minledigadag

publicerat i Vardagsliv
Fan vad det regnar ute. Men idag passar det fint. Mysigt när man ligger i soffan och bara myser framför tvn, så hör man regndropparna mot fönstret. Skönt hur man värdesätter så mycket bara för man tar sig tid till det. Förstår ni? I lugn och ro kan man ligga och tänka på allt och ingenting..

Var och simmade imorse med Elsis.. Hatar verkligen att det är så himla kallt nu. Eller börjar bli iallafall. Kallt när man går upp, kallt när man kliver ur duschen på badhuset, och svinkallt när man går i bassängen. Usch.

Var precis och handlade bröd och lite annat gott till den långa bilresan till Ullared imorgon. Köpte vindruvor till mig, och till Oskar köpte jag energidryck och chips. Det vet jag att han gillar.
Sen köpte jag ju bröd också som vi ska äta. (Äta? Ja, vad fan ska man annars göra med brödet. Vet inte varför jag skrev så.)

Igår stickade jag klart pannbandet. Tog bara en kvart eller så. Jag fick slut på garn så den blev för kort och för smal. Eller vad det heter. Motsatsen till bred?

Jag kom på en smart idé. Tror jag iallafall. Vet inte om det är fult eller snyggt, men det är iallafall praktiskt, eftersom bandet är för kort.



Pillade in en garnbit och gjorde en rosett emellan. Fult eller snyggt? Jag tycker det är lite häftigt. Lite eget mode sådär.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen