Kissa inte i duschen

publicerat i Leon

Tog den här bilden förut innan vi åkte och köpte cykelstolen och hjälmarna. Han har en mössa jag sytt på sig, och jag ska nog faktiskt sy några till honom från de nya tygerna. En mössa för var dag, så att säga.

Han fick bada/duscha förut, och han är så himla rolig för han går ur duschen och ställer sig och kissar utanför på mattan, och när han är klar så går han in igen, haha! Han gjorde så två gånger förut och en gång för några dagar sen. Har någon sagt till honom att man inte får kissa i duschen eller?! Kul kille!


Säkerheten först

publicerat i Vardagsliv

Enda sedan olyckan på cykeln då jag fick åka ambulans för ca 2 år sedan så har jag sagt till mig själv att jag ska köpa en hjälm, men jag har varit alldeles för fåfäng för det.
Idag tog vi tag i saken och köpte en hjälm som både Oskar och jag kan ha, samt en liten hjälm till Leon och en cykelstol. Så kul han kommer tycka det är att cykla! Oskar vägrar att ha hjälm, men jag hoppas att jag kan övertala honom tids nog. Får se hur det går.

Alltså, tillbaks till det där med att man är så jävla ful i hjälm, men ingen är snygg i den heller? Man tänker bättre när man blir förälder, nu är det ju inte bara jag själv som dör eller får hjärnskador (om jag slår i huvudet utan hjälm), Leon förlorar då även en mamma och den risken vill jag minska.

Jag tycker att alla som bär hjälm är så jävla tuffa och grymma, jag ser upp till er, och alla som inte bär hjälm "för att det är fult osv" är väldigt dumma och tröga, ni sjunker till och med i mina ögon. Varför ska det vara självklart att ens barn ska ha hjälm men inte en själv? Vaaa?! Ge mig ett bra svar.

Tänk så man själv kan förändras. Ut och köp en hjälm nu, vi ska förändra synen på hjälmbärandet! Man får tänka på sig själv i det här läget, inte på hur alla andra ser på en. Jag tycker det borde vara lag på att använda hjälm. Även på en cykel kan man komma upp i hastigheter då man kan fara riktigt illa om man krockar eller ramlar eller vad som helst.
Oskar säger att han bara har ramlat 2 gånger på cykel. Jaha? Man kan ha ramlat 0 gånger och bli påkörd 1 gång och dö!

Förstår ni mig eller? Jag tycker att jag är grym nu som ens vågar visa mig i hjälm och skita i alla andra.


FaceTime

publicerat i Leon

Något vi ofta gör inom familjen är att ringa varann via FaceTime på mobilen. Leon älskar att "prata" i den. Idag vinkade han och sa "heeedaa". Hej då alltså.


Ensamtid

publicerat i Daniella syr

Nu har jag sytt klart mössorna som jag skulle. Två blåa med moln och en rosa.
Jag har även dammsugit, rengjort toalett och handfat och torkat av lite ytor här hemma. Jag sitter i soffan nu och ser på tv. Hinner inte sitta så länge men jag har iallafall fått sitta lite. Om ni vill veta så har jag inte varit bajsnödig (se gårdagens inlägg).


Jympa på söndag!

publicerat i Träning

Jag är nervös! Men det ska ändå bli kul... Men jag hatar att jag är nervös precis VARJE GÅNG jag ska leda. Jag är supernervös fram tills första sekunden när musiken börjar. Sjukt!


Ny mössa

publicerat i Daniella syr

Jag har fått beställning på 4 mössor. Ikväll sydde jag en. Älskar den lila färgen och de små prickarna. Denna ska till en nyfödd... Man suktas ju varje gång man syr en sådan liten mössa (hint till Oskar...)

Jag tänkte sy de andra tre imorgon efter jag lämnat Leon på föris. Ett par timmar ensam (!!) hemma. Ska sy och städa. Kanske hinner man glo lite på tv eller iallafall få skita ifred. Hoppas jag är bajsnödig.


Jag fick en kommentar

publicerat i Vardagsliv
Jag fick en kommentar igår från en Anonym person. Jag har väldigt svårt att ta anonyma kommentarer seriöst. Är det någon jag känner som dummar sig? Är det verkligen någon som vill veta saker om mig, och varför? tänker jag osv.
 
Anonym om Jobb
"Hej daniella. läser din blogg och tycker du verkar vara en toppentjej. är såklart lite nyfiken på var du jobbar o hur ser planerna ut när det gäller bebis nummer 2? Eller ni kanske är nöjda med en liten goding? Hur ser planerna ut, vill ni skaffa hus o isåfall var är tanken. Blir ju nyfiken på att veta mer som läsare :-):-) Hoppas det går bra med mössorna, funderar på att köpa någon till min lilla son på 10 månader. Tack för en toppenblogg. Kram"
 

Men, jag får väl ta denna kommentar seriöst ändå, och du som skrev kommentaren kanske kan berätta vem du är? Namn, ålder, bor osv. Men ett namn räcker om du inte vill skriva ut allt.
 
Mitt svar lyder då:
 
Hej!
Tack för din snälla kommentar. Självklart är jag en toppentjej men jag har även mina fel och brister som alla andra, hehe. Jag tror inte jag vill säga vart jag jobbar, men det är ingen större hemlighet heller så om du går bak i arkivet lite så får du reda på det ändå.
Bebis nr 2 får vänta. Jag vill absolut ha en till bebis, och om jag fick bestämma så skulle den komma till sommaren, men min sambo är inte lika förtjust i ett nytt litet liv just nu (eller någonsin mer?), tyvärr. Jag är faktiskt himla ledsen för det. Självklart ska väl Leon få ett syskon! Jag vill uppleva graviditeten, förlossningen och spädbarnstiden igen ju. Jag tror även att jag kommer vara mer fridfull och inte så orolig hela tiden med andra barnet. Nu vet jag ju hur det är och vi har ju även andningslarmet som räddade mig ur orosgropen. Jag ångrar verkligen att vi inte hade ett sånt larm från första början.
Planerna om hus och större boende har vi lagt på hyllan. Just nu har vi inte råd med varken hus eller större lägenhet, men jag hoppas att vi kan börja spara riktigt ordentligt nu när jag börjar jobba så vi får råd med en kontantinsats. Drömmen vore ju att bo i ett fint hus på landet men då tillkommer det massor mer kostnader som jag inte tror att vi har råd med. Förstår faktiskt inte heller hur andra har råd? Man bör ha 2 bilar, man betalar vattenförbrukningen själv, osv. Vi kommer nog börja med att köpa en ny lägenhet, helst 4 rum och kök, centralt.
Du är välkommen att köpa en mössa eller två :)

Rengöring

publicerat i Vardagsliv

Jag köpte en ny sån här rengöring/Sminkborttagning idag. Flaskan räcker för mig i typ 2 år, men då har jag bara använt den när jag har haft smink i ansiktet. Den är jättebra iallafall och kostar 89 kr på Apoteket.


Jeans

publicerat i Leon

Det gick bra på förskolan idag också. Jag var inne och han var ute och lekte sen somnade han vagnen lagom tills vi skulle gå. Imorgon ska jag bara lämna av honom och så får han vara utan mig i ett par timmar och även äta lunch. Ska bli kul faktiskt!

Efter förskolan gick vi på stan. Jag köpte ett par mjuka jeans till honom, då de bör ha jeans eller lite tåligare byxor utomhus. Jag rensade ju hans garderob häromdagen och han fick inte så mycket kläder kvar. Inga jeans alls så det är något jag måste köpa. Nu har han iallafall 2 par.

Jag märkte på stan att storlek 86 varierar väldigt mycket från butik till butik. H&M Stl 86 är ju från 12-18 månader medan cubus 86 är från 1 1/2 år och uppåt. Jag hade tänkt köpa fler jeans men hittade inga. Det måste ju vara ganska mjuka så han kan röra sig ordentligt ute.


Jobb

publicerat i Vardagsliv

Jag var förbi mitt jobb nu ikväll för att vara med vid stängning och komma ihåg lite rutiner och sånt som man (jag) lätt glömmer. Det har ju faktiskt gått över ett år sedan jag jobbade senast och saker förändras ju. Ny chef och lite nya rutiner, men det gick bra!

Jag har ju haft lite ångest för att börja jobba igen, men efter ikväll tycker jag faktiskt att det ska bli roligt.
Sen måste jag ju erkänna att jag längtar tills lönen kommer då man kommer tjäna dubbelt så mycket som nu. Alltså, jag fattar inte vad fasen jag gjorde med alla pengar förut? Helt sjukt vad mycket skit jag måste ha köpt varje månad. Vi klarar oss ju på det jag får ut nu, och hade vi tänkt så förut hade vi ju kunnat spara flera tusen varje månad.

Ja, det är lätt att vara efterklok. Önskar bara jag kunde vara klok i nuet också.


nya tyger till mössor

publicerat i Daniella syr
Jag var iväg och köpte fler tyger förut, så dessa finns det att välja på nu. Jag har även en färdigsydd nyföddmössa (limegrön med vita elefanter..) till salu. Den kostar 60 kr.

Nya priser har jag börjat med nu också. 1 för 70:- och 2 för 120:-. Kände att jag var tvungen att höja något för att kunna tjäna på det. Priserna jag tog innan tjänade jag ingenting på. Köpte ju nytt tyg för pengarna jag fick. Nån måtta får det vara!



Kontakta mig på [email protected] om du vill köpa mössor
 
 
 
 

Leka själv

publicerat i Leon

Idag började Leon lite tidigare. Halv tio var det samling med fruktstund och sång. Han är lite rolig för han klappar händerna efter varje sång också, haha.

Klockan 10 var det dags att gå ut och jag var med i tio minuter sen gick jag in så Leon fick leka ute utan mig.
Jag har försökt smyga på honom i fönstret men jag ville inte bli ertappad så jag gluttade bara lite.

Nu ska jag strax gå utåt igen och vi ska bege oss hemåt. Senare ska jag kanske åka och köpa tyg, får se lite vad denna dag har att erbjuda.


Alla får plats

publicerat i Vardagsliv

Jag har precis sett på Svenska Hollywoodfruar, alltid lika bra! Och Oskar somnade visst i Leons säng igen. Lilla Stella ville visst också sova där. Mysiga dom är! Nu ska jag också krypa till kojs.

Kanske får man plats i Lelles säng jag med?



Tisdagen

publicerat i Vardagsliv

Allt gick bra på bvc idag. Han hade testiklar och han följer hans kurva. Bra! Sprutorna var inget vidare, men det var ju gjort på några sekunder.

Nu ikväll har jag tränat. Jag känner ju att jag måste träna ganska mycket nu fram tills på söndag för då ska jag leda pass. Klockan 17 är det som gäller! Hoppas nån kommer.


andra dagen

publicerat i Leon

Andra dagen på föris (låter bättre än dagis eftersom man inte får säga det, och förkortning på förskola..) är vi nyss hemkomna ifrån.
Idag var han utomhus med de andra mindre barnen. Nackdelen är ju att han ofta är väldigt trött vid kl 10, men det gick bra ändå.

Nu hoppas jag att han somnar så han är utvilad för dagen. Vi ska även till BVC halv två för läskig vaccination och läkarkontroll.


Första dagen

publicerat i Leon

Leons första dag på förskolan gick bra! Det första han gör när han kliver in genom dörren är att slå i dörrkarmen så han får en bula och tjuter men annars var det lugnt. Idag fick han vara inne medan de andra barnen var ute, för att bekanta sig med rummen och alla grejer. Imorgon ska han få vara med ute.

Min lilla gurka!


Måndagsmorgon

publicerat i Leon

Första dagen på förskolan idag då. Det är bara en timme idag men det ska ändå bli intressant och faktiskt roligt. Det kommer gå bra detta!
Kl 10 ska vi vara där och efter tänkte jag dra en sväng på stan och byta lite kläder till större storlekar av de Leon fick igår.

Jag funderar även på att åka och köpa mer tyg, men får se. Har ju inga beställningar på G.


perfektion

publicerat i Leon

Denna dag har även den varit helt perfekt. Leon kunde inte få en bättre första födelsedag. Tack allihopa!


26 augusti

publicerat i Leon


Leon 1 år!

publicerat i Leon
Leon
 
För exakt ett år sedan krystade jag den sista värken och så ploppade du ut. Känslan av att få upp sitt nyfödda barn som man längtat efter i 9 månader är helt otrolig. Obeskrivlig. Gud vad jag älskar dig mitt älskade barn! 
 
Detta år som gått har varit det bästa i mitt liv. Det har såklart varit upp och ner, jobbigt och lätt. Just nu är du till exempel inne i en väldigt jobbig period då du bara gnäller hela tiden. Men det går över, det vet jag ju. 
Jag ser fram emot alla fina år jag kommer att få med dig. När du kommer säga "mamma, jag älskar dig", eller något annat fint som kommer värma enormt. Redan nu är du väldigt kärleksfull och visar hur mycket du behöver mig, och det räcker.
 
Jag är så himla känslig så jag sitter och nästan gråter här nu när jag skriver detta om dig, men det kommer rakt från hjärtat och även om du kanske aldrig kommer att läsa min blogg (haha), så ska jag nog skriva denna text på papper så du kan läsa det när du blir äldre sen.
 
JAG ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT I VÄRLDEN OCH DET KOMMER ALDRIG FINNAS NÅGOT JAG INTE SKULLE GÖRA FÖR DIN SKULL!
 
Puss på dig mitt lilla hjärta!
Från mamma
 
 
 

Kalas nr ett (av två)

publicerat i Leon

Idag har vi haft kalas för Leon i Kimstad med Oskars släkt.
En väldigt fin dag har det varit med mycket stoj och presenter. Jag hade sett fram emot att ställa fram en tårta till Leon som han skulle få kladda med och äta hur han ville. Det enda han gjorde var att slå på tårtan. Inte ens smaka lite liksom... Uppskattat! Haha.

Tack för en härlig dag och för alla presenter Leon fick! Man blir ju lite tårögd när man tänker på att alla var där för LEONS skull. För att fira honom. Äh, bara mammor förstår detta tror jag.

Just i detta nu tänker jag tillbaka på för exakt ett år sedan. Jag hade så himla ont av värkarna att det kom att vara dags att åka mot förlossningen. Några timmar senare skulle han vara ute. Längtar tillbaka. Inte till värkarna men till själva upplevelsen. Såklart.


Jag är uppklädd

publicerat i Vardagsliv

Så är ser jag ut idag. Plus de snygga skorna jag köpte som tyvärr inte syns. Ni kan skriva ut denna bild och klistra in i anteckningsblocket om Daniella


Getting ready

publicerat i Vardagsliv

Vi gör oss klara för dop och kalas.. Så spännande och kul det ska bli! Och oj vad Leon ska äta tårta!


Baka baka liten kaka

publicerat i Vardagsliv

Imorgon ska vi först på dop och sen fara vidare till Kimstad där vi ska fira Leons ettårsdag med Oskars släkt. Oskar bakar för fullt här ikväll inför morgondagen... Husmoderligt sådär.

På söndag fyller han på riktigt och då står jag för bakningen. Det innebär för mig inte att jag ska baka. Det blir köpta kakor istället. Och tårta såklart men den har jag faktiskt beställt.


newborn

publicerat i Daniella syr

Jag sydde en liten nyföddmössa av det sista som var kvar av detta tyg. Nu hoppas jag på att det finns nån liten skrutt där ute som vill ha den.


Höst

publicerat i Shoppat

Jag var på Mirum Galleria med Amanda idag. Vi köpte båda lite kläder och strosade runt i ett par timmar där.
Jag köper sällan kläder till mig själv men nu var det dags tycker jag. Jag har ju mest längre överdelar eftersom jag alltid hade leggings förut och då är det inte så snyggt med en kort tröja.

Nu köpte jag iallafall detta


Bebisen sover

publicerat i Vardagsliv

Har en till sovande bebis här hemma. Fast den yngsta sover inte än, men hoppas på snart. Oskar i ett nötskal alltså, haha


Hippos

publicerat i Daniella syr

Vet inte om Leon tyckte om den här mössan? Vad tror ni? Haha



moln

publicerat i Daniella syr

Har sytt två mössor med moln till Amandas barn. Kul att äntligen få sy i det rosa. Alltid kul att sy i ett nytt tyg när man sytt likadana hela tiden.


Teletubbies

publicerat i Leon

Det var längesedan han såg på Teletubbies. Han har bara sett det en enda gång och det var när han var sjuk. Men det var visst en riktigt HIT! Dansa med Teletubbies heter denna.

Leon dansar..


Skor

publicerat i Shoppat

Leon och jag har köpt skor idag. Hans var det rea på och han behövde ett par lite nättare skor.
Mina är jag osäker på om jag ska behålla, får se. Älskar färgen dock.

Tips till er som är ute sista minuten med födelsedagspresenter till Leon: mjukisbyxor och mörka bodys. Sköna att leka i på dagis sen.


massproduktion

publicerat i Daniella syr

Alltså.... Min rygg! Behöver en massage snarast.

Jag har suttit sedan kl sju och sytt. En kvarts uppehåll eller nåt. Jag är sjukt nöjd med mössorna jag sydde idag. Imorgon ska jag faktiskt sy en mössa till Leon. Ska sy av tyget med flodhästar.

En mössa är helt okej, två börjar kännas, tre, fyra, fem...Aj alltså. Undrar hur en massproduktion går till? Måste vara jobbigt att sitta och sy ett helt jobbskift ju. Men det är nog bara jag som är klen. Men fint blir det ju!


Mer tyger att välja på

publicerat i Daniella syr

Nu har jag varit iväg och köpt mera tyg. Färgerna gör sig inte rättvisa på bild. Det rosa moln-tyget ser inte alla rosa ut på bild, men det är det!
Dessa tyger är de jag nu har att sy mössor av. Det kliar i fingrarna, vill sy!!


Böcker

publicerat i Daniella syr

Igår lånade jag lite böcker på biblioteket. Jag har inte kollat så noga i dem men det är ju en del beskrivningar och så. Jag är faktiskt dålig på att läsa mig till hur man gör saker, förstår inte lika bra som om jag blir visad hur man gör eller ser en video. Får se hur detta går!


Köpa tyg

publicerat i Daniella syr

Idag ska jag eventuellt köpa tyg. Ni svarade aldrig på vilka tyg ni tyckte var fina av de jag la ut här i bloggen och som fanns på hemsidan.
Kolla gärna igen och säg vad ni tycker.


Glass

publicerat i Leon

Han är ju för härlig min grabb! Ett temperament som heter duga (ärvt av mig, jaaao), men är han ledsen eller sur så behöver man bara mata honom med nåt. Vad som helst egentligen, men helst vill han ha mariekex eller rån. Äppelbitar går bra också.

Idag förresten så fick han sin första egna gräddglass. Jag var förbi på jobbet och Leon var jättetjurig och då fick han glarren. Gott, tyckte han. Såklart.

 

Här äter han lunch med glatt humör


Nya mössor

publicerat i Daniella syr

Har sytt lite nu ikväll som sagt. Dessa små babymössor ska utanför Norrköpings gränser, ända till Linköping. Jag expanderar, haha! Men det är kul, och verkligen kul att jag äntligen fick sy i elefant-tyget. Älskar färgen!

 


jympa, sömnad och skor

publicerat i Vardagsliv
Jag är nyss hemkommen från ett härligt pass på Friskis. Det var ett baspass men man kan ju köra hur hårt man vill så jag tog i. Riktigt bra ledare och bra musik också, så det måste jag gå på fler gånger!
 
Just nu sitter jag och syr, men jag drömmer mig bort i skorna jag såg på stan idag. Vill ha dem! Frågan är vilken färg bara. Fanns fler än de jag lägger upp här. Från Din Sko är dem iallafall.
 
 
Vilken färg är snyggast då?

Tisdag

publicerat i Vardagsliv

God morgon, god morgon!

Vi får se vad dagen har att erbjuda idag. Jag är trött på att Leon river ut allt ur alla skåp hela tiden, plus att frysen öppnas stup i kvarten så det blir massa frost, så idag ska vi traska ner på stan och köpa lite såna där lås. Måste ha ett jäkla antal eftersom han är på varenda liten lucka, låda och skåp här hemma.

 


Måndag

publicerat i Vardagsliv

Hej hej!

Idag har jag varit hos mamma och pappa och hälsat på några timmar. Ellie och Theo följde med. När jag kom hem så sydde jag två mössor som tillhör gårdagens beställning.
Fasen, jag vill sy i de andra tygen nu, men jag tror Leon har nog med mössor nu så jag får hoppas det dyker upp nån beställning. Ni kan nå mig här på bloggen eller på min hotmail. [email protected].

Jag har inte tagit nån bild idag så här kommer ganska färsk bild som är tagen för ett par dagar sedan



Tack!

publicerat i Träning

Tack till alla som kom på jympapasset idag! Det var skitjobbigt kan jag ju tala om, men det var inget som syntes sa dem. Haha! Tror dem ljög. Hoppas ni gillade det och kommer fler gånger sen när höstens pass drar igång på riktigt! Efter ca 3 ggr så har man kommit in i passet och rörelserna, så oroa er inte för att ni inte kommer hänga med. Det går fint!

Efter passet åkte jag och veckohandlade ensam. Sen har vi ätit kokt majs (mycket godare än grillad), och varit ute med hundarna. Känner att jag måste duscha nu snart faktiskt. Svetten är ingrodd och håret ser ut som jag haft smör i. Fräscht.


Syr

publicerat i Daniella syr

Fick en beställning igår, så nu syr jag minimössor till en kommande bebis. Det blev samma tyg (moln & giraff) som jag sydde häromdagen till Julia.

Ingen som är sugen på de andra två jag köpte? Limegrönt med elefanter och ett gult med gröna tåg och moln.
60:- för 1, 100:- för 2.


genrep 17.00

publicerat i Träning

Det här är sista gången jag säger det...

KLOCKAN 17.00 IDAG KÖR VI JYMPA PÅ FRISKIS CITY. Det är mitt genrep inför höstens premiärpass jag leder idag. Det kan väl vara kul att komma iväg och träna lite, kanske testa på nåt nytt? Jag kommer att stå vid ingången/receptionen och vänta på er.

På tal om lite träning och sådär så har jag nu gått ner 4,5 kg. Det är tre veckor sedan jag började min nya livsstil. Heja mig!


Giraffer och moln

publicerat i Daniella syr

Jag har ägnat min lördagkväll till att sy två nya mössor. Dessa ska också till Jullan. Så nu har hon nog mössor i höst så det räcker!
Jag älskar girafftyget och även det med moln. Det ser ut som blått men det är mer mörkturkos egentligen.


Tygisar

publicerat i Daniella syr

Nu har vi varit iväg och köpt mera tyg. Jag ville ju fasen köpa allt men fick nöja mig med fyra tyger. Ikväll ska jag sy den sista mössan till lilla Julia, min kusin. Undrar vilket hon vill ha?


Lördag

publicerat i Vardagsliv

God morgon Leon!
Idag har du varit olydig och kastat pappas telefon i toaletten. Som tur är fungerar den än, men ändå. Finns det toalettlockslås tro?

Själv har jag nyss varit iväg och repeterat mitt jympapass. Imorgon is the day, det vet ni va? Klockan 17.00 på FRISKIS kör vi! Är ni med? Heja heja heja.


Tyger

publicerat i Vardagsliv
Jag tänkte visa lite tyger som jag tycker är fina och kanske ska köpa hem beroende på om det är någon/några som vill ha mössor av mig.
 
Här finns alla Jofotex barntyger, som jag kommer att köpa ifrån. Gå gärna in där och kika för det finns mycket mer tyger än de jag lägger upp här.
 


Just nu har jag inget tyg alls hemma att sy mössor av, men jag ska nog åka och inhandla det imorgon. Kan inte hålla mig!!! Och förresten, jag skrev ju för några dagar sedan att jag kunde sy typ 7 mössor på ett tyg. Så fel jag hade. Räknade verkligen fel, för det går typ att sy 3, kanske 4 mössor max. Om ni ville veta. 
 
 

Jasså, en mössa till

publicerat i Vardagsliv

Jag sa ju att jag skulle ligga lågt på syfronten men jag fick in en liten beställning på 2 mössor och det är inte mig emot. Det är ju så kul!!!
Detta är min tredje beställning från andra än Leon. Kul kul!

Snart ska jag visa lite tyg jag tänkt köpa ifall nån kanske är sugen på en mössa eller två? Jag tar 1 för 60:- och 2 för 100:-


Duktigt

publicerat i Leon

Han fastnar i tv'n ibland. Idag såg han en hund som var intressant. När de klappar händerna så gör han alltid det också.
Idag lärde jag honom att säga "tack, tack". Men det lät mest "atattatt". Typ samma sak. Duktiga kille!


Bada

publicerat i Leon

L's favoritsysselsättning är att bada/duscha. Vi har ju inget badkar tyvärr, så vi gör det bästa av saken. Jag brukar fylla hans tvättkorg med vatten så han kan plaska och leka med leksaker i den, men idag valde han att kliva i den. Det var ju knappt så han fick plats men i skulle han.


Bank!

publicerat i Leon

Han har nu kommit på att om man bankar hårt så innihelvete så åker bollarna ner i hålen. Oj vad han tar i! Innan har han nöjt sig med att rulla in bollarna ur hålet de ploppar ut ur, men nu kan han ju det där.


Svampar

publicerat i Vardagsliv

Igår sydde jag en mössa till Leon i detta söta tyg. Nu har jag sytt mössor i alla tre tyger till Leon så nu kommer jag nog ligga lågt ett tag. På mössfronten iallafall. Nya gardiner kanske man skulle ta tag i? Dock inte i flugsvamptyget, hehe.


En mysse te

publicerat i Vardagsliv

Ja har sytt en till mössa. Denna gång blev den till min mosters bebis Julia.

Jag tycker det är jättekul att sy, men skulle behöva köpa mera tyg och sen skulle jag vilja lära mig sy andra grejer också.
Nattlinne och body tänkte jag. Kan väl inte vara så svårt?


en dag i djurparken

publicerat i Vardagsliv
Denna onsdag har jag och Leon spenderat tillsammans med Linnea och Vincent på Kolmårdens Djurpark. Väldigt spännande och intressant att titta på alla djur, men det var så himla varmt och det var ju nackdelen.
En annan nackdel var att jag inte hade någon sån där gå-sele till Leon. Den skulle behövts eftersom han inte vill sitta i vagnen hela tiden och när jag släpper ner honom så går han åt ett annat håll. Ska nog köpa en sån. Någon som vet var man kan hitta en?
 

Här har vi Leon redo för en dag i parken
 
Min vackra barndomsvän Linnea och lilla V
 
"Klappa geten" innebär för Leon att man klappar lika hårt som när man klappar händerna. Logiskt.
 
En liten lunchpaus
 
Leon fick sitta i V's knä en stund 
 
Kom fram till att det är jättesynd om alla djur som har så lite yta att röra sig på. Men de vet väl inget annat.
 
Sist men inte minst en bild på mig och Leon precis i det ögonblick han tittar på aporna bakom kameran. De var roliga och gjorde roliga läten, tyckte han.
 

Idag, senare så hoppas jag att Oskar vill följa med och beställa tårtor till Leons födelsedag. Kom fram till att det kostar lika mycket att göra egen som att beställa från Citygross. Sen vill jag köpa mera tyg också men de stänger klockan 18 i Söderköping så det får vi se ifall vi hinner. 
 

Till lilla T

publicerat i Vardagsliv

Jag har ägnat kvällen åt att sy en mössa till lilla Theo. Jag har sytt mitt allra noggrannaste så det tar sin lilla tid för en som inte är så van vid att sy.

Jag sydde en dregglis som blev fel men helt okej ändå, men nu ska jag nog lägga ner detta för kvällen. Så kul det är!




Kalas för vännerna

publicerat i Vardagsliv

Vi håller ju nu på att planera Leons kalas. Vi kommer att fira han i två dagar. Lördagen den 25e med Oskars släkt och söndagen den 26e med min.

Jag har tänkt som så att jag har ingen speciell dag som mina vänner (och Leons) ska komma och fira honom. Jag lägger det på er helt enkelt.
Det är bara att bjuda in er själva någon gång när ni vill och kan. Men meddela gärna lite i tid iallafall så att jag har något att bjuda på när ni kommer.

Okej?


En till mössa

publicerat i Vardagsliv

En till mössa! Den här blev lite för lång så jag vek upp kanten och så blev den så här fin.
Denna blev den mest välsydda av de jag nu sytt, så det lönar sig att vara noggrann. Typiskt mig att hetsa mig igenom allt egentligen.

Ikväll ska jag försöka mig på att sy dregglisar. Jag måste bara hitta något annat tyg än trikå för dem, typ nåt gammalt fint örngott eller påslakantyg skulle bli bra.


Aj

publicerat i Vardagsliv

Vet ni vad jag lyckades göra förut? Vissa av er som känner mig blir väl inte förvånade men jag råkade faktiskt sy mig i fingret med symaskinen så nålen gick rätt igenom fingret.
Det gjorde inte ont, men ändå sa jag aj. Det var dock innan jag såg att jag sytt igenom mig själv. Jag vet inte hur mitt långfinger hamnade under nålen helt plötsligt, men det gjorde det iallafall. Uppenbarligen, hehe.

Jag sa som sagt aj och sen ropade jag på Oskar som fick lite smått panik. Jag höll för ögonen och han drog ut nålen. Jag blundande en stund och sen blev jag alldeles yr och fingret pulserade så jag var tvungen att lägga mig ner.

En liten stund efter det tar jag bort pappret med blod på för att se på skadan... Som inte ens fanns? Inte ett endaste litet tecken på att jag haft en nål igenom fingret. Men det var väl tur det ändå. Bara jag inte får någon infektion eller nåt i fingret så jag måste amputera.

Det var min lilla kvällshändelse och här skulle det då varit en bild på mitt finger som sitter fast i symaskinen men jag tänkte inte på att fota just då. Typiskt va.


Fel

publicerat i Vardagsliv

Jag håller på med min andra mössa. Det har tagit typ två timmar för denna att bli klar för jag sydde fel.
Oskar håller nu på att sprätta upp allt (med glädje?) igen. Antingen är han faktiskt väldigt hjälpsam eller så tror han att han ska få en belöning efteråt... 😊


Första mössan

publicerat i Vardagsliv

Här kommer en bild på den första mössan jag någonsin sytt! Tycker det var bra gjort för att vara första, förutom då att äpplena lyckades hamna åt fel håll, haha! Men nu vet jag hur jag ska göra iallafall. Jag ska även sy den lite längre också så det blir lite mer tyg där bak, för nu sitter den lite som en kondom kan jag tycka.


Mössor

publicerat i Vardagsliv

Leon och jag tog en tur till Söderköping för att köpa tyg. Jag ska ju försöka mig på att sy mössor till Leon. Jag köpte tre olika tyger och om jag räknat rätt så blir det ca 7 mössor på varje. Hittade ett mönster men det mönstret var för huvuden mellan 3-7 år eller nåt sånt men Leon har ju ganska stort huvud så, men vi får se. Det blir ju ännu fler mössor om jag gör mindre mössor så är det nån som vill köpa av mig sen så går det nog bra.

Min svärmoder ska komma hit sen efter jobbet och hjälpa mig med symaskinen. Jag minns ju inte ens hur man fäster en tråd. Säger man så? Haha. Ska bli kul att se hur det går det här...


Söndag

publicerat i Vardagsliv

Jag har tränat mitt pass idag. Och efter det åkte jag och handlade inför veckan, alldeles själv! Det var skönt. På tal om pass så kör jag ensam på lördag sen på söndag är det ju genrepet jag har tjatat om ett tag som jag vill att ni kommer på. Det är klockan 17.00 på FRISKIS CITY.

Slänger in en bild på Leon när han satt och bajsade imorse eftersom jag inte tagit några andra roliga idag :)


parkhäng

publicerat i Leon

Jag gick till Vasaparken med Leon vid kl 9. Vi var ensamma en bra stund innan det bara slog till så var det fullt. Det är tydligen loppis där också från 9-17. Gick en runda men hittade inte nånting. Såg fina gamla reklamskyltar/reklamaffischer som skulle passa i vårt kök men hade inga pengar med mig ändå.




Kalas

publicerat i Vardagsliv

Idag har vi varit på trippelkalas. Vi firade kusin Paulina, bror Alex och farmor Jeanne. Vi har varit ute hela dagen nära en sjö och skog så man är ju inte lite myggbiten eller så.


Skojig kille

publicerat i Leon

Leon tycker om att sitta i saker. Lådor osv. Han ska krypa in i den smalaste lilla vrå eller världens minsta låda, och in kommer han. En liten kängurubebis. Han saknar nog att sitta i sin pappas varma pung eller så är det min gosiga mage han vill tillbaka till?


Ångest

publicerat i Leon

Åh. Dagarna bara går och dagis närmar sig. Det låter inte som en stor grej för de flesta kanske, men för mig så känns det verkligen. Det känns både bra och dåligt. Vet inte hur jag ska känna egentligen... Han får det säkerligen jättebra där på förskolan och kommer inte sakna mig ett dugg. Men jösses, VAD JAG KOMMER ATT SAKNA HONOM!


Från Zara.com

publicerat i Leon

Från Kappahl

publicerat i Leon

Fina minikläder från Lindex

publicerat i Leon
Kanske något ni vill köpa till Leon när han fyller år? Älskar dessa iallafall. Storlek 80 eller 86 har han!
 

våran dag

publicerat i Leon
Idag fick vi hem vagnen och vi har även provkört den lite. Jag plockade upp Ellie och lilla Theo så åkte vi först och köpte en begagnad symaskin för 300 kr (äntligen..ska börja sy lite mössor till Lelle), sen åkte vi vidare till Ingelsta Shopping. Ellie köpte lite kläder och jag köpte ingenting. Hehe, det trodde ni inte va?! Efter det åkte vi vidare till Herstaberg och hälsade på i några timmar och nu är jag hemma hos min käre karl. 
 
Ikväll väntar Ernst på mig kl 20. Sen ska jag inte göra mycket alls!
 

att bryta mönstret

publicerat i Vardagsliv
Jag är och kommer nog alltid att vara en jojo-bantare. Jag bantar, går ner i vikt, äter, går upp i vikt och sådär börjar det om. Innan jag blev gravid gick jag ju på Viktväktarna och gick ner ca 10-15 kg. Skitnöjd. Jag trodde att jag kunde klara mig själv utan deras hjälp men sakta men säkert gick jag upp några kg igen. Sen blev jag som sagt gravid och sen dess har jag inte gått in för det.
 
Förra söndagen, alltså för snart två veckor sedan så började jag igen. Nu satsar jag till hundra procent. Typ. Träningen kan verkligen bli bättre men det är det där med vad jag stoppar i mig i första hand som jag behöver ta itu med.
 
Jag har gått ned 3,5 kg redan. Det kan väl inte vara fett redan? Det måste vara vätska eller nåt. Eller jag vet inte, jag är ingen expert. Men det behöver man väl inte ens vara expert på att veta förresten?
 
Jag måste ju tänka på att jag vill göra på ett sätt som jag sedan kan hålla. Jag tror inte på superdieter som man går ner 3 kg i veckan på. (Inte konstigt att man gör det om man bara ska äta soppor tex...). 
 

Det jag bestämt mig för och fortfarande håller (otroligt att jag klarat två veckor snart, haha):
 
•Tänka på varje liten grej jag stoppar i mig
•Äta en lite mindre portion än vanligt
•Inget godis, chips, läsk, kakor, popcorn, kex osv. Inte ens på helgen...
•Dricka mycket vatten. Det kan jag ju inte säga att jag har hållit, men jag försöker.
 

I första hand kände jag att jag behövde bli av med mitt sockerberoende. Bara för att det var helg så fick man köpa godis, och då kände jag mig tvungen. Jag var liksom tvungen att bryta mönstret nu. Jag kan tänka mig att när jag gått ner lite mer om några månader och har full kontroll på mig själv, så kan jag få äta godis en dag i veckan. Och då är det ingen supermegapåse jag menar, som jag brukar köpa.
 
Jag är liksom den som kan ändra mig på en sekund. Ena timman tänker jag att "Jag är fin som jag är, man ska njuta av livet och äta det man vill", men sen timman efter tänker jag något helt annat. Alltså jag verkar ju lite sjuk nu när jag ser hur jag tänker?
 
Nu under dessa två veckor så har jag inte ens tänkt så. Jag är faktiskt fast besluten att fixa det här. Jag har ett delmål och sen en riktig målvikt. Tre kg kvar till delmålet och det verkar ju faktiskt gå väldigt bra. 
 

Idag firar vi Barca

publicerat i Leon


påfyllning av önskelistan till Leon

publicerat i Leon
Jag har kommit på lite fler grejer som Leon önskar sig när han fyller år.
 
En polokrage, vattentäta tumvantar, strumpbyxor storlek 74/80, regnhatt/sydväst (hade aldrig hört det ordet förut), fleecebyxor. Något jag märke att han verkligen, verkligen behöver är regnstövlar. Det regnade hela dagen igår och vi var tvungna att sitta inne bara för att han inte hade några. Regnkläder har han ju så det är bara stövlarna som fattas. Storlek 22. Raggsockor eller andra tjockare strumpor behöver han också.
 


Allt detta är från H&M. Det är där jag har sett typ gröna, gråa, beiga strumpbyxor också som jag önskar honom.
 
Vill ni se den ursprungliga önskelistan så hittar ni den HÄR!

Tjuv!

publicerat i Leon

Jag hör hur det börjar prassla, vänder mig om och ser att Leon hittat påsen med majskrokar som kanske låg lite för nära kanten så han precis nådde.


God morgon!

publicerat i Leon

Idag är det torsdag och idag får vi vagnen.


Barsen

publicerat i Vardagsliv

Här är receptet på fruktbarsen jag gjorde häromdagen. Jag tycker inte alls de var goda, men innehållet var ju bra så jag får väl trycka i mig dem ändå. Kasta går ju inte. Har ni kanske nåt bättre recept på såna här liknande som inte blir torra och äckliga?


Sängsällskap

publicerat i Leon

Jag fick sällskap ändå. Men bara i sängen och det blev min käre son. Han sover ju i sin egna säng annars men han vaknade till så jag tog upp honom hit. Lite lyx måste han ju få ibland.


Maskin

publicerat i Leon

Intressant utsikt från fönstret tycker Leon.


fisher-price app

publicerat i Leon
För dem som tillåter sina barn att pilla med ens mobil så är apparna från Fisher-Price faktiskt bra. När barnet trycker på den lilla figuren så sjunger den och dansar och barnet kan även spela på pianot som finns. 
 
De har lite olika appar, och de är på engelska. De har bland annat också en som visar upp olika djur och vad den gör för ljud. Ganska lärorikt ändå om man nu vill göra något annat än att läsa en vanlig traditionell bok.
 

Kalla fötter och sällskap

publicerat i Vardagsliv

Oskar åker till Göteborg imorgon för att kolla fotbollsmatch och blir borta över natten så jag letar nattsällskap. Någon? Manligt sällskap endast släkt, alla med kvinnliga kön är välkomna! Just nu värmer jag mina iskalla fötter mot Oskars lår. Han tycker inte det är obehagligt?! Själv så hatar jag kalla fötter. Både att äga och röra.

  


framtiden

publicerat i Vardagsliv
Leon börjar sin inskolning på förskolan i slutet av augusti. Nervöst, spänt, laddat, men ändå lite glädje i det hela. Det är ju klart att han ska börja på förskolan nu, men ändå tänker jag att det kanske vore bättre att vara hemma med honom lite till. Jag hade nog gärna varit det om vi hade haft flera dagar med ersättning att röra oss med, men för att kunna gå runt måste jag ta ut nästan fullt så då räcker de ju inte länge.
 
Jag vet att det kommer gå fint, han är ju en så lättsam kille som verkar gilla alla människor och han har absolut inte långt till ett skratt eller leende. Han är lätt att lämna bort och ja, han har alla fördelar. Det är ju bara jag som är rädd. Eller rädd är kanske fel ordval.
Det är liksom någon annan som kommer få vara med mitt älskade barn om dagarna nu. Jag kommer bara sakna att få vara med honom. Så känner nog de allra flesta föräldrar som gått hemma, men dagen kommer ju när de måste inskolas. För de flesta iallafall. Jag hade hellre varit hemmafru. Städat och fixat som jag är bra på, och laga mat som jag är mindre bra på men det hade jag ju fått lära mig med tiden. Ska man gå hemma i hundra år så har man ju inget val.
 
Nog talat om att vara hemmafru, kommer ju aldrig hända.
 
Min framtid är så oviss. Jag har nämligen sökt in på utbildning som jag fick reservplats på, och det slutgiltiga får jag reda på inom några veckor. Jag vill verkligen börja plugga nu! Jag talade med en bekant som har mitt drömyrke och det fick mig att vilja det ännu mer!
Om jag inte kommer in på skolan så kommer jag återgå till mitt arbete och sedan söka in igen till vårterminen. Någon gång måste jag ju komma in. Men så tänker jag också att om jag jobbar på fullt där jag är anställd så kommer jag få dubbelt så mycket pengar, och pengar är faktiskt en viktig del i allting. Då skulle vi kunna spara massor pengar på vårat framtida boende (säger jag som nyss köpt en dyr barnvagn...) Men ja, ni fattar.
 
Klurigt, men det ska nog ordna sig. Det gör det ju alltid!

sov gott

publicerat i Leon
Nu sover Leon för natten, förhoppningsvis. Vi har gjort som så i några dagar nu att han inte får sova efter kl 15, och det har lett till att han somnar mellan halv åtta och nio. Faktiskt väldigt skönt jämfört med att somna kl tio-elva... Jag hoppas verkligen att detta håller i sig och att han inte får för sig att vakna några timmar senare och tro att det bara var en middagslur han tog. 
 
Däremot så vaknar han väldigt mycket på kvällen och natten och man måste springa och ge honom nappen så somnar han om. Mer än förut. Förut kanske det var 2 gånger per natt max och nu är det minst 4. Faktiskt så har vi flyttat på Leons säng så den står på Oskars sida. Jag har ju gått upp i 11 månader för att ge Leon nappen så jag tyckte att det var Oskars tur nu. Dock så vaknar jag ju varje gång men jag behöver då bara putta på honom (skaka/rysta) så går han upp. Oskar gör det i sömnen för det har hänt att han somnar bredvid Leons säng på golvet. Haha. Jätteskönt verkligen.
 
Jag läste för längesen att de, barnen alltså, vaknar ofta på nätterna när det är mycket som händer med dem. Typ att de börjar gå och börjar på förskolan och sådana grejer så jag tror mycket på att det har med det att göra. 
 
 
Förresten, har ni Instagram? Jag har tjatat om det ganska mycket men nu var det längesedan jag gjorde det så jag passar på igen. Vad heter ni? Jag heter dgoretti ifall ni vill följa mig.

Besök

publicerat i Leon

Mommo, moffa och Dennis var nyss på besök. Åt mackor och drack te. Alla som kommer hit får äran att krypa in i leons tält, det tycker han är jättekul! Man tror inte heller att tältet är så stort som det är inuti.


bugaboo bee+

publicerat i Vardagsliv
Vi, eller rättare sagt jag har beställt en ny vagn till Leon. Den är vändbar vilket jag tycker är viktigt och den här vagnen kommer han att kunna ha ända tills han inte vill sitta i vagn längre. Det var en ganska dyr vagn, men vill man ha en vagn med kvalité så får man nog lägga lite (Ja, man kan få en billig vagn som har kvalité också), plus att jag tycker den är snygg, liten och nätt. Vi bor ju i stan så vi har fasen ingen användning för våran stora, breda Brio Sing. De plogar ju väldigt bra här i stan så att det spelar ingen roll för oss.
 
Oskar var inte helt med på noterna men han sa att jag får göra vad jag vill med mina pengar så nu får jag stå för avbetalningen. Vi kommer ju sälja våra två andra vagnar så då får vi in pengar för dem och så har jag sparat pengar också faktiskt.
 
Det ordnar sig, man ska leva i nuet för jag kanske dör imorgon eller dagen efter det. Brukar ni inte tänka så? Haha. 
 

Mer födelsedagspresenter

publicerat i Leon

Jag köpte fler presenter till Leon idag. Jättefina bodys från Lindex. Dem ska han få när han fyller år hade jag tänkt. Man kan ju inte bara få hårda paket, hehe. När det gäller kläder till honom så gillar jag mer kläder som är ganska neutrala, ibland lite "flickiga". Jag tycker faktiskt inte om typiska pojkiga kläder med bilar, traktorer och sånt på. De är oftast mörka och tråkiga också. Färg ska det vara!


Filmtips

publicerat i Vardagsliv

Andra gången jag ser på The Hunger Games nu. Så bra film!


Fjärrkontroll säljes

publicerat i Vardagsliv

Säljer denna universal-fjärris. Den är inte mycket använd men den har lite repor på baksidan ändå då den legat med de andra kompisarna. Priset är 400 men vid snabb affär kan ni få den billigare!


Jobbigt

publicerat i Vardagsliv

I våran familj behöver man en liten påminnelse. Som ändå inte hjälper.


Gubben i lådan

publicerat i Leon

Att sitta i lådan är visst mycket roligare än att leka utanför den. Gubben då!


Söndagen våran

publicerat i Leon

Ellie, Robban och lilla Theo kom och hälsade på oss förut. Vi satte oss nere på gården och drack kaffe och snackade om allt möjligt. Fattar inte att Leon varit så liten och skör? Har han ens varit nyfödd? Haha. Känns inte som så även om han faktiskt har varit liten som två nävar. För övrigt så får han inte sova nåt efter kl 15 och det har lett till att han somnar mycket tidigare på kvällarna nu. Vi har bara kört med den regeln i två dagar nu, men ändå. Detta gör ju att det blir svårt att vara iväg på eftermiddagarna eftersom han då somnar i bilen på vägen hem så nu får vi stanna hemma hädanefter. Får se hur det blir med det. Vi gillar ju att vara ute på språng!


Bars

publicerat i Vardagsliv

Jag gjorde fruktbars förut efter ett litet recept jag hittade på havregrynspaketet (gröt varje morgon nu..nyttig). De var en aningen torra men säkert goda när man är sötsugen. Innehåller russin, fiberhavregryn, kokosflingor, 1 ägg, mosad banan, honung, pumpafrön och tranbär.


Hittade en bra plats för tältet

publicerat i Leon


Läsvärt

publicerat i Vardagsliv

Jag har fått upp ögonen för denna tidning. Vi föräldrar. Jag trodde faktiskt att det bara stod massor med strunt i den och att det var hälften reklam men så är inte fallet. En läsvärd tidning, tycker jag. Kanske ska börja prenumerera?


Tror nån vill att man ska komma och kolla match

publicerat i Vardagsliv


Parkhäng

publicerat i Leon

Vi var i vasaparken för en stund sen och Leon sprang omkring där och mest tittade på alla andra barn som lekte. Han invigde sina nya skor också.


Inhandlat

publicerat i Leon

Idag har vi handlat regnkläder till Leon. Det var rea på Barnens Hus, så 249 kr fick vi ge för jacka och byxa. Vi köpte även skor. Skitsnygga! De var en aning dyrare, 359 eller nåt sånt, men det fick de vara värda. Det var på rea också.


Tacksam

publicerat i Vardagsliv
Vi var och köpte födelsedagspresenter till Leon förut. Så himla spännande! Tycker jag. Leon också för den delen, skulle pilla på allt. Men jag tycker verkligen om att köpa grejer till honom och vill ju helst att han ska få dem nu direkt. Men vi ska nog stå ut att vänta i några veckor ändå.
 
Efter shoppingen åkte vi ut till Kimstad och Leon fick bada i stora poolen där ute och även i lilla poolen som vi köpte på rea idag.
 
 
Jag måste bara få säga att jag är så himla tacksam över att vi har såna fina familjer, jag och Oskar, som bryr sig om och underhåller Leon hela tiden - och som verkligen vill det utan att känna att de måste (hoppas jag...)
 
Det är väldigt skönt att veta att man inte behöver ha ögon i nacken just den tiden vi är hos våra familjer med Leon, för det är alltid någon som leker med honom. Dennis, min yngste bror är superduktig med Leon. Det gungas och leks och sovs i famn. Kan rabbla upp vad alla gör med Leon men det skulle ta hela kvällen, men ni är bäst allihopa iallafall!

Present köpt!

publicerat i Leon

Tänkte underlätta lite för er som ska köpa present till Leon och visa vad vi har köpt så ingen köper samma...


Tält

publicerat i Leon

Vi köpte detta tält till Leon på ikea som det var tänkt att han skulle få när han fyller år, men Oskar ville att han skulle ha det idag så då fick han det. Vi har varit i Tyrislöt och hälsat på min moder och fader som är där och campar. Passande!


humör

publicerat i Leon

Denna grabb har växlande humör - precis som sin moder! Intressant. Oskars utsida och min insida fick han.


eyebrows

publicerat i Vardagsliv

Varför är mina ögonbryn olika tjocka på bild men inte i spegeln när jag tittar? Alltid så. Jobbigt ju!


Upptäckaren

publicerat i Leon

Idag var vi som sagt på Ikea och sen i Kimstad. Leon har gått på upptäcktsfärd i skogen med sin farmor och mumsat blåbär. Gott! Sen var vi nere på fotbollsplanen och sprang för glatta livet. Han går så himla bra och stadigt nu. Visst ramlar han ofta ändå, men det är bra gjort för att bara gått i två veckor tycker jag.


Mina fina lyktor

publicerat i Shoppat


Babyleksaker säljes!

publicerat i Vardagsliv

Nu leker inte Leon med detta längre, så tänkte försöka sälja det istället för att det bara ligger. Det är skallror, pipleksaker, prasseldjur, bitringar, glasögon, hängleksak till vagnen osv. Är ni intresserad av något kan ni skriva vad för nåt och vilken bild den ligger i. 1 högst upp till vänster, 2 högst upp till höger osv.


God mat

publicerat i Vardagsliv

Detta lagade vi igår och det blev så jäääkla gott! Glömde ju tyvärr att ta bild på maten men ni kan lita på mig. Bulgur (varför äter vi inte det oftare) och fetaost-kycklingröra typ. Mums!! Använde oregano (ej färsk).


Onsdag

publicerat i Vardagsliv

Vi var nyss på Ikea. Kommer inte ens ihåg vad vi köpte? Vi handlade inte så mycket dock. Nu är vi i Kimstad och Oskar ska golfa ikväll så den som vill göra mig och Leon sällis får gärna komma!


Morsning

publicerat i Vardagsliv

God morgon! Det är en tidig morgon för mig idag. Trots att jag inte har något speciellt att göra nu på morgonkvisten så vill jag inte gå och lägga mig igen. Det är faktiskt skönt att vakna först av alla och vakna till ordentligt innan Leon vaknar. Jag ligger och tittar på Sjunde Himlen. Det kan man inte få nog av.


RSS 2.0
Till Toppen