Nyårsfeber

publicerat i Vardagsliv

Jag köpte den här klänningen/tunikan på rea. Från Gina Tricot. Detta är då min nyårsoutfit.
Detta nyår blir dock inte så glamoröst... Vaknade med feber och världens huvudvärk men nu mår jag bättre.

Vi firar in det nya året hos svärisarna. Ha en bra kväll/natt allihopa!


Turkost

publicerat i Shoppat

Här har vi en liten bild på mattan och de stora handdukarna i badrummet. Så himla skönt det känns med lite nytt och fräscht. De innan var faktiskt himla slitna och äckliga, tycker jag.

Förresten, hur gör ni för att handdukarna inte ska bli stela och konstiga när ni tvättar? Är knepet mycket sköljmedel kanske?


Vän

publicerat i Vardagsliv

Jag var på Ikea. Idag igen liksom.. Mamma och pappa skulle dit och jag kände att jag inte var färdig där än. Jag köpte nya handdukar och badrumsmatta. Faktiskt i turkost denna gång. Jag är ju mer en lila-tjej men tänkte att Oskar skulle gilla den här färgen bättre. Jag visar bild senare eller imorgon så får ni se så tjusigt!

När jag kom hem kom min vän Madde hit och spenderade flera timmar här. Leon tyckte det var så kul så han skippade att sova middag idag.

Vi tycker om dig så mycket Madde!


Glädje och tjut

publicerat i Leon

Åka bil förtjänar man ibland när man varit och handlat. Det kan vara så kul så man gråter när den är slut tyvärr.

På tal om gråt så irriterar jag mig på att folk glor så himla mycket just då. Har de aldrig sett ett barn tjuta eller vad är grejen? Har lust att slänga ur mig nån spydig kommentar just då faktiskt.


Rea-shopping

publicerat i Shoppat

Innan jobbet idag så kände jag mig lite tvungen till att kika på rean.

En fluffig skön tröja för halva priset fick följa med hem - Gina Tricot
Och även en tvål och showergel - Lush

Älskar verkligen produkterna från Lush!
Nästan allt luktar himmelskt och grejerna är verkligen bra också.

Vet ni, jag blir jättetorr nu när jag använder vanlig tvål från typ Willys/citygross. Har ju använt tvål från Lush den senaste tiden och den gör verkligen underverk. Den tvättar inte bort händernas egna fetter som vanlig tvål gör (..eller nåt sånt, minns inte hur hon förklarade i affären).


Nytt smått

publicerat i Leon

När vi var på Ikea häromdagen så köpte vi även detta söta lilla bord och två stolar till lill-killen. Han verkar gilla det och det kan han ju ha nu i några år framöver. Det tar ju inte heller mycket plats...

Jag tog ner min gamla gunghäst från vinden igår med när jag var uppe med julsakerna. Tänk att jag har haft den och lekt med den när jag var liten. Vilken kvalité!


En liten shoppingdag

publicerat i Vardagsliv

Jag har varit ledig idag och Oskar har jobbat. Lelle och jag har varit och farit lite överallt.
Först var vi på citygross och handlade lite, sen ingelsta shopping, sedan vidare till systembolaget. När vi var klara med allt åkte vi självklart till min mor & far och var där några timmar. Sist men inte minst åkte vi till media markt och köpte kapslar till våran nya kaffemaskin vi fick i julklapp.

Till Leon blev det tre par mjukisbyxor och två t-shirts och en pyjamas. Nu kom jag ju på att jag ska sortera lite i hans klädlåda. Allt ligger huller om buller där i och det vet vi ju att jag inte gillar.

Till mig blev det en jättefin kalender. Det är nog den finaste jag ägt nånsin.. Förutom filofaxen med kalender/plånbok med tryck av Ior såklart (10 år). Den var fin den!


Julstädat

publicerat i Vardagsliv

Nu är det ordning och reda på torpet. Julen har vi idag städat ut, det känns bra! Vi plockar ju fram julpyntet så himla tidigt varje år och jag ser ingen mening med att ha gran och sånt framme när julen liksom är över. Eftersom vi tagit fram det så tidigt så har vi ju ändå hunnit njuta av allt fram tills nu.

Nu när jag ändå pratar om julen så vill jag tacka farmor, eller lelle vill tacka gammelfarmor för den himmelskt goda efterrätten som varje år serveras på juldagen. Finns inget godare! Det är nån form av vit choklad-dessert med hallonsås. Det bara smälter i munnen till och med nu när jag tänker på den. Leon gillade den väldigt mycket, han åt liksom en hel portion och den är inte nådig.


En liten kanin

publicerat i Leon

En liten och lysande kanin (lyser i olika färger) fick Leon i julklapp. Från TGR och kostar 40 kr. Tyvärr finns den inte kvar, men ändå. Kanske finns i andra städer.

Jättesöt är den iallafall!


Sängen

publicerat i Leon

Här har vi sängen som vi köpte till Leon igår. Han verkar ha sovit bra i den, svårt att veta för som vanligt så vaknade han mitt i natten och ville upp till oss. Eller mig tror jag (mammig kille).
Ni ser lådorna vi köpte där under också. Nu har vi inte mycket leksaker alls som syns och det är kul. Och när han vill leka är det ju bara att dra fram en låda eller två.

Hur bra som helst!


Tack mamma!

publicerat i Vardagsliv

Inbiten twilight-nörd som jag är så blev jag jätteglad för den här parfymen som min mor köpt till mig i julklapp. 5 år har liksom snart gått sedan första filmen och jag har inte tröttnat än. Inte klokt! Måste göra nåt åt detta. Typ en tatuering. Hehehe.


Kärlek

publicerat i Vardagsliv




Lala

publicerat i Leon

Lelle fick en Teletubbies-Lala i julklapp. Den lyser och spelar melodin och den har en tv på magen. Så himla fin!

Det är ju nästan så man själv som förälder blir mer lyrisk än barnet själv. (En sak är säker, när Furby kommer till Sverige, vilket är snart, så ska vi köpa en). Så det så!


Snabbmat

publicerat i Leon

Oj vad Leon har lagat mat idag!!! Snabbmat var det också för det åkte ur ugnen fortare än det åkte in. Ingen tid till att vänta inte, haha.

Vi tog en tripp till Ikea idag. Ni ska få se sängen, den är verkligen jättefin! Vi köpte lådor som vi har lagt nästan alla leksaker i som man kan ha under sängen. När man delar rum med en ettåring så blir det ju en hel del med leksaker och när han inte har eget rum får man lösa det så. Jag vill inte ha massor med leksaker överallt.


Att bygga ihop

publicerat i Leon

Har spenderat den senaste timman med att bygga ihop detta kök som Leon fick i julklapp. Och ja, för mig tar det väldigt lång tid att bygga ihop saker. För det första har jag inget tålamod att kolla bruksanvisning (så svårt kan det ju inte va liksom). Efter ett tag inser jag ju att det vore fint att ha kollat anvisningen iallafall. Men jag fick inte några sammanbrott när jag satte ihop denna. Det är bra! För det andra... Vet inte.

Jag vet en kille som kommer att bli väldigt lycklig imorgon när han springer in i köket iallafall. Eller när hans morsa ivrigt bär in honom i köket och visar honom detta.

Kan inte hålla mig nästan, får väcka honom nu.


Tack Dennis

publicerat i Vardagsliv

En sak jag blev extra glad för var en mössa och halsduk som min yngsta bror har varit och köpt till mig. Det är sånt jag uppskattar. När personen lägger ner tid och tanke på det den köper. Han har liksom tänkt att 'den här mössan skulle passa daniella', typ. Nåt sånt kanske. Att nåt han tycker är fint som han tror att jag vill ha. Nu tyckte ju jag också att mössan och halsduken var superfina, så han hade tänkt precis rätt.

Tack Dennis, min lillebror som nu är 15 år men fortfarande 8 i mina ögon.




Ljusen

publicerat i Vardagsliv

Mina vackra ljushållare och min fina och mysiga pyjamas. Jag ska ju jobba imorgon så jag får nog krypa till kojs skapligt ikväll. Eller jag ska ju inte jobba förrän 11 egentligen men man vill ju vara någorlunda utvilad ändå. Ska jobba tre timmar sen ska jag försöka få med min karl till Ikea om det är öppet imorgon. Vi ska köpa en säng till Leon äntligen. Hoppas han sover skönare i den.



Jul 3

publicerat i Vardagsliv

Vi är nu hemkomna från julfirande 3. Jag har fått jättefina ljushållare från min kusin Paulina. Hon vet vad jag gillar hon! I förrgår fick jag ett ljus från Voluspa från Oskars syster Emma. Hon vet tydligen också vad jag gillar.

Leon och jag har myskväll. Pappan är iväg på galej och kommer väl hem inatt.




Ett sista firande

publicerat i Vardagsliv

Leon somnade ju sen igår tillslut, och sov enda till nio imorse. Men det förstår jag. Dessa dagar har varit väldigt fartfyllda och idag återstår en sista fartfylld dag av julfirande. Denna gång med släkten i Katrineholm.

Imorgon, om jag mår bra, så ska jag jobba. Jag tror nog jag orkar det, och så är det ju bara några timmar så det får gå.


Jul 2

publicerat i Vardagsliv

Nu är denna julafton snart över. Klapparna är öppnade och vi alla är jättetrötta. Leon skippade att sova middag för första gången idag och det slutade i att han somnade klockan sex. Självklart vaknade han tre timmar senare men nu har han somnar igen. Förhoppningsvis för natten.

Jag vill återigen tacka för alla julklappar vi fått, tack hela familjen!
Jag älskar ju när tex min bror varit och köpt något alldeles själv som han har valt och tyckt att jag ska ha. Därför tvingar jag min käre far att köpa något alldeles själv (utan mammas hjälp). Det känns finare och mer unikt så. Det står ju annars på de andra klapparna "god jul Daniella önskar mamma och pappa" fast man vet att det är mamma som varit och köpt. Ni förstår säkert.

Jag är fortfarande sjuk och jag tror nästan att det blev värre igår. Förkyld, ont i halsen och hostig. Imorse när jag vaknade lät jag som en tonårig pojke i målbrottet. Jag har fått snyta näsan så mycket att jag fått sår under.

Men själva finaste julafton som man längtat så mycket efter överväger ändå skitsjukan. Att få ge varandra gåvor och bara umgås med familjen. Äta lite, se varandra glada. Det är jul för mig det!



Jul 1

publicerat i Leon

Snart är julfirandet för denna dag över. Det återstår en dags firande imorgon också med min familj, och på tisdag med katrineholmsborna också. Det är mycket nu!

Leon måste ha varit väldigt snäll i år för han fick så himla mycket klappar. Det är inte klokt egentligen! Han kommer inte minnas detta så tur att vi har tagit bilder.

Tack så mycket för alla paket som Leon och vi fick!



Frukter

publicerat i Leon

En till av julklapparna som leon fick var låtsasfrukter i en liten korg. Dessa blev favoriten av klapparna och de köpte vi på citygross för en ynka tia.



Tidigt öppnande

publicerat i Leon

Eftersom Leon kommer få så mycket julklappar av alla så fick han öppna våra redan idag. I ett av paketen låg denna dinosaurie-ljusslinga (självklart från tgr). Jättefin tycker jag! Även Leon.. "Wooow" sa han när vi satte i batterier och den började lysa.

Jag gick hem från jobbet idag. Genomförkyld och knivar i halsen. Det återstår att se om morgondagen ser likadan ut eller värre. Då får jag stanna hemma. Man orkar inte när man mår så här.. Även om man vill.

 


Sova

publicerat i Vardagsliv

Jaa då ska man gå och lägga sig. Känns konstigt för idag är det ju fredag och jag har nu avklarat jobbdag 2 av 4. Långa dagar är det också och väldigt mycket folk som vill handla så det blir väldigt intensivt och ingen vila. Enda vilan är ju när man hinner springa och byta tampong på toan på jobbet. Då får man sitta ner lite. Skönt!

Men man får se det positivt. Mer pengar i fattigmanskassan och snart är det julafton!

Nu: lyssna världens bästa podcast


Torsdagen

publicerat i Vardagsliv

Nu är pepparkakorna upphängda i granen. Leon har stått och tjutit under granen och pekat på dem. Stackarn, han undrar väl varför han inte får äta dem och varför de bara ska hänga där. Haha!

Nu ska jag läsa klart min bok. Femtio nyanser av honom. Andra delen av tre. Jag måste verkligen köpa den sista när den kommer ut och så hoppas jag verkligen att boken görs till film som jag har hört att den ska. Nån som vet?! Är väldigt exalterad över detta!

Imorgon jobbar jag igen, fast 11-19. Sen jobbar jag även hela helgen... Men sen är det ju snart jul när helgen är över och då väntar ju mysig kväll hos svärisarna med paket och Bingolotto och sen är det självaste julafton.

Om vi överlever morgondagen vill säga. Är lite orolig att domedagen är kommen även om jag ändå inte tror så.


Kul

publicerat i Vardagsliv

Oskar lekte lite idag. Just denna lek att leka kortväxt är alltid lika kul, vet inte varför.


En sista julklapp

publicerat i Vardagsliv

Jag köpte en till julklapp idag. Men nu får det nog allt vara den allra sista jag köper. Jag har redan köpt tillräckligt, mer än så nästan. Vet att ni kommer bli nöjda, familjen.


Morgonstund

publicerat i Vardagsliv

Jag blev inte ledig idag, jag ska hoppa in och jobba 11-17. Skönt ändå för då vet man att man får lite extra pengar och så är det inte något så värst långt jobbpass heller. Vi får även leverans av varor idag så det ska bli kul att kunna fylla upp butiken såhär nu innan jul. Det behövs!

Nu har jag precis sett julkalendern.. Ligger i sängen och tar det lugnt. Här kan jag ligga i några timmar till om jag vill. Skulle vilja somna om men jag är inte trött.


Pepparkakor

publicerat i Vardagsliv

Det blev pepparkaksbak idag hos mamma och pappa. Leon tyckte det var roligt och det var inte förvånande att han mer gillade att äta degen än att kavla den.
Jag har även pyntat kakorna lite också med glasyr och gjort hål i dem så de kan hängas upp i granen. Det är tänkt så iallafall, men får se om det är några kvar tills dess.


Musik

publicerat i Vardagsliv

Idag är jag ledig så gissa vart vi är? ......... Hos mina föräldrar såklart. Hehe. Mat åt vi nyss och Leon sover nu middag med mommo och moffa. Själv så ligger jag i soffan och vilar och lyssnar på musik.

Just nu älskar jag Bruno Mars - Young girls


snart julafton

publicerat i Vardagsliv

Idag har jag jobbat från två till halv nio. Vi har ju öppet en timma extra nu hela veckan så ni kan handla de sista julklapparna.
Helt sjukt så fort det gått. Det var inte längesen jag tänkte att "det är bara några månader kvar till julafton", och nu är det inte ens en vecka.
Jag längtar tills vi alla samlas och öppnar julklappar. Som ni vet så älskar jag att ge och se på när folk öppnar mina. Ska bli så kul!


Paj

publicerat i Vardagsliv

Ost och skinkpaj. Det var vad som serverades idag. Så himla gott är det, och det är ju inte heller så ofta vi äter paj till middag.
Åh.. På tal om paj. Min mamma gör världens godaste kyckling och räkpaj. Det vattnas i munnen när jag tänker på den nu! Den vill jag äta snart mamma!?


Julklappar

publicerat i Vardagsliv

Vi ska fira julafton hos min familj i år, och dagen innan hos oskars. Vi sover där till julafton, och runt lunch åker vi vidare.
Vi ska spela julklappsspel på båda ställena, och jag köpte paketen idag. Spännande!!!


Söndag

publicerat i Vardagsliv

Det blir ju inte så mycket bloggande när det är helg. Dels för att ingen är inne här och läser fre lör och sön, och för att mamma förbjuder oss att sitta med mobilerna när vi är hos dem (Vilket vi är varje helg).

Idag har vi handlat mat och sådär och varit hos mina föräldrar hela dagen. Igår jobbade jag några timmar och efter det åkte vi ut till oskars föräldrar. Det är ju typ det vi gör på helgerna. Det finns väl inget tråkigare än att sitta hemma en hel helg alldeles själva. Vi är alldeles för sällskapssjuka för att kunna göra det.

Leon i min mössa idag som han tydligen kan ha


Rolig app

publicerat i Leon

Här har vi en rolig app för alla barn i leons ålder eller så...
Man trycker på djuren så gör de olika läten. Det finns även olika teman att välja på. Djungel, öken, bondgård osv.

Leon älskar den! Och så gillar han Talking Santa också.

Toddler heter denna


en bra film

publicerat i Vardagsliv
Vi såg en jättebra film igår! The book of Eli.
Den handlade om hur världen såg ut efter apokalypsen, och man får följa en man (Denzel Washington) genom hans vandring samtidigt som han skyddar en helig bok. Som många andra filmer så är den lite seg i början, men sen kommer den igång. Så tappa inte hoppet och tro att det är en skitfilm när ni bara sett 10 minuter. Det gör jag ofta.
Bland annat så är ju också Mila Kunis med i filmen.
 
Ååååh den var så bra!
 
 

En lugn dag

publicerat i Vardagsliv

Idag har jag varit ledig tillsammans med Lelle och vi har inte gjort ett dugg! Lekt, tittat på tv/film, ätit. Och så kom min familj hit nu på kvällskvisten och vi dansade runt bordet till julmusik. Det gillade Leon.

Imorgon väntar en lång jobbdag för mig. 10 till 19.30... Men känns skönt att jobba nu igen efter min magsjuka.


Hehehe

publicerat i Leon

Glad lucia, önskar Leon


Sömn

publicerat i Leon

Nästan varje natt så vaknar Leon och ställer sig upp mot våran säng och jag tar upp honom så han somnar om i våran säng. Han vaknade imorse när oskars klocka ringde 5 gånger, men vi somnade visst om för vi vaknade så sent som halv nio! Händer ju typ aldrig nånsin annars.

Bilder från igår. Visst är han begåvad? Att han redan kan rita så bra!


Magsjuk

publicerat i Vardagsliv

Igår efter att mina vänner gått hem började jag må illa. Jag hade även ont i huvudet ett tag men jag tror inte de har nån koppling med varann.
Jag mådde illa hela eftermiddagen och på kvällen blev det bara värre. Jag var tvungen att köra ner nåt i halsen så jag skulle spy. Bästa sättet mot illamående för man mår så bra efteråt. Jag kräktes och sen mådde jag bättre.
Idag vaknade jag och kände mig ganska bra, man ska ju inte vara hemma i onödan tänkte jag, plus att jag trodde jag spydde för jag ätit nåt dåligt. Så jag gick till jobbet men var tvungen att gå hem igen efter en timma.

Nu vet jag att det är magsjuka. Idag sprutar det ur andra änden, om man säger så. Men hellre det säger jag bara, än illamående och kräkningar.

/sjuk


Vatten vatten

publicerat i Leon

Lelle har fått dille på att stå och hålla på med vatten. I duschen, i diskhon, i handfatet. Ja, där det finns vatten. Hälla över vatten från en skål till en annan och tillbaka.
Hoppas att tomten kommer med det där köket från Ikea jag skrev om, så kan han stå och laga mat och diska själv i hans egna kök. Nu är det ju inte vatten i det köket, men man får väl ge honom lite som han kan drälla med.


Tunga

publicerat i Leon

En bild från helgen på Lelle och Jullan


Dejt

publicerat i Leon

Idag har vi haft besök av Linda och Wille som var här på förmiddagen. Nästan samtidigt kom Ellie och Theo, som fortfarande är här. Barnen har lekt och vi har druckit kaffe osv. Sånt man gör på mamma/barn-dejter typ ;)

Leon är så himla mammig just nu. Fast det har han ju alltid varit, men nu är det extremt. Lite jobbigt är det, men samtidigt skönt att känna sig behövd.


Sune

publicerat i Vardagsliv

Ja men vet ni vad... Nu fungerar ju appen igen? Så himla bra då nu när blogg-flowet kommit igång.

Vi har sett på Sunes jul här hemma hela kvällen, och Sunes sommar ser vi på nu men den är strax slut. Tips på fler kulta filmer från barndomen? Ska nog fixa så vi kan se Pelle Svanslös julkalender också...


pyjamas

publicerat i Leon
Jag handlade ju lite kläder till Leon för ett par dagar sedan, bland annat denna pyjamas. Jag tycker den är så himla söt med små bebis-mussar. Och pj´s går ju alltid åt. Alltid. Man kan aldrig ha för många, enligt mig. Så det är ju en bra julklapp till Leon om man känner för att köpa en pyjamas.


Här har han ju även mysis-tofflorna på. De har halkskydd på undersidan. Det är bra!

nya skal

publicerat i Vardagsliv
Det var ju värst vad inlägg jag skriver nu...
Blogg-appen är trasig så jag bloggar ju inte från mobilen, utan jag tar mig ju faktiskt tid och sätter mig vid datorn vilket tar längre tid än att bara slänga upp ett inlägg från mobilen. Konstigt.
 
Idag så beställde jag två nya skal till min mobil. Jag har ju bara ett, men det är jättekonstigt och blev jättesmutsigt och förstört på bara några dagar. Jag beställde iallafall mina nya från Fyndiq.se, där de samlar massa hemsidors skal så har man flera hundra att välja på och betalar bara 49 kr i frakt, hur mycket man än beställer. Nu beställde jag bara två skal (och en julklapp), men ändå.
 
Jag tycker dessa är så fina, så jag köpte dem
 


Om ni är sugna på likadana, sök på aztec och ljusrosa/blå så kommer dessa upp. Finns till både iphone 4/5. 89 och 85 kr styck, helt överkomligt.

godisgris

publicerat i Leon
Vi har ett bord som står mittemellan våra soffor här i vardagsrummet där vi förvarar grejer som är meningen att Leon inte ska komma åt. Han har nu på något vis krypit emellan och står nu och tuggar på en godis jag la där. Det blir ett jävla liv om jag tar den ifrån honom nu, men det måste ske. Så småningom. 
 
Jag hör Leon stå och säga "Mmmmm...". Det tror jag det, godis är gott ju!
 
 

Ja han får äta godis. Men det är ytterst sällan. Har väl hänt 2 gånger nu. 

grynet

publicerat i Leon
För ca ett år sedan såg Leon ut så här. Min lilla tomtenisse! Och så liten han var, älskade lilla gryn.



Annat är det nu, en aning större och inte så oskyldig längre. De flesta bus här hemma är han skyldig till. Men fortfarande mitt lilla gryn, minsann.

sköna tröjor

publicerat i Vardagsliv
En kollega (och numera vän) från jobbet hade varit och köpt en tröja på Gina Tricot. Jag blev också helt kär och har nu tre stycken i olika färger. Det är en lite tjockare tröja, typ collegetröja kan man väl säga, som går över rumpan. Den passar utmärkt till leggings om man gillar det och kanske bara ska vara hemma och mysa, eller till jeans som jag mest använder dom till.
 
Iallafall supersköna tröjor som värmer ganska bra nu i vinterkylan.


små tofflor

publicerat i Leon
Dessa små tofflor traskade Leon omkring i igår kväll efter ett roligt bad med plask och ståhej.
Han har ärvt det av mig - iskalla fötter... så då passade ju dessa minitofflor perfekt. De kostar dessutom bara 40 kr på TGR. 

På tal om iskalla fötter så har jag det just nu. Trots strumpor. Jag brukar ju bli varm bara jag får på mig något på fötterna men inte idag tydligen. Ååååh vill verkligen ha tofflor eller sockor som man kan värma i mikron och sätta på fötterna. För det funkar väl inte med vanliga strumpor va? Haha. Hela mikron kanske brinner upp.


juniorsäng

publicerat i Vardagsliv
Jag har börjat titta lite smått på juniorsängar. Bara på Ikea, för de är väl typ billigast. Denna säng gillar jag bäst tror jag, så himla gullig också med fåren eller lammen eller vad det är på gaveln också. Nu gör ju alla som de vill, men när byter de flesta då, om man säger så, från spjälsäng till en junior/växasäng?
Ikea, Kritter sängstomme, 799 kr

tvåbarnslivet.

publicerat i Vardagsliv
Min moster och hennes två barn, alltså mina kusiner, var och hälsade på ute hos mamma och pappa nu i helgen. Vi åkte också dit och umgicks med allihop, mycket trevligt, för pappa Oskar skulle ändå jobba hela helgen. Han hade ju iofs följt med dit om han inte skulle jobbat, men ja.. 
 
Jag fick tillfälle att känna på hur det är att ha två småbarn, och det var inte så lätt som man tror. Men det är ju en vanesak också, som allt annat.
 

Nytt i lill-garderoben

publicerat i Leon
Lindex har 20% rabatt på alla kläder, och Leon var i stort behov av nya byxor bland annat (och är fortfarande), så jag handlade lite till honom igår.
Lindex har ju ett nytt märke som heter Littlephant där jag köpte några plagg ifrån (se nedan), och så köpte jag lite bodys och en pyjamas som inte är med på bild. De har ju alltid Ta 3 betala för 2 på bodys och byxor och det tycker jag är kanon!
 
 
Färgglada kläder, det gillar vi! 

Full fart vare ja!

publicerat i Vardagsliv

Okej... Glöm att jag skrev att jag varvade ner osv. Jag fick ett ryck och har nu bäddat rent i alla sängar, gjort rent toalett/handfat, dammsugit och torkat golven. Vi har ju "städdag" på söndagar i våran lilla familj egentligen, men jag tänkte att 'fasen så skönt det vore att göra det så det liksom är gjort..' Så slipper man tänka på det på söndag. Smaaaart.

Vi kollar lite halvt på X factor. Awa sjunger med Loreen, Isak med Ronan Keating o Benny med....... Orup? Nu har jag ju inget emot Orup egentligen men kände att det blev lite..fel kanske?




Usch för lök

publicerat i Vardagsliv

Nu har man satt sig i soffan och varvat ner lite...
Jag har jobbat idag och till lunch fick jag pyttipanna. Det var Oskar som gjorde maten igår och man får ju ta det man blir serverad även om man inte gillar det, tänkte jag.
Men så skulle jag inte tänkt för jag vet ju att jag hatar pyttipanna (hälften lök i typ ju...) och att plocka bort all lök innan jag skulle börja äta skulle ju ta flera timmar. Annars ja, så är jag sån som pillar bort löken i alla maträtter. Hatar verkligen lök.

Eftersom jag inte åt någon lunch så har vi nu smaskat i oss varsin pizza. Det var längesen. Jag åt upp min på typ 5 minuter (sjukt hungrig ja!). Fasen så gott det var!


Ett första utlåtande

publicerat i Shoppat

Jag tänkte komma med ett litet utlåtande av denna borste av bambu och svinhår...

JAG ÄLSKAR DEN!

Jag ångrar nu att jag inte köpt en tidigare. Jag har slitit av mitt hår med en vanlig borste vilket inte denna gör. Det tar lite extra tid att borsta igenom håret med denna, men resultatet när man är klar känns så bra. Håret känns glansigare och lenare att ta i, och tovorna är relativt lätta att borsta igenom (tar bara extra tid som sagt), men hellre det än att håret går av istället bara för att man rycker och sliter. Med denna kan man rycka och slita hur mycket som helst, men eftersom håren är så tunna och täta på borsten så fastnar de inte i det vanliga håret.

Jag rekommenderar den varmt till er som vill vara snälla mot håret! Den finns i olika storlekar. En fönborste, en reseborste, en stor borste (för långt hår och förlängningar) och en lite mindre borste (för kort hår).


Borde vara trött

publicerat i Vardagsliv

Butiken hade öppet enda till kl 21 Idag och jag började jobba kl 11 så borde vara helt slut nu, men jag är snarare jättepigg och inte alls trött? Jag öppnar imorgon så kl kvart i tio ska jag vara där och utvilad. Vet inte om jag kommer att vara så värst utvilad, men jag jobbar till 17 sen TAR JAG HELG!

Tack mamma och pappa för att ni hade Leon idag när jag och Oskar var tvungna att jobba.
(Leon mår för övrigt mycket bättre idag men dagis fick han skippa.)


Fler klappar

publicerat i Shoppat

Idag har jag köpt julklappar. Trots att jag sagt att jag var klar med alla, men det blir ju lätt så när man ser någonting passande till en viss person, dessutom när det är så billigt som på TGR.
Inslagningspappret är förresten därifrån! Jag verkligen älskar mönstret. Borde köpa fler julklappar så jag kan utnyttja rullen till fullo. Har bara slagit in två klappar med det.


Sjukis

publicerat i Leon

Lelle är sjuk. Igår hade han 40-graders feber... Vi hade bara suppar för 5-10 kg, men hoppas de hjälpte lite iallafall.
Idag kommer min mor hit med påfyllning av Alvedon, hon ska sova middag här för hon jobbar hela dagen med några timmars rast.

Själv så ska jag hoppa in och jobba några timmar senare pga sjukdom. Tack och lov har jag hållit mig frisk än så länge, hoppas det håller i sig!


Bio

publicerat i Vardagsliv

Igår på bion kom vi först så vi trodde att vi skulle bli helt ensamma på bion. Efter ett tag kom det några stycken ändå. Den var jättebra förresten, Taken 2. Är inte besviken!


Canada snow

publicerat i Shoppat

Jag köpte skorna idag, kunde inte hålla mig. Jag testade dem lite på jobbet och provgick och de är supersköna! Jag måste bara impregnera dem innan de används ute.

Min käre far är här nu, och vi ska om en stund bege oss mot bion.


glad

publicerat i Shoppat

Nu har jag varit och handlat lite behövligt innan jobbet. Hoppas att borsten är bra (kommer med en recension senare..). Ikväll ska jag och pappa på bio, Taken 2 ska vi se. Ska bli kul! Älskade första filmen!!!


Skor

publicerat i Vardagsliv

Jag har insett att jag inte längre kan gå omkring i mina converse. Det är kallt, väldigt kallt, typ iskallt. Sen när snön smälter kommer det ju även bli väldigt blaskigt ute och då kommer mina fossingar bli väldigt blöta också. Jag har inga rejäla vinterskor och jag behöver verkligen ett par. Med rejäla menar jag då att de ska stå emot kyla och kunna stå emot väta. Visst kan man hitta vinterskor på skopunkten där det är lite billigare, men jag vill som sagt ha skor som inte läcker och som jag kan ha i några år och nu har jag hittat ett par. Canada snow, 1299:- scorett. Jag har alltid tyckt att modellen är lite tantig, men jag har sett yngre som har dessa skor och jag har faktiskt börjat ändra mig nu. Ju mer jag tänker efter och tittar på dem så vill jag ha dem. Jag ska nog testa dem imorgon och ta mig en liten funderare. Jag vet att jag kommer få en väldigt bra lön nästa månad så jag kan nog unna mig dessa om jag verkligen vill ha dem. Det är ju frågan. Ska fungera som sagt. 1300 kr är ju ganska mycket ändå. Tycker jag!


vink vink

publicerat i Leon

Leon vinkar när han ser sig själv i kameran


Morgonrutin

publicerat i Vardagsliv

Det går inte en morgon utan att jag ser på Vakna med the voice. Morgonrutinen ser väl ungefär ut så här:
Leon vaknar, jag vaknar, vi sätter oss framför tvn och Leon äter välling, vi ser på Vakna tills det är slut kl 9 och då är det dags för frukost för oss båda.
Om ni ville veta, nån kanske finner det intressant.


Pastell

publicerat i Vardagsliv

Det fick bli lila ljus i adventsljusstaken i år. De röda var slut på TGR (som för övrigt har 2 st för 10,- på rustikljus). Jag gillar ju pastellfärger och de har vi massor av. Jag måste köpa fler såna här ljus för jag har ju två stycken stora silvriga ljusstakar som behöver sina ljus.


välkommen jul

publicerat i Leon

Idag har vi som på varje söndag varit och veckohandlat. Leon släppte vi av hemma hos min familj så länge och så åkte vi även och letade efter vinterskor till mig men jag hittade inga. Jag vill ha några kängor tror jag som är varma och sköna och som inte släpper igenom väta. Jag är ju lite kräsen också så det blir svårare då.

Hos mina föräldrar såg vi på gamla videofilmer från förr när vi var små. Mysigt!
Väl hemma hos oss sen så tog vi fram granen. Leon hjälpte till med att kasta iväg kulorna, men nu än så länge får de hänga så fint i granen. Han undrar väl varför vi har släpat in ett träd? Som tur är så har vi ju bara en plastgran, det är skönt!


Pyssel och julbord

publicerat i Vardagsliv

Idag har vi varit på julbord och sådär på löfstad slott med oskars familj och deras vänner. Jag själv är inte alls mycket för julmat, men det är mysigt att bara umgås och eventuellt äta nån liten prinskorv och lite sill iallafall. Sill, potatis och gräddfil är det jag gillar bäst på julbordet om jag måste välja något.

Nu är vi och julpysslar igen. Det bakas lussekatter och dricks glögg. Min häst blev klar idag!


RSS 2.0
Till Toppen