Musik

publicerat i Vardagsliv

Jag har suttit i flera timmar och trixat och mixat ihop låtarna till mitt nya pass som jag ska leda i höst. Fy, vilket jobb också.

Denna gång arbetar jag i garageband som det heter på min dator och det är smidigare för då kan man ju sitta hemma. Tidigare år har jag suttit i musikrummet på Friskis med en gammal apparat som de ska ta bort inom en snar framtid. All musik ska finnas i datorn där istället för massor med cd-skivor som det är nu. Har ju haft en md-disk med all musik på. Omodernt vet ni!
Nu kommer jag bara lägga över musiken jag mixat till telefonen och så kopplar man den till musikutrustningen direkt. Smart tycker jag!

Nackdelen när man jobbar hemma är ju då att man måste köpa musiken själv... Jag hade ju tänkt att tanka ner alla låtar men inte en enda fanns ju på internet. Fattar inte varför?! Så jag fick snällt köpa alla låtar på iTunes istället. Lagliga jag!

Nu är jag helt seg efter allt knåp, så jag ska lägga mig i soffan och invänta Oskar och Leon som är i Kimstad.


Mors dag

publicerat i Vardagsliv

Aroma massage helkropp - det var vad jag fick i mors dag-present av Leon (Oskar).

Det ska bli sååå skönt! Fick ju en liknande av en kille i Thailand på en fin salong men det var inte så njutbart, kunde inte njuta ordentligt av olika anledningar. Kan berätta om det en annan gång för det är ganska rolig historia.
Han blev lite kär i mig kan jag väl berätta iallafall. Haha!


FRISKIS&SVETTIS

publicerat i Vardagsliv

Nu är ni varmt välkomna att följa med mig och träna på Friskis!

Jag vet att många drar sig för att träna, eller iallafall för att testa på något nytt, men Friskis är bäst!!!
Jag har iofs inte tränat på något annat ställe, och jag kommer nog aldrig byta heller! Det är en underbar ideell förening där man har oerhört kul - och träningen den får man på köpet!

Jag har precis kommit hem från ett jympapass. Jag tog i så jag nästan sket på mig, men det var det värt. Så himla skönt efteråt när man vet att man kört så hårt man kunnat!
Det är fascinerande egentligen, vad man kan åstadkomma bara med lite musik och sin egen kropp. Och lite fantasi till att sätta ihop rörelser då (som ledare).. Det är skönt att man inte behöver några redskap.

Ta med dig själv och ett glatt humör!



Mys

publicerat i Leon

Jag och Leon har varit och myst hos Ellie hela förmiddagen. Spädismys! Man längtar ju inte efter en till eller så, nae då!

Nu har jag precis lagat korvstroganoff med ris. Jag tänkte att Leon ska få äta en hel portion av våran lagade mat. Ska nog frysa in till han också.
Vi har ju annars lagat storkok till honom, och det kan jag tänka mig att han tröttnat på nu för det var typ samma hela tiden.


Körkort

publicerat i Vardagsliv

Grattis till min kära sambo som äntligen tog sitt körkort idag!
Det ska bli väldigt skönt att få sitta i passagerarsätet och typ sova eller vad jag nu vill göra... :)


Måndag

publicerat i Vardagsliv

Igår var vi och handlade nya sommarkläder till Leon.
Så varmt som det har varit de senaste dagarna så behövs det. Usch för långbyxor och långärmade tröjor, även om de skyddar bra mot solen!

Idag däremot så är det typ höstväder igen. Klädde både mig själv och Leon svalt men det ångrar jag nu för jag fryser ihjäl!


Gott

publicerat i Vardagsliv

Den här måste jag bara göra och bjuda på någon gång för den såg jättegod ut! Kanske att man gör några såna till när Leon fyller ett år?

Från sandrasblogg.se


Söndag

publicerat i Vardagsliv

För ovanlighetens skull spenderade vi dagen i herstaberg. De hade köpt en pool som Leon kan plaska i och det var precis vad han gjorde idag.
Det har varit väldigt varmt de senaste dagarna.. Hur varmt kommer det då vara i juli?!

När vi kom hem cyklade jag till Friskis och tränade ett medelpass. På tal om pass.. Någon som vet hur man får in låtar i GarageBand som man köpt på iTunes?


söndag

publicerat i Vardagsliv

Grattis alla underbara mammor där ute på MORS DAG!


Lördag

publicerat i Vardagsliv

Dagen har vi spenderat utomhus i sköna solen och firat två i släkten som fyllt år. Mycket trevligt, och min kusse Paulina fick man träffa också.

På tal om något annat så är jag så himla sugen på att rida. Jag red i några år när jag var mindre men slutade för att det blev för långrandigt att bara rida runt och runt i ett hus.

Min stora dröm (säkert många andras också) är att få rida ut och galoppera på en äng och i skogen. Underbart! Det finns ingen som känner för att låna ut sin häst till mig för ett par timmar? :)


Party

publicerat i Vardagsliv

Hade en grymt rolig kväll igår!!!

Madde, Emma och Sandra kom hem hit till mig och vi satt ett tag nere på innergården. Det blev lite mycket för oss så vi gjorde kaffe. Den spetsade vi med dooleys och det blev jäkligt gott! Smakade som varm choklad.
Vi gick sen in och spelade Vem vet mest och dansade lite sen drog vi till Harrys där vi dansade ännu mer.

Fy, har fortfarande ont i fötterna!


Fredag

publicerat i Vardagsliv

Lönefredag och allt, härligt va?!

Jag och Lelle gick på stan vid tio och köpte mors dag-present från mig och bröderna till mamma som hon ska få på söndag.
Jag köpte även en keps och sandaler till Leon som han premiäranvände ute på gården sen när vi kom hem.

Om några timmar ska Leon och Oskar till Kimstad och då ska jag börja göra iordning mig inför kvällens bravader. Ska bli riktigt kul!


glassigt

publicerat i Leon

Ella bjöd på glass som tack för kläderna och det tackade inte Leon nej till. Galen i glass! Galen i allt!
Jag tog en Magnum mandel och jag äter alltid chokladskalet först, godast så. Leon fick lite av innehållet.


kompishäng

publicerat i Vardagsliv

Idag kom Ella till mig vid tio. Hon provade massa kläder som jag ändå ska skänka bort och hon tog väl halva högen eller så. Men det är bra att de kommer till nytta hos någon annan tycker jag!
Leon sov väldigt länge och när han vaknade så åkte vi ut till herstaberg och hängde där i flera timmar.


weskins.se

publicerat i Leon

Jag beställde ett skin till telefonen för ett par dagar sedan och det kom idag. Från weskins.se och det kostar 149 kr.
Det är jättefint och liksom ganska tjockt så det lär ju inte bli repor i det lätt.


matvrak

publicerat i Leon

En sak som är lite kul med Leon är att så fort han ser att jag äter, det kan vara vad som helst, så kommer han krypandes i sin allra snabbaste galopp och börjar smaska med munnen och gapar. jag kan ju inte göra annat än att mätta den lilla munnen och idag fick han smaka glass. Det gillade han! Eller ja, han gillar allt. Det finns fasen inte något som han inte äter eller spottar ut.

Det är väl både bra och dåligt. Han kommer nog bli en liten knubbis!


Naglar

publicerat i Vardagsliv

Det blidde ingen helfärg på naglarna, det blev rosa glitter med lite gult också. Mycket nöjd som vanligt! Till nästa gång sa jag att jag ska ta en helfärg och sen med glitter i samma färg över, blir nog fint! Hon kortade även ner dem en bra bit. Jag kunde ju knappt trycka på telefonen längre, det är illa!

Efter nagelfixet satt jag och Leon ute på innergården lite. Jag lät honom krypa fritt och han kröp över halva, lilla fartdåren. Fort går det!


Partaj

publicerat i Vardagsliv

På fredag ska lilla mamman ut och roa sig! Hon ska glömma av mammarollen för en kväll och bara vara Daniella. Det ska bli jättekul och hoppas att det blir det också. Jag vet att det kan gå lite hur som helst när jag dricker lite alkohol. Och då menar jag LITE också.

I oktober skulle jag och Paulina bara dricka lite vin och ha det lite mysigt. Jag fick i mig en liten burköl och 2 glas vin sen var jag borta kan jag säga. Jag dricker väl alkohol typ två gånger om året om ens det, så får se hur det går på fredag. Vet inte hur jag tänkte men jag har köpt 8 cider. All in bara!!! Haha.

Oskar och Leon ska vara i Kimstad medan vi är här och fördricker lite innan vi drar ut. Vi hade tänkt att göra Harrys faktiskt!
Någon som känner för att komma?


Att somna

publicerat i Leon

Vi har varit ute i herstaberg idag. Leon älskar att gunga och inte trodde väl jag att han skulle tycka det var så rogivande att han somnade där!

Imorgon ska jag fixa till naglarna igen. Längtar lika mycket varje gång för de blir så himla fina efteråt. Denna gång funderar jag faktiskt på någon helfärg. Jag kan aldrig bestämma mig alltså, beslutsångest!!


Tittut

publicerat i Vardagsliv

Vet inte om ni såg att Oskar ligger gömd under klädhögen? Man ser ögonen sticka fram till vänster vid det gråa plagget, haha!


Pappans tur

publicerat i Vardagsliv

Snart är det dags för Oskar att ta tag i sin klädsamling. Så som kläderna ligger på golvet var de inslängda i garderoben innan sedan typ 2 år tillbaka. Verkligen ordning och reda på den karln, va!

 


Klädrensning

publicerat i Vardagsliv

Imorse fick jag ryck och rensade min garderob. Halva garderoben rök, så nu har jag en del att skänka bort.

Vart gör man av kläder nuförtiden? Jag vill inte ge bort till myrorna eller UFF. Helst till nån som åker till typ Afrika ibland och tar med sig en fullastad lastbil.


Lördag

publicerat i Vardagsliv

Idag har vi gjort ganska mycket men ändå inte. När vi vaknade åkte vi direkt till den jättestora hundgården vid vrinnevipark. Mamma, pappa och deras hundar kom dit också. Vi var där ett bra tag. Efter det åkte vi alla till citygross för att inhandla lite grillmat till senare. Efter det åkte vi till Jula för att köpa tvättsvampar att rengöra bilen med.

Det blev jag som fick äran eller straffet att tvätta den och jag måste säga att resultatet blev bra för att vara första gången. Jag tog även invändigt också. Man får ju inte fuska!

Min bror Alex är på maskerad nu och de skulle klä ut sig till en filmkaraktär. Ni kan ju gissa vem han skulle föreställa? Jag stod för sminket iallafall.

Nu är vi hemma igen och Oskar ser på fotboll. Jag vet inte vad jag ska göra.. Får sätta på en film eller nåt i sovrummet för fotboll går inte att se på.


Bra!

publicerat i Leon

Vi var och handlade några varor bara förut och fick se att citygross nu börjat med såna praktiska korgar att dra bebisarna i.


grind

publicerat i Vardagsliv

För i helvete, stäng grinden så inte hundarna smiter!!!


Leon går med vagnen

publicerat i Leon

http://www.youtube.com/watch?v=d3E3Qi-dMdk&feature=youtube_gdata_player

Klickar ni er in på den adressen så får ni se Leon när han går med gåvagnen för första gången.
Det jag garvar åt så mycket är att han typ flyger fram och jag trodde det skulle ta stopp vid tröskeln, men den åker han lätt över, som om han inte gjort annat liksom!


Volvo 850 säljes

publicerat i Vardagsliv

Min pappa ska sälja sin bil så jag hjälper honom lite på traven här...

"Volvo 850 t5 95a, nybesiktigad, fina s o v däck, skinn klädsel, stereo mm. problemfri bil.15 000 prutat o klart.
ps. rostfri."


Onsdag

publicerat i Leon

I förmiddags tog jag och Leon bilen hem till Linda på lite fika och tjöt. Leon tyckte det var kul att skjuta på lilla Tyra när hon satt i sin gåstol och Alva var lite snål med leksakerna - Leon fick inte välja leksaker själv, haha!
Han blev väldigt fascinerad av en docka hon hade, så jag tror det blir ett dock-köp snart kanske.


Dagen

publicerat i Vardagsliv

Idag har vi inte gjort mycket. Vi var i stan bara och hämtade ut ett paket från h&m. Det innehöll bland annat en superfin klänning och en shortsdress. Kan visa er imorgon eller något, de är verkligen superfina nu till våren och sommaren!

Efter det gick vi till Ellie. Jag fick träffa lilla Theo för andra gången. Så himla liten och späd.. Man fattar inte att ens eget barn verkligen har varit så där liten! Jag kommer mer än gärna och hjälper till så ofta jag får. Jag vaggar hellre en nyföding på 4 kg än en jättebebis på nästan 10 nu faktiskt ;)


Tisdag

publicerat i Leon

Medan jag väntade på att potatisen skulle bakas klart så gick vi ut en liten stund och satte oss. Leon fick syn på alla maskrosor och de var mycket intressanta att sitta och pilla med. Även att stoppa in i munnen såklart!

Vi var på bvc förra veckan och då pratade vi lite om mat och sådär. Hon sa att det var helt okej att börja ge Leon den mat som vi själva äter, bara vi skippar salt.
Så idag hade jag ingen salt i maten utan tillsatte det efter. Så kan man ju göra med allt. Det är för- och nackdelar med detta känner jag.
Det är lättare att bara värma redan tillagad mat till honom som vi lagat i förväg, när han är hungrig. Ska han äta våran mat så krävs det lite mer planering att den ska lagas i tid till att han blir hungrig, och det är så olika från dag till dag.

 


Dagens mat

publicerat i Vardagsliv

Idag har jag gjort Skagenpotatis. Det var gott! Älskar ju allt som har med räkor att göra. Tyvärr hade jag potatisen inne för kort tid, men orkade inte vänta på att den skulle bli klar så det fick bli som det blev.


Magont

publicerat i Vardagsliv

Blä för detta med min mage alltså! Självklart så ska jag straffas med att bli en av de få som får ont i magen efter en galloperation.
Allvarligt talat. Jag föder hellre barn tusen gånger om än att ha denna smärta!

Det började igår morse och höll på hela jäkla dagen och kvällen. Imorse vaknade jag av ett illamående och känningar i magen. Illamåendet kan bero på att jag blandade tre olika smärtstillande i hopp om att det skulle gå över.

Varför drabbas just jag och vad vill nån högre makt att jag ska lära mig av detta?! Eller så kan man ju undra vad jag gjorde för hemskt i mitt förra liv..


Outfit

publicerat i Vardagsliv

Idag är det väldigt varmt och skönt ute så Leon får ha på sig sin seglaroutfit som vi fick i Thailand av Emma tror jag det var?

Nu ska vi iväg och handla! Vi tar båten.


planering

publicerat i Vardagsliv

Nästa vecka ser ut så här. Ser fram emot att äta crêpes! Vardagsmaten heter appen.


dove summer glow

publicerat i Vardagsliv

Denna produkt har ju funnits ute på marknaden i flera år nu, men det är inte förrän nu som jag har fastnat för den.

Jag köpte mig shorts nyligen och fick lite ångest för mina vita ben. Jag kom på då att jag ju hade den här i skåpet så jag tog fram den och började smörja.

Dagen efter hade jag fått färg och nu har jag smörjt 4 gånger tror jag. Två gånger har jag duschat efter också så då försvinner det väl lite.
Sist jag testade denna produkt tyckte jag inte alls att man blev brun men nu har jag absolut ändrat mig.

Den är lättapplicerad, som en vanlig hudlotion, och man (jag) blir inte flammig av den och den luktar inte speciellt mycket bus (brun utan sol).

Nu ser faktiskt benen lite gula ut men det är nog mest för ljuset i badrummet. Och förresten, jag tänkte inte på att smörja in fötterna också de första två gångerna så därför är de lite ljusare än benen :)


Lördag

publicerat i Vardagsliv

Det är dom där spontanträningarna som är bäst, tycker jag! Man bestämmer sig en timme innan och då hinner man knappt ändra sig.
Jag brukar ju typ planera att "jag ska träna ikväll" och då hinner jag ändra mig tusen gånger innan jag tar beslutet att gå 2 minuter till Friskis. Som om att det är ett jättesvårt val liksom, haha. Blir så trött på mig själv ibland!

Jag har tränat idag iallafall och det är jag stolt över för detta pass var så jobbigt så jag har nog tränat för hela veckan som kommer ;)
Nejvars, jag ska försöka peppa mig själv och ge mig iväg på träning för det är ju KUL OCH JOBBIGT, precis som det ska vara. Plus att jag måste komma i form till att leda pass. Och det är fan ett krav. Går inte att ha en ledare som inte orkar nånting. Punkt!


Fredag. Typ

publicerat i Vardagsliv

Ellie tvingar mig att blogga varje dag så jag känner att jag måste skriva nu. Ioförsig så är det ju en ny dag nu vilket innebär att jag missade göra det igår!
Vi får låtsas att det fortfarande är fredag.

Det var det.


Fin dag

publicerat i Vardagsliv

Jag har haft en sån härlig och bra dag idag känner jag!!!

Först åkte jag och Leon hem till Ella och var där några timmar och hade lika trevligt som vanligt. Vi konstaterade att vi aldrig ses och måste ses oftare. Så säger vi varje gång och så tar vi fram våra almanackor och bokar in ny tid vi ska ses, haha! Vi ska faktiskt ses nästa vecka redan, hör och häpna.

Ikväll har jag även haft fina vänner från gymnasiet på besök. Allvarligt talat nu så har jag inte skrattat så mycket på jättelänge! Jag måste ha ett väldigt tråkigt liv? Haha. Nej då, jag är himlans nöjd med de jag har nära och har roligt med er också ;)
Tack för en trevlig kväll tjejer!

Här har vi Leon och Ella. Det ser så kul ut när hon bär Leon för han är typ lika stor som hon. Eller är det hon som är lika liten?


fisksoppan

publicerat i Vardagsliv

Här är soppan! Måste säga att den ser ju inte speciellt tilltalande ut sådär på bild men den var nog den godaste soppa jag ätit i mitt liv. Dock ska jag nog nästa gång ha mindre fiskbitar och så måste jag även testa den med saffran istället. Det vore även gott med räkor också tror jag.

Jag är ju mycket för krämiga soppor och det blev den här verkligen!


Dagens mat

publicerat i Vardagsliv

Dagens recept ser ut så här. Också väldigt enkel att göra. Jag står med den nu så har inte smakat än. Återkommer sen om den var god eller ej och även med en bild.

Detta är för tre portioner och jag använde curry istället för saffran och ingen lök (Blä)!

 

 


Undran

publicerat i Leon

Jag tänkte på en grej...

Leon kommer att börja på förskola när han är ett år. Hur mycket tid där är liksom lagom? Jag tänker som så att vi måste ju jobba för att få in pengar och dagarna är väl slut på föräldrapenningen då också. Jag vill ju inte förstöra honom genom att han får vara på dagis från 7-16 varje dag. Men han kanske inte tar skada alls? Jag tänker att han är så liten och sådär, men det är väl en vanesak för honom också.


.

publicerat i Vardagsliv

Ikväll är det greys anatomy. Längtar tills dess men det vet ni ju så mycket som jag alltid tjatar om det jämt!
Vi är ute hos mina föräldrar nu. Leon har blivit matad av sin morfar idag och lärt sig att vinka. Han har även roat sig med att titta på när morfar gymmat.


tidsfördriv

publicerat i Vardagsliv

Öppna och stänga dörrar är kul, ja!


Gunga

publicerat i Vardagsliv

När vi var på promenad förut så stannade vi en liten stund i vasaparken så att Leon fick gunga lite. Jag tror vi gungade lite för högt och för mycket för när vi kom hem fick jag se att han hade spya på jackan. Haha.


recept fiskgryta

publicerat i Vardagsliv

Här är receptet på grytan jag gjorde idag... :)


Promenad

publicerat i Vardagsliv

Jag skippade träningen (vart är motivationen?) och drog med familjen på en promenad istället. Hundarna somnar nog gott ikväll.
Jag sa till Oskar att jag skulle springa 2 stolpar och gå 1. Ja, jag gjorde det väl två gånger sen vet jag inte vad som hände.

På tal om motion...nån som vill med och åka inlines med mig?

Jag skippade glajjorna när vi gick. Det var ju inte direkt strålande sol, även om den sken.


Tisdag

publicerat i Vardagsliv

Idag har det inte hänt så himla mycket. Jag har styrt med att tänka lite på framtiden för min del vad gällande jobb och sådär.
Men just nu ska jag iallafall fortsätta att njuta av att vara ledig med min son. Jag har ju hela våren och sommaren kvar innan han börjar på dagis och en ny händelserik tid kommer.

Jag funderar på att träna kl sju. Jag har ju inte tränat på ca två veckor så det är väl hög tid att börja röra på flärret igen. Jag vill fasen kunna leda i höst utan att vara nära till hjärtinfarkt varje gång jag springer.


Mat

publicerat i Vardagsliv

Idag har jag lagat en jättegod fiskgryta. Det gick fort och var superenkelt!


dagens mat

publicerat i Vardagsliv

Det blev så himla gott! Att vanlig falukorv kan bli så gott bara man gör någon sås till och dessutom potatis istället för makaroner. Pepparrotsåsen var supergod! Detta måste jag absolut göra igen.


Brum brum

publicerat i Leon

Leon kan ju inte åka omkring på sin bil ännu, så han roar sig mest med att snurra på bilens däck när den ligger ner.
Vi brukar sätta honom på den och köra omkring med honom några varv och det tycker han är kul! Idag fick han sitta lite själv på den innan han ramlade av. Jag måste säga att han är jätteduktig, han tittar till och med i "döda vinkeln" innan han byter fil. Inte många som gör.


Blä Gina Tricot

publicerat i Vardagsliv

Gång på gång handlar man på Gina Tricot fast man vet att kläderna, speciellt tröjorna krymper i tvätten trots att man tvättar enligt tvättrådet.

Ni minns väl denna som jag köpte för ett tag sedan? Jag har tvättat den en gång och drog i den lite till och med när den var blöt för den hade dragit ihop sig så mycket. Den ska liksom sitta pösigt och vara lång så den täcker röven men nu är den kort som en vanlig t-shirt, typ.

Det är synd.


stygn..

publicerat i Vardagsliv

Det här är så himla konstigt... Jag har ju tid på VC imorgon för borttagning av stygn. Förbanden och mina plåster satt så löst så jag tog bort dem. Också för att kika lite på såren, nyfiken som jag är. Två stycken är små och bara tejpade, det ser man. Sen har jag två till som ska vara sydda, men nu till det lustiga. Det finns inga stygn? Stygn ska väl ändå synas och kännas vad jag vet. Jag tror det blivit något missförstånd. Antingen är det stygn som försvinner av sig själva eller så är det limmat. Så himla konstigt!

Nu är ju frågan.. Kostar det att gå till vårdcentralen? Snåla jag kommer fram nu. Vill inte betala och sedan gå in till sköterskan som ska konstatera att det inte finns några stygn att ta bort.


söndag

publicerat i Vardagsliv

Nu är vi hemma igen efter handlingen och vi har även lagat mat och sådär. Jag ser fram emot nästa veckas middagar! Jag har valt allihop så jag hoppas att de blir goda, haha.

Imorrn ska jag ta bort stygn på magen sen vet jag inte mer. Kanske hälsar på Ellie och hennes lilla Theo (och pappa Robban), han har äntligen kommit nu!

Leon ville hellre stå än att sitta idag


marknad

publicerat i Vardagsliv

Vi har precis kommit hem från marknad i Söderköping. Det fanns inget att ha som vanligt på marknader förutom typ brända mandlar eller något, men det köpte vi inte.

Leon somnade i bilen på vägen hem och vi ska väl ta oss iväg för veckohandlingen senare.


Lördag

publicerat i Vardagsliv

Idag har vi varit ute i herstaberg hela dagen. Innan det var vi och köpte ett tikskydd till stella faktiskt. Vi vill inte ha fler valpar på ett bra tag, haha!

Leon har roat sig med att öppna och stänga dörren 118 gånger. Verkar vara en ny rolig grej han har kommit på.

Igår när jag var och handlade så hitta jag en vattenpistol för en tia. Jag tänkte att den kan vara kul att spruta med i badet och duschen. Eller bara att bita och suga på.
Faktiskt så dricker han vatten för fulla muggar ur den. Eller alltså, nu låter det som att han suger vatten ur pistolen varje dag, men har bara testat en gång. Jag tycker det känns lagom lustigt att sätta en pistol i munnen på mitt eget barn. Därav den kanske provocerande bilden enligt någon som vill störa sig på nåt.
Iallafall, han tycker det är väldigt roligt och intressant när det sprutar vatten ur den och in i munnen.


ansiktsmask

publicerat i Vardagsliv

Hahaha, snygg jag är! Sitter med en ansiktsmask som jag fick i julklapp av lillebrorsan. Den har legat i skåpet sen dess så jag tänkte att det var på tiden att använda den nu.

Jag hatar däremot att man blir så jäkla stel i ansiktet när den sitter på. Tur att den bara ska sitta i 15 minuter...


tatuering

publicerat i Vardagsliv

Rätt svar var att jag tatuerade mig för pengarna som blev över och ja, jag är sjukt nöjd!

Jag gjorde den hos Ida på Black Dawn Tattoo här i Norrköping. Den kostade 1500 kr. Fattar ni då hur sjuka priser Lucky Seven tar? Jag fick ju ge samma summa för den lilla jag har runt handleden.

Tack så mycket för ett fint konstverk!


Se där ja

publicerat i Vardagsliv

Ja men se där! Ser ni vad jag ser?


Svar till Lina om djurvänsinlägget

publicerat i Vardagsliv

Ååååh jag blir så frustrerad, jag kan inte ens kommentera min egen blogg från telefonen.
Så jag får väl skriva ännu ett svar på en kommentar från en Lina som var tvungen att öppna käften:

Lilla Lina, du ska veta hur mycket jag grät när de ringde och sa att Bella skulle avlivas. Du vet ju ingenting!

Dagen jag skrev inlägget om att jag grät för min skull och inte Bellas så var jag väldigt ledsen, det behöver väl fan inte betyda att jag inte är djurvän och inte brydde mig om Bella eller? Just DET inlägget var riktat till att det var synd om mig som varit med om ett trauma som jag kan kalla det. Höggravid och allt, får man inte gråta över att man blivit attackerad för sin egen skull också, tycker du?

Fattar inte ens att man måste häva ur sig en sån kommentar, fy fan.


djurvän

publicerat i Vardagsliv

Jag tror jag är en sann djurvän! För det första så mår jag så himla dåligt när jag ser döda djur på motorvägen som blivit påkörda. Det liksom hugger till i hjärtat på mig.
Att de liksom springer över vägen i samma sekund som en bil åker där. Hade de väntat en sekund till så hade de förmodligen överlevt, de små liven.

Det får mig att tänka på den där serien med djur från skogen som är på väg nånstans (vet inte vart?). Jag har för mig att den hette De vilda djurens flykt. Låten går så här också: vi är påvääääg, vi ska gå tillsammans du och jag...osv.

För det andra då, det här kanske låter lite sjukt, men det är när jag ser maskar på asfalten som har skruttnat ihop för att de inte orkade eller hann ta sig till jordens trygghet i tid innan solen kom efter regn. Usch! Tycker också synd om de maskar som kryper omkring på marken i hopp om att hitta lite jord att gömma sig i.

Tyvärr skulle jag aldrig ta i en mask, annars hade jag hjälpt varenda en jag såg!

Är jag sjuk eller?
/maskälskaren


Åter sol

publicerat i Vardagsliv

Vi fick en solig dag idag med hörrni! Skönt va? Lite kyligare än igår, men sol var det.

Jag sålde min systemkamera för ett tag sedan och för pengarna köpte vi en bilbarnstol till Leon och så har jag idag gjort en annan grej för resten av pengarna.

Gissa vad!!!? Den som gissar rätt får...... ingenting.


Shoes

publicerat i Vardagsliv

Jag kommer inte ihåg när det var, om det var i slutet av graviditeten eller nåt när jag var lite svullen. Då köpte jag dessa skor på h&m's rea men jag var så ledsen över att de var så trånga.

Nu kan jag äntligen ha dem och de är otroligt sköna att gå i. Love.


Svar till Johanna

publicerat i Vardagsliv

Svar till Johanna:

Hej!
Mitt internet hemma fungerar inte så jag skriver från mobilen här och då gå det tydligen inte att kommentera din blogg.

Vad kul att du läser! Jag tittade in på din blogg en gång sen kom jag inte ihåg vad den hette så det blev inte mer med det, men nu ska jag lägga den på minnet! :)

Kul också att lilla Sigge och Leon nästan är lika gamla. Vi kan passa på att ses nån gång kanske när mamma och Vivvi ses (Vilket de inte gör allt för ofta, men ändå). Det vore kul att träffa Jimmy också, det var ett bra tag sedan!


Sol sol sol

publicerat i Leon

Oj vad skönt det har varit ute idag! Eller det är det fortfarande. Jag och Leon har suttit i parken med Matilda och lille Morris.
Jag märker att jag inte är speciellt van vid solen, för jag fick ont i huvudet efter ett tag. Hoppas att solen finner sig på himlen hela våren och sommaren så att man blir lite van.

Nu är vi iallafall hemma igen och jag måste vila lite ifall Leon somnar snart.


vardagsmaten

publicerat i Vardagsliv

Som jag skrev tidigare så använder vi oss av en app på telefonen som visar veckomiddagar, recepten på dem och även inköpslista. Mycket smidigt! ?Vardagsmaten heter appen.

Sen tänkte jag på en sak. Ni är en del som kikar in här. Har jag några läsare som jag inte känner? Vilka är ni isåfall och vart kommer ni ifrån? Vore kul att veta. :)


Hatten på!

publicerat i Leon

Jag köpte ju en solhatt till Leon inför Thailandsresan i storlek 74, tror ni inte den minsann var för liten idag när jag skulle klä honom i den? Jodå!
Jag inhandlade en ny mössa idag. Storlek 86! Han har mycket i hjärnan min lillgrabb.


Sol

publicerat i Vardagsliv

Jag är i herstaberg nu och sitter ute i det sköna vädret. Leon ligger och sover i vagnen och jag är helt rastlös. Jag kan inte bara luta mig tillbaka och njuta av solen, jag måste hålla på med nånting... Typ mobilen nu då. Jag skulle kunna läsa en bok och ha det skönt men jag har tyvärr ingen med mig.
Oskar är iväg på fotbollsträning och efter den ska vi väl så småningom bege oss hemåt och laga mat. Jag tror det blir paj. (Ella, jag ska kolla upp vad appen heter).

Om det är lika fint väder imorgon så ska jag ta med Leon och lite matsäck och sätta oss i vasaparken. Sol, lek och mys!


Första maj

publicerat i Vardagsliv

Och så var det den första maj idag då! Det har kommit lite löv på björkarna men inte har jag känt någon speciell vårvärme som jag alltid gör det det börjar knoppa sig ute i naturen.
Det är liksom första tecknet på vår och värme!

Nu har det ju faktiskt varit väldigt skönt ute i ett par dagar så vi får hoppas att det håller i sig och att våren KOMMER PÅ RIKTIGT NU! Jag har plockat undan vinterjackan för längesedan och vill kunna gå i min skinnis utan att frysa. Helst barbent men det får man väl vänta med ett tag.



RSS 2.0
Till Toppen