nedräkningen har startat

publicerat i Vardagsliv
"Breaking Dawn" del 1 på bio (18 november 2011)
203 dagar kvar

"Breaking Dawn" del 2 på bio (16 nov 2012)
567 dagar kvar

Jag pratar om den fjärde filmen ur The Twilight Saga. Den ska ju delas i 2 delar, och jag är ju lite sur över att den sista delen inte visas förrän ett år efter att den första delen visats. Så himla lång väntan. Kommer ju vara gammal tant när den är klar.

Men den som väntar på nåt gott....



babyshower-arrangör sökes!

publicerat i Graviditeten
Häromdagen hade jag ca 30 besökare. Måste vara rekord för mig va? Eller nej, en gång när jag hade gjort ny design fick jag 50. HEHE. Det går framåt!

Idag börjar jag jobbet klockan 14. Stänger klockan 21 och sen ska jag nog hem och äta något gott. Eller så ska jag inte det eftersom jag åt så mycket under påskveckan. Fyfan vad jag åt! Men det är faktiskt något jag aldrig kommer kunna sluta äta.. godis. Så himla gott och något beroendeframkallande. Chips äter jag absolut inte lika mycket av. Inte sedan jag blev gravid iallafall. Har fått lite avsmak. Det här kommer ni inte tro - men jag är inte så sugen på min favorit marabou sensation raspberry yoghurt längre. :( Det om något är ju lite ledsamt, eftersom det är (var) min favorit av alla chokladkakor jag någonsin ätit. Ska nog köpa mig en idag bara för att se ifall jag fortfarande gillar den, även om jag inte är sugen.

På tal om något helt annat, tycker ni att jag ska ha en babyshower? :) Isåfall får någon ta åt sig äran att arrangera det hela. Någon påhittig som kan det där med babyshowers. Någon? Och när ska jag ha den isåfall?

Kul att man vaknar 6.30 idag då förresten, när jag kan sova hur länge som helst eftersom jag börjar så sent. Vaknade av att jag hade skitont i magen. Troligtvis för att jag åt äggmacka igår. Men äggen var inte gamla? Men som Oskar sa imorse, att man kanske är känsligare mot allt när man är gravid. Det kan nog stämma.

Imorgon är det valborgsmässoafton. Inget supande i Folkets Park för min del. Hade nog dragit ihop ett gäng om jag inte var gravid och smugglat in vodka i parken. Bli alldeles för full, och gå klädd alldeles för kallt för att vara april, och tro att man är skitsnygg bara för man har en kort kjol. Låter det bekant, någon?

mina fynd idag

publicerat i Vardagsliv
Nu är jag hemma efter en liten runda på stan... har spenderat lite pengar på kraffs som jag kanske egentligen inte behöver. Men jag känner att jag behöver de här shopping-kickarna nån gång ibland, för att känna mig nöjd och glad.

Först ut har vi skor från Skopunkten. Lite träsko-liknande med högre klack. Fulsnygga på nåt sätt. 349:-


Haha kolla i spegeln.



Sedan har vi ballerinaskor. 199:- också från skopunkten. Men fick dem för halva priset eftersom jag köpte 2 par.



Nagellack i vårens heta färger. 55 kr st från Åhlens.


lacken är lite mer neoniga i verkligheten

En rosa pussmuntelefon från Lagerhaus, 299:-, som jag har tittat på länge men aldrig köpt. Kanske aldrig skulle ha köpt den heller, för jag får den inte att fungera. Rejält, skapligt oteknisk Daniella eller skittelefon?


Och sist men inte minst - kanske det mest behövliga egentligen. Ett brandlarm. 249:- clarre ohlson



Nu ska jag se klart på New Moon som jag somnade till igår... sen blir det nog Eclipse. Jag längtar tills 4an kommer!!!!

när ska jag bli frisk? nääääär?

publicerat i Vardagsliv
När ska jag bli frisk egentligen undrar jag? Blir så trött. Jag är fortfarande sådär hostig som jag har tjatat om att jag är i över en vecka nu. Förkyld också, men det var väl ingen nyhet.

Pga detta kan jag ju inte leda pass imorgon. Så ni jympisar vet :(
Nån ledare som läser min blogg som kan hoppa in istället för mig? Alltså torsdag klockan 18.00.

Nu ska jag iallafall borsta mitt flottiga hår och fixa mig lite, och cykla ner på stan o se ifall jag hittar några fina vårskor.

Någon bloggar som vet förresten, om man ska ha kategorier, måste man börja om från början och sortera alla inlägg till den kategori man vill? det lär ju ta 100 år isåfall...

fashion against aids

publicerat i Vardagsliv

 

Denna fina, våriga parkas (fashion against aids kollektionen), och lite annat, är nu beställt från HM.

Imorgon är jag nog sugen på att köpa 3 betala för 2 skor på Skopunkten. Ska ta mig en glutt och ev köpa imorgon :)


god saft

publicerat i Vardagsliv


FUN LIGHT, Kiwi Green Tea.


MMMMMMM, säger jag bara! Finns ingen godare saft alltså! Limited edition också... synd att den inte finns hela tiden, för det är den godaste saften från funlight som jag nånsin har druckit!
Jag älskar förövrigt svartavinbär-saft. Helst nygjord och färsk. Det gjorde alltid mina grannar i sista huset ute i Herstaberg förr. Det var gott det!

bebiskläder

publicerat i Graviditeten
Här kommer lite bebiskläder vi hittills har köpt till lille lennart (?) i magen...


mössa och strumpisar



Storlek 50


2 st pyjamasar






Storlek 56






2 bodys och ett par byxor


Storlek 62


tuff va?


3 st kortärmade bodys


Nu är ju frågan vad jag ska köpa mer av och i vilken storlek. För mycket plagg i storlek 50 ska jag iallafall inte köpa, om det är en normalstor bebis så lär den väl inte kunna ha 50 särskilt länge? Ska satsa på 56/62 istället kanske, och köpa fler bodys och byxor. Är väl sånt som går åt? Det kommer ju då vara sensommar/höst och behöver kanske lite mer täckande plagg.

äntligen överens!

publicerat i Graviditeten
Oskar och jag är äntligen överens om dessa namn beroende på vad det blir;
Lily eller Freddy.

Vi (mest jag) har kommit med massa namn som jag tycker är jättefina, och så tycker inte Oskar det. Men nu så...
Han har än så länge dissat dessa namn; Elsa, Vera, Wilma, Alessio, Leo, Leon. Och jag har rådissat hans nästan enda förslag.. Blake.

Elsa ska jag nog tjata lite mer om. Vad säger du Oskar? Är det överkomligt? Jag gillar det namnet mycket.

Haha, och vet ni vad jag hela tiden säger när jag inte får som jag vill i vissa bebissammanhang? "Men du har ju fått bestämma nu att vi inte ska kolla könet.. så då tycker jag att jag ska få bestämma att blabla..". Det tycker jag är ett bra resonemang eftersom det skulle betyda väldigt mycket för mig..


besviken

publicerat i Vardagsliv
Nääää, nu blev jag besviken. Satte precis på 4an och det är inte En unge i minuten?? Blev ledsen... :(

Jobbet idag gick väl ganska bra. Kunde faktiskt prata bättre idag än igår, så det går ju framåt. Jobbade "bara" 4 timmar, så det var ingen riktig jobbdag. Den kommer imorgon. 6.45-14.15.

puss och godnatt ♥

paella

publicerat i Vardagsliv
Oj vad trött jag känner mig. Iallafall för tillfället. Jag har precis blivit klar med söndagsstädningen. Dammsugat golv, torkat golv, torka av alla ytor... Oskar blev kvar i Herstaberg idag en stund, så han får ta skiten nästa vecka. Skönt!

Dagen har spenderats i Katrineholm. Vi har firat in påsken med god Paella. Efter maten satt vi alla ute i solen och bara njöt.
Man blir verkligen bortskämd nu med all sol vi har fått! Men det är bara bra. Man ska njuta och ta vara på var dag!

Jag är fortfarande sjuk också. Är snorig och har den där jäklans hostan kvar som inte ger sig. Är hes också så det är jobbigt att prata. Hur ska det gå på jobbet imorgon? Jag jobbade ju väldigt hes häromdagen och det gick fasen inte bra.

Nu får jag bara hoppas att hostan och hesheten är borta tills imorgon. Förkyldningen kan jag leva med.

v. 22+0 idag

publicerat i Graviditeten

Vecka 23: 23 apr - 29 apr 2011

Vecka 23

Kroppen:
Man kan känna hur barnet rör och vänder på sig. Ännu finns det gott om plats i livmodern. Det går även att urskilja i vilket position barnet ligger. Ibland kan det göra tillfälligt ont i sidan som kan orsakas av att livmodermuskulaturen töjer sig mycket. Många upplever den här tiden som en positiv del av graviditeten. Barnet är inte alltför tungt än och det är fortfarande långt kvar till förlossningen. Men alla är inte lyckliga och mår bra under graviditeten. En vanlig orsak kan vara oro inför hur livet med ett litet barn kommer att bli. Vissa blivande mammor är ofta sjuka. Det beror på att immunförsvaret påverkas så att det fungerar lite sämre under graviditeten.

Barnet: Barnet reagerar på olika sorters ljud som musik och röster. Barnet ligger ofta och suger på sin tumme. Huvudhåret har börjat växa ut och en del barn kan ha riktigt tjockt hår redan som nyfödda. Barnet hickar när det ligger i livmodern, ett nyfött barn hickar också ofta. Nu är det mer kännbart och känns igen som ett rytmiskt dunk.


glad påsk

publicerat i Graviditeten
snart far vi iväg till kimstad på påskmiddag med svärföräldrar och lite släkt. det kanske är svårt att tro om mig som jympaledare, men jag tycker inte om första möten med viktiga människor. man måste göra ett bra intryck osv. men det kommer nog gå bra :)

vi har varit på ikea och inhandlat en spjälsäng och dess tillbehör nu i veckan.



drip drop

publicerat i Vardagsliv


Ni som har gått på Catarinas pass, känner ni igen låten? :)

Äntligen har jag hittat den! Tycker den är så himla bra och har försökt komma på vad den heter under varje gång jag gått på hennes pass.

traumatisk start på veckan.

publicerat i Vardagsliv
Usch för denna vecka säger jag bara... traumatiskt har det varit, men nu är det bra igen.

För det första så har jag ju varit sjuk och hostat och inte kunnat prata för allt satte sig på stämbanden, och inatt spydde jag och sket som en gris. Influensa? Det räcker väl nu. Kunde iallafall ha räckt med den där förkyldningen och slemhostan jag fortfarande har kvar.

För det andra då så var jag ledig i måndags och åkte till Herstaberg för att sola och ha en skön dag med familjen. Trodde jag! Pappa skulle förstås ut och träningscykla i värmen, och vilka ringer inte efter ett tag om inte akuten?

När mamma och jag kommer upp där trodde vi att han skulle sitta där som vanligt på en brits och vara "normal" efter sitt ep-anfall, men nej. Vi kommer in i ett rum, säkert 8 olika läkare där, och så lilla pappa. Nedsövd och helt spjälad med nack-krage och allt för att det fanns risk för att han hade brutit ryggen, nacken, armen och höften.

Vi fick då världens chock, och det var nog de värsta timmarna i mitt liv. Jag trodde verkligen att det var kört för pappas del. Jag började liksom tänka på hur fan jag ska kunna leva mitt liv utan min kära pappa. I bästa fall skulle han bli rullstolsburen och hjärndöd. Det var vad vi trodde, men han fick en andra chans. Eller är det här 5:e chansen han får nu? Allting var bra med pappa. De hade röntgat allting.. huvudet, nacken ja, allt. Och allt var bra! Inte ens armen var bruten som de trodde.

Vilken lättnad sen, när han äntligen vaknade. När de tog bort alla slangar och sladdar, och nedsövningen. Han vaknade! Bästa dagen i mitt liv!

Jag lovade gud (eller någon annan allsmäktig), att om pappa vaknar upp och är som vanligt igen så ska han få vara med på min förlossning och filma. Han har tjatat om det ett tag, och jag vet inte.. det är kanske inte hans allra högsta önskan här i livet, men han ska få vara med nu, har jag bestämt. För att han överlevde!



träningsnarkomanen som bara måste riskera sitt värdefulla liv och även familjens när han utsätter sig för sånt här. Vad skulle vi göra utan dig pappa? hoppas du nu har lärt dig en läxa.

solen skiner, himlen är blå.

publicerat i Vardagsliv
Hade egentligen tandläkartid idag klockan 10, men jag avbokade den. Nu har jag inte ont i halsen längre, men jag har fått slemhosta under natten. Är fortfarande förkyld, men använder nässpray så det blir bättre. Tur att jag hade en flaska theracough hemma. Slemupplösande. Nackdelen med den är att den smakar som jäger. Fyhelvete så äckligt. Tur är väl att jag inte känner någon smak, haha. Men minns smaken sedan sist jag använde den.

Ska till Herstaberg idag. Ska sitta ute i solen hela dagen hade jag tänkt. Väderprognosen visar en stor sol. Underbart!


stella & hugo myser i solen.

Förkyld eller nåt

publicerat i Vardagsliv
Det började igår natt. Jag tror att oskar har smittat mig :( Jag är genomförkyld och det bränner i halsen. Jag som nyss blivit kvitt en förkyldning och slutat med nässpray. Bara att börja igen! Går inte att sova med igentäppt näsa. Är iallafall i herstaberg nu och ska grilla med pappa o bröderna. Solen skiner och jag är ledig imorgon. Underbart!

klump i magen

publicerat i Graviditeten
Då var gympan avklarad för denna torsdag! Skitroligt att leda och skutta omkring där som en jävla val. Nästa gång jag leder kommer jag nog inte kunna ligga på magen. För två veckor sedan kände jag ingenting i magen när jag låg, men nu, två veckor senare känner jag en liten klump som tar emot. Om två veckor lär klumpen vara ännu större. Lite kul och lite synd på samma gång. Får ju då inte den ryggträning jag behöver... men, men.. kan ju iallafall fortfarande skutta runt. Ska nog vara glad för det. Att min graviditet har varit så himla lätt hittills.

Säger jag nu förresten... man vet aldrig vad som komma skall.
Hoppas innerligt att den fortsätter så här, för då är jag lyckligt skattad :)

Dennis

publicerat i Vardagsliv


Min lillebror har blivit stor kille. Nu kan jag bara glädjas av alla minnen jag har av honom som liten. Len om kinderna och full av energi. Nu börjar han bli som jag var i tonåren. I humöret alltså. Inget att leka med... men ändå.. jag tror nästan att jag var snäppet värre, eller vad säger ni, kära föräldrar till oss två syskon? Tycker att du kan kommentera lite, pappsen. Var längesen nu.

tjockis

publicerat i Vardagsliv


Var och tränade för en stund sedan. Catarina O´s medelpass. Skitjobbigt!! Funderar på hur fasen det kommer gå för mig och mitt pass imorgon, och de kommande passen jag ska ha. Kommer ju inte orka ett skit. Och det är inte rättvist mot motionärerna. Kanske ska lägga ner snart ändå, och bara gympa för min egen skull på andras pass. Inget kul för motionärerna att ha en halvdan och lat ledare. Inget bra pepp va?

Kan ju glädja mig med att Paulina ska komma ända från Katrineholm på mitt pass imorgon. Blir väldigt kul! Otur då att hon inte får se mitt riktiga ledarjag. Men, men.. ska försöka köra på så hårt jag kan. Om jag kan. Lill*n i magen kommer ju slå volter. Haha.

p.s. mormor, jag är ju inte seriös med att sälja mina använda trosor, haha. garvar ihjäl mig åt din kommentar. men du kanske är seriös förresten? vi kanske skulle starta eget? d.s

lite roliga kommentarer

publicerat i Vardagsliv
Jag skrev ett inlägg för längesedan på skoj om att "sälja använda trosor"... Här är lite kommentarer jag fått på det inlägget som verkar ganska seriösa. Iallafall från vissa. Gillar mormors kommentar om "luckt bög", haha!!

Här nedanför ser ni inlägget och kommentarerna.




linda pritchard

publicerat i Vardagsliv

Linda Pritchard - Alive (piano version).

Älskar den här låten! Speciellt i pianoversionen. Lite bättre än den vanliga som hon bidrog med i Melodifestivalen.

Jag funderar på att "spela in" en ny låt. Nån som har nåt låtförslag? Och det ska vara någon låt som jag och min röst klarar av också. Inga svåra, höga toner och skit.

Madde, du brukar ju kunna tipsa om sånt...

nordicfeel.se

publicerat i Graviditeten



Då har man köpt denna produkt från Clarins i förebyggande syfte mot bristningar. Ska använda den på mage och bröst hade jag tänkt. Krämen gör huden mjukare och mer elastisk och minskar därför chanserna eller ska man säga riskerna, att få bristningar.

349 kronor betalade jag för denna på nordicfeel.se. Jättebilligt om man jämför med tex att köpa den på Kicks där den kostar uppåt 500 kr. Fraktfritt är det också. Det var ju från nordicfeel.se som jag beställde mina två parfymer som jag är jättenöjd med.

Hoppas jag får gratisprodukter från dem nu när jag skriver så gott om dem. Hehehehe. (skämt)

vecka 19+6

publicerat i Graviditeten
Hejsan!

Det var skönt att jobba "dag" idag. Det var längesen känns det som, som jag var ledig en fredag-eftermiddag. Men nu när jag tänker efter så kanske det inte var så längesen?

Nåja.. vad har helgen att erbjuda då? Imorgon ska jag jobba. 9.45-16.15. Efter det vet jag inte vad jag ska hitta på. Vet inte vad jag ska hitta på ikväll heller. Kan ju inte göra så mycket eftersom jag ska jobba imorgon... så det blir väl att slappa och glo på lite tv..
Oskar ska nämligen iväg på träningsläger eller vad det var, så han kommer inte hem förrän på söndag.

Imorgon går jag in i vecka 20+0.

Nu börjar man se en liten bula när jag ligger ner. Utan att kissblåsan lyfter upp livmodern. Känns lite roligt. För en eller två veckor sedan började jag också känna fosterrörelser. DET är kul om nåt! Oskar har lyckats känna en liten puff. Vet inte om man kan kalla det för spark än, haha. Då var han tvungen att trycka ner näven ganska hårt när jag kände att lilla Siv (lurade mamma att den ska heta så, hon tycker det är så fult), var igång.


Ser ni bullen där nedanför naveln? Hehehe.

Jag VILL, har inte frågat Oskar än vad han tycker om det, att barnet ska heta antingen Jane eller Enrico i andranamn. Beroende på vad det blir för kön då. Oskar får gärna lägga till några släktnamn i andranamnen han med, för det gör väl inget att barnet heter flera olika i andranamn, eller hur?

Fast det blir ganska långt.. vi säger att den kanske får heta; Hannes Enrico Lars Goretti Månsson. Blir nog kanske lite många ändå? Haha.

ren.

publicerat i Vardagsliv
Jaha, då var man ren och fin nudå. Har precis sminkat mig litegranna... ska väl snart gå ut med mina små hundar, sen ska jag fara till jobbet.

Ikväll blir det en sån där stress-kväll på jobbet, då jag måste skynda hem till Greys Anatomy. Som vanligt. Ända sedan det programmet började så har jag bara jobbat kväll på onsdagar. Lite synd, med tanke på mitt favvoprogram. Vore skönt att slippa stressa någon gång och sitta i lugn och ro i väntan på att det ska börja.

Men, men... det får bli i ett annat liv.



Ha en bra dag! Imorgon är jag ledig. Vet inte vad jag ska hitta på? :)

äcklig!

publicerat i Vardagsliv
Jag känner mig faktiskt lite äcklig idag. Jag kom precis på att jag inte har duschat sedan i söndags. Eller för vissa kanske det är normalt, men jag märke det nu för mitt hår har börjat bli flottigt och man luktar ju inte hallon direkt.

Så snart ska jag hoppa in i duschen. Det är faktiskt extra skönt att duscha när man vet att man är skitig. Hehehe.

halloj

publicerat i Vardagsliv
Haha, nu är klockan 14.31 och jag har haft 1 besökare. Den besökaren har varit väldigt flitig med att gå in på min blogg. 17 ggr. Haha! Lite kul faktiskt.

Har precis kommit hem från jobbet. Puh! Har ont i fötterna, och det lär väl inte bli bättre.

Senare ska jag åka ut och vara barnvakt till kusinen Viggo. Ska bli intressant. Men ska bara hålla koll på honom, för jag ska vara där den tiden han går och lägger sig fram tills hans mor kommer hem, så det blir väl inte mycket till o va barnvakt ändå kanske, om han inte vaknar helt plötsligt och inte vill sova.

Hade!

Kvitter

publicerat i Vardagsliv
Det sitter en fågel och kvittrar utanför här. trots att fönstrena är stängda så låter det som att den sitter precis utanför fönstret. Det låter som en jäkla kanariefågel, vet inte vad den heter... Men jag vill inte klaga. Att höra de fåglarnas kvitter gör mig inte så mycket. Det är ett tecken på att våren (snart) är här!

2 timmar blir 6.

publicerat i Vardagsliv
Jag var ute med hundarna igår kväll typ vid elva. När jag kommer hem från turen har Oskar och Robin kommit... de hade varit och kollat på fotboll nånstans tidigare. Några minuter senare går de igen och Oskar säger "Vi ses om 1-2 timmar"...

Klockan 06.00 dyker han upp.

Undrar hur länge han kommer sova idag? Själv vaknade jag klockan åtta av att Stella håller på. Jag fattar ju att hon är skitnödig eller nåt, så det var ju bara att gå ut.

Nu har jag vattnat lite blommor och plockat undan lite. Idag är det nämligen våran gemensamma städ-dag. Då dammsuger vi och torkar golven, rengör toaletten, dammar av ytor m.m. Känns skönt att iallafall sånt blir gjort en gång i veckan. Jag små-dammsuger ju lite varje dag, men ändå. Måste man så måste man. Och man MÅSTE när det ligger massa hundhår och smulor överallt.

Klockan 13-17 blir det jobb för min del, sen ska jag möta upp Johanna och träna klockan 18. Ska bli himlans trevligt :)

pojke eller flicka?

publicerat i Graviditeten
Jag har nu länge försökt övertala Oskar till att vilja kolla vilket kön våran bebis har. Det skulle underlätta så mycket, tycker jag. Speciellt med alla inköp. Färger och allting... Men han är så bestämt när det gäller det här. Han säger att jag kan kolla själv, och hålla det hemligt tills den ploppar ut. Men det kommer ju inte funka.

Ska jag gömma alla bebiskläder och rosa/blå lakan fram tills dess? Näää... jag tycker vi ska kunna njuta ihop av killen/tjejen.

Visst, det vore väl jätteroligt med att få sig en överraskning. Men även om vi nu skulle veta vilken kön "den" har, så blir det ju en jättestor överraskning. Jag tänker på utseende, hårfärg, vems näsa den har och allt sånt!

Har tjatat och försökt muta honom, men han ger sig inte... :(. Jag har ju ett val.. att kolla ensam. Men vill som sagt att vi ska vara två om det här...

Men jag ger inte upp! Så det så!

Har faktiskt kört det där testet när man knyter ett hårstrå/snöre i en ring och håller ovanför magen eller handleden. Om den circulerar är det en tjej och om den pendlar blir det en kille.

Gissa vad det blev?

nutida foton från dagen.

publicerat i Vardagsliv
Här kommer lite nutida bilder som vi tog på våran långpromenad med hundarna förut.



Daniella i egen hög person. Så här ser jag tydligen ut när jag ler. En snetand och gula tänder sticker fram. Dags att börja stänga munnen när kameran åker fram.

Men visst blev bilderna på hundarna fina? Det som är bra med min dator är att man kan redigera bilderna i själva fotoprogrammet man lägger in fotona i. Jag har ändrat ljus, skärpa m.m på vissa bilder.

gamla foton

publicerat i Vardagsliv
Lite bilder från ett fotoalbum hemma hos farmor...

farfar i mitten, och hans 2 bröder.


Farfars föräldrar, 100 år gammalt foto. häftigt va?


Så kul att kolla gamla fotoalbum när man kommer hem till farmor. Hon har alltid en berättelse för varje bild, som är jätteintressant att lyssna på. Kul att berätta om ett foto man tagit med mobilen nuförtiden liksom. "ja, här satt Milton och sket när vi var i parken.."

mot katrineholm.

publicerat i Vardagsliv
Snart bär det av till Katrineholm hem till farmor och släkten för att äta Paella. Spaniens nationalrätt som bara farmor kan laga som bäst. (Okej, du också mamma).

Ikväll är det ju minisvettis på Friskis. Middag och dans. Jag vet inte om jag kommer hinna hem tills dess, men vi får se...

Chefen frågade om jag kunde jobba imorgon, så jag ska jobba 13-17. Efter jobbet ska jag på Johan O´s pass och svettas. Nu känner jag verkligen att jag måste gå på Johans pass. För jag sa att jag bara kunde jobba till klockan fem för att jag var upptagen med annat klockan 18. Känns lite sådär och skita i att träna då.

Jag tycker ni ska svara på min fråga jag ställde i inlägget nedanför.

RSS 2.0
Till Toppen