vänner.. eh

publicerat i Vardagsliv
Har tänkt på en sak när det gäller mina vänner. Eller om man kan kalla dem vänner? Man är väl ingen vän, eller ingen bra vän iallafall, om man aldrig hör av sig eller någonting. Jag är ju själv likadan mot dom som inte hör av sig till mig. Men varför ska jag höra av mig till dom när dom inte hör av sig till mig? Ni har ju mitt nummer för fan, om ni vill vara min vän och vara med mig så är det ju inte så svårt att ringa.

Tur är det iallafall att man har riktiga kompisar. Älskar er!


30 sep, 09

publicerat i Vardagsliv

Sista dagen på den här månaden. Nu kommer den riktiga höstmånaden och det blir bara kallare och kallare.
Just nu är vädret perfekt. Inte för kallt och inte för varmt. Riktigt höstmysigt :) Man kan burra in sig i tjocka halsdukar och fina höstmössor, och ha en lite tjockare höstjacka.

Det var lika kul att jobba idag med. Dagen gick fort och det var ganska mycket att göra. Armarna började värka, men jag tog 2 panodil och det hjälpte lite iallafall. Värktabletterna jag fick av mormor är snart slut, men jag ska nog inte ta fler såna efter att dom är slut, kan inte vara bra att ta så starka. Har ju inte jättejätteont längre, så det är nog lugnt.

Senare kommer Oskars mor hit. Vi ska fika :)
Sedan åker vi upp till mormor som sagt och hjälper henne med datorn. Hon har ju opererat sig. Kanske får ta en bild på hur hon ser ut nu. Massa blåmärken och svullen, fint haha.
Ellie ville träna afro med mig också.. det är mycket nu. Får se ifall jag hinner och orkar. Min kondis är ju tyvärr inte längre på topp, som den var förra veckan när jag tränade så bra!!
Fan för olyckan!


snart sovtajm

publicerat i Vardagsliv
God kväll,
snart läggdags som sagt. Efter en ganska lång dag på jobbet ska det bli skönt att få vila mina stackars fötter och armarna såklart.
Har tagit några smärtstillande tabletter idag, och dom gör verkan kan jag lova! Men så fort dom går ut kroppen kommer värken, sakta men säkert.

Jobbar dag imorgon.. ska upp tidigt, tidigt. Slutar kvar över två och senare kommer Oskars mamma och ska hälsa på lite. Efter det ska jag och Oskar ta oss upp till mormor och hjälpa henne med virusskydd till datorn. Sedan vet jag inte vad som sker. Ellie ville träna på danspasset, men jag vet inte om jag klarar det än. Får klura lite på det.

Det har varit jätteroligt att jobba idag! Fråga mig inte varför haha, men det har det. Jag har varit så duktig så och fyllt upp massor i kyldisken och så gjorde jag rent kaffemaskinen. Det tillhör ju de dagliga rutinerna,  men ändå. Skönt när det blir uppfyllt och ordning och reda. Det gillar både jag och chefen.

Jack & Jones har inte hört av sig till mig ännu. Är faktiskt lite besviken :/ Vill ju jobba där! Men jag får vänta lite till. Än är inte hoppet ute. Får jag hoppas iallafall.


29 sep, 09

publicerat i Vardagsliv
Good morning alla glada!

Guud så skönt det är med sovmorgon måste jag säga. Jag börjar jobba klockan två idag.. ända till nio. Men jag tror det blir en lätt match. Får vi hoppas iallafall. Skulle inte förvåna mig om det blir massa strul och skit bara för det. Lite jobbigt är det att jag börjar 6.45 imorgon, och ikväll kommer jag ju hem ca halv tio. Så det blir väl bums i säng nästan för min del.

Idag har jag bestämt mig för att jag ska städa här hemma. Dammsuga och torka golven och damma av allting. Det ska inte finnas en smula någonstans, allra helst inte i soffan.
Jag ska även tvätta mitt hår och göra en liten inpackning, och ska faktiskt försöka mig på att platta håret idag med. Får se hur det går.. Har ju rätt ont i mina armar fortfarande. Det som har blivit bättre är att jag kan böja dem mycket mer nu och göra lite mer än förut.


stick

publicerat i Vardagsliv

Nu är alla bra program på tvn slut :/ Vad ska jag göra? Jo, sitta här medans Oskar fortfarande spelar Halo. Vad ska man göra liksom? Sticka lite på min fina stickning kanske? Ja.. kan lägga mig och göra det sen när jag ska sova.
Just nu stickar jag bara.. övar lite inför min kommande halsduk som jag hade tänkt att sticka. Kan ju inte bara börja och slösa massor garn ifall det skulle bli dåligt.

Övning ger färdighet så att säga!


crash

publicerat i Vardagsliv

tv-spel

publicerat i Vardagsliv
Oskar sitter och spelar Halo 3 som han har gjort i flera timmar nu. Jag var och köpte det till honom efter jobbet (för hans pengar), och jag fick ett spel jag med. Crash Bandicoot (eller hur det stavas) Bring on the titans. Väldigt roligt spel! Jag spelade det mycket när jag var yngre på Playstation 1, haha..

Jag har en väldig lust att sätta mig och sticka, men det går inte nu när idol börjar om tre minuter.
Jag får sticka i reklampauserna istället :)

hemma igen

publicerat i Vardagsliv
Nu är jag hemkommen igen.. var som sagt på stan med min lilla Ellieplutt. Jag tog inte med mig plånboken. Ett smart drag av mig tycker jag. Har nästan inga pengar kvar, och jag fick lön i torsdags. Nästa månad LOVAR jag mig själv NU att jag inte ska köpa något onödigt. Det måste jag komma ihåg och jag har bevis här i bloggen.

Snart börjar Idol. Sedan klockan nio ska jag väl se det programmet som alla andra ska se på måndagar.

Jobbet idag gick ganska bra. Idag var det ju inget tidningsarbete, bara beställningar. Det enda jobbiga var väl att armarna och handen var i arbete hela tiden, och att jag var tvungen att lyfta lite. Det blir värre de dagar alla tidningar kommer som man måste plocka upp och bära massor och allt sådant, som jag just nu inte klarar av så bra. Jag hoppas att chefen förstår, men att det inte ska påverka mitt arbete.

Puss och kram så länge 

28 sep, 09

publicerat i Vardagsliv

Halloj!
Efter mitt lilla mail jag skickade ut till alla ledare igår så fick jag många mail tillbaks. Satt i en halvtimme och svarade på dem idag när jag kom hem från jobbet. Som tur var fick jag ingen negativ kritik, då hade jag väl sprungit iväg och gråtit eller något, känslig som jag är.
Känner mig lite ledsen över att jag inte kan leda mitt älskade pass idag. Men det var väl lika bra, mina armar får ju vila, och nu kanske det inte är så bra att anstränga sig ändå. Känner att jag har blivit lite sjuker på allting också.. förkyld och måste använda nässpray, annars kan jag inte sova!

Efter jobbet innan jag kom hem så gick jag och skulle kolla efter stickpinnar och garn till en halsduk jag så duktigt ska sticka. SVINDYRT! Måste ha lite grövre pinnar eftersom jag vill ha en stor och fluffig halsduk, och garnet kostade ju skjortan.. nej usch.. det kan jag inte lägga ut denna månad. Då blir det ju billigare att köpa en halsduk till och med.

Ellie ville få med mig att träna, men det gick inte, så ska gå en svängis på stan med henne istället!


tack

publicerat i Vardagsliv
Tack snälla snälla snälla Marie som ställer upp imorgon och kör mitt pass! Jag skickade ut ett mail till alla ledare och där förklarade jag hur jag kände när INGEN av alla ledare vi har, kan ställa upp. Inte bara för mig, utan för de andra som ibland inte kan leda sitt pass.

Pizzan var god. Det blev över.. så nu har jag matlåda tills imorgon.

Oskar ska hjälpa mig imorgonbitti. Han ska följa med till jobbet och hjälpa mig bära in morgontidningarna som jag inte tror att jag klarar av själv just nu faktiskt. Stackars mig. NU är det faktiskt synd om mig. Tycker synd om mig hela tiden.. för det här händer aldrig mig. Tror man.. Men plötsligt händer det!

Måste verkligen försöka träna bra den här veckan. Dock inte armar.. ha ha.
Men kondition kan jag ju träna. Det är faktiskt synd att detta skulle hända just nu när jag känner att jag börjar komma igång ordentligt med mina armhävningar som jag jämt tjatar om att jag inte klarar.
När jag har läkt ordentligt i armarna sen, så måste jag ju börja om från noll igen. flera månaders armhävningsträning för min del.

Natti

pizzatajm

publicerat i Vardagsliv
Nu är vi hemma från Katrineholm.
2 pizzor är på väg hem till mig.. nej, jag ska inte ha båda, en är faktiskt Oskars!

Och imorgon..
jag SKA jobba. Ska försöka så gott jag kan, och jag SKA köra mitt pass. Ska även där försöka så gott jag kan. Dock ska jag köra passet utan armarna, eftersom jag inte kan röra dem ordentligt. Dom gör ont och så vidare.. hoppas att allt ska gå bra ändå!

Snart är det Top model och Ensam mamma söker.. blir en liten myskväll :)

Krya på mig  :) hejsvejs!

27 sep, 09

publicerat i Vardagsliv
God morgon mina kära!
Snart kommer familjen förbi och hämtar upp mig och Oskar. Vi ska till Katrineholm på middag hos farmor.

Igår kom jag hem med lite för mycket från Ikea än vad jag egentligen skulle ha.
Jag köpte iallafall dom där fina stolarna jag ville ha till det nya bordet.. hm, vad mer? Jo! En blomma att ha i "hörnet" som jag har pratat om ett tag. Sen köpte jag lite annat smått typ, badrumsmatta, galgar, skohorn, vattenkanna, muggar, glas osv..
blev riktigt nöjd :)






Slänger upp en bild på min lilla hand som den såg ut i förrgår. Idag börjar svullnaden gå ner, men det tror jag varje morgon. Några timmar senare är den stor som en ballong igen.
Frågan är om jag ska jobba imorgon? Kan ju röra mer och mer på armar och händer för varje dag, men jag har svårt för att lyfta saker och böja.. Imorgon är det inget tidningsarbete på jobbet, bara beställningar, så det kanske jag kan klara av? Har inte råd att förlora fler arbetsdagar nu!



Igår åkte vi ju och hämtade mormor på kvällen efter hennes operation, och i väntsalen kunde man sticka lite om man ville, och det gjorde jag. Jag kommer ihåg när jag var liten att jag stickade hela tiden, och det är ju kul! Ska faktiskt köpa mig ett par stickpinnar och en fint garn så jag kan sticka halsdukar. Det enda jag kan tror jag, som inte är avancerat. Det är ju bara att sticka liksom.. :)

Nu ska jag sticka, haha..

vitsigt.

26 sep, 09

publicerat i Vardagsliv
Morsning korsning..
Här är man uppe med tuppen! Klockan nio kommer mamma och pappa för att hämta mig, sen bär det av till Ikea. Men först ska vi skjutsa mormor till operation.

Ni får se sen vad jag har köpt!

Hejdååå

bilder från ikväll

publicerat i Vardagsliv




kvällsdags

publicerat i Vardagsliv
Nu sitter jag här och äter mina nyskalade räkor. Köpte dem på Willys, 3 påsar för 35 kronor, mycket bra. Oskar är ju allergisk som tur är, så jag får dom alldeles för mig själv. Han var iallafall snäll och hjälpte mig att skala. Första gången han skalar räkor.

Ellie har gått hem och vi hade det väldigt mysigt. Vi åt lite gott. Köpte naturgodis, lite choklad och vanligt lösgodis. Faktiskt så var jag inte så himla sugen. Trodde jag skulle kasta mig över allting men så blev det ju inte. Kanske är för att jag tar smärtstillande tabletter?
Ellie fick äran att färga mitt grönskimrande hår till en mer brun färg. Hoppas att det är brunt nu, och inte fortfarande grönt i ljuset.

Tack för en jättetrevlig kväll :)

Imorgon blir det Ikea för hela slanten! Så jag tjatar om Ikea, men jag längtar faktiskt.

Pussis

myskväll

publicerat i Vardagsliv

Linnea och Martin var här för en stund sedan och hälsade på. Vi drack kaffe och kollade lite på tv.
Idag var jag och Oskar på stan.. jag fick för mig att gå ner till Myrorna och kolla lite, jag brukar alltid hitta fina fynd där. Tex gamla tantväskor och plånböcker, och hittade även en idag. En fin gobeläng-plånbok för 35 kronor. ett riktigt fynd! Heter det gobeläng förresten? Sånt där gammalt tyg ser det ut som.. kan inte förklara, men jag slänger in en bild på plånkan senare. Jag hittade även ett bord på Myrorna. Vill inte ha mitt barbord och stolarna längre, känner för att sitta lågt och normalt nu.. och bordet jag hittade på Myrorna var precis ett sånt jag vill ha, fast träfärgat, och så kostade det bara 145. Lite skillnad. Iofs var det bordet jag egentligen ville ha från Ikea svart och kostade 1000:-, men det jag köpte idag ska jag måla om hade jag tänkt, och så ska jag köpa fina tygstolar. Blir nog jättebra det här kan jag tro.

Ellie ska komma hit och ha en liten myskväll med oss. Vi ska se på Idol och någon bra film hade vi tänkt. Ska gå ner till Coop nära strax och köpa lite gottigott. Det förtjänar vi va :)

Puss så länge!


25 sep, 09

publicerat i Vardagsliv
God morgon alla glada!
Själv försöker jag vara glad trots min skada. Det värker i händer och armar, och min "lilla" hand har svullnat riktgt rejält. Jag som trodde svullnaden skulle gå ner istället för upp efter ett par dagar.
Vi får iallafall hoppas att jag kan röra mig lite normalt tills på måndag, för då ska jag ju jobba.

Imorgon far vi till Ikea som sagt. Ska bli så kul! Var längesen jag var där nu.

Kanske blir en liten tröstgodispåse ikväll?

storhandlat

publicerat i Vardagsliv
Tja tja!
Nu är vi hemma! Har varit i Herstaberg och fått i oss lite mat, och så har vi varit och handlat en dammsugare och mat på Willys. Dammsugaren fungerar jättebra. Jag satte igång direkt och dammsög och den sög hundratusen gånger bättre än den skitjäveln jag hade innan. Så nu ska det dammsugas, varje dag! Kanske inte nu inom de närmaste dagarna, men senare när jag kan röra på mig ordentligt igen.

Här kommer bilder på de fina tavlorna Oskar fick upp

Tavlor med fina budskap köpte jag på Gallerix. 2 st för 99:-



Dessa New York-tavlor är köpta på Chilli. Den lilla för 149:- och stora för 299.-

Är glad för mina nya fina tavlor. Nu är det bara tavlor i sovrummet som fattas. Skulle behöva en stor klocka i köket, eller nån sorts anslagstavla. Får se vad det blir.

På lördag ska vi till Ikea. Ska köpa lite ljus och kanske nya glas och lite sånt där roligt småplock som vi tjejer gillar.

Snart är det Idol för hela slanten.
Hejsvejs!

24 sep, 09

publicerat i Vardagsliv
hej hej.. sitter här i herstaberg och vi ska snart ta oss till willys och storhandla. idag har jag köpt fina tavlor till vardagsrummet, och så kunde jag inte hålla mig så jag köpte även två stycken små tavlor till hallen som sitter uppe. ska lägga in bilder sen.


jag är fortfarande handikappad och inatt kunde jag knappt vända mig.. känner mig så hjälplös.. kan knappt ta på mig skorna och lyfta saker själv..
nej usch, ramla aldrig över styret på cykeln hörrni!

fortfarande ont

publicerat i Vardagsliv
Ska ju iväg och handla imorgon eftersom det är löning.. får se hur det går. Jag får väl peka vad jag vill ha, så får mamma och Oskar lägga i varorna och packa åt mig. Jag kan ju knappt lyfta mina egna armar, så lär ju inte kunna köra bil, eller åka och handla ensam heller :/ Usch. Har jätteont..

Jag ska köpa en dammsugare imorgon. Så är det bara! Och om jag har råd ska jag köpa mig några tavlor också. Få lite liv på väggarna.. mycket fint.

Ska ta och lägga mig snart, men Oskar ville se film så får väl somna till den.

Godnatt på er!

cykelolyckan!

publicerat i Vardagsliv
Aj, aj, aj.. har lite ont nu. Eller lite och lite..
jag hade precis slutat jobbet. Var på väg hem när det hände nåt med cykeln. Den tvärnitade och jag flög över styret och landade på marken. När jag landade tog jag emot med händerna, därav mina stukningar eller vad det är. Min högra hand är dubbelt så stor, och har jätteont i armbågarna, kan inte böja dem.
När jag precis hade ramlat, tänkte jag att jag fort måste ta mig upp innan någon ser mig, men jag bara ligger kvar där, kunde inte resa mig. Det känns som flera minuter innan någon kommer fram till mig och undrar hur det var med mig. Jag sa att jag inte visste, för jag var så chockad. Det kommer fram två kvinnor och hjälper mig medans jag ligger där. Dom ringer ambulans och tar hand om mig.. sedan kommer ambulansen, och jag tackar de snälla damerna så mycket och ambulansen åker iväg.
Efter en lång väntan, undersökning och röntgen så får jag åka hem. Utan gips, men med en svullen hand och armbågar.

Usch säger jag bara..
och jag som ville träna idag :(

Oskar är snäll och tar hand om mig nu. Han får väl torka mig när jag vart på toa också, för det klarar jag nog inte själv. :)







usch vad jag har gråtit idag.. jag överväger nu att börja använda cykelhjälm. detta kunde gått mycket värre än vad det gjorde.. jag hade turen med mig och en änglavakt!
Jag väntar mig nu kryapådig-blommor och choklad så ni vet ;)
Nejvars..

hade bättre än mig,
hejdå!

tips!

publicerat i Vardagsliv
Jag har börjat lite smått med vårterminens jympapass, och iförrgår var jag uppe på Friskis och spelade in lite musik.
Nu är det så att jag vill ha musiktips! En bra låt, dålig låt, hiphop, dansband.. allt!
Ge mig musiktips helt enkelt :)

Tack!


svettig

publicerat i Vardagsliv
Har anmält mig till de roliga föreläsningarna och passen nu, hoppas jag får mina förstahandsval. Det ska bli så kul! längtar..

Har kört step-pass nu. Ellie kom iallafall, fast hon hade feber. Inte bra? Men hon kanske blev friskare av det :)

Ska hoppa in i duschen nu, sen får jag hoppas att det är något bra på tv.
Upp och jobba tidigt imorgon..

hejdåå!

jaa!

publicerat i Vardagsliv
Då fick jag precis veta att jag är en av de funktionärer på Friskis som får åka med till Stockholm på Svettisdagarna! Så roligt!! :) Det är 2 inspirationsdagar med massa roliga pass, föreläsande, och en stor fest på kvällen. Åker dit tillsammans med 29 stycken andra friskiskollegor. Dock känner jag ingen av dem, men några gick jag utbildningen med, så det ska bli spännande. Att träffa massa nytt folk och lära känna, och bara ha kul :) Detta sker under lör-sön i november.

Nu ska jag laga mat till mig och Oskar, och har precis slängt i en tvätt. Det fanns tid nu innan min egentliga tid klockan fyra, så jag tror att jag hinner köra step-passet som är klockan halv fem. Men Elke har ont i halsen, så hon kanske inte kan? Får kanske klara mig själv.


mysigt va?

publicerat i Vardagsliv
Så här blev det.. Känns mysigare nu.. dock gillar jag inte att sängen står vid fönstret. Vill kunna gå till fönstret fritt och fixa o dona utan att en säng står i vägen, men nu hade vi ju inte så mycket till val när vi skulle möblera om mitt lilla sovrum på en halv kvadrat ungefär :P Byter tillbaks när jag tröttnar på att kliva över sängen när jag ska till fönstret.




Fina gosedjur va? Älskar mina sötisar!

21 sep, 09

publicerat i Vardagsliv
Oj, oj, oj vilket röj det var på mitt pass! Så kul, tjo och stoj, pepp och komigenande :D SÅ KUL :D
Är glad nu.

Är hemma nu efter mitt pass och ska ta en dusch. Ska även ta och försöka fixa min gnisslande säng.. nåt som inte sitter bra där under tror jag.. får se vad problemet är. Kanske ska möblera om i sovrummet också. Finns inte så mycket möbler dock.. en säng. Ska flytta den lite. Får se ifall det blir bra. :)


läggdags

publicerat i Vardagsliv
Har precis sett klart på Top model nu. Synd att den sötaste tjejen åkte ut..

Nu blir det Ensam mamma söker, sen är det väl antagligen läggdags. Ska ju upp och jobba imorgon bitti, sen ska jag leda mitt älskade medelpass :) Hoppas jag kommer träna lika mycket i veckan som jag gjort nu.

Mamma, Dennis och pappa (plus Bella och Hugo) kom och hälsade på förut. Trevligt!

nattinatti

duktig

publicerat i Vardagsliv

Nu förstår ni, så har jag varit duktig. Eftersom jag inte har någon dammsugare än så har jag sopat mitt hem ganska rent, och sedan har jag dammat av allting, och sist men inte minst så har jag skurat golven eller vad det heter. Så nu är det ganska rent iallafall.. det som fattas är ju trots allt en dammsugare, hoppas jag har råd att köpa en nu när jag får lön, annars vet jag inte vad jag gör :(

Får se vilket pass som blir bra senare. Det är ett klockan fem och så ett klockan sju. Fem vore ju bäst.



Nu strax ska jag dra med Oskar ner i källaren.. måste bära ner lite skit som jag inte använder nu. Har färgburkar kvar sen jag målade om här, och ett parasoll jag fick av mormor, men nu sitter jag ju inte på balkongen längre, så det ska ner.


20 sep, 09

publicerat i Vardagsliv
God morgon!

Vet ni vad jag gjorde igår?
Jag åt choklad, chips och lite godis! Jag var sugen och det var SÅ gott, så jag har bestämt mig för att få äta skit 1 gång i veckan, om jag verkligen vill. Bara man tränar och håller igång så är det ju helt okej. Madde, hoppas du inte misstycker? Du var ju påväg och köpa en godispåse igår, men hade tappat bankomatkortet? Ojojoj!

Idag måste jag ju träna iallafall.. har lite ångest. Men jag har faktiskt varit duktig den här veckan och tränat 5 dagar i rad!
Oskar ligger nu och sover och jag vet inte vad jag ska hitta på.. längtar iallafall till löning för då måste jag fylla upp kylen och frysen.

Hej så länge

hej hopp

publicerat i Vardagsliv
Är hemma nu! Har precis åkt från Ellie.
Idag förstår ni, så har hon och jag varit på stan. Hon tog en shoppingrunda, och jag passade på att lämna in mina jobbansökningar. Det gick ganska bra, jag lämnade in två. Ska lämna in fler när det inte är så mycket folk på stan som sagt, blir lite lättare då tror jag än att stå i en kö med massa människor och personalen är stressade. Man måste tänka logiskt ;)

Jag gick in på Jack and Jones och lämnade in en ansökan. Då såg jag en skylt att de just nu söker personal, så man får ju bara hoppas på det bästa nu! Jag hoppas verkligen! Håll tummarna för mig?

Madde, jag är ledsen, men jag kanske måste bryta vårat kontrakt. Det håller ju inte i längden om man tänker efter. Man kan inte plåga sig själv så här som vi gör. Tycker inte jag.. vad säger du? En gång i veckan borde vi ju få svulla? Eller äta något vi verkligen verkligen har längtat efter.. som du tex.. längtade du inte efter en Twix? Guuuud va gott.

Oskar kommer snart.. vi ska till Ellie sen igen, hon ska vara barnvakt och vi är assistenter.

Hejdåå

Elke älskar Danke

publicerat i Vardagsliv
Nu sitter jag och Daniella hemms hos mig, hon har nyss druckigt upp sitt te och står och kollar på mina skor nu :) väldigt trevligt att ha henne här! Hon och Oskar ska komma hit ikväll när jag är barnvakt ikväll och mysa lite :)
Vi har bränt fett hela veckan och nu ikväll kanske Daniella ska köpa choklad, jag tycker hon får det, varför ens tveka ? sluta barn-rumpa dig nu .
Älskar dig syster!

Kärlek/ Elke.



19 sep, 09

publicerat i Vardagsliv
Idag är det lördag, skönt. Har sovit ut också. Hade ju dock tänkt gå med mina jobbansökningar idag när stan öppnade, men som sagt, sov ut istället. Så det får nog bli senare eller en annan dag. Försöker skjuta upp det så mycket som det går. Fan, ska det vara så jävla svårt? Gå in i en butik, lämna, gå därifrån. Klart!


18 sep, 09

publicerat i Vardagsliv
God morgon, god morgon!
Jag ställde klockan på 6.15 igår, och vaknade då idag. Jag orkade verkligen inte ta mig upp då för att träna. Tanken på att få sova tre timmar till var bättre. Så nu sitter jag här, ganska nyvaken, och ska strax ta mig något att äta innan det blir gymdax vid 10-snåret. Duschar och fixar mig på Friskis var det tänkt, sen ska jag jobba i nio timmar. Jag hoppas det går fort!

Om det blir som planerat så kanske jag hade tänkt att ta mitt förnuft till fånga och gå på stan imorgon bitti och lämna in jobbansökningar. Hoppas jag tar mig i kragen.

Ha en bra dag!


grinden

publicerat i Vardagsliv

Ska bara säga det att
THE GATE IS OPEN! Grindjäveln stängde jag inte när jag åkte in med cykeln, men gubben går väl sin kvällrunda och stänger grinden åt mig. Tack vad snäll du är.

Godnatt, nu blir det dusch och kanske lite hårtvättning!


senior

publicerat i Vardagsliv
Hahahaa..
Sa jag att vi övervägde att gå på Senior-passet?
Det hade varit perfekt, för det är klockan 10. Men det kan vi ju inte gå på Ellie, eller hur? Det skulle sett ut det, haha!


allergi

publicerat i Vardagsliv
Jag har insett att jag är allergisk. Har nog varit det hela mitt liv. Men! Jag tror att det är en vanesak. När jag bodde hemma vistades jag ju med de 2 katter vi har där, Ludde och Nala, dagligen, utan att känna av min allergi, så jag tror att om jag bara skaffar en katt, och låter den bo in sig här, och låter mig vänja mig vid den, så kommer den där allergin inte visa sig. Helst av allt så skulle jag ju vilja ha en Sphynx, nakenkatt, men den är alldeles för dyr just nu. Runt 10 000 kostar dom godingarna och det är ju inget jag kan punga ut just nu. Skulle ju kunna spara i 10 år men då kanske jag inte vill ha en katt längre.
Jag får tänka lite till på kattsaken.

Har precis kommit hem nu från passet som Elke och jag var på kvart över åtta. Jag trodde att vi skulle vara ensamma där eftersom det var så sent, men nej, det var ganska många. Jag har ont i benhinnorna efter 4 dagars träning, men jag känner mig jätteduktig. Har nog inte varit så här duktig med träningen på jag vet inte hur länge.

Ellie och jag överväger att gå på Core imorgon bitti.. gissa när? KLOCKAN SJU! Fyfan.. då skulle jag vilja sova, men vad gör man inte för träningen? Antingen tränar vi klockan sju, Core eller gym, eller så ska vi träna vid 10-tiden, så går jag direkt därifrån till jobbet. Jag jobbar ju 12-21 så kom gärna och hälsa på lilla mig, så kanske jag bjuder på en kopp kaffe :)

17 sep, 09

publicerat i Vardagsliv
Hallå..
är hemma nu. Var på stan efter jobbet och skulle lämna in mina ansökningar. Det gick ju bra! Eller inte.. fan. Jag lämnade in på ett ställe och det var tack vare att Sara stod där inne och jobbade, tänkte gå in och hälsa på henne så berättade jag vad jag gjorde och då sa hon till mig att lämna till hennes chef. Så så är det.. Resten av butikerna jag tänkte lämna till idag blev inte så lyckat. Det slutade med att jag gick in i butikerna och låtsades kolla på kläder istället. Dåligt av mig!
Ska ta mig i kragen och gå en runda när det inte är så mycket folk i butikerna. Kanske runt öppning eller stängning? När det inte är sån kö.
Det ska jag göra, jag lovar!

Tror ni inte idioten står i fönstret och hänger idag igen när jag kommer där på cykeln? Och såklart var grinden stängd. Jag vågar ju inte annat än att stänga den efter mig när han står där med mördarblicken.
Varje gång har jag lust att säga typ.. "vad fan står du där och glor hela dagarna för", eller om jag inte stänger grinden så ska jag säga "stäng grinden själv gubbjävel".

Ska snart åka och titta på katter med morsan..
hejhej



angående hårtvättning

publicerat i Vardagsliv
Mitt hår är ganska torrt och slitet, så jag har börjat med en ny grej nu. Kom på mig själv idag att jag medvetet inte har tvättat håret de senaste 2 gångerna jag har duschat. Varför inte jävla äckel tänker väl ni? Men jo, därför att håret blir torrt om jag ska hålla på och duscha håret också varje gång jag duschar. Tränar jag varje dag och ska hålla på och tvätta håret vet jag inte hur torrt mitt hår skulle bli!

I tvåan på gymnasiet tvättade jag håret 1 gång i veckan, och då hade jag inte en tanke på att det fanns torrschapoo som tar bort det flottiga och det som ser fett ut i tex hårbotten, men förra veckan köpte jag Proffs torrschampoo som man sprayar, har även Dust it eller var det heter som gör att allt fett försvinner! Otroligt nog. Det blir min räddare nu när jag ska försöka vara lite skonsammare mot mitt hår.

Nu ska jag nog krypa till kojs,
Godnatt!

danspasset

publicerat i Vardagsliv
Nämen hallå! Jag har hunnit se lite av det sista på Idol.. Danspasset slutade kvart över åtta så jag cyklade hem fort som tusan. Ja, vad ska man säga om danspasset då, det var kul. Mest kul hade jag åt att man inte kunde någonting av rörelserna och såg ut som en idiot när man höll på. Har nog aldrig garvat så jävla mycket på ett pass på friskis som då. Hahaha.. det var kul :P

Ska hoppa in i duschen efter idol hade jag tänkt, och kanske tänka på refrängen för idag. Ska ju jobba dag imorgon och ska upp klockan sex. Kommer väl inte somna direkt när jag går och lägger mig om jag lägger mig nu så här tidigt, måste vara riktigt trött för att kunna somna direkt.

Hörs imorrn

kontraktet

publicerat i Vardagsliv
Angående Maddes och mitt lilla "kontrakt" som vi kallar det.. jag undrar verkligen hur jag ska klara att inte äta något onyttigt och gott som chips och godis fram till julafton? Ena stunden tänker jag att "jag klarar det här" och andra stunden så tänker jag "varför plåga sig själv så här?" För det är ju det vi gör.. ioförsig så är det ju bara för stunden man njuter när man äter godis, sen när man sitter där med magen i vädret, proppfull med godis så är det enda som återstår ÅNGEST. Och jag, jag kan inte äta måttligt heller. Ska jag äta godis så köper jag väl för fan inte 2 hg.. jag tar 2 kg - ska man äta så ska man äta. Tänk att köpa en liten påse godis. Det är SÅ gott, men när den lilla påsen är slut vill man ju ha mer för att man köpte för lite. När man köper för mycket så blir det ju över tills nästa dag, och dagen efter det. Det funkar inte heller för mig, för om jag ska äta godis har jag bestämt mig för att hålla mig till EN dag i veckan. Det räcker. Man får äta godis, med måtta, en gång i veckan. Man blir inte fet, man tränar några gånger, inget händer. Men om man köper en stor påse blir det ju över till dagen efter och inte fan låter man det som blev över stå i en vecka tills man får äta igen.

Det blev ett långt inlägg om kontraktet.

vart ska jag lämna dem

publicerat i Vardagsliv
Oskar skrev ut jobbansökningarna till mig på jobbet.. så nu har jag dom här hemma, färdiga och klara för utdelning. Har typ inga idèer just nu om vart jag ska lämna dom. Några måsten är ju iallafall:
Gina tricot, H&M.. sen kom jag inte på nåt mer.
Ge mig tips?

16 sep, 09

publicerat i Vardagsliv
Hej hej bloggen!
Löning nästa vecka. Längtar jag? JA. Fast jag har lite ångest. Har beställt kläder och lite skit från H&M och tog det på Konto.. så man betalar av varje månad.. brukar ta så att man får 1 faktura månaden efter på hela summan, men nu kommer jag att betala lite i månaden.. om jag inte väljer att betala in allt.. men vi får se. Jag kanske annulerar beställningen denna gång igen?

Har precis ätit pomme och schnitzel eller hur det stavas.. längtar faktiskt till danspasset som är ikväll kvart över sju. Ska bli kul, har ju aldrig varit på det!

Imorgon eftermiddag ska mamma och ja iväg o kolla på kattungar, sen till Fiahemmet och kolla på katten vi hade sett där. Får se hur det blir med den saken. En till markatta i lägenheten, går det? ;)


fina, svar ja

publicerat i Vardagsliv
Ja, hur gick det med fönstrena då, undrar ni?
Jo tack, dom blev lite flammiga, men annars blev dom rena och fina. Har ju inte tvättat dom sedan jag flyttade in, och dom har ju fått genomlida både pollen, regn, stekande hetta, smuts, skit.. ja allt! Mina stackars fönster. Men nu är dom så fina så! Jag blev nöjd, nu ser jag ut igen.

Idol om en halvtimme!

tvätta fönster

publicerat i Vardagsliv
Det ska jag göra nu. Började med köksfönstret igår när solen sken.. ska man tvätta fönster när solen skiner på fönstret? Jag vet inte, men någonting sa mig att man inte ska göra det när det är soligt. Jag tror att mamma har sagt det någon gång för hundra år sedan när jag var liten, och så har det hängt kvar där i bakhuvvet tills nu.
Så nu, solen skiner inte, den har gått ner, ska jag börja.
Jag börjar nu med vardagsrumsfönstrena!

Önska mig lycka till, men detta ska nog gå bra.

min kväll

publicerat i Vardagsliv
Nu är step-passet avklarat. Det var jättekul, och jobbigt, och det behövdes en del koncentration. Det är skönt att gå på pass för då kan man koppla bort alla andra tankar och tänka på annat i en timme :)

När jag cyklade hem tog jag en annan väg till min trappuppgång. Jag åkte in på gården framför och åkte runt huset istället för att åka till min gård och gå av cykeln, öppna grinden, stänga grinden, sätta mig på cykeln igen. När jag åker in på den andra gården och runt så sparar jag nog till och med lite tid.
Där är alltid grindjäveln öppen!

Ikväll blir det nog filmkväll med mig själv!




Imorgon är jag ledig igen. Vad ska jag hitta på då, förutom danspasset?
På torsdag ska mamma och jag till Fiahemmet och kolla på katter. Jag vill ju ha en liten kattunge, inte någon fullvuxen tråkig katt.. men tillslut växer väl min lille kattunge också upp och blir en tråkig fullvuxen, hårande, klösande markatta.
Men jag vill ha en katt!

en ny till samlingen

publicerat i Vardagsliv
När jag stod och jobbade idag kom Oskar in och hälsade på. Han hade köpt lampor till mitt badrum eftersom det är totalmörker där inne nu eftersom lamporna har gått sönder, plus att han hade köpt en väska till från Gina som jag blev helt förälskad i igår efter att jag hade fått den andra. Gulligt va? :)




En riktigt fin partyväska, och den kan jag ju även ha till vardags.. så fin så.

Ska ta och äta någonting snart, så jag orkar med Step-passet halv fem. Ska bli kul. Och imorgon är det danspass som gäller. Äntligen får jag gå på det omtalade passet. Har ju jobbat alla onsdagar nästan, så har inte kunnat gå.

Mamma, när ska vi plocka svamp?

15 sep, 09

publicerat i Vardagsliv
Idag ställde jag klockan på 6.. tänkte gå upp lite senare än vanligt, efter som jag vanligtvis är på jobbet runt halv sju, men får lön från kvart i.. så.. det är rätt mycket att göra på morgonen, och då är det skönt att ha det mesta gjort innan öppning, och det hinner man inte om man ska vara där kvart i, men det var det som vart tänkt idag iallafall. Alla dagar som jag varit där långt innan, tänk hur mycket det blir i pengar till slut, som jag inte ens får betalt, eftersom vi bara får pengar från kvart i? Det är mycket tid man kan spara in på att sova ska jag säga.. men det gjorde jag inte idag eftersom jag sov så oroligt inatt, vet inte varför..
Såg också att datorn har varit på under natten, så då kan jag lika gärna blogga lite.

Ska göra havregrynsgröt strax, och fixa mig lite, sen blir det att jobba till kvart över två. Sedan ska jag hem och ladda upp inför step-passet som jag ska på tillsammans med Ellie.

Jag har även hittat den sötaste katten i Sverige, ska nog ringa idag. En blandning mellan en norsk skogskatt och en bondkatt, lite ljusorange och lurvig. Gulligt va?
Kan man förresten lära katter att uppföra sig? Inte klösa sönder soffan? Man kan ju lära hundar att sitta och göra konster, så då borde man väl kunna lära en katt att uppföra sig.. för dom är väl inte osmartare än en hund?

Hejsvejs

:)

publicerat i Vardagsliv


Här är den fina väskan jag har tjatat om. Ännu en väska i min underbara samling. Man kan aldrig få nog av väskor! och skor.
Vi hittade en del på stan, jag och Oskar. Eller på H&M, men det kanske jag inte får skriva.. han tycker inte om H&M egentligen. Men han köpte ett par jeans, några t-shirtar och en huvtröja. Fint :) 1000:- gick det på. Om han hade köpt allt det där på MQ hade det ju gått på 10000:- istället, så där blev det ju ett kap.

Efter det var det ju Friskisdags. Jag kände mig extra taggad och glad idag, gud så kul det var! Det gick bra också, orkade allting, och behövde inte kämpa lika mycket som sist, även fast jag inte har tränat ett skit den här veckan. Imorgon har jag och Elke bokat Step halv fem. Ska bli kul det med.

Klockan nio börjar det där programmet om svenska hollywood-fruar. Det ska vi se, sen blir det väl läggdags för jag ska upp och jobba imorgon.

godnattis

..

publicerat i Vardagsliv
Funderar på att köpa fina kuvert och lite annat man kan piffa till jobbansökningarna med. Det vore ju fint, och just min ansökan sticker ut lite i mängden.

Nu lagar jag mat. Haha, eller mat och mat.. fiskpinnar och makaroner. Älskar fiskpinnar! Måste ha nåt i magen innan min stora ansträngning på Friskis sen. Så jag klarar det! Alla armhävningar och allt..

Oskar slutar väl snart också, så då ska vi shoppa. Inte vi, men Oskar. Han som har pengar. Iofs ska han handla till sig själv, men man kanske får nåt litet ;)


jobbansökan

publicerat i Vardagsliv
Nu har jag skrivit en ny jobbansökan. Jag har tyvärr ingen skrivare så jag vet inte hur jag ska skriva ut den, men det ordnar sig. Får skicka den till Oskar så får han skriva ut den hemma så kan jag gå runt och lämna in den.

Inte så stor chans att få jobb i dagens läge, men vad gör man inte.. På Pressbyrån vill jag faktiskt inte jobba hela livet. Jag vill jobba med något som har med skor eller kläder att göra. Men som sagt, i dagens läge kan man tyvärr inte välja sitt favorityrke.. inte nu när det är som det är. Man får ta det man får liksom. Men det är bra det med. Man lär sig ju och får nya erfarenheter och utmaningar. 
Det gillar jag :)

14 sep, 09

publicerat i Vardagsliv
67 dagar kvar!

Då sitter jag där i biosalongen och ser Twilight - New Moon. Så underbart! Det är självklart vinterns stora höjdpunkt. Längtar som fan, och kommer väl tjata om det här många gånger till kan jag tro.


Idag har jag mitt pass på Friskis igen. Jag kommer nog vara helt sämst eftersom jag inte har tränat någonting på en hel vecka. Då går det ganska illa, det märkte jag ju av för två veckor sedan. Jag kan ju skylla på att jag har varit sjuk, för det har jag ju.. fram tills klockan sex ikväll ska jag väl inte göra något speciellt.. Kolla lite på film och äta och ladda upp!
Kom förresten på nu att Oskar och jag ska gå på stan efter hans jobb, innan mitt pass. Han ska köpa kläder.. så det ska jag göra.


plocka svamp

publicerat i Vardagsliv

Mamma och jag ska åka och plocka svamp någon gång i veckan tror jag. Jag frågade om vi skulle ta en tripp och det ville hon ju, såklart. Svamp-plockaren! Har inte varit ute och plockat svamp på säkert 10 år. Jag kommer ihåg förr när jag följde med mamma och Eva-Lott.. det var så mysigt.
Man åker någonstans, till någon fin skog med mycket svamp, kanske går lite vilse, blir lite blöt om strumporna (om man inte har stövlar förstås, men jag äger inga), tar med lite fika. Gud så mysigt :)


träffat släkten

publicerat i Vardagsliv
Nu har jag lagat lite mat. Eller lagat och lagat.. det blev ju inte mackor iallafall, så är glad för det. Stekte upp champinjoner och kantareller, för dom har legat ett tag i kylen nu. Kände att det var bäst att göra nåt åt dom medans dom fortfarande är ätbara. Jag kokade makaroner och hade i lite tonfisk och nu är jag mätt som en plätt. Fick ju en redig middag i Herstaberg förut med.

Det var trevligt att träffa Pullan igen , och alla andra. Vi firade farmor, pappa och Paulina.

Jag är väldigt trött idag. Har känt mig lite småbakis, även fast jag inte drack mycket alls.. somnar nog tidigt ikväll kan jag tro. Snart är det ju Top model, sen börjar Ensam mamma söker. Det måste jag se!





13 sep, 09

publicerat i Vardagsliv
Jag är vaken, och jag lever!
Det var en rolig ikväll, mycket nostalgisk med Måns och Cascada dagen i ära. Men vi fick inte riktigt till den där känslan och allt det där som när vi var 18 och gick på Otten varje helg. Jag antar att dom dagarna är förbi, och vi har ju trots allt blivit lite äldre också. Gamla tanter till skillnad från dem som hänger på Otten. Känns det som iallafall. Man kan ju bara kolla på kläderna. Vi börjar redan täcka skavanker och visar inget kött, medans alla unga går i korta kjolar och skyhööööga klackar. Halvnakna..
Nog om det.

Madde kom till mig vid en halv åtta, och då tog vi första drinken. Hon har ju varit utomlands så hon hade med sig lite olika grejer.. den första drinken blev Rosa pantern. Madde agerade bartender igår kan man säga. Började måtta där med decilitermått och hela fadderullan, men drinken blev ju god, du var duktig! Sen fortsatte det väl så fram tills halv tolv då vi gick ut på gatan och väntade. På taxin då så att säga.. där mötte vi faktiskt på lite folk. Tro det eller ej, men jag är inte den enda ungdomen i dessa trakter, fast jag alltid trott det. Vi tog en taxi ner Manesa och tog en Strawberry daquiri. Så jäävla god! Sen gick vi vidare till Otten. Där blev det dans natten lång tills vi inte orkade mer. Då drog vi till Mc Donalds. Vi ser det som mat. Alltså med tanke på vårat lilla kontrakt vi har så får vi ju egentligen inte äta sånt, men det var ju bara pomme och hamburgare.. ;)

Nu har jag precis duschat.. väntar på att pappa ska komma hit och hämta mig, för det blir middag i Herstaberg idag igen, och Katrineholmarna kommer.








12 sep, 09

publicerat i Vardagsliv
Hallå!
Sov hos Ogge inatt som sagt.. vi gjorde inte så mycket. Kicka och Lasse kände igen mig, YES! Vi åt grillat och såg på tv. Sen somnade jag.. var väldigt trött. Är trött idag med, men det kan jag ju inte vara för Madde kommer om ett par timmar och då blir det party. Sitter här och fixar lite musik och lägger in på usb-minnet så vi kan störa grannarna lite sen. :)

Jag och Oskar har varit i Herstaberg idag på middag, fram tills typ nu för en stund sedan. Släkten var där och vi hade det trevligt. Imorgon kommer släkten från Katrineholm, då blir det trevligt igen.

Så här ser jag ut idag. Ska inte ta med glasögonen på krogen för då lär jag väl ha sönder dom eller tappa dom. Inte värt det!



Nu blir det att fixa till mig lite med smink och så. Ska fixa håret också, men vet inte hur jag vill ha det idag. Det visar sig väl senare, lär ju stå o pilla med det fram tills vi ska gå.

no cash

publicerat i Vardagsliv

Tjosan.. har haft brillorna på mig nästan hela dagen. Det har gått bra, dom har skött sig. Vet inte om jag har haft huvudvärk idag pga synen, glasögonen eller att jag är lite småsjuk, men det visar väl sig.

Jag var på stan nyss för att kolla hur mycket pengar jag hade kvar.. 148,50:- var vad som fanns kvar på mitt lilla konto. Det blev ingen väska, tyvärr. Är lite ledsen för det. Hade verkligen velat ha den där väskan från Gina Tricot. Du som känner dig manad kan väl vara snälll köpa den till mig eftersom jag har varit sjuk och allt, okej?
(Den är typ gråbeige och ser ut som en kuvertväska, men avtarbart axelband. 149 riksdaler. Finns även i svart och brun/beige)
Hoppas på att vara piggare imorgon. För då ska Madde och jag ha nostalgikväll här hemma. Ska bli najs!

Det var väl allt för idag. Kommer nog inte uppdatera mer när jag är hemma hos Oskar. Jag har inte varit där på evigheter. Har bara hållit till i min lya. Undrar om hans föräldrar känner igen mig?


11 sep, 09

publicerat i Vardagsliv

Morsning korsning!
Visst är min nya blogg fin? Den är inte riktigt klar än. Om ni ser till vänster så ska det vara en liten info-ruta om mig, men Oskar har inte klurat ut hur man fixar det där snyggt än, så det får vara så länge.

Sitter här i mina glasögon och känner mig som en riktig nörd, men det här ska väl gå. Ska snart cykla till jobbet och öppna, och jobbar till klockan kvart över två. Sen KANSKE jag köper väskan på gina tricot, har inte riktigt bestämt mig än. Om plånboken får säga sitt så ska jag inte köpa den, men om hjärtat får tala så SKA jag ha den. Hur gör jag?
Efter jobbet ska jag antagligen vila, sen kommer Oskars mamma och hämtar mig efter jobbet, sen blir det att spendera fredagen i Kimstad. Härligt va?
Idol ikväll, det ska vi se Oskar, så du vet.

Ha en bra dag. Vi ses på Pressbyrån!


Bild från igår, till mamma som gärna ville se hur jag såg ut i nya brillorna. Dock så var jag sjuk, ej fixat, inget smink, ingenting. Så ja ..


jobba imorgon då

publicerat i Vardagsliv
Nu har man sett Idol.. längtar tills morgondagens program.
Chefen ringde även förut och undrade hur jag mådde. Jag sa att jag trodde att jag kunde jobba imorgon, så det är väl bara att gå och lägga sig snart och hoppas på att jag mår bättre imorgon. Hade hellre legat hemma imorgon och verkligen vilat upp mig, men man förlorar ju pengar så det är bara att jobba!
Jobbar ju inte mycket, så man får ta vara på de dagar man har.

Såg en jättesnygg väska jag vill ha på Gina idag.. blir nog att gå o köpa den imorgon efter jobbet.
Godnatt

hämtat brillorna

publicerat i Vardagsliv
Den där jävla gubben stod vakt idag. Hatar när han hänger där utanför fönstret med huvudet för att se till att alla stänger grinden ordentligt. Speciellt nu när vi har fått handtaget lagat. Såg det igår.. ett nytt fint glänsande handtag så vi ska kunna stänga ordentligt, intesant?

Har iallafall hämtat mina brillor nu. Ni får tyvärr inte se mig i dom eftersom jag fortfarande ser ut som ett vrak.
Blev skitsvettig när jag cyklade till stan. Kan inte tyda på att jag är frisk än..



scary

publicerat i Vardagsliv
Jag vet inte om jag är synsk på nåt sätt, för nånting är det. Jag fick ett sms nyss om att mina glasögon har kommit!
Vet inte om jag orkar ta mig till stan som det känns nu, men jag vill verkligen hämta dom. Stan stänger ju inte förrän klockan sju, så jag kanske hinner känna mig lite bättre tills dess.

Blir hur som helst rastlös av att sitta här instängd i lägenheten. Har suttit här i 2 dagar nu utan att träffa någon eller göra något. Gick ut igår för att hämta en påse med mat som mamma hade handlat till mig. Tack mamma! Fick lite smått och gott. Bananer, apelsiner, apelsinjuice, plättar, grädde, skaldjurspaj.

Ska nog ta och se på film nu och se ifall jag mår bättre senare.

Oskar håller på att ändra min blogg.. så ikväll är den ny och fin!

10 sep, 09

publicerat i Vardagsliv
Im alive!
Tack gud för att jag mår bättre idag. Idag klarar jag att gå till köket iallafall.. har ont i huvudet, och det känns som att jag är bakis så innihelvete.. usch. Men imorgon ska jag nog klara att gå till jobbet. Hoppas jag!
På lördag blir det ju kalas med Madde, och på dagen ska jag o Oskar till Herstaberg och äta med middag med släkten. Ska bli mycket trevligt :)
Hoppas att jag får ett sms från Synoptik snart så jag kan hämta mina glasögon. Behöver dom nu!

9 sep, 09

publicerat i Vardagsliv

Jaha, då var man sjuk då. Kände mig riktigt dålig efter jobbet igår, och satt uppe nästan hela natten i väntan på att spy, men det kom aldrig upp. Så jag fick ta saken i egna händer. Efter 6-timmars illamående stod jag inte ut längre, så jag körde ner Oskars tandborste i halsen. Då kom det upp! Vilken lättnad. Men idag mår jag pyton. Vet inte vad det är.. sjukskrev mig från jobbet idag.. fan, ville verkligen jobba. Behöver ju pengarna! Men är man sjuk så är man. Har legat och sovit halva dan, och varit rastlös framför tvn. Nu verkar det iallafall som att illamåendet är borta, om det inte kommer smygandes inatt igen. Usch! Är helt matt och slö, och har jätteont i huvudet. Kan inte stå rakt och orkar inte göra någonting.
Sitter här i väntan på att Idol ska börja.

Hoppas ni mår bättre än jag!


ren säng

publicerat i Vardagsliv
Nyduschad och klar för kvällen! Nästan iallafall.. ska ner och hämta tvätten som håller på att torka. Var tvungen att byta lakan och allt sånt i sängen nu när Oskar är sjuk. Är lite äckligt att sova i samma lakan som han har legat och varit sjuk i. Så nu inatt får jag lägga mig i en skön, nybäddad säng!

Passet gick bra idag! Mycket bättre än igår. Kände mig bara halvt svimfärdig idag. Elke taggade mig när det var som värst, och det var några som tjoade och så där, det gillar jag! :)

Nu ska jag snart ner och hämta tvätten. (får inte glömma), och ska se på You, me and Dupree. En bra film!

Nattinatti på er

7 sep, 09

publicerat i Vardagsliv
Oskar är sjuk! Han spydde inatt.. usch säger jag bara. Stackarn! Jag vill inte bli sjuk. Har lite smått panik för jag har känt mig lite konstig de senaste dagarna. Vi vet inte varför han spydde.. antingen har han fått lite influensa eller så är det att vi åt ägg från den 25 augusti, haha :P

Nu laddar jag inför passet som jag ska leda klockan 18.00! Känner mig ju inte så bra som sagt, men hoppas att jag är bättre än igår, för då var jag ju svimfärdig.

Jag vill ha ett litet husdjur. Funderar på en liten kattunge.. men till slut blir den ju stor tyvärr. Och så hårar den överallt.. det tycker jag inte om!
Men om någon har en liten söt kattunge att sälja eller ge bort till mig så säg till :)

hurtbulle?

publicerat i Vardagsliv
Kan man ju säga att jag har varit den här veckan. Gymmat och stått i, ändå så höll jag på att svimma av utmattning ungefär nästan hela passet.. så träningen gav visst ingen verkan. Eller så gjorde den det, bara att jag har nåt i kroppen så jag blir matt.. har ju känt mig lite konstig senaste dagarna.

Ska ta och hoppa in i duschen strax, och fixa mig. Måste handla lite bröd och juice och lite sånt senare..

Oskar och jag ska hem till mormor Jane och Oggi ska fixa med hennes dator och internet var det tänkt. Kanske handlar jag på Netto innan eller efter? Hatar den affären men den är ju iallafall mycket billigare än Ica och Coop.


6 sep, 09

publicerat i Vardagsliv

God morgon, god morgon!

Fan vad dåligt jag har sovit inatt.. vet inte varför.. jag var ju trött men ändå kunde jag inte sova, och om jag somnade så vaknade jag rätt som det var.

Nu ska jag snart äta frullebulle och klockan elva kör jag pass på Friskis! Är inte så taggad eftersom jag hade så ont i huvudet igår och mådde inte så bra. Men det blev lite bättre under natten, och nu tog jag precis 2 huvudvärkstabletter så det ska nog gå bra!

Om  gårdagen då!
Jag och Ellie åkte ut till Krokek och lite in i skogen hem till Martin och Linnea. Vi kom dit och fick en liten rundvandring i deras hus. Sen satte vi oss i köket och drack kaffe i en timme eller något, sen bar det av in till affären för att handla ingredienser till våra pajer vi skulle laga. Det blev 2 st.. en tacopaj, och en med räkor och kyckling. Mumsfillibabba!




Här har vi Martin i egen hög person!


Linnea


Ellie


Och lilla PY


Här sitter vi med händerna på magen i full väntan på att få känna en spark!



Sist men inte minst så satte vi oss och kollade på film. Gissa vilken det blev?!



Nu måste jag äta frukost och ladda lite..


5 sep, 09

publicerat i Vardagsliv
Grattis till min fader som fyller 44 år idag!

Nu är jag påklädd och nästan redo att åka iväg. Ska platta håret och sminka mig lite innan också bara. Sitter här med mitt té och har precis ätit mackor.

Imorgon klockan 11 ska jag hoppa in för Linda igen. Hon är väldigt sjuk. Kanske svinis? Ska bli roligt iallafall och denna gång lovar jag att inte komma försent. Vet ju att det är klockan elva nu och inte klockan tolv.

Jag tar med mig kameran till Linnea så jag får in lite bilder i denna tråkiga blogg :)
Puss o hej

mot skogen!

publicerat i Vardagsliv
Imorgon bär det av till Krokek någonstans ute i skogen. Jag och Elke ska nämligen hem till Linnea och Martin o hälsa på. Ska bli trevligt o se hur ni bor nu era små rackare! Kanske ser vi Twilight? :D Hoppas på det.

Jag längtar tills jag får mina fina glasögon.. Orkar inte ha ont i huvudet mer nu alltså.. hoppas bara att huvudvärken försvinner när jag inte se suddigt på långt håll. Annars vet jag inte vad jag ska göra. Jag dricker ju mycket vatten, så det kan ju inte vara att jag inte får tillräckligt med vätska.

Nu ska jag se färdigt filmen som är på ettan, sen ska jag nog lägga mig i sängen och läsa lite ur min sista Shopaholic-bok. En mycket bra serie!

4 sep, 09

publicerat i Vardagsliv
Hallå hallå!

Så skönt jag har sovit inatt. Jag vet inte när jag gick och la mig men det känns som att jag har sovit i hundra dagar. Skön känsla..
Nu sitter jag här i soffan och har käkat frulle. Ska fixa mig lite smått, sen cykla till mitt underbara jobb och jobba i nio timmar. Ska bli kul! Det är ju helg sen. 3 dagars ledighet väntar mig..

Höres ikväll hörrni!

regn

publicerat i Vardagsliv
Jag cyklade till bussen som gick klockan 2 tror jag det var, eller så var det 3, och åkte till Herstaberg. Hälsade på familjen lite. Jag och Alex spelade Buzz, och så såg vi på film. Har bara slappat där, och nu är jag hemma. Det spöregnade så innihelvete när jag cyklade från söder tull, så jag blev lite blöt.
Dricker en kopp té och väntar på att något bra program på tv ska börja!

Imorgon är det jobb från 12-21 som gäller.

Puss

nyckelskåpet

publicerat i Vardagsliv

Här har vi mitt fina nyckelskåp som mammsen gav mig!
Det var svårt att få det rakt så jag spikade upp en spik under skåpet också för att hålla det på plats. Nya Martin Timell är ser jag!


hoppsan sa

publicerat i Vardagsliv
Ojooj.. vad hände med mina falukorvar?

 

Ska äta dom nu och lite makaroner hade jag tänkt. Har tränat och stått i med Elke idag.. och så har vi varit på stan en jävla tid och valt ut vilka glasögon jag ska ha. Jag och min beslutsångest! Fanns ett par som jag valde mellan.. men till slut bestämde jag mig. Dom kommer väl om 1-2 veckor ungefär.

Så glasögon bidde det minsann!

sökes!

publicerat i Vardagsliv

Eftersom min lille Twilightfan-vän Linnea inte kan gå på Twilights premiär med mig, så söker jag nu en som vill gå och se den med mig i November?
Jag längtar som faaaaaaaaaaaan..



Finns det någon där ute som kan tänka sig se den med mig? :)


god kväll

publicerat i Vardagsliv
Hemma nu efter en låååång dag på jobbet. Det var mycket tidningar att plocka upp idag, blev klar vid fem.. så jag har haft att göra kan man säga.

Imorgon ska jag upp tidigt för jag och Elke ska gymma igen. Visst är vi duktiga! :) Sen ska jag på synundersökning. Kommer ju säkert inte ha något synfel.. eller så har jag det och det inte finns nåt att göra åt det för att det inte är så grovt. Då får jag väl stå ut med att inte se skarpt.

Mamma kom med en present till mig idag på jobbet. Ett jättefint nyckelskåp! Tyvärr glömde jag ju det på jobbet så jag kan inte hänga upp det idag. Får hämta det imorgon bitti innan träningen då.

2 sep, 09

publicerat i Vardagsliv
Då var man vaken. Det blev inget träna nu på morgonen eftersom jag sov ut riktigt ordentligt! Det var skönt.. Nu återstår 9 timmar på jobbet. Kan nog bli kul. Det roliga är att det är kul typ från 7 till 9. Det är någon helt annan stämning på jobbet då, förstår inte varför. Kanske är det för att det inte är långt kvar tills jag slutar då? Haha.

Ha en bra dag!

glasögon

publicerat i Vardagsliv
Jag behöver nog glasögon. Har rätt ofta ont i huvudet, och det känner jag främst på jobbet, och det kan ju bero på många saker, men det som slog mig var att jag har nåt synfel. Jag ser ju bra på nära håll, men när jag ska se saker lite längre bort så ser jag ju, men jag behöver kisa med ögonen för att se skarpare liksom. Kanske inte är nåt man kan göra något åt, men en synundersökning skulle nog inte skada.
Jag tycker det är skitsnyggt med glasögon! Kanske inte dom där fula Harry Potter-glasögonen, men dessa kanske? Visst passar jag i glasögon! :)




Gå in på www.synoptik.se och se hur du ser ut i glasögon, vettja!

ja, då har man tränat

publicerat i Vardagsliv
Vi började med att gå på bandet, strax därefter började vi också att springa, och det gjorde vi i ca 10 minuter. Bra uppvärmning! Blev fyfan så svettig.. svettades som en gris. Jag svettas alltid, första steget jag tar när jag kör mitt pass så rinner svetten som en flod! Men det sägs ju att om man svettas mycket är man vältränad? Alltså inte vältränad i att vara biffig och muskulös, utan ha bra kondition m.m. Det tycker jag låter vettigt :) För jag svettas ju inte för att jag tycker det är jobbigt? ;)

Vi körde även lite styrka. Jag körde rätt mycket överkropp, eftersom jag, som ni alla vet, inte är så värst bra på armhävningsjävlarna! Men jag ska bli bättre, jag lovar.

Vi får se ifall jag vaknar tidigt imorgon. Då ska jag och Elke träna hade vi tänkt. Jag börjar ju klockan tolv imorgon, och har ju därför en skön sovmorgon. Men ska som sagt träna IFALL jag råkar vakna runt 8-snåret. Sen blir det väl inte mycket mer av morgondagen. Jobbar nio underbara timmar, och på torsdag är jag ledig! Jobbar även 12-21 på fredag också, så det blir inte mycket kvar av dagarna när man jobbar det passet. Men det är väl skön det med.. man tjänar ju pengar och det är ju en del av vad livet går ut på så att säga.
Vad skulle jag göra utan pengar? Nej, jag skulle inte överleva.

Tack gud för att du skapade papperslappen med siffror på!
Man kan ju tro att jag har börjat bli troende. Men så är inte fallet.

Puss tja!

snart är det dags

publicerat i Vardagsliv
Nu ska jag snart möta elke på friskis..
halv åtta är det sagt nu. Då jävlar.



Ska köpa mig en Gainomax nu innan. Känns bättre än att köpa en bananis.. om ni har sett reklamen? Too bad for the monkeys. Men hur gör man om man vill göra fruktsallad då? Om man älskar bananer, och inte vill vara dum mot aporna. Hur gott kan det vara att göra fruktsallad med gainomax istället för banan? Värt och testa, kanske blir asagott!

liten rebus

publicerat i Vardagsliv
Nu har jag varit duktig och gjort matlåda till mig själv tills imorgon.

Gissa vad det blev?


Haha, nu kanske det inte syns så bra vad det är, men det jag kan säga är att det verkligen var en avancerad maträtt! 
Tack gud för att du gav mig gåvan att kunna laga mat!

det här känns bra!

publicerat i Vardagsliv
Då var det bestämt! Jag ska gymma med Elke ikväll, vid åtta ungefär. Så det blir att röra på fläsket idag med. Finns ingen återvändo. Känns skönt att ha en träningskompis!


1 sep, 09

publicerat i Vardagsliv
Ja, då var den första höstmånaden här! Sommaren är definitivt över. Synd, tycker jag. Älskar värmen.. menmen.. som jag skrev igår så finns det ju lite att se fram emot dessa månader framöver.

Sitter här nu och ser på Top model. Det ser jag varje dag när jag kommer hem från jobbet. Ioförsig så har jag ju redan sett de avsnitten, typ från 2000-nånting, riktigt gamla avsnitt, men kul att se ändå. Funderar på om jag ska ta en vilodag idag från träningen? Eller så kör jag på. Ska fundera lite. Kolla upp vad det finns för roliga pass och så..


RSS 2.0
Till Toppen