mardröm

publicerat i Vardagsliv
Jag drömmer ofta drömmar som relaterar till det jag har gjort nyligen, eller under dagen.

Inatt drömde jag att vi fick beskedet att pappa skulle dö. Och i drömmen innan så var Alexander påväg att skjutas ihjäl av en mördare. Hatar verkligen att drömma sånt där. Mitt hjärta dunkade när jag vaknade klockan kvart i tre av drömmen, och den kändes så verklig. Jag höll mig vaken i typ 10 minuter för att inte somna om precis då och drömma vidare på mardrömmen.
 
Just det, häromnatten drömde jag att Alex blev huggen av en sån där mördarhund och ivägdragen i armen av den saten typ 50 meter. Armen på han var helt söndertrasad sen. DEN drömmen drömde jag nog för att jag hade läst på Aftonbladet att nån hade blivit biten av en sån där hund.

Igår kväll såg jag och Oskar på ett program om att överleva döden på Discovery. Man fick se 3 personer bli dödade i olika olyckor, och sedan vaknar de upp igen. Det kan ha varit anledningen till att jag drömde som jag drömde inatt.

Jag hatar verkligen att inte ha någon förklaring till såna här äckliga, läskiga drömmar. Måste alltid hitta orsaker till att jag drömmer det jag gör, annars mår jag dåligt och tror att det ska hända på riktigt.

Jag har ju drömt sanndrömmar förut.

Sjuk i huvudet? Ja, en aning kanske. Behöver hjälp!

En annan teori jag har är att jag är så rädd för att förlora mina nära och kära, därför drömmer jag att de dör, eller blir skadade.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen