Sälja.

publicerat i Vardagsliv

Igår hade vi en mäklare här som ska försöka sälja våran lägenhet. Det känns ju lite tråkigt att sälja denna fina lägenhet som har varit våran i tre år. Det har upplevts en hel del här så det är många minnen man flyttar ifrån. Men ändå tar med sig såklart.

Vi behöver en större lägenhet helt enkelt. En trea och det ska vara en fräsch sådan. Det är ju verkligen svårt att få tag på men vi ska kämpa och försöka hitta den perfekta lägenheten för oss. Det är ju hyres vi nu är ute efter, bostadsrätter finns det ju massor fräscha såklart. 

Idag har jag jobbat och så har det varit full rulle med städning och sånt inför fotografering av lägenheten. Grejer passar vi nu på att kasta som man inte ens behöver och andra saker vi inte heller vill se lägger vi upp på vinden. Vi har så mycket överallt, så vi känner nu att less is more. Varför ska man liksom ha 20 ljuslyktor när man typ kanske kan ha 2 stycken. Typ så har vi börjat tänka. Det blir bara för mycket annars...

 


Kommentarer
Postat av: nea

Innan vi köpte vår lägenhet kollade vi lite på hyres också och på blocket fanns det massa billiga stora hyres. En del var såklart i andra hand men även hyres där man fick ta över kontraktet. Lycka till!

Svar: Tack, ska kika där också!
Daniella Goretti

2013-01-12 @ 19:31:03
URL: http://frokennea.blogg.se
Postat av: Anonym

du kan ju försöka sälja grejer här med :)

Svar: Vad menar du?
Daniella Goretti

2013-01-12 @ 20:34:21
Postat av: julia

som tips om ni letar hyresrätt, Lundbergs har en hel del fina stora lägenheter, kostar ju lite men de är oftast väldigt fina iallafall!

Svar: Tack för tipset! Kollar Lundbergs rätt ofta.
Daniella Goretti

2013-01-13 @ 09:04:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen