glädje!

publicerat i Vardagsliv
Jag är lycklig!
Jag liksom strålar av lycka inombords efter att jag har lett mitt pass på Friskis. Det är så underbart, och man får sån respons. Synd bara att jag är stoneface och måste anstränga mig att se glad ut när jag inte ler, även om jag är glad. Haha.. tyvärr har jag ärvt de generna, vet inte av vem. Alltså, jag är glad, men om jag är avslappnad i ansiktet så ser jag liksom sur ut. Men det är jag ju inte alltid :)

Nåväl.. trots att jag inte hade tränat på en vecka så gick det galant idag. Trodde jag skulle få håll, men det fick jag inte. Är så vältränad ;)

Mamma och Alex (och Bella & Hugo) har varit hundvakt till Mille medans jag var och tränade. Hugo och Milton hade busat jättemycket. Det går framåt med honom nu, han är verkligen inte lika rädd och tillbakadragen som han var för ett par dagar sedan. Han hade också stått och juckat mot Hugo. Mamma sa att det var nån dominansgrej, men jag tror han var kåt.
Skämtåsido,
magen kurrar. Måste ta något att fylla ut buken med. Som om den inte redan är utfylld, ha!

Oskar kommer även hit om ett par timmar. Längtar.





låt

publicerat i Vardagsliv



Den här låten har hängt med mig i några år nu..
vore den något att ha som första-låt? Själv blir jag väldigt glad när jag hör den.. För min del skulle jag kunna ha den som förstalåt på mitt pass. Dock har jag inte tagit puls, bpm (beatsperminute) på den än för att se om den går att ha pulsmässigt.

Men, lyssna och kommentera!

30 nov, 09

publicerat i Vardagsliv
Sitter här och dricker lite morgonkaffe. Busen ligger här bredvid i soffan och biter sönder ett litet gosedjur.. vi vaknade för en timme sedan ungefär. Det märks nu att jag varit ledig i flera dagar i sträck. Kroppen börjar vänja sig att gå upp sent, och det är inte så bra för min del eftersom jag för det mesta går upp halv sex.

Ikväll kör jag mitt pass på Friskis. Jag har inte tränat sen förra veckan jag hade pass, fy skäms på mig. MEN.. jag har ju haft mycket annat att stå i och tänka på.


rätt svar

publicerat i Vardagsliv
Beställ det där jävla bädd-setet från DISCSHOP.
Det var ett jävla tjat.. och mer kommer det tjatas.. Så ni vet ;)

vad hände?

publicerat i Vardagsliv
Men nu ljög jag om bäddsetet.. gick in där för att kolla på mitt blivande set, men när jag letar så hittar jag det inte! Katastrof. Vad var det för sida jag hittade det på egentligen?


julklapp

publicerat i Vardagsliv


Klicka hem denna till mig från www.chique.se
En fin plånka som jag önskar mig i julklapp om det jag inte skrivit räcker.

He he he


Men mest av allt önskar jag mig ju bäddsetet med Twilight som jag har visat. Vore helt underbart att få det!
Beställ det från www.cdon.com

Milton

publicerat i Vardagsliv


Man kan ju inte mer än att älska den här lilla godingen :) Nu menar jag ju inte mig själv, utan lilla Milton som ligger här bredvid. Vi har precis busat. Han älskar när man kör fram skallen så han kan leka med håret. Han blir helt galen.

Jag har fortfarande inte hittat någon som vill spendera söndagskvällen med mig, så jag får förbi ensam denna kväll också.

Parlamentet har hållt på i tio minuter nu. Ska se klart det, sen får vi se ifall jag hittar något annat bra att titta på.
Kanske blir att se New Moon igen. KÄR!

Bilder från resan till Ullared

publicerat i Vardagsliv








söndag

publicerat i Vardagsliv
Alex och Dennis har precis åkt härifrån. Pappa, Bella och Hugo kom även förbi en sväng. Jag passade då på att ta en dusch och tvätta håret, mycket behövligt kan jag lova. Man har ju inte tid nu när man är hundägare och för tillfället ensam. Men imorgon kommer Oskar hem!

Vi har varit på stan och köpt lite julklappar. Jag hittade lite till Oskar. Hoppas han gillar det.. det återstår att se på julaftonsmorgon. Hehe..





Söndag idag då..
söndagar är ju bara allmänt tråkiga. Spelar ingen roll om man är ledig, har sommarlov, eller semester. Alltid samma sak.
Jag bytte med Diana imorgon, så jag får vara ledig och vara med lillen. Kan ju absolut inte lämna honom ensam än, och Madde skulle ha lektion.

Nåt bra på tv idag?

finne

publicerat i Vardagsliv
Jag har nu i några dagar anat att en finne skulle ploppa upp. Man liksom känner hur det är ömt på ett ställe, och då vet man. Nu har den ploppat upp. Min tionde finne i livet eller något. Precis under vänstra näsborren sitter den också, röd, stor. Jag får inte finnar ofta, nästan aldrig. När jag väl får det så blir dom enorma. Känns det som iallafall.

Kul med ett litet finn-inlägg, inte sant?



Jag behöver tips på vad jag ska köpa till Oskar i julklapp?

mumsigt!

publicerat i Vardagsliv
Lillen och jag sitter och äter popcorn nu. Och specialitén popcorn med smör och socker liksom smälter i munnen. Fyfan vad gott!

Ser på Eragon och är hemkommen från jobbet för en stund sedan.. imorgon ska jag handla juleklapp till Oskar. Jag saknar honom. Inte ofta vi är ifrån varandra i flera dagar.. men det kan vara bra ibland. :)

28 nov, 09

publicerat i Vardagsliv
Milton kissade på vardagsrumsmattan imorse för första gången, mitt fel! Skulle ha gått ut med honom direkt när han hade ätit när han vaknade, men jag gjorde inte det. Vi gick ut direkt efteråt, och då bajsade och kissade han.

Nu har jag precis sett den senaste Saw.. inget speciellt.. den var som de andra filmerna.

27 nov, 09

publicerat i Vardagsliv
Det blir sovmorgon imorgon med. Länge förhoppningsvis! Får se ifall jag kan somna inatt.. gick inte så bra igår.. Lillen började skälla på något.. som om jag inte redan är uppskrämd när jag ska sova ensam om nätterna. Usch. Hoppas det går bättre sen när vi ska sova.

Ska upp och jobba imorgon.. eller upp och jobba.. jag menar, jag ska jobba klockan fyra till nio. Inte så många timmar. Går förhoppningsvis fort, sen ska jag hem och mysa med min älskade bäbis. Idag har han lekt av sig och varit en jättemysig kelgris.

Madde och hennes kompis åkte nyss härifrån. Vi har sett på Idol och snackat lite skit.. alltid roligt :) Ni räddade min ensamma kväll. Dock kan ingen rädda min ensamma natt. Förutom Milton då förstås.
Min stora vakthund!

hemkomna från stan

publicerat i Vardagsliv
Nu är vi hemma igen!

Vi har varit på stan med Ellie.. jag har köpt julklapp till mor och far, hoppas ni blir glada. Tror nog att jag bara har råd med en sak var, men det är ju som sagt tanken som räknas, inte sant? Köpte även present till Ellie också.
Oskar har jag inte köpt till än, vet ju inte ens vad jag ska hitta på till han. Finns ju massor att köpa, men jag vill att det ska vara något speciellt liksom. Han är ju ändå min älskling. Han kommer hem på måndag. Långt tills dess :(

Sitter och laddar ner New Moon nu. Sämsta kvalitèn, men vad gör det? Kvalitén första gången jag såg Twiligt, ettan då, vad inte den bästa heller. Ändå fastnade jag för den, och älskade den. Älskade Twilight..
någon som köpt bäddsetet med twilight till mig än? ;) Jag väntar förstår ni.

Jag vet inte vad jag ska hitta på ikväll heller.. nån som inte har något att göra som vill pallra sig hit kanske?


27 nov, 09

publicerat i Vardagsliv
Nyvakna, nyss utgågna, sitter vi i soffan jag och lillen. Fasen, vet ju inte vad han ska heta än. Har kallat honom lite för Milton som sagt, men jag vet inte? Han fick krypa ner bredvid mig inatt när vi skulle sova. Tyckte att han skulle känna sig ensam där nere på golvet. Nu när Oskar är borta finns det ju en plats över. Kanske hundra plaster för chihuahuor. Hehe..

Han både kissade och bajsade när vi var ute förut, mycket duktigt! Han har ju inte gjort något av det inomhus än så länge, ännu bättre gjort!




Jag funderar på vad jag ska göra idag.. Jag måste köpa klart lite julklappar om plånboken tillåter, men det ska väl gå bra. Ni vet, ni får inte så dyra julklappar från mig iår!
Måste ju även köpa present till Elke som fyller år på söndag.

Just det, gissa vad jag köpte för filmer igår?
My little pony. Snacka om nostalgi!


Det hela började med att jag köpte en film på CityGross för några dagar sen, men filmen är ju bara 50 min lång, och jag ville se mer. Då passade jag på igår när vi var och handlade.. Slog till på tre stycken till! Det är skönt att man kan få vara barn ibland också!
Eller vad säger ni :) Är jag töntig? Haha

önskar mig..

publicerat i Vardagsliv
Detta lakanset eller vad det heter.. fyfan vad jag vill ha! Kostar iofs runt femhundringen, men det är det värt! Ett tillägg till julklappsönskelistan! Nästan ett måste. Ni vet ju hur mycket jag verkligen älskar Twilight!

 

från Discshop.se


26 nov, 09

publicerat i Vardagsliv
Hej hopp!

Är hemma nu. Idag har vi ju varit barnvakt till Viggo. Mamma kom och hjälpte till, och jag och Oskar for iväg och handlade mat och en väska/bädd till bäbisen. Efter det kom vi hem hit igen och sen åkte Oskar. Han ska nämligen till Barcelona i några dagar och kolla på fotboll.
När Oskar hade åkt kom Maria och hämtade Viggo, och jag och lillen följde med hem till Herstaberg. Han fick träffa Bella och Hugo. I början morrade dom allihop, men sen gick det bra!
Jag fick mat. Skönt med lite riktig, hemlagad mat som mamma gjort. Inte ofta man får det nu längre tyvärr.

Har inte tränat på flera dagar heller.. men det kan faktiskt vara skönt att vila kroppen lite känner jag. Har ju inte heller sovit så mycket de senaste dagarna, så imorgon ska jag passa på att ta en sovmorgon om lillen behagar. Nu ligger han här bredvid mig i soffan och myser.

Var precis inne på TV.Nu. GLEE är ikväll! SKITBRA ny serie.


26 nov, 09

publicerat i Vardagsliv
Att stiga upp klockan kvart över sex på sin lediga dag är ju kanske inte så kul. Men jag och Oskar hade lovat att vara barnvakt till Viggo idag. Dock visste vi ju inte att Milton (ska han heta så?) skulle komma igår, men det fick bli som det blev. Gilla läget som Alex Schulman brukar säga.

Han har varit duktig och kissat och bajsat idag.. inte Alex Schulman då rå, men lilla Mille. Mamma kom precis, vi ska åka och handla för det behövs. Det ekar i kylskåpet kan jag lova. Har inte handlat på över en månad. Kanske två?


25 nov, 09

publicerat i Vardagsliv
Igår var jag på Ullared! Fasen vad det handlades! Men när jag hade packat upp allt och fixat så kändes det inte som att man hade köpt något, allt bara försvann. Bland annat så köpte jag en julgran och två stycken grejer till fönstret. Vet inte vad det heter. En till vardagsrummet och en har jag i sovrummet. Jättemysigt och fint!

Har även fått hem lilla bäbisen.
Sist men inte minst så har jag sett historiens bästa film. New Moon. Jag är kär. Kär i Twilight. Finns inget bättre. Nästan iallafall :)

Jag är glad :)








Det är bara julkulor som fattas till granen, men det köper jag på Rusta eller något. Ingen brådska. Än är det inte jul..
men snart så. Längtar till den med. Att få vara med alla nära och kära och umgås. Julklappar också såklart, men det är inte allt längre. Att få vara med familjen och se den öppna det jag köpt räcker egentligen.

Nu ska jag se klart på Greys Anatomy. Sen ska bäbis ut och kissa när han vaknar. Jag kommer slockna som en gris sen när vi ska sova.. har inte sovit ordentligt på flera dagar!

Puss

en låt kvar

publicerat i Vardagsliv


Är hemma från Friskis nu. Har typ hittat alla låtar jag ska ha till nya passet förutom första låten. Och de första låten är väldigt viktigt. Den är liksom startlåten på hela passet och den ska ju vara glad och bra och ge ett bra intryck. Klurigt det där. Något tips? till startlåt då.

Jag och Ellie igår

publicerat i Vardagsliv



Vi övar på mitt nya Friskis-pass. Duktiga va? :P Hahahaha

21 nov, 09

publicerat i Vardagsliv
God morgon, god kväll, vad säger man så här dags?

Ellie gick nyss. Fasen så synd, vi som har haft så kul! Haha, kommer nog ha träningsvärk i magen imorgon. Bra, då slipper jag träna... hehehe. nooot. Men iallafall. Har ju jobbat idag. Ellie kom förbi på en kaffe sen gick vi hem hit. Vi har inte gjort så mycket. Sett på tv, larvat oss, skrattat. Ja, en vanlig dag för oss och våran humor. Om man kan kalla det humor.

Jag ska se film nu tror jag. Känner inte för att gå och lägga mig än. Imorgon är det nämligen ändrade planer. Kort sagt så stannar jag i Norrköping i helgen. Orkar inte dra historien varför jag inte ska åka. Så nu vet ni det, ni slipper inte mig!
Imorgon har jag iallafall planerat att ta mig i kragen och fixa den sista musiken till passet. Måste verkligen bli klar med det där, så är det en sak ur världen, eller hur säger man? Ska träffa Ellie och Melle imorgon också, sen kanske jag ska dra ut till Herstaberg och träffa familjen.

Puss och kram skumbanan

bäbis

publicerat i Vardagsliv


Detta är lille plutten. Tror jag? Har för mig att det var honom vi skulle ha från kullen med mörka valpar. Haha, vilken koll.
Söt va?

Bild från

http://silverpilens.com

20 nov, 09

publicerat i Vardagsliv
Nu var det ett tag sedan igen, så HEJ! Hur mår ni?
Jag mår bra, ska snart fixa mig inför dagen.
Ska jobba klockan tolv till klockan nio, sen ska jag hem och packa inför morgondagens och söndagens bravader i Stockholm med Friskis & Svettis. Det ska både bli läskigt och roligt på samma gång. Tycker inte om att klara mig själv helt ensam.. jag är liksom inte lika framåt och sprallig som de andra på Friskis.. det är iallafall en uppfattning jag har fått av alla där, jag är liksom mer tillbakadragen och tyst. Sitter hellre i ett hörn och lyssnar än står i centrum och tar plats. Så är det! Det är ju bra på ett sätt, men det vore ju bra om jag kunde ligga någonstans där emellan.

Därför ska jag ju nu åka dit och öva! Öva, öva, öva! För jag känner ingen där! Är bara lite bekant med några av dem från Norrköping som ska åka, annars känner jag ingen. Nåväl.. imorgon klockan halv sju åker vi mot Stockholm, sedan är det massa pass och föreläsningar under dagen, och på kvällen är det en fest med god buffè och skoj, likaså dagen efter med föreläsningar och pass. Sedan ska jag hem.

Hem och längta till tisdagen för då åker vi till Ullared. Sedan ska jag längta till onsdagen för då ska vi hämta våran bäbis.. sist men inte minst så längtar jag tills på onsdag kväll. Då ska Ellie och jag nämligen på bio och se New Moon. SÅ efterlängtad film!

Nu vill jag ha fler låttips, och även tips på namn till våran lilla chihuahua-kille!

herregud, pinsamt

publicerat i Vardagsliv


18 nov, 09

publicerat i Vardagsliv
Kom hem från jobbet för en liten stund sedan. Sitter här i soffan och dricker mitt eftermiddagskaffe, mycket gott! Oskar ville åka till Ingelsta sen och kolla på hundgrejer, så får se ifall vi gör det. Lite grejer till vår nya bäbis :)

Ska även träna aerobics ikväll klockan halv sju. Roligt, roligt, roligt pass men det tjatar jag ju om varje gång jag ska eller har varit på det.


Jordin Sparks - Battlefield


lyssna gärna

publicerat i Vardagsliv

Ron Pope - A drop in the ocean


En mycket bra låt som jag fortfarande älskar efter 2 år snart. Kan inte få nog av den! Söker man på Spotify får man upp en ännu bättre version av låten.

Enjoy

matlagning

publicerat i Vardagsliv




Kycklinggryta och ris.

Det var var jag och Oskar åt igår. Vi bestämde oss för att en dag i veckan kolla i kokboken och laga något nytt, så man lär sig laga mat någon gång. Man kan inte bara leva på mackor och nudlar hela livet.

Jag bakade även en rulltårta, om man kan säga att man bakar en sån. Inte så avancerad, ändå lyckades jag inte till fullo. Men den blir bättre nästa gång. Hade ju inte bakat rulltårta på 10 år, då får det bli lite fel.

För en stund sedan tog jag ut en falukorv ur frysen. När den är tinad tänkte jag steka upp lite att äta nu och till matlåda imorgon.. ska jobba dag ifall någon vill anteckna.

påfyllning

publicerat i Vardagsliv
Jag skrev ju för ett tag sedan en liten önskelista till jul som jag sa att jag även skulle fylla på.
Här kommer lite billiga alternativ ifall man bara vill lägga en billig peng på mig

Strumpor - höga, låga, ej tjocka, de ska vara tunna, spelar ingen roll vlka färger.

Trosor - Sköna följsamma trosor vill jag ha. String funkar, men köp hellre hotpants eller någon annan skön sort.
Gillar även HÖGA trosor. På H&M finns det 3-pack trosor för 129:-
, Sitter bra!

Ljus - det kanske jag skrev på förra listan?

Nagellack - Baslack, överlack, färgade lack. Tar vad jag får :)

Krimskrams - Man hittar alltid nåt krimskrams på H&M. Örhängen, armband, ringar, hårsnoddar. Du kommer undan med nåt för en billig peng må jag tro.

Ut i vinterrusket nu och handla!



(:

publicerat i Vardagsliv
Har precis kört Step. Det kändes att det var längesen jag körde det, jag blev ju helt slut, stackars mig!

Har även tvättat idag. Det behövdes. Det är mest trosor och strumpor jag tvättar.. lite tröjor och mina jeansleggings tvättade jag idag för första gången, haha. Jag tror inte jag har tvättat mer än 6 gånger sen jag flyttade hit.. kan det vara så? Är jag så snuskig, eller sparar jag bara tvätten extra länge? Jag vet inte..

På onsdag nästa vecka ska vi hämta hem våran lilla chihuahua. Ja, ni hörde (eller läste) rätt! Från www.silverpilens.com, utanför Norrköping vid Ljunga. Var och tittade idag som jag skrev förut, och jag var förlorad redan innan jag hade sett de små krabaterna. Dock inte Oskar. Jag vet inte varför han har ändrat sig nu. Först ville han inte ha någon, men jag antar att mina ledsna puppy/(evil) eyes gjorde att han ändrade sig.
Ska bli trevligt :) Funderar på namn också. Oskar vill att han ska heta Messi. Jag tycker han ska heta Teddi eller nåt sånt puttinuttigt. Bara för det döper vi han till Kurt eller Sture istället.. lika bra för vi lär nog inte komma överens om nåt namn ändå.


17 nov, 09

publicerat i Vardagsliv
God morgon!

Idag ska vi åka och titta på en liten hund, tro det elle ej! En liten chihuahua. Berättar mer om det sen när vi varit och tittat.

Igår var jag och Oskar på bio. Klockan nio satt vi där och såg 2012. Hemsk film det där! Den var bra, men inte så värst kul att se den när man vet att det kommer hända, någon gång. Världen gick under och endast några få överlevde för dom fick åka med i en modern ark. Vi måste ta hand om våran jord, det här går inte! Nu kommer jag ha ångest över den här filmen i flera veckor, som med Paranormal Activity. Usch...


16 nov, 09

publicerat i Vardagsliv
Morsning korsning!

Ska strax gå ut med Hugo. Just nu ligger han nerburrad under täcket, men han är nog kissnödig för vad jag har sett så har han inte kissat inne någonstans under natten. bra Hugo!

Ikväll kör jag mitt pass, längtar som vanligt! Men är också lika nervös som vanligt.. kommer aldrig komma över det, haha.


15 nov, 09

publicerat i Vardagsliv
Goder kväller!

Hugo ligger här bredvid mig. Mamma och pappa var tydligen och hälsade på när jag var och tränade och Hugo fick vara kvar. Dock låste vi ut oss förut. Stod ute i en halvtimme innan vi hittade någon som kunde öppna åt oss. Typiskt. Men vi kom in i rättans tid till Paradise Hotel.

Idag har jag jobbat.. halv tio till kvart över sex. Madde kom förbi en sväng, sen gick vi och tränade. Där träffade vi också Moa och Ida som också tränade på passet. Fasen så svettig jag blev och så roligt det var! Tycker som sagt om hennes musik och rörelser, förutom några konstiga låtar jag inte förstår mig på. Men så är det ju, man kan inte tycka om allt.

Nu väntar två dagar ledighet. Imorgon kommer ju Hugo att vara här ett tag. Så vi ska nog ta en långpromenad. Jag ska nog också om jag har tid lämna mina ansökningar och så ska jag fixa lite musik till det nya passet. Snart är det ju dags att sätta rörelser till alla låtarna också, och det är ju inte det lättaste. Det är mycket man ska tänka på faktiskt. I helgen som kommer åker jag och mina friskis-kollegor till stockholm. Lördag till söndag blir vi borta och i Stockholm kommer vi gå på olika föreläsningar och inspirationspass. Mycket trevligt! Tycker egentligen inte om att åka iväg själv så där när jag inte känner någon, men alla där kommer kanske inte känna alla/nån heller, så jag lär ju inte vara ensam om det. Det är bra för mig det här.. komma iväg ensam så jag får klara mig själv.


14 nov, 09

publicerat i Vardagsliv
Hej hej!

Har spenderat gårdagen och halva dagen idag ute i Herstaberg med min familj. Åkte dit igår kväll efter jobbet. Det har varit skönt att komma bort lite, "hem" så att säga. Träffa familjen och umgås.

Idag har jag och Oskar varit ute i krokek hos Linnea och Martin. Vi gjorde inte heller så mycket, tog det bara lugnt. Drack lite kaffe och tittade på en film. Somnade nästan, haha. Inte för att jag var uttråkad, utan för att jag var trött. Kanske blir att somna tidigt ikväll? Ska jobba imorgon från 10-18, och det är kampanjbyte. Inget roligt att göra kampanjbyte, men det måste ju göras det också! Jag såg att Amanda F kör sitt pass imorgon klockan 19.00. Funderar starkt på att gå på det, för det är så jäkla bra! Musiken är bra och hon är bra. Tyckte ju förut att hon hade så dålig musik, men hon har verkligen ändrat sig!

Mina framkallade foton kom igår också. Har faktiskt inte hunnit titta igenom dem än, men de blev säkert bra. Nu fattas det bara fotoalbum att sätta in dem i, sen är minnena förevigade.

Ha en bra kväll!


Linnea i februari på min 20-årsfest!

12 nov, 09

publicerat i Vardagsliv
Ellie och jag skulle gå och ta vaccin för svininfluensan idag efter jobbet, men det fick vi tydligen inte när vi kom dit, för vi var inte i riskzonen. Vi får vänta med att smittas tills v.48, då vi kan ta sprutan och bli immuna. Konstigt det där..

Ska träna klockan halv sex, sen vet jag inte vad som sker. Är det något bra på tv ikväll? Igår var det ju Greys Anatomy, skitbra!

Ska jobba kväll imorgon. 12-21. Kan ju bli kul!

11 nov, 09

publicerat i Vardagsliv
Hej alla!

Natten har spenderats i Herstaberg. Sover inte så skönt i bäddsoffan, men den får duga. Bättre där än ensam iallafall. Jag gick över till Linda och drack kaffe, sedan kom hon över och så såg vi på Mean Girls, och drack lite mer kaffe.
Pappa har precis skjutsat hem mig, och nu sitter jag här och väntar på Oskar. Köpte med mig en choklad hem, men den ska jag träna bort ikväll på aerobicsen. Ikväll är det ju även Greys Anatomy, längtar!

Jag har massa bilder på datorn i Herstaberg. En liten del, men tillräcklig, har jag beställt framkallning av. Ska sätta in i album hade jag tänkt. Man vet ju aldrig ifall bilderna försvinner och då kan det ju vara bra att ha bilder framkallade så inte alla försvinner. Tänker även på mina barn och barnbarn. De vill nog se vad jag hade för vänner och hur jag såg ut när jag var ung, och då är det roligare att sitta och bläddra i fotoalbum än på datorn. Det kanske inte ens finns datorer om 50 år :P

Jag bad om låttips!

jobba snart

publicerat i Vardagsliv
Ikväll sover jag i Herstaberg. Jag åker med mamma efter jobbet.. vill inte sova ensam, och det slipper jag ju nu :)

Ska snart gå till jobbet. Sitter och kollar på Arn. Såg första filmen i helgen, och snart är den andra slut.

Skriv din favoritlåt i kommentarsfältet! Behöver musiktips till nya passet.

10 nov, 09

publicerat i Vardagsliv
Tack, tack, tack för att jag fick sova inatt! Helt underbart var det.
Jag sov till halv tio, och nu sitter jag här. Ska snart ta tag i disken och så ska jag väl fixa mig lite inför att jobba 2-9. Är ledig imorgon, skönt. Sedan jobbar jag dag på torsdag, och kväll på fredag. Det är skönt med lite variation. Men de värsta dagarna är att jobba kväll på ons och fre. Det är så himla mycket att göra då, så stressigt.

Igår sa jag ju att det var Greys Anatomy idag. Men det är det ju inte. Idag är det ju tisdag. Och jag som trodde att det var onsdag idag. Får längta lite tills imorgon då dett är GA på riktigt.


en god natt?

publicerat i Vardagsliv
Jag känner mig lugn och fridfull. Det känns som att jag kommer somna sen när jag går till sängs. Be för mig och håll tummarna nu.

Ser på Ullared nu, skitbra. Längtar som fanken tills vi åker..
vet inte, är det nåt mer bra på tv ikväll?
imorgon vet jag iallafall.. då är det Greys Anatomy :)
Passet gick kanon! ÄLSKAR DET!

längtar!

publicerat i Vardagsliv
Onsdagen den 25/11 kl 18.15 är det dags!
Jag och Ellie sitter spända, lyckliga och förväntansfulla (iallafall jag haha) i biosalen. Vi ska se på New Moon. Längtar såå!

Längtar även till dagen då vi åker till Ullared. Jag, Ellie, mamma och Helena ska åka buss dit ner och storshoppa. Dock kanske inte för 50 000 som vissa i Ullaredsprogrammet gör, men lite smått och gott kan jag tänka mig att det blir :)


9 nov, 09

publicerat i Vardagsliv
Hejsan..
längesedan, jag vet. Men har varken ork eller lust. Men idag så!

Här kommer lite bilder från i fredags. Jag tog SÅ mycket bilder.. haha. not







Så där ja! Visst var vi fina? :)

Jag hoppas innerligt på att jag ska somna ikväll när jag går och lägger mig. De senaste veckorna har varit katastrofala för mig och min sömn. Jag är trött men kan inte somna. Inatt låg jag vaken i tre timmar. Är skapligt trött nu. Trots sömnbristen ska jag köra mitt pass ikväll klockan sex. Det kanske får mig på andra tankar och gör att jag kan sova ikväll? Får hoppas det..

Ska nog även gå runt med arbetsansökningar i veckan om jag får arslet ur soffan när jag kommer hem från jobbet. Inte det lättaste..

Nu ska jag bara ta det lugnt och koppla av fram tills halv sex!

Ses på Friskis

väntan

publicerat i Vardagsliv
Sitter och väntar på att Paulina ska äta färdigt och ta bilen och komma hit. Jag har väntat hela dagen och jag vill inte vänta mer. Jag tycker inte om att vänta. Kläderna jag ska ha ikväll sitter på, och jag har börjat på frillan. Bara sminket kvar, men det blir inte så mycket. Skulle helst gå utan smink, men känner för att festa till det lite och ta lite mascara. Kanske någon ögonskugga. Man ser ju ut som en helt annan människa, bara mascara kommer på! Otroligt.

Vi ska ta bilen till Lidl också och köpa lite tilltugg. Blir nog lite chips och snacks!
Ikväll har jag även planerat att ta massa bilder. :) Haha. Det gick ju så bra sist.. not.

6 nov, 09

publicerat i Vardagsliv
Hej,
är lite dålig på bloggfronten, jag vet. Men har inte haft lust att blogga nu ett par dagar alls, eftersom jag inte har mått så bra.
Men igår var Gullevi här, och hon har hjälp mig massor. Det finns inte något ont i denna människan, och så tycker jag alla ska vara. Tänk vad världen skulle bli bra då!

Ska snart på stan lite med Amanda. Ska även köpa dricka tills ikväll. Paulina från den döda staden (Katrineholm) kommer ju hit och vi ska partaja och ha roligt, vi två. Längesedan. Kommer ihåg när vi satt och drack öl på mitt rum, när vi var typ 14-15 år.. vi bara satt där, helt för oss själva. Nu blir det andra bullar. Vi ska iofs sitta här, men vi ska dessutom gå ut också. Lär bli kul. Får hoppas det iallafall :D

min vitamin-kusin

4 nov, 09

publicerat i Vardagsliv
God kväll!

Har inte orkat blogga någonting idag över huvud taget. överhuvudtaget.. sitter det ihop eller isär? Har känt mig allmänt deppig. En dålig dag helt enkelt.
Kan bero på att jag ska sova ensam inatt.

På tal om något annat nu då, så jag kan komma på andra tankar, är att jag åt makaroner, ägg och tonfisk idag. Här kommer en fin bild

Hade inte hunnit röra om än, och äggen ska ju egentligen vara mindre delade, men annars var det jättegott! Jag kryddade lite med aromat och grillkrydda. Fick även över till en matlåda tills imorgon, mycket bra.

Imorgon ska jag jobba dag.. ska upp tidigt. Vet inte hur det kommer gå för ikväll är det ju Greys Anatomy klockan nio, och efter det är det Fråga Olle-dokumentären. Det betyder ju att det lär bli ganska sent för mig. Men, men.. det får man ta.
Jobbar ju bara imorgon, sen har jag bytt en jobbarkväll med Felicia. På fredag kommer nämligen Paulina hit, och vi ska partaja lite. Ska bli kul :)
Dock så betyder det att jag bytte så jag får jobba kväll fredagen den 13e istället. Bådar det gott? Vet inte.. är ju lite skrockfull av mig. Än så länge har inte någonting hänt den dagen, peppar peppar! Låt det förbli så.

Imorgon fyller min lillebror Dennis 12 år. Längtar tills jag får ge honom det jag (och Oskar) har köpt. Han kommer bli så glad. Hoppas jag iallafall, haha.


jag vill ha

publicerat i Vardagsliv
Nu har jag packat inför kvällens övernattning hos familjen i Herstaberg!
Har även packat ner cd-skivor och träningskläder. Ellie och jag ska nämligen till Friskis imorgonbitti och fixa lite med musiken till mitt nya pass. Sist var vi i stora salen och lyssnade igenom det jag hade spelat in. Vi muppade oss och dansade omkring i hela salen som två puckon. Men kul var det! Man fick släppa loss lite och göra vad man ville till musiken, det är skönt. Det blir väl något sådant imorgon med, men jag ska försöka få någonting gjort också i passplaneringsväg hade jag tänkt. Det är ju snart dags att börja sätta rörelser och bygga nytt pass inför nästa termin. Har bara ca 7 gånger kvar av mitt pass, sen är det en veckas uppehåll i december, sedan börjar det nya passet. Så det kanske är lite panik nu när jag tänker efter. Började jag inte i september förra året inför vårterminens pass? Shit. Panik.

Har även funderat på vad jag önskar mig i julklapp och när jag fyller år. Eller om du bara vill vara snäll och ge mig något. (detta är bara en provisorisk lista, den kommer mot all förmodan fyllas på och bli mycket längre)

Ljuslyktor i alla dess former och storlekar (finns underbara på Indiska)

Systemkamera (så jag kan ta fina bilder vid utlandsresor och på mig själv m.m) ja, jag är ego. Älskar att ta bilder på mig själv, haha.

Philips wake up light (En väckarklocka som jag vill ha, ganska dyr, men mycket värt det. Man får ett helt annat uppvaknande av den än en vanlig väckarklocka)

Pengar/presentkort till att byta golvet i badrummet. (blir ju inte så dyrt har vi ju räknat ut, och jag lär nog inte kunna spara till det eftersom jag ska på semester om några månader)

Allt som har med Twilight att göra (Posters, böcker, tavlor, nyckelring, ALLT) Ni vet att jag älskar Twilight.

Det var nog allt för denna gång. Och som sagt, listan kommer säkerligen att fyllas på.


Philips wake up light

pannkakor!

publicerat i Vardagsliv
Vilken fiffig liten sak! Har precis stekt pannkakor, och smeten gjorde jag i den här röda grejen, och smeten blev jättebra, alldeles fluffig, bättre än när man vispar själv!



Man häller bara i ingredienserna i burken, sätter på locket och börjar snurra!


Det var en av grejerna jag köpte på Tupperware-partyt. Fick även hem praktiska matlådor, och en förvaringsbox som man lägger frukt och grönsaker i inne i kylen.



Nu blir det pannkaksdags och sen ska jag hoppa in i duschen och duscha av allt intorkat svett.

Hej så länge!

?

publicerat i Vardagsliv
Är hemma, svettig, och inte så orolig längre. Passet var jätteroligt - som vanligt! Och är glad att det är imorgon också, så man får en dos av aerobicsen. Vill nog blir aerobic-ledare en dag.

Och om ikväll,
jag ska nog sova hemma i Herstaberg. Det var ju längesedan jag var där nu, och det kan ju vara roligt att få träffa dem också. Jag tror att jag är så rädd just nu för att det inte var så längesedan jag såg den där hemska filmen. Jag tror att det lägger sig om ett tag, kanske några dagar, eller till och med veckor. Huvudsaken är iallafall att det går över. Nu har jag beslutsångest.. ska jag sova här, ensam och öva. Eller ska jag åka till Herstaberg och träffa min familj (då sover jag inte ensam)? Jag vill ju inte sova ensam just nu, eftersom jag har filmen i huvudet hela tiden, då tycker jag inte det är rätt att tvinga mig själv att sova ensam och må dåligt och vara rädd. Har jag rätt? Svar ja! Det blir nog Herstaberg inatt.


3 nov, 09

publicerat i Vardagsliv
Hallå där!

Jag är skräckslagen - jag ska sova ensam inatt! Har mardrömmar efter den där äckliga jävla filmen Paranormal activity, och det enda jag ser när jag går och lägger mig och sluter mina ögon är den där filmen, alla otäcka scener, allt! Känns absolut inte bra att vara ensam här ikväll och inatt. Inatt vaknade jag runt 03.00 och vi vet väl alla var det är för timma? BU. Kalla mig tönt, men det är så här det är.

Ska iväg och träna nu halv fem på aerobicen. Hoppas det kan få mig på andra tankar. Men det kommer bli värre sen igen när jag kommer hem och är alldeles själv.


kul!

publicerat i Vardagsliv
Hej!

Är hemma nu från mitt underbara pass! Kul med så många bekanta som jympade. Madde, Emma, Ellie, Linn, Pappa och Tommy. Och de andra stammisarna förstås :) Haha, det var iallafall ett nöje att se pappa och Tommy - de koordinationsbefriade männen. Herregud, jag skrattade och försökte hålla mig för asflabb hela tiden. Kunde inte titta åt deras håll. Då kan ni förstå hur kul det var!

Imorgon jobbar jag dag. 6.45-14.15. Klockan halv fem är det Aerobics med Hanna E, det roligaste! Så det blir ingen step, men jag är glad för det. Hon kör ju på onsdag i vanliga fall, så det blir favoritaerobicspasset två dagar i rad. Vilken lycka!

Ska ta och duscha nu, efter jympans svettbravader, sen ska jag se programmet om Ullared!

Hugo (och Bella) var med och hälsade på igår. Har saknat honom!


2 nov, 09

publicerat i Vardagsliv
Mamma, pappa, Tommy - jag har fixat gästbiljetter till er!

Vilar nu upp mig inför passet som jag leder om 2 timmar. Är nervös - som alltid! Fattar inte varför jag varje jäkla gång ska vara så nervös. Det går ju alltid bra, och det är inget att vara nervös för, så ja.. fattar inte! :)

Ikväll ska jag se Ullared på tv. Ska bli kul, ska ju snart till pullared :P


godnatt

publicerat i Vardagsliv
Sitter och tittar på Knocked up. En bra film!
Klockan är halv elva och jag har lite ångest att jag inte ligger och sover än. Ska ju upp och jobba imorgon bitti.

Mamma, jag tror att jag kan fixa en gästbiljett till dig också!

Godnatt :)

1 nov, 09

publicerat i Vardagsliv
Hej!

Redan första november. Nyss var det sommar och grönska, nu är det kallt och trist. Och snart är det vår igen. Så går det runt, hela livet.

Tack vare att Ellie hade med sig ett rött läppstift i lördags till Halloween-passet så gick jag och köpte ett igår. Riktigt fint med röda läppar. Lite glammigt nu till vintern. Tog två bilder som ni ser, dock inte så glamorösa. Var inte fixat eller något, men ville bara visa :)

Snart ska det lagas tacos och så ska jag se Ensam mamma söker. Vad annars? hehe. Bästa programmet i veckan förutom Greys Anatomy då förstås.

Pappa, Dennis, Alexander, Tommy, Hugo och Bella var här för en liten stund sedan. Och vet ni?! Haha, garvar nästan ihjäl mig, men pappa och Tommy ska gå på mitt pass imorgon. HAHAHA. Pappa har varit med en gång förut och det var svårt att hålla sig för skratt, och nu ska man se Tommy hoppa runt där. Hur ska det gå? Det återstår att se imorgon, men kul ska det bli iallafall :)



RSS 2.0
Till Toppen