Jag älskar Pressbyrån!

publicerat i Vardagsliv
Även fast jag känner nu att det kommer bli en väldigt hektisk dag och mycket att göra, så ska jag gå dit med en inställning som säger att det ska bli SÅ kul att jobba! Jag tror att har man den rätta inställningen till saker, även fast det är hårt och mycket slit, och ibland väldigt trist, så blir det faktiskt kul om man intalar sig själv att det ÄR kul.

Så jag säger bara, FAN vad kul det ska bli att jobba i 9 timmar. UNDERBART!

hektisk dag!

publicerat i Vardagsliv
O herre min skapare vilken dag!

Jag började ju klockan två, och från två till ungefär fem stod jag i kassan. Kanske 1 minuts vila från kunder några få gånger, men annars har det varit full rulle. Man kan väl säga att det blev lugnt igen ungefär vid klockan sju. Jag hoppas innerligt att det inte blir likadant imorgon, men sådan tur har jag nog inte. Det lär nog bli ännu värre, för då är det fredag.

På tal om annat också så måste jag sova ensam inatt. Blääää! Jag vill inte, inte, inte, inte, inte. Men jag måste! Det här är bra för mig. Jag klarar det. Lär ju inte dö iallafall.

o så var det torsdag..

publicerat i Vardagsliv
Oj vad tidigt jag är uppe! Kunde inte sova längre, för jag väcktes av att Stella höll på. Förstod att hon ville ut och skita, så det var ju bara att klä på sig. När man väl har gått upp så är man inte trött längre, så nu sitter jag och kollar på The Voice.

Nu, torsdag-fredag, väntar kvällsjobb. Idag börjar jag 2, och imorgon börjar jag 12. Skönt att få "sovmorgon" till klockan halv sju :) Imorgon kanske jag sover lite längre.

Vet ni vad som händer på lördag? Nae klart ni inte vet, men jag och Madde ska åka till Katrineholm till Paulina och festa. The dead city. Men det är som jag sa till Madde, att den döda staden vaknar till liv på lördagar..


bilder från min iPhone

publicerat i Vardagsliv

Som ni förstår så jag skaffat mig en iPhone. Den är jättebra och jag är jättekär! Kommer väl tröttna snart och vilja skaffa något annat, men jag har bundit upp mig på 2 år, så än får jag inte tröttna.

Igår var jag med min kära mamma på Ingelsta, sen Herstaberg. Idag har jag jobbat och efter jobbet fikade jag med Ellie och Ture. Efter fikan var jag och Oskar på banken. Vi ska flytta till en tvåa på 77 kvadrat. Skönt med lite större utrymme måste jag säga. Så får jag slänga in Oskar i skrubben när han är olydig. Här springer man ju på varandra, och man kan ju inte ens skita utan att doften sprids i hela lägenheten. (skämt)

inhandlat

publicerat i Vardagsliv
Jag har varit på Friskis i några timmar och spelat in musik till mitt nya pass. Jag tog från de gamla skivor jag hade här hemma, typ från 2005 och framåt. Väldigt bra musik om jag får säga det själv. Nostalgi på hög nivå!

Jag kunde inte låta bli att gå i lite affärer, och på H&M inhandlade jag nagellack. Isadoras nagellack kostar nu endast 39.50!! Helt underbart. Jag älskar Isadoras nagellack. Köpte 3 st. En transparent, en som heter Baby blue och en Power pink. HOT.


Igår tills idag så har Dennis sovit här hos mig. Det var ganska mysigt. Vi satt inne på chatroulette.com och chattade med runkande gubbar. Jag pratade också med en fransk kille som påstod att han var en professionell fotbollspelare. Så nu har jag camat med en kändis!

Nu har Dennis åkt hem, och jag sitter här. Ikväll klockan sju ska jag leda pass. Är inte alls speciellt sugen på det. Men om man ser det positivt så får jag träna av mig Pringles-röret jag glufsade i mig igår. Och allt jag glufsade i mig i förrgår också. Hur var det med det där att bara äta "en gång i veckan" nu igen? Hmm...

och så var det lördag

publicerat i Vardagsliv
Heej!!

Idag har jag jobbat. Det är inte det roligaste att jobba på en lördag, då man helst vill slappa och ta det lugnt, men jag höll ut. Kände mig helt konstig på jobbet också. Jag tror jag måste börja använda mina glasögon, kan vara det som gör mig konstig. Men det är skitfult, först glasögon, sen den där fula kepsen som vi måste ha. Ser ju ut som en jäkla nörd!
Om en stund kommer min kära lillebror hit. Han ska sova här inatt. Vet inte vad vi ska hitta på. Lite myspys blir det iallafall..

det övernaturliga

publicerat i Vardagsliv
Jag skulle vilja ta upp en sak här.. jag har märkt att jag inte blir tagen på allvar när det gäller de "spöken/andar" som finns/fanns här hemma. Visst, alla tror faktiskt inte på sånt och det kan jag acceptera, men jag vill också att ni accepterar mig och min tro på sånt. Det är inte roligt när vissa gör narr av mig och min oro. Inte tar det på allvar liksom. För det ÄR allvar. Iallafall för mig.

Jag ÄR inte psykiskt sjuk. Alla tror på olika saker, och nu är det så att jag (och många fler, tro det eller ej), tror på andar och det övernaturliga.

Varje kväll ligger jag och tänker på nästa gång det ska knaka till i köket utanför mitt sovrum. Det finns ständigt i mina tankar, och det gör mig orolig och ibland sömnlös.
Kan ju säga att det har varit värre, nu börjar jag faktiskt på bra igen. Efter att jag såg Paranormal Activity mådde jag verkligen inte bra, och det var då allt började.

Jag vill fortfarande helst inte sova ensam, har bara gjort det ca 2 gånger sen i slutet av oktober/början på november. Egentligen borde jag sova ensam oftare, så att jag lär mig det också. Kan inte vara bra att man alltid måste ha någon i sängen, bara för att man är rädd att någon ande ska dra av täcket och dra ner en från sängen.

Så nu vill jag att ni i fortsättningen accepterar att jag tror på det jag gör, och att jag känner och mår som jag gör när det gäller att sova själv och spökandet. Gör inte mer narr av mig och få mig att känna mig dum, för det är jag inte. Jag är som sagt inte ensam om att tro på sånt här. Vissa tror ju på gud, vissa tror inte på någonting alls, några tror på ödet, och ja.. det jag vill säga är väl att alla är olika, och man ska ändå acceptera varandra för vad de är och vad de tror på. Liksom försöka sätta sig in i och förstå situationen och personen.

TROR DU PÅ DET ÖVERNATURLIGA? Vill jättegärna ha kommentarer på detta inlägg.




o så söta dom är

publicerat i Vardagsliv

Beställt från H&M

publicerat i Vardagsliv


 



 



 



 




Någon vaken?

publicerat i Vardagsliv
JAG KAN INTE SOVA!

Låg och försökte somna i en halvtimma, och när jag väl nästan somnade så lät det som att någonting åkte ner på golvet. Jag fick hjärtklappning och blev skiträdd, tänkte inte mer på det sen, ville bara sova. Men förgäves. Jag gick upp efter en kvart och tittade vad det var som hade åkt ner på golvet, och när jag kommer ut till köket så var allt som det skulle? Kanske är det spökdags igen.. Hoppas inte det, för nu har det inte knakat i köket på ett tag.

Det får verkligen inte börja nu, och absolut inte med såna där höga ljud som jag hörde förut. Nu för det vara NOG! Mitt psyke orkar inte mer sånt.

Tur som fan att jag är ledig imorgon. Annars hade jag nog legat kvar i sängen än och försökt sova. Hade typ haft panik, eftersom jag skulle gått upp då klockan halv sex. Ioförsig så ska jag ju faktiskt upp klockan halv sex imorgon med, men inte för att jobba. Oskar och jag ska bära ner några kartonger i källaren innan han börjar jobba.. Och så ska jag tvätta klockan åtta.

GOD NATT! Eller ska man säga god morgon?

storstädat

publicerat i Vardagsliv
OJ vad jag har stått i!

Jag är nu klar med att ha putsat fönstrena, så nu är de rena och man kan faktiskt se ut! Helt otroligt. Jag har gjort rent ute på balkongen och damsugat hela lägenheten. Typ 5e gången den här veckan.. Har putsat rent alla speglar. Så nu gott folk, är det bara att torka av alla listor och ytor, och göra rent inne i badrummet. Just det, det har jag gjort med. Gjort rent toaletten och handfatet. Det jag menar är att vi nu måste torka rent kaklet där inne, och emellan.. vad heter det? I fogarna? Det måste vi göra iallafall. Sen är vi väl typ klara för fotografering.

Att göra rent så mycket inför fotografering kanske man inte behöver, men inför visningen sen. Då jäklar måste man putsa och rengöra, och plocka iordning.

Så detta är bara början....

Snart ska jag jobba. Kom på en latte vettja!

Tipsa mig!

publicerat i Vardagsliv
Shit vad jag sov länge idag! Jag tror vi gick och la oss halv tolv, och jag sov ända fram tills halv tio. Det är jag inte van vid. Oskar gick däremot upp jättetidigt imorse. Han skulle börja jobba klockan sju, så det var ju en jäkla omställning för honom. Jag däremot, somnade ju om och sov 3 timmar till. Skönt!

Idag väntar jobb. Börjar klockan två idag, så snart ska jag nog sätta på lite kaffe och börja fixa iordning mig lite smått.

Igår packade vi ner allt onödigt, som typ sladdar, gosedjur i sängen, krims-krams, prydnadsgrejer, och la ner i kartonger som ska ner i källaren tills på onsdag, då det ska komma en fotograf och fota min lägenhet. Den ska nämligen ut på Hemnet.se och lite andra sidor.

Sist men inte minst - jag vill ha musiktips till mitt nya pass i höst!

skön dag!

publicerat i Vardagsliv
Förra veckan var ju lite seg med jobbtider. Tror jag jobbade 3 dagar då bara, men denna vecka jobbar jag idag, imorgon, torsdag och lördag dag. Inte illa pinkat!

Är precis hemkommen från dagens jobb. Snart.. eller om ett par timmar så är det dags för dagens träning. Eller veckans? Hoppas på att ha orken och viljan att träna fler gånger denna vecka, haha. På onsdag har jag planerat. En bra början!

BRA DANIELLA!

haha, Milton hoppade och jag skulle fota, men fick bara med hans pillesnopp!

bästa låten!

publicerat i Vardagsliv

En sjukt bra låt som jag bara måste få in i låtlistan på mitt nya pass i höst! Kanske kommer den bli uttjatad men det struntar jag i. Jag ska ha den!

min helg

publicerat i Vardagsliv
Hallå ja!

Är hemma nu efter ett medelpass. Jag tänkte komma igång på riktigt igen nu, sluta vara en latmask och ta mig till Friskis. För det ÄR ju jätteroligt när man väl är där och jympar. Och så känner man sig bra och stolt efteråt. Det är bara den 2 minuters långa cykelturen dit som är jobbig.

Idag har jag, Oskar och hans moder varit på Ikea. Det är ju rea där på alla hundprylar, så vi shoppade som aldrig förr. Bl.a en filt till soffan, en korg och kudde till hundarna, vinkorksöppnare, smörknivar, en stekpanna.. var det något mer?

Igår ja, så var vi ute i Kimstad och hälsade på. Vi käkade god grillad mat, sen gick vi ner med hundarna till fotbollsplanen så de fick springa av sig lite. Snacka om att de var trötta efteråt. Tungorna hängde som bara den på dem båda. Idag är Hugo här också. Han fick följa med in till stan. Vi var nämligen ute i Herstaberg en sväng också.

Här kommer lite bilder..


jävla surgubbe

publicerat i Vardagsliv
Hej hej!
Är nyligen hemkommen från jobbet. Eller nyligen och nyligen förresten.. Har duschat i en halvtimme och suttit och läst bloggar ett tag. Nu har jag klätt på mig, och faktiskt så har jag tagit på mig något annat än mjukisbyxor. Måste ju få användning för alla mina kläder som bara ligger.

Idag var det en kund som blev skitsur på mig för att jag tog för givet att han ville köpa en tändare för 10 kronor, istället för den dyrare som kostar 18. Jag kan ju säga som så att det endast är 1 person av ca 10 som hellre vill ha den för 10 kr, så jag slog in den för 10.
Han börjar sura och säga att jag inte ska döma folk och blabla. Jag sa att han inte behöver vara så sur, och då lackade han rejält. Han frågade efter min chefs namn, och sa att jag inte kommer bli kvar där på Pressbyrån länge.

Det är väl inget att hetsa upp sig för? Hoppas bara att min chef förstår mig ifall den där gubben ringer och säger att han har otrevlig personal.

Då var man ledig idag

publicerat i Vardagsliv
Ledig idag igen. Inte för att jag var ledig igår, men i förrgår!

Det var en mäklare här igår som hette Magnus. Min lägenhet kommer läggas ut på hemnet i början av Juni, och på fredag ska vi prata med banken om att ta ett gemensamt lån och hur mycket vi får låna. Vi vill ju hemskt gärna ha den där lägenheten vi kollade på häromdagen. Nackdelen är ju att man måste betala 10 procent av hela summan sen, och dom pengarna har jag inte? Kanske när min lägenhet blir såld, men det är ju ett tag kvar tills dess.

Ännu ett dilemma..

Ska iallafall åka och titta på en ny spis. Det första folk tittar på i en lägenhet är tydligen spisen, och då kan jag ju inte säga att min är speciellt charmig. 500 kr har jag hittat en spis för. Det är väl överkomligt?

egobilder

publicerat i Vardagsliv
Kom på nu att jag förde över massor bilder från min gamla sony eriksson-mobil, till datorn. Här är några av alla hundra bilder jag hade på mobilen. En hel mapp med bara bilder på mig själv. Ego?

Kan man tänka sig, ni såg ju bilden på min mage.. Det var väl för en sissodär 2 år sedan tror jag.. 3 kanske. Då tyckte jag att jag var tjock? Vad fan skulle jag tycka om mig själv då, om jag såg ut då som jag gör nu? Förstår ni hur psykat man kan vara i huvudet? Jag hade ju för fan början till magrutor! Haha.
Eller är det bara vinkeln som gör att det ser ut som det?

jag är kär!

publicerat i Vardagsliv
Sitter här och dricker lite kaffe nu. Har precis kommit hem från lägenhetsvisningen.

Och lägenheten, ja den var helt fantastiskt! Jag visste att jag skulle bli kär och gilla den. Det sura är att utgångspriset ligger på 975 tusen och ja, den lär ju stiga så inåt helvete. Vet inte hur mycket jag får låna heller, utöver den eventuella vinsten på min nuvarande lägenhet som det blir en värdering på imorgon eftermiddag.
Dilemma?!

Kan inte bara någon vänlig själ köpa en vinstlott till mig så jag vinner lite pengar?


Vilken liten sötnos va?

lägenhet till salu

publicerat i Vardagsliv
Har varit ute i Herstaberg och hälsat på min käre far idag. Nu är jag hemma, har storstädat idag igen. Ja, jag gjorde det igår innan Ella skulle komma. Imorgon förstår ni, så ska det komma en kille och värdera min lägenhet. Ikväll får jag även eventuellt hem ny kyl och frys i rostfritt stål.
Hittade igår på blocket för 1200. Tyckte jag var billigt och bra. Hoppas de fungerar som de ska bara! Är lite jag ska göra i lägenheten innan jag säljer den också. Fixa nytt badrumsgolv, och fixa iordning köket lite, så är den säkert värd mycket mer än när jag köpte den.

Klockan fem ska jag på visning.
Kanske blir jag granne med mormor på Hagebygatan?

Handla aldrig på Coop Nära, Oxelbergen

publicerat i Vardagsliv
Usch, vilka bittra jäkla skruttkärringar det finns alltså!


Nu talar jag om dessa tanter som jobbar på Coop Nära här i Oxelbergen. Det finns verkligen inga otrevligare butiksbiträden än dessa 2 som jag har handlat av där!


Man får knappt ett hej när man ska handla, och ingen bra kundservice eller respons på sin egen trevlighet. Funderar starkt på att aldrig mer handla där. Fattar dom inte att när man jobbar i butik där man möter kunder vareviga dag så ska man vara TREVLIG OCH TILLMÖTESGÅENDE!! Herregud, vad irriterad jag blir..

På vägen hem därifrån sa jag till Oskar;
"till och med jag är fan trevligare än dem". Inte för att jag är otrevlig eller vill klanka ner på mig själv, men nu får det fan vara bra alltså. 

Jag var tvungen att panta burkar och köpa snus, och hade bråttom till mitt pass på Friskis, så vi gick dit. Annars hade jag aldrig gått dit frivilligt eller vad man ska säga. Sistahandsval! Så ska det ju inte kännas för en kund? Man ska vilja välja en butik i första hand för dess tillmötesgående och trevliga personal som älskar att expidiera kunder och tillfredställa dem.

Börja jobba instängda på ett kontor och var bittra för er själva, än att ta ut det på oss kunder. Vi har väl inte gjort er någonting, eller?


Nej, fy och skam för otrevlig personal säger jag bara!

Ella

publicerat i Vardagsliv
Ella gick härifrån precis. Det var så längesedan vi sågs, så det var väl dags nu. Vi har inte gjort någonting speciellt. Hon kom hit vid 12, och vi har bara suttit och pratat om allt och inget i nästan 3 timmar. Vi hade mycket att prata igen kan man väl säga..

Har precis ätit min sallad som jag egentligen skulle äta på jobbet idag, och snart är det dags för Friskis! 

ÄR LADDAD!!
Är du?

krampanfall

publicerat i Vardagsliv
Jaha, då var man ledig idag. Det hade jag ju inte planerat, men min far fick ett krampanfall igårkväll, och jag visste inte hur illa det var eller så, så jag tog ledigt, och nu sitter jag här.

Pappa mår nu bra, tror jag. Om inget hänt under natten. Mamma ringde igår vid halv tolv, och då hade de kommit hem från akuten..

På tal om något annat, lite roligare då, så ledde jag mitt pass igår kl 19.
Vi var väl en sissodär 10 tappra motionärer.. hoppas på att vi blir fler idag på min ordinarie tid.

Hej o hå!

ätardag

publicerat i Vardagsliv
Jag gick och mötte Linnea i stan vid kvart i elva. Vi gick i lite affärer. Mest H&M. Linnea hittade massor, medans jag bara gick och suktade. Har inte så mycket pengar kvar, men det är ju inget ovanligt.


Efter H&M gick vi till Gottoteket och köpte godis. Jag köpte även den där Marabou Polka. Ska testa den sen, för vi ska på bio snart. Last song ska vi se. Har hört att den är bra!
Lidl-chips<3

Nostalgi och Linnea

publicerat i Vardagsliv
Vilken härlig lördag!

Solen skiner och fåglarna kvittrar denna fina vårmorgon. ELLER INTE?!

Idag ska jag träffa min vän Linnea.
Vi ska leka med låtsas pengar som är gjorda av löv, och leka betjänter som lagar mat av vatten och gräs. Det var tider det.. Längtar faktiskt tillbaka lite. Då fanns det inga problem, förutom att Linnea fick behålla ett katthalsband som vi hittade efter att vi bråkat och slagits i en halvtimme.

Kommer ihåg när jag var kanske 11 år. Jag satt och rakade benen i smyg på mitt rum, och helt plötsligt tittar Linnea in genom fönstret, och jag blir livrädd och låtsas att jag inte håller på med just det som jag gör.
HAHA.

Nåt mer?


Jo jag vet.. men jag vet inte om det är ganska känsligt för dig Linnea, haha.

Jag tyckte Linneas pappa Ove var så dum, för Linnea fick inte gå över vägen och upp på STORA berget (som är typ 5 meter högt). Hon fick bara hålla sig bland våra radhus..

Finns många fina minnen med dig min vän.


jag sminkar mig

publicerat i Vardagsliv
Håller på och sminkar mig nu. JA, sminkar mig! Brukar ju inte göra det så ofta nuförtiden, men idag slår jag på stort. Ögonskugga också. Helt otroligt..

Ska jobba 12-21.. jobbigaste dagen. Fredag dessutom. Brukar vara mycket att göra då, och mycket kunder. Underbart!


MOBILTELEFON SÄLJES!

publicerat i Vardagsliv
Hej!!!
Det är verkligen ingen som vill köpa min mobil, så jag lägger ut den här. På marknaden kostar den väl nu runt 2200-2500, men nu i begagnad skick kan jag nog inte begära så mycket.
Är det någon som vill köpa min pärla? Jag ska nämligen köpa en i-phone, så denna behöver jag ju inte längre.


Det är en Samsung sgh-f480, touchskärm.

shopping

publicerat i Vardagsliv
Det blev en runda till stan. Sprang till Gina Tricot och fick tag på shortsen eller vad man ska säga. Fanns inte alls många kvar, så det var tur!

Sen mot Lindex! Där hittade jag en klänning, trosor och strumpbyxor. Klänningen ser inte mycket ut till världen (Eller säger man för?) men den är verkligen jättefin! Över bröstet, på sidorna där nere, plus ryggen så är den svart genomskinlig. Jättefin!
Snart är det Anna Anka och Greys Anatomy. YESSSSS!

Det var väl allt,
HEJ!

Milton & Stella

publicerat i Vardagsliv
Det var väl längesedan nu som jag la in lite bilder på hundisarna..

Miltons ena öra har lagt sig ner igen, vad ska man göra?! Vill ju inte ha en handikappad hund. Det är ju som att jag skulle gå runt med en större näsborre.

jympapass

publicerat i Vardagsliv
Jag tror att jag ska sluta med att skriva datum som rubrik i varje inlägg.. Vill ju skriva något annat roligt.. som typ det jag skrivit nu, haha. För det är så mycket roligare än datum.

Jag och Ellie var på Friskis idag. Ja, hon fick med mig dit. Först gymmade vi, sen förstår ni så gick vi in i lilla hallen och körde igenom mitt allra första pass. Det var jätteroligt och jättejobbigt. Kanske för att jag är så van vid mitt pass som jag har nu, vid alla rörelser och övningar och så. Och så har jag ju iofs blivit större, och det blir ju tyngre att hoppa omkring med 10 kg övervikt på kroppen.

Idag ska jag och Oskar till stan.. typ Ica eller vad det heter, och handla lite mat. För min del blir det lite tonfisk och majs. Ska även köpa ett par korta tights som slutar precis över knäna. Ett par med spets där nere, och ett par utan. Hoppas bara att storlek M finns kvar på Gina. Tror de är rätt så populära.

Just det, jag köpte strumpbyxor från H&M efter passet. Tyvärr.. eller tyvärr och tyvärr vet jag inte, men jag fick med mig en skitsnygg bikini också. Den hade jag tänkt att sola i ute på balkongen, men nu har det visst blivit mulet.

129:- för överdel, 99 för underdel som jag helst inte visar mig i.
Jag blev skitglad idag också förresten! Tele2 skulle dra 1700 ungefär från mitt konto den 28 april, och jag har inte sett att de har gjort det förrän idag, så då kan man ju säga att jag har tjänat 1700 eftersom jag trodde att dragningen bara var försenad. Bra va?!

Göteborg (Liseberg)

publicerat i Vardagsliv
Hallå alla läsare!
Nu ska ni få höra... i sommar ska jag, Paulina, Oskar och Jens bila ner till Göteborg. Snarare 18-19 juli, och så ska vi gå på Liseberg första dagen. Vi ska sova på hotell, och andra dagen ska vi göra stan!
Jag längtar som fan nu!

Tyra, Blondinbella... och Päivi?!

publicerat i Vardagsliv
Så här kan det gå när man har druckit för mycket.
Usch, jag skäms!
Annars hade vi kul :)

RSS 2.0
Till Toppen