trademax

publicerat i Vardagsliv
Jag är ju mycket för inredning och prylar till hemmet. Kuddar och fluff, ni vet.
 
Jag hade faktiskt aldrig hört talas om Trademax innan förrän de kontaktade mig. På hemsidan hittar ni bland annat kuddar och plädar för en billig peng, men för den som vill vara lite mer exklusiv så har de lite dyrare grejer också. Jag tänkte tipsa er om lite billigare heminredning som jag föll för.
 
♥ Först ut har vi den här otrolig söta filten/pläden. Om jag hade en liten bebis hemma hade jag köpt den direkt! Ni anar inte hur mycket filtar till Leon jag har här hemma, så även om det kliar i fingrarna så får jag avstå att köpa den. Just nu iallafall. Förhoppningsvis kommer det väl en bebis nästa år. 95 kr.
 
 
 
♥ Den här klockan är så himla min stil! Hade jag fått bestämma (och haft råd) hade jag bott på landet och inrett vitt och lantligt. Den här klockan hade jag satt upp i köket eller i vardagsrummet. Det som gör det hela är ju att den är så stor. Hellre stort än litet, tycker jag. Har man en stor klocka behöver man inte mycket mer på väggen. 595 kr.
 
 
 
♥ Till mitt lantliga kök hade jag köpt en sån här väggdekor med recept. Perfekt att slippa ta fram kakboken eller googla som jag alltid gör. Väldigt fint också tycker jag. 215 kr.
 
 
 ♥ Lite snygga skålar är ju aldrig fel. Här får man med 5 st skålar i rosa och lila. Snyggt att ta fram när man bjuder på chips eller något annat gott. Jag måste införskaffa mig dessa, för här hemma bjuds det på chips i fula plastbunkar. 249 kr.
 
 
I samarbete med Trademax.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen