lördag

publicerat i Vardagsliv
Äntligen får jag vare lite LEDIG! Så himla jävla skönt efter en 5-dagars arbetsvecka. Och speciellt gårdagen var lite jobbigt eftersom jag jobbade 9 timmar. Lite mer ansträngande som sagt, plus att det var fredag, då brukar det vara lite mera fart.
Jag jobbar endast 5 arbetsdagar, sen åker vi till Spanien! Känns helt underbart. Kan fortfarande inte förstå att vi snart åker. Känns som en dröm! :)

Idag är det dop som gäller då. Jag har redan svidat om, och dopet börjar klockan två. Får se om jag byter om till bikini innan och lägger mig ute och bättrar på min fina vita bränna ;)

hejsvejs, hörs sen!

goda nyheter?

publicerat i Vardagsliv

Mäklaren ringde precis innan jag skulle börja jobba, och han kom med både positiv och negativ info. Det var ju visning på lägenheten dagen efter att jag var och tittade, och gissa hur många som hade varit och tittat? NOLL. Hon som äger lägenheten bestämde sig för att ha ännu en visning på onsdag. Så jag måste vänta ända tills dess eller på torsdag för att få veta om det kommit några och tittat på den då. Lång väntan.. men väntar man på nåt gott...
Håll tummarna för mig än en gång.

Sitter här nu med Oskar, mamma och pappa. Mor och far är lite på lyset, det är inte kul. Nej fy.. menmen.. ska ta mig ett glas vin nu efter en hård arbetsvecka.

Puss på er


good morning sunshine!

publicerat i Vardagsliv

Ja, god morgon! Jag var så uppspelt och nervös så jag har vridigt och vänt på mig hela morgonen. Till slut bestämde jag mig för att gå upp, och det var för en halvtimme sedan. Jag har halvsovit och drömt att mäklaren ringt och gett mig goda bud, men sedan vaknat och insett att jag hallucinerar, så har det hållt på nu på morgonkvisten.

Jag sitter nu och tittar på lite Top Model. Det brukar jag göra de morgonar jag börjar tolv eller två och är uppe tidigt. Hundarna vill nog gå ut och kissa av sig lite, så det ska jag göra. Sen blir det frulle och ska fixa mig till jobbet.

Imorgon är det dop som gäller!


regn

publicerat i Vardagsliv
Jag kan ju inte påstå att det är skönt/kul att cykla hem i spöregn! Nej, fyfan. Jag kom hem helt blöt och då kunde jag ju iallafall skylla på regnet istället för svett. he he he

Mäklaren har inte hört av sig tyvärr. Jag som är så förväntansfull. Jag vill bara få reda på om jag är ensam om att vilja ha lägenheten, eller om vi är 10 stycken, så man får en uppfattning om läget liksom! Men imorgon bitti då får jag hoppas. Kommer jag kunna sova?

Ska jobba kväll imorgon. Fredagar brukar vara mer att göra. Då ska vi inte tala om ikväll.. Det var ju massa folk på stan ikväll, och city hade öppet till nio, och det kom massa artister, och inte visste jag något?

Nu ska jag ta mig lite kvällsmat :)

Puss och natti!

inte långt kvar!

publicerat i Vardagsliv
Det är endast 13 dagar kvar tills vi sitter på flyger ner till vårt underbara Spanien! Jag kan inte fatta att det är så kort tid kvar. Jag kommer ihåg när vi bokade resan och bestämde att Oskar skulle med, och det var ett halvår sen. Och ännu längre sen var det ju när vi var i Spanien, och det var ett år sen. Helt otroligt vad tiden går fort.

Jag har alltså jobbat på Pressbyrån i ett år nu.. Känns så mycket kortare än så. Men tiden går fort när man har roligt? :) Får väl se det så. Fast vissa dagar är ju bara helt katastrof där på Pressbyrån. Speciellt när solen skiner och det är varmt ute. Då kommer allt folk fram ur sina grottor och ska handla. Stressigt och mycket att göra. Man hinner inte ens gå på toaletten. Allt består då av stress, det är lite jobbigt.

Nu har jag alltså gått ut med hundisarna. När jag kom ut började det regna, och när jag precis nästan var hemma så kom solen fram, det är ju typiskt. Men huvudsaken är ju att dom fick pissa och skita liksom :)

Nu ska jag se senaste avsnittet av The Hills. Glömde helt bort det i tisdags.
www.mtv.com , där hittar du det, under Shows>the hills.

god morgon

publicerat i Vardagsliv
Idag sov jag till kvart över nio! Helt otroligt.. Fast jag vaknade ju när Oskar gick upp vid halv sju eller vad klockan var, men jag somnade ju iallafall om!

Hugo och Bella behöver gå ut, så jag ska ta en promenad snart med dom, men jag kanske ska äta frukost först?
Idag blåser det inte lika mycket ute, som tur är, så det blir nog lättare att ta sig ut.

Jag är så förväntansfull! Jag vill att det ska bli kväll nu, eller morgon eller när mäklaren nu ringer och berättar hur många det är som är intresserade och vi ska börja buda! Visningen är ikväll klockan sex tror jag, så jag undrar om han ringer redan ikväll? Det vore bra. Men vi får se som sagt.

mors dag

publicerat i Vardagsliv

På söndag ska vi fira våra fina mammor, glöm inte det!
Jag har köpt välbehövliga grejer till min moder, vad kan jag inte säga för hon läser säkert min blogg innan dess.

Ligger här i sängen.. Oskar tittar på Cops. Måste ju bara se Big Brother ikväll också. Vid elva tror jag det brukar börja. TV400!



I wish

publicerat i Vardagsliv
Jag är jättetrött! Imorgon har jag sovmorgon för jag börjar klockan två, så jag ska verkligen försöka sova ut ordentligt. Får se hur det går för jag vaknar ju alltid tidigt när jag har chans att sova.

Jag var ju och tittade på lägenheten på Tingsagatan idag. Jag är jättekär i den, vill verkligen ha den. Det blir att fixa lite, typ måla om alla lister och dörrar, byta knoppar på köksluckorna, lite senare ska jag byta spisen och kyl/frys, sen måla eller tapetsera om också.. och det blir ju inte så dyrt om man tänker efter. Utgångspriset är 175 000, så jag hoppas att jag är den enda som är intresserad.. men det är nog tveksamt. Andra ser den nog som ett riktigt kap som dom kan renovera om. Men vi får se som sagt. Håll tummarna för mig! Jag vill verkligen ha den här.

Ikväll är det väl Greys Anatomy? Jag ska iallafall titta på det.

Nu ska jag ta mig en kopp med tè. Mums!



mamsi

publicerat i Vardagsliv

Mamma åker iväg imorgon i två dagar med Anneli som hon jobbar hos. Undrar hur vi ska klara oss. Hon har skrivit upp en lista så vi inte ska glömma bort att mata katterna (!), osv.. Att vi ska gå ut med hundarna. Haha.. Klart vi gör det.

Jag borde sova nu faktiskt.. så jag orkar upp imorgon.
Jag sitter också och funderar över vem det är som kommenterar som Anonym här.. Vem kan det vara?

jag har också uppmärksammat att jag har fått en jävla utväxt sen jag färgade håret.. men den tänker jag inte göra någonting åt nu innan Spanien, så det får väl bli om två månader eller vad det blir. Undrar hur utväxten ser ut då. Halva håret är väl råttfärgat då, det är snyggt som fan!


Nae, ska ta mig i kragen och kasta mig i sängen, men först ska jag borsta tänderna.


Puss & Godnatt!


svett!!!

publicerat i Vardagsliv

Svettig som en gris i värmen cyklade jag hem, sen bar det av in till stan igen för att gå med Ellie lite på stan, i väntan på att klockan skulle bli sex. Jag kollade nämligen på lägenhet idag. Den var ganska okej, nackdelen är att den ligger vid min gamla skola. Kungsgård.. Jag vill bo lite mer centralt. Ska kolla på en imorgon också på Tingstagatan. Precis vid Oxelbergen. Den verkar vettigare. Den måste jag köpa nya vitvaror till, men det fixar sig.

Har ju kört pass idag med! GUD SÅ KUL! JAG ÄLSKAR DET! Alla tjoade och var glada och framför allt svettiga, vad mer kan man önska? Ska bli kul att ha pass klockan sex.. var det klockan sex förresten? Nästa termin pratar jag om nu.. Lite senare än klockan fyra som jag har haft två terminer nu.

Oskar har skaffat blogg! http://oggiluu.blogg.se

HEJDÅ :)


tjenis penis

publicerat i Vardagsliv
Imorse fick jag sällskap till stan. Oskar skulle in och jobba så han tog en av mina cyklar och cyklade med mig. Alltid trevligt att inte alltid cykla ensam. Det värsta att cykla så tidigt är att det är satans kallt på morgonkvisten. Men när man får upp flåset blir det varmare.. och svettigt.

Har fått mina pengar växlade till euro så nu är jag redo för Spanien! Ja längtar ihjäl mig!!!!

Jag är glad idag för jag fick beröm av min chef. Det jag skulle tänka på och bli bättre på var att merförsälja och LE åt kunderna mer.. Haha. Det viktigaste när man jobbar som säljare liksom. Men jag ska bättra mig! Det ger mig massa fördelar inom detta arbete.

Familjen och jag har varit iväg på Maxi och kollat efter en Kickboard till Dennis, och efter mycket letande så hittade vi en. Pappa har även köpt löparskor. Hoppas hans kommer till mer användning än mina. Köpte ett par sprillans nya löparskor, och hur många gånger har jag varit ute och sprungit? Max tre gånger..

Glöm inte bort mitt pass imorgon klockan 19.00 på Friskis!
Innan det, klockan sex, så ska jag titta på en lägenhet. En liten tvåa vid Kungsgård.. och på onsdag eventuellt så blir det att titta på en vid oxelbergen/badhuset. Dom var relativt billiga till skillnad från dom jag har varit och tittat på, så jag hoppas verkligen jag faller för någon av dem och att dom inte går upp i pris!

Snart är det färjan! Och jag har bestämt mig för att gå och lägga mig tidigt ikväll. Imorse kunde jag göra allt för att få sova lite till, och jag brukar vara morgonpigg.. men inte imorse.


söndag

publicerat i Vardagsliv
Jaha, då var man färdig för kvällen. Nyduschad och sitter och dricker tè.
Jag var hos Oskar igår. Vi kollade på film och käkade chips. Vi gick och la oss rätt skapligt tror jag, vet inte vad klockan var men det kändes som det iallafall. Filmen vi såg var ju ingen höjdare heller, så det gjorde inget.

Idag har vi inte gjort så mycket. Vi har varit hemma hos Oskar i Kimstad, sen åkte vi hem till mig. Jag bestämde mig faktiskt för att gå på Johan Oddmans pass. Helt otroligt faktiskt. Jag har ju inte tränat något annat pass än mitt eget på flera månader. Måste börja ta tag i det nu, så man får lite inspiration tills jag ska börja med mitt.
Dock var ju inte Johans pass lika bra och roligt som dom han har haft tidigare. Man kanske får slut på inspiration med åren? Men det gör inget faktiskt. Johan har ju alltid varit min stora Friskis-idol och kommer nog alltid att vara! :)

Imorgon blir det att jobba igen, och jag har ju inget pass som jag vanligtvis har på måndagar. Sommarschemat sätter igång imorgon, och jag har faktiskt pass på tisdag klockan sju för er som är sugna! Jag ska även ha ett utepass i vasaparken en söndag i juli, kommer inte riktigt ihåg när, och det är ju gratis. Jag undrar hur det är att ha ute, om det kommer mycket folk, eller om det spöregnar.. det blir en upplevelse!

Nae, nu är det ju snart dags för Söndagsparty!


hemma

publicerat i Vardagsliv
Då var man hemma! Jag somnade i bilen påväg upp till Katrineholm, för jag sov ju inte så många timmar inatt, kanske fyra.
Det har varit en rolig dag. Har ju träffat släkten och vi har alla varit hemma hos Mats dit Paulinas familj ska flytta in. Vi åt god mat och en mumsig efterrätt som jag åt för mycket av.

Nu ska jag åka hem till Oskar! Hejsvejs.



En liten egobild


Här har vi Mats! alltså min fasters nya kille


och Pullan..


och jag. så fin såå




till oskar

publicerat i Vardagsliv
Min underbara pojkvän blev avundsjuk på Linnea.


Puss på dig Oskar

då var det lördag

publicerat i Vardagsliv
Jag vaknade klockan sex imorse, fortfarande uppe hos Martina och Dennis. Jag somnade vid två framför tvn, och jag trodde jag skulle bli väckt när dom kom hem nån gång, men det visade sig att dom inte ens hade kommit hem när jag vaknade. Jag kunde inte somna om, så jag gick in i deras säng och la mig, och kort därefter vaknade Jonathan. Jag gjorde lite mat till honom, och efter en stund tänkte jag passa på att duscha.
Så vi gick ner till oss och jag la honom på golvet medans jag badade. Det tyckte han var roligt ett tag, sen började han bli lite kinkig, eller skinkig (som i skinka) som min farmor sa en gång, så jag klädde av honom och slängde i honom i badet med mig. Där plaskade han ett tag, sen var det ju dags att gå upp så mamma fick ta honom för jag var ju tvungen att klä på mig och fixa mig lite.
Nu ligger mamma och Jonte i sängen och vilar, och jag sitter här. Iallafall påklädd.. Jag måste ta och sminka mig lite och fixa frillan.

Jag kom på nu att jag har ett paket från H&M att hämta som jag har väntat på i flera veckor.. Kanske ska ta och hämta det snart, innan vi åker till Katrineholm.

Ikväll ska jag nog ta och åka ut till Oskar för ovanlighetens skull.



Min underbara vän :)

sitter här..

publicerat i Vardagsliv
med min vän Linnea. Vi är barnvakt till Jonathan för hans föräldrar är ute på galej. Linnea och jag har sett på världens bästa film, gissa vilken :) och så har vi suttit och snackat och umgåtts. Jag undrar när Martina och Dennis kommer tillbaks? Då ska jag gå ner och sova, för jag antar att vi åker rätt skapligt till Katrineholm imorgon. Vi brukar ju åka runt elva.. och jag ska duscha och sminka mig innan för ovanlighetens skull faktiskt.


fredag

publicerat i Vardagsliv
Hejsvejs!
Mamma står här och knådar deg. Vi ska äta pizza! Gott... jag är vrålhungrig kan jag lova. Imorgon ska vi till Katrineholm och hälsa på släkten. Kevin fyller år så vi ska fira honom.

Jag hoppas på att få träffa Linnea också. Vi ska se Twilight. Jag har sagt i flera dagar nu att jag ska se den, men det har inte blivit av, och vad passar då bättre än att se den med min kära vän som också är ett Twilight-fan :)

Om ungefär tre veckor bär det av till Spanien. Jag längtar ihjäl mig! Ska bli så skönt att få komma bort och sola, bada, shoppa, och bara umgås med min kära familj.


myspys

publicerat i Vardagsliv

God kväll mina vänner!
Jag kom till Friskis svettig som en gris. Jag kan faktiskt inte cykla utan att bli svettig! Jag fixade min musik, men förut lyssnade jag igenom skivan och märkte ett hack i en av de första låtarna, så jag undrar om jag har spelat in på mdn med hack också.. det visar sig. Ska ta och lyssna efter jobbet på Friskis och kanske fixa och spela in just den låten igen.

Oskar kom till Friskis han med och satt med mig där en stund. När jag var klar gick vi och köpte lite t-shirtar till honom, sen köpte vi glass och åkte hem.
När vi nästan var hemma såg vi en orm på vägen som vi trodde var död, för huvudet var halvt av, men den började kringla när vi petade på den med en pinne. Stackars djur! Oskar stod i en timme och försökte få upp den på en pinne för vi skulle ta med den hem. Inte för att spara men vi skulle skrämma Martina lite och det gjorde vi allt.

När vi hade lekt färdigt med ormen åkte vi till Citygross och tänkte köpa lite gott och ha en liten mysig picknick. Vi fyllde en korg med godsaker, och när vi kom fram till kassan och Oskar skulle betala (jag har inga pengar), så visade det sig att han inte heller hade några pengar. Lite pinsamt.. Vi fick gå in igen och tömma korgen. Iallafall halva. Efter ett nytt försök gick det bra, och vi fick med oss lite revbenspjäll bla. Mumsigt.. Vi cyklade ner till båthamnen och satte oss och myste lite :)

Nu funderar vi, eller jag, på att se Twilight. Jag gjorde ju aldrig det igår. Det kan bli ett bra slut på denna dag :) Världens bästa film!






vänner?

publicerat i Vardagsliv

Jag måste bara få skriva av mig lite innan jag åker...
Jag vet inte ens hur jag ska börja. Jag tycker det är så jävla dåligt att om man kallar sig kompisar, varför hör man ändå då inte av sig? Jag vet att jag är jättedålig på det eftersom jag alltid har Oskar.. tyvärr är det mycket lättare att ringa honom eller vara med honom eftersom han nästan ändå alltid är här. Efter jobbet är man trött eller så är klockan mycket.. Var finns då tiden att ringa en kompis och fråga om den vill hitta på något? Jo, det går ju, men det är bekvämare att bara bestämma med Oskar innan att han ska komma. Det är dåligt av mig, för jag vill ju vara med mina vänner! Jag VET och känner vilka som är mina RIKTIGA vänner. Inte för att alla hör av sig, men jag vet ändå liksom. Och så finns det ju dom där andra, som jag inte vet vart jag har. Det är tråkigt.. Ni kanske också har anledningar som jag. Men jag vet att mina skäl ändå inte är tillräckliga. Jag ska inte behöva förlora vänner på grund av Oskar.. Han finns ju här även om jag är med andra några gånger i veckan liksom. Men jag ska försöka bättra mig, jag lovar. Men då vill jag också att mina vänner försöker?

Det var allt. NU ska jag till stan :)


mot stan!

publicerat i Vardagsliv
Jag har bestämt mig! Jag ska in till stan och försöka ordna allt med musiken. Vill bli färdig så jag kan börja öva in övningar och steg och allt det där som tar sådan tid för allt måste vara bra!

Har precis duschat och klätt på mig. Jag ser inte fram emot en cykeltur in till stan för jag blir alltid så svettig. Men ska försöka cykla i lugn takt.

Hej då så länge!

God morgon!

publicerat i Vardagsliv
Är det inte helt otroligt?! Jag vaknade alldeles nyss! Jag brukar ju vakna runt åtta när jag är ledig, men idag vaknade jag av mig själv två timmar senare. Jag satt uppe och tittade på Big Brother så det kanske var därför. Big Brother går på tv400 och jag har sett på det i flera månader nu när jag har tid. Kul och se hur Linda Rosing såg ut då. Finare än nu måste jag säga. Hon verkade mycket vettigare då också.

Jag funderar på om jag verkligen ska åka in till stan.. för jag lär behöva hjälp där på Friskis att föra över från min md till cd, och det är ju röd dag idag så det kommer ju inte vara någon där. Ioförsig så sitter det ju en lapp som det står hur man gör, men det är jobbigt att cykla ända in till stan för ingenting ifall det inte skulle funka. Då kan jag heller inte gå ner på stan och köpa en ny cd ifall nåt skulle gå fel, för dom har väl stängt idag? Jag får fundera ett tag till.

Bilden har inget att göra med denna dag, men den är så söt när lilla Jonte ligger där med Oskar :)




imorgon är jag ledig

publicerat i Vardagsliv
Ännu en ledig dag imorgon.,. ska bli skönt! Jag ska in till stan till Friskis och bränna över all musik till cdn som jag har tjatat om. Jag har ju köpt en sån där cd-spelare (ingen bärbar) från Rusta för 300 kronor så jag kan hållas på gården utanför mig och fixa med passet under sommaren. Jag köpte den öven för att kunna göra passet i Spanien när jag får ledig tid över. Man blir ganska rastlös där vi är, så tid det får jag nog över.

Jag är nyss hemkommen från jobbet. Nio långa timmar gick väl ganska fort ändå. Känns roligt att jobba när man vet att man är ledig dagen efter, konstigt nog.

Jag funderar på att se på Twilight.. får se hur jag gör.

Natti!


Typiskt

publicerat i Vardagsliv
Aldrig kan jag sova ut när jag väl har chansen. Jag vaknar antingen av mig själv klockan sju, åtta, eller av att någon skickar sms och då går det inte att somna om. Amanda väckte mig klockan sju med ett sms och jag har försökt i en timme nu att somna om men det går inte. Jag blir galen!!!

Just nu köar mina bröder utanför en spelaffär på Maxi. Dom gick upp klockan fem imorse dom stackarna. Affären öppnar inte förrän klockan tio, så dom har ju några timmar till att stå. Jag kommer inte ihåg hur det var men dom första nånting får köpa för halva priset, och Alex och Dennis skulle ha en psp-nånting. Haha, jag kan det där.

Jag börjar jobba klockan tolv, men jag tänkte åka in vid elva så jag hinner köpa den där cdn jag pratade om. Det fanns ingen på City Gross. Men Clas Ohlson har iallafall, för där köpte jag förra året

Hejsvejs! Vi ses på Pressbyrån

rastlös

publicerat i Vardagsliv

Nu sitter man här framför datorn och läser bloggar och har ingenting att göra. Har sovmorgon imorgon så jag kan unna mig några extra vakna timmar ikväll. Frågan är vad jag ska göra.. kommer nog bara sitta här ändå eller framför tvn. Det är kul att läsa bloggar. Iallafall dom vettiga. Inte för att min är speciellt vettig eller rolig att läsa, men jag skapade den inte för att få många läsare. Bara för att mina vänner kan läsa min blogg som jag läser deras :)

Nu är det så att jag är på jakt efter en grej man har under datorn så den inte blir så varm att tex ha i knät, eller på bordet. Vad heter det? Laptop-stöd? Jag har ingen aning. Har suttit och letat på internet och jag hittar iallafall en ganska vettig på Clas Ohlson men det var inte en sån jag har sett. Blondinbella har en men det var längesen hon la upp den så jag vet inte vart jag ska hitta någon sån överhuvudtaget.
Någon som har nåt tips?


ledig dag

publicerat i Vardagsliv

Nu har min älskling åkt hem och jag sitter här och gör ingenting.
Ska cykla till City Gross om en stund och kolla om dom har lösa cd-skivor att köpa som jag ska bränna mitt pass på. Sist hade jag spelat in alla låtar och allt var klart, och när jag kom till friskis och skulle kolla så att allt var okej så hade allt försvunnit från md'n! Fyfan alltså.. fick sitta och spela in all musik igen och det vill jag inte vara med om igen för det tar sån jävla tid. Usch ja! Men som sagt.. nu ska jag ha en cd i reserv.

Jag, mamma, Oskar, Alex och mormor var på Ikea idag. Jag hittade ingenting inne där. Gick mest och suktade efter saker jag vill ha i min nya lägenhet sen, men det får vi ta då. Jag, Oskar och Alex gick in på Ikano-huset och Oskar köpte skor och jag hittade lite kläder på Gina Tricot.




I love Friskis & Svettis

publicerat i Vardagsliv
Jaha, då var man hemma efter en lång dag. Nyduschad och redo för kvällen.. ingen händelserik kväll men det blir att se på Ballar av stål klockan tio iallafall.

Idag hade jag mitt sista pass för denna termin innan sommarschemat sätter igång på Friskis. Det kändes lite sorgligt, och en stammis gjorde mig riktigt rörd, känslig som jag är. I slutet när jag tackade för mig så sa han "Vi kan väl tacka Daniella och hennes värd för en bra termin och ett bra bra pass" eller något liknande.
Gud så kul att få höra sånt om mig och det jag har åstadkommit! Man får liksom tillbaka så mycket efter allt slit med passet och allt som hör till. Men det är det värt!

Fick min lönespecifikation idag med. Jag fick inte så mycket som jag hade tänkt mig tyvärr. Jag måste ju lägga undan massor till mitt sparkonto så jag kommer någonvart i sparandet till lägenheten, och så ska jag ju ha med mig pengar till Spanien och då räcker ju inte 1600:- som jag lyckats spara ihop. Minst 1000 kr till måste jag ha med mig. Jag hittar ju alltid massa väskor och småkraffs när jag är i Cullera. 2000 kronor ska mamma ha varje månad för att jag fortfarande bor hemma. 2000 kronor till ingenting känns det som, eftersom det är 2000 kronor som mamma inte hade förut innan jag började betala, så varför ska jag betala nu helt plötsligt bara för att jag har jobb? Jag har inte riktigt smält det där än fast jag har betalat hemma i ett halvår..
Men jag hoppas ju som sagt på att få flytta snart. Känns kanske lite dumt att ta lån när man bara är tjugo år på flera hundra tusen.. men jag kan ju vara död imorgon eller hur? Man måste nog leva för stunden lite. Men så kan man ju inte tänka heller.. blir ju fel. Tänk om jag blir av med jobbet. Då står jag där med en halv miljon i skuld och mer blir det.. Fy.
Fan. Men hyra en lägenhet, det tänker jag inte göra! Betala flera tusen i månaden till ingenting. När man köper en lägenhet får man ju tillbaks allt man betalat när man säljer.






soliga söndag!

publicerat i Vardagsliv

YES! Jag fick som jag ville.
Hela dagen har varit solig, så lite har man stekt minsann.

Jag och Oskar lånade lille Jonathan och gick ner med Hugo och Bella till båthamnen. Där badade Hugo för fullt och Jonathan var måttligt road. Sen har det inte hänt så mycket mer.

Vi ska se Parlamentet och Söndagsparty, sen blir det sängen, för man börjar ju tidigt imorgon.


 
 








 


bio

publicerat i Vardagsliv
Nu ligger Oskar och jag i sängen och vi är nyss hemkomna från bio. Vi har varit och sett på Änglar & Demoner. Den var bra! Sevärd för er som inte har sett den. Vi var på citygross och köpte lite godis innan och Oskar blev jättestolt för att han fick en chokladkaka bara för att han visade sin legitimation när han skulle köpa snus. Bra gjort!

På tal om bio då så har ju andra Twilight-filmen premiär i november, och den ska Linnea och jag gå och se vare sig hon har fått barn eller är påväg att föda i biosalongen. Så är det bara! Jag älskade verkligen den första filmen och jag har läst alla böcker som kommit ut. Det är verkligen de  bästa böcker jag läst, och jag är en riktig bokläsare! Är helt besatt alltså. Ni Twilightfans förstår mig.

Jag hoppas, hoppas, hoppas verkligen att solen skiner imorgon så man kan ligga ute.


äntligen

publicerat i Vardagsliv

Då har man kommit hem efter en ganska lång arbetsdag. Äntligen får jag vara ledig.. iallafall i en dag. Sen blir det att jobba på måndag igen.
Klockan fyra har jag mitt medelpass på Friskis & Svettis med. Sista passet innan sommarschemat börjar, så det gäller att ta i för hela slanten! 

Jag undrar om Oskar ska komma till mig idag? Det blir iallafall en lugn lördag.
Nu ska jag nog ta och hoppa in i duschen!



Lördag

publicerat i Vardagsliv
God morgon!
Jag vaknade ungefär precis nyss. Sätter mig och bloggar det första jag gör, haha. Men det är kul!

Ska ju cykla till jobbet om typ en halvtimme.. det är inte kul en lördag kan jag säga. Fast det känns knappt att det är lördag.. det känns som en helt vanlig vardag. Och igår var det fredag, det kändes inte som så heller. Ellie kom och hälsade på mig några timmar som hon ofta gör när jag jobbar kväll.
Men imorgon är jag iallafall ledig. Hoppas att solen tittar fram och att det är varmt så man kan ligga ute och steka,

Nu ska jag äta frulle!

YES!

publicerat i Vardagsliv
Ser att min älskling har fixat texten medans jag har jobbat, tack!
Det är ganska jobbigt att jobba tolv till nio, plus att man ska cykla också, men som jag sa förut, det ger ju motion och saftiga lår..

Mäklaren ringde angående lägenheten och han har en annan, ungefär likadan i pris och hur den ser ut, som han ska ringa mig om. Antar att det inte blir i helgen, så jag får se på måndag.

Jag har ju färgat håret också.. det var ju ett par veckor sen, och meningen var ju inte att det skulle bli så här ljust som jag har just nu, näst intill grönt. Men jag vill inte färga mitt hår mer nu på ett tag.. det är färgat alldeles för mycket! Så jag får vara grönhårig tills det bleks av solen. Men man kanske inte ser att det är så himla grönt på bilderna?

Ska iallafall gå och lägga mig snart. Börjar klockan kvart i tio imorgon och jobbar till fyra, sen vet jag inte vad jag ska göra.

Natti!




Faan

publicerat i Vardagsliv
Aaa nu har någon jävel budat över mitt pris så lägenheten är uppe i 450 tusen. Blir så deprimerad för jag ville verkligen ha den!
åååh

Fredag

publicerat i Vardagsliv

Hejsan.. tänkte börja blogga igen! Jag läser ju många av mina vänners bloggar, så jag tänkte att denna är till för att mina nära och kära ska kunna läsa om mitt liv och vardag.
Jag vet ju inte hur man får en snygg blogg, så därför hjälper Oskar mig, så den är inte klar än. Den här texten och lite till ska fixas.

Idag börjar jag jobbet klockan tolv, så det ska väl bli ganska skönt ändå. Jag har jobbat väldigt mycket dagar den senaste tiden och då börjar man sju till två. Man får ju ut mer av dagen när man jobbar dag om man säger så, till skillnad från att jobba kväll och komma hem vid kvart i tio.
Jag har cyklat till och från jobbet i flera veckor nu. Jag struntade i att köpa ett busskort, så nu har jag ju inget val än att hoppa på cykeln klockan sex på morgonen. Det tar ungefär 25 minuter in till stan så lite motion om dagen får man ju.

Jag håller också på att buda på en lägenhet just nu. Jag tror att jag leder budgivningen och hoppas att det stannar där så den inte blir ännu dyrare. Kan ju vara så att någon har ringt in och budat över men mäklaren inte har hunnit skicka ut det till alla budgivare, så håll tummarna för mig! Jag vill verkligen ha den här lägenheten.

Jag beställde ett jättefint armband från www.kyssjohanna.se . Hästskor bringar ju lycka så vi får väl se :) För 490:- måste det funka.


RSS 2.0
Till Toppen