Någon vaken?

publicerat i Vardagsliv
JAG KAN INTE SOVA!

Låg och försökte somna i en halvtimma, och när jag väl nästan somnade så lät det som att någonting åkte ner på golvet. Jag fick hjärtklappning och blev skiträdd, tänkte inte mer på det sen, ville bara sova. Men förgäves. Jag gick upp efter en kvart och tittade vad det var som hade åkt ner på golvet, och när jag kommer ut till köket så var allt som det skulle? Kanske är det spökdags igen.. Hoppas inte det, för nu har det inte knakat i köket på ett tag.

Det får verkligen inte börja nu, och absolut inte med såna där höga ljud som jag hörde förut. Nu för det vara NOG! Mitt psyke orkar inte mer sånt.

Tur som fan att jag är ledig imorgon. Annars hade jag nog legat kvar i sängen än och försökt sova. Hade typ haft panik, eftersom jag skulle gått upp då klockan halv sex. Ioförsig så ska jag ju faktiskt upp klockan halv sex imorgon med, men inte för att jobba. Oskar och jag ska bära ner några kartonger i källaren innan han börjar jobba.. Och så ska jag tvätta klockan åtta.

GOD NATT! Eller ska man säga god morgon?

Kommentarer
Postat av: FERHAT - Studerar till sjuksköterska

Jag har ritat en Converse sko på mindre än 1 timme och jag skulle vara tacksam över om du tittade in och lämnade en kommentar om vad du tyckte om bilden :).



Här är direktlänken: http://ferhat.blogg.se/2010/may/konst.html

2010-05-19 @ 01:20:23
URL: http://ferhat.blogg.se/
Postat av: A

skall lägga mig nu gonatt eller tidig morron. Skall också upp tidigt.

2010-05-19 @ 01:51:47
Postat av: dmartinsson

Sv: hey soul sister! haha

2010-05-19 @ 01:56:57
URL: http://dmartinsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen