Att hitta bostad

publicerat i Vardagsliv

Jag lovar er, varje dag sitter jag och gör intresseanmälningar på lägenheter. Både hos stora och små hyresvärdar. Hyresbostäder är ju att glömma då man tydligen måste varit med i kö i flera år och samla poäng... Satsar på bättre lycka hos nån av de små. Precis nyss anmälde jag intresse på nygatan 40-nånting... Får se om de nappar!

Hoppas turen kommer till oss snart för jag börjar få lite panik. Även om vi har turen att få bo hos familj så kan man ju inte bo där resten av livet. Hur som helst, det verkar vara väldigt svårt att få tag på en lägenhet om man inte har kontakter. Fuskigt!


Kommentarer
Postat av: jossan

Hej hej :-)

Förstår att det är svårt att hitta större boende :-). Såg att ett hus i herstadberg är till salu. Det högsta budet är 980 000 kr och det finns potential att göra det riktigt fint. Hade vi haft råd skulle vi slå till. Förstår att ni inte kanske är ute efter hus men ville ändå tipsa. Sen finns det ett jättefint litet hus i sörby.
Underbart renoverat. 1 375 000 kr. Billig månadskostnad. Mitt tips på lägenheter är att googla o kolla även blocket :-) Lycka till!! Kram från jossan

Svar: Tack för tips! Huset i herstaberg, är det 2 rum och kök? Hittade inget annat hus där, och såg ingen större potential i det huset heller, haha ;) Vi är ju tyvärr inte heller ute efter att köpa något, även om det vore det bästa. Har inte råd helt enkelt så det får bli hyres nu ett tag framöver. Kram!
Daniella Goretti

2013-03-08 @ 08:07:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen