tar mig något gott är ni snälla. Man FÅR äta det, men i måttliga mängder som sagt. Man kan ju liksom inte plåga sig själv genom att inte få äta det man tycker så mycket om. I mitt fall är det marabou sensation, yoghurt raspberry.

Kommentarer
Postat av: Alex The King

Haha bara för att jag sa så xD

2010-08-27 @ 21:25:11
Postat av: Alex The King

2010-08-27 @ 21:26:33
Postat av: jane

hej du lilla gumman. I kväll åt jag både dagens points ++++++ alla 49 EXTRA för att par månader tror jag .Var med mina arbets kamrater på resturang MEZE. Ta dig en choklad du. Du har så rätt i det du säger. Kram

2010-08-27 @ 21:32:47
Postat av: Linnea

Det finns väl ingen som kan klaga på vad någon äter. Det är upp till var och en tycker jag. Och är man så duktig som du så får man självklart unna lite ibland. Vad är det för mening med att följa en strikt diet om man inte kan njuta ibland? Då kan man lika gärna vara tjock och glad. Som jag :)

2010-08-27 @ 21:33:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen