Fredagstankar

publicerat i Leon
Vi har precis fått en cykel av min morbror och Leon fick den igår som en överraskning. 

Han blev SÅ glad! 

Värre är det med tålamodet att lära sig trampa så cykeln går framåt. Det var lite svårt och det blir kanske inte lättare med en moder som också har lite dåligt tålamod. Men vi lär oss båda. Av varandra. 

Öva hela sommaren. Något annat vi satsar på är att han ska vara blöjfri till slutet av sommaren. Han är så duktig redan nu så det blir inga problem. 

Men jag har en fråga till er som redan gått igenom detta;
Hur gör man på natten i början? Bör man sluta helt även där eller köra med nattblöjor? Finns såklart för- och nackdelar med båda sätten, men vill höra vad ni har gjort. 
Vi kommer nog av lathet använda blöja på natten för att slippa tvätta sängkläder varje dag, men det kanske är svårare att komma ifrån de blöjorna sen? 

Kommentarer
Postat av: Joannaa

Vi tog bort båda samtidigt, har aldrig hänt någon olycka på natten :)
Testa att ta bort och funkar det verkligen inte med typ 3-4 olyckor på natten så kan han ju få ha, eller så blir det helt tvärt om att han känner att han inte har någon blöja och därför håller sig :)

Svar: Ja vi kanske skulle testa det då, för nån/några nätter. Funkar det ej så är det ju inte hela världen om han använder blöja på natten men jag tänker att det kanske blir förvirrande för honom bara. Han sover ju dessutom i våran säng varje natt och där har jag lite svårt för olyckor i sängen eftersom vi inte har nåt sånt skydd där som i hans egen säng ;)
Daniella Goretti

2014-06-13 @ 22:13:02
URL: http://mittunderverk.blogg.se
Postat av: Anonym

Vi använde blöja på natten! Sen tog vi bort den när blöjan började vara torr på morgonen! Det tog bara någon vecka efter att vi slutat helt med blöja på dagen! :)

Svar: Tack för svar :)
Daniella Goretti

2014-06-13 @ 22:16:54
Postat av: linda g

Vi hade kvar den på natten för när han va utan på dagen kissade han inte heller på natten och sen sa han helt plötsligt att han inte ville ha blöja på natten så då testade vi och det har gått bra. Gick liksom inte gå tillbaka sen utan han fick våra utan. Lägg plastad frotté under lakanet för säkerhets skull:-)

Svar: Vi har ju sån plastad frotté i hans säng, men finns det till våran med tro? Vart?
Daniella Goretti

2014-06-13 @ 23:37:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen