tänd.

publicerat i Vardagsliv
Jag behöver en sån där lång, bra tändare och sån där vätska man kan fylla på så man slipper köpa nya tändare hela tiden.

badrumsnytt

publicerat i Vardagsliv
Igår blev det shopping på Bolagret. Badrumsmatta, liten papperskorg/hink?, 2 handdukar. Ska även köpa de större handdukarna. I rosa då. Det är Oskar som har valt färgen..
Eller vääänta.. Ifall det är någon som inte köpt födelsedagspresent till mig än så önskar jag mig de stora kroppshanddukarna i rosa från Bolagret. 2 st. eller fler. 4 vore också bra. Tack :)

granny smith

publicerat i Vardagsliv
Är jag den enda som måste äta ett äpple med "flärpen" åt vänster? Det känns helt fel att äta med den åt det andra hållet. Går bara inte!

presentkort

publicerat i Vardagsliv
presentkort här vore inte helt fel.

jag är bäst

publicerat i Vardagsliv
det gick kanon att leda idag! armhävningarna klarade jag galant. otroligt nog? vet inte varför. eller jo..är man vältränad så är man. min idol kom på passet också :)

shoes

publicerat i Vardagsliv
LITE dyra skor, men såna här skulle jag verkligen vilja ha!

lat men ändå inte

publicerat i Vardagsliv
Jag är ledig idag och jag sov enda till klockan kvart i elva. Jag vaknade iofs vid åtta-nio en liten stund, men sedan somnade jag om en lång stund. Det var väldigt skönt att få sova ut ordentligt utan en massa hundar som springer omkring på nätterna. Jag är ju så oerhört lättväckt. Vaknar av minsta lilla ljud. Fast på ett sätt är det bra. Jag skulle inte vilja vara som tex. Oskar och aldrig vakna av väckaralarmet.

Jag var och tränade nyss. Medeljympa. Känns skönt att komma igång lite smått med träningen nu igen. Jag har ju varit så himla, jävla lat på sistone. Men nu är det väl ändring på det! Banne mig!

Jag har ju jympapremiär för den här terminen på mitt nya pass. Blir kul att se imorgon hur det artar sig. Kommer jag orka att vara alert? Kommer jag verkligen orka alla armhävningar? För det är förjävligt många armhävningar i detta pass måste jag säga. Usch.

Nu ska jag se på The Beach. Det är det närmsta Thailand jag kommer idag tror jag.

till oskar igen

publicerat i Vardagsliv
Jag skulle kunna tänka mig en persikofärgad också, eller en ljusgul :) Så den behöver inte vara lila. Storleken jag vill ha är S.

till oskar!

publicerat i Vardagsliv
En sån  här önskar jag mig av dig i födelsedagspresent.

publicerat i Vardagsliv
Min fina mamma ♥

duktigt

publicerat i Vardagsliv
Idag har jag gjort en stor grej i mitt liv! Jag har tagit tag i mitt liv och gått till friskis och rört på fläsket! Det var jättelängesen faktiskt. På torsdag har jag ju premiär för mitt nya pass, och då kan det vara bra att orka göra ett par armhävningar iallafall.

Grattis till mig!

önskelista till min födelsedag

publicerat i Vardagsliv
Som ni vet så fyller jag år snart (5/2). Här kommer en lista på vad jag VERKLIGEN behöver/vill ha. Så detta vill jag ha i första hand. (Köp en marabou sensation raspberry yoghurt annars om ni inte kommer på nåt att köpa.)

¤ BIDRAG TILL MIN THAILANDSRESA I DECEMBER. Pengar, resecheck, baht.

¤ 4 ST KUDDAR OCH 2 TÄCKEN. Inte för tunna och inte för tjocka täcken. Kuddarna ska vara mjuka och fluffiga.

¤ DATORVÄSKA. Jag har sett en snygg brun fejkskinn på Gina Tricot. Den kostar 199:-.

Ja, det var väl allt.

äntligen fredag

publicerat i Vardagsliv
Äntligen fredag! Eller vad säger ni? Visst är det skönt!!? Jag ska iofs jobba imorgon igen, men det är alltid skönt med fredag. Om man inte jobbar kväll då. Jag är sugen på Lidl-chips. Barbecue och Cheese-smak vill jag ha. Här är lite bilder jag har gjort om lite.

jag hittade det jag sökte

publicerat i Vardagsliv
God kväll på er gott folk!

Dags att ta upp bloggandet igen kanske.. Har ju inte bloggat så mycket nu på sistone. Har varken haft tid eller lust. Jag gör så mycket om dagarna. Kan man ju tro. Men det gör jag inte. Jag äter, jobbar, vilar, ser på tv, och sover. Skulle behöva klämma in lite annat däremellan.

Idag har jag iallafall umgåtts med Madde. Först var vi här hemma en stund. Tittade lite på tv.. sen gick vi iväg in till stan och käkade lite food på mcdonalds. Efter det gick vi en sväng på stan och jag köpte en grej som jag har letat efter länge, nämligen Chailatte/te-pulver. Vi drack det alldeles nyss. Hur gott som helst!

Nu har hon åkt hem och jag ska strax göra mig redo för en god natts sömn. Förhoppningsvis. Klockan är ju inte så mycket än, så jag hoppas att jag inte behöver ligga vaken i flera timmar innan jag somnar. Kanske ska sätta på en film att somna till? För det lyckas jag alltid göra. Jag tror inte jag har varit vaken en hel film någon kväll.


födelsedagskalas

publicerat i Vardagsliv
Lördagen den 5:e februari. Lägg den dagen på minnet, för då fyller jag 22 år!

Mamma fyller ju år på måndagen, så vi tänkte slå ihop våra födelsedagsfiranden på lördagen där.

Välkomna på mumsig smörgåstårta kl 13.00. Det bjuds också på tårta :)


drömmer mig bort

publicerat i Vardagsliv
Nästan ett år sedan nu som jag befann mig på världens underbaraste plats!



Jag får nöja mig med mina minnen av Thailand detta år..

Jag håller på att spara för fullt till en resa för nästa år. För jag ska till THAILAND då! Har redan sparat 3000 kr. Det är väl bra?
Har kollat på flygbiljetter, och biljetterna kostar lika mycket att köpa dem till en resa om 2 veckor, som att köpa nu för en resa om ett år. Så jag behöver ju inte köpa biljetter än. Det enda man kanske måste vara ute i god tid med är ju hotellen. Vill inte bo i nåt råtthål, då kan man nog inte njuta ordentligt.

Upptagen!

publicerat i Vardagsliv
Hej alla! Ville bara säga att jag lever. Jag är numera upptagen med att se Greys Anatomy-boxen. Tror jag är inne på säsong 2 nu...

RSS 2.0
Till Toppen