Vacker våg

publicerat i Shoppat

Ja det kommer ju väldigt lägligt att ta emot saker när vi just för tillfället gör oss av med saker, men jag kunde inte låta bli.

Denna vackra våg kommer från morfars hus. Jag vet inte vems den var från början eller hur gammal den är men det vet säkert min mormor som kommer svara här nu?
Jag har faktiskt kollat runt på en finare hushållsvåg, bland annat har jag sett en jättefin på Åhléns som jag tänkte önska mig när jag fyller år, men nu behövs inte det.



Kommentarer
Postat av: Anonym

Den vågen har jag köpt på Garvarboden i Söderköping....

Svar: När då?
Daniella Goretti

2013-01-13 @ 11:27:38
Postat av: Jane

Varför är jag helt plötsligt anonym????

2013-01-13 @ 11:28:34
Postat av: Jane

Glömde att skriva att det finns en skål till den...

Svar: Jaha den skulle jag vilja ha!
Daniella Goretti

2013-01-13 @ 11:33:10
Postat av: jossan

Hej hej :-)

Jättevacker våg verkligen!! Såg att ni ska flytta. Tänkte tipsa om en sida som heter bergfastighet.se :-) Det finns en ledig trea på nelinsgatan i stan och odaltorget somjag tror ligger i oxelbergen. Hyreslediga 1 april. Hyran var inte så jättedyr och skapligt stora. Hyran låg på 6000 någonting. Ville bara tipsa. Vi är också på jakt efter en trea men väntar till jag börjat jobba igen efter mammaledigheten. Min ledighet har flugit iväg o ändå har jag varit hemma i 14 månader. Min lilla älskling börjar vid 16 månader. Er Leon o hundarna är så himla fina :-):-) Hoppas tipset var till hjälp. Sök annars på minhyresvard.se då kommer alla hyresvärdar i Norrköping upp :-) Lycka till. Er lägenhet kommer ni få sålt utan bekymmer. kram från jossan

Svar: Tack så mycket för tipset! Ska kolla där. Har inte du nån blogg eller nåt? Är så nyfiken på vem du är, du är så himla gullig och snäll när du skriver :) kram
Daniella Goretti

2013-01-13 @ 19:47:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen