en hård vecka väntar..

publicerat i Vardagsliv

Skepp ohoj! Eller hej!!

Har precis tränat ett medelpass. Tänkte komma igång nu igen. Var ett par år sen jag var riktigt PÅ G! Det var kul att träna och bli svettigt, men själva passet var inte alls lika kul.

Imorgon kör ju äntligen Johan Oddman. Hoppas det blir roligare. Längtar iallafall!

Imorgon börjar jag också intensiv-veckan i arbete. Chefen ska på semester, så jag och min kollega kommer jobba massor.
Jobbar varje dag tills på fredag, sen är jag ledig på lördag, sen jobbar jag varje dag från söndag till lördag. Blir verkligen en hård vecka. Men det ska bli kul.. Ligga i lite. Får känna hur det känns att vara en riktig arbetare. Det ni!

Jag har även suttit och kollat på resor till Thailand idag. Har ju 30 000 som jag kan göra vad jag vill för. Det mest ekonomiska vore ju att betala av lite av mitt privatlån som jag har på 45000, men jag känner också att jag måste få leva. När har man annars råd att resa till Thailand? Sist blev jag ju bjuden, så det räknas ju knappt. Det var det bästa jag har varit med om. Thailand alltså. Skulle göra vad som helst för att få åka dit igen.. och det måste jag!! I februari. Med Oskar. Så är det. Synd bara att han inte har några pengar till det.

Det jag planerar för mig själv är iallafall att vi åker 2 veckor till Koh Samui, Chaweng. 18000:-/person kommer hotell och flyg gå på, sen är det ju mat och fickpengar som ska till. Shoppingpengar också ja, det får vi inte glömma. Men skulle kunna strunta i shoppingen, bara jag får resa dit!

Fattar ni HUR MYCKET jag vill till Thailand?




Kommentarer
Postat av: jane

18000:-????????för två veckor.Det finns mycket billigare resor....

2010-08-23 @ 10:24:44
Postat av: Anonym

bara du inte gör ngra jävla tuttar så är jag nöjd ;) haha

2010-08-23 @ 17:48:40
URL: http://ellinorastamaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen