att leda pass i sommarvärmen

publicerat i Vardagsliv
Att leda pass i denna värme inomhus är verkligen ingen lek! Jag var helt svimfärdig. Jag hoppade ju in för Linda idag klockan fem, och det var ännu värre med värmen idag än igår på min vanliga tid. Inte för att jag tror att det är så stor skillnad mellan klockan fem och klockan sex, men ville bara påpeka det.

Imorgon får jag lite sovmorgon, det behöver jag. Har varit helt slut och trött hela dagen även om jag inte har gjort ett skit. Konstigt. Ska jobba klockan tolv till nio, men imorgon ska det regna har jag hört, så det lär bli döskönt. Nu behöver Sverige en liten regnskur, tro det eller ej!


Det finns jätteballa appar man kan köpa eller ladda ner gratis till iphones. Jag har en nu som man fixar till bilder. Visst blev dom snygga?

klänning

publicerat i Vardagsliv
Jag trodde aldrig att jag skulle göra det, för jag har tyckt att det är så jäkla fult - men jag gjorde det. Jag köpte en långklänning.

morgonstund..

publicerat i Vardagsliv
..Har guld i mun.

Här är man uppe rätt så tidigt. Gick upp ännu tidigare, för vi har varit i Kimstad under natten. Kom hem för en liten stund sedan.

Om några timmar ska jag jobba. Då är det skönt att ha varit vaken i några timmar. Liksom haft tid på sig att fixa iordning sig och vakna till. Tänk om jag skulle tänka så de dagar jag börjar kvart i sju. Då skulle jag behöva gå upp klockan tre och det känns ju inte så lockande, om man säger så.

Jag hoppas att denna jobbdag blir lätt som en plätt. (varför blir det "bit av en kaka" om man översätter från engelska?). För sen är jag ledig till och med söndag. SKÖÖÖNT!

Midsommar ska firas med familj och vänner i Varamon. Trevligt!

Ha en bra dag!


idioter finns i varje port

publicerat i Vardagsliv


Fan, jag är jävligt förbannad just nu.

Var ute med Stella och Milton nyss, med Stella i koppel och Milton lös. Då kommer det fram en gubbjävel och säger att jag inte får rasta hundarna här, och att hunden inte får gå lös för att det finns fåglar. Jag sa inte så mycket, lät lite dryg och så bara.

När jag kom in tog jag minsann reda på hur det egentligen ligger till med lagarna. Jag skrev sedan en lapp och har nu satt upp den på portdörren. Jävla idiot!

Men det är lite så att jag inte vågar stå för mina handlingar.. tänk om han kommer och knackar på dörren? Eller om jag möter honom där ute? Jag är rädd!

barnaminnen

publicerat i Vardagsliv




När jag var liten ville jag alltid klä ut mig till Pippi Långstrump. Visst var det så mamma, att jag även ville gå så till min dagmamma? Eller har jag fått det om bakfoten tro.

Varför klipper alltid föräldrarna lugg på sina barn? Det har jag också undrat länge.
När jag får barn tänker jag iallafall inte klippa någon ful lugg på den. Och hur mycket den än tjatar så tänker jag absolut inte låta ungen klippa sig kort. Om det blir en tjej då naturligtvis.

När jag var 8 år hade jag jättelångt fint hår, men jag ville ha en Robyn-frisyr, så jag tjatade på mamma och till slut fick jag som jag ville. Att du kunde låta mig mamma! Mitt långa fina hår :)


s.k "jobbsjuk"

publicerat i Vardagsliv

Liten posare redan på den tiden.

God kvällers hörrni!
Hur står det till?

Jag är helt slut måste jag bara säga! Har jobbat hela dagen, och har precis duschat och fixat mig lite inför kvällen. Har ju också lett (säger man så?) pass på Friskis. Vi diskuterade att det är väldigt synd att jag ska dela torsdagarna med Helena. Jag vill ju ha varje vecka! Men så är det, ibland får man ställa upp, så jag hoppas att någon vänlig själ ställer upp för mig nästa termin, för då vill jag ha en bra tid.

Jag kom och tänka på en sak på jobbet förut. Kanske är det jag som har blivit "jobbsjuk" som kanske bara tänker på detta som jag ska skriva.

När ni betalar, inte fan slänger ni väl bara fram pengarna på disken? Det hoppas jag iallafall inte att ni gör, för då är ni väldigt ohyfsade.
Det är nästan det värsta jag vet, när en kund bara slänger fram pengar på disken, istället för att ge dem till mig i handen. Det ALLRA värsta är när jag till och med STRÄCKER FRAM HANDEN för att ta emot pengarna, oså vips så hamnar de på disken?! De kan väl inte vara blinda så att de inte ser min lilla hand där, eller vad är det frågan om? Mer vett i skallen till folket!

En annan grej som jag retar mig väldigt mycket på är när det är tänkt att någon ska köpa något, tex en tidning, och sen blir det så att den inte ska ha tidningen sen, kanske pga av den inte hade råd, så lägger den personen inte tillbaka tidningen efter sig? Det är väl också ohyfsat? Man kan väl åtminstone fråga ifall man ska gå tillbaks med tidningen, eller? Det har hänt massa gånger att folk gör så, och hur kul är det ifall någon har plockat på sig massa varor, typ läsk och godis och tidningar, som den sen inte ska ha, som den låter ligga kvar på disken, och så kommer det massa kunder bakom, så tar det tid att plocka bort skiten från disken för mig också.

Vad tycker ni? Har ni någon vett i skallen? Jag vill veta! Är det jag som har blivit "jobbsjuk" eller har jag faktiskt rätt?

happy

publicerat i Vardagsliv
Vad härligt att jag inte är ensam om mina tankar om "grindgubben". Fick en kommentar från en tjej i samma hus. Hur liten är världen egentligen?

Jag har jobbat 4 dagar i rad, och jag känner mig utbränd. Hur lat är jag inte egentligen? Eller så är det så att det faktiskt är jobbigt att jobba 4 dagar i rad. Iallafall på mitt jobb.




Jag är så glad just nu! Dels för att jag är ledig idag. Så skönt! Och för att Eclipse snart har premiär, och för att jag har spelat in hela låtlistan till hösterminen. Nu är det bara att börja träna och hitta rörelser. Och så är jag fortfarande lite glad över att jag orkade springa utan att stanna igår. Jag kom ju in i "andra andningen".

Hjälp

publicerat i Vardagsliv
Snälla, snälla, snälla!

Någon som vill börja på Viktväktarna med mig?

Andra andningen

publicerat i Vardagsliv
Har varit ute och sprungit precis. Jag som tyckte att det var så himla tråkigt att springa, men fan så kul det är när man kommer in i andra andningen. Då kan man springa hur långt som helst!

Love

publicerat i Vardagsliv
Satt och tänkte lite nu på förr och nu, och måste bara säga det att fan vad jag älskar mina vänner! Så fina minnen, och fler kommer det bli.

The revenge!

publicerat i Vardagsliv
Var tvungen att ladda ner och se det sista avsnittet av greys anatomy. Så jävla bra! När börjar nästa säsong? Vi har precis varit ute med hundarna. Vet ni vad jag gjorde!? Haha. Känner mig rätt barnslig men jag tog med mig lite presentsnöre och knöt fast grinden öppen. Kan tänka mig gubben när han går ner för att stänga, typ "vad i helvete.." Undrar om han fattar att det är jag? To be continued...

Greys anatomy

publicerat i Vardagsliv
Sitter o tittar på GA nu. FY FAN så spännande! Äntligen händer det något. Började nästan tro att det var en komediserie. På tal om annat, , senare ska jag svetsa fast grinden.

gubbjäveln i fönstret

publicerat i Vardagsliv
För att göra en ganska lång historia kort, så kan jag berätta lite kortfattat om när jag tjaffsade lite med gubbfan som sitter fastlimmad uppe i fönstret.

Det var igår tror jag.. jag var påväg hem med hundarna från hundrastgården, och jag ser att grinden är stängd och gubbens fönster står öppet. Jag öppnar grinden jättetyst så att han inte ska höra, och så ställer jag upp den. Jag stänger den alltså inte, och då brakar helvetet loss.

Gubben flyger ut ur fönstret och säger (skriker) åt mig att stänga grinden.

Jag säger - NEJ!

och han säger - stäng grinden ditt jävla stångarlsel!

Jag - Va saru?!

Gubben - Stäng grinden efter dig, jävla kärring, jävla stångarsel!

Jag - GÅ NER OCH STÄNG GRINDJÄVELN SJÄLV FÖR HELVETE

Nu är jag livrädd för att han ska stå där nere när jag kommer ut. Men ibland kan jag fan inte hålla käften. Han ska inte stå där uppe i fönstret och skrika på mig, eller hur?!

shopping

publicerat i Vardagsliv
Fick ett sånt jävla shopping-sug, så jag och Oskar sprang till stan. Där hittade jag lite grejer. FAN vad skönt det vore ifall jag var miljonär. Vad alla än säger - pengar är fanimej lycka!



porslinsmuggar med silikon-lock. Från lagerhaus, 69:- styck


Förhoppningsvis skitbra hårserumsgrej från Hårvårdsbaren, 299:-



Muffinsformar och 2 plåtar, 35:-, 59:-/styck


Allergitabletter. Hade verkligen behövs tidigare idag, har nyst så innihelvete.



Lilla menyn och en extra cheese. MUMS!

vad fan heter det?!

publicerat i Vardagsliv
Idag är det min andra lediga dag. Det är faktiskt riktigt skönt att vara ledig. Känner mig utarbetat på något vis, fattar inte varför, för så mycket jobbar jag ju inte. Imorgon ska jag iallafall jobba igen. Då blir det kvällspasset. På fredag jobbar jag dag, och så jobbar jag kväll på lördag. Veckan efter det lär det nog bli jobbigt, för Diana är bortrest, så jag ska jobba 4 dagar i rad. Låter kanske inte så jobbigt, men det är det.

Igår var Ella här. Vi kollade på sex and the city och käkade mat. Till efterrätt blev det pannkakor och såna här andra som man steker i ett järn, som ser ut typ som en blomma. Vad fan heter det?! Blir galen när jag inte kommer på vad någonting heter. Det är iallafall sån där god som man har sylt och grädde på.


bilder

publicerat i Vardagsliv
Sammanfattning i bilder av några dagar..
Jag ska passa på att låta hundarna vara ensamma någon timme idag. Jag och fläsket hade tänkt att träna klockan tolv. Hurra för mig!

att sola straffar en..

publicerat i Vardagsliv
DSC06496
bild från mogis.se

Gissa hur gammal denna kvinna är..?

Jag läser hennes blogg rätt så ofta, men det är något jag stör mig på, jag vet inte..  Hon är 20 år gammal, men ser ut som 40. Är det för hennes bruna hud/solbränna som gör att hon ser gammal och rynkig ut? Jag skriver inte det här för att vara taskig eller elak på något sätt, men hon ser ju faktiskt ut som en gammal tant! Har jag inte rätt?


Vet inte om jag vill sola mer :(

klippa håret

publicerat i Vardagsliv
Jag har nog bestämt mig för att klippa page. Det var ju kanske 3 år sedan som jag klippte mig så kort, och sen dess har jag velat spara ut håret till låååångt. Vill helst av allt ha hår ner till över brösten ungefär. Det är en perfekt längd. Allt däremellan tycker jag inte om. O denna väntan på att håret ska växa!

Jag var ju och klippte mig hos Johanna, en jätteduktig och snäll tjej för ett tag sedan. Då bestämde jag mig för att toppa håret var 10:e vecka ungefär, men nu har det väl gått en månad sen det var 10:e veckan. Under den tiden har jag hunnit ändra mig tio gånger.. men nu tror jag faktiskt att jag har bestämt mig. Det negativa i det hela, för min del iallafall, är ju att jag känner mig så okvinnlig i kort hår/page. Det gjorde jag då när jag hade så iallafall. Nu kanske jag inte känner så? 


Det får vi se då.

sommarvärme!

publicerat i Vardagsliv
ÄNTLIGEN!
Skönt också att jag är ledig i två dagar nu. Får passa på att njuta nu när solen värmer.
Idag har jag, Milton och Stella varit och solat och lekt med Ellie och Ture o Oxelbergsparken. Döskönt att bara ligga där och steka. Dock var vi tvugna att hålla koll på 3 vilda hundar som antingen sätter på varann eller biter av hårtussar. Annars var det mycket trevligt! Hoppas på en fin bränna till kvällen. Då menar jag inte RÖD, som jag kan bli eftersom jag egentligen är en albino.

Igår var jag, Oskar och Dennis ute i skärgården och hälsade på mamma som är där med sin brukare på en liten semester. Hundarna fick leka och springa av sig lite, och Hugo badade. Den hunden är inte rädd för något!


Ute i sankt Anna


ny cykel

publicerat i Vardagsliv
Oskar ska köpa en cykel till mig idag. Det är helt sjukt, men gud vill uppenbarligen inte att jag ska cykla!

Igår när jag skulle till jobbet så fick jag se att bakdäcket var helt slappt. Jag åkte och pumpade båda däcken efter jobbet, och vad fick jag se imorse om inte ett däck utan luft. Det konstiga är att det var framdäcket den här gången.

Helst av allt vill jag ha en sån där dyr damcykel, men det har vi inte råd med nu, så det kanske blir en bagagnad. Men dom kan också vara bra!

Anledningen till att Oskar ska köpa cykel till mig, och inte jag själv, är att han hade bort min fina träningscykel i höstas. Min fina cykel som jag köpte när jag hade sålt moppen. Den hade hängt med i många år. Undrar vem som stal den? För jag tror att han inte låste fast den, så någon har bara rullat iväg den. Någonstans..

sammanfattning

publicerat i Vardagsliv
Oj, nu var det visst några dagar sen jag skrev något.

Jag har hunnit festa i Katrineholm, jobba en dag, varit i Herstaberg, och sen inte så mycket mer.

I Katrineholm var det roligt. Madde och jag blev hämtade av Paulina på lördagseftermiddagen, sen for vi iväg mot K-holm. Det blev utgång och förfest hos min kusin Robin. Jag åt 2 cheeseburgare på kvällen/natten, och dagen efter åt jag 3. Snacka om att cheeseburgare är gott!

Idag har jag fått en skön sovmorgon. Om 4 timmar ska jag jobba. Det var väl allt!




RSS 2.0
Till Toppen