20 feb, 10

publicerat i Vardagsliv
Hallå Sverige!

Förstår att ni längtar efter mina inlägg, men ni förstår.. jag har inte riktigt tid.
Ligger nämligen och solar och latar mig varje dag i SOLEN som jag har förstått att ni inte har någon. Jag är inte ett dugg avundsjuk.

Men om en vecka kommer den dagen då vi ska åka härifrån igen. Tillbaka till snön, kylan och eländet.
Mest av allt längtar jag iallafall till lilla bäbisen Milton och familjen. Har köpt massa fint till er.

Än så länge har jag köpt keps och en prydnad till Dennis, keps, tröja och plånbok till Alex, en snoppaskopp till mamma, och en flaska Gin till pappa. Till mig själv har jag hittat 2 plånböcker, en väska, en hatt, 3 adidas-tröjor, 2 prydnadselefanter.. Mer lär det bli!

Har gjort massa videoklipp som ni ska få se sen när jag kommer hem. Det tar 20 minuter att ladda upp 1 på youtube, så ni får nöja er med ett videoklipp. Bilder tar också lång tid att ladda upp, så det blir inte heller många.

Imorgon ska vi åka till Phi Phi Island. Ska åka en båt och sola ute på havet där det bränner, och snorkla. Låter underbart va?

Nu kommer det lite bilder.


jaja, en strandad val typ. Men det var iallafall lite fina bilder :) Tar ju som sagt ett år att lägga upp en bild, så ni får nöja er. Ska försöka få in ett videoklipp också innan internet-tiden tar slut.


 

Nu kommer jag nog inte blogga mer förrän jag kommer hem igen. Kanske att jag kan släpa mig in från solen och skriva några rader ;)

 

Hoppas allt är bra där hemma, snart ses vi!
Saknar er.


14 feb, 10

publicerat i Vardagsliv
Kan ni tänka er, jag befinner mig just nu på ett hotell i självaste THAILAND! Mitt drömresmål.

Planet lyfte igår kväll runt 6, och vi landande ca 10 ½ timme senare. En lång jäkla resa och väntan var det. Men så värt! Sitter här nu på hotellrummet med Oskar. Vi kom hit för en stund sedan.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det känns bara obeskrivligt att vara här. Har nog inte förstått det än.

Just nu är klockan här kvart över 3 på eftermiddagen. Ni ligger väl fortfarande och sover ruset av er där hemma i kylan.
Jag är inte ett dugg avundsjuk! Hehehehe

Här kommer lite bilder..


Här har vi Oskar i bilen påväg till Arlanda


En jäkla lång väntan på Arlanda


Äntligen framme!


Oj vad glad jag är! (och blek) men det ska det snart bli ändring på!


Sängarna!


Man kan sitta och titta på varann från sängen när man bajsar. Det ni!


Utsikt över poolområdet och havet/stranden



Nu är det dags för lite skumpa och bärs! Kanske uppdaterar bloggen imorgon igen med bilder.

Saknar er
mamma, pappa, Dennis, Alex (och Milton). Ses snart!



11 feb, 10

publicerat i Vardagsliv
2 arbetsdagar kvar, sen så blir det 2 veckors semester! Idag börjar jag klockan 2, och imorgon börjar jag 7, så inatt blir det inte många timmars sömn, som vanligt när man slutar nio och börjar sju dagen efter.

Har precis ätit klart min frukost. Måste gå ut med Milton snart med. Ska bara klä på mig. Blir lite kallt att bara gå ut i nattskjortan. Hehe

10 feb, 10

publicerat i Vardagsliv
Då var man hemma efter en LÅNG tripp till polishuset och stan.
Vaknade halv nio, och tog spårvagnen upp till Norrtull för att hämta mitt nya pass. Denna gång hade jag med mig mitt gamla. Sedan blev det en lång sväng på stan. 3 timmar! Herregud. Kunde ju tro att vi shoppade upp hela stan, men icke. Det blev lite. Var ju tvungen att köpa balsam, shampoo, showergel och handkräm till resan, och även en väska som jag kan ha som handbagage. Eller var det bara ett knep att få ännu en väska i min samling, tro?

Tröjan jag köpte var inte planerat. Den var ett s.k impulsköp. Köpte en för pengar jag inte ens har. Lånar av Oskar. Har trots allt sparat pengar på mitt sparkonto, så jag ska snart föra över till honom igen. Fick med mig en fin bustier-bh också. Den var ju inte heller planerad.
Så det kan bli hörrni!



Nu måste jag bara vila! Herregud alltså så ont jag har i fötterna. Inte nog med att jag står upp 8 timmar på jobbet, så måste jag stå och gå på stan också. Nästa gång hyr jag en rullstol.

9 feb, 10

publicerat i Vardagsliv
Halloj!

Vilken otur jag hade idag då! Efter jobbet skulle Alex med mig till polisstationen för att jag skulle hämta ut mitt pass. Alex skulle komma till mitt jobb lagom tills jag slutade, men han kom inte. Han blev försenad. Jag var nämligen skitbnervös över att använda det nya kortet på bussen för första gången. Visste ju inte hur man gjorde, och tänkte få lite hjälp av Alex. Jag blev tvungen att åka ensam upp till polisen. När jag kommer dit är det som tur ingen före mig i kön, så det gick fort. Grejen är den att man var tvungen att ta med det gamla passet för att kunna hämta ut det nya. Hade jag med det gamla? Nej. OTUR! Åkte alltså upp till polisstationen i onödan. Låter ju inte så jobbigt kanske, men det är det för mig. Åker inte kommunalt så ofta längre eftersom jag bor inne i stan.

Så.. imorgon är jag ledig, så då ska jag ta spårvagnen upp till stationen igen. All by myself. Har även tvättid imorgon klockan fyra. Sen hade jag någonting planerat imorgon, vad var det? Jag har glömt bort. Inte så värst kul, tänkt om det är någonting jätteviktigt?!

Alexander är ju här nu. Han sitter och spelar, och jag har precis storstädat. Sista rycket nu innan resan. Så det är fint när man kommer hem. Har dammsugit, torkat golven, dammat och torkat av alla ytor. Bara att göra rent i toaletten kvar, men det sparar jag till Oskar.
Jag klarar inte av det, får liksom kväljningar. Hur ska jag kunna torka mina barn i röven och inte tala om deras spyor sen? Usch!!


8 feb, 10

publicerat i Vardagsliv
Nu har jag haft mitt pass för sista gången i februari. Det känns i hjärtat. Vill ju köra varje dag! Så kul så. Men det ska bli jävligt skönt att komma härifrån också. Bli lite brun, och handla lite skit som jag ändå inte har användning för. Det hör semestern till, eller hur?

Jobbar dag imorgon. En lång dag. Måste ta mig till polishuset någon gång också och hämta mitt pass. Undrar när det blir? Skjuter ju upp det hela tiden.

fler bilder

publicerat i Vardagsliv
Madde skickade alla sina bilder hon tog i fredags. Orkar inte lägga in allihop för det är ungefär 60 stycken, men lägger in några iallafall.



SLUT!

Det blev en hel del bilder ändå. Hade jättekul! Spillde ut en öl över bordet, men det var kul. Efter det drog vi hem.

Det var den kvällen. Hade det helt underbart roligt! Får vi göra om snart igen tycker jag.

7 feb, 10

publicerat i Vardagsliv
Här kommer bilder från min födelsedag!


Först var ju familjen här. Jag hade inte råd med en stor, riktig tårta, så jag köpte en liten, typ 4-portioners. Det blev ju tillochmed över massor, så det var ju tur!


Henric och Pontus


Henric, nån snygging, och Pontus


Min broder Alexander


Min kille Oskar


Madeleine och Elki


Elki och Madde


Pontus, Alex. (Oskar där bakom, gömmer sig)


Den där snyggingen igen, Elki och Pontus


Nån full, redlös kille. Nej, förlåt. Jag menar David! Såklart.


Sen kommer vi till Dagen Efter då.. Millepillepluttskutt


Robin kusin-vitamin


Paulis


Alex


Vet ej vem?


Mamma Jeanette

Och så var det slut på bilder!
Mamma fyller år idag. Och vi har vart ute i Kimstad också och firat Oskar som fyller år imorgon.

Nu är det Blåsningen på tv. Sen blir det väl att glo lite till på tv, sen sova. Vi har varit på Ikea idag också. Fick med mig massor!

6 feb, 10

publicerat i Vardagsliv
Sjukt rolig kväll igår! Tack alla underbaringar som kom. Jag hade det jättekul. Först var vi hemma hos mig, sedan bar det iväg till Palace. Där var det ju inge drag, så vi gick vidare till Otten istället. MYCKET roligare! Ska hänga där ända tills jag blir 50. Kanske.
Bilder kommer upp imorgon!
Sitter nu och lägger in alla bilder och all musik från denna dator ute i Herstaberg. Fick en extern hårddisk av Oskar igår.

grattis!

publicerat i Vardagsliv
Grattis Daniella 21 år! Tack så mycket. Ikväll blir det party för hela slanten. Kanske inte hela slanten förresten, då får jag inga pengar kvar.

Puss

4 feb, 10

publicerat i Vardagsliv
Jaha ja, då var det den fjärde februari. En ynka dag kvar. Sen blir jag äldre!

Idag jobbar jag kväll. Jag börjar klockan två och jobbar till nio. Imorgon jobbar jag dag. Så det blir att hetsa hem sen till sängen för att få sova några timmar iallafall, sen ska jag upp halv sex. Inte kul! Lär ju vara skittrött på kvällen när festen äger rum..
Ska bli så kul!
Familjen kommer hit innan, så imorgon efter jobbet ska jag köpa en tårta tror jag. Eller något annat jag kan bjuda på.

HA EN BRA DAG! Igår var det ingen som kom på kaffe. Dåligt av er!

3 feb, 10

publicerat i Vardagsliv
God morgon!

Är fortfarande i Kimstad. Ska åka hem snart. Funderar på att gå och lägga mig då, för jag är så trött nu.  När jag väl kommer hem sen så lär jag väl inte vara trött. Typiskt.
Idag jobbar jag 12 till 21. Imorgon 14-21, och på fredag 6.45-14.45. Sen blire partaj!



Ha en härlig dag! Kom gärna förbi Pressbyrån på en kaffe vettja. Låter ju lite desperat men, aa.

flummisar

publicerat i Vardagsliv


usch

publicerat i Vardagsliv


Undrar varför jag lägger in bilderna så här en efter en. Kunde ju lagt upp alla i samma inlägg.

haha, trött?

publicerat i Vardagsliv


gangsta

publicerat i Vardagsliv


paradise hotel

publicerat i Vardagsliv
Paradise Hotel-final ikväll då! Jag har inte följt det programmet så flitigt, men finalen måste jag ju trots allt se. Såg inte något avsnitt alls i början, det är nu i slutet jag har kommit igång ordentligt. Jag som höll på Greta. Men igår åkte hon ju ut.. Blir väl Jackie som vinner. Eller Pontus? Haha..

Oskar är och tränar nu, och jag sitter här framför tvn med datorn.
Tänkte lägga in lite fler bilder från dagens photoshoot. Hahaha.

fast ni får nöja er med en bild sålänge..

 


Jag

publicerat i Vardagsliv

 

Denna blev lite bättre. Oskar visade mig någonting som gjorde det bättre.

 

Hoppas på att Oskar snart är klar här, så vi kan dra till Lidl och handla snacks tills på fredag.

Ha en bra dag!


vampire-girl

publicerat i Vardagsliv

 

Nog för att jag är vit, men så här vit hy har jag inte. Det var jag som stod för redigeringen av denna bild. Tror Twilight har inspirerat mig lite FÖR mycket.

Nej, skämtåsido.. Jag är inte så bra på att redigera, så det blev som det blev. Tycker bilden blev fin ändå :)

 


miltons hår har växt

publicerat i Vardagsliv

Milton fick sig en hårfärgning och även en hårförlängning. Fint va?


2 feb, 10

publicerat i Vardagsliv
Sitter här på Oskars jobb och räknar ner dagarna till fredag. Jag ska köpa ballonger, serpentiner, snacks och lite sånt tills dess också. Så ni rackare har något att tugga på. Fast det är nog mest jag som kommer hänga vid chipsskålarna kan jag tro.

Idag är jag ledig och det var tänkt att jag kanske skulle gymma med Ellie imorse, men jag sov hellre ut idag. Man passar ju på när man väl är ledig.


snygga jag. rödluvan!


millepille är med också!


Funderar på att lägga i en röd färg igen innan fredag. Nu känns det lite matt och urtvättat, plus att jag har en liten utväxt. Konstigt att man alltid får världens utväxt, men på längden syns det ingenting. Tycker jag har haft den här längden på håret hur länge som helst nu.

1 feb, 10

publicerat i Vardagsliv
Några dagar kvar, sedan fyller jag år och då tar vi fram skumpan! Vad kul det ska bli =)

Sicken lång arbetsdag idag. Äntligen är jag hemma. Ska bara vara hemma ett par timmar. Sedan ska jag iväg till Friskis och köra mitt pass. Hoppas det går bättre idag än sist.

Puss och kram

RSS 2.0
Till Toppen