god jul och allt det där

publicerat i Vardagsliv
Hoppas ni alla hade en underbar jul! Det hade jag. Fick massor fina julklappar. Bl.a en sodastream och greys anatomy-dvdbox som jag önskat mig.

Idag ska man jobba i nio timmar. Det är den där "roliga" dagen ni vet. Massor att göra på jobbet.... men men.

Jag håller fortfarande på med nya passet till vårterminen. Ska bara öva in allt sen är jag klar! Jag har ju inte gjort ett helt nytt pass den här gången, som jag berättade tidigare. Jag har tagit mitt allra första pass och bytt ut några låtar och gjort nya rörelser till dem. Men det blir nog bra iallafall :)

Ni får ha en bra dag hörrni, så får vi se när vi hörs igen!


hål i öron på bebis

publicerat i Vardagsliv
Ja, nu kommer vi nog till en känslig fråga. Vissa kommer absolut inte hålla med mig alls, men åsikter är till för att göras hörda.

Vad tycker du om hål i öronen på bebisar/nyfödda/under 1 åringar?

Om jag pratar för mig själv, så kommer jag nog vilja göra hål i öronen på min dotter. Jag tycker att det är så himla sött! Och då slipper de genomlida och tjata om att få ta hål i öronen när de blir 6 år, som jag gjorde.

Det tar väl ca 1 minut att ta hål i öronen, och det kan väl jämföras med att ta 2 sprutor vaccin. Det gör ont i några minuter, sedan är det glömt.

Det negativa då, är väl att det kan bli infektioner och sånt där. Och att de inte hade den fria viljan att få välja själva. Men om man är uppvuxen med hål i öronen så vet man ju inget annat. Som ett födelsemärke. Eller nae, det var nog en dålig jämförelse. Men ni fattar?

I Spanien har varenda liten tjej små, fina örhängen. Där kan man få ta hål i öronen på dem redan på BB.. tänk om det vore så här.

-"vill ni ha en uttöjning eller bara små pärlor?"

Rebusarna lösta

publicerat i Vardagsliv
Bra Robin! Du löste allihop. Vilket snille du är!

lös rebusarna!

publicerat i Vardagsliv
Hallå, kan ni svara på rebusarna jag har tagit mig tid till att göra? Ellie och Moa har svarat rätt på 2 st iallafall.. men det är ju fem kvar. Eller var de för svåra för er? Är ni lite koko så ni inte kan mina rebusar, vaaaa.... kom igen nu!

rebus 7

publicerat i Vardagsliv

rebus 6

publicerat i Vardagsliv
Lite svårare kanske? Kan ni den?!

rebus 5

publicerat i Vardagsliv

rebus 4

publicerat i Vardagsliv
Om man inte vet vem Jeanette är så blir det svårt..

rebus 3

publicerat i Vardagsliv
Den här blir nog svår för er som inte läser bloggar. (förutom min då)

rebus 2

publicerat i Vardagsliv
Det är väldigt lätta ord i mina rebusar. Jag kan inga svåra :(

rebus

publicerat i Vardagsliv
Jag ska börja med lite rebusar igen. Höll på med det ett tag, och det var roligt. Den som löser denna får en puss.

nordicfeel.se

publicerat i Vardagsliv
Jag har beställt min favoritparfym. Emporio Armani diamond intense. Ni hittar den JÄTTEBILLIGT här!
Den parfymen älskar jag verkligen, så det är ett hett julklappstips till mor, flickvän eller syster. Jag beställde även Dolce Gabbana rose the one. HÄR hittar ni den! Jag har liksom gått och suktat efter den parfymen på Kicks ett tag, men har aldrig riktigt haft lust att lägga ut så mycket pengar. Är jätteglad att jag hittade en hemsida med massa billiga parfymer. Bara de inte är kopior från Thailand. Haha...

smink

publicerat i Vardagsliv

Jag tog bort allt blått och började om på ny kula. Den här sminkningen gillar jag grovt. Fint va?!



Jag gillar den här sminkningen bättre. Den framhäver mina gröna ögon mer än den blå. Så är det.


smink

publicerat i Vardagsliv
Igår var jag och hämtade ut mitt paket från Nelly. Lite julklappar och så lite smarriga grejer till mig. En av grejerna var en sminkpalett med 80-nånting olika ögonskuggor.

Nelly Make Up 88 Palette SEK 199, Nelly Beauty - NELLY.COM
När jag kom hem från jobbet idag exprimenterade jag lite med blått. Så här blev det på ett ungefär. Det är mycket finare/bättre i verkligheten än på bild.


kul att jag har samma färg på mina läppar som på huden.

Är det nåt vettigt på tv ikväll månne?

Julmys

publicerat i Vardagsliv
Jag har varit på julmys på Friskis ikväll. Det var för alla funktionärer.. Värdar, ledare m.m. Först kom ett vackert luciatåg. (blev rörd och fick tårar i ögonen för att det var så fint). Sen blev det jympa med enbart jullåtar. Mycket uppskattat! Jätteroligt! Jag har inte tränat på ca en månad, så det var hårt! Klockan åtta var jag tvungen att kila iväg. Det var ju Top Model då. Nu sitter jag och kollar på Svenska Hollywoodfruar. Bästa på hela veckan nu när GA har slutat. En sak jag hatar med att skriva från mobilen är att man inte kan göra radbrytning. All text kommer tillsammans, och hur kul är det att läsa det så? Inget kul kan jag tänka mig. Blogg.se borde komma ut med en App till iphone så man kan blogga ordentligt från mobilen.

sjunde himlen

publicerat i Vardagsliv
Oj, oj, oj! Nu är jag riktigt stolt över mig själv! Imorse vid åtta gick jag till Friskis och fixade lite nya låtar som jag ska byta ut från mitt allra första pass. Jag har ju som sagt tänkt mig att jag ska ha mitt allra första pass, fast byta ut några låtar då rå. Jag tror det kommer bli bra! Lite nostalgiskt och så där. Mysigt!

Idag är det min lediga dag! Det var jättelängesedan jag var ledig på en måndag. Men det kan ju vara skönt ibland det med.

Just nu sitter jag och tittar på Seventh Heaven. Den serien är sååå bra! Kommer ni ihåg den?


pressure

publicerat i Vardagsliv
Usch, jag hade en hemsk dröm inatt..

Jag har ju inte ens börjat på vårens medelpass. Ingen musik, inga rörelser, ingenting! Jag drömde att jag hade samlat ihop massa låtar men inga rörelser, så jag fick bara improvisera, och det gick inget bra. Jag bara yrade runt där och kunde ingenting. Jag frågade alla ifall jag skulle köra mitt gamla pass istället, men de orkade inte vänta, så alla gick. Kul!

Jag har haft så mycket med jobb och skit den här terminen, så jag har inte haft tid eller ens lust att börja på ett nytt pass. Jag funderar på att ta mitt allra första pass och byta ut några låtar och köra det istället? Eller är det fel? Hinner man inte, så hinner man inte..

Idag ska jag iallafall gå och se Harry Potters senaste på bio med lillebrorsan. Ska bli himlans trevligt :)

Sök

publicerat i Vardagsliv
God kväll på er
Idag har jag jobbat. Jag började klockan tio och jobbade till fyra. En ganska okej dag faktiskt. Inte mycket blask inomhus att städa upp, så ja, helt okej. Det värsta är ju städningen på jobbet. Fy fan alltså! Såna här tider önskar jag att vi hade en städerska som skurade golvet vid stängning. Det tar så mycket tid som man kan spendera på annat.

Jag har precis lekt "sök" med Milton och Stella. Då stänger vi först in dem i tex köket och går och gömmer godis lite överallt i vardagsrummet. Sen släpper man ut dem och säger SÖK så springer de omkring och letar. De är jätteduktiga, mina små änglar!

Jag är skitsugen på chips. Jag funderar på att gå till Coop och köpa mig en påse.


tipp tapp

publicerat i Vardagsliv
Igår var det 2 gubbar uppe på taket. De hade ju som tur var säkerhetslina på sig, men tänk er själva att halka till där uppe. Man ser ju döden i vitögat och livet i revy bara av att snubbla till där uppe - trors säkerhetslinan. Tur att de offrade sina liv iallafall. Jag vill ju inte bli spetsad av en istapp!

önskeklapp nr 15

publicerat i Vardagsliv
Björn Borg-trosor. Storlek M.

Daniella Goretti - samling

publicerat i Vardagsliv
Tänkte lägga över alla på en cd och ge i julklapp till folk. Kanske sälja till dem som vill ha. HAHA (SKOJA BAA!)

chocolate

publicerat i Vardagsliv
Jag har köpt 2 st nya skal. Detta är ett av dem. Eller är det en chokladkaka?!

tänk på barnen i Afrika!

publicerat i Vardagsliv
-Nej, men inte ska du väl kasta all den där maten? Tänk på barnen i Afrika. Tycker inte ni också att det är jobbigt att höra den meningen, och liknande? Vi bor i Sverige, vi har tillgångar, bra mat, rent vatten. Inte fan hjälper det barnen i Afrika om jag äter upp all mat istället för att slänga den? Eller om jag duschar i 2 minuter istället för 2 timmar? Nae, det var väl det jag tänkte.

JAG ÄLSKAR...

publicerat i Vardagsliv
marabou sensation yoghurt raspberry. min familj. att bli kliat på ryggen (eller helst helkropp). the twilight saga. spädbarn. att duscha i hett vatten, helst en timme (ja vet, slöseri med vatten. tänk på barnen i afrika). WESTLIFE. Robert Pattinsons musik. Julafton. Att fylla år. Shopping. Skvaller. Lidls chips. otrivin menthol. att sjunga. när det är städat och rent överallt. känslan man får när det är löningsdag. Katchiiing!

En lista på saker jag hatar..

publicerat i Vardagsliv
Jag hatar verkligen lök. Falska människor. Oreda. Smulor i sängen. När lakanet i sängen inte är slätt. Att jag är pedantisk. Min tjocka mage. Att jag inte kan sjunga högt (höga toner eller vad det heter). Kyla. Chipstuttar. Hem till gården (finns det nån tråkigare serie?). tjuriga tanter och gubbar. Kaxiga fjortisar. Småbarnskrik. Att plocka upp hundskit. Jag kommer nog aldrig heller klara av att torka mina barns framtida spyor, skit och snor.

lyssna när jag sjunger!

publicerat i Vardagsliv
Ja, varsågoda!

Oskar, ska vi köpa en sån här?

publicerat i Vardagsliv
Guu så himla söööt!

dagens kroppsideal

publicerat i Vardagsliv
Vem har bestämt att det är finast att vara smal? Eller alltså. Att inte ha nåt fett på kroppen. Dagens kroppsideal alltså. Hur har det liksom utvecklad sig till hur vi "ska" se ut? Vem var det från början som bestämde att det är finast att vara smal? VEM??

Tänk om det skulle vara tvärtom. Att vi tjocka var de vackraste, och de smala modellerna kunde stå och skämmas i ett hörn.

Alla tycker ju olika, men vissa av oss som är lite mulliga... eller jag ska tala för mig själv bara, jag tycker ju inte att min kroppsform är idealet. Varför är det så? Ååå jag blir så frustrerad. Att liksom om jag skulle lägga upp en bild på mig med normal kroppshydda, och en annan bild där jag är gravt överviktig, och jag frågar vilken som är finast. Vilken tror ni att ni skulle säga var finast? Ja den normala såklart.

Big kan också bara beautiful. Men det är ju som det är. Jag tycker inte att det är snyggt att vara fet. Men lite mullig, nae det gör ingenting!



jag har sökt till big brother

publicerat i Vardagsliv
Haha, kul va?!

shoppingångest!

publicerat i Vardagsliv
Jag har lite ångest nu.. (förlåt till mig själv), men jag kunde inte hejda mig själv.

Jag och Oskar har precis varit på stan. Oskar skulle bara hämta ut ett paket, och det slutade med massa påsar med hem.

Jag har köpt en almanacka/kalender för 2011, och massa snygga smycken från Glitter.
BTW, förut gillade jag inte alls glitters smycken, men nu måste jag erkänna att de har mycket snyggt! Jag gillar gina tricots smycken, men glitters är mycket billigare om man ska jämföra priser. Så glitter ger jag tummen upp för idag!


Fjäderörhängen, blomring, döskalleörhängen och fjäderhalsband.

snyyyygg!

publicerat i Vardagsliv


Den här tjejen är ju så jävla snygg! Jag döör!! Lea Michele heter hon spelar Rachel Berry i serien Glee för er som inte vet det.

Världens bästa sångerska är hon också.


önskeklapp nr 14

publicerat i Vardagsliv

från bluebox.se

cupcakes-läppbalsam. vill ha nr 4 eller nr 5. 29:-/styck



Smyckesträd. Vill ha vitt eller svart. 185;./styck


det är mörkt nu

publicerat i Vardagsliv
Ja, då är man uppe. Håller på och sminkar mig lite. Ska äta lite frukost sen bär det av ut i kylan till jobbet. God morgon!

önskeklapp nr 13

publicerat i Vardagsliv
OSKAR! Den här väskan från Chique önskar jag mig jättemycket i julklapp.
Stor bild

vilket armband är finast?

publicerat i Vardagsliv
Stor bildStor bild
från www.chique.se

kalkon

publicerat i Vardagsliv
Jag är nästan klar och mormor skulle plocka upp oss vid halv elva. Kul! Vad ska jag göra nu i 3 timmar tänkte jag. Men fan.. jag fick se nu att klockan nästan är halv tio. Så det är bara ca en timma. Bra Daniella!

Ska på julmiddag idag. Mumsfillibabba säger jag bara! Ikväll blir det julgodisbak. Jag har packat ner min systemkamera. Ska bara komma ihåg att ta lite bilder också.


En jättegammal bild på mig och min fina vän Ella. Små söta töser!

vad ska man kalla denna maträtt?

publicerat i Vardagsliv
Alltså det häääär kommer bli gott! Hoppas jag.

Jag har precis blivit färdig med min specialare till maträtt.

Det hela började med att jag sa till Ellie att jag hade tagit fram två påsar köttfärs. Jag frågade henne vad jag kunde göra med det förutom tacos eller köttfärssås. Lasagne sa hon. Ja sa jag. Längtade efter att få göra lasagne för första gången, men när jag kom hem fick jag se att jag inte hade några lasagneplattor. Bara lasagnekrydda. Vad nu göra?!

Jag gjorde en köttfärssås. Jättegott. Jag kokade upp makaroner och vispade upp 2 ägg. Sen förstår ni så mojsar jag ihop köttfärsåsen och makaronerna i en form. Jag river sedan massor ost och häller över röran. Sist men inte minst så häller jag över de vispade äggen.

Voila! Ser det inte gott ut?! Jag tycker det. Nu ska jag äta!



Alltså osten... älskar smält ost!!!

vilken hårfärg passar jag bäst i?

publicerat i Vardagsliv

Brunt


Rött


Blondt


Mörkbrunt

Om jag får säga själv så passar jag tamefan i allt!

önskeklapp nr 12

publicerat i Vardagsliv
Grundkurs i bugg, 12 ggr, 590 kronor. Partner sökes också om inte Oskar vill börja med mig. Hehehe

helgen är här.

publicerat i Vardagsliv


Hej alla gummor!
(och gubbar också kanske, vad vet jag)

Jag är hemma från jobbet nu - och det är fredag! Jag är glad! HEHE.

Imorgon ska jag och Oskar till Herstaberg. Mormor är där och bjuder på kalkon (? det var kalkon va). Ska bli gott iallafall, och det är alltid trevligt att spendera tid där ute med familjen. Jag ska ta med mitt spel också som jag köpte för några dagar sen. Vill spela med mamma och pappa. Spelet heter Med andra ord för er som missade det sist jag berättade om det.

På kvällen, imorgon då, så ska vi vidare ut till Kimstad och baka julgodis. Man säger väl inte baka förresten? Göra julgodis ska vi göra. Kola, knäck..mums!

Om en stund ska jag hem till min vän Ellie. Vi ska bara chilla med våra barn. Dvs våra husdjur.


finn ett fel

publicerat i Vardagsliv
Ja, som rubriken lyder. Finn ett fel? (eller rätt, vad vet jag)



Lilla gulleälskling. Vill med överallt.

vill ha!

publicerat i Vardagsliv



Precis en sån här vill jag ha, fast 5 gånger högre! Finns att köpa på City Gross för er som inte har handlat klart julklappar till mig. (oskar bl.a)


tårarna rinner (igen)

publicerat i Vardagsliv

Åååh.. jag kan inte ens kolla på den här nu, för då kommer jag börja tjuta! Jag har sett den innan, och den är sorglig fast på ett lyckligt sätt. Ni som inte gråter när ni ser den här är inte mänsliga.

trädet på plats

publicerat i Vardagsliv
Här har vi en riktig mysig och julig kväll. Vi har varit uppe på vinden och hämtat ner julgranen. Inte så bra bild, men granen blev fin iallafall :)



Riktig gran nästa år kanske? Då ska jag köpa riktigt fint julpynt på Åhlens. Eller där utanför. Åhlens torg eller vad det heter.. där de har massa julpynt och fint nu..

god kväll!

publicerat i Vardagsliv

Idag har jag varit ute i Herstaberg och spenderat tid med min käre far. Vi har inte gjort så mycket faktiskt. Ätit mat och kollat på film. När bröderna kom hem så spelade vi "med andra ord". Ett jätteroligt spel som jag köpte förut idag på city gross.

Ikväll väntas Arga snickarn och Greys anatomy. Vad annars liksom?


Önskeklapp nr 11

publicerat i Vardagsliv
Jag var så nära på att köpa en ljusstake på citygross idag, men jag kan ju önska mig den istället. Jag vill ha en sån där stor och pampig och silvrig ljusstake. Vet inte vart de har dem mer, men på citygross iallafall. Ja vill ha den som är 150 cm hög. Bara så ni vet.

mums

publicerat i Vardagsliv

God morgon på er!

Vill berätta att jag nog är i slutskedet av min sjukdom, virus. Jag har nu hosta, torrhosta, rethosta. Vet inte vad man ska kalla det, men jag hostar och hostar, men det kommer ju inte upp nånting, jag hostar för ingenting liksom. Rethosta heter det väl då? Eller nåt. Sån har jag iallafall.

Intressant. Ni bryr er väl inte om min jävla hosta ändå, så varför ska jag hålla på och förklara vad det är för sorts hosta jag har?

Idag är jag ledig. Jag tog tag i mig själv i måndags och gick och jobbade, och samma sak igår. Jag tänkte att man kanske blir friskare om man kör igång tidigare, och det blev jag ju. Tror jag. Man känner sig ju sjukare om man går hemma och segar, det kan ni ju hålla med om?

Idag ska jag nog åka till Herstaberg. Pappa skulle skjutsa in mamma till jobbet vid halv nio, så det blir nog så att jag åker hem med honom då. Undrar vad vi ska göra?


RSS 2.0
Till Toppen