bebis rör sig

publicerat i Graviditeten


Titta bara några sekunder in i videon. Resten av videon ser ni enbart magen som går upp och ner för att jag andas.
Konstigt nog ser man inte första gången? utan tryck på spela upp igen, och så tittar ni noga i början...

svettlök

publicerat i Vardagsliv
Hallå, ingen som vet vad det är för fel på mitt lilla hjärta?

Fy vilken jobbig dag! Ac/ventilationen har lagt av helt på jobbet, så jag luktar svett och är skitäcklig. Måste ta en dusch. Men det är struntsamma egentligen... det jobbiga var att stå där i värmen hela jäkla dagen!

Jag jobbar dag imorgon också. Har fått låna en bordsfläkt av fader som jag ska ta med till jobbet och svalka mig med, tills ventilationen är lagad igen.


ont i hjärtat

publicerat i Vardagsliv
Det händer någon gång ibland att jag får ont i hjärtat. Bokstavligt talat alltså. Jag vet inte vad det är och jag är inte med om det så ofta att jag tycker att det borde kollas upp. Men det gör ont när det väl händer.

Det känns liksom som att någon knyter en näve runt hjärtat, och hjärtat arbetar hårt för att försöka pumpa, och då gör det ont. Det är svårt att beskriva känslan. Igår höll det i sig från och till i ca en timma, och annars brukar det bara hålla på i 10 minuter eller så.

Man blir ju lite orolig. Vad kan det vara? Men det händer ju inte ofta som sagt. Några gånger om året.

önskan.

publicerat i Vardagsliv
Har kollat ut lite vad jag vill börja med för berlocker till mitt thomas sabo-armband, som jag ännu inte fått. Hoppas på att få ett någon gång =)

Ett flygplan som står för att jag älskar att resa. 198:-


En sjöstjärna som också står för resor...  spanien och thailand tex. 298:-


Själva armbandet. 298:-


allt från thecharmsshop.se.

nygamla gardiner

publicerat i Vardagsliv


Jag plockade fram ett par av mina gamla gardiner som jag hade i den gamla lägenheten. Eftersom det är så högt i tak här så är det svårt att hitta, om man ens kan hitta, gardiner som är tillräckligt långa.

Dessa gardiner har snören uppetill, så jag gjorde som så att jag knöt så långt ifrån stången för att få dem så långa som möjligt. Oskar säger att det ser lite konstigt ut där uppe, men jag tycker iallafall att det duger. De är ju tillräckligt långa nertill nu iallafall. Några cm från golvet. Jag får stå ut med att det ser konstigt ut där uppe, för nu är det inte en dyster vinter längre så man tydligen har dystra färger på gardinerna.


min lilla spelpojke.

nya kuddar

publicerat i Vardagsliv



2 stycken har vi nu i varje soffhörn. Från H&M Home.

alla mödrars dag

publicerat i Vardagsliv
imorgon är det ju mors dag... grattis mamma!

eftersom jag ska bli moder om ett tag så tycker jag att jag ska få en present av oskar imorgon. inte för att alla pappor ska köpa present till alla mammor, men jag är som en mamma åt honom här hemma... plockar undan, städar, och håller ordning. sant eller bara girigheten av att vilja få en present som spökar? ;) jag tycker att man förtjänar överaskningar och presenter lite då och då.
på tal om det så köpte jag shorts, skjorta och tröja till oskar häromdagen.

tack oskar på förhand för att du är så gullig, min älskling.


jobbijobb

publicerat i Vardagsliv
Hej och hå!

Idag har man jobbat. Jag får väldigt ont i fötterna efter en lång dag stående på jobbet, och jag börjar även känna lite i svanken. Det känns mest när jag böjer mig ner, annars känner jag inte av svanken.

Familjen var här idag, men då var ju jag tyvärr på jobbet, så jag fick inte träffa dem så lång stund.



Här ser ni sängborden och bänken jag köpte till oss (för oskars pengar) igår. Egentligen kanske det vore snyggare med en svart bänk, tänkte jag, men jag kom fram till att vitt var det bästa om man vill slippa damma av möbeln varje dag. Alla möbler från Ikea i svart som vi har drar åt sig så jäkla mycket smuts och damm. Så kanske det är med alla möbler ioförsig, inte bara Ikeas.

Ville egentligen ha vita sängbord, men det skulle se lite lustigt ut med tanke på att sängen är svart.

Nog om det, ha en bra lördagskväll!

en tripp till ikea.

publicerat i Graviditeten
Är helt slut. Jag och mamma tog en sväng till Ikea. Jag köpte sängbord, lite glödlampor och annat smått och gott, och så köpte jag en tv-bänk vi ska ha i sovrummet. Kommer bli jättefint när allt är monterat.

Jag försökte mig på att montera ihop sängbordshelvetet men efter halva ser jag att det fattas hål i själva stommen, och då börjar jag tjuta. Hahaha. Gravidhormoner? Nae, har alltid varit så.

Kan ta bilder imorgon. Nu väntar jag på att Oskar ska komma hem och bygga ihop sängborden, så jag kan krypa till kojs och äntligen kunna lägga min mobil bredvid mig - på ett sängbord. Har alltid haft den i fönstret, och där är det ju inte meningen att den ska ligga.

Ska jobba imorgon..... 9.45-16.15. Härligt!

bilbarnstol m.m

publicerat i Graviditeten
Vi har köpt bilbarnstol idag. En åkpåse och amningskudde fick vi med också. Och just det, 3 st bodys för 99 kr från Babyproffsen. Jättefina :)

Vi kollade även på de där vagnarna jag visade tidigare. Den där som är lite större kan man även ha i liggläge, så den tror jag blir perfa sen. Vad jag har läst på internet och familjeliv.se så börjar barnen vilja sitta upp i vagn vid 4 månaders ålder. Men vi får se... behöver inte köpa sådan vagn än.


Den här kommer jag även använda som nackskydd på planet till thailand.
Naerå.. ska ha den i sängen som lite stöd. Brukar alltid ha kudde mellan benen, men den här blir nog mycket skönare. Och så ska jag ju ha den som amningskudde.


Brio Primo. Den här kan man även fästa på vagnchassit som vi köpt. Smart!

Nu ska jag duscha, och sedan ska jag bänka mig framför Greys Anatomy och Off the map.

...

publicerat i Vardagsliv
Hemma från jobbet! Jag jobbar 14-21 imorgon också, så det blir en skön sovmorgon. Förhoppningsvis. Oskars alarm ringer alltid 1000 gånger innan han får röven ur sängen, och det stör mig otroligt mycket.

Vad säger ni om vagnen? Vill veta nuuu!

Lön imorgon. Får inte lika mycket som vanligt, men vad gör det. Pengar är pengar och huvudsaken är att det räcker till alla räkningar.


vad sägs?

publicerat i Graviditeten




Kan ett barn på 6 månader sitta i en sån här? Eller är det för tidigt? Jag har inte en aning, så jag frågar er proffs. Om det finns några?

Eftersom jag är kontroll/planerings-freak så vill jag förbereda mig lite. Tänkte inför Thailandsresan. Vill verkligen inte ta med vagnen vi köpt, för den är mycket större och otympligare än en sån här liten och smidig.

Bilderna är från babyproffsen.se.

söndagen.

publicerat i Vardagsliv
I lördags var vi i Katrineholm på födelsedagskalas för Mats och Kevin. Det var trevligt. På kvällen sen sov vi ute i Kimstad. Jag solade i flera timmar i söndags, och jag blev fan inte ett dugg brun? Blev lite besviken. Det var faktiskt lite jobbigt att ligga där och pressa. Jag tog lite bilder med min systemkamera. Har inte använt den på jättelänge, då det är tråkigt att fota på vintern. Det blir inga fina bilder då.


stuga bokad

publicerat i Vardagsliv
God morgon!

Solen skiner, himlen är blå, vad kul det blir att jobba då. Jag ska jobba kl 14-21 ikväll. Kul! Men är ledig lördag söndag så får bege mig ut och sola lite då.

Igår bokade jag och oskar en stuga i Västervik. Vi ska till Lysingsbadet. Vi ville inte ha en liten trång 2-bäddsstuga, så vi bokade en stuga för 4 eller 5 personer, kommer inte riktigt ihåg. Så ifall någon/några vill följa med oss, säg till! Vi åker den 7-9 juli, så det är ett tag kvar. 1780 kr gick det på, så om man är flera blir det ju billigt och bra. I denna stuga är det toalett och allt möjligt man behöver, och det är ju skönt.

Ska bli skönt att komma iväg lite. Jag har förresten varit där förut. Det kanske var 10-15 år sedan, och då var det ju kul! Vattenland och hoppborg. Ska bli skoj!!!!!!

gravid och piercing

publicerat i Graviditeten


Så här ser min navel ut efter 3 omgjorda piercingar i naveln. Tog ut den senaste långt innan jag blev gravid överhuvudtaget, men det har fortfarande inte växt igen.

Anledningen till att jag piercat flera gånger är att hålen växte utåt. Ni ser ju ärret efter där hålet egentligen ska vara.. sen har det bara glidit längre och längre ner.

Undrar om det kommer spricka upp helt sen mot slutet? Känns som att det kommer göra ont.

jag kommer inte skämmas

publicerat i Graviditeten
Jag har beställt en bikini från H&M. Jag beställde den för några veckor sedan, men hade tydligen gått upp 2 storlekar lite här och där, så den åkte tillbaka och idag kom den rätta storleken - för tillfället iallafall. Om brösten växer jättemycket mer och om jag blir mycket bredare runt höfterna så kommer även denna bli för liten, och det är storlek 42 . Jag har i vanliga fall storlek 38, så det känns lite surt.

Jag tänker då inte stå i vassen i sommar iallafall. Fet som en sjöko får jag vara, det skiter jag i. Varför dölja det fina man har (kommer få), bara för att det är bikinisäsong som vissa gör?



Att försöka posa snyggt med strumpor till bikini. väldigt snyggt!

plastikturisterna snart

publicerat i Vardagsliv
Det är ju Plastikturisterna ikväll! Det får ni inte missa. Det är svenskar som åker till Thailand för att operera sig. Vissa ångrar sig när det väl kommer till kritan, och andra gör hela ansiktslyft och andra operationer. Helt orädda.

Undrar om jag skulle våga operera mig i thailand? Jag tror de är väldigt bra där borta, men det jag skulle vara rädd för är missförstånd mellan mig och doktorn. Man kan ju liksom inte göra sig lika förstådd där som här hemma i Sverige.


hyra stuga

publicerat i Vardagsliv
Jag kom på tanken att Oskar och jag ska åka iväg och hyra stuga i sommar. Helst inte så långt härifrån, men tips mottages gärna ändå.

Någon som har något bra smultrontips  om vart vi skulle kunna åka? OBS. Ej Varamon!

tack!

på promenad

publicerat i Vardagsliv
Är precis hemkommen från en runda runt halva strömmen med mor och far + hundar. Jag orkade inte gå hela vägen runt, så jag vände vid halva, men de andra fortsatte.

Jag tog Stella med mig. Jag upptäckte att hon går jättebra och skäller inte när vi möter andra hundar, till skillnad från när Milton är med. Då blir det skällkalas. Så det är Milton som triggar upp Stella så hon börjar skälla, och då vet hon säkert inte ens vad hon skäller på. Hon skäller liksom bara för att han skäller.

Hur fan får man stopp på detta skällande när man möter andra hundar? De behöver bara visa sig så är skället igång. Skitjobbigt. Det är ju så man får skämmas.

Pappa matade förresten ankorna. Eller änderna kanske det heter. Fåglarna.


allt såg bra ut

publicerat i Vardagsliv
Hemma igen... allt såg bra ut! Skönt! Det är antagligen ingen dvärg där inne. Hehehe. Inget man ska skoja om kanske. Alla kan ju inte vara tall people.


Så här ser jag ut idag! Man blir mycket snyggare på bild än i verkligheten, tycker jag. Kanske för att det är just sådär man vill se ut på riktigt. Håret ligger perfekt.

I verkligheten måste man gå och puffa upp håret för att det lägger sig ner så man ser ut som en blöt katt.

till barnmorskemottagningen

publicerat i Graviditeten
Om ungefär en timma ska vi ta bussen upp till barnmorskemottagningen och träffa våran barnmorska. Det är första gången vi är där nu efter inskrivningen. Så vi ska lyssna på hjärtat, och mäta fostret på ett ungefär så man ser att den följer den "vanliga" kurvan. På ett ungefär då. Har läst att alla barn växer olika fort från vecka 20, så det kan ju avvika lite. Bara det inte är någon liten dvärg där inne.

Annars vet jag inte vad som sker idag... gick upp ganska tidigt för vi åkte med svärmor Kicka in till stan. Vi sov nämligen ute i Kimstad inatt. Så jag ska väl ta och sova lite middag sen när vi kommer hem.. sätter nog på en bra film och bara är.

Eller så åker jag ut till Herstaberg och umgås med min lilla familia.


Dennis och jag

finbesök

publicerat i Vardagsliv
Har precis haft min vän Ella på besök. Vi har druckit kaffe och snackat tjejsnack, sen satte vi oss med Oskar och hundarna och tittade på Charlie St. Cloud. Det är en jättebra film med Zac Efron.


Ella dricker hellre ur en stor mugg, än en liten, som jag gillar. Olika på ett sätt men ändå så lika. Så rätt det kan bli :)

ny header

publicerat i Vardagsliv
Oskar har gjort om min header. Tryck F5 för att se den nya. Lite häftigt med den rörliga bilden..inte sant?

v. 26

publicerat i Graviditeten


Vecka 25+0 idag då. Alltså dag 1 i vecka 26. Fattar fortfarande inte att jag är gravid. Man planerar, bestämmer namn, köper saker.. till vem liksom?

brio primo önskas!

publicerat i Graviditeten
Vi önskar oss en Brio Primo, bilbarnstol, fr. 0-13 kg. Det man inte har råd med får man önska sig.

Kanske finns det någon vänlig själ eller släkting som känner att de vill ge oss en gåva. Den kostar runt 1000-lappen, så vi skulle väl ha råd, men det är roligt att få saker också, så vi kan köpa annat för de där 1000 kronorna till lilla bebisen.




Vi måste köpa en åkpåse till vagnen också.. sen är vi väl klara med de stora inköpen.
Eller nej förresten, en bärsele vill vi köpa också. Eller kanske en bärsjal? Vet att bärsjalar är bättre för bebisens rygg och sådär.

utvilad

publicerat i Vardagsliv
efter en god natts sömn har jag nu vaknat och precis varit ute med hundarna. jag vaknade när oskar gick upp, sen somnade jag om och vaknade ett par gånger fram till halv elva ungefär. då kände jag att jag var tvungen att gå upp.

vad händer idag då? jag är ju ledig. så himla skönt! har ont i svanken... vet inte om det är för hur jag har legat under natten, eller att jag ansträngde mig igår extra mycket på jobbet.

fötterna i högläge

publicerat i Vardagsliv
guuud så skönt att lägga sig i soffan, lägga upp benen och bara slappna av! fötterna tar mycket stryk på jobbet. går ju omkring hela dagarna, och står upp i kassan. jag fruktar att det blir ännu värre sen, när man är ännu tyngre. havandeskapspenning tror jag på? vad tror ni?

gick till oskars jobb och mötte upp han och våra hundar. gick en långpromenad därifrån, genom oxelbergsparken och hem. kul för hundarna! kul för mig med iofs.. motion skadar aldrig. speciellt inte nu i mitt tillstånd och med tanke på att jag inte tränat på över en månad??! fy.. att jag inte skäms.


jobb och slit

publicerat i Vardagsliv
Det känns som att jag har jobbat skitmycket den här veckan, men konstigt nog är detta bara jobbdag nr 2? Hur fasen kan det kännas så? Jag jobbar dag imorgon också, sedan är jag ledig fre, lör, sön, mån. Vissa säger att det ska bli dåligt väder i helgen, men om jag kollar här på datorn och i min telefon så ska det inte alls bli "dåligt" väder. Det ska vara sol, men inte en sån där STOOR sol, utan med lite moln över. Imorgon däremot, så skulle det regna. Vad stämmer egentligen?

Jag ska snart cykla ner till Oskars jobb och möta honom och hundarna. Tar med hundkorgen så slipper de åka i en öppen cykelkorg. Kan vara farligt!


min söte karl.
tänk om du kunde va så här söt varje natt, istället för att snarka och dreggla ner kuddar...

tummelisa

publicerat i Graviditeten
Somnade nästan på gruppträffen förut. Inte för att det var ointressant, utan för att jag var så himla trött efter dagens jobb. Vi gick igenom smärtlindring och förlossningen. Mycket intressant. Jag tror Oskar också lärde sig något, och det är ju jättebra. Så att han är mer engarerad och vet vad som sker och sådär.



Jag är jätteglad nu förresten, för att Tummelisa har kommit in på Discshop.se. De har inte haft den i lager på jag vet inte hur länge, och jag älskar gamla, tecknade barnfilmer. Tummelisa dessutom, är en av de bästa barnfilmerna från förr.

Nu lagar vi mat. Det blir tärnad, stekt potatis och bacon. Nån sorts blandning. Blir nog gott till slut.

Morgontrött

publicerat i Vardagsliv
Usch... Somnade typ vid halv elva igår, och det blir lite sent för min del. Gick ju upp tjugo över fem, så det blir inte många timmar skönhetsömn. Sminkar mig nu och ska snart äta frulle och cykla iväg till jobbet. I eftermiddag ska jag och oskar på gruppträff för blivande föräldrar. Var väl sådär förra gången, så får se ifall det är bättre idag.

"Hon naffsade bara efter honom 2 ggr, om man kan säga så?"

publicerat i Vardagsliv
Nu lagar vi mat, jag och Oskar. Stella är med på ett hörn. Hon hoppas väl på att det ska slinka ner något gott på golvet. Matglada hund.

Idag har jag som sagt varit ledig. Jag har träffat Linnea och lille Vincent. Vi tog en liten promenad till Oxelbergsparken och satt där och solade och pratade i några timmar. Stella, som f.ö inte gillar småbarn, var snäll mot Vincent. Hon naffsade bara efter honom 2 ggr, om man kan säga så? "bara" Haha. Låter som att hon är värsta agressiva i vanliga fall. Hon gillar inte barn bara. Det är ju kanon. Med tanke på vad som komma skall, hahaha. Men som sagt, hon gjorde framsteg idag. Hon satt till och med tillsammans med Vincent i vagnen (applåd!!)!

Ikväll ska jag sitta bänkad framför tvn. Först Blackout eller vad det heter, och sedan En unge i minuten. Ska försöka lägga mig skapligt ikväll också, för jag ska upp och jobba imorgon.

väska

publicerat i Vardagsliv


Kunde inte låta bli att köpa den här fina väskan när jag såg den.

jag älskar solen

publicerat i Vardagsliv
Solen sken och allt var underbart hela dagen igår. Först gick jag och Oskar en långpromenad med hundarna. Efter det gick vi hem och lämnade hundarna och packade väskan för solning i parken. Vi gick till coopnära och köpte lite god frukost och satte oss på kullen och bara njöt. Oskar tyckte det var så härligt att han somnade en stund.

Idag är jag ledig hela dagen. Har planerat att laga mat så man får med sig en matlåda till jobbet imorgon. Självklart måste jag ut i solen och bli lite brun också!


Här har vi min älskling. Taget i vintras. Eller..?


hejdå

publicerat i Vardagsliv


Nu är jag klar!

Måste äta lite innan jag åker. Vill ju inte bli för full ikväll. Hehehehe

mitt hår

publicerat i Vardagsliv


Så här ser mitt hår nu ut efter en till sling-omgång. Det är mer gulare i verkligheten, så frågan är om jag ska lägga i den där naturblonda som vi pratade om Johanna? Vill ju ha det mera askigt som sagt, och om jag lägger i den där färgen jag pratade om nu så känns det som att håret bara kommer bli mörkare, och inte askigare?

För tillfället håller jag på o sminkar mig. Ska på kalas ute i Krokek hos Linnea.

marabou sensation

publicerat i Vardagsliv
'

Köpte med mig dessa 2 läckerheter hem från jobbet igår kväll. De slår inte raspberry yoghurt, men nog gick de ner i magen.

Det jag inte gillade var att det var sylt i dem. Hade varit godare om de var som raspberryn, att det är småbitar i hård yoghurt istället. Lite knaprigt istället för rinnigt som man mår illa av efter ett tag.

det har hänt igen!!

publicerat i Graviditeten
Oskar och jag är överens om ytterligare ett namn. Detta är ett flicknamn då. Finns bara fina flickanamn. Har inte hittat ett enda perfekt pojknamn än.

Bonnie. Ja, tyck vad ni vill, men VI gillar det iallafall.

Förresten, kan ni tipsa om bloggar. Inga såna där kändisbloggar, utan kanske norrköpingsbloggar? Läser mina gamla vanliga bloggar, men känner att jag behöver fördriva tiden på fler.

morgonrunda

publicerat i Vardagsliv

Milton


Stella

Är precis hemkommen från en ganska lång morgonpromenad med hundarna. Milton stod i hallen och Stella hade precis vaknat, så det var ju bara att traska utåt.

Vi gick promenaden upp till vasaparken, sedan gick vi omkring lite där, gick igenom parken och bortåt kungsgårdsområdet där mormor bor, och vägen bort mot badhuset och tillbaka.

Man märker att de verkligen uppskattar att gå längre sträckor. Både för att få röra på sig och för själva socialiseringen. Lukta på nya saker, nya platser, nya människor och framför allt nya hundar (att skälla på).

Det är ju skillnad mot Oskars promenader. Ut på gården och tillbaks typ. Ja, ibland går du längre sträckor, men hur ofta är det? Vi måste ta tag i detta nu... för hundarnas skull. De små liven...

dolce gabbana. rose the one

publicerat i Vardagsliv


Någon som vill köpa denna av mig? Dolce Gabbana - rose the one, 50 ml.

Anledningen till att jag inte vill ha den är att jag inte kan med lukten av den när den sitter på min kropp. Den luktar ju jättegott när man liksom luktar ur flaskan, men när den väl sitter på mig så får jag avsmak. Den passar inte mig helt enkelt.

Som ni ser är den bara använd ett fåtal gånger.

ps. Ifall någon är intresserad så kommer jag sälja den billigt. Vill bara bli av med den.

håret för tillfället

publicerat i Vardagsliv


Här är en bild på mig för tillfället. Jag låter håret vila några dagar innan jag gör blonda slingor igen.

Det jag hittills har gjort är att jag har lagt i slingor med hätta, och efter det la jag i en cremeblondering. Nu låter jag som sagt håret vila lite, kör med inpackning och silvershampoo för att få bort det oranga/röda man ser. Imorgon ska jag nog be Oskar göra slingor igen, så det blir ljust, och efter det lägger jag i en askig blondering. Vill ha askblond färg, inte guldblond.

magbild v.24

publicerat i Graviditeten
Eller jag menar charmig helkroppsbild.



Här kommer lite fler bilder från några dagar tidigare. Då ligger jag ned och då blir självaste bulan mera synlig än när jag står upp. Då sväller hela magen ut.



Även om jag ÄR väl medveten om att jag är gravid, så känner jag mig inte gravid på ett sätt. Det känns inte verkligt. Kanske för att det än inte är i slutet och man går där av och an och vankar fram, och bara väntar. Mitt liv flyter ju liksom på som vanligt fortfarande. Jag vaknar, äter, går till jobbet, kommer hem. Jag växer också, men eftersom jag lever i min kropp varje dag så blir det inte så påtagligt för mig som det kanske blir för någon som inte träffar mig så ofta.

Det är långt kvar, så det kanske det är därför det inte känns verkligt än.

simma

publicerat i Vardagsliv
Nu blev jag sugen på att dra till simhallen och simma några längder. Det är nog bra för min kropp!
Jag är ledig hela dagen imorgon, så ELLIE, vill du simma imorgon? Du som också har simkort.

Om inte Ellie vill, finns det någon annan liten fisk som vill sträcka ut fenorna lite imorgon? Helst tidigt.

Uppdatering:
Ellie kunde inte... :( Finns det ingen är ute som har tid imorgon? För min skull. En gravid kvinnas skull. Snällaaa!

att förbli en tjockis

publicerat i Vardagsliv
Igår beställde jag och Oskar hem Linas matkasse. Man får hem en kasse med 5 middagar varannan vecka. Hoppas att det är några goda middagar, annars blir det ju lite trist. Det enda man behöver ha hemma själv är ju kryddor och sånt.

Man får första kassen för 499:-, och därefter varannan vecka kostar kassen 749:-. Ca 1500/månaden för 10 dagars middagar. Plus att varje middag är för 4 personer, så då får vi matlådor til dagen efter också.

På tal om mat kanske, så måste jag få säga att jag är ganska besviken på mig själv. Att jag inte tog tag i mig själv från början! Början av graviditeten. Jag har i princip vräkt i mig allt jag är sugen på, när som helst, och det är inte okej. Inte för att vara jag. Det blir ju bara mer för mig själv att försöka gå ner sen efter förlossningen och allt. Jag har iallafall bestämt mig för att försöka trappa ner på all skit jag stoppar i mig, och sen i höst börja på Viktväktarna igen. Eller anställa en personlig tränare. Nåt sånt. För på egen hand är det så himla svårt. Man har ingen självdiciplin.

Jag kommer köpa det "billiga paketet" från Viktväktarna. Det är som sagt billigare, och det innebär att man "bara" får tillgång till programmet på datorn, att skriva in vad man äter och allt det där. Där finns ju även en receptbank. Det man inte får ta del av är ju invägning på viktväktarna (väga sig kan man göra hemma), möten i grupp där man diskuterar och reflekterar över mat (det kan jag klara mig utan), och typ nyckelring som man får om man gått ner till sin målvikt.

På inskrivningssamtalet i början av graviditeten vägde jag 74 kg. Nu, några månader senare väger jag 82 kg. Jag har aldrig varit så här fet! Men det har ju sin lilla anledning. En liten del iallafall. Om jag inte ätit som jag gjort så hade jag nog inte gått upp så mycket. Tror jag.

Om man läser på internet hur mycket man "ska" ha gått upp vid v 24 så är det ungefär 5-7 kg. Enligt det så ligger jag ju normalt i vikt då, men inte enligt mig själv. Det mesta är självförvållat.

Att äta eller inte äta skräp, det är frågan?

valborg

publicerat i Vardagsliv
Valborg firades ute i Herstaberg tillsammans med familjen, Oskar, Rina & Mats och så farmor. Vi käkade grillat och spelade kubb en stund. Vi åkte hem ganska tidigt, var trötta. Lilla Dennis följde med oss hem. Han har köpt min gamla iphone, och han är jätteglad :) Kul att man kan glädja.

Jag har färgat håret. Visar resultat när allt är klart. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt. Så ska färga/slinga lite till innan jag visar.


barstolar & bord säljes

publicerat i Vardagsliv
http://www.blocket.se/ostergotland/Barstolar_och_bord_33557132.htm?ca=14&w=1

Här har ni länken ifall ni vill gå in och titta.



Billigare vid snabb affär!

RSS 2.0
Till Toppen