det övernaturliga

publicerat i Vardagsliv
Jag skulle vilja ta upp en sak här.. jag har märkt att jag inte blir tagen på allvar när det gäller de "spöken/andar" som finns/fanns här hemma. Visst, alla tror faktiskt inte på sånt och det kan jag acceptera, men jag vill också att ni accepterar mig och min tro på sånt. Det är inte roligt när vissa gör narr av mig och min oro. Inte tar det på allvar liksom. För det ÄR allvar. Iallafall för mig.

Jag ÄR inte psykiskt sjuk. Alla tror på olika saker, och nu är det så att jag (och många fler, tro det eller ej), tror på andar och det övernaturliga.

Varje kväll ligger jag och tänker på nästa gång det ska knaka till i köket utanför mitt sovrum. Det finns ständigt i mina tankar, och det gör mig orolig och ibland sömnlös.
Kan ju säga att det har varit värre, nu börjar jag faktiskt på bra igen. Efter att jag såg Paranormal Activity mådde jag verkligen inte bra, och det var då allt började.

Jag vill fortfarande helst inte sova ensam, har bara gjort det ca 2 gånger sen i slutet av oktober/början på november. Egentligen borde jag sova ensam oftare, så att jag lär mig det också. Kan inte vara bra att man alltid måste ha någon i sängen, bara för att man är rädd att någon ande ska dra av täcket och dra ner en från sängen.

Så nu vill jag att ni i fortsättningen accepterar att jag tror på det jag gör, och att jag känner och mår som jag gör när det gäller att sova själv och spökandet. Gör inte mer narr av mig och få mig att känna mig dum, för det är jag inte. Jag är som sagt inte ensam om att tro på sånt här. Vissa tror ju på gud, vissa tror inte på någonting alls, några tror på ödet, och ja.. det jag vill säga är väl att alla är olika, och man ska ändå acceptera varandra för vad de är och vad de tror på. Liksom försöka sätta sig in i och förstå situationen och personen.

TROR DU PÅ DET ÖVERNATURLIGA? Vill jättegärna ha kommentarer på detta inlägg.




Kommentarer
Postat av: Anonym

Du vet att jag tror på det övernaturliga, eller jag vet att det övernaturliga existerar så enkelt är det. Men det är ingenting som man ska vara rädd för och det vet du också. Dom kan inte göra annat än att skrämma dig Daniella, men du vet också vad du ska göra då. Be dom gå och be om att få sova så du slipper vara trött, dom måste visa dig respekt,och visar du att du är trött på dom istället för att skrämma upp dig av det så kommer dom lugna sig, det vet du också . Och sen om din familj gör narr av dig, och din pojkvän så skit i att yttra dig om detta till dom, kom till dom som bryr sig och har en mångfaldig syn på det övernaturliga. PUSS

2010-05-19 @ 09:11:38
URL: http://ellinorastamaria.blogg.se/
Postat av: Tobias

Oj finns många bra låtar! Mina låtar passar nog inte som träningsmusik, men ta typ "break your heart" med Taio Cruz..



All time low - break your little heart borde också passa till träning =)

2010-05-19 @ 09:17:39
URL: http://grymtroligperson.se/
Postat av: Tobias

Ja den är rätt bra ;) haha

2010-05-19 @ 10:46:10
URL: http://grymtroligperson.se/
Postat av: Sophie

Jag har jätte många men en jag gillar är Edward Maya - stereo Love (vet inte riktigt hur det stavas?)

2010-05-19 @ 10:59:21
URL: http://lifeassophie.blogg.se/
Postat av: Sara

Gud jag varierar så mycket just nu, och mycket av det är ganska lugna låtar. Men not myself tonight med Aguilera, Lady gagas låtar, born to run med Bruce osv. Sen vet jag att Rihanna släppt en cd med remixer som är väldigt bra för upptempo! Men jag tycker om när det varieras på passen iaf och man blandar alla genrer, blir roligare så :)

2010-05-19 @ 11:19:01
URL: http://sarajohansson.nu
Postat av: Sara

Oj så glömde jag svara, jag är lite motsägelsefull på det där med övernaturliga. Jag tror ju att det finns någonting, men inte som kan flytta saker och så, som spöken. Utan snarare andar som inte gått över ännu.

2010-05-19 @ 11:27:54
URL: http://sarajohansson.nu
Postat av: HelloNicki

Hello sötnos :)



Hoppas du mår bra!



Kramis..

2010-05-19 @ 11:39:12
URL: http://hellonicki.se
Postat av: Sara 20år & tvåbarns mamma

Sv: Jag har ingen direkt favorit låt, hela dagarna står bandit.se på här hemma och jag vet inte om det passar till friskis och svettis direkt :/

2010-05-19 @ 11:52:58
URL: http://neccin.blogg.se/
Postat av: Linnea

Jag tror inte på andar och tror att det alltid finns en förklaring till saker som händer men att det ibland kan vara svårt att hitta den. Angående filmen så borde du försöka tänka på att det är personer som har gjort den för att tjäna pengar på andras rädsla. Ganska lågt egentligen men så är det. Jag är också mörkrädd men bara ibland. Jag tycker dock absolut att det är okej att andra tror på andar. Bara jag inte behöver höra alla historier för att bli övertalad :)

2010-05-19 @ 14:32:04
URL: http://bebisinovember.blogg.se/
Postat av: jjoseeefiin

sv: just nu är min favorit låt USHER - OMG !

haha :D.. åå vill verkligen se den filmen :D

2010-05-19 @ 17:08:52
URL: http://jjoseeefiin.blogg.se/
Postat av: s teffy

sv: min favorit låt är nog 17 år med Veronica Maggio - men det finns bättre låtar om man ska träna :)

2010-05-19 @ 17:40:53
URL: http://stephaniemattson.blogg.se/
Postat av: Kia

SV; Tack detsamma!



Och jag tror absolut på "det övernaturliga"! Har hört så mycket från folk jag känner som kan se andar osv, och jag har själv känt av en närvaro av en annan persons ande under lång tid, men den försvann faktiskt när jag bad honom (tror det var en han) göra det när det blev för jobbigt tillslut. Haha lite sjukt, men så var det ;p

2010-05-19 @ 20:07:33
URL: http://kiiaw.blogg.se/
Postat av: Emelie <3

Hej sötnos!

Nu kan du vinna ett presentkort på H&M laddat med 1000 kr. de enda du behöver göra är att anmäla dig i inlägget att du är med. Lycka till!



Toppen blogg (:



Kramis <3

2010-05-19 @ 21:03:22
URL: http://ammis.se
Postat av: Sara

Är det din vovve på bilden i headern? :D

2010-05-19 @ 21:31:19
URL: http://www.februaritjej.se
Postat av: jjoseeefiin

sv: jag måste verkligen haha !

alla har sagt att den är sjukt bra :)

2010-05-20 @ 17:21:44
URL: http://jjoseeefiin.blogg.se/
Postat av: bbellahh

Jag tror på övernaturligt! Jag har aldrig varit med om nåt extremt, bara småsaker, men jag är helt övertygad om att det finns andar och sånt och förstår mig inte på dom som totalt nekar att det inte finns!



Sv; Två bra låtar är chraa indian - hoffmaestro och seize the day - hoffmaestro :)

2010-05-20 @ 17:26:43
URL: http://bbellahh.blogg.se/
Postat av: jjoseeefiin

sv: haha okej :)

2010-05-20 @ 20:54:54
URL: http://jjoseeefiin.blogg.se/
Postat av: Linn

Jag tror verkligen på andar och det övernaturliga. Vissa stunder är jag så rädd att jag tror att jag ska gå sönder. Värst var det när jag flyttade hit till oxelbergen och det var massa som hände här i lägenheten, men den natt var jag så trött på att aldrig få sova så jag blev jätte arg och sa åt vad det nu var som höll på och spökade att det faktiskt fick vara nog för jag orkade inte med skolan och att dem fick vara någon annanstans, och sedan dess har det faktiskt varit lungt :) var stark Daniella och tro på dig själv!

2010-05-20 @ 22:10:15
URL: http://limpalinn.blogg.se/
Postat av: mamma

hej gumman..jag tror faktiskt på andar men inte på det övernaturliga.jag tror att man måste uppleva det för att tro på det.kram

2010-05-21 @ 06:42:58
Postat av: madeleine

haha... allt är ju bara ironi ;)

2010-05-22 @ 11:02:31
URL: http://madyliine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen