31 okt, 09

publicerat i Vardagsliv


Fasen så roligt Halloween-passet var imorse då! Ellie och jag kom till Friskis vid 11 för att sminka upp oss och klippa sönder lite kläder och tuppera håret. Sedan var vi klara och resultatet ser ni. Mycket vackert. Vi vann även tredje pris för bästa utklädnad, det ni! Haha, ett roligt pass iallafall. Såg nu när jag var inne på Friskis sida och kolla schemat att Amanda inte leder sitt pass imorgon, det som är så bra.. Får gå på något annat. Antingen klockan fem eller klockan sju. Fem passar iofs bäst eftersom det är Ensam mamma söker klockan 8. Eller ska man kanske ta och köra klockan 11 på lindas? Äsch.. bestämmer mig imorgon, orkar inte ställa klockan nu när jag är ledig....

Har tvättid kl 12-16 imorgon, sedan händer det väl inte så mycket mer.

Idag har det inte hänt så mycket heller. Oskar och jag har varit på stan och bara tittat, sedan köpte vi pizza och gick upp till Annelie och mamma och åt och såg på Polisskolan. Nu sitter vi här och är sociala.

Puss

30 okt, 09

publicerat i Vardagsliv
Fasen vad skönt med helg nu! Mycket uppskattat och efterlängtat!
Imorgon är det Halloween-pass på Friskis. Ska bli kul att få klä ut sig och jympa. Kanske vinner man för bästa utklädning också ;) Ellie och jag ska vara zombies. Först tänkte vi vara spöken och bara dra ett lakan över oss, men nu har vi ändrat oss.

Vad händer mer? Jag vet inte riktigt. Kanske har bestämt något som jag har glömt bort?

29 okt, 09

publicerat i Vardagsliv
Hej!

Inatt blev det inte många timmars sömn. Oskar och jag såg nämligen en film som inte var så fin som jag hade velat. Jag brukar vara tålig och brukar vanligtvis gilla skräckfilmer, men den här var bara för mycket. Psykiskt alltså. Den hette Paranormal activity och handlade om spöken, andar, demoner..  Låter väl inte speciellt läskig, men eftersom jag tror på sånt så var den förjävlig. Det är ju inte så att man kan tänka att "äsch, det är bara en film, det är inte på riktigt", för det är just vad det är! Det händer hela tiden, och det var det som skrämde mig. Låg sömnlös i flera timmar, sen somnade jag. Det enda jag kunde tänka på var den där jäkla filmen. Usch.. jag som just hade vant mig att sova själv. Nu får jag börja om igen, och det lär ju ta flera månader efter den här filmen. Jag vill egentligen inte prata om det här, det kanske öppnar upp dörrar jag vill ska vara stängda, och ni som inte tror på detta alls tycker väl att jag är helt sjuk i huvudet. Men det får ni tro, jag är frisk.

Nog om det!
Var och tränade på passet klockan 17.00 med Ellie. Haha, det var inte nåt pass jag vill gå på flera gånger. Tråkig musik, tråkiga rörelser.. och det är ju det som gör nästan hela passet! Förutom ledaren då, om ledaren inte är bra så blir inte passet heller så bra. Så ett plus får hon väl då, Johanna, för bra ledarskap!

Nu hoppas jag på att komma på bättre tankar än den där filmen så jag kan somna sen, och alla andra nätter framöver.


love

publicerat i Vardagsliv
Nu har jag fått upp allt och även hunnit möta Oskar efter jobbet. Vi har köpt lite grejer till Dennis på Lidl. Lite popcorn och godis som han gillar, men det får ni inte säga till honom nu.

Nu blir det wook, sedan träning!


Det ser typ ut som att jag har choklad runt munnen, men det är finnar (som jag aldrig annars får. Typ 2 gånger om året). Så jag vet inte, det kanske är herpes eller nåt, haha.

oh no!

publicerat i Vardagsliv
Hej allihop!

Jag är jätteglad nu, gissa varför? :D
Har fått stilla mitt begär nämligen. Förlåt alla, förlåt plånboken, förlåt bankomatkortet, förlåt mitt konto, förlåt MIG SJÄLV! Jag kom hem med mycket mer än bara en hårklämma. *skäms*
Men jag är nöjd ändå. Det började med att jag och Ellie gick in på Gina för att titta. Ni vet hur det är, det går inte att bara titta när man är där inne. Så oftast blundar jag när jag går förbi den affären för att inte se nåt jag vill ha, haha. Det är sant! Jag tänkte att jag behövde en ny tröja eftersom jag spillde fett på den igår, och ett par nya leggings eftersom det är hål i de gamla. Det var vad jag tänkte och det var vad jag kom ut med från Gina. Sedan gick vi upp till Skopunkten. DÄR kunde jag hålla mig i styr, köpte ingenting.
Vi gick vidare till Chilli. (JA DOM HAR ÄNTLIGEN ÖPPNAT!), och köpte mina fina älsklingar jag har tittat på i flera dagar nu men inte kunnat köpa! Inte nog med det så hittade Ellie världens bästa uppfinning för de som hatar att diska glas (se bilden nedan).
Sist men inte minst så skulle vi ju till H&M för att köpa det jag skulle köpa egentligen. En hårklämma. Men hur kul är det liksom? Jag hittade en jättefin bh som jag bara var tvungen att ha, och då måste man ju matcha och köpa trosor också. När det var klart kom jag ju på att jag skulle köpa en hårklämmajävel, så ja, det köpte jag också.

Jag vågar inte gå in på mitt konto nu och titta.
Men det ordnar sig som jag brukar säga. För det gör det! Jag är ju glad och mår bra och det är ju det som räknas!

Den här ska jag hänga upp på väggen bland mina foton över soffan. 99:- Chilli


49:- Chilli


Diskgrej Chilli 30:-


Trosor 3-pack H&M 129:-


BH H&M 149:-

Hårklämma H&M 14,50:-


Leggings 99:- och Tunika 149:- Gina Tricot



Det var ju tänkt att jag skulle överraska dig lite Oskar, med fin Bh och trosor, men nu när du vet om det så blir det ju ingen överraskning, så det blir inget. Vad synd!

Nu ska jag spika upp Love-grejen på väggen,
hörs senare!

.

publicerat i Vardagsliv


Så här ser jag ut.. eller ja, man ser inte så mycket, men det jag mest ville visa var den ganska genomskinliga topen som jag tycker är skitsnygg! Från H&M.

Ska borsta tänderna och pudra näsan nu, sedan bär det av till Friskis.

28 okt, 09

publicerat i Vardagsliv
Gomorron!
Mår ni bra?

Jag mår bra. Låg i sängen ett tag och drog mig. Mycket skönt måste jag säga. Har ju sovmorgon idag eftersom jag är ledig. Vad ska jag göra idag? Jo, det är bestämt att jag och Ellie först ska till Friskis och lyssna igenom min inspelning av låtar till nästa termin. Är inte klar, men kan vara bra att lyssna igenom bara, och se vad jag har. Sedan ska vi ta en tur på stan. Jag måste köpa en hårklämma, kan ju inte vara så dyrt. Blir glad vad jag än köper, stillar beroendet lite liksom. Hehe.

Jag funderar på att färga mitt hår. IGEN JA! Kanske är det onödigt, kanske inte. Who knows.. vill bara att håret ska bli en aning rödare överallt. Är ju knallröd i hårbotten och den s.k utväxten, men längderna är fortfarande bruna. Snyggt som fan. NOOOT. Har jag skrivit vad jag trodde det berodde på? Jag tror att det kan vara så att håret inte tog emot färgen där jag hade tagit värmeskydd för plattången. Det tar jag ju bara i längderna, och det var där färgen inte fäste. Kan det kanske vara så? Har ju inte tagit i något värmeskydd i håret varken igår eller nu idag, så kanske ska testa en sista gång att färga och se ifall det fäster? Fan, onödiga pengar ifall det inte blir bra, men ändå. Man måste ju testa för att se.

YES JUST DET! Gissa vilket favoritprogram som är ikväll klockan 21.00?
Greys Anatomy! Längtar. Och så är det ju aerobics-passet innan. Helt perfekt kväll med roliga saker :)

Hörs sen


Elliekväll

publicerat i Vardagsliv
Ellie har precis gått hem. Hoppas du inte blev uppäten av några lejon nu, haha. Såg precis en film om lejon. Prey hette den. En av de första filmerna jag laddade ner för typ tre år sen.

Kollade på SF nu och såg att man kna köpa biljetter till Twilight-Newmoon kväll den 19/11 för 200:-. Man ser alltså den första filmen, sedan den andra efter varandra. Börjar klockan nio så man lär ju sitta där hela kvällen! Funderar på att köpa, ska höra med Ellie också för det är ju vi som ska gå. Men det borde ju komma tider då bara New Moon visas tycker ja, men det kommer väl. Guuuuuud längtar så mycket!




27 okt, 09

publicerat i Vardagsliv
Det är mycket krävande att ha besök som sover över. Iallafall för mig som är så pedant och måste städa och ha det fint hela tiden. Typ så fort jag ser en liten smula ska dammsugaren fram, och det kanske inte är så kul för dem som är här.
Alex och Dennis åkte nyss, pappa kom och hämtade dem. Igår såg vi på Jurassic Park och nu höll vi precis på att se tvåan innan de åkte. Får se klart på tvåan och sedan trean själv. Det är typ världens bästa filmer som gjorts, förutom Twilight då ;) Självklart! Snart premiär, längtar som bara den!

Dagen började med att Alex hade en tid hos frisören. För första gången i sitt liv skulle han nu klippa sig hos en frisör. Klippdebuten gick bra, och resultatet likaså. Jag tror att han blev nöjd, för han har inte haft keps på sig på hela dagen.

Alex blev klippt hos George på Hallings


Efter det så gick vi en sväng på stan. Jag hade hoppats på att Chilli skulle ha öppnat sin nya butik, men icke! Jag är nämligen ute efter en grej som dom har där nere i den nya butiken. Springer där nere varje dag för att se om dom änligen har öppnat.. får nog springa lite till.

Vi kom hem och gjorde inte så mycket. Alex skulle jobba klockan ett, och Dennis och jag skulle till badhuset. Det var nog flera år sedan jag var där sist, men kul var det! Dock tror jag inte att Dennis tyckte det var så roligt med syrran. Lite skoj hade vi nog iallafall. Vi lekte jaga och kurragömma där i vattnet, och så åkte vi rutchbana (eller hur det stavas). Efter 1 och en halv timme gick vi hem och lagade mat. Det blev makaroner och falukorv. Hade en jäkla huvudvärk när jag kom hem kan jag säga, men jag ställde mig i duschen efter ett tag, och då blev det bra igen. Det tar på krafterna att leka på badhuset kan jag lova!

Hade egentligen velat träna halv fem idag, men det är ju inte varje dag mina bröder är här så det fick skippas idag. Men det är ju en dag imorgon också. Om jag minns rätt så är det den roliga aerobicen?
Ska kanske spela in lite musik till nya passet imorgon också. Är ju ledig från jobbet imorgon med, som skönt är.

Nu ska jag fortsätta se på The lost world.
Hörs sen!

26 okt, 09

publicerat i Vardagsliv
YES! Äntligen ledig!!! Så skönt. Kan inte beskriva med ord vad skönt det känns nu att ha jobbat 5 dagar i rad. inkl en lång söndag. Vanligtvis jobbar man ju 5 dagar i veckan, men eftersom jag inte är van vid det så blir det ju lite extra jobbigt för mig. Men jag klagar inte, ånej! Fick jag så skulle jag jobba 5 dagar i veckan. Tänk bara på den fina lönen man får utbetald. Tyvärr är det ju inte så i mitt fall, men nästa månad så hoppas jag på det.

Kom precis hem från jobbet då som sagt, och om tre härliga timmar ska jag leda mitt pass på Friskis. Ska bli kul :) Alex och Dennis kommer sen och ska sova över. Vi ska ha en liten myskväll.


25 okt, 09

publicerat i Vardagsliv
God morgon!

Vad skönt det var att få sova en timma extra. Helt underbart! Har klätt på mig nu och ska snart börja fixa iordning mig. Ska ju jobba idag från 10-6, sen har jag faktiskt bestämt mig för att träna klockan sju. Eller bestämt och bestämt.. jag har packat träningsväskan och i bästa fall har jag inte ångrat mig när jag slutar jobbet. Känner att jag måste träna ikväll, så jag klarar av att leda mitt pass imorgon.

Om ni vill veta hur håret blev så kan jag ju säga att hårbotten blev illröd, och längderna förblev den hårfärg som var innan. Fan är det för fel på mitt hår? Snyggt att gå omkring så här med röd hårbotten och brunt hår i övrigt. NEJ. Men nu har jag fan inte råd att köpa mer hårfärg, så jag har inget val än att gå omkring så här.

Vi ses på Pressbyrån!

Några dagar gammal bild

lördagsjobb

publicerat i Vardagsliv
Hej ni!

Tog en runda på stan efter jobbet. Det fanns massor jag ville ha, men jag tog mitt förnuft till fånga, så jag köpte inget. Eller jo, en liten sak bara. Hårfärg! Eftersom jag ändå skulle köpa det den här månaden, så var det ju ingen dålig investering. Blev ju ingen skillnad på mitt hår sist jag färgade, men nu jävlar köpte jag en redigt röd färg. Det gjorde jag ju sist också iofs, men som det ser ut nu så blir det nog en aning rött.




Haha, fan vad rött det är! Om det inte blir rött nu så är det ju något fel på mitt hår. Det återstår att se!

Inatt ställer vi ju tillbaks klockan en timme. Alltså en timmes längre sovning. Fasen så skönt va! :) Jobbar imorgon 9.45-18.15. Jag funderar på att träna på passet klockan 7 på Friskis faktiskt. Har inte bestämt mig än, men om jag packar kläder och allt nu och verkligen bestämmer mig för det så finns det väl ingen återvändå. Har fanken inte tränat på flera dagar nu, och har ätit massa onyttigheter, så jag får ju ångest. Ångest, ångest, ångest. Varför finns ångest?

Idag hade jag ju tänkt att hinna med att rensa tidningar (morgondagens jobb) på jobbet, men det hann jag ju inte. Det var ju folk inne i butiken hela tiden. Inte en lugn stund fick man, haha. Men så är det att jobba! Känns verkligen skönt att jag får en fin lön nästa månad. Med tanke på att jag jobbade idag, och så jobbar jag imorgon (sön) och då får man ju dubbel timlön va? Haha, vilken koll jag har.

24 okt, 09

publicerat i Vardagsliv
Hade hellre legat kvar i sängen nu, men icke! Jag ska jobba 10-4 ungefär, sen ska min bror Alex komma så ska jag klippa honom. Ska nog ta en glutt på stan också. Det liksom kliar i fingrarna nu när jag vet att jag har pengar. Men ändå.. jag kan inte spendera dem. Har ytterst lite kvar att kunna spendera till mig själv, om ens något. Fan för fattigdom! Fan för mitt köpberoende. Jag blir liksom glad när jag har köpt någonting, vad det än är. Det stillar mitt behov för ett ögonblick, det känns bra. Ge mig något!!!
Haha.

Dricker kaffe nu och äter macka. Ska platta fågelbot innan jag beger mig iväg på cykeln genom stan till underbara Pressbyrån. Idag kommer inga tidningar, så det är inget sånt att ta hand om. Mer tid att pyssla med annat. Ska göra rent ugnen faktiskt, och börja rensa bland alla tidningar som egentligen ska göra imorgon, men det spelar väl ingen roll. Jobbar nämligen imorgon också, och på måndag. Sedan är jag ledig i två dar. Efterlängtade dagar.

Ha en fin lördag!

23 okt, 09

publicerat i Vardagsliv
Fanihelvete! Är inte så glad idag. Hoppas dagen blir bättre, för så här vill jag inte må. Jag har verkligen jobbat för lite i september. När alla räkningar är betalade och jag är skuldfri kommer jag att ha kvar några hundra att leva på och handla för resten av månaden. Kul? Nej! Vet inte vad jag ska ta mig till. Huvudsaken är ju att alla räkningar blir betalade, och de blir dom ju. Men.. utan mat blir jag. Får väl leva på knäckebröd och nudlar. Längtar verkligen till Oktober-lönen. För under oktober nu har jag jobbat mer än september, plus att vi ska till Ullared och handla julklappar. Det ser jag fram emot!

Nog om depp i detta inlägg.
Ha en fin dag!

Hörs sen

fin kväll

publicerat i Vardagsliv
God kväll!

Har precis dammsugat och torkat golven. Pedant som jag är måste jag fixa och styra så fort folket har gått hem. Det var mycket trevligt på mitt lilla Tupperware-party. Dom som kom var Madde, mamma, Linda, Ellie, Gullevi, Elizabeth, Kicka.. var det någon mer? Linda då såklart, hon som höll i det hela. Jag blev ca 600 kronor fattigare, men det är det säkert värt! Köpte en fyndig matlåda och en grej som skär saker (vet inte vad det heter, haha). Får även några extra gåvor för att jag var värdinna och för att folk köpte för ca 3000 sammanlagt :) Så det är kul! En mycket lyckad, trevlig kväll!
Tack mamma för brödet :)

Nu ska jag bara vänta på att golven kan torka så jag kan gå på dem igen, så ska jag ta och borsta gaddarna och lägga mig och läsa, och sedan somna. Det blir att gå upp tidigt imorgon. Ska betala lite räkningar innan jag går till jobbet, så det är gjort. Ska ju ev. jobba i helgen om det blir som tänkt.. inte det roligaste. Roligt blir det när lönen kommer för oktober istället, hehe.

 

Godnatt på er!


no workout!

publicerat i Vardagsliv
Det blir inget Friskis idag..
tror jag iallafall. Ellie kan inte träna och det är så tråkigt att ta sig dit själv. Passet börjar om en halvtimme så jag har ju en halvtimme på mig att bestämma mig.
Om jag känner mig själv rätt nu så blir det väl så att jag ligger på golvet och gör några situps istället.
Känner för en riktigt skön, varm, lång dusch också. Det är lite kyligt här inne och mina händer och fötter är alltid kalla!

22 okt, 09

publicerat i Vardagsliv
God dag!

Linnea har precis varit här. Vi pratade och kollade på tv :) Mysipys.
Om en timma ska jag åka till Friskis och träna. Kulikul.
Klockan halvåtta är det Tupperware-party här hos mig som Linda kommer och håller ni. Roligtroligt.

Jag är väldigt trött om dagarna har jag märkt. För lite sömn tror jag. Ska försöka lägga mig skapligt ikväll efter partyt.

.

publicerat i Vardagsliv
Greys Anatomy är slut nu. Fan så bra det va! Det är alltid så bra, finns inga dåliga avsnitt.
Jag har börjat fundera på vad jag önskar mig i julklapp. Lite småskit sådär.. typ ljuslyktor från Indiska, kuddar till soffan. Kommer med en längre lista lite längre fram, så du vet vad du ska köpa mamma.

Jag hade ju tänkt att gå och lägga mig efter Greys Anatomy, men nu börjar visst Fråga Olle dokumenären. Alltid så skumma grejer, haha. Kul o se.. så får sitta uppe en timma till, sen blir det läggdags! Ska ju upp tidigt imorgon och jobba.

min kväll

publicerat i Vardagsliv
Nu alldeles strax ska jag ställa mig och göra matlåda tills imorgon. Det blir pannkakor - lätt att göra, och det går fort. För klockan nio är det veckans bästa program på tv. Nämligen Greys Anatomy. Jag har haft tur som antingen varit ledig onsdagar, eller så har jag jobbat dag, så jag har kunnat se det klockan nio varje onsdag. Lucky me.

Är nyduschad efter det roliga aerobicspasset. Verkligen älskar när man kan allting och bara kör, släpper loss. Man känner sig duktig och snygg när man kör där, hehe. Ibland står det folk utanför och kollar in och då blir man lite extra pushad.



Kan berätta att jag ska sova ensam inatt igen. Spännande! Igår hörde jag inte ett enda läskigt ljud när jag skulle sova, men det får jag väl äta upp sen.

Nu blir det pannkakor! HEJSVEJS

21 okt, 09

publicerat i Vardagsliv
Om två dagar för jag lön! För jag får ju egentligen den 24e, men det är ju på en lördag, då får man väl på fredagen istället? Hoppas det iallafall för jag har sjukhusräkningen att betala senast den 23e. Sjukt att jag måste betala 300 fuckingkronor för att en läkare skulle komma o berätta för mig att jag inte hade brutit armarna!? FYFAN. Inte nog med den räkningen så har jag 10 andra att betala. Sånt är livet!

Nu ska jag ner i tvättstugan och hänga upp min tvätt och slänga i en till i maskinen.. inte kul att gå upp klockan åtta för att tvätta, men skönare nu på morgonen än på kvällen.

Hoppas du klarade uppkörningen gumman? :)

om att sluta snusa

publicerat i Vardagsliv
Nu har jag inte snusat sedan imorse. Har snusat 3 portioner idag, tog den sista imorse runt 10. Hur det känns? Ja.. det känns faktiskt lite både och. Ena sidan av mig tycker det är skönt att slippa stoppa in en snus hela tiden, för man gör det automatiskt, hela tiden, och den andra sidan vill ju ha, såklart. Det är skönt att bara stoppa in en under läppen och njuta. För det gör man. Samma sak för er som röker och drar ett efterlängtat bloss.

När folk frågar om jag är beroende så säger jag nej. Vet inte om det är för att jag inte vill inse att jag är det, eller för att jag inte ÄR beroende helt enkelt. Jag känner att jag kan sluta när jag vill, och det måste ju betyda att jag inte är tillräckligt beroende? Eller så har jag bara en väldigt bra självdiciplin och pli på mig själv.

Just nu i skrivandets stund så känner jag att det är skönt att slippa ha det där begäret och känna att man måste stoppa in en snus. Jag har heller inte något val just nu, för jag har inget snus. Kan inte göra så mycket åt saken helt enkelt. Dessutom sparar jag ju massa pengar! Och man räddar sin hälsa och speciellt sin munhygien, tandkött och tänder. Egentligen har jag ju inget behov av snusandet eftersom jag sitter är och skriver att jag inte saknar det?

Bara man ger sig fan på och ställer in sig (och hjärnan) på att man ska sluta, så går det! Jag är ju ett levande bevis.



Men fan va gött det skulle va med en prilla..

Ne nu får jag sluta ;)

DENNIS

publicerat i Vardagsliv
Min lillebror Dennis, 12 år om två veckor



I LOVE YOU!

ren säng

publicerat i Vardagsliv
Tjena bloggen och allihop!

Nu har jag precis bäddat rent min underbara säng. Nu är den FRI FRÅN SMULOR och skit som Oskar drar med sig när han går och lägger sig. Som tur gör ju inte jag det :) Ska tvätta imorgon klockan 8-12, så lika bra tänkte jag att fixa och bädda rent nu så slipper jag styra med det innan jag går ner till tvättstugan. Så det är det jag har styrt med sedan jag kom hem från Dennis klass redovisning.

Alla barn var jätteduktiga, men duktigast var ju Dennis, såklart. Lilla gosebror!

Har en liten ensamkväll ikväll. Får se ifall det blir fler dagar. Kan ju vara skönt att vara lite själv någon gång. Är ledig imorgon från jobbet, det är underbart.
Fick ju åka dit idag kvart över fem. Skulle ju åka till redovisningen vid 6 så mamma och dom fick stå och vänta utanför Pressbyrån i 20 minuter, och visste inte ens om jag skulle hinna. Men jag pinades igenom allt (kunde det mesta), och låtsades förstå för att hon skulle skynda sig lite så jag skulle hinna. Till slut blev hon klar och jag kunde då. Ja, när jag står där med jackan på och stressad så fortsätter hon och börjar prata om en ny sak. Usch! Hatar stress.
Alltså.. det jag skulle lära mig var två saker. Den ena kunde jag redan, och den andra tog det hundra år att komma fram till. Eftersom jag redan var stressad när hon kom till den saken, så förstod jag ärligt talat inte allting. Det är komplicerat. Det handlar om det nya kortsystemet på Östgötatrafiken, alltså busskort. Hur man gör ifall någon kommer och vill lämna in sitt kort när det är trasigt osv. Ingen vidare rolig info till er som läser, men det känns skönt att berätta.

Nåväl.. Undrar om det är något bra på tv ikväll?


min underbara säng som jag bäddade rent i förut

mina mattor från Ikea som nu vilar på köksgolvet

Just det! Igår köpte jag fina ramar till mina fina foton på farmor & farfar. Har spikat upp den ovanför soffan. Det kanske ser konstigt ut, men det är för att det ska upp flera sådana tavlor sen.. så det är inte klart.


Close-up

20 okt, 09

publicerat i Vardagsliv
Nu är jag så jävla arg och ledsen!
Man blir anklagad och trycks ner psykiskt. Man gör bara dåligt hela tiden, inget bra. Allt är fel. Det ska vara si, inte så. Bla bla bla. Och inte gör han det bättre själv ibland? Han är ju preis som oss andra. Men vi ska minsann göra han till lags..
FYFAN.

Ska tillbaks till jobbet kvart över fem. Det har jag ju ingen större lust med, men en från Östgötatrafiken ska komma och utbilda oss lite i hur man gör med den nya maskinen. KUL. Nae, fyfan. Skulle ju ha tränat, men nu missar jag det tack vare det.

Och sugen på snus är jag också. Men jag har tydligen slutat. FYFAN.

Ska till Dennis skola med familjen sen och kolla på när de redovisat eller något. Ska ju iallafall bli trevligt.

19 okt, 09

publicerat i Vardagsliv
Guud vad jag är trött! Det blev rätt sent igår, och jag sover dåligt eftersom nästäppan kommer undernatten när nässprayen har släppt. Inte nog med det, så vaknar jag automatiskt runt en timme innan alarmet går, och så somnar jag - och vaknar.. och somnar.. och vaknar några minuter innan alarmet går. Så jag hinner liksom aldrig vakna till alarmet. Ganska skönt, men jobbigt för den delen också.

Sitter här hemma i min ensamhet och bara SLAPPAR! Känns underbart. Tre timmars vila kvar tills jag ska leda mitt pass klockan 18.00. Ska bli kul :)

vilket drag!

publicerat i Vardagsliv
Sitter här nyduschad och målar naglarna. Passet gick skitbra, och det var världens drag. Det gillar jag. Man blir peppad och orkar mer och allt blir jättekul! Längtar tills imorgon igen, då kör vi!

Snart ska Hugo och Bella hem. Mamma och pappa kommer hit och hämtar dom. Ska bli ganska skönt.. jobbigt att ha Bella flåsandes i soffan bredvid hela tiden, och dom skitar dessutom ner i soffan som jag dammsög igår. Haha..
men annars har dom skött sig, de små byrackorna!

Kanske ska man köpa något fikabröd på konditoriet här nedanför. Ifall det är öppet så att säga? Kanske har stängt på söndagar.. Lika bra isåfall. Då blir det bara kaffe till mor och far.

Hörs igen sen!

18 okt, 09

publicerat i Vardagsliv
Usch, redan söndag! Dessa 3 lediga dagar har gått så himla fort. Så imorgon är det dags att gå upp klockan 6 igen och jobba. Inte det roligaste, men.

Om en timme ska jag cykla iväg till Friskis och hålla i medelpass. Ska bli roligt! :) Kör ju imorgon med som vanligt klockan 18.00.

Jag älskar Friskis & Svettis!


17 okt, 09

publicerat i Vardagsliv
Bella och Hugo är fortfarande kvar, och de blir nog kvar över natten igen. Denna dag har inte varit speciellt händelserik kan jag säga. Oskar har byggt ihop byrån som nu står så fint i sovrummet, sen har vi inte gjort mycket mer. Vilat och slappat! Det är ju trots allt lördag idag och jag är ledig. Linda som brukar köra medel kl 11 på söndagar frågade om jag kan hoppa in för henne imorgon, och självklart kunde jag det. Så imorgon gott folk så leder jag medelpass klockan 11. Jag hade ändå planerat in att träna imorgon, så det passar ju bra.





Fint det blev va?

Ska väl ta en promenad med hundarna snart, så dom får kissa och bajsa lite.

bra bilder

publicerat i Vardagsliv



Hugo&Bella

publicerat i Vardagsliv
Sitter här med Bella och Hugo i soffan. Dom är och hälsar på och ska sova här tills imorgon. Vi har tittat på Idol nu, och Bella har sprungit runt nästan hela tiden och varit orolig. Hon springer till dörren, så jag antar att hon har hemlängtan. Annars är allt lugnt!

Passet som jag gick på idag var väl inte som förväntat.. tyvärr! Jag tycker att ledaren var bra, och det var väl bara det som gjorde att passet var Ok. Hade det varit en tråkig random person hade det varit astrist. Dock var han ingen Johan Oddman, men rolig var han iallafall. Haha.

Har även varit på Ikea idag med Oggebogge. Han behövde något att ha sina kläder i. Stackarn får ha kläderna i påsar, haha. Hittade en byrå, och jag fick även 2 runda mattor till köket.

Puspuss

16 okt, 09

publicerat i Vardagsliv
Morsning!

Om en timma ska jag träna ett medelpass. Han som leder heter Stefan, så jag hoppas han är bra. Jag menar, Johan Oddman är ju bäst? Tyvärr har jag inte varit på hans pass på ett år eller nåt, så jag hoppas att han den här Stefan är lika bra :)

gubbjävel

publicerat i Vardagsliv
ÅÅååh..
kan du inte bara skaffa dig ett liv, din jävla gubbjävel som står och hänger i fönstret!

Är precis hemkommen från jobbet och jag cyklade hem. Jag cyklade med flit in i grinden så den skulle låta, och vem tittar inte ut då, om inte gubbjäveln? Först hade han bara näsan tryckt mot fönstret, men sen öppnar han fönstret och hänger ut. Har han inget liv?! Jag blir så jävla irriterad på honom..

ready to go

publicerat i Vardagsliv
Fasen..
Bara två timmar kvar tills jag börjar jobba. Det är kul att jobba kväll, lite roligare folk som handlar, och på kvällen hinner man med mycket mer än på dagen. Tex som att fylla upp dricka, gå runt och torka av, sopa golven osv. Så att allt är fint tills den som ska öppna dagen efter.

Jag har hunnit sticka jättelångt idag! Har inte gjort så mycket annat. Har precis plattat håret och böjt ögonfransarna. Ska lägga på lite rouge och löspuder eller vad det heter, sen är jag färdig.
Känns skönt att inte behöva sminka sig förutom tills fest. Jag orkar inte helt enkelt, och alla har vant sig vid hur jag ser ut utan smink vid det här laget. Fin utan smink helt enkelt. När det väl kommer till att jag ska sminka sig så är det bara kul. Lite över det vanliga och man blir snygg, inte bara söt.

Puss

15 okt, 09

publicerat i Vardagsliv
God morgon!

Fan vad bra Greys Anatomy var igår. Som vanligt!

Jag färgade ju håret igår.
Så här blev det





Vad hände? Ja, det kan man ju fråga sig. Just nu skimrar det i alla olika färger. Inte bara grönt den här gången. Jag vet inte varför det blev så här. Annars brukar mitt hår dra åt sig färgen, men tydligen inte den här gången, bara vissa partier. Och jag tog en intensiv röd färg tyckte jag, så det borde ju inte se ut som det gör nu. Men men.. en till färgning sen är jag rödluvan. Tänkte att det skulle va lite fint nu till hösten.

Ska sticka vidare på min halsduk och pannband snart tänkte jag, och vräka i mig lite frulle. Alltid lika gott. Men godare när man äter hos nån annan, visst?

hårfärg

publicerat i Vardagsliv
Eftersom mitt hår skimrar i grönt bestämde jag mig för att köpa hårfärg. Tog ut de där 700 jag hade sparat på sparkontot och tog en hundring att använda. Resten har jag sparat i ett kuvert. Jag ville egentligen köpa hårfärg, men eftersom det var så dyrt så betalade Oskar. Ovanligt va? :)

mitt vackra gröna hår


Min blivande hårfärg

?

Jag hade tagit en bild på hårfärgspaketet men den har försvunnit. Ni får spänt vänta tills senare ;)

mina stickningar

publicerat i Vardagsliv
Mitt garn har kommit! Jag har redan börjat sticka lite,
så här ser det ut

Detta ska alltså bli en halsduk hade jag tänkt. Detta är typ vitbeige färg, och ska sticka en svartvit också.



Detta röda är tänkt att bli ett pannband. Får se ifall den blir snygg, haha. En bra start iallafall. Ifall det blir garn över från halsdukarna så ska jag göra pannband av dem med!


Innan jag drog imorse så hann jag faktiskt dammsuga och göra fint. Har även inpregnerat soffan med nån spray som jag egentligen skulle ha gjort så fort jag fick den. Den stöter bort vätska ifall man skulle råka spilla. Men nu är det gjort iallafall!

14 okt, 09

publicerat i Vardagsliv
Good morning sunshines!

Har sovit så gott inatt. Innan jag somnade låg jag och läste andra boken ur Twilight.. kom inte långt innan jag var tvungen att stänga mina gröna.

Nu är jag vaken och har precis bäddat iordning sängen. Hade tänkt dammsuga också, men det tror jag inte att jag hinner just nu, för jag ska åka och hämta Oskar på cykeln om 40 minuter på hans skola. Ja, skola! Tro det eller ej, men han ÄR i skolan idag.

Ikväll blir det ett jätteroligt aerobics-pass. Ellie följer självklart med :)

Jag hittade 500 kr som jag hade lagt undan till en resa, som jag hade glömt bort. Jag blev skitglad när jag hittade dom, för då hade man ju plötsligt 500 mer än vad man räknat med!

Tror jag ska dammsuga ändå,
puss!

stick

publicerat i Vardagsliv
Har inte börjat min stickning än, har suttit och läst bloggar, som vanligt. Alltid kul att hitta nya bloggar som är BRA att läsa.
Sökte på google och fick fram en sida där det stod hur man skulle "maska av", eller som jag säger, avsluta en stickning. Jag läste flera gånger och verkligen försökte förstå hur man skulle göra, men jag klurade inte ut det. Så min fråga är ifall nån av er vet hur man gör? Hjälp isåfall!

ensam ikväll

publicerat i Vardagsliv
Oj oj oj! Jag tog en snabbdusch igen. 3 minuter som igår. Vilken sensation!
Har tränat step nu med Ellinor. Det var roligt som vanligt, och nu börjar jag felfritt kunna hela passet, så det börjar bli lite tjatigt. Men hon som leder passet ska börja göra det lite svårare vartefter, så det blir en liten utmaning. Hon som leder passet heter Priya, och det är hon jag ska dela rum med under Svettisdagarna i november. Jag presenterade mig innan passet i funktionärsrummet, så hon visste vem jag var :)

För ovanlighetens skull så kommer jag sova ensam inatt. Inte lika läskigt som förra gången eftersom jag nästan har kommit över spökligheterna här hemma. Bara det inte låter massa konstigt sen, för då kommer jag bli rädd igen! Jag är ledig imorgon. Jobbigaste dagen på jobbet är imorgon, så det är skönt att vara ledig då, hehe. Jobbar kväll på torsdag, sen är jag långledig. Hela 3 dagar! Ska bli skönt. Chefen kanske ska åka på semester 1 vecka, och då kommer jag isåfall jobba 10 dagar i sträck. Jag som inte är van vid det kommer tycka att det är skitjobbigt. Men längtar till lönen ;)

Nu ska jag börja på ett nytt stick-projekt hade jag tänkt. En sån där grej man har runt huvudet, vet inte vad det heter. Jag köpte en från H&M för ett tag sedan, Ellie har också en, och nu tänkte jag försöka mig på att sticka en också. Dock hittade jag inget fint garn så det får bli en röd, haha. Kommer se ut som en liten tomtenisse :)

13 okt, 09

publicerat i Vardagsliv
Alldeles strax kommer mormor. Jag har hållt på och plockat iordning och städat lite från när jag kom hem från jobbet tills nu. Det måste ju vara ordning och reda när mormor Jane kommer, inte sant? Hon har inte varit här på jättelänge, inte sen jag fick iordning allt på riktigt. Ska bli skoj.

Senare.. halv fem rättare sagt, så ska jag och Elke träna step. Ska också bli kul.
och imorgon är jag ledig. Skönt med en ledig dag mitt i veckan!

kanoners!

publicerat i Vardagsliv
Sådär ja, passet gick ju kanon!
Jag hade satt på mig micken och fixat och tänkt på vad jag skulle säga i början och allt, och när jag ska börja prata så börjar micken knastra och det är något som är fel.. då var det kört med micken! Fick förklara så gott det gick, och när jag startade passet så skulle jag på nåt konstigt sätt ta av mig micken och midjebältet som hela skiten sitter i (var ju ingen idé att ha på sig den nu när den inte funkar tänkte jag), den fastnade och jag var tvungen att springa till min värd så hon fick hjälpa mig, det tog bara några sekunder, men kändes som en evighet.
Trots att jag körde hela passet utan mick så gick det som tur bra. Folk förstod att dom inte skulle göra som jag när det var armhävningar (eftersom jag inte kan göra ordentliga armhävningar just nu efter olyckan), så jag måste ha lett passet och visat bra :)
dutti jag är då, hehe.

Det här blev kanske ett konstigt och osammanhängande inlägg, men skitsamma..
på tal om annat då förresten!
Jag har nog slagit eget rekord. Jag duschar ju oftast i över en kvart när jag ska ta en "snabbdusch". Idag lyckades jag hoppa in och ut ur duschen på, hm.. ungefär 2-3 minuter. Bra va? Framsteg som fan.

12 okt, 09

publicerat i Vardagsliv
Goddagens!

Om tre timmar ska jag leda mitt pass igen. Det var väldigt längesedan faktiskt. Fan för cykelolyckan! Är nervös som fan, men det är jag alltid innan jag ska leda. Men det är speciellt nervöst idag, eftersom jag ska förklara allt o varför jag inte kommer kunna göra armhävningar osv. Men det ordnar sig nog.. hoppas jag orkar passet också, kondisen är ju inte på topp direkt, men bättre än sist jag klagade om den iallafall. Har ju faktiskt legat i och tränat i veckan ju :)


11 okt, 09

publicerat i Vardagsliv
Är precis hemkommen från ett medelpass som jag körde klockan fem. Det var skitroligt! Mycket bra musik som jag gillar, och roliga rörelser. Undrar hur mitt pass kommer gå imorgon på tal om att träna? Jag undrar hur många månader till det ska ta innan jag kan börja göra armhävningar igen. Kan liksom inte stödja mig på armarna och alla såna rörelser som man gör med armarna, men det går iallafall framåt. För en vecka sedan kunde jag gör mycket mindre än vad jag kan nu, så ja, det går framåt!

Snart börjar top model och ensam mamma söker. Innan det hade jag tänkt duscha och göra mig redo för kvällen. Ska ju upp och jobba imorgon bitti!

Pusshej

twilight

publicerat i Vardagsliv
Twilight-fan som jag är så har jag nu beställt alla böckerna (häftade) på engelska, från Adlibris.se. (fraktfritt dessutom)
Har läst alla på svenska, och älskar dem. Jag tror att dom blir ännu bättre när man läser dom på engelska, som filmen är på. Inte sant?
Längtar tills den andra filmen kommer på bio. Är ju bara 40 dagar kvar. SOM JAG HAR VÄNTAT!

Nu får jag sluta beställa saker på faktura. Räkningarna kommer ju förr eller senare.. men man märker inte av att pengarna försvinner då, känns bättre då, haha.


körslaget

publicerat i Vardagsliv

 

Fattar inte hur man skriver texten före videon än, men Oskar får väl lära mig, för så här vill jag inte ha det. Det som ska stå över videon är iallafall att jag sitter och tittar på Körslaget nu, och fick för mig att spela in en video igen där jag sjunger, så enjoy ;) haha.

Har precis varit nere i källaren och hämtat min tvätt. Det är jävligt obehagligt att vara där nere ensam nu på kvällen. Usch.. får för sig massor, hör ljud osv. Som vanligt när det gäller mig.
På tal om tvätten så finns det bara torkskåp att hänga tvätten i. Allså inga linor eller nåt så tvätten får självtorka. Det tycker jag är dåligt! Det finns iallafall inte i det här huset, men jag vet inte om man ska gå till de andra husen och hänga upp sin tvätt, men så kan det ju inte vara? Ska nog köpa mig ett tvättställ som jag kan hänga upp tvätten här uppe i lägenheten på istället, så den får självtorka. Kläderna blir så stela och konstiga när de får torka i torkskåpet.


beställt!

publicerat i Vardagsliv


http://mihi.se

249:-
Döläckert!


myskväll

publicerat i Vardagsliv
Hej!

Har bestämt mig för att jag ska spela in lite musik imorgon på Friskis, och så ska jag träna klockan 5 om det blir som jag tänkt. Har ätit massa godis nu som jag har ångest för, som alltid. haha!

Har precis sett en så jävla bra film! Felon hette den, se den för fan! Bästa på länge.. och jag ser mycket film.

Jag ska snart ner i tvättstugan och hämta min tvätt som hänger i torkskåpet nu. Jag skulle egentligen ha tvättat imorgon bitti 8-12, men sprang ner och kollade och då fanns det tid ikväll istället.. lika bra. Har ändå inget för mig. Oskar är och tittar på fotboll med sina polare.

Det har varit en rolig helg, här kommer lite bilder

Dennis


Dennis


Alexander


Mammi


Lillsnorre


Viggo min lilla kusinvitamin


Jag sitter och funderar på att skaffa hemtelefon. Vet inte om jag egentligen behöver det, men ändå. Jag tycker det tillhör lite, eller? Ska isåfall ha Tele2. Ska nog ringa dem på måndag och starta upp allting!

10 okt, 09

publicerat i Vardagsliv
Nu befinner jag mig i Herstaberg. Vi har precis kommit hem efter en tur till Myrorna och ett likadant ställe i Haga. Farmor ville dit, så hon köpte lite böcker, och vi andra hittade ingenting. Vad kan man vänta sig? En väska eller så kanske, men det hittade jag inte heller.

Igår var det lite party här. Helena, Linda och de andra kom över hit och vi alla såg på Idol. Jag var dock jättetrött eftersom jag hade gått upp klockan sex på morgonen, så jag somnade ganska tidigt. Jag och Oskar fick sova på sofforna här i vardagsrummet, och farmor sov i mitt gamla rum.

Jag har bränt ner massa skivor på cd-skivor, så när jag får tid och lust ska jag spela över några låtar från dem till min md så jag kan ha dem på mitt pass sen.

pusss

Mycket fin låt

publicerat i Vardagsliv

 

 

Mariah Carey - I want to know what love is

min kille

publicerat i Vardagsliv


äntligen helg

publicerat i Vardagsliv
Hej, god dag. SÅÅÅÅÅ skönt att vara ledig nu. Har längtat! Det har varit mycket att göra på jobbet, men nu är jag hemma och får vila.

Ska ta mig till Herstaberg idag hade jag tänkt. Farmor är där med, och imorgon kommer ju Viggo.

Så här trött såg jag ut och var imorse klockan sex..


Ser helt svullen ut. haha

9 okt, 09

publicerat i Vardagsliv
Morsning!
Jag är uppe med tuppen. Som vanligt då när jag ska öppna klockan sju.

Jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska träna klockan tre eller inte.
Beslutet måste tas fort! För om en halvtimme ska jag cykla ut i mörkret!

godnatt

publicerat i Vardagsliv
Då var det bestämt och bokat! Det blir Ullared den 24 november, lagom tills att alla julklappar ska inhandlas. Gullevi kunde tyvärr inte ta ledigt, så det blir jag, Ellie och mamma Janne. Längtar :)

Ska snart tvätta av sminket och borsta tänderna. Jobbar dag imorgon, och efter det har jag inte bestämt mig ifall jag ska träna eller inte. Vore ju bra ifall jag kunde. Klockan 3 isåfall, och jag måste bestämma mig innan jag drar till jobbet imorgon för isåfall måste jag packa träningskläder och dra till Friskis direkt efter jobbet.
Tål att tänkas på..

Har inte heller bestämt mig för om jag ska till Herstaberg imorgon och sova över där. Mamma ska vara barnvakt till kusinen Viggo på lördag förmiddag, och det vore ju jättekul att träffa honom och leka lite.

Men allt det där tar jag imorgon, orkar inte tänka nu.

Nattinatti!

.

publicerat i Vardagsliv

Jag sjunger igen

publicerat i Vardagsliv


Ser förjävlig ut när jag sjunger så jag ville inte visa mig. Här har vi två klipp som sagt, vet att jag sjunger lite fel i ena, men skitsamma. :) Var inte mitt bästa, men det kommer ;)

Jobb snart då..

publicerat i Vardagsliv
Usch, jag känner verkligen inte för att jobba idag.. inte imorgon heller för den delen. Börjar klockan två till nio, och sen äre bara att komma hem och sova, för jag ska upp klockan sex och jobba till två.

Träningen gick bra imorse, och tror ni jag gick och la mig när jag kom hem? Nope.. Oskar var vaken och satt och spelade VV som vanligt, sen ville jag spela. Inge kul att lägga sig när man ändå inte är trött, för det var jag inte. Trots att jag hade lovat mig själv.

Ska nog sjunga och lägga upp här på bloggen snart, så får ni höra hur jag låter nu, haha. Kul va?

8 okt, 09

publicerat i Vardagsliv
Herre min skapare! jag skulle haft sovmorgon idag, men är ändå uppe nu för att jag och Ellie ska träna om 45 minuter på ett medelpass. Undrar om det bara kommer vara vi där? Haha..

Jag är så jävla trött alltså, hoppas fan och ska tvinga mig själv att gå och lägga mig efter jag har duschat och så sen. LOVAR mig själv NU att jag ska sova sen. Men då kommer jag säkerligen vara skitpigg och inte alls ha lust att sova. Vet hur det kommer bli.

vi är ett par riktiga hurtbullar vi Ellinor.

Bella & Hugo

publicerat i Vardagsliv
HAHAHA, jag garvar ihjäl mig när jag ser den här bilden. Paulinas och min humor på hög nivå.

Bella skrattar. (antar att hon inte gör det men det ser ut så)


Bella säger Snäälla?! (Och ser cp ut)


Hugo min sötis



min dag

publicerat i Vardagsliv
Nu har jag tränat aerobics med Elke. Gissa hur dags vi ska träna imorgon?! klockan sju! På morgonen! Inte fan är det klokt! Jag ser fram emot att komma hem efter passet, duscha och gå och lägga mig igen. Hoppas jag orkar upp imorgon, och Ellie med för den delen.. skulle ringa och väcka henne så hoppas att hon vaknar, för jag ger mig fan inte ut själv :)

Idag har vi varit och handlat. Det blev Hageby iallafall trots allt. Ville egentligen inte handla där och det kanske du förstår nu mamma? Hehe. Linda och Jimmy följde med också, så alla kassar fick knappt plats i bilen. Jag betalade notan sist vi handlade och den gick på ungefär samma som denna gång.. alltså handlar vi/jag för ca 3000 varje månad. Undrar hur mycket eller lite jag skulle handla för ifall jag åt allt ensam? Hälften antar jag, haha. smart.

Efter handlingen åkte vi hem till mig och drack kaffe allihop och spelade lite Viva Piñata sen åkte vi hem till Herstaberg. Jag, Alex och Oskar tog en tripp till Ingelsta köpcentrum och så köpte Oskar ögonbrynsfärg till mig, så när jag kom hem blev det färgning av bryn och ögonfransar. Nu slipper jag måla dem, bra det.

Grindgubben har jag inte sett på länge faktiskt.. han har hållt huvvet innanför fönstret de senaste veckorna. Kan kanske bero på att hösten är här och det blir kallt om huvudet att hänga där hela dagarna. Tur jag kommer ha i vinter, då kommer han väl inte sticka ut huvudet alls. Får hoppas det iallafall.

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sedan ska jag väl ta o se lite på tv, och bums i säng. Ska ju upp tidigt imorgon.. usch.. förresten! Jag ska starta ett eget youtube-konto och lägga upp videos när jag sjunger. Kan ju vara kul. Så lägger jag upp dem här med. Hoppas ni uppskattar det, haha. Oskar tjatar om mina näsborrar i videon i inlägget nedan, kan inte sjunga utan att dom spärras upp. Men det kan va sött det med.

Orvar vid vagnen

Mamma Janne

Linda och Jimmy



jag sjunger

publicerat i Vardagsliv


Haha, hittade den här. Från när jag sökte till idol för 2-3 år sedan. guud.

Jag sjunger bättre nu, hehe ;)

7 okt, 09

publicerat i Vardagsliv
Men heej, god morgon!

Jag var lite rädd igår när jag skulle gå och lägga mig. Lampan på byrån i hallen fick vara tänd, så det inte blev helt mörkt. Jag låg och läste korskord en stund, sen somnade jag med korsordet och vaknade en stund senare av ett högt ljud! Undrar vad det var? Usch. Knak, knak, bank, kurr..

Imorse däremot vaknade jag av arbetare högre upp i huset.. är ju inte så kul vid halv åtta på morgonen, sen somnade jag om lite och vaknade av att mamma skickade sms om när vi kommer.
Då slog det mig att Oskar sa igår att han skulle komma vid 8, och klockan var över 8, så då fick jag för mig att han och hans pappa hade varit med om någon bilolycka eller nåt. Ringde Oskar och vad gör han? SOVER. Jahaa.. men iallafall,
sitter påklädd och nästan klar och väntar på honom nu. Antingen tar vi bussen till Herstaberg och handlar på Willys eller Citygross, eller så kommer mamma och plockar upp oss så handlar vi på Willys i Hageby. Inte det roligaste direkt, fyfan.. tycker mer om Ingelsta. Kan kanske vara för att jag är uppväxt där.


mys?

publicerat i Vardagsliv
Har varit ensam i några minuter nu, och vart enda lilla ljud jag hör gör mig rädd. Usch, hatar det här. Är inte van att vara ensam. Hur ska det gå sen när jag ska släcka här i vardagsrummet och hallen och vidare till köket. Och inte tala om när jag ska släcka den sista lampan i sovrummet? Fyy alltså.. hoppas jag får en god natt trots detta.

Ellie har varit här och vi har som sagt tränat på Step, sen åkte vi hem till mig och vi såg på tv och åt mackor och Ellie fick kaffe. En lyckad liten myskväll med prat och glädje.

Imorgon ska mamma åka och handla mat med mig och Oskar. Mamma står för bilen, Oskar för pengarna, och jag.. ja, vad står jag för? Att packa ner alla varor jag vill ha :) he he.

spöken

publicerat i Vardagsliv
Inatt, då smäller det. Eller inte.. hoppas inte.. ska nämligen sova ensam!! Shit. För några veckor sedan berättade Oskar att han hört ett konstigt ljud i sovrummet när jag hade somnat. som han inte kunde förklara, och jag har varit skiträdd varje natt sedan dess, trots att han sover hos mig.

Ikväll ska jag ju vara med Ellie, så Oskar får inte sova här, så jag blir själv. Jag hoppas det går bra.. hoppas jag inte hör massa ljud och knak för då kommer jag bara inbilla mig massa saker.
Ja, jag tror på spöken och andar, men det gör inte Oskar, så det var det som var så konstigt, eftersom han inte kunde förklara det där ljudet, och han blev rädd själv.

Läskigt!
Önska mig nu lycka till inatt.


6 okt, 09

publicerat i Vardagsliv
Tjabba!

Är lite seg nu efter 3 dagars jobb i sträck. Det har varit lååånga dagar, mycket jobb. Äntligen ledig.

Om 2 timmar ska jag och Ellie träna, sen ska vi hem och duscha och mysa! Jag ska äntligen tvätta håret, äckel som jag är. Var många dagar sedan. Jag tvättar ju bara håret två gånger i veckan för att inte torka ut det med tvättning hela tiden..
Nu kan jag lova att det är så jävla fett. Men vad spelar det för roll när jag ändå har keps hela dagarna på jobbet? Det är ingenting som syns. Men iallafall, det ska bli skönt med en liten hårtvätt ikväll.

Puss så länge!

tillägg

publicerat i Vardagsliv
Vill bara tillägga till inlägget nedanför;
att jag har ju bara haft ett jobb.. det jag har nu, och jag har ju aldrig varit anställd någonstans förut. Så jag vet ju inte riktigt hur det ska vara. Men det jag vet, är ju att man ska trivas på sitt arbete. Trivs det gör jag, i viss mån.

Snart är det Svenska hollywood-fruar, yees!

jobb

publicerat i Vardagsliv
Så här är det.
Det är mycket skit vi anställda på mitt jobb får ta hela tiden, från chefen. Eller inte skit direkt kanske, men kritik. Hela tiden är det något, och det är inte bara jag som tycker så här. Vi har pratat om det, och pratar om det nästan varje gång vi jobbar ihop. Så här ska det ju inte vara? Det är ju inte oss/mig det är fel på eftersom vi är flera som känner så här? Eller så är vi bara bortskämda anställda som har haft sån tur att vi har sluppit kritik, gör si och så, inte göra så, så här ska man göra - innan.
Det är jobbigt att komma till jobbet och veta att det alltid är nåt som man gjort fel.

Men..
ibland får jag beröm, och det är jag glad för. Det måste ju betyda att jag gör något rätt.
Jag har absolut inget emot min chef, men när fler än jag tycker så här, så är det något som är fel?


Eller?

buurr

publicerat i Vardagsliv
Nu har jag varit duktig! Lite iallafall.. Har varit på F&S och spelat in lite ny musik till passet. Har massa låtar kvar, men jag är en bra bit påväg kan man väl säga.

Har även varit uppe på vinden och hämtat mina vinterjackor. Det är otroligt kallt ute på morgonen halv sju kan jag lova! Tjock jacka behövs.

Snart äre mitt lilla favvisprogram på tv. Klockan nio!!
Inte långt kvar tills Twilights nya film har premiär heller. Som jag har längtat! Eller som jag LÄNGTAR!

Imorgon ska jag som sagt träna på Step. Såg alla jympisar uppe på Friskis genom fönstret. Jag blir frustrerad att jag inte kan! Men imorgon ska jag försöka.. vill så gärna ju..

Nu ska jag gå och hämta mitt te som står på svalning.

Natti!

5 okt, 09

publicerat i Vardagsliv
Hejsan..
ja då var det måndag igen då. Jag hade ju min måndag igår, men nu är det måndag på riktigt!
Jag jobbar imorgon också, sen är jag äntligen lite ledig. Är ledig på ons, sen jobbar jag torsdag och fredag.

Nu i november har jag fått jättemycket dagar att jobba. Några dagar är inom parentes, som jag kanske ska jobba om David inte kan, och det är mycket helg (OB), så det tjänar jag på. Det ska bli kul att få en fet lön.
Hoppas på det iallafall. I november ska jag ju till Ullared med morsan, Ellie och Gullevi. Ska bli så kul! :)

Eftersom jag inte ska leda mitt pass ikväll ( =( ), så kanske jag ska ta och gå till Friskis och leta och spela in lite musik till vårens pass. Göra något vettigt..
ska ta och sticka lite också. Längtar tills jag får de "riktiga" garnen, så jag kan börja på halsduken.

Puss

träna

publicerat i Vardagsliv
Har precis tagit en snabbdusch. (10 min), ja, snabbdusch för mig. Älskar att stå i varmvatten lääänge!

Har suttit nu och bokat in pass som jag ska försöka att köra i veckan. Allt beror iofs på hur jag känner på tisdag. Då ska Ellie och jag köra Step. Hoppas det går fint, för då ska jag fanimej på upp kondisen igen!
HEJA MIG!


läggdags va

publicerat i Vardagsliv
Nu har det dammsugats och så har jag och Oskar ätit wook. Han står i duschen nu och det är väl dags för mig att snart krypa till kojs.

Madde skickade nyss bilder på oss från 2 år sen tror jag det var. Smala, snygga och fina vi var :)






På tal om något annat så måste jag fasen ta och klippa mig snart. Bara toppa håret för nu ska jag banne mig spara till långt fint hår! Kände mig inte snygg i kort hår, page typ, som jag hade förut. Jag har inte klippt mig på jag vet inte hur länge? Kanske var det någon gång i februari. Jag körde ju varannan eller var tredje månad förut, för att håret skulle hålla sig fräscht. Nu är det jätteslitet, så skulle säkert behöva ta en decimeter eller något. Hatar att klippa håret när det börjar ta längd.. men det är sånt som måste göras, annars växer det ju knappt alls.

Nattinatti

4 okt, 09

publicerat i Vardagsliv
Fasen, det känns konstigt idag. Jag jobbar aldrig söndagar, så idag känns det som måndag. Men det är ju bara söndag. Veckan blir en dag längre nu när jag tror att det är måndag, jag får liksom en måndag till imorgon. Förstår ni?

Jag har som sagt jobbar idag. Oskar följde med och hjäpte mig massor med kampanjbytet, tack så mycket.

Igår spenderades dagen ute i Kimstad. Oskars mor kom och hämtade oss, och hemma hos Oskar spelade vi Viva Piñata hela dagen. Ett väldigt roligt spel för de yngre, men eftersom jag inte är så hajj på tv-spel så passar det mig bra. Skitkul verkligen :) Man bygger en trädgård och dit kommer massor djur som man ska ta hand om, så planterar man träd, blommor osv.. testa det. Inte dyrt heller.
Oskar passade på att rensa ur hans garderob. Mer än hälften av alla kläder han hade har han inte använt. Iallafall inte sen jag började träffa honom, så då är det ju ingen mening med att spara dem? Nej.. det blev en stor säck fylld med kläder till Dennis, Alex och pappa.
Dom har precis varit här och hämtat säcken.. vad glada dom kommer bli.

Ikväll har jag två bra program att se fram emot. Top model och Ensam mamma söker.

På tal om imorgon, måndag igen då. Jag ska inte träna. Det är inte för att jag är lat, utan för att jag måste ta hand om mina stackars armar som jag fortfarande har ont i. Det gör ont i dom när jag gör saker, och värre är det när jag hoppar och far. Ska försöka träna i veckan nu som kommer, dock ej imorgon. Måste verkligen få upp kondisen som just nu ligger på 0, och sedan bränna allt skit jag ätit under min icketränings-period.

Oskar (hans mamma i bakgrunden) på väg till Kimstad


Mina nya stövlar


Oskar har byxorna precis som man ska ha dem


Omg



Och så har vi dessa filurer som var här nyss


Nu är det Top model!


3 okt, 09

publicerat i Vardagsliv
Heej, vaknade för en stund sen. Det blev inte så sent igår. Jag var jättetrött så jag gick och la mig vid halv tolv och somnade så fort jag la huvudet på kudden.
Oskar och Alex var däremot  uppe längre. När jag vaknade halv tre för att gå upp och kissa så låg dom två och sov i soffan. Jag gjorde mina behov och gick sedan och la mig igen. Jag vet inte när Oskar kom och la sig men han låg i sängen när jag vaknade iallafall.

Imorgon ska jag jobba. Första söndagen sen den nya chefen tog över. Jag börjar 9.45 - 18.15, och imorgon är det kampanjbyte som det heter. All choklad och godis som vi har kampanj på ska bytas, och det ska skyltas om. Så det  är lite att göra imorgon. Får hoppas att det går bra och lätt med tanke på mina armar som inte klarar lika mycket som jag vill.
Jag funderar även på att låta någon hoppa in för mig på måndag. Jag är absolut inte i form för att leda ett pass känner jag. Dåligt av mig att inte ha tränat, men det är ju på grund av mina armar just nu. Jag är faktiskt inte bara lat. Men om jag låter någon hoppa in för mig på måndag så ska jag försöka träna så innihelvete så jag är på top till nästa måndag. Ska tänka lite på det innan jag bestämmer mig..


2 okt, 09

publicerat i Vardagsliv
Det har varit en lång dag. Gick upp kvart i sex, gjorde mig iordning och käkade frulle, sedan gick jag till jobbet. Det har varit ganska mycket att göra. Tobaksbeställning och plocka upp massor tidningar.. inte kul. Mycket kunder också nu när det är fredag och allt.

Efter jobbet mötte Oskar upp mig och vi gick till Systembolaget för att köpa lite bärs och cider som Oskar ska dricka. Jag ville inte dricka så mycket, ville bara ha en cider och så köpte vi Baja Päron som är mycket god att sitta och smutta på.
Efter det ville jag kolla skor, då gick vi till Skopunkten. Hittade några jag ville ha, men hade bestämt mig för ett par stövlar, så det fick bli bruna, fina, höstiga stövlar.

Nu är Alexander här. Vi ska dricka lite, spela tv-spel och kolla på Idol.


Mina fina stövlar. Köpta på Skopunkten för 299:-


Baja Päron. Systembolaget 149:-


Alexander. Herstaberg gratis:-

Mellis

publicerat i Vardagsliv
Lille sötnosen och Ellie har åkt hem nu. Eller gått kanske man säger. Melle åkte ju ioförsig i barnvagnen, men Ellie fick gå. Om hon inte hoppade i vagnen hon med? Hehe.
Vi gjorde inte så mycket.. satt i soffan och lekte med bäbisen, Oskar spelade Crash B, och så tittade vi lite på tv. Melle fick äta lite mat, sen blev han lite tröttis och då var det dags att gå hem.

Det var meningen att Oskar skulle åkt till skolan, men icke. Ellie och jag ville vara lite för oss själva, men det fick vi ju inte. Jag försöker övertala Oskar att åka till skolan på rasten, så han kommer lagom tills lektionen börjar igen. Men det går inte.. han kan inte övertalas när det gäller detta. Dålig stil!

Jag, Ellie, mamma och Gullevi har bestämt att vi ska åka till Ullared i november. Lagom att åka då för då kan man köpa julklappar. Jag lär få mycket i lön då med eftersom jag kommer jobba häcken av mig under oktober. Bra det.


Här har vi nog den sötaste ungen i världen! Han ville också spela.

Pälsmössan åkte av lika fort som den kom på.

Spelar lite med Oskar

Två söta bäbisar


Nu tänkte jag snart dra till affären och panta burkar. Har inga pengar.. stackars mig!

1 okt, 09

publicerat i Vardagsliv

HÖST HÖST HÖST. Men det är ju mysigt! Förutom regnet och kylan. Men nu är det inte alltför kallt, bara skönt.

Ellie och Melle skulle kommit hit vid 10, så jag gick upp halv tio för att hinna duscha och fixa mig tills dom kom, och nu är klockan elva och dom har fortfarande inte kommit. Men har pratat med Ellie - dom är på ingång! Äntligen. Kunde ju ha sovit längre, men men..

Ska beställa hem garn från en sida på Internet så jag kan sticka min efterlängtade halsduk! Igår lärde jag mig att sticka avigt. Eller heter det så? Innan kunde jag bara sticka räta. Häromdagen lärde jag mig att lägga upp maskor. Nu ska jag bara lära mig att avsluta en stickning, vad det nu kallas. Nån som kan?

Oskar ska visst inte gå till skolan idag. Han är lite förkyld och vill inte smitta dom andra? Sämsta bortförklaringen nånsin!
Är väldigt arg och besviken på honom nu, Låter som att han är mitt barn eller nåt, haha. Men någon måste ju ta hand om honom.



Hej då så länge!


RSS 2.0
Till Toppen